Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dnes......

Pavlina KarmažinováDátum26. 06. 2010 21:47:53TémaFutbal
Dnes ráno som z pracovných dôvodov potrebovala auto, ktoré mám v garáži na Mládežníckej ulici pri Obchodnej akadémii. Zažila som nepríjemné prekvapenie. Príjazd ku garáži bol rozkopaný a ohradený. Môže mi niekto kompetentný vysvetliť, ako je možné bez akéhokoľvek upozornenia vlastníkov garáží rozkopať cestu tak, že sa z garáží nedá odísť ? Predpokladám, že na tieto práce bolo potrebné stavebné povolenie mesta. Tiež predpokladám, že keď nie mesto, tak aspoň firma realizujúca práce, je povinná vlastníkov garáží na toto upozorniť. Veľmi zaujímavá je pre mňa otázka, dokedy nebudem môcť používať vlastné auto odparkované vo vlastnej garáži. Čo, ak by som chcela ísť dnes autom na dovolenku, alebo s dieťaťom na pohotovosť ?

Fotogaléria k článku:






Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Miloš Majko | 22-07-2010 23:04:37
Napiste mi zajtra cas, kedy sa pri tych garazach stretneme. Ukazete mi tie striekacky, nafotim ich a vyzvem cez noviny ich vlastnikov, aby sa nam prihlasili. Ked sa prihlasia, tak urcite daju adresy tych, ktori im uz spotrebovany obsah striekaciek predali. Potom sa vsetci chytime za ruky a svorne sa odoberieme na OO PZ v Seredi, kde stastny vlastnici onych striekaciek spolu s manazermi obchodu poziadaju o zadokumentovanie pripadu, priznaju sa k tomu, ze porusuju zakon a vsetci si pockaju aj na obvinenie. Vy budete svedkom pripadu a ja pod svojim menom (tak ako obycajne) uverejnim cely material. Suhlasite? ;-)
tajomná. | 22-07-2010 22:41:30
Pán Majko tie garáže nefotil. Fotila ich pani Karmažínová. Pri tých garážach pán Majko možno ani nebol. Ale môžete tie striekačky nafotiť vy a napísať k tomu článok. Netreba sa s každým problémom obracať na pána Majka. Alebo sa bojíte do toho rýpať ?
anonym | 22-07-2010 22:16:58
Pani Karmažinova chcem sa vás spýtať keď veľmi moc prší tak vám nestála pred garážou mláka vody? Mam taký pocit že anoooo a dosť veľká!! Mali by ste sa poďakovať tým čo vám to odvodnili lebo ja tam mam tiež garáž bol som veľmi spokojný s odvedenou prácou.Zbytočne ste to len nafúkli lebo toto je ten najmenší problém v Seredi.Prečo si pán Majko radšej nenafotil pri garážach tie poodhadzované injekčné striekačky. Bojí sa do toho rýpať? Tento problém nech rieši ;-)
anonym | 16-07-2010 10:38:40
tak nič teda :-* , ja sa tam netopím tak to mám teda v pi.i ;-) ale on má lepší foták a vipadá, že ho bavia taketo veci, no ale snad sa mi nastane podobná vec, že tam prídem a bude to rozkopané s cedulov zakaz vjazdu, a oni budu mať všetci dovolenky :-) a Peťko už som sa prave zobudil a idem sa naranajkovať a od Majka to nechcem ja si to sem tam urobím sám, ale nefotil som si to ešte a na úrad stym radšej nejdem :-)
anonym | 16-07-2010 07:17:51
:-D :-D :-D
Peter | 16-07-2010 06:49:22
anonym, zobud sa už konečne. To čo žiadaš od Majka, tak si urob sám. Sám si to odfoť a chod na mestský úrad. To ste už ozaj pripečený, čo je Majko Váš ombusman?
anonym | 16-07-2010 04:51:44
asi tam prišli nakoniec urobyť kanalik, mi máme tiež pri garži až dva kanále, ale tie si už dávno niekto zapožičal a keď ich už nechel vrátiť, tak tam dobrá duša privarila kusi ocele, aby tam auta nepadali,,, problem je, že keď troška poprši tak je tam more, ja som naštastie na kraji tej mlaky, ale aj tak mi to vadí, a ročne platím daň železnici a čudujem sa tým čo sú vo vode že sa nič nedeje,,, Ak sem na tento članok niekedy Pan Majko zavíta, rád by som ho poprosil či by sem nedal fotky a dal do pohybu túto odvekú vec, ja neviem pan Majko nieste tu od pohybu vecí, ale tie kanale sú divne oni sa zakaždym vyplavuju a sa mi zda či to neni len taka diera pod betonom, pochybujem že su napojene na kanalovy system a možno je to papier na stol pre životne prostredie, Ulica je to Pribinova, kde sú postavené tie staršie dvojradové garaže, Pan Majko ak budete mať niekedy čas a troška poprší odfotte si to a keď poprši troška viac tak si zoberte gumáky, voda v strede tam siaha aj 30cm a podotknem kanalova,,, tak ešte raz prosím odfotte to, keď naprší aka je tam je situacia, Ďakujem
Pavlina Karmažinová | 15-07-2010 20:56:10
Ospravedlňujem sa za neskorú reakciu. Boli sme odcestovaní. Fotky sú pridané. Cestu dokončili tak ako prisľúbili.
anonym | 02-07-2010 21:17:29
blizi sa vikend a pani Pavlina by sem mohla dat nejaku fotku, ako to tam teraz vyzera, uz je to hotove?
Miloš Majko | 30-06-2010 19:34:47
Zial, majitel realizacnej firmy nedodrzal svoj slub a k problemu sa nevyjadril.
Rita | 28-06-2010 16:06:32
Mestský úrad-investičné odd.pán konkrétny pracovník zodpovedný za cesty, chodníky, komunikácie o tom nevedel. Nemohlo sa to aspoň pár dní vyhlasovať v MR a upozorňovať vlastníkov garáží danej lokality, že tam budú prevádzané práce, aby sa zabezpečili. Určite by tento oznam počuli keď nie vlastníci, tak susedia, známy, rodina ap. Všetko ide len treba chcieť, načo je MR
Pavlina Karmažinová | 28-06-2010 11:29:00
Osobne som bola pozrieť situáciu pri garáži. Priamo na mieste sme zastihli pracovníkov firmy, ktorá realizuje tieto práce. Vedúci prisľúbil, že dnes to dokončia poobede by mali prebiehať betonárske práce. Popritom som si vypočula od robotníkov komentáre na moju adresu, ktoré tu ani nemôžem zverejniť. Niektoré hraničili s urážkou na cti. Nebudem to ďalej rozvádzať, ale majiteľovi firmy nerobia dobré meno. Všetko sa vždy slušne vyriešiť.
Miloš Majko | 28-06-2010 10:48:33
Telefonicky sme sa spojili s majitelom realizacnej firmy a slubil, ze najneskorej zajtra poskytne k danej veci stanovisko.
no pekne | 28-06-2010 10:47:30
ja keby mam isť do roboty (a vozim spolu ešte ludí) tak ma tam klepne :-O človek ide na istotu a zrazu toto,,, ten kto je za to zodpovedný tak pochybujem o ňom, ešte že nehlasia dažde alebo nie sú sviatky to by sa ešte načakali majitelia garáži
Miloš Majko | 28-06-2010 10:29:44
Keby bol tymto konanim postihnuty vlastnik co i len jednej garaze, tak to problem je. A v sucasnej dobe mame jasno uz i zo strany druhej. Osobna otazka na Vas - JA - myslite si ze je normalne rozkopat cestu pred vikendom, zatarasit prijazdy ku karazam, osadit dopravne znacenie zakazujuce vjazd vsetkych vozidiel a akekolvek prace zacat v pondelok?
JA | 28-06-2010 10:05:27
mne tiež kopali pred domom vydržal som to a nepotrebujem to tu písať. pán majko vy ste si vymysleli situácie len na to aby ste opticky ešte viac zhoršili tento problém. rozkopali cestu a čo? a tiež som písal že možno to aj dali vedieť len pani o tom nevie. ktovie čo na to hovoria ostatní majitelia garáží. napísal som aj že súhlasím s tým že pani sa sťažuje oprávnene a že to nie je správne (toto ste asi prehliadli a reagujete len na to čo vám vyhovuje), ale je to naozaj taký vážny problém? keby rozkopali cestu pred bytovkami kde žije 300 obyvateľov tak áno, ale v totálne zapadnutej cestičke s 10 garážami? veď je to smiešne.
nick | 28-06-2010 08:59:05
jasné že sa dotyčná rozčuľuje oprávnene. A reakcie typu čo sa rozčuľujete radšej budete ticho a vydržte a podobne sú tu dosť často. Fakt by ma len zaujímalo ako by sa správali tí ľudia keby to urobia im (že im smrdí pred domom ako na trnavskej ulici, že im rozkopali vjazd do garáže ...) to už by neboli takí hrdinovia a možno práve oni by tu žiadali o pomoc. Nečudujem sa že to v Seredi potom tak vyzerá keď nikto nepodrží spoluobčanov, až kým sa nejedná o jeho osobu/majetok. Uvedomte sa! Len spolu niečo ako obyvatelia dokážete a nie ešte na pani nakričať ako sa opovážila sa sťažovať :-X
anonym | 28-06-2010 07:57:16
plne suhlasim s nazorom pana Majka, len obdivujem jeho nekonecnu trpezlivost pri vysvetlovani a argumentovani niekomu, kto zjavne nema cim rozmyslat a uvazovat
Johnny | 28-06-2010 06:42:02
No asi by som inak reagoval keby to urobili mne..
taký jeden obyčajný Stevo | 28-06-2010 00:43:22
Najväčší humanista je ten, kto nemá cigánov vo vlastnom vchode. Najviac ma asi dojala reakcia že "budte rada, že budete mat novu cestu". Je to úbohá samospravodlivosť a nič iné. Dovolujem si súhlasiť s názorom p. Majku.
Miloš Majko | 28-06-2010 00:19:14
JA - pre Vas su tieto situacie mozno nerealne, no pre vela ludi su situaciami beznymi. A nestoji otazka ci sa niekto zacne branit intenzivne a cestou prava, ale kedy. A co to zodpovednych bude stat. Vas pohlad "ento článok je ďalšie poukazovanie na bezvýznamné problémy" ma skutocne udivuje. Co je pre Vas bezvyznamne, moze byt pre ineho neriesitelnym problemom. A plati to prirodzene aj opacne. A dalej "toľkú pozornosť si problém ktorý ovplyvňuje asi 10 majiteľov garáží nezaslúži" - ale zasluzi. Ide o majitelov 10 nehnutelnosti, ktorym mozu na zaklade tejto situacie vzniknut problemy a naklady, ktorych vymahanie moze byt zaujimave aj pre standardnu advokatsku kancelariu. ;-)
JA | 28-06-2010 00:03:06
pán majko, nevymýšľajte si tu nereálne modelové situácie keby keby...prosím vás, reakcie moje, digi, anonym chcú len poukázať na to, že (ironicky) je naozaj neospravedlniteľné, že niekto rozkope cestu pred 10 garážami a nedá to nikomu vedieť - pričom nevieme či to je pravda, lebo ostatní majitelia garáží sa k tomu nevyjadrili. tento článok je ďalšie poukazovanie na bezvýznamné problémy, keby tu každý písal takéto veci tak je to tu za týždeň preťažené. áno, nie je to v poriadku, ale toľkú pozornosť si problém ktorý ovplyvňuje asi 10 majiteľov garáží nezaslúži. samozrejme každý nech si sem píše čo chce. ale nech sa potom ani nečuduje reakciám *yes*
no name | 27-06-2010 23:24:06
Ďalší príklad toho, v akom pozoruhodnom meste to žijeme. A úplne neuveriteľné je, koľkým ľuďom zo Seredi sa to už zdá úplne v poriadku a naopak sa čudujú, prečo sa niekto čuduje. Ach jaj... ach jaj...
Miloš Majko | 27-06-2010 21:30:55
Velmi zaujimavy pohlad niektorych ludi. To, ze vlastnikovi auta bolo znemoznene riadne uzivanie jeho majetku asi nenapadlo nikoho. To, ze povinnost vyriesit riadne uzivanie garaze (provizorny mostik a pod) prislucha tomu, kto prace vykonava, tak isto asi mnohych nenapadlo. Inak povedane, pani Karmazinova je rozculena opravnene a staci si predstavit, ze v garazi ma auto z pozicovne, za ktore plati denne napr. 30 Eur pozicovne. Auto na leasing, ktorý ju denne stoji napr 40 Eur. Alebo, ze prave chcela ist s rodinou na letisko k urcitemu konkretnemu letu a napr. 4 ludia mozu mat pre nedostupnost svojho auta skodu presahujucu aj 5000 Eur. Prikladov by bolo viacej. Pri nazoroch viacerych ludi sa necudujem, ze spolocnost funguje na nahodu a ze si kazdy robi co chce. A uz vobec nechapem, preco nejaka fiorma rozbije cestu pred vikednom - snad je do pondelka hotova?
maja | 27-06-2010 21:07:40
to je sila, uplne nechapem ako je mozne ze to nedaju ludom vediet a niektore reakcie ludi napr. JA, DIGI, ANONYM,...vy ste takto normalni? Clovek sa nevie dostat k vlastnemu autu a niektorym to pripada uplne v pohode.
Igor Lehocky | 27-06-2010 18:09:53
Ďalšia perla možno aj pre TV...neskutočné,že si nedajú ani tú námahu,aby včas informovali majiteľov garáží.Keby v niektorej horelo,asi by to bolo zaujímavé pre zodpovedného za toto rozkopanie. Čo už,niektorí ľudia nosia rozum v gatiach!
JA | 27-06-2010 18:00:38
lubo: OK, ale je rozdiel keď idú kopať pred bytovkami kde bývajú stovky ľudí ako pred garážami...a okrem toho nie je isté či to vôbec sú vodári. prečo by vodári kopali takú širokú a plytkú jamu? *headbang*
lubo | 27-06-2010 17:10:15
neviem, u nas na ulici ked isli kopat vodari, tak najskor dali cc 3 tyzdne oznam na kazde vchodove dvera a ne najeka zabradlia, ze idu vykonovat prace...podla mna toto je v kompetencii tych, co to idu robit...
občan | 27-06-2010 17:03:16
Myslíte si, že ste jediná v Seredi, kto je na okraji záujmu kompetentných z mesta? Hlavne, že majú odmeny, čo tam po ľuďoch!! Som zvedavý, čo vám na MU povedia..
Pavlina Karmažinová | 27-06-2010 15:48:42
pre digi Je úplne jedno ako často chodím do garáže ide o to ,že sa deje bez upozornenia majiteľov garáží. Pre amonym11:30 zajtra idem na úrad cez víkend tam asi ťažko niekoho zastihnem.
digi | 27-06-2010 13:36:29
a co ak sa ocitnem na pusti? a co ak tam najdem ropu, a co ak ju predam sejkovi, a co ak ... bla bla.... Pavlina Karmažinová- vy chodite do garaze asi raz za tyzden ked ste si nevsimli ze tam nieco robia :-D . podla odhodenej odpadovej rury je to praca vodarov. zeby nejaka zavada?
anonym | 27-06-2010 11:30:56
opýtajte sa napr. na MÚ, stránka seredonline Vám predsa na toto nevie dať odpoveď a tu sa Vám kompetentný neodpovedia.
niko | 27-06-2010 11:24:11
ide o princip... *headbang* *headbang* *headbang*
l | 27-06-2010 10:35:35
dajte si tam nejake dosky a vyparkujte :D
sused | 27-06-2010 07:46:02
Na novu cestu rychlo zabudnite. :-D
anonym | 27-06-2010 00:22:26
presne tak, buďte rada že bude nová cesta. To, že možno dva mesiace sa nedostanete autom preč určite nejako zvládnete :)
JA | 26-06-2010 23:19:27
buďte rada že budete mať novú cestu pred garážou nechápem čo sa sťažujete *loony*
tt | 26-06-2010 22:37:50
seredska debilita ttreba si na nu zvyknut

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign