Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ing. Martin Tomčányi potvrdil kandidatúru na post primátora

Peter TóthDátum13. 09. 2010 23:24:39TémaVoľný čas
GALANTA | Dnes 13.9.2010 sa v priestoroch neogotického kaštieľa uskutočnila tlačová beseda Zoltána Horvátha (SDKÚ-DS), poslanca NR SR, kandidáta na post primátora mesta Galanta a Martina Tomčányiho kandidáta na post primátora mesta Sereď. Pán Tomčányi bude kandidovať nie je členom žiadnej strany. Bude kandidovať s podporou politickej strany SDKÚ-DS. O možnej podpore iných politických sa jedná - dohody finišujú. O vzniku koalície Vás budeme informovať. Obidvaja oficiálne potvdili svoju kandidatúru na post primátora mesta. Volebný program oficiálne predstavia koncom mesiaca september. Pán Zoltán Horváth prisľúbil mestu Sereď podať pomocnú ruku pri riešení niektorých problémov. Podobná tlačová konferencia sa uskutoční aj v Seredi.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Rogy | 20-09-2010 19:19:51
Nechcem veľmi zasahovať do tejto diskusie, pretože som zo Serede pod tlakom okolností musel odísť a súčasná situácia je podstatne odlišnejšia ako bola počas môjho vtedajšieho pôsobenia. Ako bývalý (neplatený) poslanec som bol jeden z mnohých, ktorí vykonávali svoju prácu až po pracovnej dobe do neskorých večerných (nočných) hodín. Často bola naša práca na hrane s vlastnou bezpečnosťou, ale nadšenie a súdržnosť boli na prvom mieste. Pán V.Beňo bol pre mňa "Človek" a bol som vtedy rád, že sa stal primátorom. Škoda, že som sa vtedy nemohol zoznámiť s p.Veselickým... Určite by sme boli dobrý tandem.
občan | 20-09-2010 16:57:18
Otázka na p.Horvátha, sledujem diskusiu a čítam rôzne vyjadrenia p.Horvátha, poslanca NR SR, vraj koľko pomáhal mestu. Nepovedal však, koľko zla spravil aj s RTV Krea mestu, poslancom i primátorovi. Počul som, že súčasný primátor nechce kvôli nemu kandidovať - po tých intrigách, podrazoch či dezinformáciách ani niet divu. Zaujíma ma, či si vo volebnej kampani nebudú pripisovať všetky zásluhy bratia Horváthovci, ak už si pán poslanec pripisuje, že Samsung je v Galante. Takto zavádza občanov už teraz, čo bude neskôr? Čo vy na to p. Horváth Z.?
Roman | 19-09-2010 12:32:20
Som presvedčený ,že Martin je spávna voľba pre mesto. V tejto chvíli viem ,že neovplyvním hlasovanie za primátora v seredi , pretože už mám trvalý pobyt niekde inde, ale urobím všetko preto ,aby sa Martin stal primátorom a dokázal ľuďom , že všetko sa dá , len treba chcieť. Samozrejme práca promátora je aj o kompromisoch ,ale s tými sa stretávame všade a sú teda prirodzené. A kto bude mestským poslancom ? Seredčania , pozrite sa na to ,čo ten človek , čo dokázal a nie či ho poznáte alebo nie.
Ľubomír Veselický | 18-09-2010 08:07:36
Dovoľte, aby som názor na nepredkladanie projektov poslancami trochu poopravil. Poslanci nie sú a z hľadiska stretu záujmov by ani nemali byť autormi akýchkoľvek projektov. V širšom slova zmysle sú autormi projektov - návrhov na riešenie tých skutočností, ktoré považujú za dôležité. V roku 2007 prijalo toto zastupiteľstvo materiál nazvaný priority mesta, ktorý obsahoval 16 konkrétnych návrhov investičných akcií. Prebiehajúci hĺbkový vrt na získanie geotermálnej energie pre plynovú kotolňu je jednou z nich. Kto sleduje prácu poslancov priebežne (je to cca 5 občanov v tomto meste, ktorí prídu na zastupiteľstvo aj vtedy, keď sa na ňom nezúčastňuje prezident policajného zboru,)tak tí o nich vedia. Ostatní nevedia, ale to by nebolo tak zlé. Tragické je, že časť tých neinformovaných si nielen myslí, že v Seredi nedochádza k absolútne žiadnym pozitívnym zmenám, ale to aj bez problémov rozširujú slovom a písmom. Netvrdím, že toho nemohlo byť viac. Lenže to by sa nesmel zopakovať starý scénar, keď primátor velil doľava, a poslanci by radi vpravo.
obcan | 17-09-2010 21:08:25
ad anonym 19:58- No ja si myslim, ze za posledne obdobie najvacsie terno bolo vybudovanie priemyselnej zony,/este za Lehotu/... ked z predaja pozemkov mozu v tomto volebnom obdobi robit ake take investicne akcie. Inac by sa asi nemohli rekonstruovat komunikacie, ked ine mesta a obce "placu", ze nieto financii pre krizu. Nech sa ozvu ti co vedia konkretne cisla o financiach v danej veci.Ked so cital uznesenia mesta tak celkom slusne peniaze isli z predaja pozemkov v priem.parku. Ale Vranovic to vidi inac....
na zamyslenie pre anonym | 17-09-2010 20:26:57
To čo píšete je pravda, ale ... ???, primátori sa striedali, ale niektorí poslanci boli a sú od začiatku a čo dokázali? koľko projektov predložili, navrhli a schválili pre prospech ľudí a mesta. Čistota, poriadok, bezpečnosť, kultúra, šport, doprava, chodníky? mám ešte ďalej? nie netreba, občania mesta sa musia rozhodnúť ako ďalej a dúfam, že tentoraz rozhodnú v prospech seba a mesta.
anonym | 17-09-2010 19:58:23
Mesto Sereď obetovali mečiarovci kvôli maďarskej otázke a neurobili ho preto okresným mestom. Sereď mala silnú komunistickú tradíciu, ktorá svoje korene zapustila hlboko do vedomia a konania ľudí. Ten vplyv je cítiť dotraz. Ako nám za komunistov bolo dobre však? Nič sme nevedeli, nič sme nemohli, a tých pár pozatváraných vo Jáchymova a podobne, odsúdených alebo inak zničených životov nestojí za reč... Sereď je a aj bude mať čo robiť, aby dobehla zanedbané. Budúcemu primátorovi situáciu vôbec nezávidím. Seredi chýba veľmi veľa (bolo tu toho popísaného veľa). Ešte primátor Beno čosi - čosi porobil a "pozháňal" peniaze... Po ňom sa všetci ostatní už len vliekli. Sem tam sa čosi udialo, chvalabohu Pančíkovi, že vypočul Matisa a chvalabohu Lehotovi, že sa im do toho nemontoval... Ale to je asi tak všetko za posledných 16 rokov... Na niečo som zabudol? Napíšte, a prosím, buďte konkrétni. Ďakujem. ;-)
anonym | 17-09-2010 18:47:37
Neaka bujna predstava alebo sen?
Jaro Trojak | 17-09-2010 18:38:46
S Martinom si viem predstaviť predvolebný súboj aj povolebnú spoluprácu.
anonym | 17-09-2010 17:07:28
musím uznať pán Veselický má tentokrát pravdu :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ľubomír Veselický | 17-09-2010 15:00:20
Vidíte to veľmi jednoducho. Je pravdou, že peniaze sú silnou motiváciou. Lenže rozhodujúcou otázkou je, že či za ten príjem dokáže človek odviesť aj kvalitnú prácu. A tu by som vôbec nelámal palicu nad strednou a staršou generáciou. Niekto aj vo vyššom veku dokáže zvládnuť moderné spôsoby komunikácie a niekto, kto je "jednoduchšej konštrukcie" je neschopný riadiť a rozhodovať od narodenia až do smrti.
anonym | 17-09-2010 10:10:08
Aj ja som za to, aby v mestskom parlamente boli konečne ľudia s priemerom do 50 r. ako je to uvedené v príspevku o 10.48 hod. Keď sa pozrieme na terajšie zloženie MsZ je tam dosť poslancov dôchodcov, ktorí už zákonite nevládzu s dychom doby, aj keď sa otŕčajú na uliciach pri podpisových akciach, alebo ľudom vo svojom doterajšom obvode sľubujú hory-doly, ide im len o svoj zárobok.Aby to nebolo tak aj s doterajšími poslancami, ktorí po viacerých funkčných obdobiach za poslancov sa rozhodli kandidovať za primátorov, aby v tom nevideli len veľké peniaze, dobré známosti a pod.
optimista | 16-09-2010 21:52:44
V meste Sereď by sa malo zmeniť všetko od primátora až po posty v kultúre, športe či školstve...a prečo nazačať tým, že primátorom bude človek, ktorému na tomto meste záleží, vyvíja aktivity a ľudia ho poznajú. Martinko držím palce *yes* a verím, že Sereď sa konečne zapíše v dobrom svetle...veď má krásnu históriu, o ktorej sa dozvedáme tiež aj vďaka zanieteniu takých ľudí ako je pán Matis, má úžasnú polohu s krásnou prírodou a ešte kopec správnych ľudí...tak ho toho! :-) netreba všetko očierňovať ale myslieť pozitívne a veriť...
smartell | 16-09-2010 21:43:21
Pán Tomčányi je najlepšou možnou cestou, akou sa Sereď môže ZAČAŤ uberať, držím palce Martin - môj hlas máš !
Pre Keno | 16-09-2010 10:48:42
priatelu,je to síce pekné,že chcete zmenu,tú chceme v Seredi všetci,ale tým že budeme voliť nových ľudí,ktorý nepoznajú stav v meste spravíme iba to čo sa deje vo vláde.Kde nový ľudia,neznalý zákonov a problemov vyhadzujú peniaze na referendum a podobné veci.Som za to aby tam boli noví ľudia,ale s priemerom do 50rokov,aby sa nestalo,že tam dôchodci/česť niektorím/a rozhodujú o tom či by mala byť v Seredi cyklotrasa a veci podobné.
keno | 16-09-2010 10:08:55
Poviem otvorene poslanca Tomčányho voliť nebudem a ani nikoho z tých, ktorí tam sedeli za sebou 2-3 volebné obdobia a to z toho dôvodu, že po takomto dlhom čase je to v malej Seredi tak všetko s predchádzajúcimi tendrami, výberovými konaniami a neviem čím poprepájané a zbratríčkované, že by to korektnú snahu posunúť veci vpred nedokázalo. Budem voliť ľudí, ktorí žiadne väzby na mesto z pôsobenia posledných 2-3 volebných období nemajú a dúfam v to, že títo ľudia ako noví sa budú snažiť pre mesto niečo urobiť, či už primátor alebo poslanci a nielen len chabrať a schvaľovať si len pre seba.
pre Johnny 8:31 | 16-09-2010 08:48:01
hrdinov sú plné cintoríny...
Johny | 16-09-2010 08:31:41
Človek 15-09-2010 10:45 - tak preco sa nepodpisete? :-D
Ľubomír Veselický | 15-09-2010 15:18:34
Keby ste nevytrhávali fakty z kontextu, možno by mala táto naša výmena názorov zmysel. Príklad nových verejných WC je žiaľ iba jedným z mála, kedy skutočne pán primátor z dôvodu PN nemohol výsledok hlasovania ovplyvňovať svojimi vstupmi. Ak by ste vývoj poslaneckého návrhu organizačnej štruktúry poznali, vedeli by ste na čom snaha poslancov zlyhala. Ak ste informovaný, tak vedome prehliadate rozhodujúci fakt. Pozmeňujúce návrhy poslancov k návrhu organizačnej štruktúry primátor ani prednostka nerešpektovali. Opakujem prednostka! Vy hovoríte o prednostovi. To naozaj neviete, že na poste prednostu MsÚ Sereď je už viac ako 10 rokov žena? Tak to ste naozaj v obraze!!! Preto celá vec skončila patom. Baviť sa dnes o organizačnej štruktúre MsÚ je bezpredmetné, lebo od vstúpenia novely zákona o obecnom zriadení do platnosti o nej rozhoduje primátor. Na margo organizačnej štruktúry MsÚ Galanta iba toto. Podobné nie je to isté. V prípade, že po komunálnych voľbách dôjde k zmene na poste primátora, predpokladám, že sa v tomto smere na MsÚ v Seredi veci vážne pohnú dopredu.
ja | 15-09-2010 14:26:14
este jedna vec p. Veselicky, velmi podobna struktura ako bola navrhnuta funguje v meste ktore tu vsetci ospevujete ako vzor (ano je to Galanta), takze v com bol skutocny problem ? (zeby naozaj personalny a odborny?:)
ja | 15-09-2010 14:21:58
kedze ste specialne napisal o tej strukture, tak napisem aj ja lebo tam to vidim ako nieco jednoznacne zle a nevidim moznost pozriet sa na to inak ako zlyhanie. rokovali ste o tom, dokonca ste mali samostante poslanecku odbornu schodzu na tento ucel. nezadali ste tuto ulohu prednostovi uradu vy ako poslanci? pisete ze o tom rozhoduje len primator, tak preco ste taku ulohu zadavali ? spochybnili ste to cele (nestalo to 5 korun) a hodili do kosa ale nespochybnili ste toho kto to mal za ulohu ? je ulohou poslancov k navrhu sa vyjadrit len ano alebo nie alebo maju moznost navrh menit svojimi pozmenovacimi navrhmi, tak aby v konecnom dosledku splnal predstavy zastupitelstva ?
ja | 15-09-2010 14:13:32
p. Veselicky takze tieto veci ste vlastne spravili vsetky dobre a primator s nimi nema nic spolocne, zaujimave ako to nesedi s vasim povodnym tvrdenim, ze primator rozhoduje o vsetkom ... nebudem sa tu s vami hadat cie vyjadrenia su tu mimo realitu, verim ze rozumnny ludia, nezatazeni sedenim v spolocnych laviciach s vami a vasimi kolegami si vedia spocitat ako by mal vyzerat postup pri vsetkych tychto kauzach (asi nie nahodou su tu uvedene ako kauzy:), aby bol spravny a ako je ten vas postup od neho daleko, necakam od nikoho z vas ze si priznate chyby, vychadzajuc zo skusenosti aky druh ludi pritahuje politikarcenie
Ľubomír Veselický | 15-09-2010 13:18:57
K personálnej štruktúre MsÚ. Dnes podľa zákona o nej rozhoduje iba primátor. Pikantné na tom je, že v rozpore so zastupiteľstvom schválenou štruktúrou prijal v roku 2007 pán Mgr.V.Vranovič dvoch zamestnancov a poslancov o tomto kroku informoval až po interpelácii. Takže takto sa veci majú.
Ľubomír Veselický | 15-09-2010 13:03:01
re: ja z 15-09-2010 09:53! Prepáčte, že som vyjadril svoj názor. :-) Ak považujete právomoc primátora vyplývajúcu zo zákona za výhovorku, je to Vaša vec. V ďalších Vašich vyjadreniach ste tiež mimo realitu. Práve na ostatnom MsZ sme schválili vybudovanie moderných mestských WC v blízkosti autobusovej stanice s automatizovanou 24-hodinovou prevádzkou. Prekonali sme tak niekoľkoročnú snahu pána V.Vranoviča o rekonštrukciu starých WC. Žiadny priemyselný park sme nepotopili. Iba sme zabránili reálnemu nebezpečenstvu finančného krachu mesta. Na trávnik futbalového ihriska mesto prispelo. Moja výhrada v čase schvaľovania príspevku bola ale voči niečomu inému ako samotnému príspevku. Že príspevok mal svoje opodstatnenie potvrdzuje aj terajšia veľmi dobrá úroveň nášho A-čka a vysoká návštevnosť zápasov. Kto a ako hlasoval za mimoriadne odmeny poslancov je ľahko overiteľné. Žiadny pozemok okrem toho, na ktorom bývam, som nekúpil, takže v tomto smere mám tiež svedomie čisté. Inak samotné vlastníctvo pozemku nič neznamená. Ale ak na ňom vznikne objekt slúžiaci verejnosti tak naozaj nechápem, proti čomu vystupujete.
Peter Tóth | 15-09-2010 10:58:52
Človek. Plne s Vami súhlasím, ale nedá mi... vy vystupujete tiež ako anonym...
Človek | 15-09-2010 10:45:01
Toto fórum stráca úroveň. Mali by sme sa všetci povinne podpisovať, alebo by sa to malo zrušiť. Nie je nič ľahšie ako anonymne urážať. Pripomína mi to tu situáciu keď sa jeden postaví na námestie( ten čo sa podpisuje) a druhý, snajper nikým nepoznaný, po ňom strieľa. Nie je to férové. Kde sú staré zlaté časy keď bola "férovka" bitka chlapa proti chlapovi, alebo sa v súboji odkrokovalo 20 krokov, každý mal iba jeden náboj a keď strieľal, videl do očí svojho protivníka?
ja | 15-09-2010 09:53:18
hmm a to teraz akoze mame byt bez starosti p. Veselicky ked to je vas favorit ? nejak vas nepovazujem za cloveka ktoreho by som pocuval koho mam volit alebo co mam robit, prave naopak. jojo ma absolutnu pravdu a vyhovorkami na zakon nikoho kto vie ako to je neoblafnete. A "pre Jojo" veci co si popisal su skutocne veci ktore toto mesto potrebuje ? autobusovu stanicu bez WC, sportovu zonu pri vahu kde maju pokupene pozemky niektori pani poslanci. jedine snad co by bolo na nieco dobre je asfaltovanie hradze ale nie pre vsetky obce okolo ale len v meste kvoli spevneniu proti zaplavam :) zato sa pozri na ine veci co ti tvoji poslanci tak skvele doriesili (rozumej potopili) - priemyselny park, personalnu strukruru msu, alebo skvele vyriesili - travnik stadiona, ci svoje odmeny za nic pocas krizy co si samy nadelili (a nadeluju pocas celeho volebneho obdobia cca 10 x vacsie ako minule zastupitelstva)
Ľubomír Veselický | 15-09-2010 08:37:39
Ku kandidatúre Ing. M.Tomčányiho. Po druhom volebnom období, kedy z funkcie odchádzal V.Beno som vyslovil názor, že z poslancov, ktorí boli v mestskom parlamente si viem predstaviť na poste primátora M.Tomčányiho. Aj keď to trvalo, dnes je to tu.
Ľubomír Veselický | 15-09-2010 08:33:54
re: jojo z 14-09-2010 20:29! Tým, čo ste napísali, ste potvrdili, že nemáte ani len tušenie, aké právomoci v zmysle novely zákona o obecnom zriadení majú dnes starostovia a primátori.
pre Jojo | 15-09-2010 00:02:42
Poslanci schválili úpravu Ms WC na parkovisko s výsatbou,niektoré parkoviská,pravidelné kosenie,budovanie športovej zóny pri Váhu,budovanie a asfaltovanie týtešu smer Kaskády a mnoho iných vecí už pred 2-3 rokmi.Kto to brzdil? Opýtajte sa poslancov a radových pracovníkov v meste!Primátor má na MsZ veľký vplyv a v Seredi to preto vyzerá katastrofálne v porovnaní s Galantou.Hlavne zásluhou nášho dedka Vladka vševedka.Maťo,držím palec
Človek | 14-09-2010 23:36:52
Aj primátori, ktorí nič nerobili,( po roku 1989 všetci) by mali zažmurkať a raketovým tempom zmiznúť.
jojo | 14-09-2010 20:29:48
poslanci schvaluju rozpočet, poslanci rozhodujú čo sa kde postaví, čo predá, čo prenajme. takže nerobte tu strašiaka z primátora. Poslanci to všetko lubia hádzať na primátora, ale opak je pravdou. O všetkom rozhodujú poslanci. takže poslanci ktorí boli zvolení už niekoľko krát by mali sami zhodnotiť svoju činnosť a ked nič nerobili, mali by zažmurkať a raketovým odchodom zmiznúť z poslancovania.
ac | 14-09-2010 17:57:27
pana tomcanyiho volit len to nie *no*
kamarát | 14-09-2010 16:44:29
Martin,ako sa budeš cítiť keď neprejdeš ? dúfam,že rátaš aj s takou alternatívou. Aj keď by som bol rád ,že by si to bol práve ty ,kto by to v tom "Bordely"na MsÚ dal do poriadku,ale čo keď...Vieš ako sa hovorí,kde sa dvaja bijú... a v tomto prípade sa budete biť viacerí,aj keď niekto tvrdí,že ten alebo onen nemá šancu.Človek mieni ale ...mení.
ine ja pre Človek | 14-09-2010 14:23:09
iste da sa predsa s kazdym dohodnut, sice je to kseftovanie a kompromisy ale to je na slovensku v poriadku. ja ma pravdu sakramesnky zalezi na kvalite poslaneckeho zboru, pretoze oni hlasuju o dolezitych veciach (samy sme videli ako dopadli kauzy priemyselny park, personalny audit, travnik stadiona), tvoria (a predsedovia aj vyberaju clenov) komisie, ktore schvaluju dotacie, rekonstrukcie komunikacii odporucaju hlasovat poslancom. primator ma len slabucke jednokolove pravo veta vo velkych veciach. moze smerovat ale nemoze rozhodnut.
Johny | 14-09-2010 13:04:47
Myslim, ze si zasluzi sancu niekto iny. Bol tu pan V. uz 2 x primatorom a vela veci sa nezmenilo, skor naopak.... Len porovnajme s Galantou, Salou, a podobne...
nedostupny 69 | 14-09-2010 12:41:07
Martin držim ti palce. *yes* *yes* *yes*
Človek pre ja | 14-09-2010 12:01:37
Ryba smrdí od hlavy, to vedeli už naši predkovia. A tak to je aj v našom meste. Vy ste určite nikdy neboli poslancom, pretože inak by ste vedeli, že poslanci bez primátora neurobia prakticky nič. Musí tam byť primátor, ktorý si ZÍSKA väčšinu poslancov.(Poslanci,to nie sú žiaci na Fándlyho, ktorým sa dá prikázať) Myslím, že Tomčányi je dobrý kandidát. Ja mu šancu dám.
pamätník | 14-09-2010 11:55:22
jedna vec je primátor,iná otázka bude zloženie budúceho zastupiteľstva.Niektoré veci zákon o obecnom zriadení jednoducho nepustí.
ja | 14-09-2010 11:39:22
vec ako vypadá mesto a čo sa robí v meste je asi 50% výsledkom práce poslancov v meste!!!! takže sa pýtam p.Tomčányi pracuje ako poslanec už asi 16 rokov, takže aká zmena by mala nastať?
siro | 14-09-2010 11:36:03
Priatelia,otázka do pléna..Myslíte si ,že v Seredi bude primátorom ćlovek,ktorého by sme si zaslúžili.Bohužial to tak zase nebude a to len s toho dôvodu,že v Seredi chcú byť všetci poslancami alebo primátormi.Nebude tomu ani toto volebné obdobie,kde už teraz je desať kandidátov na primátora.Niektorí ľudia si nevedia vstúpiť do svedomia..A preto je a bude Sereď v takom stave v akom aj bola...
Johny | 14-09-2010 09:20:58
Pan Horvath sa nevzda poslaneckeho mandatu. Odpoved bude: "Vsetko sa da zvladnut". Napokon, vyse 3 000 Eur mesacne je ...asi vcelku dobry plat, aby sa ho vzdaval.. ;-) Osobne si myslim, ze primatorom GA by mal ostat p.Mezes. Za jeho vedenia Galanta rastie, kdezto Sered....ale ved to vidime. Snad by pan Tomcanyi priniesol daku zmenu
anonym | 14-09-2010 09:03:07
čo je z vranovičom?
otázka | 14-09-2010 08:05:37
Ja mám skor otázku k pánovi Horvátovi.Ak ho zvolia za primátora,predpokladám že je charakter a vzdá sa poslaneckého mandátu.Alebo su to také lahké funkcie,že obidve lahko zvládne,ved má platených asistentov ?Co chce biť,poslanec,alebo primátor?
anonym | 14-09-2010 07:48:25
Konečne, už mal dávno kandidovať
ja123 | 14-09-2010 07:40:25
je to dobry signal pre Sered, Martin mas nase hlasy a...nedaj sa nikym znechutit.....
sused | 14-09-2010 06:45:18
Som rád že po dhej dobe kandiduje človek s prehladom.Držim palce. :-)
Peter | 14-09-2010 04:00:06
Martin,držím Vám palce! *yes*

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign