Juvenilná justícia

Ooo, to určite na naše zastarané Slovensko nepríde. A podľa mňa tie vraj prípady zo zahraničia, to je len nejaký výmysel, nedôveryhodné, také zlé to určite nie je. Veď vlastne, je tu treba takto pomáhať a chrániť deti pred zanedbávaním. Je to celkom správne. Aj vy ste mali z tohto návrhu zákona nejaký takýto pocit? Potom vás, bohužiaľ, musím vyviesť z omylu. Naše Slovensko, bez ohľadu na to, že tento zákon ešte nie je prijatý, sa medzi sociálnymi pracovníkmi v plnom prúde pripravuje. Horliví úradníci sa tešia na odmeny za odobraté deti z rodín, alebo na štátom povolené špehovanie. Týchto horlivých sociálnych pracovníkov na takéto prípady už dokonca školia! Slovensko teda vôbec nie je výnimkou v tomto trende Európskej únie. Tieto praktiky sa blížia aj k nám. Dokonca tak, že nie sú za dverami, ale už stoja priamo vo dverách. Predstavte si, že vaše dieťa na prechádzke spadne a spraví si na kolene modrinu. V škole si to všimne jeho učiteľka, ktorá je povinná nahlásiť to sociálnym pracovníkom, a tí následne bez preverenia pôvodu modriny (čo by sa ale aj tak veľmi preveriť nedalo) odoberú dieťa v dôsledku zlého zaobchádzania. Najhoršie na tom je, že títo úradníci sami určujú, či je tá rodina v poriadku, alebo nie, a sami môžu dieťa kedykoľvek odobrať. Stačí, že tam bude sedieť trochu švihnutejší úradník a máme po chlebe. Však kto by si nechcel privyrobiť odmenami za odobraté deti?

 

Sexuálne praktiky

Ešte ste nečítali oficiálnu učebnicu sexuálnej výchovy, ktorá vyšla pod hlavičkou Európskej únie? Dovoľte mi trochu vás oboznámiť s tým, čo sa budú vaše deti učiť. Od 4 rokov sa majú v škôlke učiť masturbovať, aby sa z nich od malička vyvíjala "zdravá" sexuálna bytosť. Následne na prvom stupni sa budú oboznamovať so sexom cez pornografické videá a nakoniec na živých ukážkach priamo v triede! Aj príručka Láska, telo a hra na doktora, ktorú pani Pietruchová propaguje u nás, je zaujímavá. Píše sa v nej, že otcovia venujú málo pozornosti pohlavným orgánom svojich dcér, a pokiaľ sa deti náhodne dotýkajú otcovho tela a vzrušia ho, mal by aj on podobne robiť im. Prosím pekne, o chvíľu tu budeme mať, s prepáčením, osem ročné štetky, jedenásťročné potratové vrahyne, trinásťročné matky a ešte nezodpovednejších a ľahostajneších "mužov". Tak, toto je tá úžasná sloboda, za ktorú bojujeme!

 

Bussiness

Všetko je to len odporný biznis! Úradníci dostanú majland za odobraté deti, náhradné rodiny (ktorými môže byť každý so stredoškolským vzdelaním, elektirnou a teplou vodou v byte, hoci by bol aj narkoman) dostanú majland za deti v "starostlivosti", ľudia vyhodia majland za prostitúciu, nemocnice dostanú majland za potraty a farmaceutické spoločnosti za antikoncepcie. Všetkým ide len a len o tie sprosté prachy! Bez ohľadu na to, za akú cenu sú. V dnešnej dobe je známy liek na rakovinu. Má dokonca úspešnosť až 60%, zatiaľ čo chemoterapia len nejakých 5%, ale tá efektívna liečba je pomocou jednoduchého a lacného prístroja, zatiaľ čo drahá chemoterapia, ktorá sa musí mnohokrát opakovať, je zlatou baňou. A tak uprednostníme peniaze pred skutočnou pomocou. Lekári, ktorí skutočne vyliečia človeka, sú vyhadzovaní z práce, pretože oni sú tam na to, aby zabezpečili prísun peňazí z poisťovní. Musia ľudí liečiť čo najdlhšie a bez výsledku, aby poisťovne platili stále viac. Je to všetko hnusný biznis! Ľudstvo sa tak neuveriteľme zopsulo, že je to až... naozaj neuveriteľné.

 

Keď sa proti tomu postavíme, sme nestarostliví rodičia, homofóbni a frigídni kresťania, čudní alternatívni bylinkári a podobne. Jednoducho nežiadúci ľudia. Sme čoraz bližšie k dobe, kedy sa práve takýchto jedincov bude spoločnosť bez okolkov verejne zbavovať. Takto nás zastrašujú už teraz. My sa však nesmieme zľaknúť. Určite to stojí za lepší život pre naše deti a vnúčatá. Nachádzame sa v zárodkoch tejto doby, teraz ešte je šanca zvrátiť to, ak sa spojíme naozaj všetci. Ak to necháme tak, už nikdy viac šanca nebude. Preto vás prosím, nemlčte! Urobte hocičo, ale vyjadrite svoj názor a nesúhlas! V Nemecku na to doplatili - mlčali celú dobu, aby nepatrilo medzi "nevyhovujúcich", a potom sa to na nich odrazu všetko zvalilo. Všetko bolo prijaté, schválené a ľudia, hoci teraz sú proti, už nemôžu nič robiť. Racionálni ľudia sa z týchto prípadov v iných krajinách poučia, mohli by sme sa aj my. Voľte uvážlivo s ohľadom na tieto udalosti a vážte svoje činy. Ďakujem vám, že zatiaľ nie som celkom sama, kto je proti tomuto.