Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ján Budaj o voľbách do NR SR

Miloš MajkoDátum07. 03. 2016 06:58:26TémaAktuálne témy

Krátko po voľbách sa občanom prihovára  Ján Budaj, jeden z poslancov  NR SR za OĽANO:

Vážení, voľby sú ako železničná zastávka. Teraz sa už vlak Slovensko opäť pohol, nesie nás dopredu všetkých, čo sa o čosi snažíme, aj tých, čo sa iba vezú. Čokoľvek nás v jednotlivých kupé a vozňoch rozdeľuje, spája nás niečo silnejšie : údel postaviť sa k výzvam života v tom jedinečnom čase, ktorý nám bol určený. Iný vlak nemáme.

Osobitne sa teším na skúsenosť z kupé vlaku s názvom OĽANO-NOVA, hoci bez ilúzie, že to bude iba cesta ružovou záhradou. Ako prvý odkaz služobne mladším kolegom si dovolím poznámku : odvšadiaľ počúvate o znepokojení z Kotlebu, aj z patovej situácie, pretože voľby vytvorili zdanlivo nečitateľnú situáciu. Ale bolo by hádam lepšie, ak by boli voľby dopadli tak, ako sa očakávalo, tzn. že by SMER a SNS siahali na ústavnú väčšinu? Je taký problém, že SMER utrpel taký slabý výsledok ? Že volič zmaril plány na misaliancie? Jasné, z Kotlebu sa netešíme, ale pravicový extrém treba izolovať práve tak, ako sa izoloval po roku 98 ten ľavicový (KSS).

V týchto voľbách sa udialo aj viacero dobrých prekvapení : napr. OĽANO-NOVA sa ešte pred pár týždňami považovala za kandidátku na hranici zvolitelnosti - no voliči jej dali nový a silný mandát. SaS bola považovaná za stranu pod hranicou, voliči odkázali, že je to inak. Fico a viaceré k nemu sa túliace štandartné strany dostali od voličov facku. Niektoré dokonca K.O.

OĽANO-NOVA sa môže rátať k víťazom volieb, má dvojnásobok predvolebných odhadov. Sú tu ale porazené a oslabené sily, čo im výsledok volieb 2016 poriadne vadí. Tí si hľadajú zámienky, ako voľby so 60% účasťou voličov označiť za zmätočné a zbabrané. Porazení volajú po nových voľbách. Chápem...

Priatelia, nedajte sa dezorientovať! Voľby 2016 neboli ani márne , ani nedemokratické. Pošibli našu politickú perepúť a politický život pohli zasa o kus ďalej. Záleží teraz od politických elít, či sú ochotné a schopné pochopiť odkaz voličov. Účasť vo voľbách bola treťou najvyššou od Novembra 89 - a to robí ich odkaz ešte naliehavejším, než zvyčajne.
Náš vlak slobody ide ďalej. Nie je všetko také, akoby sme si priali. Ale nebojme sa toho, že vlak sa pohol zo stanice "Voľby 2016", ani toho, že kde čo už nebude také, ako predtým. To prináša život...

Na záver ešte jedno veľké ďakujem všetkým tým, čo volili partiu OĽANO-NOVA, mimoriadne tým, čo podporili moju kandidatúru.

S úctou

Ján Budaj


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-03-2016 23:49:57
Janko Budaj | 09-03-2016 23:44:34 | - viete aj vymenovat strany, v ktorych podla Vas mal \"bludit\", alebo ide iba o pokus znevazit jeho osobu v ociach inych?
Janko Budaj | 09-03-2016 23:44:34
stranícky bludár konečne zvolený a ešte k tomu aj okrúžkovaný, no nemá tem čávo z pekla štastie?
A k tomu zmluva s TT diablom,terno ba možno aj salto-mortale.
Bubak s baretkou zas na scene | 07-03-2016 16:34:10
Clovek co nema co ponuknut je niekde kde nepatri. Byvaly kurič co ponukne slovakom ?
Reklamna figurka ktora sa stale potrebuje prezentovat na verejnosti.
shelley | 07-03-2016 15:56:40
Pán Budaj, ja som Vás volila a krúžkovala, takže beriem Vaše ďakujem. Z volebného výsledku OĽANO sa teším a verím, že predvolebné odhady boli len \"hrátky\" prieskumných agentúr, verím, že skresľovali výsledky tak, aby odradili voličov od týchto im \"nedoporučených\" strán. Takisto aj SaS. Teraz by mali politici parlamentných strán dokázať jednotu, zahodiť predošlé nezhody a vytvoriť rozumnú koalíciu navzdory všetkým kuvičím hlasom. Uvidíme! Dúfam, že k tomu prispejete aj Vy. Hovorí sa, že že politika je umením možného.
sefl | 07-03-2016 11:51:47
Pán Budaj tiež sa musíte túlit protože už Vás nikdo nechce. Máte tiež široký šatník,v nom je tam už taky dost kabátov že? Vás všetkých spájajú len koryta a nie výzvy života.Aké elity politické tu BUDAJ zpomíná? Matoviča,Sulíka,Kolára,Kotlebu? To je podla Vás elita Slovenska.Možno VY pán Budaj volakedy, keby ste sa netúlil ako bolo treba.Ludia Vám verili išli za Vámi.Nemienim ohovárat len Vás lutujem ,že Vám už zbývá len na staré kolená sa pridat k tzv.ELITE NARODA ako ste ich nazval.Máte tiež už zmanipulované myslenie ludmi ktorí sa držia hesla kdo není s nami je proti nám. Mám také zlé tušenie,že toto čo hodnotíte ako vítazstvo bude velmi zlé pre Slovensko.Tzv.ELITA NARODA rozdelila ludí proti sebe, místo toho aby ludí spajali. Srátajte počet ludí čo nedali hlas tej tzv.ELITE.Stále to isté, ale v iné farbe.Pravicový extrém píšete treba izolovat - a to hovoríte VY taký veliký demokrat.To ste tieto výrazy pochytil ešte pred rokem 1989.Je to svobodná a demokratická vôla ludí koho si volia, a nie koho si želáte.Vlak slobody vezie aj tých čo sa dištancujú od ELITY NARODA a majú iný názor na lidské hodnoty.V čom pravicový extrémisti nemají pravdu? V čom? VY tiež veríte v boha a já verím zasa v to , že ste ho v živote nevidel .
realista | 07-03-2016 10:18:02
Gratulujem hlavne p.Budajovi,ze sa dostal do NRady,ale mam otazku.Je Olano strana,alebo len Srocka par ludi,ktori nemaju ziadnu clensku zakladnu,a mozu si robit defacto co chcu.Take takzv.strany by nemali vobec pravo kandidovat.Neviem ale ci tomu tak je.Ak sa mylim,tak ssaprosim vopred ospravedlnujem.
onanym | 07-03-2016 08:13:10
Rozkradacky tu neskoncia, ani keby sa do vlady dostal svaty Peter. Zial, mentalita politikov je taka, aka je. Je mozne, ze to bude prebiehat \"sofistikovanejsie\", ako doteraz. Ktory somar by nosil prachy v alobaloch. Kazdopadne, verim ze dezenFICIA sa podarila.. Kotleba..TO uvidime co z neho bude.
pett | 07-03-2016 07:45:59
súhlasím s p.Budajom, vdaka aj mojmu hlasu sa tam dostal :). Z Kotlebu robia staršidlo, ale napr. dnes čo idú do Blavy organizovať protesty, tak toto nie sú extrémisty? Teraz uvidíme Bugára a Procházku čo sú za ludí, ak pojdu s Ficom. Tie rozkrádačky čo tu Smeráci robili, už konečne skončia....dúfajme

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign