Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Falošný rád Maltézskych rytierov vydáva vlastné tituly a nepravé diplomatické pasy. Poznáte niektorého z nich?

Miloš MajkoDátum24. 04. 2018 12:11:37Témaobec Dolná Streda
200 Jeden by nepovedal, ake to známe tváre sa ocitnú na jednej fotografii...

"Falošný rád Maltézskych rytierov vydáva vlastné tituly a nepravé diplomatické pasy. Ocenenie od nich prijal exminister Robert Kaliňák či policajný prezident Tibor Gašpar."  Na prípade spolupracovali Aktuality.sk, TREND a televízia JOJ. Vidieť, že novinári pre spoločnosť a jej informovanie odvádzajú skutočne kavlitnú prácu. (Zdroj: etrend.sk)

Je tomu asi týždeň, čo médiami prebehla správa o ďalšom výstrelku niektorých politicky činných a o živote nás všetkých rozhodujúcich volených zástupcoch. Je pravdou, že viac ako samotný obsah publikovaných článkov čitateľov zaujali fotografie pripomínajúce skôr komixové postavičky ako serióznych volených  zástupcov vedúcich rokovanie poslaneckých zborov či rezortov, ktoré im boli na základe volebných výsledkov zverené.

Len kompletizáciou viacerých fotografií môže občan zistiť v akej spoločnosti sa títo "falošní dobrodruhovia" ocitli.

Keď sa daňový podvodník Mikuláš Vareha, ktorý si momentálne odpykáva trest vo väzení, pred rokmi chválil členstvom u maltézskych rytierov, možno ani netušil, že ide o falošný rád. Jeho celý názov je Zvrchovaný rád svätého Jána z Jeruzalema, maltézski rytieri, Federácia nezávislých priorátov (KMFAP). Na Slovensko sa rozšíril zo susedného Maďarska. (Zdroj: etrend.sk)

Nuž, viesť rezort vnútra, záchrannú službu, hasičský zbor či obec a s kamošmi sa verejne fotografovať  v mundúre vymysleného a oficiálne  neuznaného združenia, to sa už takmer blíži k odvahe (arogancii)  poberať  agrodotácie na vybetónované parkoviská, či biznisu požehnaného  "kamošmi" tiež nekontrolovaním drogového kontrabantu "prezlečeného" za ovocie.

Rozmýšľam, čo núti, alebo láka ľudí takýmto spôsobom sa zosmiešňovať? Chcú získať ešte vyšší sociálny status v spoločnosti? A to podvodom? Alebo počítajú s tým, že keď tak dajú aj voľby, vyjde im všetko?

Už tu bola kauza "falošných generálov" v uniformách a - nepomohlo. Inak tí to majú aspoň odobrené  Ministerstvom vnútra SR v stanovách občianskeho združenia. Ale falošní Maltézsky rytieri? To chce naozaj veľkú fantáziu...

No nič, keď im to teda nevyšlo seriózne, aspoň sa môžu po večeroch stretať v níektorom obecnom kulturáku a ochotnícky sa realizovať  stvárneniu nového divadelného predstavenia  súčasnej verzie Troch (v ich prípade trošku väčšej partii) mušketierov.  

 

Fotografie a bližšie informácie získate aj tu: http://www.kmfap.hu/index.php?article_id=871

A viac sa o téme dočítate tu: https://www.etrend.sk/ekonomika/falosny-rytiersky-rad-rozdava-na-slovensku-tituly-ocenil-aj-kalinaka-a-gaspara.html

https://rastislavgajdosik.blog.sme.sk/c/260727/Varehovo-Maltezske-bratstvo.html

http://www.orderofcyprus.org/index.php?article_id=91  (Ocenený minister vnútra SR Kaliňák, gen. Nejedlý, Gen. Gašpar a záchranár Culka))

 

Stanovisko k organizácii rozdávajúcej (predávajúcej?) falošné hodnosti a rády:

Dominik Brichta: Parazitujú na nás

Stanovisko skutočného Zvrchovaného maltézskeho rádu poskytol Dominik Brichta, tajomník ich veľvyslanectva na Slovensku

V čom spočíva zásadný rozdiel medzi skutočnými rádmi a falošnými?

Zvrchovaný Maltézsky rád je vo svojej duálnej povahe nielen rádom katolíckej cirkvi podľa kánonického práva, ktorý je uznávaný Svätou Stolicou (Štát Vatikán) s viac ako 900-ročnou tradíciou, ale nad rámec toho je aj zvrchovaným subjektom medzinárodného práva, ktorý udržiava plnohodnotné diplomatické vzťahy so 107 štátmi, medzi ktorými je od roku 1993 aj Slovenská republika, ale aj multilaterálne vzťahy s Organizáciou Spojených národov (OSN).

Kedy ste sa prvýkrát stretli s tým, že sa niekto označoval za maltézskeho rytiera a nebol vašim členom?

Žiaľ, v posledných rokoch sa čoraz častejšie stretávame so skutočnosťou, že niektorým samozvaným organizáciám sa darí uviesť do omylu netušiacich a neinformovaných občanov tým, že im ponúkajú bezcenné členstvá v pseudoorganizáciách, niekedy aj za vysoké poplatky a sľubujú im nepravdivé sľuby o získaní zásluh a úcty. Tieto organizácie parazitujú na viac ako 900-ročnej histórii Zvrchovaného Maltézskeho rádu a na dobrom mene jeho charitatívnej činnosti, ktorá je vykonávaná vo viac ako sto krajinách sveta.

Čo hovoríte na to, že rád vlani v decembri ocenil exministra vnútra Róberta Kaliňáka titulom „Gold Star – Grand Officer of Sword and Silence?

Udeľovanie záslužných titulov, rádov a vyznamenaní je vo väčšine európskych štátov regulované vo vlastných zákonoch. Mimo toho existujú tiež fantazijné rády, ktoré vydávajú bezcenné vyznamenania a odporúčame veľkú opatrnosť pri styku s týmito neoficiálnymi štátnymi vyznamenaniami.

Ako a kde si môže niekto overiť, či je nejaký rád oficiálne uznávaný?

Označenie „Rád“ je jasne definované kánonickým právom. K tomu je možné uviesť, že Svätá stolica uznáva v zmysle kánonického práva celosvetovo len dva nezávislé rytierske rády. Celosvetovo jediným rádom, ktorý nad rámec tohoto požíva medzinárodnoprávnu zvrchovanosť, je práve Zvrchovaný Maltézsky rád, ktorý s viac ako sto štátmi udržiava plnohodnotné diplomatické vzťahy.

Aký je jeho vzťah s rádom vedeným G. Popperom?

Existencia podobných fantazijných organizácií je nám, ako aj policajným úradom napr. z Rakúska, Talianska, Švajčiarska, Českej republiky a Slovenskej republiky známa aj prostredníctvom skutočnosti, že členovia takýchto organizácií boli prešetrovaní z dôvodu skutočnosti, že sa preukazovali falošnými diplomatickými pasmi. Toto viedlo v predchádzajúcich mesiacoch k viacerým zadržaniam a trestnoprávnym konaniam, pri ktorých obvinení uvádzali, že boli prostredníctvom šéfov organizácií a predavačov falšovaných dokumentov presvedčovaní o ich pravosti. Bez ohľadu na to, či títo obvinení vedeli o pravosti ich falšovaných diplomatických dokumentoch, snažili sa v takmer vo všetkých prípadoch privodiť si výhody, resp. vyhnúť sa konaniam pri porušení predpisov tým, že sa vydávali za diplomatov.  (Zdroj: etrend.sk)


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Zdroj: internet
200
Autor: Zdroj: internet
200
Autor: Zdroj: internet

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Zdroj: internet

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Debilko | 04-11-2018 15:17:05
Daj si ešte dáku trávu, ešte nie si vo forme.
veď jasné | 04-11-2018 13:10:00
zato ti si s Oravcom, Borovičkom, Terkelicom a Slivovicom kámo jedna radosť. Z toho ti zmäkol a následne zblbol mozog.
Hahahahaha | 04-11-2018 11:22:33
Si ty ale hrdina, už ťa vidím aký si ti frajer pred tou tvojou klávesnicou, Oravcoví a Borovičkovi ty nesiahaš ani po členky, a máš pravdu vie o tom celá dedina.
pre opice | 04-11-2018 09:42:36
Už konečne sprav niečo z tým zberným dvorom , aj keď sa tam starosta naparoval stále je to nevyriešené.oravec , borovička cvičené opice bez rozumu no tak vymyslite už niečo pretože unikát zberný dvor v strede dediny to máme len ritierovcách.:-)
takže aby bolo jasné | 04-11-2018 09:40:53
ako pes tu vyštekuješ ty. Našťastie väčšina obyvateľov Dolnej Stredy nie je padnutá na hlavu a falošného rytiera pošlú tam, kam partí. Do prdele. A že si si dal aj falošné meno Buchta? U teba sa predsa nedá počítať s takými slovami ako slušnosť. takže píš si aj pod názvom Vareha. To je známe meno. Najmä v base kam to má našliapnuté ďaľší falošný rytier. Niekto tu písal, že už vykúpil všetky papierníctva v Dolnej Strede a okolí. Neviete náhodou, ako sa ten falošný rytier z Dolnej Stredy volá ????
buchta | 04-11-2018 09:11:45
veď nebuď dosraný a prídi na predstavovanie čo tu vyščekuješ ako by ti niekto privrel chvost
zdravím | 04-11-2018 09:07:05
ťa. kedy odpovieš, ako sa má tvoj kamarát tiež falošný rytier a zlodej nad zlodejov Vareha. Už Ste spolu pokecali ako to v base chodí???? Aj ta naučil ako kradnúť a zarábat aj na červíkoch a ako okrádať starých ľudí.
trapko | 04-11-2018 07:39:35
Ty si čo ? Hovorca ? To páni kandidáti na starostu nie sú schopný ani sami za seba rozprávať ?
Pre blbečka | 04-11-2018 07:31:25
presnejšie pre oddaného idiota a smeráka len jedna otázky. Ten, čo tu písal o pozemkových kšeftoch Šúriho a jeho iných obchodných aktivitách o platení, alebo neplatení daní starostom sa len normálne pýtal starostu. Odpovedal tak ako odpovedal jemu príslovečným jazykom. No dnes sa ho určite na veľa vecí opýtajú pán Švehla a pán Polák. Veľmi sa nato teším, sledovať ich priamy súboj. A ako Šúriho jeho sekundanti z ringu vynesú von. Jediná záchrana pre Dolnú Stredu je Švehla, alebo Polák. Šúri je cesta do pekla.
Blbečku | 04-11-2018 07:17:20
O tvojej slušnosti z tvojich príspevkov niet pochýb.
Pre tohto vola | 03-11-2018 21:34:19
Blbečku | 03-11-2018 20:11:43 Nuž je to Tvoj problém, že nevieš čítať a také veci ako zdravý úsudok ti určite nič nehovorí. Nebojím sa ťa pomenovať pre teba tým najslušnejším povenovaním a to idiotom. Takže ty neohrabane s pohode tvrdíš, že Šúry ten zberač titulov nie je FALOŠNÝ RYTIER ? Opýtaj sa Šúriho mgr.doc. dr. ing. ako sa má ten jeho súputník a zlodejká svina Vareha v base. Neotravuj život slušným a normálny ľudom, ktorí sa aj v Dolnej Streda snažia falošného rytiera Šúriho poslať tam, kam patrí. Na svetisko.
Postreh | 03-11-2018 20:33:06
Jeden blbček sa tu snaží byť strašne dôležitý a vyvoláva búrku v šerbli.
Postreh | 03-11-2018 20:17:35
Tá strana ktorá sa chce udržať pri moci, používa nadávky vyhrazky a správa sa pod úroveň. Nečudo že sa šury nehanbí ísť kandidovať.
Blbečku | 03-11-2018 20:11:43
Už sa choď realizovať niekde inde, už ma unavuje čítať stále to isté.
toto je neuveriteľné | 03-11-2018 19:58:02
Banda podvodníkov a falošných rytierov. A jeden z týchto falošných rytierov s. Šúry bude starosta ? Dolná Streda sa naozaj zbláznila ? Z falošného rytiera môže byť len FALOŠNÝ starosta. Toto si nedovolili ani komunisti.
pre klamára | 03-11-2018 14:06:54
pre Pre podomňou | 03-11-2018 10:34:35
Vaše tvrdenie sa nezakladá na pravde.
Buchtová tam nepoužila ani jednu nadávku bol som tam! Povedala len, neskáčte mi do reči, od kedy sú to nadávky a Vy ste si dovolili napísať do zápisnice že je drzá, je to nahraté tak neklamte, tu ide o pravdu. Udržať sa pri koryte za každú cenu, fakt hnusné. Nie som kandidát a mením názor na naše slávne zastupiteľstvo už Vám neverím.
pre podomnou | 03-11-2018 12:51:04
Ako vidím tak ty sa sa podpísal , už len ty tu môžeš dávať rady .
Uz by snad aj stacilo... | 03-11-2018 12:05:31
Obe strany by sa mohli nad sebou zamysliet a prestat okydavat anonymne druhu stranu... Je mi jasne, ze vacsinu veci tu pisu kandidati, ktorych aj na poslednej schodzi bolo dost ale snad si nemyslite ze takto si ziskate hlasy. A ked uz cosi konkretne mate aspon sa podpiste. Ci to uz vam lepi?
Pre podomňou | 03-11-2018 10:34:35
Nie Starosta písal o Buchtovej ale ja. A vieš prečo ?
Nemôžem sa už pozerať na také svine ako si aj ty.
Takú kravu ako je Buchtová ktorá si dovolí napádať starších ľudí pre nič za nič ja voliť nebudem. Neželám ti nič iné,ked že si Buchtová môže rozprávať čo chce, nech pouráža tvojich rodičov ako urážala toho pána.
sedia spolu | 03-11-2018 10:00:46
Myslím že vrana k vrane sadá - barón Varecha, baronesa Zmajkovičová, ktorú odvolali ked sa prevalila kauza pieštanského CT, náš doktor sládkovičovského práva a podobný Čo k tomu dodat.
pre fakty | 03-11-2018 09:05:52
Pán starosta vaša arogancia naozaj nemá hranice . Buchtová sa môže správať ako chce nie je starostka obce ani falošný doktor filozofie , ani rytier . vaše reči kto aký je je naozaj smiešne pretože sa v prvom rade Vy pozrite na vašu ženu , až potom tu niekoho kritizujte . Spor vášho strýka z pani Patrášovou sa koľko ťahá a čo ste spravili? Spravte si poriadok vo vašej rodine a potom môžete kritizovať niekoho iného. Vaši poslanci pajáci , čo hlasovali ako ste chceli sú už dávno prečo preto budem voliť Válkyový,Buchtovú , Dobiša a Švehlu. A starostu Poláka má záujem o ludí a nie ako Vy. A teraz sa môžete pustiť do Poláka to je také Vaše.
Pre fakty | 03-11-2018 08:34:29
Takú drzosť akú máš ty som ešte nezažil a to som zažil už všeličo. Tvrdiť to čo ty tvrdíš napriek tomu že tam bolo asi tak 40 ľudí a je z toho zasadnutia zastupiteľstva aj zvukový záznam, tak tvrdiť opak je obrovská nehoráznosť. Ešte že ľudia majú osobné skúsenosti s pani Buchtovú a tie nehovoria v jej prospech. Reklamu si urobila sama a nie len na zastupiteľstve. Takže kľudne tu krm svojich verných vymýslami , ľudia už pravdu aká je Buchtová zažili na vlastnej koži, tu tvoje keci a pretvárka Buchtovej pred voľbami nestačia.
kocurkovo | 02-11-2018 22:21:57
z novych poslancov je tam desne vela smerakov, vidim to ako zradu odkazu Kuciaka.
fakty | 02-11-2018 20:54:09
bol som tam a rodak 75 rocny sa vulgarne! vyjadril na adresu p.Buchtovej a v jeho veku by mal vediet ze je neslusne skakat niekomu do reci. len sa ohradila neskacte mi do reci. Preco tu klamete pan poslanec nehambite sa. p.Buchtovu aj tak zvolia aj ked sa ju snazite znemoznit, chodi na zastupitelstva pracuje a vychovava male dieta, aj ona si zasluzi slusne spravanie.
P. Bucha pisal pravdu p.Sury je v sekte maltezky rytier a dal vyrubat lesik. Ma aj nazor na rybnik. Neklame.
Chcel som sa na nieco opytat nestihol som starosta sa ukoncil schodzu zo slovami rozhodujem o tom ja.
prosba | 02-11-2018 15:38:48
neverte smeru ani SaS su aj ine moznosti
som za Slusne Slovensko
Pre " Dolnostredské ho" rytiera | 02-11-2018 15:29:56
jediný falošný rytier v Dolnej Strede je nejaký Buchta, že vraj je to manžel kandidátky na poslankyňu pani Buchtovej,ktorá na zastupiteľstve vynadala 75 ročnému rodákovi z Dolnej Stredy, ktorý mal tú trúfalosť opýtať sa jej odkedy býva v Dolnej Strede a čo pre Dolnú Stredu za ten čas urobila aj spolu so svojím manželom. Dozvedeli sme sa po jej nadávkach toľko že neurobila nič lebo jej manžel je policajt a okrem toho že nemá na nič čas vypisuje pod nikom Štefan exocet samé klamstvá a urážky na všetkých občanov čo niečo pre Dolnú Stredu urobili vrátane klamstiev o starostovi.
treba zmenu | 02-11-2018 14:03:02
Falošný rytier a smerák a ide kandidovať to a môže stať len na Slovensku
mal by sa nad sebu zamyslieť
Obcan | 02-11-2018 11:47:52
Pre Šuryho
Nemoze byt predsa starostom podvodnik,
baziaci po tituloch a moci
Nema na to moralne predpoklady
všetci | 02-11-2018 11:35:35
majú radi dolnostredského starostu a kto ho nemá rád, toho čaká smutná budúcnosť, pretože tamtí smradi majú svojich ľudí všade. Od súdov až po vládu.
pre falošných ritierov | 11-09-2018 17:56:21
zakomplexovaný si jedine ty a ľudia , ktorých zastupuješ ,ktorý sa potrebujú vyvyšovať nad ostatnými , ved neboj nový kandidát je už tu konečne zmena...
Pre falosnych rytierov | 11-09-2018 08:47:23
ZAKOMPLEXOVANÍ NIKTOŠI
odkaz | 10-09-2018 23:14:41
Luboško hanbíme sa za teba, keby si mal kožu na tvári, tak sa neopovážiš kandidovať.
falošný si hovoríš po dedine že si zrušil výstavbu, tak sa bojíš protikandidátov.
Jednoznačne | 10-09-2018 22:18:28
Lubo sme s tebou.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-09-2018 22:14:14
Po precitani si prispevku treba voliť týchto | 10-09-2018 20:16:50 | musim napisat, ze NEMA ZMYSEL DISKUSIA s ludmi rozmyslajucimi v tychto dimenziach.

Zmysel ma ludom prezentovat fakty. A tie hovoria jasnou a zrozumitelnou recou.

Mame strany, ktore chcu urobit stat, kde budu podnikatelia a zamestnani ludia tvorit dostatocne pocetnu / siroku strednu vrstvu, na ktorej je postavena kazda fungujuca ekonomika.
Ludia zo strednej vrstvy NEpotrebuju vlaky zadarmo, jedlo zadarmo a dalsie socialne balicky, pretoze im stat vytvoril prostredie vhodne na uzivenie seba a svojich rodin. Tito podnikatelia zarobia peniaze a minu / investuju ich u nas. Peniaze tocia v ekonomike a prostredi, kde zijeme vsetci.

A mame tu stranu, ktora mysliacich a nezavislych zivnostnikov povazuje za zbytocnych az nebezpecnych a chce zamestnancov zahranicnych firiem, ktorych dokaze zodrat z koze tak, ako chce. Likviduje strednu vrstvu a dovoli, aby sa dalsie tisice ludi pod tento spolocensky status prepadli.
Tato strana teda cielene robi zo statisicov ludi chudakov a zobrakov, aby si ICH priazen nasledne mohla kupit za peniaze nas vsetkych vlakmi a obedmi \"zadarmo\".

Nie, nesuhlasim s takouto politikou. To nie je socialne, to je odporne kapitalisticke zotrocenie ludi, ktori sa zial zotrocit daju.

Ked toto pochopi vacsina, zmrdi o ktorych piseme odidu do historie.

Ak to vacsina nepochopi a bude ohybat chrbaty stale viac, nastane zlom, po ktorom vyrovnanie sa nebude mozne.

Potom lutujem nase deti...
Debilko | 10-09-2018 21:17:25
Skús svoj názor poslať autorovi článku - tvnoviny.sk
anonym | 10-09-2018 20:58:28
\"stabilitu, ktorú ponúka SMER\" - no tebe to fakt kvalitne jebe.
pre a ešte | 10-09-2018 20:57:37
To si nevšímaj to písal ódy Borovička to je starostov poskok.Pravopis mu nič nehovorí.Nevadí Ľuboš ocení iné jeho kvality .
treba voliť týchto | 10-09-2018 20:16:50
zoberú ti aj gate

SaS VYŠLA S PRAVDOU VON

Predseda SaS Richard Sulík dnes v diskusnej relácii TA3 predstavil podstatu programu jeho strany. Je ním rušenie vlakov zadarmo pre študentov a dôchodcov, rovnako aj rušenie plánovaných bezplatných obedov v školách a určite bude rovnako postupovať aj pri rušení mnohých ďalších výhod pre občanov. Už dávnejšie avizoval, že kvôli jeho potrebe \"teplých rožkov\" nebude mať problém obnoviť otvorenie obchodov cez sviatky. Program SaS tak má po dnešnom dni oveľa konkrétnejšiu podobu. Občania si budú môcť v parlamentných voľbách vybrať, či chcú v krajine stabilitu, ktorú ponúka SMER - SD alebo program plošného rušenia výhod pre občanov prezentovanú stranou SaS.

http://www.tvnoviny.sk/…/1934053_r-sulik-sas-chce-aby-sa-zr…
a ešte | 10-09-2018 20:02:48
pre článok starostam usím dodať. Spraviť v slove luby TRI PRAVOPISNÉ chyby to dokáže fakt len tupec hodný obdivu starostu. Takže namiesto l má byť Ľ namiesto u má byť Ú a namiesto Y má byť I. Lebo je to sloveso ty dutá hlava. To len svedčí akí inteligenti sú voliči starostu. Ty sa vráť do Základnej školy a zo zákona by Ti mali odobrať hlasovacie právo.
Tým pádom | 10-09-2018 19:56:19
si aj s tou bandou Vadalovcov, čo rozkrádali a okrádali poľnohospodárov na východe Slovenska. Si medzi tými hulvátmi, čo rozkrádali zdravotníctvo, si medzi tými zločincami ako je Bašternák a Kočner. Naozaj máš sa čím chváliť chváliť. A ty si myslíš, že Dolnostredania budú voliť takýchto zločincov ako si Ty a tvoj falošný rytier? Ty si fakt myslíš, že v Dolnej Strede bývajú len blbci a idioti ako Ty ? To sa veľmi mýliš. Drvivá väčšina obce už falošného rytiera dávno prehliadla. Takže mu to zráta .
starosta | 10-09-2018 18:54:33
sme s tebou či sa to týmto ohovaracom luby alebo nie
Pre občania a obcan | 10-09-2018 18:26:03
No tak pani poslanci nerobte už starostovi takú kampaň je to sakra priehladne.
binatex | 10-09-2018 16:00:17
Toto je výkvet našej spoločnosti, hrozné táto doba je chorá !!!
Šuroriťolezi | 10-09-2018 14:44:29
Môžete sa hanbiť. Ste naozaj buď totálni blbci a pakovia bez chrbtovej kosti. VY schvaľujete, že Váš starosta je falošný rytier???? Len gauner sa môže nechať fotiť s tou Smeráckou ..... Zmajkovičovou. Král Zemplína - 10 rokov basy natvrdo.DObre ten magor, doktor, falošný rytier vedel s kým sa fotí!! Samé podvody, rozkrádania... Celý Smer je banda zlodejov. Mafiánka Trošková Ficová najvyššia štátna radkyňa. Vám to fakt nevadí ??? To Vás starosta dostal už do takého stavu hypnózy že Ste úplne pošaleli ??? Veď sa preberiete, keď sa Šúry bude pakovať z úradu!
Blbosť | 10-09-2018 12:23:33
Strč si to za klobúk ty riťopich
sektarom hanba | 10-09-2018 12:10:54
Jasne uz si setria s obcanom 5 tisĂ­c euro za ktore si kupia clenstvo v sekte. Ja si osobne nevazim ludi ktori kupia tituly a hrdia sa s falosnym perim. A stat vedla Zmajkovicovej, patrit k Vaharovi a Kasparovi, kalinakovi to chce silny smeracky zaludok. Fuj. Paraziti.

občan | 10-09-2018 11:55:13
starosta náš drž sa , nás nezaujímajú takéto debilné provokatívne články, tvoja práca hovorí za teba
občania | 10-09-2018 11:44:59
starosta Šúry Maltézky rytier máme ta radi , sme s tebou aj keď ťa tu takto bezdôvodne oplúvajú
pre SUROTROLA | 10-09-2018 11:38:36
ty si trapny a uplne mimo
aké trapošenie | 10-09-2018 11:33:04
dôchodcov ty nechaj na pokoji, tí sa postarali o to že je dedina taká aká je, a ty by si sa chcel dostať na stoličku v nej a vládnuť , to sa nikdy nestane
možno celkom dobrá | 10-09-2018 11:00:20
kombinácia pre dôchodcov v Dolnej Strede. Falošný rytier, event. falošný doktor filozofie, určite pravý komunista a potom falošný demokrat , alebo tak nejako. Toto predsa musí vadiť aj dôchodcom. O mladých ani nehovorím, u tých je Šúry nadobro odpísaný. Iné sa od zradcu a zbeha nedá predsa očakávať.
Hi Hi Hi | 10-09-2018 11:00:05
V Dolnej Strede sa to nemele, mele sa to len na seredonline a melú to seredani , v Dolnej Strede je klídek a tabáček, Polak si nabije držku a to je celé Ha Ha Ha
Ha ha ha | 09-09-2018 22:13:56
Ha ha ha a to aj falošný rytieri môžu kandidovat? Už sa to v Dolnej Strede mele.
Starosta | 03-08-2018 05:16:14
Šúry nehambíš sa zklamal si ma dúfam že budeš mať protikandidáta.
Lezieš do zadku len podnikatelom štýlom niečo za niečo dedinská mafia. Keď niečo potrebuje obyčajný človek, hned mu dáš najavo svoju nadraradenosť. Kde sú tie časy keď si s nami chodil na brigády. Ktorý titul si si kúpil?

Už ti neverím.?
Takto | 03-08-2018 00:22:21
Ale podľa mňa to Varechovi svedčí. Messi z neho asi nebude ale vyzerá ako kňaz. Tak možno z neho bude Mesiáš,teda akože. Partia excelentných je to.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-08-2018 00:07:49
Dominik Brichta verejne vyhlasil: \"Parazitujú na nás\"

Ano, doslovne pan Brichta. A parazituju nielen na Vas...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-08-2018 00:05:06
To, co predviedla tato skupinka je zvratene. No svedci to o ich urovni, cti a charaktere. Vlastne vieme, kto je na fotografii a Vareha? Ten \"elitu\" len doplna...
Pre gulaka | 02-08-2018 23:58:14
To si myslíš ty. Ale oni sú rytieri. Síce za peniaze ale dneska si kúpiš hodnosť, titul aj šablu. A ktorý je Dartanan? Možno Varecha. No a CT Zmajka na to byt rytierka určite má.
gulak | 02-08-2018 23:40:45
Možte si obliecť tričko s napisom..MESSI..ale MESSI z Vas nikdy nebude,takisto,čiže aj toto grupendo može mať oblečenie,ake chcu,ale ich skutky,su hlboko vzdialene pojmu..rytier..
anonym | 02-08-2018 22:50:07
Čo je toto vlastne za spolok? Novodobý vládcovia menejcenných alebo čo? Za koľko má tam zoberú?
pre nééhehééé | 07-05-2018 16:05:00
a potom zazvonil zvonec a rozprávke je koniec

\" Ha,Ha,Ha,Ha,HA,Ha \"
nééhehééé | 07-05-2018 11:58:10
Predstavte si obec, kde neohrozene vládne bývalý vyšetrovateľ, ktorého vyhodili od zboru preto, lebo si napísal na transparent vetu: \"Keď nás nezaplatí štát, zaplatí nás mafia\" a po vyhodení dostane skvelý nápad, že si tú mafiu založí a dodá je punc nevinnosti a zákonnosti tým, že ju nazve občianským združením, ktoré je platené z daní obyvateľov obce. Mafia je zložená z bývalých a súčasných policajných funkcionárov, včetne vysoko postaveného funkcionára Národnej kriminálnej agentúry, ktorý je schopný vyčarovať neexistujúce hniezdisko chavkoša na brehoch dolnostredského ramena a to práve vo chvíli, keď SRZ Sereď tieto brehy upravuje a následne pod hrozbou basy donúti vedenie SRZ Sereď k bezmocnému prizeraniu sa právnickemu prevzatiu ramena. A teraz si predstavte, že po niekoľkých rokoch si táto mafia, teda občianske združenie kamarátskymi vzťahmi s funkcionármi vodárov spečatenými v reštaurácii Romantik toto rameno, ktoré naši otcovia a dedovia prerobili zo smetiska na krásny rybársky revír uzurpuje. A to z jediného dôvodu - aby tie daňové príjmy obce akože použili na zarybnenie \"neuveriteľne kvalitnými kaprami\", lebo na kvalite predsa záleží. Keby sa náhodou našiel nejaký tĺk, ktorý nevie, že ten nový revír je majetkom skupinky nadľudí z občianského združenia a chcel by ísť na túto vodu loviť ryby, ten spadne na riť z ceny povolenia obce na lov rýb. Veď načo by obec opravovala chodníky v dezolátnom stave, keď nadľudia už dávno vybavili mlčanie a strach obyvateľov obce a návštevy nadľudí u neposlušných občanov, ktorým sľúbia za neposlušnosť problémy v práci. Preto na stránke Dolnej Stredy nenájdete žiadne komentáre pod článkami, lebo nikto nie je taký blbec, aby sa priečil vôli mafie, teda občianského združenia. A ten, kto blbec je, ako napríklad neposlušný občan ja, ktorý kedysi veril, že existuje demokracia a neberie vážne vyhrážky policajných funkcionárov z OZ Dolnostredan, ten jedného dňa príde do práce a zistí, že prácu už nemá, pretože mafia je mocnejšia, ako jednotlivec. Teraz, keď som prišiel o prácu, lebo som bol neposlušný, nemám už čo stratiť a kto nemá čo stratiť, ten stráca zábrany a začína hrýzť.
Dr. No | 03-05-2018 19:21:51
Partička na pohľadanie na čele s pani Zmajkovičovou. Už len šable im chýbajü.
Vareha či Šúry | 28-04-2018 21:32:45
Je to o tom, že sú niečo viac. Teda, že oni cítia, že sú niečo viac, niečo viac ako my obyčajní.
Je to komédia alebo skutočnosť. Čo sú to vlastne za ľudia.
Sú vyvolení pretože sú za vodou? Sú.
A kde je pokora?

Anonym | 28-04-2018 20:25:12
Preco to ti ludia robia? Pocit dolezitosti, stoporene ego alebo co? Potreba byt niekde zaradeny, nosit plast ako Rumburak? Hrdit sa titulom rytier, hoci len falosny? Nechapem. Toto je zmysel zivota?
nééhehééé | 28-04-2018 18:56:41
Dávajte si na rytiera pozor, aby vám nezničil životy tak ako to urobil mne len pre to, lebo nezvládol iný ako svoj názor. Pred ním sa treba hlboko pokloniť a splniť mu všetky želania, pretože je mocný a bude starosta aj po nastávajúcich voľbách. Pretože nebude mať protikandidáta, tak ako vždy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-04-2018 15:16:23
Na zaklade aktualnych informacii od osoby blizkej problematike, sa maju mat veci takto:

- za vstup do Radu Maltezskych rytierov (toho falosneho) sa ma platit 5000 Euro.

- system ma fungovat na principe MLM, teda clenovia maju moznost odporucit dalsich a podla informacii maju dostavat proviziu

- vstup ma fungovat na odporucenie - takze sama \"vyberana\" a \"preverena\" spolocnost

- zakladaju si na znamych ludoch, ktori maju radu dodavat dolezitost

Ak je to pravda, tak cerveny a modry plast sa predava ako babska kozmetika ci umyvacie a sanitarne prostriedky. Len za vyssiu cenu.

To teda partia z fotografie dopadla... ;-)
možno ešte | 26-04-2018 14:09:33
len bude.Pridá sa aj JUDr. Zmajkovičová a spoločnosť jedna radosť.
onanym | 26-04-2018 14:01:15
Ale aká krásna asociacia. Šúry a Vareha... :D :D TO je pekná spoločnosť...
počul som,že | 25-04-2018 22:40:08
údajne na Obecnom dome sa v tajnosti preberá udelenie čestného občianstva Varehovi. Za vďaku o pestovanie lykožrúta a najmä za to, že štát okradol tuším o 600 miliónov korún. A on zase na znak pokory pred ďaĺším falošným rytierom chce svoj falošný plášť odovzdať hlave pomazanej v Dolne STrede, aj čo to kecám vo Falošných Rytierovciach. A zase další rozširuje zaručené správy, že ten falošný rytierky plášť bude oficiálnou zástavou obce Falešné Rytierovce / bývalá Dolná Streda/.
obyvatel 1 | 25-04-2018 19:36:14
niekedy zacne jednotlivcom ale i skupinkam z určitých funcii riadne v hlave drbat, no a toto je presne taký ukažkový pripad.
pre prisievateľa | 25-04-2018 18:15:07
je to smiešne alebo na zaplakanie ? | 25-04-2018 07:51:51

Moment, Ste normálný ? Zlodejov zo SMERU nazývate charitou ?
Vy STE sa asi úplne pošalel. Varecha- zločinec červíkový -lykožrútový to je charita???? Preberte sa
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-04-2018 14:32:25
Pozorovateľ | 25-04-2018 13:58:52 | - mate pravdu v tom, ze som Majko.

Mylite sa vsak v tom, ze som sa fotil s falosnymi generalmi z Icocrim.

Pravda (vychadzajuc z faktov) je taka, ze som bol aj JA jednym z novinarov, ktori FOTILI a fotia na tlacovkach ich usporiadatelov a dalsich ucastnikov. Ak tlacovku poriadal alebo poriadat bude Icocrim, tak to budu ti \"falosni generali\".

Do uvodzoviek davam \"falosni generali\" preto, lebo oni to maju v oficialnych stanovach OZ, ktore schvalilo Ministerstvo vnutra SR za ministrovania byvaleho sefa. Ano, citate dobre, vratane oznacovania, hodnosti a pod. Preco tomu tak je, teda je otazkou na MINV SR.
To ste sa vsak mohli docitat aj v clanku.

Mate este nejaky nezmysel, v suvislosti s ktorym chcete spomenut moje meno?
Pozorovateľ | 25-04-2018 13:58:52
Pán Majko, nie ste zo Serede práve vy, tým človekom čo sa fotil s tými falošnými generálmi z Icocrim a podobne? :) Tým samozrejme neobhajujem toto.
obcan | 25-04-2018 12:06:49
pan Majko ak ste vy (alebo administrator) moj prispevok brali ako reklamu dobre, suhlasim so zmazanim kedze nechcete reklamovat ine media. Len je trosku divne ze aj diskutujuci dalsi co sa tu vyjadrili hovoria, ze ked napisali daco kriticke na Kisku bolo im to zmazane. Tak to mi uz v poriadku nepride. To mi pride ako zahmlievanie pravdy a zverejnovanie len \"schvaleneho\" obsahu mierkotvornimy mediami. A to je chode !!! Ale clovek si nevyberie, dnesna doba je zvratena, pravda sa prekruca za vydatnej pomoci \"akoze medii\" a do eteru sa davaju len clanky a reportaze, ktore su vopred nalinkovane na oblbnitie ludi. Len dufam ze Vase medium k tymto nepatri, lebo bola by to skoda. PS: k tym rytierom len tolko mozu si dat vyznemenania ake chcu, ich krivy charakter to nijako nenapravy. Taktiez ludia ich nebudu inak vnimat ci maju dake vyznemenania alebo nie. Ak bude raz dakto podvodnik aj nim zostane.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-04-2018 10:57:16
pre obcan | 25-04-2018 10:08:59 | - zistil som , ze vcerea vo vecernych hodinach bol niektorym z administratorov zmazany jediny prispevok z diskusie s tymto obsahom:

obcan | 24-04-2018 21:04:29 |
ZMAZANÝ KOMENTÁR
tak toto je ina traposina, pan Majko nemate co uz davat na stranku tak davate taketo sprostosti? Sasovia co sa hraju nadakych rytierov :D. Co tak dat sem daco co vypoveda o stave nasho statu, napr ***************************

- - -

Nasledne boli uvedene linky na clanok z inych novin a video sudcu Harabina.
Administrator konal SPRAVNE a prispevok zmazal OPRAVNENE. Ani jeden z linkov NIJAKO NESUVISEL s temou clanku.

Ak mate zaujem do diskusie SVOJVOLNE vkladat prispevky s reklamnymi odkazmi je potrebne kontaktovat vydavatela mediua a dohodnut si individualne podmienky na diskusiu.

To, ze anonymne hodnotite vyber spracovananych tem v mediu, svedci uz len o Vasej mentalnej vybave.

- - -

Dalsie umyselne odputavanie od temy FALOSNEHO UDELOVANIA RYTIERSKYCH RADOV ludom vo verejnych funkciach, bude riesene obdobne.
to je tá | 25-04-2018 10:19:30
sloboda slova v praxi, takto to tu funguje už hodne dávno ,tu sa môže nadávať len na vyvolených
máš pravdu občan | 25-04-2018 10:14:14
aj ja som dala o Kiskovi a jeho prepojení so Sorosovou chobotnicou a už to tu nie je no super tu treba len nadávať na smerákov ináč tu nemôžeme nič iné povedať
Tiež pre občan | 25-04-2018 10:11:42
Môžem potvrdiť že tu bol tvoj príspevok vymazaný,čítal som ho.
pre obcan | 25-04-2018 10:08:59
Nuž teraz vidíme aká je tu objektivita, buď budeme kvákať len to čo oni chcú počuť, alebo beda nám a že vraj je tu sloboda slova no ako pre koho. Mazureka odsúdili len preto že sa opovážil vysloviť svoj názor a je zvláštne že ho nechránila poslanecká imunita. Jednému stačí povedať cigáň a ide do basy druhý verejne môže špiniť stranu, ktorú volilo vyše 210 000 občanov a nič sa mu nestane taká je tu spravodlivosť
Obcan | 25-04-2018 09:49:19
Vidim ze cenzura tu funguje na 100% :-D. Moj orispevok o Kiskovi zahadne zmizol. Tomuto sa hovori objektivna zurnalistyka :-D. Presne takto fungujú nase demokraticke média. Ukazuju len to co sa im hodi a nepohodlne mazu.
videla som tú fotku | 25-04-2018 09:23:55
Bolo to aj v TV, ako bol odmenený no vtedy sa o maltézkom ráde nikto nezmienil záchranári a hasiči ho vtedy odmenili za hasičskú techniku ktorá sa vymenila všetkým dobrovoľným zborom na Slovensku ak si dobre prezriete fotografiu v pozadí stoja hasiči alebo záchranári no nie sú to maltézky rytieri \"le možno sú to preoblečení maltézky rytieri veď dnes na Slovensku je všetko možné len nech to zaváňa senzáciou
je to smiešne alebo na zaplakanie ? | 25-04-2018 07:51:51
To sa už aj charita na slovensku odsudzuje ? Potom už nemám slov........
napriek | 25-04-2018 06:58:58
tomu mi nedá a musím sa spýtať.Je to fakt k.PhDr. Šúry - starosta D. Stredy na tej fotke. Lebo nikto to tu nenapísal.A to že p. starosta zatiaľ nič nedementoval môže byť tým, že má iné vážnejšie starosti ako sa zapodievať tým, že je hodený do mecha a podvodníkmi.Zaujímavé, idú voľby a jeho to vôbec netankuje ?
s.i.n. | 24-04-2018 22:13:44
obcan | 24-04-2018 21:04:29 : asi ste nepochopil, čo sa chce týmto článkom povedať. Poviem to: v tomto \"právnom štáte\" veci zašli až tak ďaleko, že nestačí mať zabezpečený prísun peňazí na vlastný účet prostredníctvom rôznych podvodov (kam určite patrí aj ten Kiskov podvod s pozemkom pod Tatrami) ale treba si popri karierizme upevňovať aj svoje ego a zaradiť sa medzi \"elitu\". To sú tí z fotografie, ale aj mnohí iní, čo tam nie sú.
Mimochodom, skutočný Zvrchovaný vojenský hospitálský Rád sv. Jána z Jeruzalema (stručne Maltézski rytieri) má úplne iné poslanie, štruktúru a zaradenie, ako po cti bažiaci šašovia na foto. Viac sa o tomto Ráde môžete dozvedieť tu: http://www.orderofmalta.sk/o-maltezskom-rade/
P.S. mimochodom, ten prvý link (ttps://www.youtube.com/watch?v=3hoQ6Qy70T8) prezentuje rovnakého gaunera (s vysokým právnym vedomím) ako tento: https://www.slovenskydennik.sk/politika/c/05523/skandal-kisku-pokracuje-rodina-prisla-o-pozemok-za-milion-eur-vlastni-ho-prezident
rytierky | 24-04-2018 21:59:31
spodné pánske dlhé nohavice, spodky z hrubšej pleteniny
aké kurzy ???? | 24-04-2018 21:55:50
falošných rytierov a rytieriek čo sú na tej fotke ? Tu je myslím jasná otázka. Je na tej fotke falošných rytierov aj pán rytier- starosta Dolnej Stredy, alebo nie je tam ? Ako past na čelo tam vytŕča známa to papula Zmajkovičovej. Treba sa jej opýtat, kedy pôjde na CT čko v Píščanoch.
Pane boze | 24-04-2018 20:48:42
Niektorým z Vás už ozaj není pomoci.Existuju kurzy ako narábať s informáciami.
DOBRÉ | 24-04-2018 18:44:26
Dolnostredané. Máme tu Čachtice / dlho ich volali Filmárovce/. To si študenti z predsedu MNV a jeho poslancov spravili prdel. Keď sa mal niekto priznať, že je z Čachtíc, radšej zaliezol pod zem. Už len čakám, kedy na tabuliach Dolná Streda pribudne dovetok s FALOŠNÝM RYTIEROM. Už teraz sa z Vás smeje celý okres. Máte falošného rytiera. A on je fakt starosta ? Tušim je to čerstvý DOCTÓRE PHILOSOFIE. Dúfam že ten doktorát nemá od falošného rádu. Milý občania DS, je to síce smutné, ale budete si musieť zvyknúť na nový názov vašej obce. Šak sú aj Krvavé Šenky, tak Vy budete FALOŠNÉ RYTIEROVCE. Ako funguje snehové delo ?
Nevidíš Kaliňáka | 24-04-2018 18:12:28
Ale veď neseď ako pecivál za pecou a nečakaj, že Ti pán Majko všetko donesie. Aj upečené kačice. Skoč na internet a snaž sa aj ti niečo nájsť. Nájdeś tam aj Kaliho, aj gašpara Gašpara. Len sa trochu posnaž a potom budeš veriť. ...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-04-2018 17:42:59
Nevidím Kaliňáka | 24-04-2018 17:05:26 | - na to, aby ste niekoho videl, sa musite pozerat. Priamo v clanku je link na material samotneho radu - NIE MEDII, ktore tak zjednodusene kritizujete v dalsom svojom prispevku.
Pre istotu lin opakujem aj tu:

http://www.orderofcyprus.org/index.php?article_id=91

Je smutne, ze NEvidite napriek tomu, ze hned za likom je v zatvorke uvedene, co sa v nom nachadza.

Ked kliknete na dalsi link, tam najdete aj vyjadrenie R.Kalinaka. Len treba chciet...

https://www.etrend.sk/ekonomika/falosny-rytiersky-rad-rozdava-na-slovensku-tituly-ocenil-aj-kalinaka-a-gaspara.html

- - -

A bolo by uz fajn, keby ste v suvislosti s roznymi konspiraciami nehovorili ani zdaleka o SOL. Ked sa pod nieco podpisem ja, tak ocakavam zalobu. Preto sa nepodpisujem pod hluposti...
ja tiež už neverím médiam | 24-04-2018 17:22:49
Dnes tiež na TA3 vypustili jednu kačicu. Obvinili protestujúcich občanov, ktorí nesúhlasili z obvinením Milana Mazureka. Pozerala som video z tohto protestu, boli tam emócie ako všade keď ide o nespravodlivosť, no nebola tam žiadna bitka, žiadna vzbura, ako to média zbožne očakávali a tak neviem, či náhodne alebo úmyselne jeden z policajtov sa rozhodol, že jednému autu nasadí papuču. Je len otáne prečo zrazu bol taký aktívny, no ale zrazu neviem či úmyselne, alebo či neudržal rovnováhu spadol na zem aj s papučou v rukách, vôbec nebolo vidieť či do neho niekto strčil alebo nie, práve naopak jeden z okolo stojacich mužov mu ochotne podal ruku aby mu pomohol postaviť sa a čo sa stalo? Média z toho urobila senzáciu a nepravdivo obvinila okolo stojacich ľudí, že napadli policajta...Nuž takáto je pravda a aj takýto sú novinári čo už dodať
nééhehééé | 24-04-2018 17:10:13
Asi preto pánovi starostovi nerobí problém šikanovať občanov Dolnej Stredy a šafáriť si s príjmami do obecného rozpočtu podľa uváženia seba a svojich spolurytierov. Našťastie preňho má v rukách moc uchopenú tak pevne, že si vie štvortisícovými pokutami vynútiť poslušnosť ktoréhokoľvek poddaného a vybaviť si legalizáciu krádeže rybárskeho revíru na najvyšších miestach, čo sa ale vôbec nepodobá na fašizmus... Mimochodom súkromný lovný revír \"Skala\" (predtým rameno Dolná Streda) bolo zarybnené za sumu 4000 Euro vytiahnutých z vrecák všetkých občanov a ďakuje občanom za to, že si jeho spolurytieri môžu za ich peniaze loviť ryby bez toho, aby boli rušení nejakými neurodzenými kožami.
Nevidím Kaliňáka | 24-04-2018 17:05:26
Môžete mi presnejšie označiť Kaliňáka a T. Gašpara, pretože akosi ich tam nevidím, lebo jedno je tvrdiť a iné vidieť. Ak ako píšu oboch tento falošný rád ocenil musia mať o tom aj nejaké hmatateľnejšie dôkazy ako len tak niečo tvrdiť. Ak to zistili určite majú aspoň jeden záber. Možno sa vám zdám ako neveriaci Tomáš, ale v tomto štáte sa už toľko naklamalo, že uverím hmatateľnejším dôkazom ako iba slepému obviňovaniu. Ja osobne vidím iba ľudí v dobových kostýmoch, mohli to byť aj divadelný herci ktorý v kostole predviedli nejaké vystúpenie.
demokracia | 24-04-2018 14:15:52
...a na cele pravdep. Zmajkovicova - kto vie ako vie mecom narabat??? -)
...ked ju prestane bavit sa mecovat, necha sa asi zapichnut -)
Dolnostredan | 24-04-2018 14:03:13
Aha Starosta Dolnej Stredy Šúry :D :D :D :D velký rytier teda :D :D :D :D :D :D :D

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign