Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dnes mala padnúť vláda - AKTUALIZOVANÉ

Juraj KuklaDátum17. 09. 2013 23:42:39TémaBlog Juraja Kuklu
666

Je to pre mňa 200 km,  ale považoval som si za svoju „psiu povinnosť“ zúčastniť sa.  Veril som, že minimálne Bratislava bude na nohách. Neviem koľko ľudí došlo,  ale ja som sa po prísnej  kontrole dostal až na  balkón NRSR  medzi  kamery, ľudí  a maskovaných špehov.   Jediným bodom  tejto schôdze NRSR bolo odvolanie premiera,  čiže pád súčasnej vlády.  Po návrhu odvolania premiera  a zdôvodnení megapodvodu SPP, ktoré predniesol D.Lipšic, predstúpil sám premier. Pospomínal všetky zlodejčiny  opozície,   vychválil najčistejší najčestnejší , SMER ktorý  má jediný cieľ  blaho radových občanov. Mali nasledovať reakcie,  no jeho suita aj snim na povel arogantne odchádzala. Väčšiu úbohosť  si človek ťažko môže predstaviť. Miesto premiera, ktorý zdrhol a podľa Ústavy SR vraj nesmel,   potom postavili do stredu parlamentu paierovú sochu Fica  a rečnili do nej.  

Oslovila ma jedna známa poslankyňa NRSR: „Tak už mi veríte v akom svinstve arobancii moci tu musíme pracovať? “. Bolo mi z toho na zvracanie.

Po tom ale nasledoval šok, ktorý lúza nečakala. Jeden občan na balkóne nevydržal toľké vymývanie mozgov a prehovoril. Prehovoril hlasno, jasne žiadal o vystúpenie a povedal čo si o tejto garnitúre myslí. Podporili ho ďalší a papaláši dolu stáli v nemom úžase,  zaseknutý ako sekera v nátoni a nezmohli sa slova, len hľadeli a počúvali. Ani ochranka nevedela čo robiť, nedokázala prejav občana zastaviť,  lebo vecné vystúpenie snímalo v priamom prenose spústa kamier prítomných médií. Na tento zážitok nikdy nezabudnem. Tu je video urobte si názor sami: 

http://www.slobodnyvysielac.sk/video/m8/p11


Fotogaléria k článku:

666
Autor: Juraj Kukla
666
Autor: Juraj Kukla

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 20-09-2013 13:44:43
rozmyslam, co take strasne museli v minulosti vykonat slovaci, ze su takto trestani.
Najprv 40 rokov bolsevik a teraz, od 89. "toto".
Ved takto neboli trestani ani hrdinovia Greckych baji.
Pre Jozefa | 20-09-2013 13:09:07
Kazdy ma taku vladu aku si zasluzi,je zvolena demokraticky, aj ked vy ste si ju asi pravdepodobne nevolil,musite to akceptovat.Mate inu moznost protestu,zorganizujte demonstraciu,napiste peticie,skuste sa spojit do obcianskych neziskoviek atd.Ja neviem preco si nezoberieme priklad z inych parlamentarnych krajin (Nemecko Skandinavske krajiny Holandsko atd.)My len SPROSTE a VULGARNE nadavame,poslanci tiez.Pravica Lavica ,Kapitalizmus ,Socializmus to je uplne fuk,vsetko to zalezi len na ludoch.Kazdy by mal zacat u seba.
Jozef | 20-09-2013 12:34:29
Vazeny pan,Parlament nie je jarmok,aspon tak je to v civilizovanom svete.Poslanci ci vlada nech su to pravi, lavi, alebo eskimaci, nemaju co odrbavat tento narod pri zasadani.
nazor | 20-09-2013 12:24:38
Nesuhlasim nas parlament je jarmok. Ako povedal Lipsic Ficova vlada su lokaji ktori schvaluju vsetko co im financne skupiny daju schvalit.

Ak nedovolite ludom vyjadrit svoj nazor demokratickou cestou tak aby sa raz nestalo ze ti ludia tam raz vtrhnu vyzbrojeni a uz rozpravat nebudu chciet.
Pre Nazor | 20-09-2013 11:42:15
Vazeny pan,Parlament nie je jarmok,aspon tak je to v civilizovanom svete.Navstevnici na balkone,ci su to aktivisti,smeraci lebo eskimaci nemaju co vykrikovat pri zasadani
nazor | 20-09-2013 09:29:06
Inac to som aj ja videl vcera v Markize. Toto je pekne svinstvo ked chodili do parlamentu aktivisti a nadavali na Smerakov tak vcera si Smer doniesol vlastnych dochodcov ktory boli cely cas ticho ako ovecky a skutocnych aktivistov tam nepustili. Toto mi uz strasne pripomina propagandu minuleho rezimu ked sme boli najpokrokovejsi a najuspesnejsi akurat ked clovek v 1990 prvykrat isiel do Rakuska pozriet ten prehnity kapitalizmus tak kukal ako debil.
Byť Martvoňom tak si považujem za česť byť Hlinom preplesnutý. | 20-09-2013 08:45:10
Hlina vysvetlil čo je SPP, zožal viacnásobný potlesk Keby som nevidel neuverím. Byť Martvoňom tak si považujem za česť byť Hlinom preplesnutý.
spravny smer | 20-09-2013 07:33:03
iba slabomyselni jedinci si mohli mysliet, ze ti klauni z opozicie nieco zvladnu! ti opoziciou zmanipovalni obcania, co tam predvadzali to ZOO, tych mi je ozaj luto, byt babkou je krute.
Smer doniesol na balkón svojich verných | 20-09-2013 04:05:33
fúúú, ale v tom parlamente to vrelo, a vraj si Smer doniesol na balkón svojich verných, tak toto je krásna demokracia, vivat pán Paška za to chovanie!
dôchodca | 19-09-2013 20:45:33
pre občan 19-09-2013 00:37:28
Nie dôchodcom zobrat volebné právo, ale Teba zbaviť svojprávnosti a poslať Ťa naspäť do základnej školy aby si sa naučil pravopis. Ale čo už možno očakávať od absolventa osobitnej školy, ktorú zrejme ukončil v druhom ročníku, keď ako tak zvládol abecedu. Ale rodičia sú na Teba zrejme moc hrdí, že už si sa naučil ovládať počítač a vieš aj vytvárať zisky, ktoré súdiac podľa Tvojho predpokladaného IQ budú tomu priamoúmerné. Pochopil si?
Aktivisti z balkóna kričali na Pašku: zo Smeru Hanba! Odstúpiť! | 19-09-2013 15:15:19
http://tv.sme.sk/v/28079/aktivisti-z-balkona-kricali-na-pasku-hanba-odstupit.html
re:zvonar | 19-09-2013 13:43:40
50% nerealizovateľne veci taka ficova legendárna tretia cesta alebo meciarove Slovenske špecifika proste zodejiny.
zvonar | 19-09-2013 12:50:08
Obhajovat jedno alebo druhe a nadavat do vzduchu Vas obera o chut zit, cas a je to mimoriadne nezdrave :)

Toto kolovalo uz minuly rok v eteri ... mnoho zaujimavych faktov a rieseni, ale myslim, ze toto ako ovcania nedokazeme...

Ospravedlnujem sa, ale je to hovadsky dlhe a len pre pokojnejsich...

zdroj: moj e-mail a mozno aj Vas a mozno to tu uz niekto skopirovane vlozil

"Občania SR,

voľby dopadli, ako dopadli. Tak sme si zvolili a teraz budeme čakať, či naši poslanci, vláda splnia, čo nám sľubovali alebo sa na konci volebného obdobia budeme opäť čudovať, kde sme to prišli, že niet peňazí, sme zadlžení. Doba pokročila. Nie sme vo Francúzsku (barikády), v Grécku (robenie škody poctivým obchodníkom, podpaľovanie áut, obchodov). Sme na Slovensku, kde je vzdelaný, kultúrny národ, ktorý sa nenech á mlátiť políciou, oblievať vodou, zatvárať. Inteligentne to urobili učitelia. Dalo by sa o tom veľa písať, ale poďme k podstate veci.

Začíname teraz preposlaním všade kde je to možné. Nasledujúce požiadavky, ktoré keď nebudú postupne splnené do Vianoc, tak celý národ nenastúpi v Novom roku do práce (lekárska služba, hasiči a polícia budú v pohotovosti ak prídu do práce). Nie oni nám budú dikt ovať úsporné opatrenia, ale my im budeme diktovať, kde šetriť. Oni nám nasľubujú pred voľbami a nič potom nesplnia. My sľúbme a splňme, čo sľúbime.

Ústavu: Zmeniť

Nakoľko sme malý štátik 5,3 mil. obyvateľov, čo má hociktoré hlavné mesto väčšieho štátu, tak nepotrebujeme 150 poslancov, ale len 75 poslancov. Menej ľudí, menej zlodejstva, ľahšia kontrola. Stanoviť výšku platov poslancov a viac nezvyšovať. Cca 2000,- Eur mesačne. Poslanci dostávajú plat ako každý zamestnaný človek, tak si budú platiť ubytovanie, cestu do zamestnania, stravu a pod. Nebudú mať poslanecké kancelárie, ktoré aj tak nikto nenavštevuje.&nbs p; Nebudú mať poradcov, pomocníkov, hovorcov. Veď sme zvolili múdrych poslancov. Po ukončení poslaneckého mandátu sa každý poslanec môže podľa zákona vrátiť na svoje pôvodné zamestnanie, takže ani žiadne odstupné pri odchode z postu poslanca. Každý zamestnanec, ktorý dostal pracovné prostriedky, ich musí vrátiť zamestnávateľovi , tak aj poslanci vrátia všetky pracovné prostriedky. Poslanec môže byť len poslanec a nie ešte primátor, starosta mesta, sedieť v dozorných radách alebo brať plat z inej činnosti. Kandidovať za poslanca môže len občan mladší ako 58 rokov. Poslanec slúži ľudu a nie  ud jemu.

Prezident: Znížiť rozpočet kancelárie o 35% , nemusí sa vyvážať špeciálom na hokejové a futbalové zápasy a iné športové podujatia. Nešpekulovať, kde bude mať nové sídlo a pod. Znížiť dôchodok na dvojnásobok priemernej mzdy. Auto, ochranka max. na 1 1/5 roka od skončenia funkcie. Kandidovať na prezidenta môže len osoba mladšia ako 57 rokov.

Štátne úrady

Ministerstvá a štátna správa znížia počet zamestnancov o 35% na všetkých postoch. Máme dobu výkonných počítačov, to zvládne aj znížený počet pracovníkov. Zjednodušiť evidenciu, nevytvárať úradnícku byrokraciu rôznymi hláseniami. Zrušenie a vrátenie zlatých padákov vo všetkých štátnych odvetviach.

Cirkev odlúčiť od štátu. Reštitúciou získali nemalé majetky (budovy, pozemky atď.), ktoré prenajímajú. Tak nech sa starajú. Prečo by ateisti mali platiť niečo, s čím nesúhlasia. Kto súhlasí s akoukoľvek cirkvou, tak nech prispieva na jej konto zo svojho platu. Vzor: Amerika, Francúzsko...

Mestá a obce. Primátori a starostovia berú nehorázne platy a pritom v obciach sa nesvieti, nevyvážajú smeti a pod. Zvyšujú dane na neúnosnú mieru. Znížiť počet pracovníkov o 35% na mestských úradoch. Určiť maximálny príjem primátorom veľkých mestských častí do 2000 EUR a maximálne do 1000 EUR obcí. Odmeny primátorom, starostom a poslancom zrušiť a udeliť len vo výnimočných prípadoch. Vo všet kých mestách zrušiť vyberanie parkovného, okrem historických častí, a to bude vyberať mesto alebo obec. Nie druhá, tretia osoba. Obnoviť štátne poľnohospodárstvo, tým vyriešiť nezamestnanosť rómskej popularity. V každom meste a obci zriadiť turistické zárobkovo činné centrum aj pre zahraničných turistov spojených s pamiatkami a výnimočnosťami ako inde vo svete.

Zrušiť mestské polície a posilniť štátnu políciu.Keď spĺňajú mestskí policajti kritériá, môžu prejsť k štátnej. Mestská polícia si neplní svoje poslanie, vyvážajú sa po meste, pospávajú v aute, robia si v pracovnej dobe nákupy pre domácnosť , čakajú na koniec služby. Stanoviť trestnoprávnu zodpovednosť policajtov za zakrývanie, zatajovanie zločinu a pod.

Štátna polícia musí dbať na držiavanie zákonov vo všetkých smeroch, k čomu treba aj policajtov vyškoliť, fyzicky pripraviť a hlavne vybrať takých, ktorí chcú túto prácu vykonávať. Prestať šikanovať vodičov.

Televízia, rozhlas: Zrušiť poplatky. Nakoľko televízia dáva stupídne seriály , reality šou, kde 80% pípajú. Je to škandalózne. Rozhlas nech vysiela aj zahraničné skladby, ale dopriať priestor aj svojim spevákom, speváčkam a ľudovej tvorbe, sprievodné slovo je otrasné. Signál len 10 km za hranice a aj na Slovensku je mizerný, tak za toto máme platiť? Nech si niektoré kanály zakódujú, okrem dokumentárnych a poučných a kto chce, nech si platí za stupídnosti. Jed ným slovom zrušiť zástrčkový zákon.

Zrušiť skoršie odchody do dôchodku colníkom, policajtom, hasičom, vojakom. Najskorší odchod do dôchodku v 58. roku.

Školstvo – zrušiť súkromné vysoké, stredné a základné školy. V prípade, že ostanú, tak nech si každý súkromník, ako to je bežné vo svete, svoju školu financuje sám. Kde štát dáva peniaze, tak bude aj príslušnú inštitúciu kontrolovať. Zostane len štátne školstvo. Keď stačili školy predtým, tak stačia aj teraz, keď je menej detí. Sprísniť kritériá na prijatie žiakov na stredné a vysoké školy. Up raviť platy nie len učiteľom ale aj ostatným pracujúcim.

Zdravotníctvo - prehodnotiť úpravu platov lekárom a sestričkám. Predsa nemôžeme jednotne všetkých odmeňovať. Každé oddelenie je špecifické aj podľa náročnosti. Zrušiť poplatky za prednostné objednania (evidencia, zdaňovanie, atď.) Lekári budú trestnoprávne zodpovední za prevedené zdravotné úkony, predpisovanie drahých liekov za úplatky, ktoré neliečia ale udržujú chorobu a porušenie prísahy napr. pri liečení rakoviny a podobne. Kto si platí zdravotné poistenie, tak už u lekára nebude platiť žiadne poplatky, príplatky a pod. Lekári, ktorí išli do súkromnej praxe, tak len to, čo si zarobia a nie, aby im štát dotoval ich platy. To platí aj o sestričkách a zubároch, vzor: Nemecko, Švajčiarsko, Rakúsko...

Rómovia žiadne zvýhodňovanie ak nemajú záujem o prácu na Slovensku, nedostanú dávky, len ak sa podieľajú v obci na aktivačných prácach.: čistenie obcí, potokov, riek, kanálov, práca v lese, v poľnohospodárstve, atď. Deti sústrediť do internátnych škôlok, škôl, aby mali sociálne návyky. V tom prípade sa nebudú poskytovať dávky rodičom. Trestnoprávnu zodpovednosť rodičov za trestné č iny detí do 12 rokov.

Železnice musia zefektívniť prácu, zvýšiť stav zamestnancov tak, aby sa železnice vyrovnali vyspelým štátom. Grafikon prispôsobiť potrebám obyvateľstva. Na najťažšiu prácu využiť povinnú pracovnú silu z Väzníc. Nevyužité objekty, priestory ponúknuť mestám, obciam do prenájmu na zriadenie domovov dôchodcov, škôlky, centrá voľného času, alebo prerobiť na byty a prenajímať. Tie časti železnice, ktoré sú súkromné, nedotovať, ani živnostníka nikto nedotuje a musí prežiť, len z toho, čo zarobí. Vymeniť neschopný manažment vo všetkých odvetviach, kde nevedia vyriešiť túto situáciu, overiť trestnoprávne predaj a prenájom objektov (Móric a podobne).

Cestná doprava. Za výstavbu a kvalitu stavaných, opravovaných úsekov ciest musí niesť niekto zodpovednosť. Prestať robiť záplaty na cestách, ale opraviť celý úsek so zárukou ako v zahraničí. Používajú sa nekvalitné materiály, dohadzujú sa rodinné firmy, ktoré nespĺňajú stavebné normy. Prejsť dopravné značenie všetkých ciest a osadiť podľa noriem. Všetky stromy z cestného telesa odstrániť až po vonkajší kraj priekopy. Čudujem sa, že ešte nikto nezažaloval štát na ujme na zdraví, smrti kvôli stromom v cestnom telese. Projekt cestnej komunikácie neobsahuje výsadbu hrubších drevín.

Každý pracovník, ktorý nakladá so štátnymi prostriedkami, bude trestnoprávne zodpovedný do výšky vzniknutej škody a bude ju musieť uhradiť zo svojho majetku. Toto sa týka aj ministrov, poslancov, Gorily.

Všetky inštitúcie, či už súkromné alebo štátne, ručia za vzniknuté škody nielen podnikovým imaním ale aj svojím osobným majetkom. (s.r.o. a pod.)

Financovanie športu. Všetky lotérie, automaty, budú odvádzať na účet 25% z hrubého zisku.

Štát, mestá, obce nebude podporovať financiami tie kluby, ktoré nemajú 80% vlastných odchovancov. Mestá, obce dávajú nemalé finančné prostriedky z rozpočtu mesta na kluby, v ktorých hrá alebo súťaží málo domácich hráčov. Keď klub vlastní súkromná osoba a chce, aby tam hrali iní ako domáci, tak nech si ho aj celý financuje. Spravodlivo rozdeľovať financie do jednotlivých športových odvetí. Sledovať tok peňazí, aby neostávali na ústrediach na posedenia a pod.

Platy riadiacich pracovníkov, riaditeľov, námestníkov a pod. nesmú prekročiť dvaapolnásobok priemernej mzdy. Platí pre štátne inštitúcie. Dôsledné sledovanie používania automobilov len na služobné cesty. Priestupky tvrdo trestať odvolaním, rozviazaním pracovného pomeru bez odstupného. Za štátne peniaze nenakupovať televízory, rádiá, nadštandartné vybavenia kancelárií vedúcich pracovníkov. Upraviť platy a zvýšiť životnú úroveň pracuj úcim. Zákaz prepúšťania zamestnancov bez náhrady príslušného zamestnania.

Zahraničné spoločnosti - žiadne daňové úľavy, finančné stimuly, daňové odpustky a pod. Keď chcú u nás podnikať, tak za rovnakých podmienok ako domáci podnikatelia. Prísne ich sledovať a za nevyplácanie miezd, odvodov trestať.

Každý občan po dovŕšení dôchodkového veku musí požiadať o dôchodok a na dôchodok aj nastúpiť. Týka sa to štátnej správy a vo všetkých podnikoch, kde má štát 48 % a vyššiu majoritu. Zlepšiť životnú úroveň dôchodcov s využitím niektorých bezplatných služieb, ako doprava, rehabilitácie, liečenia, nutné lieky, aby nemuseli zaberať pracovné miesta mládeži. Veď to majú predplatené.

Posilnená polícia bude vo väčšej miere kontrolovať cestný zákon aj v mestách, obciach (§ 23 a ostatné predpisy), ale aj zákony platné v SR. Načo sú zákony, ktoré nikto nedodržiava?!

Štát zruší všetky duplicitné zložky štátnej správy. Štát svoje objekty bude zabezpečovať svojimi pracovníkmi a nie cudzími SBS. Súkromné firmy si môžu dať, koho chcú.

Financovaniepolitických strán len z vlastných prostriedkov, sponzorských darov, všetko dokladovať. Po voľbách štát nič nebude vyplácať, refundovať, dávať politickým stranám žiadne finančné prostriedky.

Sudcovia musia mať trestnoprávnu zodpovednosť za rozhodnutia, ktoré vydajú, odňať talár, to isté notári, advokáti. Katastrálne úrady - vedúci majú zodpovednosť za zápisy do katastra. Dodržiavať lehoty vybavenia.

Stavebné úrady musia dodržiavať stavebný zákon, kto ho poruší, či už stavebník alebo stavebný úrad, prísne tresty. Neoprávnené stavby odstrániť na náklady stavebníka, bez prieťahov. Spätnosť 5 rokov. Vysoké finančné pokuty pre stavebníka ako aj pre pracovníka stavebného úradu. /Nie, že to zaplatí stavebný úrad z daní poplatníkov, ale príslušný pracovník, ktorý pochybil/.

Zrušiť peňažné dávky rôznym neziskovým organizáciám /ochranári, atď/. Keď chcú mať peniaze, nech si peniaze zarobia svojou činnosťou, akciami, podujatiami, atď.

Zberné suroviny budú vykupovať druhotné komponenty len od organizácií a od súkromníkov mosadz, meď, bronz, zliatinu, železo len v celku. Riadne viesť evidenciu, od koho druhotná surovina bola kúpená a za akú sumu. V prípade zistenia, že odobrali suroviny , kde bol predpoklad krádeže, zrušiť živnosť, podnikanie a udeliť pokutu od 10000 až do 100000 Eur.

Či už bude vláda pravicová, ľavicová alebo zmiešaná tieto opatrenia a požiadavky vykoná do 31.12.2012.

V prípadeneprijatia týchto opatrení po uvedenom dni nenastúpia ľudia do práce vo všetkých profesiách. V tomto tichom proteste vydržia až do splnenia daných požiadaviek.

Ja viem, že mnohým sa tieto opatrenia nebudú páčiť a budú sa ťažko prijímať, ale raz to musí začať..."
Hlina vysvetlil čo je SPP, zožal viacnásobný potlesk | 19-09-2013 12:16:35
Lojzo normálne zabodoval. Zatiaľ najlepšie vystúpenie.Len ci to daju aj televízie ktore nadržaju smeru.
slovak... | 19-09-2013 11:04:34
V politike, v práci a ostatných povinnostiach áno.
Robo Horvath :( | 19-09-2013 10:42:50
Ale na to aby som nebol hovädo co stratilo ludskost,slusnost a sudnost nepotrebujem zakon.
xyzd | 19-09-2013 10:40:39
preco su tí najvacsi lupežnici vzdy zo smeru hzds najvacsia koncentrácia byvalých komunistov
slovak... | 19-09-2013 10:26:16
Že sa z človeka po vstupe do politiky stane bezcitné, nenažrané hovädo čo začne konať len vo svoj prospech bez ľudskosti a slušnosti sa stane preto, lebo mu to zákony dovoľujú a za ich nedodržiavania alebo porušenie mu nič nehrozí.
Robo Horvath :( | 19-09-2013 10:12:49
Cim to je, ze ked niekto vstúpi do politiky tak sa zmeni na bezcitne, nenazrane hovädo co zacne konat len vo svoj prospech. Cim to je, ze politika,stranickost skoro v každom zabije ludskost a slusnost. Toto nechapem a uz asi nikdy ani nepochopim.
Doplnenie | 19-09-2013 10:07:41
smer nepadne, to nie je nejaky zlepenec s blondinkou teoretickou na čele. TO SÚ SAMÍ PROFESIONÁLNI LÚPEžNÍCI!!
spravny smer | 19-09-2013 09:34:59
smer nepadne, to nie je nejaky zlepenec s blondinkou teoretickou na čele.
Hlina vysvetlil čo je SPP, zožal viacnásobný potlesk | 19-09-2013 06:37:09
http://tv.sme.sk/v/28076/hlina-vysvetlil-co-je-spp-zozal-viacnasobny-potlesk.html
WW3.USA.NATO | 19-09-2013 02:13:04
fakt je asi taký, že to máme radi :) som neni odborník, ale v zapeti to tak je, že pár desať ročí si sama vláda spraví po svojom, tak či tak či? (moj nadpis je otom ako nas vlada nebude zaujimať)
obcan | 19-09-2013 00:37:28
Ja neviem uverit uz rok a pol ze hentaky chmulo lepsie povedane Alibaba a styridsat lupeznikov mohli ziskat vacsinu.... Asi jedine riesenie je zobrat dochodcom volebne pravo alebo nech si ich vlastne deti previchovaju, kedze zo statu iba beru a nevitvaraju zisk, a preco by mali rozhodovat o buducnosti mladych... Mozno by aj pomohlo zakazat v predvolebnych kampaniach spominat dochodky a hlavne ich zvisovanie...
J.R.Nem. | 18-09-2013 18:19:39
Pre Sivan.Je to mozne,pocitam ze ma poznate ked ma oslovujete menom,na vysvetlenie;o politiku na Slovensku som sa zacal zaujimat len nedavno,ked som si zaobstaral Televizny slovensky program.Len nechapem,preco Smer volilo tolko ludi,ze moze vladnut sam bez koalicie.To je v Europe skutocne ojedinele.V Nemecku to tiez nie je az take idealne,ako si mnohi myslia.Ale este stale tam plati pravidlo "Zit a nechat ZIT" Aby si to niekto nevysvetloval falosne,mysli sa tym ze ked sa ma niekto dobre,tak umozni aj druhym aby sa mali dobre.Ale aj tak som bol zhrozeny tym ako sa poslanci spravali.
sivan | 18-09-2013 17:56:50
Určené pre J.R.Nem: Jozef, ako čítam, žiješ v civilizovanej krajine už viac ako 4O r. Sú to dve generačné obdobia a mnohé, čo tam považuješ za normálne, tu normálne nie je! Aj ten "zrozumiteľný" prejav (vopred sa ospravedlňujem za neslušný výraz) presnejšie "ojeb", s. Fica na takú diaľku, aká Ťa delí od SVK, vypadá dôveryhodne. Ale len vypadá. Podobne zrozumiteľne rozprával svojho času aj s. Mečiar. A podobne ako dnes Fica, ho všetci hltali. Kam doviedol SVK všetci vieme. Len pred brány EU, lebo nikto sa s nami nechcel na túto tému ani rozprávať. Pred poldruha rokom, pred parlamentnými voľbami Fico rovnako "zrozumiteľne" sľuboval všetkým istoty. A aj ich napĺňa. Zvýšenými daňami všetkým a všade, sťažením podnikateľského prostredia, krachujúcim zdravotníctvom a školstvom,... A samozrejme rastúcou nezamestnanosťou, aj keď sa to snažia rôznymi podfukmi a štatistikami zakryť. Vraj kríza! A u Vás v Nemecku alebo hen v susednom Rakúsku kríza nepôsobí? Áno, kríza tu je! Ale predovšetkým celospoločenská morálna.A veľký podiel na tom majú práve politici, proti ktorým ľudia na balkóne NR protestovali. Keď bol Fico v opozícii na každej schôdzi NR, nehanebne, bez akejkoľvek úcty (hoci len formálnej)ku bývalej premierke ako ku žene, chrlil "zrozumiteľné" lži ako na bežiacom páse. Jej tolerantnosť jej však nedovolila odísť zo sály a zavesiť veci "na hák" ako to urobil Fico včera odhliadnúc od toho, že mu to rokovací poriadok neumožňuje! Na záver: je pravda, že v globále sa na diaľku javia veci zreteľnejšie. Ale dôležitý je ten detailný pohľad. A ten Ti žiaľ chýba! Prajem Ti pekný zvyšok dňa.
gulak | 18-09-2013 17:41:07
No,čo ficko-voliči,nevadí Vám arogantné a chrapúnske chovanie Vašich miláčikov-bývalých súdruhov,čo sa konečne ukázal,ako spolok opilcov,bufetových povalačov,ktovie kto tam prvý ogrcá,ten ich slávny rečnícky pult-a kto vie kde bol vtedy ten tlstý nosič viagry a kondomov-alebo to bol teroristický útok nepriateľov nášho mladého štátu a ten alkohol do nich nasilu naliali...
pre J.R.Nem. | 18-09-2013 17:40:36
Fico viedol vladu 2006-2010 a cely plynu vyjednal osobne na stretnuti s podpredsedom ruskej vlady Igorom Secinom. Ze ich vyjednal najvyssie v regione je znak jeho sikovnosti.

Doterajsi majitelia SPP stratu akceptovali pretoze ju kryli zo ziskov z Eustreamu a SPP distribucia - oba dcerske podniky su ziskove. Teraz chce Fico kupit matku SPP ktora robi rocne 70 milionov eur. Doteraz si tu stratu delil stat spolu s vlastnikmi. Ak toto Ficovi prejde tak vlastnikom zostane zisk a statu cela strata.

Majitel SPP nema dosah na konecnu cenu pre domacnosti. Tie ceny urcuje statny urad pre regulaciu sietovych odvetvi (URSO) ktore ma politicky nominovane vedenie a teda sedia tam Ficovi ludia.

Este ako ceresnicka na torte je to ze zmluvu so statom pisal J&T, minister a predseda vlady iba poslusne podpisali. Osobne asi tusim odkial Fico vtedy zohnal vlastnou hlavou 35 milionov tento rok a 40 milionov dalsi rok. Kazdy co aspon raz zoberie uplatok je potom velmi lahko vydieratelny a sprava sa ako riadena babka.
pre J.R,nem | 18-09-2013 17:35:12
Ty si vazne mimo.........
J.R.Nem. | 18-09-2013 17:18:40
RE Fico je lokaj financnych skupin.Vo Vasom prispevku davate ceny plynu na porovnanie v Europe a davate pritom vinu terajsej vlade,ze Slovensku plati za odber z Ruska najviac,a ze zmluva je z roku 2008.Teraz ma poucte.Viedol uz vtedy Fico vladu? A este k tej stratovosti SPP.Myslite si ze doterajsi majitelia SPP,by tu stratu akceptovali?Zvysili by ako vzdycky ceny plynu.
lukoil | 18-09-2013 16:17:29
Vyborny tovar k predaju ta maketa Igor, tak kde ich dostat kupit? Ktory e-shop? Robis ho aj ako ako nafukovaci balon? Hned beriem 5 000 000 pre kazdeho Slovaka jeden.Zahranicnym Slovakom dodavka zaistena.
v skratke... | 18-09-2013 16:03:18
odstíhať ich za vlastizradu. zapredali republiku a národ. jeden náboj aj s "výberovým konaním" stojí 10 centov. koľko ich tam sedí?
Lipšic: Fico je lokaj finančných skupín. | 18-09-2013 15:49:43
Lipšic: Fico je lokaj finančných skupín.
Ruský plyn. Cena za 1000 kubíkov. Veľká Británia: 313 USD. Holandsko: 371 USD. Nemecko: 379 USD. Maďarsko: 390 USD. Slovensko: 429 .Toto vyrokoval Frco vlastizradca, komunisticky pudlik.Zmluva SPP s Gazpromom, ktorá sa podpísala v roku 2008, potrvá ešte 15 rokov. Ročná strata, ktorá firme na základe nej vzniká, je podľa neho približne 70 miliónov eur. "To je tá strata, o ktorej Fico donedávna tvrdil, že neexistuje."
poslanci sa opili a čo na to Paška? | 18-09-2013 15:44:26
Predseda Národnej rady SR Pavol Paška nehodlá skúmať, či bol niektorý z poslancov Smeru-SD v utorok (18.9.) počas nočného rokovania pod vplyvom alkoholu, ako to tvrdili viacerí opoziční poslanci. Podľa jeho slov je to individuálna záležitosť každého.
P.S.Pochybujem že sa na Slovensku nájde ešte jeden šéf firmy,ktorý opilstvo svojho zamestnanca takto bagatelizuje.
politik | 18-09-2013 15:24:14
myslite ze my, slovaci, mame taku uroven ako nemci, krajina ako Nemecko? ludia, velmi sa divim, ako dokazete davat na rovnaku uroven cloveka na vozicku a Sergeja Bubku, v skoku o zrdi.
to politik | 18-09-2013 15:16:37
je skoro 24 rokov po neznej.V 68 roku sme hikali nad nemeckom,ktore podotykam bolo rozbombardovane a rozbite a za 23 rokov to bola opat top europska krajina....24 rokov po neznej je aj Sk top krajina,ale len pre par vyvolenych...
volic | 18-09-2013 15:10:26
jozef, ale podla vasich kalkulacii to asi vo volebnej realite takto nefunguje, ze. ale mozno v krcme ano, ze, po par poharikoch
Jozef | 18-09-2013 14:43:02
a teraz comu nerozumies?
nechapes, ze tych 880 tisic jeho hlasov nie je polovica zo 4,3 miliona, ze je to len cca 20%?
volic | 18-09-2013 14:34:17
jozef, asi mate taku kalkulacku ako pan Kukla, tiez vam dava nejake zvlastne cisla.
Jozef | 18-09-2013 14:06:17
si predstav, ze ano. Lebo tych 880 111 dementov volilo prave jeho.
volic | 18-09-2013 13:59:01
a fico moze urcite aj za to, ze prislo iba 900 tisic, ze
Jozef | 18-09-2013 13:54:18
P.S. oprava
a fica volilo cca 900 tisic.
Jozef | 18-09-2013 13:53:10
J.R.Nem.
opravnenych volicov je cca 4,3 miliony a volieb sa zucastnilo iba skoro 900 tisic.
J.R.Nem. | 18-09-2013 13:47:26
Nevyhral Fico nahodou volby z viac ako 40 procentami?A este raz podotykam nie som zo Smeru.Ten pan co pisal tie ceny za plyn,za prve pochybujem ze mate nejake solidne pramene o tom co kto plati za plyn.Tuna existuju zmluvy,ktore sa nerobia zo dna na den,alebo to ide vsetko cez bursy a na to nema Fico vobec ziaden vplyv.A pan gulak,to si vazne myslite ze ceny plynu pojdu v Europe niekedy dolu?Toho sa mi nedozijeme. A pan gulak,ake statna forma by Vam vyhovovala?Kludne sa vyjadrite,ja sa rad poucim.Ja som si este raz vypocul prejav Fica a skutocne tam nemozem nic najst co by nasvedcovalo nejakemu podvodu.Ba naopak,jasne vysvetlil,preco stat prejima SPP.a snazi sa omedzit dalsiemu uniku penazi do zahranicia.Je to pravda alebo nie je pravda,ze pravica predala za nejasnych okolnosti SPP,je to pravda,ze si novy majitelia zobrali dividendi za rok 2002,ktore mali patrit Slovensku a Slovensko za nich este odviedlo dane,je to pravda,ze za 10 rokov mali zahranicne firmy az trojnasobny zisk toho co zaplatili a hned previedli do Holandska.Strata pre Slovensko dobrych 8 miliard Euro.Pan Kukla ani jeden poriadny argument z Vasej strany.Len emocie a zloba.Ked chcem zazit emocie tak si pozriem Modre z Neba na Markize.Dolezite je skutocne to ze normalny clovek ma skutocne zaruku,ze sa ceny nebudu zvysovat:a to ukaze cas.Ked Fico slovo nedodrzi a ceny sa budu aj tak zvysovat tak potom sa vsetkym ospravedlnim.Dakujem
politik | 18-09-2013 13:46:05
pan Kukla, vy zijete v nerealnom svete, podla toho co pisete. vy sa na to pozerate z hladiska akehosi idealu, ale ten je od slovenska este vzdialeny tisic rokov spolocenskeho vyvoja. to je este velmi optimisticky odhad.
taki snilkovci ako vy si myslite, ze nieco sa da preskocit, a ze veci sa daju zmenit za jeden den. taki ludia ako vy sa urcite aj cuduju, ze preco sa deti nespravaju tak ako ich stari rodicia, ze? alebo si snad myslite, ze 20 rokov "slobody" a "kapitalizmu" mal tento narod niecomu moralnemu a hodnotnemu naucit a zmenit vacsinu tak, aby to napr. v parlement vyzeralo inak?
a porovnavat slovensko so svajciarskom moze ozaj iba marťan, s prepacenim.
Jozef | 18-09-2013 13:42:34
O akej polovici hovoris?
Uvedom si, ze volieb sa zucastnilo cca 60% opravnenych volicov.Cize tych cca 35% co ziskali je z celkoveho poctu opravnenych len cca 20%.
Ta polovica naroda co chce hranateho vodcu je len jeho dalsi vlhky sen.
vysmech | 18-09-2013 13:26:38
toto je totalny vysmech tej polovici inteligentnych obcanov ktory tieto hovada nevolili... Balim kufre a nech si tu ziju volici debilov a nadavaju ako na nic nemaju....
pre J.R.Nem. | 18-09-2013 13:13:51
Menej informovani ludia sa z kroku premiera tesia pretoze do toho nevidia. Fico nekupuje to iste SPP ako sa privatizovalo. Z SPP si oligarchovia vytiahli hrozienka ktore nikdy nemozu byt v strate - to su tie dcerske spolocnosti ktore maju pod kontrolou napr. vsetky plynovody. Fico ide kupit iba schranku SPP ktora kazdy rok robi straty. Doteraz sa tie straty delili medzi stat a oligarchov. Teraz hrozienka zostanu oligarchom a stratovy podnik daju na chrbat statu = nam vsetkym. SPP nemoze ten plyn predavat v igelitkach takze zisk z plynovodov je navzdy zaruceny! Navyse prave Fico vyrokoval s Gazpromom najvyssie ceny za plyn v celej Europe!
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 18-09-2013 11:41:45
Pán "politik" bez urážky, to ste naozaj nepochopili ten nadpis, to je napísané obrazne. Každý vie že lúza dobrovoľne neodíde zo zlatej bane, že kapry si sami rybník nevypustia ale kedy pred národnou radou okrem nás stálo ešte desaťtisíc "politikov" trebárs aj bez mena ako vy, tak ako stoja npr. na futbale, bolo by to úplne iné a po čase by sa dalo v tomto štáte žiť. Lenže stádo radšej ryje dršku zem, radšej ide manifestovať na futbal a hodí od zúfalstva ako vyžiť s 290 Euro slučku. Slovensko mohlo byť naozaj Švajčiarsko, sú tu pracovití somári ktorí dokážu makať za almužnu , lenže im ho mocipáni spolu s mafiami rozkradli a stádo si spí hlbokým spánkom.
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 18-09-2013 11:20:20
Tu je celý priebeh arogancie moci aj s videami:
http://www.sme.sk/c/6937846/poslanci-rokovali-az-do-rana-viskupic-vini-z-napadnutia-troch-poslancov-smeru.html

Jeden občan čo bol so mnou na balkóne povedal toto:
“ Priatelia, je to ešte horšie, ako som si vlastne dokázal predstaviť. Neskutočná arogancia moci jednej strany a totálna ignorácia. Sú momenty v živote človeka, kedy by sa mal zamyslieť a zrekapitulovať to, čo momentálne zažil a videl na vlastné oči. Jedno je isté. Z dnešných dojmov a hlavne z tej arogancie a pocitu neohrozenosti členov vládnucej strany sa budem spamätávať ešte poriadne dlho.”
Lipšic: Fico je lokaj finančných skupín. | 18-09-2013 11:19:27
Ruský plyn. Cena za 1000 kubíkov. Veľká Británia: 313 USD. Holandsko: 371 USD. Nemecko: 379 USD. Maďarsko: 390 USD. Slovensko: 429 .Toto vyrokoval Frco vlastizradca, komunisticky pudlik.
gulak | 18-09-2013 11:12:52
Neviem prečo si tu niektorí pisatelia myslia,že sám najviac socialne cítiaci človek(pardon ospravedľnujem sa,k človeku má veľmi daleko)-skôr občan,niečo urobí v prospech nás-obyčajných ľudí-ked tvrdí,že zagarantuje stále ceny plynu,tak za tým treba hľadať to,že ceny plynu inde v Europe pôjdu dole,ale my na Slovensku ich budeme mať stabilné-vysoké.Pravica,či ľavica-to je fuk-všetci ožobráčili,či ožobračuju slovenskí národ-dokiaľ sa obyčajní ľudia nezobudia a nevyženú tuto háved od štátnych korýt-dovtedy tu budú vládnuť oligarchovia,lokaji Goríl a kaviarenská inteligencia...
politik | 18-09-2013 10:45:03
uz len ten napis ze dnes mala padnut vlada.
to co je?
jak moze padnut, ked ma smer vacsinu?
pan Kukla, kupte si kalkulacku.
J.R.Nem. | 18-09-2013 10:41:26
Slovenska politika na mna nema dopad,pretoze zijem zahranici uz od 69.roku,ale rad by som sa vyjadril,pretoze ma to zaujima.Vypocul som si pana Lipsica a potom aj pana Fica.Panovi Ficovi som rozumel co rozprava,panovi Lipsicovi nie!Premier vam predsa garantoval. tymto krokom stabilne ceny plynu.Mozno ze do toho nevidim,ale tato skutocnost by mna ako radoveho obcana zaujimala najviac.To ostatne,co sa potom dialo v parlamente,by som dal do kategorie "karneval" Nehnevajte sa na mna,to neexistuje v parlamente ziaden zasadaci poriadok?To si kazdy moze recnit kolko sa mu zapaci? a vyuziva to ako nastroj pomsty pre vladnucu stranu? A este k tomu tam postavia nejakych panakov?A navstevnici mozu z balkona vykrikovat? A argumenty na odvolanie? Fraska.Mna nikto nemoze obvinovat,ze som zo Smeru, alebo priaznivec inej politickej strany,proste komentujem len to co som videl a hlavne porovnavam.Z toho parlamentu som bol zhrozeny.
fero | 18-09-2013 10:36:41
Richard nemusite podla mna tak cudne pisat o byvalom rezime, ze nedajboze ho nechcete chvalit...ale napisal ste to aj tak ci chcete ci nie, tak ako to bolo. Vsetci mali pracu, kto nepracoval bol prizivnik a peniaze boli na vsetko, nikdy nikde nechybali! Som stastny ze som prezil detstvo v minulom rezime a aj par rokov dospelosti, lebo vsetko malo svoj zmysel, zakony platili jednoznacne, mladí ludia mali kde byvat, neexistovali exekucie a bezdomovci. Tento hnus co tu teraz mame ma jeden podstatny privlastok: to co tu je, mame vdaka sebe, vdaka tzv. "podnikatelom" a sukromnemu vlastnictvu. Zakonom a tzv."podnikatelom" sa mozeme podakovat za stastne budovanie kapitalizmu na Slovensku.
Richard | 18-09-2013 09:13:10
velmi dobre,páči sa my to,len je tam jedna chybička,prečo nevykrikovali,ked tam bol aj Fico?Slovenský národ,je bez urážky tupý národ.Prišlo tu pár ludí,ktorý klobúk dole povedali si svoje,ale jedna lastovička jar neprinesie.Slovenský národ-Občania-by sa mali postaviť na nohy a mali by ísť do ulíc ako to urobili v roku 1989.Lenže vtedy mali ludia takzvanú Istotu-Nepochvalujem ten režim,bože chráň,len chcem povedať že ludia mali deň čo deň dávať svojim deťom čo do tašky ked išli do školy,mali všetko zaplatené,tie najdvôležitejšie veci si mohli zakúpiť.to je len pár príkladov.čo máme dneska?Istoty?hm-deti hladujú,dôchodca zaplatí nájom,už nemá na lieky,ked kúpi lieky,tak nezaplatí nájom,prídem exekútor,štátom platený výpalník a ho pripravý o byt o dom.To je ale pekná istota!Teraz by sme mali vytiahnúť z Vrecka klúče,ako sme to urobili v roku 1989 a urobiť revolúciu.Tu neidem len proti Ficovi,ale každému jednému politikovy ktorý už 23 rokov len vysedáva v parlamente,cez TV sa nám smejú do tváre a pritom nám vykrádajú oči.Slovensko potrebuje kompletnú politickú reformu a to môžeme jedine my ludia urobiť,tak že ideme do ulíc a sa nenecháme odradiť.kým sa to nestane,všetko ostane po starom,ale bude ešte horšie.s pozdravom Richard Rajkovics z Dunajskej Stredy
re:Junak | 18-09-2013 08:32:36
Ty budes nejaky hemafrodit, co ma nietko z toho ze si kupi predrazene Slovenske klobasy naplnene polskym separatom ,vkastnene nejakym slovenskym stbakom ktory si neplni ani danove povinosti , bezpecnost prace a hygiena je unich neznamy pojem a zamestnava Rumunov a Bulharov.U takych mozes pracovat ty aj s rodinou aj si kupovat ich vyrobky.
Martina | 18-09-2013 08:21:31
Slovaci stale potrebuju politika ako je napriklad Fico sice nikdy nepracoval a cely zivot je odkazany na stat ale ked uz nic ine aspon pekne dokaze rozpravat aky tazky zivot ma bezny clovek. Co ten moze vediet o zivote chudoby ked je obklopeny luxusom? Navyse ma cierne flaky okolo oci ako diabol.
nazor | 18-09-2013 08:10:44
http://www.aktuality.sk/clanok/110500/komentar-privatizacia-konecna-bilancia/

Citujem:
Náš prezident po vzore súčasného premiéra spochybnil aj privatizáciu 49% akcií Slovenského plynárenského priemyslu. Lenže netreba zabúdať, že z čias, kedy bol Gašparovič dvojkou HZDS zostali SPP tak nanajvýš nášľapné míny v podobe miliardových Duckého zmeniek. Ako sa zdôrazňuje aj na tomto mieste, pred privatizáciou, v rokoch 1999 až 2002 odviedol SPP do štátneho rozpočtu 23 miliárd korún, od roku 2002 až do roku 2006 však príjmy štátu na daniach a dividendách (štát vlastní ešte stále 51% podniku) dosiahli 65 miliárd. Od predaja menšinového balíka rastú aj zisky štátu.

Avšak asi najväčšia výhoda privatizácie týchto veľkých podnikov je v tom, že pri súkromnom vlastníkovi už politickí nominanti nemôžu parazitovať na ich výnosoch. Zo „spoločného“ sa kradne najľahšie a keď sa „to spoločné“ privatizáciou obmedzí, zmenší sa aj priestor na kradnutie. Nie zdanlivá nevýhodnosť privatizácie, ale práve tento fakt neskutočne štve našich národno-socialistických politikov, ktorí tak kritizujú privatizáciu SPP.

Zhrnutie článku (špeciálne pre voličov vládnej koalície):

Mečiarova privatizácia: účtovná hodnota majetku 109 miliárd, predaný za 31 miliárd korún.

Dzurindova privatizácia: účtovná hodnota majetku 98 miliárd, predaný za 293 miliárd korún.

Tak vďaka komu to slovenský národ prišiel o miliardy?
junak | 18-09-2013 08:01:46
pavel, vy tu vypisujete take novinky...ale urcite je lepsie ked peniaze ostanu na slovensku ako keby mali ist prec...v tomt pravica bola zase dost hlupa...to ako keby mate dva produkty, od poliaka a slovaka, za rovnaku cenu a vy kupite od poliaka a potom sa budete stazovat, ze preco vam nejde biznis...
Pavel | 18-09-2013 07:50:05
Pravica predala Slovensko zahraničným kapitalistom, Fico predal Slovenskom domácim ehm "kapitalistom", ktorých vychovali agenti ŠtB a členovia KSČ. Problém je, že títo "naši kapitalisti" nechcú iba €€€ ako zahraniční, ale chcú aj moc, chcú ovládať politikov, súdy, políciu atď., čo je ďaleko nebezpečnejšie ako keby chceli iba ryžovať, chcú prebrať kontrolu nad krajinou ako oligarchovia na Ukrajine..
slovak | 18-09-2013 07:34:18
proste sa ale zhodneme, ze slovac sme najvacsi zlodeji na svete, este čechom to ide dost dobre
cepenan | 18-09-2013 07:26:03
a zase napadaniafico vs miki...povedzte kto za 24rokov v tejto krajine z politikov nieco urobil pre krajinu?stale sa tu riesi ten kradol viacej ten menej ale realita je taka ze tam kradnu vsetci
re:Seredan | 18-09-2013 05:28:52
už toľko omielaš tú privatizáci, napíš niečo aj o Duckom a jeho zmenkácho podvodnej privatizacii Sovnaftu(ktory Ficovy kamarati predali madarom, VSZ-Rezeš atd.Pouč nás mladých a negramotných pls!Ty budeš taký primitívny Fico-odpad.
obcan | 18-09-2013 04:14:10
pre Seredan: ty sa hlavne zbadaj, Dzurindova vlada spenazila tunelovane SPP na dochodkovu reformu, z ktorej budes aj ty raz v dochodku zit... teda ak hnoj zo smeru nezrusi uplne 2.pilier..

sucasna vlada je totalny odpad, ktory moze volit len primitiv .. vid vizitka z nocneho rokovania.. noname poslanec, ktory v zivote nic pre ludi nespravil sa za vase peniaze danovych poplatnikov ozral ako prasa a nasledne napadol poslanca z opozicie (viskupica)

"zostatnenie" stratovej casti SPP je podvod roka, sudruhovia z EPH (dcera J&T) sa zbavia stratoveho podniku a budu sa tvarit ako supergeniovia a manazeri roka...
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 18-09-2013 01:01:49
Nové správy z parlamentu, ktorému niektorí hovoria aj "brloh zlodejov". Údajne sa strhla bitka na chodbe parlamentu. Smeráci v podnapilom stave fyzicky napadli Matoviča a Visku*****, kopanie do brucha..... a kradli papierovú sochu Fica, ktorú do parlamentu postavil Matovič z dôvodu, aby nemuseli rečniť do blba, aby rečnili aspoň do papierovecj sochy premiera.
Seredan | 18-09-2013 00:06:11
skoda ze tam nebol Dzurinda ktory sprivatizoval vsetok majetok Slovenskej republiky.
Krpan by tam bol na mieste zlincovany aj s celou bandou.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign