Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Hlavne nám to už to neondejte k činžiakom..." - píše občan, ktorému hluk z jarmoku vadí

Miloš MajkoDátum25. 06. 2016 18:24:53TémaNázor občana

Každoročný seredský jarmok je v plnom prúde, počasie sa vydarilo až príliš, no vyzerá to tak, že nie všetci obyvatelia mesta jarmok a s ním spojené negatívne javy tolerujú. V chate sa objavili tieto príspevky:

K.
2016-06-24 23:21:30
Zasrany jarmok... ocenili by sme jeho realizaciu v amfiteátri, veľkom parku a na námestí pri Retre. Hlavne nám to už to neondejte k činžiakom... verím že starostovi je u prdele ako každý rok, že niekto vstáva na rannú a nevyspí sa, že iní má malé deti ktoré to ruší, alebo nepohyblivého geriatrika doma, alebo na dlhodobej PNke. Pre nás čo nemáme kam utiecť je to 'len' o troch dňoch nepohody a hnusu, ošťaných autách a činžiakoch a hlavne porozbijanom skle kade-tade v tráve.

Čitateľ
2016-06-25 12:05:14
Konečne sa ozval niekto komu jarmok vadí z hľadiska narušenia kľudu. Mimochodom čím vyššia hodina tak ceny alkoholu stúpajú. A ako je to ošetrené s vydávaním pokladničných lístkov v občerstvení a na kolotočoch? Lebo včera som ich nikoho nevidel vydávať.

Ako vnímate jarmok vy? Pre objektivitu do diskusie k svojmu vyjadreniu napíšte aj kde bývate. Iný pohľad totiž môže mať človek bývajúci v paneláku na sídlisku kde sa jarmok koná a iný obyvateľ napr.  Čepeňa.

 

AKTUALIZOVANÉ o ďalší príspevok z chatu:

qwerty
2016-06-26 01:48:01
úchvatná ukážka "rešpektu" pre poriadok v meste... 01:40 a partička vyblakujúcich ožratých smradov nezvládnutá. Počuť ich bolo od Cukrovarskej po autobusové nám. Budem hádať aké by padli výhovorky: policajtov nikto poriadne nevolal - boli upozornení hliadkou - bolo bezpečnejšie situáciu monitorovať (z bezpečia auta ?? ) a podobné drísty. rok od roka horšie. Hnus velebnosti.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Fero | 28-06-2016 08:14:13
Ako čítam, tak čítam, ľuďom sa zunovalo miesto konania jarmoku. Keby sem tam mohol prispieť jeden pánko, jeho typický príspevok hodný 80-tich rokov by zmenil názor aj najväčších kritikov: \" Ja týmto ľuďom tlieskam. Tým, ktorí sa postarali o konanie jarmoku. Pozrite sa, koľko ľudí bolo na Nazarete.\" Je jedno, že ľudia pindajú na miesto konania jarmoku. Treba vedieť veci otočiť vo svoj prospech a rýchlo upútať pozornosť na niečo iné a odvrátiť tak pohľad od problému. \" Ja si vážim všetkých ľudí, ktorí sa na konaní jarmoku podieľali. Tlieskam im za ich snahu a myslím, že odvádzajú skvelú prácu.\" A za potlesku okolostojacich a strhnutý davom si ešte čo to prifarbíme aby bol potlesk búrlivejší a kritici zmĺknu. Čo tam po ohlasoch, že je tu problém. Bol potlesk? Bol. Ego pomastené? Pomastené.
občan | 28-06-2016 07:47:33
Je jasné, že keby sa presunul do parku, tak by sme museli zadky kvôli cigánskej a pivu ťahať niekoľko sto metrov pešo do parku. A to by teda bolo. Možno by v amfiku nebolo také neznesiteľné teplo ako pri kulturáku a prišlo by tam na vystúpenie viacero ľudí. Na Čechomor už nebolo kde zadok zložiť a pod tým stanom 1000 stupňov. Bolo by zrejme potrebné popremýšľať, ako by to šlo zlepšiť. Ale to by bolo potrebné pohnúť rozumom. Ale prečo? Veď takto to ide už roky.
Janko | 28-06-2016 07:36:19
Tento rok sa len potvrdilo, ze miesto jarmoku je zle. Preco to nemoze byt v blizkosti amfiku? Ved tam mozu byt vystupenia a okolo stanky. Sucasne miesto je viac nez zle. Niet pochyb.
verejnosť | 27-06-2016 20:33:49
Do niklovky dajte iba stánky(šmejdov) a jarmok presunte do Hlohovca. Čo sa týka toho močenia, budte radi že občania iba močia, mohli by ešte aj vracať. Kakať nie, to spravia hafani. Inak keby ste k roku vysadili za DK kusok kukuricného pola, všetky výkali by boli tam sústredené nahromade. Viem to isto, lebo mám doma zver, konkrétne mačku a ta to dá výlučne na také úložisko a nikdy inak.
niklovka? | 27-06-2016 19:23:21
v niklovke sa to nedá. NASA tam bude točiť katastrofické fantasmagorické filmy :) A my nato máme :))
pre gulak a lubo | 27-06-2016 14:26:42
no,my si z tej niklovky robíme srandu ale keď som si pozrel fotky z hudobného festivalu Colours of Ostrava napr.areál Vítkovických železáren,tak musím bratom čechom ticho závidieť,u nás sa všetko akurát rozkradne a zdevastuje.
Tu je ten areál:https://www.colours.cz/areal
lubo | 27-06-2016 14:11:58
Inak s tou niklovkou, hm ked tak nad tym rozmyslam, to by malo svoj styl! ale v kazdom pripade, jarmok na sidlisku je fakt trotlovina hodna Serede.
gulak | 27-06-2016 13:15:29
Podla niektorých..by bolo asi najlepšie,keby sa jarmok konal v bývalej Niklovke...
obyvatel | 27-06-2016 11:54:27
potreba severneho obchvatu mesta je samozrejme potrebna hudba buducnosti ale jarmok v centre je rozumne riesitelna situacia sucastnosti.
anonym | 27-06-2016 11:49:21
chori ludia ziju v tejto Seredi.vsetko vam vadi, postavte si stan v poronde a tam lezte v tichu tie 3 dni. byvam na novomestskej, mame doma male babatko, verte ci nie, spalo uplne spokojne pri otvorenom okne ako aj vsetci ostatni...a ked sme pri tom hluku a vasom zmyslani - zrusme v Seredi zeleznicu lebo vlaky v noci hucia, zrusme semmelrock lebo ten lis je tiez hlucny a zburajme aj kostol lebo ked rano pred 7 j*bu zvony tak sa to neda vydrzat
potreba severného obchvatu | 27-06-2016 10:56:30
aj tu sa v diskusii ukázal problém s presmerovaním dopravy v prípade takejto situácie napr.jarmok v centre,nejaké slávnosti atď.
V prípade severného obchvatu by išla celá doprava rovno niekde od Čepeňa na diaľnicu a nebudeme tu riešiť či púšťať dopravu cez Pekársku ul./neviem si to osobne predstaviť/,alebo cez Železničnú ul./to zasa ľutujem tých čo sa ráno potrebujú dostať z A.Hlinku,už teraz sa na tej križovatke ráno stojí bežne 5-10minút/.
Samozrejme že všetci čo dochádzajú do roboty smer Trnava a Bratislava by sa nemuseli trepať cez svetelnú križovatku,železničný nadjazd a Trnavskú,ale by mohli využiť napojenie na diaľnicu obchvatom.
onanym | 27-06-2016 10:50:28
A inak fakt. Preco koncerty niesu v amfiku? Naco bol rekonstruovany, ked sa vyuziva len obcas. Stanky s nezmyslami mohli byt kludne i v parku, alebo niekde. A je fakt, ze kopu ludom by to nevadilo. Byvat tam a pocuvat to cely vikend, to je na samovrazdu...
obyvatel | 27-06-2016 10:32:23
tradicia jarmoku patri do stareho centra a bude to tam mat aj spravnu atmosferu a ozivenie celej lokality. Na tri dni sa pusti obchvat cez Pekarsku a Zeleznicnu. Nebude to ziadna katastrofa len to chce trosku ine zmyslanie.
Vlado | 27-06-2016 09:45:35
Ono je to pekne, ze tam mame jarmok, ale treba to dotiahnut cele, Kazdorocny problem s parkovanim, tento rok som tam nevidel ani wc pre navstevnikov, tak si asi viete predstavit kde je vsade nastate o smrade v tomto teple ani nehovorim. To ze tam v piatok a sobotu hucala hudba do 24h mozno clovek prekusne ale nie aby v nedelu v noci zacali rozoberat podium a buchali tam skoro do 3h rano, clovek sa vobec nevyspal.
Realista | 27-06-2016 09:06:00
Ja ta chapem, ale z praktickeho hladiska, je vyrazne jednoduchsie to mat tam kde to je teraz, tvoj navrh hovori o uzavreti dolezitej spojnice smerom na Surovce (hej da sa to obchadzat cez Pekarsku ale zas budu ini ludia protestovat) okrem toho, neviem ci si pamatas, ale ked sa prerabalo Namestie Slobody, pamatas ake boli reakcie tych ludi co maju obchody a byvaju pri Namesti? Preto tam teraz ani nie je pesia zona, takze prepac, ono vzdy budu nespokojni ludia, vzdy to bude niekomu hucat a vzdy to bude mat aj negativny dopad, ja by som urcite ten jarmok skusil aj tvojim stylom, preco nie, ale treba si uvedomit, ze v takom pripade tu bude uplne rovnaky shitstorm ako je tu teraz akurat od inych ludi.
obyvatel | 27-06-2016 08:49:07
pre Realista. Jarmok patri do centra a nie medzi cinziaky a aspon to tam trosku ozije lebo je to tam skapinajuce. Ale v starom centre to bude najmenej zatazovat ludi kedze ich tam byva minimum a aspon to tam trosku pomoze aj zivoriacim obchodikom. A trosku sa aspon oživí aj amfik. Len to chce trosku ine zmyšlanie.
Realista | 27-06-2016 05:43:05
Obyvateľ, pises jak keby je Sered veľká ako New York, ak by sa posunul jarmok do\"centra\" tak je presne o jednu ulicu ďalej ako je teraz, a áno opat by niekomu hucal do okien, tak ako bude vždy by niekomu hucal do okien. Preboha, ľudia bývate v meste, 2 minúty na pešo od centra mesta a sťažujete sa na hluk, to je asi ako keby sa chatár z Rysov sťažoval že nemá dialnicu pred vchodom.
obyvatel | 26-06-2016 23:40:57
no ta tvoja reakcia zdravy rozum nic moc. Chodim po jarmokoch a skoro vsade to robia v centrach mesta lebo to ma logiku len v Seredi je to zas nieco ine. Tu sa to da priamo na sidlisko. Nech ten hluk,bordel a smrad obtazuje co najviac ludi co tam byvaju. Treba uzavriet autam na tri dni ulice stareho centra od sv krizovatky lidl po jostav a jarmokom ozivit cele stare centrum a az do parku. V amfiku zaroven robit to naco ma fungovat cize v nom zaroven kulturu a vedla pred kastiel na tu luku pustit nejake tie kolotoce a samazrejme im dovolit len rozumne ozvucenie. V starom meste byva najmenej ludi a zaroven by to tam trosku prilepsilo aj obchodikom a celkovo kulturne ozilo. Vsetko sa da len treba rozumne pouzit ten zdravy rozum.
R.I.P. | 26-06-2016 23:32:46
Kam by ste to tlačili do parku ? Kam by ste dali kolotoče ? To si chcete nechať ničiť park ?... Kúpim si byt tam kde je každý rok jarmok aj keď mi vadí zvuk rastúcej trávi ??? O čom ? Kto je bezohľadný ? Nedajú sa vám zatvárať okná ? Min. zaspať pri pustenej telke aby som nepočul jarmok ? Ísť niekam na výlet keď mi to vadí ? Hlavne že je tu každý utláčaný :))) Potlačované práva ľudí ktorý si postavia stan pri kolotočoch len aby sa mohli sťažovať na hluk :)
jarmok | 26-06-2016 23:07:33
Načo vôbec tento jarmok je. Kto má z toho osoh? Mesto vyberá od predávajúcich čím väčšie poplatky a predávajúcich je čím ďalej, tým menej. A o čom vlastne jarmok je - o predaji a kúpe, alebo o ten neznesiteľný hluk za ktorý mesto asi poriadne zacvaká? Možno by to ľudí natoľko nepoburovalo, keby aj tie skupiny spievali a nie revali ako zmyslov zbavení. Predávajúcich ubúda a aký tovar predávajú? Väčšinou samé somariny. Vyplatí sa organizovať jarmok aj v budúcnosti, ale keď to robia druhý, budeme aj my? Máme na to.
zdravý rozum | 26-06-2016 21:49:24
nechápem o čo vám ide. je úplne jedno čo sa tu v Seredi deje ale vám to všetko vadí. Jarmok je úplne zvládnuteľný. Piatok a Sobota .... kolotoče len do 12h.... ani sa neoplatí tu niečo písať keďže tu asi každý má štátnice z podnikania, pracoval ako policajt,,upratovačka.... vy by ste všetko lepšie spravili a zorganizovali. Ale predsa sa tu nájde jedna rada. KÚPTE SI ATÓMOVÉ KRYTY !!!!!
anonym | 26-06-2016 20:29:53
Neviem zaspať, keď ma niečo trápi, neviem zaspať keď je moje dieťa choré, neviem zaspať keď sa večer prejem, neviem zaspať, keď mám migrénu, neviem zaspať, keď je spln, neviem zaspať keď je moc teplo, neviem zaspať, keď je búrka.....Koľko krát sa to stane aj Vám? Ja si vtedy poviem, nevadí zajtra bude lepšie! Ja si myslím, že jediné čo nám chýba je VĎAČNOSŤ!!!
Peter pre viete..... | 26-06-2016 17:44:05
Ja som sa tam bol v sobotu okolo 18 tej pozrieť a nenadobudol som pocit,že sa tam niekto nabalí.Každý rok v piatok si idem kúpiť jarmočnú cigánsku,ale tentoraz mi to vyšlo na sobotu a už sa mi to priečilo a nikde žiadna rada.Prečo asi?Daj jeden tip kto sa tam nabalí.Tuším už ani cigáni nedominovali jarmočnému hodovaniu.Len by ma zaujímalo kto sa tam nabalil,nič iné.Ak by to bolo mesto tak to by som bral,ale pochybujem.
viete ako to chodí? Čo tam po Vás! | 26-06-2016 15:50:07
Takto to chodí. Nerešpektujú sa žiadne pravidlá, neexistujú žiadne normy slušného správania. Bordel a chaos.
Čo tam po tom, že mnohých to výslovne ruší, vadí. Plne chápem tých, ktorý žijú v okolí jarmoku a vadí im to.
Lenže, čo tam po Vás! Spokojní sú hlavne tí, ktorí sa nabalia. A čo si tí nabalení myslia? Že o tri dni zabudnete na nejaký jarmok, hluk, ošťané autá a činziaky, aj na sklo v tráve,...
ONI budú a sú spokojní. A o rok zas!
Čo tam po Vás !?
anonym | 26-06-2016 15:24:59
V trnave je jarmok daleko vacsi a tiez je v centre mesta,kde byvaju ludia.Ked Vam vadi v amfiku obcasna hudba ,jarmok by tam navadil? Ved aj tam byvaju ludia.Nejaka akcia bola v kempingu,aj to vadilo niektorym.Najlepsie by bolo vseko zrusit a budete spokojni.Deje sa nieco,je zle,nedeje sa,aj tak je zle.Par rypalkov si dovod najde vzdy.
Meno | 26-06-2016 14:42:08
Niekto to už napísal predtým, stále ste s niečim nespokojní. Raz za rok sa tu niečo deje a aj to sa musíte stažovať. Nemyslím si že 2 dni sa to nedá vydržať + Kolotoče sú už okolo 11 vypnuté. Krik robia akurát tak ožratý ludia čiže aj keby je jarmok niekte inde v meste tak by to nepomohlo.
Možete byť vdační že sa v meste niečo deje...
Adam | 26-06-2016 14:15:56
Hlavne by sa mali presunúť všetky vystúpenia a koncerty do amfiteátra. Jednoducho to treba oddeliť a trhy by mohli byť napr. v malom parku, kolotoče pri perlovke, vystúpenia v amfíku. Ale v afrikole včera hrali super.
Čitateľ | 26-06-2016 13:10:55
gulak | 26-06-2016 11:15:29 - ak vstávam 3:15 tak ma to o tej dvadsiatej naozaj bere.
seredan | 26-06-2016 11:54:14
uz bude konecne pokoj odych od vsetkeho a hlavne tie kolotoce to je nehorazna cena co uz
gulak | 26-06-2016 11:15:29
Je leto,tak preco cucite v panelakoch,chodte von,k vode..a nebudete pocut kolotoce,alebo chodite spat uz o 20 hodine..a to,ze v lete kamenaci vyhrava stupidna kapela...to Vam nevadi.niektorym asi vadi aj spev vtacikov o 4 hodine rano..
unavený občan | 26-06-2016 10:59:16
V činžiakoch v blízkosti jarmoku máte hluk 1-2x za rok. Skúste bývať v uliciach pri amfiku a máte o hluk postarané každý víkend a v lete aj každý deň. A to ani nemusí byť niečo konané v amfiku, stačí, že reštaurácie v okolí sú otvorené do 02,00 hod., posedenie vonku, koncerty, podgurážení občania, ktorí ziapu po parku... a potom skús ráno vstať o pol 5 do práce...
Realita | 26-06-2016 10:17:00
Tak sa vystahujete a tahajte zit na opustene polia tam vas nikto rusit nebude. Aby zas par nervakov ktorím vadia aj hody ktore su raz do roka vyplakavalo ze im to vadi. Zrusme hned aj silvester nech mozte nerusene lehnit doma povalaci
s.i.n. | 26-06-2016 10:09:47
Všetko má svoje medze! Aj hlučná muzika (dB) aj čas dokedy má trvať. Čo tu zatiaľ čítam, tak väčšine tento \"organizačný (ne)poriadok/ vadí. A celkom opodstatnene. Sú medzi nami takí, čo si potrebujú odpočinúť po práci a vstať čerství do ďalšieho dňa. Tento primitívny hluk je obyčajné týranie väčšiny menšinou.
A na margo tých názorov, čo si myslia že by to malo byť v amfíku (ja si to myslím tiež).AJ TAM BÝVAJÚ ĽUDIA ČO CHCÚ MAŤ POKOJ. Ale ako so už napísal, všetko má svoje medze!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-06-2016 09:52:25
AKTUALIZOVANÉ o dalsi prispevok z chatu
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-06-2016 09:48:00
Obcan | 26-06-2016 03:13:13 | - prispevok na prvy pohlad a bez poznania suvislosti logicky.

Ano, v primorskych rekreacnych oblastiach to je normalne. Skuste sa však zamysliet nad tym, co zivi obyvatelov tychto oblasti, aaky rezim a pracovna doba su tam zauzivane a tiez ci sa to deje vo vilovych stvrtiach, na sidliskach v okrajovych castiach mesta, alebo na promenade pri hoteloch a plazach. ;-)
geco | 26-06-2016 09:31:45
obcan - typicku slovac tu reprezentujes so svojim nazorom prave ty, smutne
Seredanka | 26-06-2016 08:12:37
Chápem ze to ľuďom vadí ale 3 dni sa to prezit da.Ja bývam na prízemí a odkedy mesto upravilo parkovisko tak ze príjazd je okolo steny môjho bytu tak už tu nemám kľud vôbec nikdy.Takže radšej by som brala 3 dni jarmoku.
Renáta M. | 26-06-2016 07:52:09
Bývam v Čepeni na Svätoplukovej a počuť to hlasno až sem. Ľutujem tých , čo to majú rovno pod oknami - to musí byť des.
shelley | 26-06-2016 06:00:30
Občan - typická neznášanlivosť a necitlivosť voči potrebám a názorom iných. Ja som za to, aby sa to všetko dianie presunulo do amfíku - veď tak nejako bola aj jeho oprava zdôvodňovaná. Keby som bývala v tých miestach, tiež by ma asi porazilo. I keď my, čo bývame na Hokejke, už asi vydržíme všetko. A po celý rok. Nielen cez hody.
Obcan | 26-06-2016 03:13:13
Je problém zavrieť okná, pri najhoršom si dať štuple do uší keď ste senilný? Byvam na Ul.Novomestskej sú 3:08 nad ránom, hudba doslova hučí.. Hudba nie moc môjmu uchu lahodiaca, ale aspoň sa konečne v seredi niečo deje a vy by ste aj jarmok už rušili a stopovali? V prímorských destináciách majú takéto party večery cele leto, počas celej doby čo majú návštevníkov :) typická slovač, j*bnut sa na gauč pred Koordináciu v ružovej záhrade a mať svoj \"kľud\". Smutné.
Anna | 26-06-2016 00:42:34
Ja ľutujem každoročne ľudí, čo bývajú naokolo, vydržať 3 dni takýto hluk asi by ma porazilo...Tiež sa divím, že sa jarmok deje na sídlisku, to nie je rušenie nočného kľudu a pokoja?????A čo tí, ktorí sú po nočnej? S deťmi na kolotočoch po 2 hodinách počúvania hlasnej hudby mám akurát dosť....joooj.....
Lenka | 25-06-2016 20:23:06
Úplne súhlasím, do polnoci hukot z jarmoku, zmes hlučnej hudby aj po 22:00 kedy by mal byt už klud. spať skôr ako o polnoci sa nedalo a to som rano vstavala do práce! Neznášam seredský jarmok, nevyspím sa celý víkend. Bývam na Cukrovarskej a jarmoku mám už dnes plné zuby!!.
dana | 25-06-2016 19:23:56
úplne súhlasím, dnes hluk od rana , od kolotočov hlasná hudba, včera vrešťanie zrejme alkoholom opojených \"prívržencov\" jarmoku z vonka počuť bolo ešte aj pred polnocou, tiež nechápem prečo to musia robiť pri panelákoch.Bývam na ul.Novomestskej môj názor:ak jarmok robiť tak smer amfiteáter.
Asdf | 25-06-2016 19:11:08
Mne by jarmok ani tak nevadil, keby ti kolotocari nepúšťali hudbu z každého kolotoča. To nie je normálne. Do 23,00 mi reve do okien zmes stupidnych pesničiek, programu z pódia a nezrozumiteľných komentárov pri každej atrakcii

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign