Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Georg Friedman

Pavol KurbelDátum12. 04. 2015 22:24:35TémaNa zamyslenie...

Video: George Friedman, STRATFOR: „Hlavným cieľom USA bolo a bude nedopustenie spojenia Nemecka a Ruska“

Video si pozrite tu:
http://www.hlavnespravy.sk/video-george-friedman-stratfor-%E2%80%9Ehlavnym-cielom-usa-bolo-a-bude-nedopustenie-spojenia-nemecka-a-ruska/597341

Washington, 12. apríla, 2015 (HSP/Foto:TASR/Sinchua)

 

Ako sa hovorí, je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. V tomto prípade je to asi tak, že je lepšie raz vidieť a počuť, ako sto razy si niečo prečítať. Analytici a politici takmer nikdy nehovoria na rovinu, ale ak sa to predsa podarí, tak to stojí za to...

Samozrejme, ani teraz známy americký politológ nepovedal celú pravdu a nehovoril celkom na rovinu, avšak predsa prezradil nejaké pikošky. Takmer otvorene hovoril o cieľoch a stratégii amerického vedenia – o tom, čo Washington nerád prezentuje, pretože to vôbec nie je v súlade s vyhláseniami lídrov USA o slobode, demokracii, mieri, rovnosti, vzájomnej pomoci a pod. V tomto prípade známy americký politológ faktický priznal, že Spojeným štátom ide iba o udržanie svojho postavenia svetového lídra – za každú cenu. A rozprávky o slobode a demokracie sú pre hlupákov.

Na snímke americký politológ George FriedmanNa snímke americký politológ George Friedman

Porozprával to vo svojej prednáške známy politológ George Friedman. Je to americký spravodajský expert a odborník na národnú bezpečnosť. Je zakladateľom a šéfom poprednej americkej súkromnej konzultačnej spravodajskej agentúry Stratfor (Strategic Forecasting), ktorú založil v roku 1996.

Je zaujímavé, že sa narodil v Maďarsku, v židovskej rodine v roku 1949. Krátko po jeho narodení sa celá rodina presťahovala do Rakúska a o niekoľko rokov do USA. Sám seba považuje za konzervatívneho republikána a jeho činnosť v minulosti predovšetkým charakterizoval protisovietsky a protikomunistický kurz. V súčasnosti sa zaoberá protiruskou propagandou a obhajuje americké snahy zostať v úlohe svetového lídra.

Ponúkame našim čitateľom zostrih veľmi zaujímavého záznamu vystúpenia amerického analytika Georga Friedmena. Záznam je zostrihaný a čiastočne preusporiadaný, preto pre hlbšie štúdium odporúčame pozrieť originál. Pôvodný záznam (celý):

Počas tejto prednášky George Friedman pokojne vysvetľuje celú politiku a záujmy Spojených štátov a prezrádza, že hlavným cieľom Washingtonu je likvidovať všetkých, ktorí aspoň trochu môžu ohroziť postavenie USA. Amerika pociťuje nebezpečenstvo zo strany Ruska a EÚ, hlavne Nemecka, preto Freedman bez okolkov priznáva, že Washington nesmie dopustiť žiadnu spoluprácu a bližšie vzťahy Nemecka a Ruska.

Taktiež pokojne prezrádza mnohé špinavé metódy, ktoré používajú americké tajné služby, politici, média a pod. Jeho logika je úplne jednoduchá: všetko čo je v prospech Ameriky, je dobré a ostatní môžu aj zomrieť – Ameriku to nezaujíma. Potvrdzuje taktiku „dvojitého metra“: čo je dovolené Amerike, nemôže robiť nik iný – ani z polovice. V politickej diplomacii obhajuje starý dobrý obľúbený americký postoj: je to síce lotor, ale je to náš lotor – na prípade súčasného vedenia Ukrajiny.

Vlastne... Ako sme hovorili: je lepšie raz uvidieť a počuť, ako sto razy si to prečítať. Tak si to pozrite a vypočujte – ti, ktorí vedia dobre po anglicky. Pre ostatných sú pripravené slovenské titulky. Nie je to najnovšie video – akurát sa prednedávnom objavilo na internete. Avšak za ten čas sa americká politika vôbec nezmenila a ešte roky sa určite nezmení.

Tu si môžete pozrieť plnú aj  skrátenú verziu:

http://www.hlavnespravy.sk/video-george-friedman-stratfor-%E2%80%9Ehlavnym-cielom-usa-bolo-a-bude-nedopustenie-spojenia-nemecka-a-ruska/597341

eu

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 16-04-2015 14:37:42
Hmm..tak Ty si dokonca prorokom..tak teraz neviem,kto z nás je väčší truhlík..ked máš nejaké výhrady k mojim určitým faktom,tak ich vyvráť a nezmyselne nemudruj...vždy,ked niečo napíšem,to je pre Teba výzva,ako červené súkno pre býka...ja Tvoje články nekomentujem..sú mi ukradnuté..
Lubo | 15-04-2015 17:54:02
Cakal som podobnu odpoved . Zamysli sa
gulak | 15-04-2015 11:30:49
Ale,ked si prečítaš svoje reakcie na moje články..tak tam ich zopár bude:)))..
lubo | 15-04-2015 08:39:01
Gulak, prosm, menuj moje nadavky k tebe a potom ich napisem ja z tvojej strany. Mozno potom pochopis o com pisem
gulak | 15-04-2015 07:13:05
pre:Lubo...ja som v pohode,len som reagoval na Tvoje nadávky..to Ty máš potrebu neustále sa vyjadrovať k mojim názorom...si bol asi v mladosti týraný...
pre Krym - cesta domov | 14-04-2015 21:43:25 | 14-04-2015 22:34:20
Skutocnu pravdu? :D :D :D :D :D
Televizia Rossia 1 a Putin, ktory dokazatelne viackrat verejne klamal. Len ci je aj toto skutocna pravda, lebo pred rokom bola podla nich ta skutocna pravda ina, aku prezentuju teraz. Verit televizii Rossia 1 je ako verit STV v casoch Meciara.
A najlepsie je, ze keby ste nezili v tom systeme, proti ktoremu bojujete, tak by ste tieto vase protisystemove vylevy ani nemohli povedat, lebo by ste skoncili v base. Ale to si vela tychto proruskych trollov neuvedomuje.
Krym - cesta domov | 14-04-2015 21:43:25
Pre všetkých ktorí chcú spoznať skutočnú pravdu:
https://www.youtube.com/watch?v=n96OBm62tzA
lubo | 14-04-2015 21:29:01
Ale pan gulak, klud. Nozky do tepla a zhlboka dychat, aby ti cievka nepraskla.
gulak | 14-04-2015 20:51:34
pre Lubo..no,len Ty latentny imbecil..mas vzdy pravdu
pre gulak | 14-04-2015 20:27:34
Rabujete vsetci!
lubo | 14-04-2015 18:42:58
Brouk truhlik, hovorim 😆
gulak | 14-04-2015 15:35:15
Ludom na Slovensku by sa žilo lepšie,keby naši politici nerabovali,ako o život..
konspiracie | 14-04-2015 15:31:43
Keby ste si vsetci,ktori nezmyselne konspiruju,nechali svoje divoke fantazie na nieco uzitocneho a praktickeho,viedlo by sa ludom na Slovensku ovela lepsie.
gulak | 14-04-2015 15:18:54
USA tvrdili,že Irak má jadrové zbrane...
(: (: (: (: | 14-04-2015 14:16:32
Ruský prezident v roku 2008 tvrdil, že Moskva dávno uznala hranice Ukrajiny a nemá tam žiadne ciele. „Krym nie je sporné územie,“ povedal v rozhovore pre nemeckú televíziu ARD.
Putin rok 2014: „Krym vždy bol a navždy zostane nedeliteľnou súčasťou Ruska. Toto vedomie sme odovzdávali z generácie na generáciu.“ Dokonca priznal, že anexiu Krymu plánovali vopred s pomocou armády a tajných služieb, hoci to predtým popieral...
Konšpirátori zaprú aj nos medzi očami len aby zaútočili na EU, USA, židov...
seriozne informacie | 14-04-2015 11:45:01
prečo by som mal čitať knihu šefa \"tienovej\" cia, ktora plati informantorov na blizkom vychode a informacie dalej predava, robi priemyselnu spionaz pre chemicke koncerny a nechava sledovat a vyrabat psychologicke profily o vplyvnych osobach za peniaze pre bohvie koho.

plny suhlas s medvedou sluzbou, a ten posledny cesky komentar na neho to tiez len potvrdzuje.
pre medvedia služba | 14-04-2015 10:46:54
Proč novináři mainstreamových médií nechápou nálady lidu?
Propast mezi mediální reflexí a potřebami společnosti narůstá. Novináři si nedokážou odpovědět na otázku, jak je možné, že „lid není spokojen a přitom se má tak dobře.“ Pokud si ji tedy, byť v této naivní a elitářské podobě, vůbec kladou.
V poslední době se nemohu ubránit dojmu, že mezi novináři mainstreamových médií a většinou občanů této země se rozevřela hluboká propast. Jako by novináři byli stále méně schopni a ochotni pochopit, jak prostý člověk cítí. Od médií bychom v ideálním případě očekávali, že budou mluvčími veřejnosti, že budou vyjadřovat její postoje, aby vox populi mohl dolehnout ke sluchu těch nahoře. Místo toho jsme si zvykli např. na to, že protestní akce občanských iniciativ jsou v médiích bagatelizovány, zesměšňovány apod.

celý článok:
http://denikreferendum.cz/clanek/13286-proc-novinari-mainstreamovych-medii-nechapou-nalady-lidu
gulak | 14-04-2015 10:01:23
Napr...Ukrajina rehabilitovala Banderovcov...vrahov,čo vraždili,znásilňovali,okrádali bezbranných civilistov,USA má asi 160 základní po celom svete,myslíte si,že Ukrajina by bez pomoci USA vyskakovala proti Rusku,východ Ukrajiny bude pravdepodobne neustále konfliktný,ako napr. Izrael a Palestína,zaujímavé je,že po 50 rokoch USA náhle osvietilo a začínajú sa zbližovať s Kubou,ktovie asi prečo,žeby mali na zreteli zvyšovanie životnej úrovne obyčajných Kubáncov..a okrem toho konflikt Rusko-Ukrajina znížil kurz Eura voči doláru skoro o 25 percent...to sú tiež konšpirácie...
medvedia sluzba | 14-04-2015 02:03:42
Kopirovanim a uverejnovanim tych istych clankov z Hlavnych sprav vlastne robi autor SOL medvediu sluzbu v tom, ze vo vyhladavani Google sa dostane medzi tie \"konspiratorske\" weby ktore si medzi sebou tie jednotlive spravy kopiruju a tym im zdvihaju relevanciu vo vyhladavani Google. A osobne si myslim, ze tym utrpi prave povest SOL. Neviem, ci to je cielene, alebo len nevedoma praca \"uzitocneho idiota\".
Pre káder | 13-04-2015 22:11:43
Rusko nikdy nepripravovalo vpád na Ukrajinu, ako o tom informovali špeciálne služby USA, povedal ešte 25. marca v parlamente šéf francúzskej vojenskej rozviedky generál Christophe Gomart. Nielen ruské médiá o tom informovali až teraz.

Po tom, čo na tvrdenie generála reagovala počas víkendu Moskva. S tým, že Gomartove slová len potvrdzujú stále živú tradíciu založenú generálom Charlom de Gaullom. Podľa nej malo Francúzsko vždy osobitné postavenie v aliancii.

„Skutočne sme zistili, že Rusi nerozmiestňovali žiadne veliteľské stanovištia ani tylové orgány vrátane poľných nemocníc, ktoré by umožňovali uskutočniť vojenský vpád. Pritom jednotky druhého sledu sa ani raz nepohli z miesta,“ citujú médiá generála Gomarta, ktorého slová sú zaznamenané na portáli Assemblee-nationale.fr. Podľa šéfa vojenskej rozviedky ak ruských vojakov aj videli na Ukrajine, tak išlo o manéver, ktorý mal za úlohu vytvoriť tlak na ukrajinského prezidenta Petra Porošenka, a nebol to pokus o vojenské vtrhnutie.

Gomart o. i. aj konštatoval, že americká rozviedka, ktorá má autoritu v rámci NATO, poskytla klamlivé informácie o vpáde ruskej armády na Ukrajinu.

„Problém NATO spočíva v tom, že americká rozviedka má v aliancii rozhodujúce slovo, zatiaľ čo francúzske spravodajské služby berú do úvahy viac či menej. V NATO tvrdili, že Rusi pripravujú vpád na Ukrajinu. Ibaže podľa zistení francúzskeho Veliteľstva vojenskej rozviedky nič nepotvrdilo spomínanú hypotézu,“ povedal generál Gomart pred poslancami dolnej komory francúzskeho parlamentu.

Tvrdenie šéfa francúzskej vojenskej rozviedky korešponduje s vyjadrením Viktora Muženka, náčelníka ukrajinského generálneho štábu ozbrojených síl. Ešte koncom januára priznal, že na bojových operáciách v Donbase sa nezúčastňujú pravidelné jednotky ruskej armády. Zároveň však nezabudol dodať, že generálny štáb má informácie, podľa ktorých sa na bojoch zúčastňujú „jednotliví občania RF a príslušníci ruskej armády“.



Dianie súvisiace s Ukrajinou
◾Ukrajinská armáda obvinila Rusko, že zvyšuje dodávky zbraní a „žoldnierov dobrovoľníkov“ odporcom vlády v Kyjeve. Aj NATO podľa deníka Frankfurter Allgemeine Zeitung zaznamenalo prísun ruských posíl na ukrajinské územie. Moskva však opakovane popiera aktivity v ukrajinskom konflikte.
◾Maskovaní aktivisti v Charkove strhli tri sochy venované pamiatke komunistických lídrov niekdajšieho Sovietskeho zväzu. Stalo sa tak iba dva dni po prijatí zákona o zákaze komunistických symbolov. Podľa portálu denníka Ukrajinska pravda polícia bola na mieste, ale nezasiahla, aj keď dostala rozkaz zabrániť nezákonnému búraniu pamätníkov. Podľa policajných zdrojov začalo sa už trestné stíhanie aktérov búrania sôch.

káder | 13-04-2015 21:37:15
ano hlavne spravy to je uz len teda zdroj.lepsiu pracu ste robili ked ste pisali pisali o diani v meste ako tieto sracky co tu uverejnujete v poslednej dobe.
Tu je clanok s jednym panom ktory tu niekedy prispieval:

https://dennikn.sk/57740/prorusku-propagandu-o-zhyralom-zapade-u-nas-siri-42-webov/
mach | 13-04-2015 21:36:42
Slováci=ovce
Síce lietajú ale nezabíjajú civilistov po celom svete. Dosť veľký rozdiel aj keď nie pre teba.
Slováci = ovce | 13-04-2015 21:28:15
Páči sa mi logika diskutérov. Rusi síce lietajú s armádnymi strojmi až k Británii a Španielsku, bojové lode pošlú k Austrálii, Pobaltiu sa vyhrážajú inváziou, Fínsku a Dánsku jadrovým útokom, Švédsko ohrozujú ponorkou, na Ukrajine rovno bojujú, ale agresori sú USA, NATO a EU, ktorí sa iba nečinne a neveriaco prizerajú...
Majme jasno v tom čo sme | 13-04-2015 21:22:51
Server hlavne spravy je financovaný ruskou propagandou a je zaradený v zozname chorých stránok. Cieľom je vytvorenie vnútorného nepriateľa z nás voči tomu čo sme - sme súčasťou NATO, EÚ a Západu. A napriek množstvu chýb tvoríme najlepšie miesto pre život na tejto planéte -a to je cieľom rozpínavosti Arabov, Rusov, Afričanov...
mach | 13-04-2015 20:35:40
Realista: treba si uvedomiť, že pokial USA neprovokovali RF nebolo treba NATO manévrov a podobne. Veď ak je Amerika hladná po vojne nech si bojujú a na svojom vlastnom území a nech sa nám ju sem nesnažia importovať ako banány z Afriky. Myslím si že dodrbali a pozabíjali dosť ľudí po svete.
Čo sa týka dánska a švédska ani sa nečudujem že simulujú útoky kedže sa tam nachádza vojenská technika us arómy ktorá je pripravená na vojnu.
tealista | 13-04-2015 19:40:06
Mily mach prechod americkeho vojska, defacto 100 obrnenych aut cez cesko malo jednoduchy dovod americky vojaci sa vracali z cvicenia v pobalti do nemecka kde maju zakladnu, to ze podla teba presun vojsk NATO po uzemi krajin ktore do NATO patria je provokacia ukazuje tvoje velmi pokrivene vnimanie reality. Ked uz teda je prechod vohakov cez uzemie svojich spojencov provokaciou co je podla teba let ruskeho vojenskeho lietadla v trase civilneho svedskeho lietadla bez zapnuteho odpovedaca? Co je nalietavanie ruskych lietadiel na ciele v Dansku simulujuce utok na pozemny ciel? Co je neohlasena navsteva ruskej ponorky vo svedskych vodach? Co je anexia krymu? Mimochodom to fakt chces ludi presviedcat ze vojnu v juhoslavii,syrii, jemene a hlavne na ukrajine sposobilo NATO, to si fakt myslis ze vsetci zeteme seno?
mach | 13-04-2015 19:14:45
Realista: ako už vieš NATO je organizácia v ktorej hlavne a rozhodujuce slovo majú USA a ostatne krajiny sú v postavení pritakavajucich. Prechádzka vojsk NATO pozostávala výhradne z vojakov USA, ktorí majú hlavný stan v Nemecku. Daj si otázku aký význam mala táto túra? Samozrejme, že vyhrotit situáciu a zatiahnuť RF do vojny čo by znamenalo vojnu v celej Európe , nie v Amerike! Toto je vlastne cela politika USA vytvoriť konflikty mimo svojho územia a hlupaci bojujte a zničíte si vaše krajiny, bombarduje sa a zabijajte sa.
Vid.lybia, Sýria , Irak, bývala juhoslavia, Afganistan , momentálne jemen, Ukrajina a ďalšie. Vsetci kto schvaľujú kroky USA v ich politike nastoľovania tzv.demokracie spolu s NATO asi nechcú vidieť pravdu.
realista | 13-04-2015 18:36:35
Odporucam zacat pouzivat rozum. Prechod vojsk NATO cez uzemie clena NATO pri jazde na domovsku zakladnu v Nemecku je povazovane za invaziu ako v 68?
Budovanie NATO zakladni na uzemi clenskych statov NATO je agresia?
A prosim este sme tu nemali nic o cviceniach....
Pre tych co maju radi fakty:
http://www.businessinsider.com.au/russias-military-exercises-are-way-bigger-than-natos-2015-2
Rusi uz roky maju cvicenia akych sa NATO ani nesniva kde cvici sucasne viac ako 100 000 vojakov, pritom NATO ma svoje najvacsie cvicenia o pocte 16 000 vojakov, ale ano NATO je agresor.
A mimochodom ktora krajina v poslednych mesiacoch narusa najviac vzdusny priestor inych statov, ohrozuje civilne lety a \"testuje\" protivzdusnu obranu statov NATO?
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/full-list-of-incidents-involving-russian-military-and-nato-since-march-2014-9851309.html
A ano nezabudajme na ruskych muzikov na dovolenke na Ukrajine a hlavne na anexiu Krymu, ale agresor je NATO....
pre seriózne informácie | 13-04-2015 17:45:01
... odporúčam prečítať priamo Friedmanovu knihu The Next 100 Years ( v slovenskom preklade Nasledujúcich 100 rokov, je ju dostať aj u nás na Slovensku)), kde si môžte priamo od autora (ak už spochybňujete hodnovernosť w-stránok) overiť takýto jeho pohľad na Ameriku.
Jozef | 13-04-2015 17:08:31
Seriozne info...
takze spanila jazda amikov cez strednu europu, rozsirovanie zakladni na hraniciach s Ruskom.
Neustale vypady proti Putinovi.
Co mi to len propomina.
AHA. 1962 rok.
mach | 13-04-2015 16:58:13
Je veľmi zaujímavé ak niekto hovorí pravde konšpirácia. Admin by aj zasiahol ale tu si na seredonline a nie na TOPKACH takze sem tam sa ti stane, že si prečítaš aj iný ako ten tvoj názor :-).
seriozne informacie | 13-04-2015 14:01:24
hlavne spravy je konspiratorska webova stranka, ktora uverejnuje obycajne blaboly a jej \"odbornici\" su len a len na smiech.uz na nu bolo niekolko krat poukazane, v ovela serioznejsich mediach.
To, ze niekto oznaci nieco za rusku propagandu, neznamena že to nie je pravda.
Je mi fakt velmi luto, ze sa SOL postupne stava priestorom pre ludi s velmi bujnou fantaziou a s obmedzenym chapanim reality bez akehokolvek zasahu adminov, u ktorych je predpoklad, ze sa aspon oni riadia zdravym rozumom.
mach | 13-04-2015 10:55:06
Pan Kurbel, ved toto su veci, ktore tu omielame aj pod inymi clankami a som rad, ze ste to sem dali, len mam obavu, že niektorí ludia to aj tak oznacia za rusku propagandu.:-)
Ved uz asi aj slepy vidi, ze urcita skupina americkych zidov, ktora riadi chod USA jednoducho chce vojnu a nezastavi ich nic. A myslim si ze toto uz ani nie je o peniazoch ale o nenavisti tejto skupiny zidov k inej rase, nabozenstvu a podobne. Je to tak zlozite vsetko ze az to je jednoduche :-)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign