Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

FK Slovan Duslo Šaľa - ŠKF Sereď 1:1 (0:0)

Igor LehockýDátum05. 10. 2014 13:33:56TémaFutbal
200

                Posledným súperom, s ktorým ešte Sereď v jesennej časti nehrala bola dnes od 14.30 hod. Šaľa a tak sereďania vycestovali v 11.kole DOXXbet ll.ligy vo futbale "za svojim trénerom" na návštevu do Šale, ktorá iba o skóre v priebežnej tabuľlke figuruje hneď na 5.mieste za Sereďou. Diváci preto na štadióne mohli očakávať dobrý futbal bodovo vyrovnaných súperov z ktorých obidvaja mali dnes v úmysle vyhrať už minimálne z pohľadu prestíže.

                Prvú žltú ťahal hlavný rozhodca už v 2.minute po zákroku domáceho Daniela Reháka na prenikajúceho Romana Čejteia a prvý strelecký pokus na bránu domácich poslal Tomáš Varhaník v 5.minute. O minutu neskôr v dobrej pozícii hlavičkoval z 9m Marek Gajdošík loptu od Romana Tareka ale iba do miesta kde stál domáci brankár Dušan Kolmokov. Zato na druhej strane v 8.minute center do šestnástky koníkom poslal Samir Nurkovič tak, že lopta pomaly po odraze od zeme spadla na brvno pri ľavej žrdi brány Štefana Seneckého. V 14.minute mohol otvoriť skóre zápasu Roman Čejtei, ktorého tečovanú delovku po zemi zo 16m Kolmokov v páde odvracal iba so šťastím nohami a o minutu neskôr Čejtei uvidel aj žltú kartu keď svoj prienik v šestnástke zastavil pádom, ktorým si asi okate pýtal penaltu a tak uvidel kartu. V 21.minute sa sereďania na chvíľu radovali keď strelecký pokus Mareka Gajdošíka vracal po zákroku Kolmokova do siete z 8m Marek Svorada ale postranný ho videl v ofsajde, škoda. Aktívnejší v ťahu na bránu boli v ďalších minutách hostia, ktorí mali hernú prevahu lebo vysoké lopty domácich na útočné hroty a ani v šestnástke neboli nebezpečné, obrana ŠKF ich zvládala v podstate bez problémov a hostia sa snažili kombinačne čo to vymyslieť. Škoda že strelecká muška hostí bola pri streleckých pokusoch vychýlená a možno chýbalo aj trošku šťastia tak ako v 43.minute kedy po nepriamom kope kapitána hostí Petra Petráša loptu v šestnástke prudko hlavičkoval Richard Hulák tak, že Kolmokov ju krotil na bránkovej čiare na dva krát. Hulák už dvíhal ruky a pýtal si uznanie gólu ale postranný tento moment vyhodnotil tak že lopta nebola celým objemom za bránkovou čiarou a tak sa v hre bez prerušenia pokračovalo aj keď v tomto prípade gól visel na vlásku, opäť škoda. Prvý polčas boli sereďania lepším mužstvom, v ofenzíve boli jasne nebezpečnejší, domáci si nevypracovali nič, čím by mohli ohroziť bránu ŠKF a pri štandardkách hostí ratovali svoju bránu v šestnástke nejeden krát všetci jedenásti.

                Bežala 47.minuta, po ľavom krídle ušiel s loptou Róbert Gešnábel, oklamal dvoch sereďanov cez ktorých prešiel a z vnútra šestnástky z ľavej strany prudko k pravej žrdi z 9m po zemi otvoril skóre - 1:0. Radosť domácich ale netrvala dlho lebo už v 50.minute Petráš znovu zahrával nepriamy kop z ľavej strany do šestnástky a predĺženú loptu po hlavičkovom súboji pri pravej žrdi dohral hlavou bez problému Marek Svorada a bolo vyrovnané - 1:1. Domáci v druhom polčase upustili od dlhých a vysokých lôpt, snažili sa hrať viac po zemi, dobre kombinovali a tentokrát oni boli viacej nebezpeční. V 62.minute to ale s aktivitou prehnal domáci Samir Nurkovič keď už v momente ako mal loptu bezpečne v rukách Senecký vo svojej šestnástke, dohrával zákrok na Seneckého šľapákom po čom okamžite schytal nie len verbálny atak samotného gólmana, pridal sa Stanislav Velický, Richard Hulák i Peter Petráš, Nurkovič skončil na trávniku a valná hromada domácich a hostí sa zmenila na strkanicu a nadávky. Hlavný rozhodca nevedel kam má skôr skočiť a ktoré "ohnisko" riešiť, hra bola dlhšie prerušená, emócie vybičované a tak po porade s postranným na záver žltú kartu uvideli z hostí Senecký a z domácich Nurkovič. O minutu neskôr žltú uvidel z hostí aj Tomáš Varhaník, ktorý poslal po súboji na trávnik domáceho Dávida Kissa. Ten už zápas nedohral, z ihriska bol vynesený na nosítkach a v 66.minute ho z domácich vystriedal Miloš Fehervári. V tej istej minute striedali aj hostia a Martina Juricu vystriedal Miroslav Kasaj, ktorého strielaný center v 74.minute z pravej strany na päťke tečoval Svorada ale Kolmokov loptu reflexívne chytil. V 75.minute domáceho Reháka ešte vystriedal Andrej Urban a v 80.minute Senecký zachraňoval remízový stav keď Gešnábel znovu svoje sólo po ľavom krídle zakončoval z 9m strelou z uhla k ľavej žrdi ale brankár hostí loptu vyrazil na roh, to bolo šťastie. Snaha domácich už zmenu skóre nepriniesla ani po nebezpečných centroch do šestnástky zo štandardiek po fauloch hostí a skóre sa už nemenilo ani po ojedinelých výpadoch sereďanov, ktoré už neboli tak nebezpečné ako v prvom polčase a tak poslednú žltú uvidel v 84.minute domáci Fehervári a okrem striedaní domácich a hostí sa už nič zaujímavé na trávniku neudialo ani v nastavených troch minutách.

                Zápas dnes sledovalo na štadióne okolo 700 divákov a obidva fankluby šalanov a ŠKF si to dnes "rozdávali" z jedného miesta malej tribúny, kde sa povzbudzovaním prekrikovali počas celého zápasu o stošesť a svojimi hlasivkami a bubnami dotvorili športové zápolenie, za čo sa im hráči obidvoch klubov po zápase poďakovali. Nechýbala ani početná skupina fanúšikov zo Serede v počte okolo 80, z ktorých ma pár jednotlivcov požiadalo o zmienku v článku o tom, že prišli zo Serede do Šali na zápas na svojich bicykloch, takže som tak práve urobil s radosťou lebo vydať sa do Šale na bicykloch je celkom úctyhodný a pozoruhodný športový výkon. V prvom polčase boli jasne lepší, futbalovejší sereďania a pri troche väčšieho šťastia mohlo byť rozhodnuté o zápase už v prvom polčase. Druhý polčas sa zase viacej podaril domácim a tak remíza je možno spravodlivým vyjadrením dnešného futbalu.

Zápasy s každým jedným súperom z 12 mužstiev DOXXbet ll.ligy skupiny západ majú sereďania odohrané a nasledovať budú zápasy v "opačnom garde", teda s tými mužstvami s ktorými ŠKF hral na domácej pôde bude hrať vonku a opačne, súperi s ktorými hrali vonku sa predstavia na štadióne ŠKF v Seredi spolu v ďalších 11.kolách, pričom podľa rozpisu zápasov jesennej časti ročníku 2014/2015 sa posledné kolo má odohrať pre ŠKF dňa 23.11.2014 na domácej pôde so Šamorínom. Teda 7 kôl sa ešte odohrá v tomto roku a zostávajúce 4.kolá sa odohrajú v roku 2015 v termíne od 7.3.2015 a nasledovať budú zápasy nadstavbových kôl prvej šestice zo skupiny západ a východ navzájom doma a vonku, celkový víťaz ll.ligy postupuje priamo do najvyššej súťaže a mužstvá od 7. po 12.miesto odohrajú zápasy o udržanie. Všetci fanúšikovia ŠKF veria, že tie ich zaujímať nebudú.

Zostavy - domáci : D.Kolmokov- D.Kiss(66.M.Fehervári), M.Ďatko(K), S.Blagojevič, M.Tomiš, R.Konopásek, D.Rehák, S.Nurkovič, L.Szabó, R.Gešnábel, G.Matič(81.O.Čurgali)

               -  hostia: Š.Senecký - M.Gajdošík, M.Svorada, R.Scherhaufer, R.Tarek, T.Varhaník(91.T.Hanzel), R.Čejtei, R.Hulák, M.Jurica(66.M.Kasaj), P.Petráš(K), S.Velický

Góly: 47. R.Gešnábel - 50. M.Svorada

ŽK - 2.D.Rehák, 62. S.Nurkovič, 84. M.Fehervári - 15.R.Čejtei, 62.Š.Senecký, 63.T.Varhaník

Rozhodoval: Michal Smolák


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign