Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Emócie a ignorovanie zákonov ani pri náhodnej smrti nie je riešením problému

Miloš MajkoDátum19. 06. 2017 13:31:21TémaTak to vidím ja...
200

Víkendová streľba policajnej hliadky na vodiča osobného motorového vozidla, ktorý neuposlúchol výzvy policajtov na zastavenie, hlavne na sociálnych sieťach vyvolala širokú emotívnu diskusiu do veľkej miery ignorujúcu fakty a zákonné povinnosti ako hliadky PZ, tak samotného vodiča, teda účastníka cestnej premávky. Snáď až 90% diskutujúcich niekedy až mimoriadne primitívnym spôsobom odsudzuje zákrok policajtov bez toho, aby sa pozastavili nad úmyselným protizákonným konaním vodiča jazdiaceho bez vodičského oprávnenia, ktoré mu pre sústavné porušovanie predpisov malo byť PZ odobraté už tretí krát.

Áno, pri policajnom zákroku zomrel nevinný mladý človek, čo je tragédiou. Za neskutočnú chybu a ľahkovážnosť však považujem už sadnutie si detí do auta riadeného takýmto nezodpovedným a arogantným vodičom. Nezlyhali samotní mladí ľudia, resp. ich rodičia a nakoniec aj spoločnosť v prevencii a poučení detí o tom, s kým a kedy môžu sadnúť do auta?

Zatiaľ to vyzerá tak, že aj v tomto prípade rovnako ako pri korupcii začína byť veľká časť verejnosti akosi tolerantná k porušovateľom zákonov a základných etických a morálnych princípov a na druhej strane mimoriadne kritická k tým, ktorí tieto skutočne veľké problémy v spoločnosti v súlade so zákonmi krajiny riešia.

Zaujímavé je, že neskutočne kriticky sa na adresu policajtov vyjadrujú hlavne ľudia, ktorí nemajú predstavu, čo streľba na terč v kľude na strelnici, nieto ešte na pohyblivý cieľ  a v ostrej akcii obnáša. Samozrejme sa k veci "fundovane" vyjadrujú bez elementárnej znalosti príslušnej legislatívy. Pridávanie politického rozmeru problému ani nekomentujem.

V princípe však každá diskusia končí v momente, kedy tento druh diskutujúcich narazí na príspevok s otázkou, aký názor by zastávali, keby hliadka proti vodičovi nezakročila a on by svojou bezohladnou jazdou narazil napríklad do protiidúceho auta a v ňom by prišiel o život rovnako mladý človek, prípadne mamička s dieťaťom vezúca sa napr. na letisko či vracajúca sa z návštevy rodičov.

Zvykne sa hovoriť, že "po vojne je každý generálom".  Policajt (presne ako vodič) sa musel rozhodovať počas sekúnd a konať. Analytici, novinári, ale aj všeobecná verejnosť má na preberanie prípadu mesiace. Policajt nemal žiadne informácie ako sa vec skončí, dnes vieme presne čo a prečo dopadlo tak, ako dopadlo.

Osobne tvrdím, že ak nechceme, aby sa policajti pri protizákonnom konaní občanov "náhodou a zásadne" nepozerali inde, neodsudzujme ich na základe emócií s ignorovaním dôležitých faktov prípadu. Hlavne nie vtedy, keď konali oprávnene, podľa zákona a v záujme väčšiny slušných a zákony rešpektujúcich občanov.

Smrť mladého chlapca vo vozidle je skutočnou tragédiou. No nebolo by k nej dosť určite došlo, keby vodič konal tak, ako mu ukladá zákon, resp. keby zákon úmyselne neporušoval.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-06-2017 02:35:49
Pokial sa nechceme priblizit uplne krajinam tretieho sveta, nesmie byt podstatny nazor nikoho z nas, ba ani politikov. Rozhodnut musi ZAKON.

A zakon hovori jednoznacne, len ho treba citat v kontexte a nesnazit si ho vykladat tak, aby podporoval vlasny nazor na vec.
názor gg | 23-06-2017 23:32:28
majko - súhlas, zásah v rámci pravidiel
ranxon - buď škola alebo doktor
obaja - politika alebo snaha o vlastnú pravdu
Politická triaška dáva aktuálne za pravdu kritikom neprimeraného zásahu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2017 23:33:31
ranxon | 20-06-2017 21:57:20 | - zastavam nazor, ze v tomto pripade by opozicia mala hodnotit situaciu realne a nesnazit sa z pripadu vytlkat politicky kapital.

Pri odbornych veciach by politika nemala mat miesto.
ranxon | 20-06-2017 21:57:20
Pre \"naopak\" tvoje výroky mi pripomínajú dnešné vystúpenie opozície. Je to hyjenizmus najhrubšieho zrna, vytĺkať politycký kapitál z takého nešťastia.
naopak | 20-06-2017 20:45:38
Peter, ak si si nevšimol nepranierujem či nekritizujem jednotlivca v tomto prípade ale neprofesionálne konanie niektorých policajtov všeobecne a tu za posledné roky nevidím posun alebo zmenu k lepšiemu. A povinnosť záznamov zásahov policajtov ako niečo čo môže tomu pomôcť.
A porovnávať Kňažkov prípad prepadnutia vo vlastnom dome s týmto je úplne od veci. Sorry.
Peter | 20-06-2017 20:00:36
naopak,čo by si napísal,ak by Kňažko netrafil a guľka by usmrtila okoloidúceho?Kňažko ,ktorý strieľaľ odzadu na zlodejíčka je pre všetkých hrdina a policajt po použití streľnej zbrane pri výkone služby a oprávnene je pranierovaný.Toto je na hlavu postavené čo píšeš.Píšeš že aj ty máš syna tak trošku cynicky,tak si daj hlavne ty pozor na to aby si sa z neho tešil až do smrti.Nemaj paranoidné obavy ,nikto tu nepoľuje na mladých ľudí a policajti už vôbec nie.
cinicka poznamka | 20-06-2017 19:00:40
no a co. nech je to vystraha pre mladikov, ktori si myslia, ze su nad zakon a nesmrtelni :)
chyba je jednoznacne na strane vygumovanych mladikov. co si vlastne mysleli, ze co, niet nad nich?
policajti si robili svoju pracu.
ak by si ju nerobili, zadrbali by sa styria a potom by ste pisali o com? ze kde boli fizli?
dobre ze sa tak stalo. nech je to memento pre ostatnych, ze niekedy gulka poleti aj inam ako ma.
naopak | 20-06-2017 18:40:00
loci a hallo - presne tak. Policajná neprofesionalita resp. zlyhanie. Tak nápadne podobné bezdôvodného dokopaniu mladej ženy. Ako to vlastne so streľbou bolo? Záznam neexistuje.
Sú to roky čo vedenie polície vládnej strany deklaruje povinnosť záznamu policajných zásahov. Som presvedčený, že zavedením povinnosti používania a nosenia záznamových prostriedkov u policajtov prispeje k obmedzeniu tzv. streľby od pásu.
Ak nemám istotu -nestrieľam. Aké poučné aj u poľovníkov.
Pán Majko, hallo sa podpísal - alebo obmedzte voľnú diskusiu na SOL.
A čím sa previnil zastrelený? Mám tiež syna ......

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-06-2017 14:57:59
Hallo | 20-06-2017 14:43:55 | - v prvom rade nepiste stanoviska, ako keby ste so mnou o veci hovoril. Ja pisem sam za seba, svoj nazor a zasadne som podpisany.

Ostatne z mojej strany nema zmysel komentovat.
Hallo | 20-06-2017 14:43:55
Pán Majko a jeho partia je toho názoru,že zákrok prevedený konkrétnymi policajtami,nemal alternatívu a že sa to inak nedalo riešiť,len siahnuť po zbraní.A tam je kameň úrazu.Vysledok?Mŕtvy mladý muž.Pytam sa, bola táto alternatíva najlepšie riešenie?Ak bude vyšetrovanie spravodlivé,tak sa to bude komisia pýtať tiež.Takze,aký kriminálny bol šofér a akože Ten mladý muž to musel vedieť atď.to je irelevantné.Lebo poslednú dobu sa stále častejšie objavujú také prípady.Este by ma zaujímalo,prečo má pán Majko výhrady k môjmu predošlému clanku,pretože všetko to čo vyčítať druhým je typické pre jeho príspevky.Vam bolo predsa ľúto všetkých,čo neprevzali Vaše myslenie,s fajnovym podtonom,že sme nechápavi.apropo vyšetrovanie ešte len začalo a Vy už viete ako skončí.A ešte raz zdôrazňujem,srat na toho hajzla čo šoféroval,aby niekto zase nezistil,že sa ho zastávam.
majo | 20-06-2017 14:29:21
Len pripomeniem, ze policajti sli v neoznacenom aute, strielali v 120 km rychlosti, zastrelili 17-rocneho chlapca - rukojemnika vodica, co sedel vzadu. Zo zásahu neexistuje videozaznam...
Jozef | 20-06-2017 13:41:02
trt s makom a dva irelevantne orechy.
Policaj je zo zakona povinny konat na useku prevencie, a pokial takto nekona je vystaveny stihaniu za zneuzitie pravomoci......
A zopakujem, je smutne, ze zomrel mlady chalan, ale vedel s kym si sada do auta.
Mladik zomrel | 20-06-2017 13:17:34
pretoze policati nedodrziali zakon, ktory im upravuje pouzitie zbrane.

\"Pri použití zbrane je policajt povinný dbať na potrebnú opatrnosť, najmä aby nebol ohrozený život iných osôb a aby čo najviac šetril život osoby, proti ktorej zákrok smeruje. \"

Podla vyjadrenia ich prezidenta nevedeli, ci v tom aute nesedi aj niekto iny a kedze ten vystrel nemal zabranit priamemu ohrozeniu zivota - tak nemali co strielat. Uvahy o tom ze mohol havarovat a podobne su pre pouzitie zbrane v tejto situacii pravne irelevantne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-06-2017 11:43:00
Hallo | 20-06-2017 09:52:54 | - POZOR! Predvadzate ucelove a este k tomu vykladanie pripadu a aby toho nebolo malo, zamienate nasledok s pricinou.

Naposledy:

mladik nezomrel preto, lebo si policajtiplnili ulohy ulozene im zakonmi, ale preto, lebo si sadol do auta s dementom neschopnym urobit ani len vodicak, s kriminalnikom, ktory naprie 3 nasobnemu zakazu cinnosti auto soferoval a ktory nezastavil nielen na standardne znamenie policie, ale ani na varovne vystrely.

Ja Vas nelutujem, to necham na Vasich blizkych...
anonym | 20-06-2017 11:18:06
Tolko specialistov na pracu policie tu davno nebolo. Hlavne takych, ktori svoje domnienky vydavaju za pravdu, ale prislusne predpisy nikdy necitali. Mozno by si ich aj precitali, keby vedeli ktore a kde ich hladat.
Hallo | 20-06-2017 09:52:54
Pán Majko,ja zase ľutujem Vás,lebo ten,kto nevie pochopiť,že o čo tu ide,je len na poľutovanie.Srat na vodiča,aj na jeho charakter,a čo všetko už povystrajal.Tu ide o17.rocneho nevinného mladíka,ktorý umrel,lebo pár policajtov nezvládlo situáciu.Na auto plne nevinných ľudí,okrem hádam jedného,sa jednoducho nestrieľa!
Pre pána Majka | 20-06-2017 09:10:02
http://www.topky.sk/cl/100370/1637097/Slovaci-rozputali-hon-na-vinnika-strelby-na-Tomasa---17---Odbornici-schladia-vsetkych-sudcov
Jozef | 20-06-2017 08:45:12
zeby stryko, nie brat?
https://www.cas.sk/clanok/562257/prehovoril-stryko-sofera-auta-v-ktorom-zomrel-tomas-17-sokujuce-informacie-z-michalovej-minulosti/
Jozef | 20-06-2017 08:40:51
a este do pozornosti, skuste si zistit, kde pracuje jeho otec. Ja to viem, ale nemam to overene.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-06-2017 07:50:16
Jozef | 20-06-2017 06:41:24 | - no a postupne sa nam panacik vyfarbuje.

Takze teda element, ktory vodicak mentalne nezvladol, no napalit do policajtov vedel...

Jozef, ja v podstate lutujem ludi, ktori nie su schopni rozmyslat racionalne a nedokazu / nechcu oddelit fakty od nazorov, pravdu od zla, pravo od krivdy.

Ser*e ma len to, ze cim dalej, tym je ich viac a tych z rozumom umerne ubuda...
Jozef | 20-06-2017 06:41:24
vo vcerajsich vecernych spraval sa vyjadril brat toho dementa co soferoval. Ten pako, nie ze mal zobraty vodicak, on ho nikdy nedokazal urobit.
A auto, ktorym jazdil cajti velmi dobre poznali.
Podla jeho brata uz pred rokom sa pokusil ujst hliadke tak, ze to napalil rovno na nich.
pre Pre p. Majka | 19-06-2017 162711 | 19-06-2017 20:37:15
Kam na tie predpisy chodíš? Niečo si vymyslíš a zaklincuješ to tým, že takto si to vysvetľuješ ty. To radšej ani nič nepíš, urobíš lepšie. Ty baran, aspoň si prečítaj to o čom je reč a nie, že ty si to tak myslíš. To je dosť málo.
Stefan Loczi ml. | 19-06-2017 20:09:04
Pre pre p. Majko | 19-06-2017 20:04:32 Mate pravdu pane. Je to predpis, nie zakon. Vdaka za upozornenie!
Pre pre p. Majko | 19-06-2017 20:04:32
Zakon o donucovacich prostriedkoch? To je aky? Policajti konaju v zmysle zakona o PZ kde je jasne definované,kedy pouzit služobnú zbran.
Na vozidlo, ktorého vodic nereaguje na vyzvu na zastavenie a svojou bezohľadne jazdou obrozuje zivot a zdravie osob. Nastuduj a potom mudruj. Ked ti chuj unikajuci policajtom zmasakruje dieta a policajti za nim budu len jazdit a blikat, potom zastavaj ich konanie.
pre Miloš Majko | 19-06-2017 173455 | 19-06-2017 19:55:57
Nech to spravi ako chce. Nech pouziva zbran tak, ako to chcu od nas - s rozvahou.
Teda ked nevie, ci tam niekto nesedi, nech NESTRIELA - lebo to je normalne.

Zakon mu to jasne prikazuje: Pri použití zbrane je policajt povinný dbať na potrebnú opatrnosť, najmä aby nebol ohrozený život iných osôb a aby čo najviac šetril život osoby, proti ktorej zákrok smeruje.
Stefan Loczi ml. | 19-06-2017 18:24:28
p. Majko | 19-06-2017 17:23:00 Mame priblizne 700 policajnych vozidiel vybavenych novym, drahym zariadenim na automaticku identifikaciu a kontrolu vozidiel. Investovali do systemu, ktory zaraba peniaze. Kolko investovali do inovatyvnych systemov pomoci v krajnych a extremnych situaciach. Staci si len vygooglit a zistite, ze strielanie po podozrivych sa stava na slovensku narodnym sportom policajneho zboru. Nie sme Severna Korea, treba s tym nieco robit.
PAN Majko | 19-06-2017 18:09:13
Tu nikto,ale nikto nepochybuje o tom,ze vodic auta mal zastavit,musel zastavit.No nezastavil.Tu tiez nikto neodsudzuje policiu ako taku.Mozno aj jednali pritomni policajti podla predpisu.nevie to nikto,ani Vy.Doteraz je zname len stanovisko policajneho aparatu.Nepocul som tu stanovisko inych svetdov.Ale nech je to ako chce,aky je vysledok neposluchnutie sopliaka zastavit?Nezastavil,tak mu treba?Co je to za ludi,ktori toto schvaluju.V jednom normalnom state,by im toto nikdy nepreslo.Tym,ze zabili cloveka,to je pre mna dosial jediny dokaz,ze jednali diletantne.Pri cestne kontrole sa na nezastavujuce auto nestriela,a prave preto,ze nevedeli kto tam sedi.Neprenasledovali ani vrahov,ani teroristov a ked dokonca vedeli,ze kto soferuje,tak si ho mohli kedykolvek vydvihnut.A este raz zdoraznujem,nejedna sa tu o policiu ako taku,boli to konkretny ludia.Dufam,ze vysetrovanie bude spravodlive.A ten hajzel,co soferoval,ten moze pre mna zamna dostat dozivotne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-06-2017 17:34:55
p. Majko | 19-06-2017 17:23:00 | - mozete napisat aj postup, akym by to overenie policajt mal spravit?
p. Majko | 19-06-2017 17:23:00
Vas syn bude za chvilu vo veku, ked prestanete mat kontrolu nad tym kde je. (A mozte si tvrdit co chcete - bude to tak) Tak len dufajte, ze ked bude v podobnej situaci tak narazi na policajta, ktory si najskor overi kto je na zadnom sedadle kym vystreli.
Pre p. Majka | 19-06-2017 16:27:11
19-06-2017 15:12:25 Ciste bez emocii moj nazor. Myslim, ze policia reagovala neadekvatne vzhladom na danu situaciu. Zakon o donucovacich prostriedkoch hovori, ze na zastavenie vozidla sa pouzivaju zastavovacie pasy a ine prostriedky (blokovanim a brzdenim). Policajt moze pouzit sluzobnu zbraj na varovne vystrely. Policia ma pravo pouzit zbran vtedy, ak existuje podozrenie zo spachania obzvlast zavazneho trestneho cinu, napriklad odcudzenie motoroveho vozidla a pod. Alebo podozrenie, ze je vodic nebezpecny a ozbrojeny. Nepovazujem jazdu bez vodicskeho preukazu za obzvlast zavazny trestny cin. Ak by sposobil dopravnu nehodu a usmrtenie osob, niesol by za to pravnu zodpovednost (zabitie). Nie som sice odbornik na pravo ale takto si ho vysvetlujem ja.
Trigger | 19-06-2017 15:30:42
Stefan vobec nas nezaujima co si ty myslis...😙
anonym | 19-06-2017 15:12:25
Tak dajte svoju teóriu.
Stefan Loczi ml. | 19-06-2017 15:09:32
Myslim, ze sa obaja mylite pani!
Trigger | 19-06-2017 14:19:00
Presne tak...Jedna vec porušovanie zákona sa nesmie tolerovat!Inak by tu vladol totalny chaos...Druha vec stalo co sa stalo bohuzial na to doplatil chudak mlady chalan...Ale kazdopadne Polisi kinali tak ako mali konat,vrahom chlapca je sofer a bodka...Ja az zasnem nad tym,ako pisu ludia ze mali ho zablokovat resp.vytlacit z cesty a dokonca pouzit zastavovaci pas...asi netusia,ze keby ho zablokovali,riskovali by aj svoje zivoty a by som bol moc zvedavy kdo by sa postavil a zablokoval by mu cestu...poprve ak by chalan nabural do prekazky,bolo by s vysokou pravdepodobnostou viac zosnulych,podruhe ak by narazil a utiekol,policajti by museli statu zaplatit skodu na sluzobnom vozidle a to sumu ako za nove auto...no diki pri ich platoch ako pozicka na desat rokov,takisto keby ho vytlacili a zabili by sa v aute vsstci tak zas by boli na vine len Policajti a zastavovaci pas?dostat v 150km/h defekt na vsetky styri kolesa respektive uz aj na koleso je sila,takze vtedy by zas ludia pisali ze oni ich vlastne chceli zabit vsetkych v tom aute:)..Cele zle vsak potom zrusme Policiu naco nam je...nech si robi co chce kto chce nie?Ale stavim sa ze ti co pisu ze Policajti zlyhali by v pripade nejakeho prolemu okamzite prosili Policiu o pomoc...jaaj dostal som facku chcem podat TRESTNE oznamenie😃😃😃

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign