Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Diskutujúci tvrdí jedno, prednosta úradu úplný opak. Kto má pravdu? - VIDEO - ANKETA

Miloš MajkoDátum04. 02. 2014 21:57:54TémaAktuálne témy
200

V niekoľkých diskusných príspevkoch najmä pod článkami týkajúcimi sa zamestnávania poslanca Ľubomíra Kyselého najskôr eseročkou ktorej zriaďovateľom je Mesto Sereď  a následne ZŠ, sa objavili indície diskutujúcich o ďalších zamestnancoch z radov minimálne známych vedeniu mesta. Padli aj konkrétne mená a to ako prednostu úradu  Ing. Tibora Krajčoviča, tak samotných osôb, ktoré majú byť na rôzne pozície dosádzané.

Napríklad v tomto príspevku:

občan | 31-01-2014 10:34:25 | 
zhrniem to jednochu a rýchlo. Správa majetku s.r.o konatel prednosta krajčovič, záhadne vytvorené dve miesta ktoré majú rovnáké nazvy že "správa budov a zariadeni" Jedno miesto dostal p. kyselý a druhé p. Marián Šalmík , ale p. Kyselý mu ho musel najprv uvolniť, preto sa vytvorilo rýchlo takéto miesto aj naZŠ pre kyselého lebo by si mohol otvoriť ústa a p. kyselý je taký ,dobre by to natrel prednostovi krajčovičovi. A slečna Šalmíková dcera p. Šalmíka ekonomka na bytovom kde sa ževrajprepuštalo, konatel na bytovom dobre znamy a kamarát prednostu Krajčoviča. A čistá náhoda dcera prednostu krajčoviča sa priatelí so synom p. Šalmíka. P.Krajčovič čo poviete, chýba tam ešte niekto?
 
Vedenie mesta a poslanci MsZ zvyknú diskusiu na  SOL intenzívne kritizovať práve z dôvodu anonymov. Tí však v mnohých prípadoch uvedú pomerne zaujímavé informácie, ktoré mali pred verejnosťou zostať utajené. Napríklad toľko spomínané viac menej tajne navrhnuté odmeny poslancom MsZ z hlavnej kontrolórke, či práve mená zamestnancov, ktorí majú byť prepojení na prednostu úradu pána Krajčoviča.
 
Na poslednom stretnutí vedenia mesta s občanmi, sme sa prednostu úradu pána  Ing. Tibora Krajčoviča na tieto podozrenia zo strany občanov spýtali priamo. Odpovedl na kameru.
 
Neposudzujeme, či a na koľko má pravdu autor diskusného príspevku a nakoľko prednosta úradu. Túto úlohu necháme na občanoch, teda na tých, ktorí financujú ako chod mesta, tak predmetných organizácií.

Anketa: Argumentami ma presvedčil:



Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
V každej dobe, ako čítaš, je to rovnaké! | 19-02-2014 21:31:23
Janko Jesenský, 17.07.1929:
V tých voľbách demokratických je predsa čosi novô,
a to je, že hlas národ má a vyvolený slovo!
Pred dažďom rastú oblaky, pred voľbami zas sľuby,
po daždi rastu rýdziky, po voľbách - prázdne huby.
Pri voľbách národ vyberie si stranu milovanú,
po voľbách strana milovaná ho odloží - na stranu.
A pravda pravdou zostáva pod potmehúdskym slncom:
voliči prídu ku urnám a vyvolení - k hrncom!
celkom červený | 14-02-2014 20:50:57
Takže panstvo, aj takto tu funguje v skutočnej demokracii. Toto sa v našej milovanej Ficolandii ani omylom nemôže stať.
pridom porno sa kľudne môže nahradiť zlodejinou. Určite,keď takého články na INT čítajú aj poslanci na Slovensku, oblieva ich ľadový až smrteľný pot.
AKTUALIZOVANÉ 18:38
Nemecký minister upozornil poslanca, že ho vyšetrujú, rezignoval

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7103518/nemecky-minister-upozornil-poslanca-ze-ho-vysetruju-rezignoval.html#ixzz2tKNDMa2e
pre p. majku | 14-02-2014 20:40:28
p. majko bohu vdaka ze vas pod kontrolou nemaju, a my sa aspon nieco dozvieme. Drzim vam palce
anonym | 14-02-2014 17:11:23
Pravdivé informácie sú dôležité. Ale ja som sa pri výbere riadil práve nepravdivými informáciami. Aj tie mi postačili na to, aby som sa rozhodol, že dotyčného voliť nebudem. Je dobré, že volič má k dispozícii pravdivé aj nepravdivé info, vie ich potom vyhodnotiť a rozhodnúť sa.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2014 04:04:12
Pre obcanov - volicov, su najdolezitejsie pravdive informacie. Prave preto chcu mat voleni zastupcovia pod kontrolou media. A prave preto sa im nepaci, ak niektore pod kontrolou nemaju...
anonymmm | 13-02-2014 20:37:38
treba spraviť všetko pre to, aby tam v decembri už nebol
anonym | 13-02-2014 18:47:27
Už nič. Ale zrovna nadávajú tí, ktorí majú zásluhu na tom, že je tam. Čudné.
Jozef | 13-02-2014 17:54:43
tiez som ho nevolil, ale co z toho, ked mu ludia uverili?
anonym | 13-02-2014 17:51:53
Môžete si akurát tak búchať hlavu. Ja som na rozdiel od vás tomuto primátorovi neveril a preto som ho ani nevolil. Lenže v našich končinách je problém pre niektorých vnímať realitu pred voľbami. Ja som u neho našiel niekoľko PROTI pred voľbami. Niektorí až po voľbách. To je už neskoro.
Robo Horvath :( | 13-02-2014 10:05:15
Presne tak, treba konecne volit ludi co v tomto meste aj nieco dokazali a to bez akejkolvek zavislosti na meste a jeho hrante, nie len stale volit tie iste tvare co nedokazali absolútne nic a co si cele to svoje niekolkorocne volebne obdobie co su pri hrante len haja svoje osobne ego a biznis.
JaNa | 13-02-2014 00:04:46
Ja, keď som vkladala dôveru vo voľbách za primátora mesta Sereď p. Tomčánymu, by som neverila, že on dopustí vo svojom najbližšom pracovnom okolí takéto ,,nevyjasnené" otázky!!!
Veľa pre mesto urobil, ale svoju snahu neguje podobnými kauzami,nechutné, že z nás ešte robia somárov, čo si nedokážu zrátať dva dva. A ten Kyselý ako sa nosí dôležito na Komenskú školu - jak párok v rožku!!! Naozaj
úžasne dôležitosť jeho funkcie obhajovala riaditeľka ZŠ v Seredských novinkách... do konca života bude ten chlap vykrikovať, aké on má zásluhy na BEZPROBLÉMOVOM zlučovaní oboch škôl a zabezpečovaní všetkého potrebného!!!!!
Jozef | 12-02-2014 07:32:29
ale mozu sa inspirovat:

http://trnava.sme.sk/c/7099836/kritickych-hlohovcanov-mozu-stopnut-chcu-sudit-ci-hovoria-pravdu.html
Jozef | 11-02-2014 15:50:49
tam aspon maju veselo. To u nas, chudaci 2roky robia zadarmo, inemu zase tie odmeny nestacia ani na pracu poslanca a dalsi si to vypocita delenim na cele styri roky.
No nepridal by si im?
Neee.
keď je na zastupiteťstve veselo | 11-02-2014 14:55:29
Kuriózna situácia nastala na humenskom zasadnutí mestských poslancov, ktorí po dvoch hodinách rokovania chceli prestávku, pretože vraj boli hladní. Trojica nespokojencov sa postavila a začala vykrikovať, že chcú prestávku stoj čo stoj. Na stranu pár poslancov sa postupne pridali aj ďalší. Primátorka Jana Vaľová musela následne riešiť prekérnu situáciu, keď jej poslanci sa išli radšej najesť namiesto riešenia vážnych tém. Zo schôdze tak vzniklo video, ktoré je naozaj zaujímavé.

Rokovať začínali o 10. hodine a len po dvoch hodinách si pýtali pauzu. Spočiatku malo ísť o trojicu poslancov, ktorým sa nepáčilo, že nemajú po dvoch hodinách prestávku. Traja humenskí mušketieri Jozef Babjak, Ivan Hopta a Juraj Vaňo jednohlasne vykrikovali na zasadnutí mestského zastupiteľstva v Humennom, že sú hladní, chcú prestávku a to iba po dvoch hodinách práce. Následne obvinili primátorku, že porušuje rokovací poriadok.

Pritom poslanci mestského zastupiteľstva sa nemajú vôbec zle. Počas rokovania majú k dispozícii kávu, čaj, obložené rožky či stravné lístky v hodnote 3,30 eur. Keď sa dostaví hlad, vyzerá to, že aj vážne témy musia ísť bokom.
Poslanec Juraj Vaňo vo videu hovorí: "Rokovací poriadok, pani primátorka, platí aj pre teba. Keď predseda poslaneckého klubu požiada o prestávku, máš ju dať," povedal rozhnevaný poslanec.

Primátorka Vaľová mu následne kontrovala. "Po dvoch hodinách sú hladní," vyhlásila. Zrazu sa ozve neznámy poslanec s ďalšou perlou. "Ja som jedol o šiestej." Opäť niekto ironicky utrúsi, že jedol o 2 v noci.

www.topky.sk/cl/10/1377695/Cirkus-na-zastupitelstve-v-Humennom--Pozrite-si-VIDEO--ako-vyvadzali-poslanci-
pre informovanost | 10-02-2014 21:18:48
no uz asi aj nic, jedine ten chodnik v parku co vedie nikam, ten si potom podelime
Informovanosť | 10-02-2014 21:00:10
Mohli byť od tohto ušetrení naší páni, keby boli priebežne a pravdivo informovali občanov o svojich zámeroch. Aj medzi našimi občanmi je dosť zbehlých, ktorí sa v nastolenej problematike vyznajú a vedeli odborne vyjadriť. Veď sa jedná o náš majetok, ktorý patrí všetkým. Vládnuť znamená slúžiť a nie naopak. Čo sa ešte dozvieme, čo ešte vypláva napovrch? Keď to bude takto i naďalej pokračovať tak nás zderú aj z kože. Vždy bude málo. A vlastne - čo je naše?
jáááj p.Zuzana | 10-02-2014 16:50:53
to ste napísali takú blbosť akoby ste bola zamestňankyna MsU!
pre zuzanu | 10-02-2014 16:31:51
p. zuzana ani neviete co ste napisala. To ze vasmu otcovi plati firma byt aby nemuseli platit odvody to potom uvidi ked pojde do dochodku. Nemylte si ale pojmy Mesto Sered nie je nejaka sukromna firma. Mesto Sered zije vdaka danovnikom teda vsetkych nas. A neviem kto robil tu zmluvu, ved v Seredi je dost pravniciek zamestnanych na MU a ako citam aj v krajcovicovej mestske s.r.o cke, a myslim ze energie tam spominane nie su. A to by malo byt prvorade nakolko energie pri prenajimani nehnutelnosti su velmi citliva zalezitost. Presne viem preco to tam nedali, lebo si mysleli ze si to nikto nevsimne. A taktiez tam mal byt teda dovod na zaklade coho to takto p. krajcovic prenajal. Napr. vzdanie sa odmien pracovnika. Ale presne toto je to o com piseme oni nevedia zdovodnit nic. P. Krajcovic sa hra na konatela s.r.o cky , ale zabuda na to ze je mestska, a tecu do nej peniaze nas vsetkych
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-02-2014 15:50:31
Uplne a na 100% suhlasim. Spravodlivost a transparentnost je potrebne zaviest uplne vsade.

Sposoby pranajimania ci predaja mestskych - teda nasich nehnutelnosti. Sposoby nakupu a predaja pozemkov v minulosti - odkryt, od ktorych volenych funkcionarov a ktorym volenym funkcionarom od revolucie boli predane / kupene pozemky, nehnutelnosti a za co.

Som za. Kto sa na to podujme? ;-)
spravodlivosť | 10-02-2014 15:29:14
Mohli sme sa vyhnúť týmto komentárom, keby sa u nás používal rovnaký meter na každého, vrátane poslancov, zamestnancov MÚ a ďalších. Myslím tým, aby sa nezvýhodňovala určitá skupina ľudí a na ostatných sa len bezmocne prizerať a len akceptovať
VZN. Potom medzi ľuďmi nastáva závisť, nenávisť a pod., lebo sa porovnávajú a vedia o sebe všetko. Nič nie je také skryté, aby sa to neprezvedelo. A čo nechceš aby robili tebe, nerob to ani ty inému. Alebo naopak: čo chceš, aby robili tebe, rob aj ty inémi! Začni to od seba!
anonym | 10-02-2014 15:02:29
V Nove je voľných priestorov haba dej.Sú tam mnohé voľné kóje, ktoré musí mesto tiež udržovať, vykurovať a pod. a nič neprinášajú. Ale bytom by sa mohlo pomôcť soc. slabej rodine, poprípade matke živiteľke, ktorá je vdova,rozvedená a pod. a nie, aby sa v dvojizbovom byte pelešil jeden človek.
Objektívnost | 10-02-2014 13:41:58
Ja sa nestazujem, iba poukazujem aj na tuto skutocnost. Mne nevadi ani byt za euro,a ani vase studio za euro.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-02-2014 13:39:07
Objektívnost | 10-02-2014 13:15:46 | - vo veci svojej nepochybne opravnenej staznosti, prosim postupujte podla navodu, ktory bol publikovany asi red rokom tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/ako-je-to-teda-s-tym-najmom-za-1-euro-1/

Objektívnost | 10-02-2014 13:15:46
Ja neosieram Majka, len som písal o tom, že Majko má zadarmo priestor od mesta, ešte mu aj energie platia. Za tento priestor mesto zaplati energie. Ale za ten byt mesto nezaplati ani korunu,lebo najomca si energie plati sam. Takze aj za moje dane ma majko studio. Ale za moje dane najomnik v prenajatom byte nema nic! Tu sa rozpravalo o tom, ze co vsetko plati mesto z nasich dani. A tato skutocnost sa tu doteraz neobjavila....zaujimve....
Obcan | 10-02-2014 12:55:01
A este k tomu plateniu ,,objektivnost,,
Ten zly Majko Vam zaplatil zo SVOJHO priestor vo SVOJOM mediu za to ze ho tu len osie.ate,niektori dokonca ,,zamaskovani,, pod rozlicnymi nickami,pritom Vam nevadi ze za svoje vlastne peniaze by Vam mesto diskusiu zakazalo,lebo oni neznesu pravdu od ,,anonymov,,oni maju radi len anonymne hlasy.
Cim viac tym lepsie.
Presne tak ako aj s tymi prachami...
Obcan | 10-02-2014 12:48:13
Objektívnost | 10-02-2014 12:38:01

Ked objektivnost,tak objektivnost,ze ?
Uz niekolkokrat tu ten Majko pisal ze ak sa najde niekto kto ten priestor bude vyuzivat,tak to vyprace behom jedneho vikendu.
Ak sa najde neaka soc.slaba rodina ZO SEREDI vyprace mesto pre nu ten byt ?
A este k tomu priestoru-ten Majko ho myslim drzi aj preto aby tam mohol natacat diskusie trebars aj s vedenim mesta,ved pred volbami by sa dobrotou a ochotou komunikovat s volicmi celi rozkrajali :-)))
Objektívnost | 10-02-2014 12:38:01
A to,že vy všetci diskutujúci platíte p.Majkovi štúdio v kine Nova(vrátane energií)z vašich daní vám nevadí? Ale to ze nejaký zahradník má v prenajme byt v komunistickom kulturáku za 1€ (energie si platí sám) to vám strašne prekaza.
anonym | 10-02-2014 10:05:06
Žeby v Seredi nenašli záhradníka, musel to byť človek zo Šale?
pre zuzanu | 10-02-2014 08:57:11
milá Zuzana, presne ste to vystihla, takto sa to robí. Chceli ututlať dalšiu odmenu. Oni sú na to experti. Odmeny poslancom - zmena rozpočtu, o odmene kontrolorky sa nebudem ani vyjadrovať, a toto prečo nie? Ale prepačte v Seredi je vela socialne slabých rodín a možno keby tam bývala takáto rodina tak by aspon energie platili. Ale v Seredi občania pridu navšetko a garantujem vám že do volieb budú sledovať všetko na MU. LEbo inak to neviem ani nazvať len šafárenie s našimi peniazmi. A vy dostávate p. zuzana odmenu alebo vám zamestnávateľ dáva byt za 1,-
Robo Horvath :( | 09-02-2014 21:24:51
Pre :anonym | 09-02-2014 09:08:38
Tvojim prispevkom si chcel vyjadrit co? Ze aka je realita a skutocnost a aby sa obyvatelia nestarali a drzali hubu?
Mam pocit ze sa tu splachuje mozna efektivita hospodarenia so zverenim majetkom coho vysledkom je nižši možny prijem do pokladne mesta a to uz je problem pre obyvatelov mesta. Nemysliš ?
anonym | 09-02-2014 19:16:42
a ešte k tomu v tom byte mali ubytovňu bezdomovci.ani za 1,-€ by som to nechcel
anonym | 09-02-2014 19:16:38
Zuzanka kde vidíte závisť?
Zuzana | 09-02-2014 18:45:41
Tolko sa tu zas riesi zmluva medzi mestom a nejakym chlapikom zo Sale. Co je na tom, ze dostal na pol roka do prenajmu zatuchnuty byt v DK za 1euro? Mozno to ma za odmenu, alebo sa s mestom dohodli, ze mu nezvysia plat, aby nemuseli zanho platit vyssie odvody, tak mu dali takto do prenajmu byt. Moj otec zije takto isto mimo SR, s tym, ze mu firma plati radsej podnajom v hodnote 450euro mesacne, ako plat a odvody. Na druhej strane nech ma radsej takyto prenajom, ako to ze by mu mesto platilo plny podnajom v normalnej bytovke. Ale to je taka typicka slovenska vlastnost, zavidiet druhemu aj to, co by sme samy nechceli a unikaju nam podstatne veci pred nosom...
občan | 09-02-2014 10:48:33
nestalo sa to len raz,čo unikli informácie z MP a meno oznamovateľa bolo povedané priestupcovi. No pekne a potom má človek niečo oznamovať a obávať odplaty.
anonym | 09-02-2014 09:08:38
Správa majetku Sereď, s.r.o.,
so sídlom v Seredi na Námestí republiky 1176/10 je obchodnou spoločnosťou, ktorej jediným zakladateľom je mesto Sereď.
Táto spoločnosť má mandát od roku 2012 od mesta Sereď spravovať a prenajímať nebytové priestory a objekty mesta, napr. prenájom bytu za 1 €...
správa majetku | 08-02-2014 23:00:04
I keď sa tu už dosť popísalo o Správe majetku s.r.o.,Správa budov a zariadení, čo vlastne obsahuje ich náplň práce? Čo doteraz to nikto nespravoval? Kto ich bude kontrolovať? Asi tak, ako to v našom štáte chodí - neporušil zákon.
obyvatel | 08-02-2014 16:28:45
neviete kto a kde trenuje v Seredi BOXING
Obcan | 08-02-2014 15:16:08
Ved jasne,oni tam musia ist tak ci tak po oznameni,aj ked anonymnom.
Ale ak sa uz nema verit ani policii,komu potom ???
anonym | 08-02-2014 14:54:21
Vážení, udalosti preto nahlasujte anonymne a nikto nemôže od vás žiadať meno, ak s tým nesúhlasíte. Zavolám na 158, poviem kde a čo sa deje a dohovoril som.
Mestská polícia | 08-02-2014 14:12:05
Pre občan.
Správne ste pochopil, treba si prečítať uvedený článok v Seredských novinkách.
Mám za to, že takýmto konaním príslušníka(ov) MP v Seredi mohlo prísť za určitých okolností k spáchaniu trestného činu, čoho si musí byť náčelník MP ako bývalý vyšetrovateľ Polície SR plne vedomý a teda je jeho povinnosťou okamžite konať.
Obcan | 08-02-2014 14:06:34
Mestská polícia | 08-02-2014 13:58:31

Podla toho co pisete vyplyva ze z radov MP unikli informacie opacnou stranou-od policie smerom k pachatelom.
To sa mi nechce verit,lebo tym padom by bolo jasne ze su prepojeni a to by bolo uz chore...
Mestská polícia | 08-02-2014 13:58:31
Na webovej stránke SN v článku "Stretnutie s obyvateľmi bolo plné otázok, ale anonymní diskutujúci sa nakoniec nedostavili", sa okrem iného uvádza:
Viacero negatívnych skúseností si vypočul aj náčelník Mestskej polície v Seredi Ján Mizerík. Občania sa mu posťažovali, že ak v minulom roku nahlásili zlé parkovanie alebo vandalov na linku polície, tak ich meno bolo prezradené a oni boli následne potrestaní. Buď to boli rozbité sklá na aute alebo prepichnuté pneumatiky. Náčelník MsP sa bude touto problematikou zaoberať a prisľúbil, že podnikne rázne kroky, aby sa už v budúcnosti nič podobné nezopakovalo.
Vážený pán náčelník, ak je toto skutočne pravda tak je smutné, že o tomto vedenie MP doposiaľ nevedelo a už dávno neprijalo radikálne opatrenie. Takýto jav nie je možné tolerovať a voči zodpovedným pracovníkom MP je potrebné prijať tie najprísnejšie opatrenia na úrovní ukončenia pracovného pomeru.
správa majetku | 07-02-2014 21:58:27
Inde sa funkcie zlučujú a u nás vytvárajú nové, povymyšľané s.r.o. Myslím, že do toho majú čo hovoriť občania, lebo sa jedná o ich majetok a peniaze. Treba to jednoznačne zrušiť. A žiadne odstupné.
asi je to tak | 07-02-2014 20:07:21
Podľa všetkého tieto s.r.o vznikli hlavne pre to, že ak by majetok spravovalo mesto, muselo by každú zmluvu a faktúru atď. zverejniť , ked to spravuje s.r.o, tak už sa zverejnovať zmluvy nemusia a môže sa "obchodovať". A primator vie o všetkom , ved ak by nebolo jeho nebol by ani krajčovič prednostom.
pre občan | 07-02-2014 16:44:53
Garantujem vám, že pán primátor vie o všetkom, čo sa deje.
Bez jeho zvolenia by si Krajčovič nič nedovolil.
správa majetku | 07-02-2014 16:43:19
Máme málo povymýšľaných inštitúcií, že potrebujeme ešte aj Správu majetku? Veď na MsÚ je odbor, ktorý disponuje s evidenciou bytov a pod. Tak isto aj s nebytovými priestormi. Alebo si niekto zamanul, že on bude tým, čo bude o tom rozhodovať? Prenájom za 1 euro? To, že sa za prenájom pláti iba 1 euro, to asi naši občania ešte nevedia.Kto odvádza vám dane do mestskej pokladne ten si to zaslúži, a nie kto tu nemá ani trvalý pobyt a odvádza dane inde. Koľko ľudí musí denne dochádzať za prácou do Bratislavy, niektorí i ďalej a nikto im tam neprenajíma byt za 1 euro. Nikto z domácich nemá záujem o byt, keď bolo treba ho prideliť z iného mesta? To sa môže stáť len v Seredi. A konečne, Šaľa nie je na konci sveta, aby nemohol dochádzať>
občan | 07-02-2014 15:58:59
opať som si pozeral stránku správa majetku mesta s.r.o. ktorej konatel je Ing. Krajčovič a vidím tam zmluvu o dotácii z mesta na tuto s.r.o čku v hodnote 176 000,- pre rok 2014. A píše sa tam že "na činnosť spójenú s riadným zabepečením prevádzky objektov DK, MsKs NOVA , atď čo sú zrejme aj energie .
V objekte DK pán konatel Ing. Krajčovič prenajíma byt za 1 ,- bez energií, pracovníkovi MÚ korý má trvalé bydlisko v Sali. Tak sa pýtam? JE to normálne že my občania platiaci dane mestu sa skladáme na prevádzku bytu ktorý prenájíma za 1,- p. konatel Krajčovič? To na toto bolo treba zvýšiť dane? A nech vysvetlí čo ho k tomu viedlo. Istotne by sa vyhovoril na nejakú somarinu a ponukal by další milion že to neni pravda. Pán primátor ty vieš o tomto čo sa tam deje?
Robo Horvath :( | 07-02-2014 10:06:15
Uplne najlepsie bude ked si páni zriadia aspon 10 s.r.o.čiek a potom nech sa to len tak tazko kontrolovatelne a neprehladne pre obyvatela zacne prelievat a pomaličky tunelovat. Potom sa nominujte do každej dozornej rady v kazdej s.r.o.čke nadelte si pekne platy a odmeny a nakoniec zistime (vlastne nezistime)ze tolko proklamovane usetrene naklady na Dph su aj tak len preliate na uctoch aktivistov s.r.o.čkach a mozno aj s majetkom mesta.
Ale aj tak by som si rad pozrel skutocný stav nakladov a vydavkov po kulehe nazvanej optimalizacia Dph.
Jozef | 07-02-2014 09:49:31
P.S: tu je zmluva o odpredaji casti NDS od vtedy este MbpS.
http://www.mz.sered.sk/materialy/vo_11_14/20131210/10/D/zmluva.pdf
Jozef | 07-02-2014 09:40:20
majetok mesta aj nadalej ostava majetkom mesta.
Len je prenajaty za 270 000 Eur/rok2014, VITradeu.
Hmotny, nehmotny, proste vsetko.
A cena je urcena bud za kW reg. vykonu, alebo z m2.
A Valentov VITrade to postupil Valentovej Energetike.
Ale to vsetko je v tych odkazoch na zmluvy, ktore som dal nizsie.
A mestu zostala len NDS so styrmi zamestnancami.
Pre Jozef | 06-02-2014 13:40:20 | 07-02-2014 09:14:00
Aj tak by bolo minimálne zaujímavé vedieť, ako je to s majetkom trebárs Energetika Sereď s.r.o. a Naša domová správa s. r.o. Či je to len vklad do s.r.o, alebo tam patrí aj majetok ktorý je mesta. Potom sa natíska otázka, prečo je mesto menšinovým vlastníkom atď
anonym | 07-02-2014 08:57:32
Herecký výkon za mizerný plat prednostu Mestského úradu plus mizerný plat ako konateľa Správy majetku mesta s.r.o.
Ivan | 07-02-2014 08:40:39
Važení spoluobčania.
Ja osobne som hrdý na takýchto spoluobčanov,ako je p. Krakčovič.Veď taký herecký výkon ako podal pred kamerou bez scenára a na prvý raz nie je vydieť ani pri Holywoodskych hviezdach a tento výkon Vám predviedol v porovnaní z hviezdami filmového plátna len za mizerný plat prednostu MsÚ v Seredi.
P.S VÁZME SI TAKÝCHTO SPOLUOBĆANOV.
anonym | 07-02-2014 07:55:58
Veru, bolo by ich treba vymeniť. Také arogantné osadenstvo Mestského úradu tam ešte nebolo. Nereagujú na nič, čo sa ich týka ako keby tu boli občania pre nich a nie oni pre občanov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-02-2014 07:00:36
mali by | 07-02-2014 04:24:50 | - chapem, no takto pristupite na ich hru. 4 roky a potom si rozhodujte znovu.

Treba rozmyslat aj nad tym, ze za 4 roky mozu byt veci v stave, ze bude uplne jedno, kto bude zvoleny. Aj tak bude iba figurkou - 50 rocne zmluvy, niektore sice na obdobie kratsie, no s jasnym vyvojom po skonceni ich platnosti, mesto bez majetku a podobne mozne scenare.

Ked nieco nefunguje, je nevyhnutna oprava. Ak oprava mozna nie je, co urobite? Ja to zvyknem vymenit...
mali by | 07-02-2014 04:24:50
lenže-čo odpoveď to klamstvo.A čo s nimi ďalej?Jedine ich nebudem voliť,všetko utíchne a hotovo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-02-2014 23:34:11
Stale treba mat na pamati, ze nie je rec o sukromnych firmach a sukromnom majetku, ale o samosprave, volenych zastupcoch, uradnikoch a verejnom majetku.

Vsetci su plateni z dani obcanov, spravuju verejny majetok a su POVINNI hajit verejne zaujmy.

Na obcanoch je ich kontrola a vykonavat ju maju moznost aj prostrednictvom medii.

Voleni funkcionari su POVINNI zodpovedat sa obcanom a skladat im ucty.
pre seredčanku | 06-02-2014 22:48:00
ryba smrdí od hlavy
seredčanka | 06-02-2014 22:25:36
tak opäť sa objavil ten arogantný tón, Krajčovičovi vlastný. Presne ako v roku 2008, keď prebiehali výberové konania. Na otázku, kto tu bude platiť dane odpovedám, že ja nie! Ako občan Serede si hľadám miesto na bývanie mimo tohto skorumpovaného mesta! a to som Martinovi tak verila. Verila som, že to dokáže skonsolidovať. Nedarí sa! A to len pre vlastný prospech niektorých ľudí. čo sa týka kontrolórky, tak tú som zažila tiež na výberovom konaní. Takú oplašenú a trápnu ženu v rokoch som dávno nevidela. škoda, že to jej správanie tam nikto nenatočil, ako sa prišla popozerať kandidátov vo výberovom konaní a smiali sa na tom, koľko nás sprostých tam prišlo. Aj ked bolo dávno jasné, že to bude mať Silvia.
Chudák | 06-02-2014 16:28:16
p.Krajčovič má obrovské zásluhy,veď kamaráta p.Káčera sem musel dotiahnuť až z Bratislavy,pritom žiadosti tam mali aj sereďania.
platby | 06-02-2014 16:21:12
Sme zvedaví, koľko nás bude táto srandička stáť. Sľubovali, že kúrenie nebude drahšie, ale zabudli povedať, koľko nás bude stáť táto mašinéria. Uvidíme vo vyučtovaní, pod čím sa to bude skrývať. Nechajme sa prekvapiť, však vedenie mesta ani poslanci to platiť nebudú! Zaplatíme to my.
Jozef | 06-02-2014 14:53:13
nie je za co.
aj o tej zmluve tu bol clanok, ...tak rychlo, ze ani sami poslanci o nej mmozno nevedeli.
pre jozefa | 06-02-2014 14:33:09
dakujem p. jozef za vysvetlenie, veľmi divne komplikované, som zvedavý čo sa z toho vykluje, kedže aj zmluva bola sa mi zdá raketovou rýchlostou podpísaná ,možno aj skôr než bola napísaná.
Jozef | 06-02-2014 14:23:21
Konatel Energetiky je Ing. Valent, M. Kacer kona na zaklade plnomocenstva.
Cize, pre mesto je to jediny zastupca mesta.A nezamstnava nikoho.
Vsetkych 19 zamestnancov preslo pod preberajuceho zamestnavatela a to je Energetika.
pre jozefa | 06-02-2014 13:59:44
p. jozef vy pisete že ostatní zostali pod nastupnou Energetikou pod vedením p. Káčera. Ale vy ste pozerali to video? Tam tvrdí p. Krajčovič že p. Káčer a jeho s.r.o čka nezamestnáva žiadných ludí čiže nula. A neviem či dokonca tú nulu tam aj akože do luftu nenapísal. Tak asi to dobre neviete.
inak na margo tých prstov | 06-02-2014 13:40:34
http://www.youtube.com/watch?v=wST_lkw6vZI
Jozef | 06-02-2014 13:40:20
takze posledny raz:
bytovy podnik prenajal cely svoj majetok firme V.I.Trade, ta ho postupila Energetike Sered okrem spravy bytov - NDS. Tam presli ti styria ludia na cele s Markom.
Ostatni presli s pod mesta pod nastupnicku Energetiku.
A mesto si v nej nechalo Kacera.

http://www.mbps.sk/images/docs/zverejnovanie/zmluvy/dohoda%20o%20prechode%20prav%20a%20povinnosti%20z%20pracovnopravnych%20vztahov.pdf

http://www.mz.sered.sk/materialy/vo_11_14/20131210/05/A/zmluva.pdf

citaj.
juuuuuuuuuuj | 06-02-2014 13:38:50
Ved raz príde tá doba ked už malé deti nebudú kričať: AJ TAK RAZ BUDEM POŽIARNIKOM, ale začnú kričať AJ TAK RAZ BUDEM POSLANCOOOOM :D
ešte raz | 06-02-2014 13:21:23
prosím vám nemotajme sa tu a už konečne vie niekto ako a pod koho spadajú zamestnanci na bytovom? Podla p. krajčoviča p. Káčer nemá žiadnych zamestnancom a p. Marko má aj so sebou štyroch/4 prsty ukazoval/ Neviete tí ostatní tam teda robia na čierno alebo zadarmo, alebo na živnosť? PRosím ked niekto viete napíšte to. Veľmi ma to zaujíma. LEbo inak uverím p. krajčovičovi tie štyri prsty.
Seeker | 06-02-2014 13:06:16
Aj ja chcem byt poslaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec :) :) :)
Jozef | 06-02-2014 09:33:58
oficialne Nasa domova sprava s.r.o. zamestnava:
Konateľ: Ing. Miroslav Marko
Zamestnanci :p. Zárubová, p. Jamrichová, p. Mandáková

OFICIALNE, pokial su tam nejake kulehy, tak to nikto urcite nezavesi na nastenku.

http://www.seredonline.sk/docs/16080/spol.zmluva.pdf
pre Zuzana | 06-02-2014 09:05:14
No viete ,kedže vždy sa nájde niečo , čo nám naši milučký poslanci ZABUDLI? povedať! Tak potom si to občania musia vydiskutovať tu. Tu sa začne vyťahovať špina na povrch a na MU by sa mala začať čistiť. Je to až nechutné čo dokážu naši poslanci a ostatný tam hore . Ale tak snád raz príde odozva k im činom a potom sa možno aj pani kontrolorka prestane vyškierať ako zmyslov zbavená , ako keby sa jej nič netýkalo, pán Kyslelý - neviem aký je s ním problém ,nezastávam si ho , no na škole sa tvári dosť vážne - pri riešení - neivem čoho - kedže neviem ani čo tam robí. A ostatný, napr. pán Kalinay či ako sa píše - ved to je bez človek , ktorý sa absolutne nevie správať. Je arogantný a nevychovaný. Pripadá mi tak troška ako mladý nevychovaný spratek, ktorý sa nevie nabažiť svojej funkcie a myslí si že má post pána prezidenta tak si môže robiť čo chce. No páni poslanci a ostatok - troška sa otraste a začnite znova prosím vás. Je to tu už nechutné, čo sa človek dočíta,aké špinavosti sa tu robia
pre jozefa | 06-02-2014 08:41:53
p. jozef tak prosim napiste ako je to tam teda rozdelene. Ale urcite naratate viac zamestnancov ako p. krajcovic ukazoval na prstoch c. 4 a dva krat to zopakoval. Dakujem
Jozef | 06-02-2014 07:25:42
nechcem Vam brat iluzie, ale uz to neplati.
Po rozdeleni bytoveho podniku na Energetiku a Nasu domovu spravu je to inak.
občan | 06-02-2014 07:22:42
pekne velka špina vyplavala na povrch a to je len to čo sa prevalilo.Ćo tam tý páni na úrade ešte robia.Už aby tam neboli a pokial sa zistí,že nehospodárne nakladali z peniazmi mesta za účelom vlastného zisku treba na nich podať trestné oznámenie.
Pre I.T | 06-02-2014 06:12:40
Pozrel som tú stránku.Nejak moc pracovníkov na taku "PRACOVNÚ DOBU"
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 05-02-2014 23:19:31
pre : otazka | 05-02-2014 21:05:45 - tých ľudí čo ste vymenovali nájdete na :

http://www.mbps.sk/kontakt.html
Robo Horvath :( | 05-02-2014 23:04:13
No vidim ze sa to dobre naplanovane bačovanie chlapcom vymyka z ruk a nabera to moooc spatny smer. Tak preto tak rychlo podpisana zmluva a ze by bol za touto kulehou pardon dobrou a vyhodnou zmluvou pre mesto a obyvatelov niekto kto bude tichy spoločnik a hlavny čiže najvyzsi organizator? Nejako sa zacina vyplavovat naraz moc spiny a skazy. Preto tvrdim ze to treba komletne a co najskôr vymenit.
novy primator | 05-02-2014 21:14:44
ved ked budem ja novy primator tak sa tomu vsetkemu pozriem na zuby-uz sa na to tesim.len ma niekto musi zvolit,dufam ze to budete vy vsetci...
hombre | 05-02-2014 21:09:29
pani Zuzana a ostatní, čo rozoznávajú "zlú" alebo "dobrú" energiu: energia je definovaná ako "schopnosť nejakej sústavy konať prácu" a udáva sa v Joule (džaul). A nie je dobrá a ani zlá. Iné je, či sa táto schopnosť využíva na dobré (pozitívne) alebo zlé (negatívne) účely. Ale o tom rozhoduje jedinec alebo aj spoločnosť, ako túto schopnosť využije. Takže narábajte s pojmami trochu uvážlivo!
otazka | 05-02-2014 21:05:45
mam jednu otazku . Pan krajcovic pozrel som to video a opat z vase strany loz. Tvrdite ze p. kacer na bytovom nema ziadnych zamestnancov. Dobre moze byt. P. Marko z tej druhej s.r.o / cky ako tvrdite ma styroch zamestnancov spomenuli ste si iba na p. zarubovu. Takze moja otazka znie.Kto zamestnava tych dalsich ludi ktori tam pracuju vymenujem niektorych sl.Salmikova, p. kucharovicova, p. kucharovic, p. benova, p. jamrichova , p. mandakova, p. slahucka a vsetci kotolnici? A to som iste na niekoho zabudol. Prosim aby to bolo zverejnene lebo nikde sa stranke som to nenasiel. A viem ze tam pracuju. A pustal som si to video niekolko krat za sebou a nepocuval som co hovorite ale sustredil som sa na vasu mimiku tvare, a nemusim byt ani odbornik na miniku ale prepacte nieco sa mi na vasom vyraze nepozdavalo. Ale asi to bolo klamstvo. Takze poprosim odpoved ohladne s.r.o cky p. marka . Dakujem . Neviem mozno robia na zivnost.
Zuzana | 05-02-2014 20:09:46
Na tejto stranke je vzdy tolko zlej energie, vsetci sa tu len jeduju (((... Je jedno ci je clanok pozitivny alebo negativny ...
video | 05-02-2014 19:48:28
no tak pozrel som to video ako som slubil, pan krajcovic otazka nebola ze zamestavate svoju rodinu, ale okruh svojich znamych tak to neprekrucajte. Lebo to je cista pravda. A cudujem sa ze vas napadla prave p. zarubova myslel som ze z tych styroch poviete ine meno. P. zarubova si jedina zasluzi tam zostat pracovat. Takze s tym milionom co ponukate si to este rozmyslite. Toto ste neratali ze to ludia vytiahnu, ale tak vam vsetkym treba . Nemali ste menit rozpocet a radsej napisat pravdu ze sa budu rozdavat odmeny.Boli by sme trocha nadavali ale uz by to bolo davno zabudnute. Mozte si za sami, ludia v seredi su neni blbi. A urcite vam to nezabudnu. A potom sa urcite pripomeniem ked nebudete prednosta a skoncite na bytovom. A ako chranite tie peniaze z prenajmou, ked podla zmluvy ktoru vystavujete na internete prenajimate byt za 1 eur? to je byt vsetkych obcanov a vsetci sa na jeho prevadzku skladame. Este taku otazku by vam verejne mohol niekto polozit a som zvedava ako to prekrutite a budete ponukat dalsi milion lebo to nie je pravda. P. kontrolka nastupte na kontrolu a urcite zistite nieco mimoriadne a potom si zasluzite tu odmenu. Trochu vam nasepkame.
Rodinkárstvo = korupcia | 05-02-2014 19:40:54
Rodinkárstvo je forma korupcie!!! Rodinkárstvo znamená situáciu, v ktorej osoba využíva zverenú verejnú moc na získanie výhody pre člena svojej rodiny na úkor schopnejšieho, lepšieho alebo lacnejšieho kandidáta - a to mohol byť ktorýkoľvek nezamestnaný občan mesta alebo okolia.rnrnAk je to skutočne pravda, pán Krajčovič by mal podať výpoveď a pán primátor odstúpiť.
gulak | 05-02-2014 18:02:20
Fajn práčky peňazí...
pre pre jozefa | 05-02-2014 14:03:01 | 05-02-2014 17:55:44
Ak je to tak, ako je to v príspevkoch napísané, tak rozhodne dobre padne chvíľka na oddych, bez ohľadu na to kde to je. Ale natíska sa otázka, kedy pracuje pre mesto a akú má pracovnú vyťaženosť, keď stíha všetky tie funkcie, ktoré sú tu opísané.
jozef f. | 05-02-2014 17:50:24
za toto dostala aj kontrolorka odmenu, ze takto "kontroluje"
Pre boha!!!!! | 05-02-2014 17:27:09
Pán Krajčovič!Načo sú tieto stretnutia,keď i tak nepovie pravdu!!!Dotiahol p.Káčera,zamestnal celú Šalmíkovú rodinu,že sa nehanbí!
čo majú spoločné Soči a Sereď? | 05-02-2014 16:49:39
no predsa VODU :D

https://twitter.com/StacyStClair/status/430550673977913344/photo/1

sorry že to je mimo tému,ale nedalo mi to
pre riešenie | 05-02-2014 14:43:15
na stránke www.sered.sk v tabuľke kontakty sú zverenení všetci zamestnanci MÚ. V nadpise na tej istej stránke správa majetku mesta s.r.o. v rubrike kontakty a zamestnanci sú zverejnené mená zamestnancov správy majetku mesta s.r.o. Sú tam také mená, ktoré sú zdvojené. Napr. aj p. prednosta je zároveň aj konateľ správy majetku mesta. Sú tam aj iní pracovníci MÚ a tiež pracoovníci, ktorých nikto nevidel na MÚ. Tiež konkrétna osoba je zamestnankyňou správy majetku mesta i Domu kultúry v Seredi. Nehorázna drzosť, čo si títo mestskí páni už dovolili. Ich sa však žiadna kontrola netýka.
Jozef | 05-02-2014 14:18:06
vies, mesto tymto sposobom setri na DPH.
S cim ja nesuhlasim.
Ano je to uspora pre mesto, ale potom nech tatkovia mesta neplacu, ze z podielovych dani dostanu menej. Ked sa kazdy rozhodne byt s.r.o a nebude platit z coho chcu zit?
Ahaa, z poplatkov mestu, ktore zaplatime my.
správa majetku | 05-02-2014 14:06:55
Ďakujem, že ste mi priblížili situáciu ako sa veci majú. Ale i tak sa bežný občan v tom len tak nezorientuje. Čo to mesto porobilo? Z jedného urobilo X s.r.o. Však to niekto zaplatí. Preto už viac činžiakov odišlo od nich a prešli i inému správcovi. Kto bude kontrolovať týchto konateľov?
pre jozefa | 05-02-2014 14:03:01
dakujeme za vysvetlenie čo má v náplni mestská s.r.o. Správa majetku mesta ,ktorej konatelom je ing. Krajčovič prednosta uradu. Takže táto s.r.o čka má mandát spravovať a prenajímať priestory a objekty mesta. Tak sa ešte raz pýtam je spravodlivé voči podnikateľom ktorí sú napr. v prenájme v kulturnom dome a platia nájomne , a pán ktorý je zamestnaný na mestskom úrade a pochádza zo Šale tak má podpísanú zmluvu o prenájme bytu ktorý sa nachádza taktiež v priestoroch kult.domu s p. ing. krajčovičom za 1,- euro? Je to spravodlivé voči seredským podnikalom p. Krajčovič aj na to by ste mohol odpovedať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-02-2014 13:42:52
Pozeram vypisy z OR, ale my nehovorime o sukromnej firme pana Krajcovica. Teda ak myslime na to iste. Hovorime o Meste Sered. On je predsa konatelom aj SMS. s.r.o. O tychto veciach nemoze nevediet vedenie mesta (aj on je v nom) a ide o zavazne veci - aj poslanci. Alebo, ze by aj obcania?

Mylim sa?
pre všetkých | 05-02-2014 13:23:52
takže p. krajčovič má pravdu nezamestnáva nikoho z rodiny, ale zabudol na kamarátov , ale ved to nie je rodina. Takže ma uplne presvedčil a si mu dám bod
Jozef | 05-02-2014 13:11:34
nemylis, tej co mesto predalo, ups.. prenajalo ci co to preondilo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-02-2014 13:09:02
A ak sa nemylim, tak Ing. Kacer je konatelom druhej eserocky.
pre občan | 05-02-2014 13:06:11
presné ,výstižne, pravdivé a každému dufam že uplne jasné. Palec hore
občan | 05-02-2014 12:39:14
Dobrý deň,
Mestský bytový podnik bol rozdelený na dve s.r.o., a to Naša domová správa, kde je konateľ Ing.Marko - byvalý spolužiak Ing.Krajčoviča a na Energetiku Sereď, s.r.o, kde je ekonómkou Ing. Šalmíková - dcéra p.Šalmíka, ktorý pracuje u Ing.Krajčoviča. Ing.Káčer je bývalý kolega Ing.Krajčoviča.
Lacko | 05-02-2014 12:17:51
ako myslite p. Majko
hlavne ze ucel sväti prostrieky
zelam este vela skvelych fotiek a reportazi, rad si ich precitam
Abcd | 05-02-2014 12:16:19
Prednosta vlastne neodpovedal.Staci vyjadrit sa k menam v prispevku.supravdive?Vyzera to tak ze pisatel vie o com pise.ci?
Riesenie | 05-02-2014 12:02:52
Myslim ze mesto by najlepsie urobilo, ak by zverejnilo menny zoznam osob ktore zamestnava ci uz priamo alebo ako zriadovatel. Rodinkarstvo je forma korupcie.
Jozef | 05-02-2014 11:38:15
Správa majetku Sereď, s.r.o. dostala mandát spravovať a prenajímať nebytové priestory a objekty mesta, technicky zhodnocovať nehnuteľnosti vrátane pamiatkových a reprezentačných objektov a technických zariadení uznesením Mestského zastupiteľstva v Seredi č. 174/2011 zo dňa 2.11.2011.

http://sms.sered.sk/index.php?men=214
správa majetku | 05-02-2014 11:31:14
Na otázku v prvom komentári: "Čo je to správa majetku- správa budov a zariadení"- zatial nikto v príspevku neodpovedal. Alebo to nikto nevie tak ako ja? Je to na MBP umelo vytvorená nová dobre platená skupina? Ak niekto vie o čo sa jedná, napíšte, tiež čo tak asi by mnala robiť. Tých úradníkov máme viac ako dosť.
pre jozef | 05-02-2014 11:26:08
ale v članku nie je pisane že zamestnava rodinu, tak pozor nech to neprekruca. No musim si to pozriet.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-02-2014 11:24:26
Lacko | 05-02-2014 11:19:06 | - nevidim dovod, preco by som mal venovat viac casu jednej fotografii.

Ked vsak ma taky uspech, mozno pouvazujem nad jej vystavenim na niektorej vystave. Este chvilu a bude najdiskutovajejsou fotografiou a to som fotil vselico a po celom svete. ;-)

Je zaujimave sledovat, ako sa ludia dokazu venovat uplne nepodstatnej veci tam, kde sa jedna o vela...

Fakt zaujimavy sociologicky prieskum pre odbornika...
Lacko | 05-02-2014 11:19:06
pan Majko, viem ze nepriznate ze ste tam tu fotku dal ucelovo...kazdy spravi chybu a takato sa tazko priznava
Jozef | 05-02-2014 11:10:59
o tom, ze nezamestnava nikoho z rodiny a kto dokaze, ze ano strasne zbohatne.
p.majko | 05-02-2014 11:02:05
prosim vas v skratke o com hovori prednosta nemam pc s reproduktormi
zvedavec | 05-02-2014 10:38:31
no a este o tej miestnej specialite: ukradnuti auta a spatnej ponuke zlodeja k odkupeniu si ukradnuteho auta.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-02-2014 10:36:14
Vyhradu voci fotografii by ste mohli mat v pripade, ze by islo o zamerne upravovany zaber s cielom niekoho poskodit.

Ide o beznu fotografiu, ktora je ako som spomenul momentkou.

Ak ma zaujem voleny funkcionar o ukazkove foto, moze si ho ubjednat a zaplatit.
Polozme si otazku - co dostane kto zadarmo v atelieri?

Na fotografovanie a filmovanie je vyuzivana sukromna profesionalna technika, ktora je dnes v hodnote desiatok tisic Eur. Aj ta ma svoju zivotnost. Autor fotografie vzdy zvazuje, co ma pre neho hodnotu. Tato fotografia ma pre SOL a mna osobne hodnotu nulovu. Kvalitativne zodpoveda ucelu a objekty su na nej autenticke.

Podla mna v danom clanku ma pre divaka vypovednu hodnotu videozaznam - odpoved prednostu uradu.

Ubezpecujem Vas, ze zatial ju neplanujem vystavovat na ziadnej foto vystave.
Obcan | 05-02-2014 09:59:28
Aj ked myslim ze tu opravnene kritizujeme poslancov,treba byt objektivny a povedat ze ta foto je zvolena naozaj nestastne,lebo z nej moze niekomu pripadat ze pan spi.
Iste bola moznost vybrat inu foto,nestoji to za to aby bolo SOL vnimane ako bulvar.
Takze v tomto pripade je v tom pan nevinne,nic to vsak nemeni na tom ze im netreba nechat pokoj :-)))
Lacko | 05-02-2014 09:33:27
teraz nechcem nikoho obhajovat, nech si o problemoch mesta spravi kazdy svoj vlastny nazor ale z momentky vidiet ze Krajcovic spí...no ak to tak nie je tak je ta momentka dost nestastne zvolena...tak trosku BULVÁR
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-02-2014 09:19:33
Je to momentka a ako taku treba fotografiu vnimat.
On... | 05-02-2014 09:08:18
Sami zlodej a podvodnik.....
Lacko | 05-02-2014 07:55:27
pan MajkoD driemal Krajcovic alebo mal sklonenu hlavu a nieco si cital alebo pripadne zmurkol?
LLLLL | 05-02-2014 06:53:00
priložené foto hovorí samé za seba, ako to ozaj je a aká vážnosť je problematike venovaná.
tony | 05-02-2014 05:18:19
A čo nato primátor?
správa majetku | 04-02-2014 23:35:47
Čo je to za s.r.o ? O tom sme nepočuli a nestačíme sa diviť, čo vštko sa tu robí? Vlastne ,aké poslanie má táto s.r.o? Je to odnož bývalého MBP? Aj ten je rozkúskovaný. Nikto nemá ani potuchy ako to funguje alebo nefunguje. Tak asi aj táto s.r.o bude jeho jedna časť. Nechajme sa prekvapiť! Možno, že sa skoro dozvieme, alebo aj nie.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign