Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dnes už tunelovanie a krádeže ani nemaskujú, robia to v podstate verejne. A to aj tam, kde to je obzvlášť zavrhnutiahodné. AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum16. 12. 2015 14:19:59TémaTak to vidím ja...
200

Boli časy, kedy sme o tom, že mnohí volení funkcionári, úradníci, lekári, či iní ľudia pracujúci vo verejnom sektore kradnú a tunelujú tušili, no oni sa to snažili tak dobre utajiť, že preukázanie týchto skutočností bolo náročné. Dnes netušíme, ale vieme to. Áno, stále je v mnohých prípadoch preukázanie ich konania problematické no spôsobené to nie je neschopnosťou bežných ľudí, ale mnohokrát totálnym nezáujmom ba dokonca si dovolím povedať, že účelovým konaním orgánov v trestnom konaní. Čo je ale najdôležitejšie - teda aspoň pre bežného človeka, dnes mnohí ľudia zo spomínaných odvetví kradnú bez zábran a takpovediac úplne okato. Niekedy začínam mať pocit, že sa cítia byť tak istí vo svojich pozíciách a neohroziteľnosti až necítia potrebu svoje činy ani len maskovať. Na druhej strane je to dobre, keďže tento marazmus spoločnosti a absencia akejkoľvek morálky nemôže trvať večne. Jednoducho raz príde k zmene a k moci nastúpia tí, ktorí vyšetrenie mnohých doteraz ututlávaných káuz budú považovať za svoje poslanie, prípadne len za úplne normálnu a bežnú činnosť, za ktorú berú nemalé peniaze z prostriedkov nás obyčajných občanov.

Prakticky denne vychádza na povrch kauza, v ktorej médiá upozorňujú na rozkrádanie majetku za správanie ktorého je niekto po dlhé desaťročia veľmi dobre platený. Gorila 1, Gorila 2 a ďalšie kauzy - kauzy naozaj v konečnom dôsledku likvidujúce spoločnosť postupne upadajú do zabudnutia. Nie však tým, že by mal človek krátku pamäť ale kauzami novými, ktorých je také množstvo, že už prekrýva jedna druhú.

Ľudia sú schopní a ochotní zarobiť snáď úplne na všetkom. Firmy napojené na bývalého predsedu NRSR sú toho myslím si dostatočne dobrým príkladom. Milióny Eur odchádzajúce zo zdravotníctva do súkromných rúk boli a sú prepierané v médiách stále. Keďže nik doteraz neskončil v base, stále ide len o hry, z ktorých nakoniec pri dostatočnom marketingu a hlúpych ľuďoch prinesú prospech snáď ešte tomu, kto z obchodov získal.

Normálneho bežného, obyčajného človeka musí už len psychicky doraziť správa, ktorá hovorí o policajnej razii v Národnom onkologickom ústave a teraz pozor, pre obchody s liekmi. Ešte aj tu sa našli bezcharakterní chrapúni v ľudskej koži, ktorí mali "obchodovať s chemoterapiou". Polícia sa k prípadu zatiaľ vyjadrovať bližšie nechce, no podľa informácií preniknutých na verejnosť má skúmať akým spôsobom ku krádeži došlo, či pracovníci lieky riedili, alebo ich predávali bez upravenia ich zloženia.

O tomto podlom a ničím neospravedlniteľnom čine (ak sa teda potvrdí pravdivosť informácií oznámených podľa všetkého priamo riaditeľom NOÚ) určite nie je potrebné bližšie hovoriť nikomu, najmä nie pacientom trpiacim onkologickými ochoreniami a ich rodinám.

Nemôžem nepovedať verejne - ľudia kedy sa konečne prebudíte a uvedomíte si, že úplne všetko čo sa deje v spoločnosti máte plne vo svojich rukách?

- - -

AKTUALIZOVANÉ:    16. 12. 2015    16:12

TV TA3 priniesla informaciu, ze 6 pracovnikov  NOU sa ku kradeziam priznalo.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-12-2015 17:02:27
pre pan Majko | 22-12-2015 16:36:04 | - velmi salamunska reakcia. ;-)

Keby bol pan \"SA\" ten, kto to konkretne vysetri/vyriesi, tak by to bolo fajn. Kedze pan \"SA\" sa nic samotne nevyriesi, je to na konkretnych ludoch.
A ti riesia tak, ako to vidime...
pre pan Majko | 22-12-2015 16:36:04
To je velmi salamunska odpoved,ked to bolo nezakonne tak sa to musi vysetrit,ttake jednoduche to je.
Republica la banana | 22-12-2015 15:18:00
daňováci:p.Mečiar odkiaľ máte peniaze na Elektru?
Mečiar:požičal som si,ja nemám nič len korzičku.
daňováci:od koho?
Mečiar:od švajčiarskeho podnikateľa nejaký Ziegler.
daňováci:a ako vám tie peniaze dal,cez účet?
Mečiar:v hotovosti.
daňováci:ako v hotovosti,kde?
Mečiar:v taške na hraniciach.

nie je to doslovne,ale takto v hrubých rysoch ich odpinkal
a dnes si v kľude užíva dôchodok.
O zákone o preukazovaní pôvodu majetku radšej nebudem písať,netreba sa pred vianocami stresovať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-12-2015 13:58:57
odpoved | 22-12-2015 13:09:39 | - to, ze su veci verejne neznamena, ze su aj zakonne...
odpoved | 22-12-2015 13:09:39
Ked sa to da oficialne vyhladat,tak kde potom je nieco nezakonneho?
re.pre sloven...... | 22-12-2015 11:06:37
da sa to v pohode dohladat z oficialnych zdrojov ako slovenska kapitalotvorna vrstva nekradla ale rabovala.Cervene fasiticke smer-media na slovensku mlcia.
pre sloven....... | 22-12-2015 09:13:42
Poznate tieto kauzy tak,aby ste mohol takto verejne vyhlasovat,kto kolko zarobil a kto koho okradol?Ja si myslim ze nie!
slovenska kapitalotvorna vrstva | 22-12-2015 07:58:09
ak niekto(hatina-hzds) dostane najvacsiu fabriku SLOVNAFT na SK za cenu jej rocneho zisku
a zar rokov ju preda MADARSKEMU MOLu!!! za par miliard to je o com ? Je to na basu ? Tu nie. fico-smer zlodeji sa ani nezatvaraju ani sa o nich neiformuje. A co Rosina, ktory takisto dostal fabriku MATADOR \"zadarmo\" , s tym rozdielom ze ju predal o par rokov neskor....prikladov je mnoho o meciaro- fico podnikateloch len nikto o tom neinformuje.
pre pre pan Majko | 21-12-2015 09:08:32
Prestante trepat o tom aky su Kubanci stastni,je to nehorazne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-12-2015 23:58:48
pan Majko | 20-12-2015 23:52:09 | - nesnazte sa hovorit, co chcu Kubanci, pokym sa ich na to nespytate.

Suhlasit so mnou samozrejme nemusite, no trapit sa tym, ze niekto svoj majetok preda lacno...
pan Majko | 20-12-2015 23:52:09
Nesuhlasim. Presne toto vela ludi asi nikdy nepochopi. Aj my na svk sme tu zili skromne ale to neznamenalo ze sme boli nestastni. Pekny priklad je Kuba kde vacsina obyvatelstva zije s usmevom cely den a su stastni. Oni nepotrebuju mat najnovsi telefon alebo mat obrovsky dom s velkou garazou. Jednoducho si vazia to co maju. Kolko ludi ktori maju bohatstvo su naozaj ststni? Podla mna je ich malo...
A verte mi ze ked sa na kube otvori ekonomika a zmenia zakony na predaj pody a nehnutelnosti tak vacsina obcanoc ten majetok preda zahraninym ludom velmi lacno. Tak ako ked spamielsko portugalsko kupovalo od indianov zlato za goralky. Indian si tiez myslel ze spravil pekny obchod a az neskor pochopil ze naletel. A tu sa naskytuje otazka je toto moralne ? Kde koncia hranice demokracie ? Lebo zatial demokracia sluzi len par ludom ktori urcuju jej pravidla.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-12-2015 22:59:47
seredan | 20-12-2015 22:50:27 | - tam kde niekto kupuje, musi predsa byt aj ten, kto predava.

Preco hrdi Slovenski vlastnici za dolaros predavali? Ved mali moznost majetky si nechat a zveladovat ich mohli aj oni samotni, nie? ;-)
seredan | 20-12-2015 22:50:27
89 rok bola vyhra hlavne pre zahranicne spolocnosti ktore sa tak dlho snazili poskupovat nas majetok. Presne to iste sa momentalne deje na ukrajine kde uz vacsina ukrajinskeho majetku je poskupovana cinou, svedskom, nemeckom, FR. Ukrajinci stratili vsetko co mali ..uz im zostala len ta svojska pracovna sila kazdeho ukrajinca ... vivat demokracia dolaros.
Vážený pane | 20-12-2015 19:42:41
Ani zhodou nešťastlivých okolností Vám nechcem a nebudem vnucovať moje názory a pohľady na túto spoločnosť, ale naše názory sú určite odlišné/ nechcel som napísať antagonistické/. Podľa mňa tá sametová- že vraj revolúcia/ smejem sa hlasne/ je výsmech skutočnej demokracii. Ja som pritom nikdy nepotrebol úplné demokraciu, stačil by mi taký odvar- 50% z rakúskej, švajčiarskej alebo škadinávskej.A bolo by podľa mňa u nás super, všetko by fungovalo vrátane súdov, škôl a zdravotníctva, určite by nefungoval Mečiar,Dzurinda, Fico a im podobná čvarga z kategórie Paška & comp. Preto na rozdiel od Vás som presvedčený , že jedine skutočná revolúcia dokáže na Slovensku niečo zmeniť. Nie som žiadny Maxmilián ani iný blbeček, ale mám na veci iný názor ako Vy. Slovensko je žiaľ presiaknuté korupciou, korupciou a ešte raz korupciou. A to je ako snehová guľa.
pre pre tomas | 20-12-2015 19:19:14
Takze ja sa necham od Vas presvedcit,ale prosim argumentmi a nie nejakymi krcmatrskymi kecy.Keby nebolo prechodu k demokracii(ja to neznou revoluciou nenazyvam,lebo od revolucie to malo daleko a uz bolo vlastne rozhodnute),ako by to bolo? Slovensko,ako ostrov socializmu,defacto bez vsetkeho,marodne hospodarstvo,ziadny priemysel,ktory by nieco vyvazal a uzivil ludi,takzv socializmus patri historii,tak sa s tym konecne zmierte

pre pre tomas | 20-12-2015 09:11:02 | 20-12-2015 17:55:57
Samozrejme, ak to napíšete Vy, tak to musí byť pravda.Ale len pre Vás. Vaša Sametová revolúcia priniesla len to, čo píše vrah Černák. Alebo niečo iné? Nedajte sa vysmiať.
seredan | 20-12-2015 16:38:47
Najviac sa mi paci ze clovek ktory pozabijal ludi a znicil stovky zivotov dostava na svk tolko priestoru ze samotny Matovic moze len zavidiet. A zrazu napise knizku ktoru ludia hned pokladaju za pravdovravnu. Toto je teda doba .... A ked slusny obcan napise knizku tak hned su to klamstva, konspiracie a vacsinou sa preda par vytlackov ale napise knizku vrah tak je to zrazu velky booom a hned sa to bere ako pravdovravna biblia od pana boha..... Chora to doba
pre Cernak pise | 20-12-2015 15:56:03
Byvale HZDS,dnesny Smer,a uz sa to dalej nemusi citat.
Černák píše, že dal úplatok pre HZDS(dnešnny Smer) | 20-12-2015 14:04:52
Černák píše, že dal úplatok pre HZDS(dnešnny Smer), získal za to víťazstvo v tendriZa štátnu zákazku pre svoju stavebnú firmu dal päť miliónov korún, napísal mafián do knihy vo väzení. Celé podsvetie vedelo,že vraždu Róberta Remiáša si SIS objednalau mafie, píše v novej knihe odsúdený boss podsvetia. Po osemnástich rokoch prehovoril na doživotie odsúdený Mikuláš Černák o tom, ako to bolo éry Vladimíra Mečiara.

pre pre tomas | 20-12-2015 09:11:02
Ste uplne vedla.
pre tomáš | 17-12-2015 21:30:08 | 20-12-2015 07:46:39
Síce píšete pekne, má tol en jednu chybičku krásy. Sú to samé bláboli.Lebo podľa Vás treba dotiahnúť revolúciu 1989 do úspešného konca. To myslíte skutočne vážne? Za 25 rokov Ste tú revolúciu dotiahli maximálne tam, čomu sa hovorí análny otvor a za ďaľších 25 rokov pokročíte až v pôrodných cestám. Vy asi budete žiť 365 rokov takže pre Vás OK. Ja sa neplánujem takého veku dožiť. Preto máme rozdielne názory na tú takzvanú Sametovú revolúciu, ktorá bola prvotným stimulom k rozkradnutiu všetkého čo sa dá rozkradnúť, v totálnej deštrukcii hodnôt. Mám ešte pokračovať ďalej.... Myslím že netreba a skutočná revolúcia mi dá určite za pravdu.
re seredan | 20-12-2015 03:13:01
rusky fasisticky pudlik aj das nejaky odkaz kde to radicova hovori, radicovu sice nemusim, alebo zas len klames ako spravny cerveny fašista.
Seredan | 19-12-2015 14:01:47
A tak ja som spokojny s vladou a aj s TA3. To ze je korupcia je normalne a je jedno aka vlada bude pri moci ale ide o smerovanie krajiny. Racej byt v strede ako nacapeny s jayzkom u riti zapadu. Keby bola Radicova stale pri moci tak podla jej komentaru tu mame uz cez 10 000 tisic utecencov ( takto sa vyjadrila v ceskej TV, ze treba pomahat nemecku). Chapem ze politika je pre vela ludi ako byt fanusikom SLOVANA alebo Trnavy kde kazdy ma to svoje najlepsie. Ale ja ako obcan ktoreho team je vo vedeni som spokojny a mam pekne vianoce bez nervov :) oproti inym :D Ale nezdavajte sa mozno buduce volby sa nazbiera a pozliepa dost hlasov aby ste vyhrali. Prajem pekny den a take stastne a vesele sviatky ako mam ja :)
Marek Sladký | 19-12-2015 13:01:07
Peter však ten kredit sa bude dať minúť aj na Tehelnom poli ;)
Peter | 19-12-2015 10:48:08
Marek omyl,on chce gastrolístky zrušiť a už má vymyslené nejaké dobíjacie karty.Ale ak dobrý šéf dobije kredit nad rámec v súlade so zákonom ....
Marek Sladký | 18-12-2015 19:19:22
Bol tu spomínaný Kmotrík tak do zmlúv si dal zakomponovať klauzulu, že na nový štadión sa budú dať zakúpiť vstupenky aj za gastrolístky :)
Peter | 18-12-2015 18:56:39
TA3 nemusí nič zisťovať,preto že je to televízia Kmotríka a ako dobre vieme ten je podporovateľ Smeru.Jedna vec.Druhá vec,ešte len bude kauza jak hovado a to ked začnú stavať národný štadion,čo by mal štát a všetko okolo štadiona bude Kmotríkové,čomu sa všemožne snažili zabrániť poslanci danej časti Bratislavy.Takýmto manévrom budú všetci spokojný a v súlade so zákonom ako všetky doterajšie kauzy,tendre a podobné machinácie.Darmo niekto búri občanov,poukazuje na nelogické finančné ťahy ale márne a ešte je aj za šaša!Podotýkam všetko je v súlade so zákonom a už 25rokov!Kto je na vine?
Taa3 | 18-12-2015 12:54:52
Ta3 je na smiech najprv zistovali ci v tom nie je nejaky zlocimec zo smeru az potom investigativna sprava.Novinarska pro rusko-smeracka zumpa slovenski novinari a tv.
pre a pritom | 18-12-2015 09:22:52
Prave za existovania tychto narodnych vyborov sa naucili ludia kradnut,mate nejaku kratku pamat.
Anonym | 18-12-2015 07:07:44
Kedy zacne prokomunisticka tv tatri informovat o zlocinoch smeru .
tomáš | 17-12-2015 21:30:08
a pritom... neviete vôbec o čom píšete. Nechcem spochybňovať početné a vážne dôvody na nespokojnosť s dnešným stavom, ale nejeden zo starých kádrov, často poprepájaných do rôznych organizovaných nomenklatúrnych \"bratstiev\" škodí dodnes. Bývalý funkcionári SZM, dnes technokrati a zbohatlíci, sú priamo zodpovední za dnešnú neútešnú situáciu, pretože ich vzťah k ústave a inštitúciám je od prezlečenia kabátov vždy povrchne vypočítavý. To, že sa mnohí komunistickí karieristi, ktorí prezliekli kabát uplatnili v politike a podnikaní po 89 neraz úspešnejšie než tí, ktorí proti nim bojovali, je škandál. Omylom sa však nevyhne žiadna politická reprezentácia, a už vôbec nie tá, ktorá musela realizovať prechod od totalitného režimu k demokracii. Takže žiadne národné výbory a revolučné súdy, ale presný opak je našou jedinou šancou. Totiž riešenie našich dnešných problémov spočíva v dotiahnutí do konca toho, čo sme na námestiach v roku 1989 znovuobjavili, ale čo postupne upadalo do zabudnutia. Na mysli mám spontánnu občiansku spoločnosť. Vaše predstavy slepej revolúcie sprevádzanej výbuchmi násilia sú jednak naivné a hlavne deštruktívne. Takéto revolúcie vždy končia hrôzovládou nových Robbespierov a Gottwaldov. Ale neprekvapilo by ma, podľa toho čo píšete, keby vám to bolo úplne jedno. Internetová sociopatia má veľa podôb.
a pritom | 17-12-2015 18:45:45
riešenie je také jednoduché. Ale Slovensko riešenie odmieta. Tu fakt treba revolúciu,zaviesť Národné výbory,revolučné súdy a bude vymalované. Lenže Slovák je zamilovaný do revolučných ideálov roku 89, takže mu už nepomôže ani studený kúpeľ, ani svätená voda.
jopo Patan | 17-12-2015 12:27:11
Tu nezlyháva ani tak polícia ako prokuratúra či súdnictvo.Hlavne súdnictvo mi pripadá ako taká záštita mafie na Slovensku. Tých káuz z prostredia našich
súdov je až príliš veľa. Vrahovia , podvodníci,zlodeji si beztrestne užívajú a smejú sa pritom slušnim ľudom do očí.
demokracia | 17-12-2015 12:13:05
Podstata problému je asi ukrytá v tom, že ktokoľvek sa v súlade s natavenou legislatívou ozve, musí konať tak, že v podstate zverejňuje kompletnú svoju identitu, meno, priezvisko, trvalé bydlisko, pracovisko a každý riskuje stratu zamestnania, alebo preradenie na menej platenú funkciu to v tom lepšom prípade, v tom horšom pripade zgerba v polícii druhej strane ohlási všetky osobné údaje a oznamovatel je tým vystavený hrozbe fyzického útoku alebo inej vaznej ujme osobnej alebo ujme voči rodinným príslušníkom. Ak oznamenia smerujú voči osobám ktoré nosia dresy niektorej politickej strany, sú posrani konať aj polucajti a prokurátori z rovnakého dôvodu: obava zo straty funkcie a podobne. Dokonalá žumpa je tento štát.
anonym | 16-12-2015 19:13:11
Dnes sa bezne pise o tom, o com sa kedysi len sepkalo. V novinach sa kazdy den docitate ktory politik je s ktorou skupinou spojeny, kosicka vetva politickej strany profituje na zdravonictve, bratislavska zas na inom a my to berieme uz ako samozrejmost. Samozrejmost, ze politici sa nabaluju na zakazkach, ovplyvnuju vyberove konania, predrazuju ich, lobuju za podnikatelov a nikomu to akosi nevadi. To sme uz fakt taki zdegenerovani, ze dnes uz nikto nema zabrany toto pisat akoby to bola samozrejmost? To sme uz v riadnych srackach. A vo volbach tych bezchrbrakov znova zvolime, sak preco nie.
tomáš | 16-12-2015 17:00:49
Korupcia a klientelizmus nadobúda obludné rozmery a Slovensko si v týchto disciplínach udržiava pozíciu úplne na špici. Som si istý tým, že ide o následky chybnej politiky, prispôsobovania sa zodpovedných činiteľov klientelistickým vzorcom správania, k čomu prispieva aj zvrátená ideológia, že politika, kultúra aj morálka sú len nadstavbou ekonomiky. K nej sa pridružila ďalšia falošná dogma, že rast bohatstva je jediným cieľom demokracie, akoby tento rast sám o sebe riešil odveké zlé sklony ľudskej povahy. Dôsledkom je šíriaci sa cynizmus a bezohľadnosť voči \"neproduktívnym\". Namiesto triedy bohatých, ktorí si uvedomujú svoje miesto v spoločnosti a aj z toho vyplývajúce záväzky a zodpovednosť, vyrástla nám tu trieda infantilných, primitívnych a nezodpovedných zbohatlíkov. A spôsob, akým sa tieto kruhy sebaprezentujú prostredníctvom masmédií (smotánky a podobné akcie) a reklamy, vyvoláva u iných ľudí falošné očakávania, závisť a tiež nenávisť voči princípom trhovej ekonomiky a aj lib-demokracie. Verejnosť potom vidí východisko z marazmu v nepolitickej resp. antipolitickej politike, technokratickej manažérskej elite a rôznych hipsterských spasiteľoch, čo je zase všetko možné len nie východisko zo súčasnej krízy morálky. Dnes si najväčšiu odvahu vyžaduje dôsledné presadzovanie samozrejmých vecí. To sa však nedá, ak je verejnosť mimoriadne apatická a len večne skuhrajúca. Je najvyšší čas \"nebát se a nekrást\". Prvý krok treba urobiť od seba a odolať všetkým drobným príležitostiam ku korupcii v akejkoľvek podobe. Iná cesta neexistuje.
jaja | 16-12-2015 16:52:47
Jeden z obvinenych lekarov je aj lekar ktory bol na kandidatke SDKU v roku 2010.
gulak | 16-12-2015 16:45:22
Tieto hyeny by mali na namestí verejne obesiť a mala by tam byť povinná účasť lekárov...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-12-2015 16:20:26
AKTUALIZOVANE:

TV TA3 priniesla informaciu, ze 6 pracovnikov NOU sa ku kradeziam priznalo.

Takze gulak - JE TO PRAVDA.
Hyeny zarabali na neskutocnom ludskom nestasti. Je to uplne v prdeli - cest, charakter a moralka z zivota ludi miznu.

Nase deti budu mat co robit, aby v spolocnosti politickych, uradnickych, lekarskych a dalsich hyen prezili...

gulak | 16-12-2015 15:11:45
Ak by toto bola pravda...tak potom by to bol hyenizmus riadneho kalibru...
zisky | 16-12-2015 14:59:10
Najlepšie sa zarába na chorých a mrtvych. Čo sa tam všetko učtuje až zrak prechádza. Najlepšie je byť zdravým a bohatým.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign