Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Diskusná relácia na tému : odpadové hospodárstvo v našom meste a témy im podobné - VIDEO

200

Prinášame Vám ďaľšiu časť diskusnej relácie, kde sme si za tému zvolili : odpadové hospodárstvo, recyklácia odpadov, čierne skládky a pod. Diskusie sa zúčastnili : p. Dušan Slahučka, p. Dušan Irsák, p. Daniel Loffler, p. Miloš Sidor a p. Ivan Sklenár. Obyčajný obyvatelia nášho mesta, ktorí diskutovali na uvedenú tému a povedali si svoj názor.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
jozef f. | 13-12-2011 11:04:11
pre zvedaveho: ...a preco mesto kosí upravuje a upratuje, verejne priestranstva pre cinzakmi, ked obyvatelia rod. domov si vedia upravit, pokosit verejne priestranstva a pozametat si cestu, chodnik, v zime odhadzat sneh........
zvedavý | 12-12-2011 22:21:11
pýtam sa,prečo má obyvateľ bývajúci v činžiaku platiť mesačne rovnakú čiastku 1,77 eura za odpad ako obyvateľ obývajúci rodinný dom-odpad nielen z veľkého domu ale aj zo záhrady
silvo | 12-12-2011 14:21:47
Verejna diskusia a pluralita nazorov je pre demokraciu klucova. Kazde zriadenie ktore nie je demokraticke sa snazi umlcat media - spomenme si na Rude pravo ci Pravdu za komunistov. Rovnaka situacia je v Cine kde je internet kontrolovany. Sloboda medii nie je ani na Kube ci v Severnej Korei. V demokracii sa da kradnut iba tam, kde to media alebo ludia ignoruju. Kvalita medii u nas je na velmi nizkej urovni (milacik, toto zverejnis je toho dokazom). Ako taketo media mozu robit verejnu kontrolu? Mrzi ma aka je situacia v Galante, ale to je aspon dokaz ze ludia si miesto, kde tieto veci budu riesit najdu.
Slovák v Galante | 12-12-2011 13:53:45
Vám v Seredi je sveta žiť. Tu si pokojne môžete napísať svoj názor.V Galante to funguje inak. Tam jedine cez facebook.Preto v pokoji a bez akýchkoľvek poznámok občanov mesta spoločnosť AVA Stav ide kupovať hotel v centre mesta a to sa pán konateľ ani neukáže v diskusii. Asi vie prečo.
Obyvatelia mesta Šala by v ňom asi spoznali známu firmu. tak v reportáži sa ukáže len poslanec súdr. Horváth s Mostovej/ čo tam vlastne robí/ a zo všetkýcvh si verejne robia prdel. Z občanov, zákonov a z mesta tiež.Dotera nikto nevie prečo dva krát uhradili jednu faktúru. Veď 7 milionov Sk a keď nie z vlastného vrecka ale z mestského, tak občania držte hubu, len nás volte. Takže v Seredi sa môžete len tomu tešiť, že sa môžete slobodne vyjadriť.V Galante to súdruhovia vo vedení mesta v žiadnom prípade nedopustia.
je isté, že mestskí páni v Galante sa budú ohradzovať na pomenovanie súdruh, treba sa ich všetkých vrátane volených zástupcov opýtať, či boli alebo sú boľševici, eventuálne kedy zahodila knižku svojej "rodnej" komunistickej strany.
Robovi | 12-12-2011 12:28:19
Ako yhovorka to nieje zle. Vino kazete a vodu pijete. Stavate poslancov do polohy akychsi nadludi a pritom to sam odsudzujete. Ale len to ukazuje vase pokrytectvo, ked stale moralizujete a sam sa tak nespravate, ako chcete aby sa spravali druhi.
Robo Horvath | 12-12-2011 10:39:26
Pre Robovi 11-12-2011 23:21:00, medzi nami je zásadný a podstatný rozdiel a to v tom, že ja nie som verejne činná osoba platená z daní obyvateľov, ale som ten čo tie dane platí a preto očakávam, že každá verejne činná osoba platená z našich daní sa bude aj zodpovedne k obyvateľom správať.
Adela | 12-12-2011 09:57:36
Prečo: A už dajte tym komunistom pokoj,komunisti chcu predat salu v DK,komunisti tu robia všetko,čo sa tu kritizuje a za čo su vlastne zodpovedni tí terajši? Ešte že sa maju na koho vyhovorit.Tak už dajte pokoj s komunistami a žite v reale.
Adela | 12-12-2011 09:53:08
prečo:Prepačte,moj komentar bol čisto v rovine spominania,nevyjadrila som sa,že by som to dala za vinu vedeniu mesta,to nie.Nepodsuvajte mi vaše myšlienky .Pekny den
preco | 12-12-2011 09:03:37
Tu otazku od Adely a odpoved na nu o zavodoch v Seredi brat ako argument proti terajsiemu vedeniu mesta je kratkozrake. Ved vsetci dobra vieme, ze vsetko "bohatstvo" zostalo v rukach byvalych komunistov,co umoznila Meciarova garnitura, teda aj byvalych veducich v tychto zavodoch, akurat si popresuvali stolicky do inych krajov, kde ich ludia nepoznali...Takmer vsetko, co je v Seredi sukromne, vedu a maju ti ludia, co tam uz predtym pracovali. Napr. Dipex, Lunek, atd. aj ked prave v tomto to majitel robi ozaj dobre, vzdy sa vzdelaval, vyzna sa, a bol aj oceneny.
re Adela | 12-12-2011 09:00:14
ako adela ? vsetko do jednej starej plechovej hrdzavej nadoby ?
Robovi | 11-12-2011 23:21:00
Nemali ste nahodou tiez pred par mesiacmi rezervovane miesto na diskusii, na ktore ste sa z vysoka vybodli???
Utópia vs realita | 11-12-2011 23:17:47
Adela, ty si zo Serede? Asi nie alebo by som sa minimálne nehlásil k obyvateľom Serede. Prispievaš na SOL len aby "reč nestála"... Predpokladám, že internet ovládaš:))) a preto si klikni www.kavoviny.sk, www.sedita.sk, www.cukrovary.sk, na krach býv.mäsopriemyslu sa choď opýtať majiteľov a býv.manažérov... Technické sluby sa súťažia verejným obstarávaním, kritérium je najnižšia cena ale to je kapitola o niečom inom. Hádam to pochopíš. Bohužial, takýto úbohý prehľad o tomto meste majú aj iný "filozofický" prispievatelia a účinkujúci :)))Pekný večer. PS: A v Seredi nebolo všetko super :)
Robo Horvath | 11-12-2011 22:03:03
Takéto diskusie môžu mať pre nás obyvateľov a mesto určite význam , pretože tu je ďalšia možnosť na rôzne názory, problémy, návrhy či potreby nás obyvateľov. Len ma naozaj zaráža, že sa doteraz nenašiel žiadny poslanec či niekto z MsU čo by sa zúčastnil diskusie. Preto sa mi natíska otázka prečo? Je to z ich strany nezáujem o názory obyvateľov ? Alebo je to pre vás nepríjemné odpovedať na otázky obyvateľov vašich voličov? Páni poslanci a MsU, nechceli ste anonymov, tak teraz máte jedinečnú možnosť on-line a bez anonymov, tak dúfam že sa to pohne k lepšiemu zajtrajšku pre nás obyvateľov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-12-2011 18:43:18
Adela | 11-12-2011 18:35:01 | - Vasa otazka je postavena velmi dobre a nad odpovedami sa zamyslame uz roky. A pozname ich. Z velkej casti urcite. Uz medzi sviatkami natocime diskusiu prave na tuto temu. Pravdepodobne pod nazvom - "Mesto sa stalo noclaharnou. Kto to sposobil?"

Pridete do diskusie?
Adela | 11-12-2011 18:35:01
V Seredi bolo super,všetko sme tu mali ,cez kavoviny,mäsopriemysel,cukrovar,pečivarne,tech. služby a pod.A teraz nemame nič ,čo sa stalo a prečo?
Adela | 11-12-2011 18:27:12
Prečo nezbieraju smeti ako niekedy firma Tekom?Nebolo by to lacnejšie?
skriatok | 11-12-2011 15:11:52
aktuálne znenie zákona 582/2004

§ 82
Vrátenie poplatku

(1) Obec poplatok zníži podľa najnižšej sadzby alebo odpustí za obdobie, za ktoré poplatník obci preukáže na základe podkladov, ktoré obec určila všeobecne záväzným nariadením, 11)

a) že sa v určenom období dlhodobo zdržiava alebo zdržiaval v zahraničí,
b) svoju neprítomnosť v obci z dôvodu výkonu základnej vojenskej služby.

... poslanci a uradnici mesta materialy citaju, problem je niekde vyzsie

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign