Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dopraváci dnes kontrolovali autá aj pri Milexe

Miloš MajkoDátum08. 10. 2012 23:56:17TémaPolícia
200

Sereď   |    Dnes v popoludňajších hodinách v rámci dopravnej akcie hliadky  ODI OR PZ  Galanta  vykonávali kontroly po celom okrese. Jedna z hliadok zastavovala a bežnú kontrolu vodičov a motorových vozidiel vykonávala na výpadovke zo  Serede na  R1 a Sládkovičovo, pri Milexe. Práve sem sme sa s kamerou prišli pozrieť aj my.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
povinnosti | 11-10-2012 19:08:20
To je rečí. A koho ste vlastne volili? Máte to, čo ste chceli. Ak nestačí, pracujte na sebe a kandidujte na poslancov, primátorov, alebo založte si politickú stranu - ak na to máte a vymeňte tú háveď. Dajte pozmeňujúce návrhy na zmenu zákona, nie záchoda.
Ale poniektorí zabúdate na povinnosti. Oháňate sa len tým, aké máte právo. Povinnosť - súdruhovia, začína od seba. Ak si splním povinnosť napr. na pozemnej komunikácii a všetko od dokladov, povinnej výbavy, fyzického, psychického a aj pohlavného stavu je v poriadku, tak mi fízli môžu akurát tak polýbit prdel. Osobne sa snažím, aby som mal všetko v poriadku a tomuto vyd rba nému štátu nezaplatil ani pol centa za pokutu do ich vrecka.
pre fizel | 11-10-2012 14:13:25
fizel to presne vystihol ak sa jedna o prevenciu preco potom nikoho na ulici v meste neprevackuvavaju? Lebo mu nemozu dat pokutu. Tu ide len a len ovytiahnutie eur do rozkradnuteho rozpoctu. Ze diery v nom zaplatia bohaty ludia? Kazdy si predstavoval Hascaka alebo ludi z J@T a zrazu sme zistili ze bohaty clovek je kazdy co ma auto a aspon minimalnu mzdu. Zvolili sme si klamara storocia.
fizel | 11-10-2012 13:55:34
Aj ja si myslim ze je to len simana a buzeracia.Ozraty nezodpovedny idiot si za volant sadne ci je policajt na ceste alebo neni.To ze niekto je ozraly a soferuje je o zodpovednosti a nie o policajtovi.Mna zastavuju tiez a pokazde ma chytaju na uplnych hlupostiach,ako minule jakysik papir ze nemam v lekarnicke.Potom sa hrabali v tej lekarnicke a kukali zaruku facu,ako keby to bolo mlieko ze sa teplom pokazi.Zase si porobili mafiani zakony aby mohli sikanovat danovych poplatnikov.Za socializmu fizli cihali v krikoch skovany,dnes je to to iste.Minule jeden na ceste zo Senca do Sladkovicova sa plazil po bruchu s radarom a cihal na previnilca ako sup na zdechlynu!Chcel byt nenapadny,ale reflexna vesta ho prezradila uz z dialky.:-) :-) :-) Inak obhajovat sikanovanie policie tym,ze chytaju opilcov je ako keby prehladavali kazdeho na ulici len tak,ci nahodou nema nelegalne u seba zbran,ved co keby mal a postriela nas?
j.f. | 11-10-2012 07:32:44
pekny den, takze chruno je urcite tvoj cteny otecko aj s mamickou. ako uz bolo v minolosti pisane, policia ma jasne plany vyberania pokut aj s nejakym predbeznym cislom kolko penazi je treba vybrat. Takze pre idiota alebo idiotku este raz. Cielene vyberanie pokut obalene do nazvu nejakej akcie na bezpecnost je sikanovanie obcanov. Ak mas ako ovca nazor stada je to tvoj problem, moj nazor je iny.
pre j.f. | 10-10-2012 21:00:51
Ty si úžasný chruno. Veď čo by ľudia nejazdili ožratí, keď štát na tom profituje. Argument ako hovädo. Preto musí niekto jazdiť ožratý? O akom cielenom vyberaní pokuty píšeš? Prečítaj si príspevky pod tebou a dočítaš sa, že viacerých zastavili, fúkli si a išli ďalej. Čo stále trepeš o pokutách? Mal si detstvo v pohode?
ivana | 10-10-2012 10:20:35
pre j.f. | 09-10-2012 13:05:08

nemyslite, ze zastavit niekoho ked porusi predpisy, je uz neskoro??? nie je lepsie zastavit opilca za volantom skor, ako vam zrazi dieta???

schvalujem taketo kontroly, vobec ma neobmedzuju, pokial mam vsetko v poriadku a jadzim podla predpisov, nemam sa coho bat.
j.f. | 10-10-2012 09:07:21
A co sa cudujete, ze ludia chlastaju aj za volantom? Ved alkohol ako legalna droga sa da kupit a stat z nej krasne profituje, a potom sa cuduje, ze niektori ludia sa nadrbu a idu jazdit.
Ja som poukazoval nato, ze sa cielene vyberanie pokut prezentuje ako nejaka prevencia. Statisticky ludia chlastaju za volantom viac aj ked je to u tr.cin. Cele zle.
anonym | 10-10-2012 08:24:30
Schvaľujem počet policajtov na cestách a ich kontroly. Áut veľa, vodičov s alkoholom v gebuli alebo nadrogovaných dosť.Kontroly sú správna vec, keď som v poriadku dve minúty ma predsa nezabijú, keď ma skontrolujú.
dado | 10-10-2012 07:15:18
presne tak ak mas vsetko v poriadku nemas sa preco bat policajtov aj ked taketo neustale kontroly som nevidel nikde v europe!! podotykam nikde!!!ale na slovensku je to tak kazdy tu jazdi jak opicak kazdy kto ma trosku silnejsie auto hned drzi podbeh z jednou ruko z druhou akoze telefonuje a radio vypeckovane nezmyselnou hudbou potom supne auto do priekopy a zisti sa ze ma bud dva promile alebo je nafajceny jak indian
pre j.f. | 10-10-2012 05:30:36
ake sikanovanie? nikam ta nikto nepredvolava, nic ta to nestoji, jednoducho zastavis, stiahnes okienko, fuknes a ides dalej - chrani to aj teba pred idiotmi, ktori nevahaju sadnut za volant s dvoma promile - je jedno ci na teba niekto mieri pistolou alebo hviezdou mercedes na prednej kapote auta
komentár | 09-10-2012 22:17:57
seredan má pravdu.
V sobotu ráno bola smrteľná dopravná nehoda pri Kráľovej. Bolo to aj v médiach. Tam 20 ročný "skúsený" vodič, majster sveta ako napr.: j.f a Peter, spôsobil smrteľnú dopravnú nehodu. Áno, stalo sa to, ale nemuselo, keby ten chalan nebol pod vplyvom alkoholu a nešiel by rýchlo a zbesilo. Takže, aby som to skrátil, ako má ten fízel zistiť, či vodič napríklad nepožil alkoholické nápoje pred jazdou? Zákon mu umožňuje vykonať kontrolu v cestnej premávke. Ale podľa Vás - len buzerujú. Chcel by som Vás vidieť ako by ste reagovali, keby pri smrteľnej nehode ktorú zavinil nejaký nachlastaný sopliak, bol váš blízky príbuzný. Alebo by ste sa tvárili - Ups, stalo sa - vlastne nič sa nestalo, ideme na pivo?
pre seredan | 09-10-2012 21:50:18
Dobre hovoríš súhlasím s tebou :-)
MTS88 | 09-10-2012 21:40:07
Seredan ty si asi jediny NORMALNY clovek v tejto diskusii, preto ti to nevadi :) ja som sa uz zlakol ze by naaaahodou nezareagovali zakomplexovany ludia voci policii .. ale opat ste ma nesklamali .. :) pekny vecer..
seredan | 09-10-2012 21:11:50
j.f. a Peter podla vas by mala policia zastavovat len ak niekto nieco porusi. Takze ozratych hajzlov, ktory behaju po cestach si netreba vsimat? Obidvaja ste chory. Ten kto nic neporusuje sa kontroli bat nemusi. Ale vy zjavne nemate problem s porusovanim predpisov a preto vam to tak vadi ked vas nahodou zastavia. To ze dakoho zastavia neznamena ze mu hnet davaju pokuty. Mna zastavili velakrat, skontrolovali doklady, slusne pozdravili a isiel som dalej. Nijako mi to nevadilo.
Peter | 09-10-2012 16:28:32
Presne tak,a ešte bezdôvodne pýtať občiansky preukaz!Toto všetko nám zabezpečuje podľa slov vyvolených ústava!Ale pravidlá sú na to aby sa porušovali...
gulak | 09-10-2012 14:33:52
V tomto skorumpovanom,eštebáckom štáte-vždy policajti šikanuju väčšinou obyčajných ľudí-na gorily,na mafiánov a iných banditov si netrufnu
j.f. | 09-10-2012 13:05:08
Policia by mala zastavovat auta a kontrolovat ich len v pripade ak porusia pravidla cestnej premavky, v opacnom pripade je to sikanovanie !!!!!!
Ale kedze demokracia v nasom state nefunguje je toto bezny jav. Sikanovanie vodicov a vyberanie pokut.
obcan | 09-10-2012 10:07:17
Pomahat a chranit,sikanovat a vyberat......
dado | 09-10-2012 07:05:52
pomahat a chranit

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign