Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Diskusie na tému cien energií a tepelného hospodárstva mesta s Miroslavom Kantnerom sa zúčastnili iba dvaja poslanci, P. Karmažínová a P.Kurbel.

200

Sereď  - Sobotňajší večer v štúdiu  SOL patril verejnej diskusii zameranej na momentálne mimoriadne aktuálnu tému - neoprávnené zvyšovanie cien energií. S predsedom Asociálcie vlastníkov bytov   Miroslavom Kantnerom a následne s poslancom MsZ v Seredi  Pavolm Kurbelom, sme hovorili nielen všeobecne, ale aj konktétne o situácii spôsobenej prenájmom tepelného hospodárstva mesta súkromnej spoločnosti z Nitry. Práve podmienky prenájmu už viac ako tri roky poslanec Kurbel verejne kritizuje, za čo si vyslúžil nielen primátorom mesta zorganizované  účelové mestské zastupiteľstvo, ale aj nezmyselné uznesenie prijaté poslancami MsZ predpokladajúce perzekuovanie poslanca mesta, resp. možnosť vyvodenia právnych krokov voči nemu za kritiku tých, ktorí podľa neho nevýhodnú zmluvu podpísali a jej podpísanie obhajovali a sústavne obhajujú.

Do štúdia na sobotňajšiu diskusiu týkajúcu sa tak pre občanov vážnej témy, boli s dostatočným predstihom  e-mailom ako aj písomne listom pozvaní menovite  všetci poslanci MsZ, primátor mesta a prednosta MsÚ.

Názory zástupcu  celoslovenskej Asociácie vlastníkov bytov si prišli žiaľ vypočuť iba dvaja poslanci MsZ a to  Pavlína Karmažínová a Pavol Kurbel, ktorý ale bol v druhej časti diskusie aj jej účastníkom.

Poslanec Michal Hanus sa ospravedlnil z dôvodu PN a včas sa ospravedlnil aj poslanec Dúbravec. Ostatní poslanci MsZ pozvanie arogantne odignorovali. Rovnako aj primátor mesta  Martin Tomčányi.

Pozvánka na vypočutie si diskusie:

Dňa 8. 2. 2017, o 21:13, SeredOnLine . napísal:

Vazene poslankyne, poslanci Mestskeho zastupitelstva v Seredi, primator mesta a prednosta MsU,   

    nepochybujeme o tom, ze ste hlavne v poslednom obdobi zaregistrovali vyrazny hnev obcanov SR sposobeny enormne zvysenymi cenami energii a nasledne publikovany videozaznam vtedajsieho predsedu  URSO  Jozefa Holiencika, v ktorom on osobne instruoval dodavatelov energii, ako uctovne mozu umelo navysit ceny nimi dodavanych energii pre koncoveho spotrebitela, teda hlavne domacnosti a  obcanov.   

    Uz viac ako tri roky poslanec  MsZ v Seredi  Pavol Kurbel verejne vyhlasuje, ze tepelne hospodarstvo v meste Sered bolo sukromnej firme  z Nitry prenajate nevyhodne pre mesto  a teda obcanov.   

    O umelom navysovani cien aj za dodavky tepla, opravnenosti uctovania sucasnych cien za dodavane energie a aj konkretne o tom, ci v mediach publikovane  informacie mozu mat nieco spolocne aj s pripadom v nasom meste, sa v sobotu dna  11. februara  2017 o 19:30 hodine  v studiu  SeredOnLine.sk  na ul. M.R. Stefanika (vedla Slovenskej sporitelne na poschodi), budeme rozpravat s predsedom Asociacie vlastnikov bytov  Miroslavom Kantnerom.

Pozyvame  Vas tymto  vypocut si debatu nepochybne sa dotykajucu aj vacsiny obyvatelov mesta  Sered osobne.

Kapacita studia pre verejnost je  24 miest na sedenie. Vstup do studia je do 19:25.
  

    S uctou    Milos Majko

 Prednosta MsÚ  Tibor Krajčovič nám zaslal tento e-mail:

From: Ing. Tibor Krajčovič [mailto:prednosta@sered.sk]
Sent: Friday, February 10, 2017 12:09 PM
To: 'Iveta Belányiová'; milanbuch1@gmail.com; miro.bucha@gmail.com; anton.dubravec@gmail.com; 'Michal Hanus'; michal.irsak@notar.sk; dusanirsak@mail.t-com.sk; dusan@wingsreality.eu; karmazin@sdpharma.sk; p.kurbel@gmail.com; 'Pavlína Karmažínová'; 'Marek Lovecky'; 'Horvath Bystrik'; bystrik.horvath@centrum.sk; jostav@nextra.sk; 'Marcel Královič'; michalkoricansky@gmail.com; 'Božena Vydarená'; 'Marta Némethová'; danielamatuskova3@gmail.com; 'viceprimator'
Cc: 'Milos Majko'; seredonline@seredonline.sk; 'primátor'; pradla@gge.sk; krazel@gge.sk
Subject: FW: Pozvánka
Importance: High

Dobrý deň prajem,

Reagujem na mail p. Majka, ktorý nás pozval na „vypočutie“ si debaty s p. Kantnerom v sobotu o 19,30hod. Odpísal som mu včera mailom s otázkami (viď nižšie v maily), že kto bude aktívnym členom debaty, resp. moderátorom. Naposledy som sa v podobnej debate ešte v priestoroch MsKS Nova stretol s p. Majkom asi v roku 2011. Myslím, že účastníkmi boli p. Rampašek, p. Veselický, p. Vydarená a neviem už ani s kto a neviem už ani ani témy debaty. Môžem sa mýliť. Viac ako 5 rokov nečítam „SOL“ a neviem ako to bude celé manažované.

Včera boli vytlačené „Pozvánky“ na túto debatu na MsZ k dispozícii poslancom. Neunikli ani zástupcom Energetiky, ktorí prejavili záujem o túto diskusiu. Takisto aj konateľ MsBP p. Káčer. Vypočuli si totiž už v minulosti (ako aj viacerí z nás) podobnú jednostrannú debatu s p. Kantnerom. O ďalšiu podobnú debatu ja osobne už nemám záujem.

Ak chce p. Majko opäť podobnú jednostrannú debatu – bude ignorovať tento ich záujem o účasť v debate. Ak doteraz nevedel o ich záujme sa debaty zúčastniť. Teraz to už vie. Ak má o ich účasť v debate záujem, ozve sa mne či spomenutým pánom v primeranej časovej dobe s prejaveným záujmom či nezáujmom o ich sobotňajšiu účasť. Chápem jeho rozhodnutie – ak už bude akékoľvek.

So želaním pekného víkendu...

Ing. Tibor Krajčovič

prednosta Mestského úradu Sereď

Reakcia na e-mail prednostu úradu Tibora Krajčoviča:

Od: Milos Majko
Dátum: 10. februára 2017, 14:08
Predmet: RE: Pozvánka
Komu: "Ing. Tibor Krajčovič" , Iveta Belányiová , milanbuch1@gmail.com, miro.bucha@gmail.com, anton.dubravec@gmail.com, Michal Hanus , michal.irsak@notar.sk, dusanirsak@mail.t-com.sk, dusan@wingsreality.eu, karmazin@sdpharma.sk, p.kurbel@gmail.com, Pavlína Karmažínová , Marek Lovecky , Horvath Bystrik , bystrik.horvath@centrum.sk, jostav@nextra.sk, Marcel Královič , michalkoricansky@gmail.com, Božena Vydarená , Marta Némethová , danielamatuskova3@gmail.com, viceprimator
Kópia: seredonline@seredonline.sk, primátor , pradla@gge.sk, krazel@gge.sk

Prajem dobry den  pan prednosta MsU  Tibor Krajcovic,

a vysoko ocenujem Vasu reakciu na pozvanku  SOL  do studia na zajtrajsi vecer.  Zhruba zopakujem obsah nasho dnesneho tel. rozhovoru:

-          Zajtra, teda v sobotu  nepocitame s vysoko odbornou diskusiou a s predkladanim mnozstva ciselnych udajov, ktorym uplne bezna verejnost – obcan a spotrebitel zvacsa nerozumie a nema si ich kde overit

-          Na zajtra je do studia pozvany predseda Asociacie vlastnikov bytov, teda zastupca vlastnikov bytov – obcanov, spotrebitelov.  Preto sme si dovolili do studia pozvat volenych zastupcov mesta  Sered, teda poslancov MsZ, primatora mesta a Vas, ako uznavaneho ekonoma mesta s ucelom  vypocut si nazor zastupcu  vlastnikov bytov

-          Ako som Vam pan prednosta povedal uz v telefonate, verim ze pritomny bude aj poslanec MsZ Kurbel, ktory v pripade, ze pride rec na Sered, slovo dostane

-          Dovolim si ale pripomenut, ze releventnym partnerom do diskusie poslancovi MsZ Kurbelovi  (zastupca priemo voleny obcanmi kritizujuci zmluvu), nie je konatel A.S. alebo pan Kacer, ale VYLUCNE  primator mesta Tomcanyi (tak isto priamo obcanmi voleny zastupca zmluvu obhajujuci). Jedine voleni zastupcovia obcanov, sa obcanom totiz priamo a aj realne zodpovedaju. Pridavam, ze primator mesta Tomcanyi je aj statutarom priamo nesucim aj pravnu zodpovednost za dianie v meste. Povedane este trosku inak – obcan sa pyta poslancov a primatora a ti su aj zo zakona odpovedat POVINNI. Obcania (a v pripade tejto konkretnej zmluvy) ani poslanci MsZ podmienky zmluvy neurcovali a ani nemohli ovplyvnit.

-          Pan prednosta Krajcovic, som rad, ze ste pochopili moj postoj a budem rad ked uznate, ze ja chapem postoj Vas. Verim, ze moje konanie  ocenite  aj v tom, ze som Vas  do studia pozval napriek tomu ze nie ste volenym zastupcom.

-          Ako som Vam povedal uz v tel. rozhovore – prijimame vyzvu a radi pripravime aj diskusiu odbornu s pozvanim odbornikov. Tu sa vsak budeme snazit ziskat moderatora, ktory problematike rozumie. Ja sa v nej necitim byt dostatocne fundovany, co by mohlo byt na skodu veci.

-          Na zajtra v studiu teda ocakavame maximalny pocet VOLENYCH ZASTUPCOV obcanmi mesta.Ako obcania, tak aj my chceme vidiet zaujem poslancov o temu tolko diskutovanu na celostatnej urovni  po prevaleni vaznej kauzy   Holjencik – URSO, kde je preukazatelne, ze doslo k mimoriadne dramatickemu navyseniu platieb za energie u  mnohych koncovych odberatelov. V tejto suvislosti si dovolim pripomenut, ze aj pan Kacer sa na URSO odvolaval a to nie raz. Asi nemusim velmi zdoraznovat, ze URSO za posledne obdobie zrovna vysoky kredit nepoziva.

Pan prednosta Krajcovic,

Este raz Vam v mene media  SOL dakujem za Vas zaujem, kontakty a verim, ze zajtrajsie stretnutie bude pre Vas ako aj pre volenych zastupcov mesta prinosom.

S uctou  Milos Majko

- - -

Tu a v tomto článku nebudeme ďalej komentovať kauzu prenájmu tepelného hospodárstva mesta, prinášame však kompletný videozáznam z verejnej diskusie.  Vyhodnotenie ako správanie sa poslancov  MsZ, tak primátora mesta, ako aj vyhodnotenie obsahu diskusie nechávame na obyvateľov mesta a občanov.

V hľadaní pravdy pokračujeme.

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
občan | 22-02-2017 20:11:57
Čas ukáže kto mal pravdu a že poslanci a primátor rozhodli v prospech obyvateľov Seredi.Neviem kde pracuje kto tu prispieva ale aj z takejto obyčajnej nepodstatnej chyby urobiť nafúknutú kauzu je nepatričné . Asi taká Tina nikdy neurobila mýlku.Možno je superman . Pani z MÚ to opravila podľa zápisnice,ktorá bola v poriadku. Mýliť sa je ľudské.
Tina | 22-02-2017 15:52:43
Veľmi dobrá diskusia o tom,ako nás podviedli.Pán poslanec Kurbel s pánnom Majkom mali pravdu a ľudia ich tri roky ponižovali.Keby to bolo inak primátor by vystúpil a vysvetlil by to občanom.Žijem v Seredi a rodičov mám zo šintavy.Hrúza čo sa deje.Vymeniť!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2017 18:22:32
anonym | 21-02-2017 17:13:31 | - ideme sa hrat? Ja rad. ;-) No to musime mat rovnake pozicie. Takze pravidla budu - nie anonymne.

V opacnom pripade ide o sluzbu (nie som v Seredi volenym zastupcom) a ak sa chcete so mnou hrat, tak jedine v individualnom diskusnom priestore. To beriem.

anonym | 21-02-2017 17:13:31
Pán Majko a viete kto podpisujúci sa vyhrá cenu za najsamväčšie koniny a deformované správy na tomto webe? Hádajte, určite uhádnete, ak nie spýtajte sa Vášho dobermana.Bavím sa.;-).
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2017 12:48:23
Anonym | 21-02-2017 12:37:11 | - vzdy sa tesim z \"odhaleni\" anonymov ako ste Vy - robim si zbierku a raz vyhlasim sutaz o najvacsieho anonymneho hrdinu pisuceho najvacsie nezmysly. ;-)

Sam vidite, ze to funguje. Preco potom klesat na duchu...
Anonym | 21-02-2017 12:37:11
Pán Majko, asi jete veľa pastiliek na hrdlo a zjavne to nerospieva vašej hlave a úsudku.Nemusím skúšať nič labo ja nemusím ale vy musíte, keďže potrebujete čítanosť, sledovanosť a poskytovanie reklamného priestoru pre tých, čo Vám zaň platia.Vy musíte v Šintave, vy musíte v Šoporni, vy musíte v Seredi .Lebo Vy a Vaše zakomplexované ego to potrebuje a
vy bez toho neviete existovať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2017 19:14:56
občan | 20-02-2017 18:41:18 | - nie, nemusim. Ja zasadne robim co chcem a to vytaca nielen Vas. Takze chapem ja.

Aby som dokazal svoje tvrdenie, prave som Kurbelovu reklamu stiahol. Mal ju ako pozornost, lebo mam rad jeho pastilky a je mi sympaticke, ze sa neposral ani vtedy, ked primator na neho podal zalobu. Je mi sympaticke, ze ide za pravdou uz 4 roky a na rozdiel od inych, dosiahnutie ciela plati zo svojich penazi.

Kurbelove pastilky funguju a su vybornou prevenciou pred nachladnutim.

Tak co skusite teraz? ;-)
občan | 20-02-2017 18:41:18
Pán Majko,prečo keď sa tu objaví iný názor ako ten Váš zúrivo búšite okolo ako malé dieťa .Vyzerá to tak,že práve Vy musíte za každú cenu.Nehnevajte sa,ale takto mi to príde keď aj na Vašu besedu príde iba poslanec Kurbel.Do debaty sa zapojí Kurbel,pravdu má podľa Vás len Kurbel, reklamu u Vás má z poslancov iba Kurbel.Náhoda???Chápem že musíte.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2017 13:28:58
Anonym | 20-02-2017 12:54:55 | - bavim sa neskutocne...

Som si isty, ze Kurbel nie je odbornikom na tepelne hospodarstvo. Nie som nim ani ja a odbornikmi v tejto oblasti nie je ani minimalne 99 % obyvatelov mesta.
Mate vsak problem. Nie je to o odbornosti, ale o tom, komu prenajaty majetok de facto patril a zatial este z casti aj patri.

Ale podme k tym odbornikom. Holjencik je odbornikom nespochybnitelne dobrym. Az takym, ze ho do mimoriadne dolezitej funkcie dosadili zakonodarcovia a vlada SR. A pozrite sa, kam to dotiahol, co sposobil a kde skoncil.

Dnes som si uz uplne isty tym, ze sposobil lavinovy efekt a zacnu padat dalsi, ktorych konanie je vazne spochybnene a je uz len na samotnych obcanoch a pripadne poskodenych a samozrejme na poslancoch ako je v tomto pripade KURBEL, nevyhodne zmluvy kritizovali a odhalili pred obcanmi nielen tych, ktori su za ich podpismi, ale aj tych, ktori svojou necinnostou sposobili ich platnost.

Nie je dolezite, kto sa ako sprava na \"sukromnych\" rozhovoroch, ale ako vystupuje a kona tam, kde je mozne veci menit. A to su VEREJNE ROKOVANIA MsZ.
Anonym | 20-02-2017 12:54:55
Pán Kurbel môžete napísať aké je Vaše vzdelanie? Ako blízko máte vedomostne k tepelnému hospodárstvu a čo viete o problematike čerpania eurofondov v oblasti tepelného hospodárstva. Podľa toho,čo hovoríte máte k tejto odbornosti tak ďaleko ako vidíte. Ste ako eskimák na besede o probléme púšte Gobi.Príznačné pre Slovensko,ako sa odborníkom na teplo stane niekto keď je zvolený za poslanca .
obyvatel | 19-02-2017 15:54:18
https://clanky.topreality.sk/bratislavcania-zaplatia-za-teplo-opat-o-nieco-menej-2694.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mailing

inde to ide, ale v Seredi ?
Pavol Kurbel | 19-02-2017 13:39:26
bez akejkoľvek protiváhy?
Ja som prišiel, prečo neprišiel Tomčányi, čo sa bojí?
Obcan | 19-02-2017 01:45:34
občan | 18-02-2017 22:29:05

Bez akejkolvek objektivity,protivahy ?
Pokial viem tak moznost vyjadrit sa dostala aj druha strana.
Ked niekto naschval nevyuzije vyvratit argumentami slova protivnika a radsej sa bude stazovat ako mu bolo ublizene,to je take...seredske ?
občan | 18-02-2017 22:29:05
Jednostranne orientovaná prednáška bez akejkoľvek protiváhy.A že sa nejedná o vysokoodbornú tému to už ani nepotrebuje slová. Ak toto je objektivita,tak neviem neviem.Znôška tém na slabučkej odbornej úrovni.
Johnny | 16-02-2017 18:00:00
Sranda ako na tieto temy vzdy nabehnu \"akoze\" diskutujuci aby sa snazili odputat pozornost a otocit mienku :D
Ako vzdy trapne a zbytocne
obyvatel | 16-02-2017 15:55:46
K.rva tak zo kde sme a co to ma znamenat aby sa poslanci nemali moznost dostat k takymto zakladnym informaciam !!!
A kde je potom obyvatelstvo?? To uz naozaj tu mate v tomto meste platiacich ludi len za obycajne platiace ovce???
Pavol Kurbel | 16-02-2017 15:12:43
že by to zverejnenie niekomu nevyhovovalo? Ja som za zverejnenie.
obyvatel | 16-02-2017 09:21:25
Proste preco sa nezverejnia realne a hlavne pravdive informacie aby si obyvatelia co toto cele platia urobili svoj nazor
obyvatel | 16-02-2017 09:15:09
Na skodu je to ze uz nemaju odvahu sa ani ukazat pred kamerou a vecnou debatou tieto problemy vysvetlovat obyvatelom aby obyvatelia mali moznost si urobit. Inak by som sa rad pozrel na tu vydatnost toho geovrtu. Aku ma skutocnu teplotu a prietok. Taktiez by som si rad pozrel nejake statistiky vydatnosti
otazka.. | 16-02-2017 06:30:28
..je len na škodu,že na tieto \"profesionálne reči\"nereagujú ľudia ktorí sa tomu ozaj rozumia...
zase sa obcan nechal odrbat | 15-02-2017 14:44:33
Tak potom nech stratu znasa mesto a nech zaplati 1,2miliona alebo AČ s Vranovicom.
Obcan | 15-02-2017 13:39:03
Pomaly to tu bude horsie ako oblast Bermudskeho trojuholnika.
Tu je vysokostratove hadam vsetko...
občan | 15-02-2017 11:35:17
Geovrt sa robil za Áča a Vranoviča a odhlasovalio to MsZ, nie je výdatný ani spolovice ako boli predpklady a splácať ho treba . 1200 000 eur. Ide o vysokostratovú investíciu mesta Sereď oproti iným mestám napr.Galanta.
Pre tajna klubovna | 15-02-2017 08:37:06
Lebo nie kazdy je taky patolizac ako ty.
zase sa obcan nechal odrbat | 14-02-2017 21:34:17
Dakujem p. Kurbel. Piatok poslem
obyvatel | 14-02-2017 21:28:48
Najviac ma serie ze mesto cize vsetci obyvatelia splacame uver za geovrt z ktoreho zisk si berie úzka skupinka smradov. A uz ked sme sa nechali takto odrbat nasim volenym predatorom bez zopovednosti tak si aspon zaspievajme uz ked na ine sa nezmozeme.

https://www.youtube.com/watch?v=ehhRlHriI3E
tajna klubovna | 14-02-2017 19:37:17
Preco poslanci zo Serede nepridu aj malemu Jurajovi a malemu Samkovi do pivnicnej klubovni na kus reci ? Ved aj oni maju na telefone video kameru a plno otazok.
Pavol Kurbel | 14-02-2017 19:32:02
môj mail je:
p.kurbel@gmail.com
Onanym | 14-02-2017 16:57:46
pre zase sa obcan nechal odrbat | 14-02-2017 16:19:51 - ved si skuste precitat clanok: p.kurbel@gmail.com . P.Kurbel snad prepaci..
zase sa obcan nechal odrbat | 14-02-2017 16:19:51
p.Kurbel mozete mi prosim poslat vas mail. Preposlem odpoved z URSO kde som sa dozadoval vysvetlenia narastu ceny tepla pre Sered plus poslali ake mala energetika sered investicie
pre toho senozruta nizsie | 14-02-2017 15:47:25
Veri tomu dost ludi lebo nemaju v hlavach to co tam mas ty. A netrcia z niekoho zadku ako ty ty prisluhovac.
občan | 14-02-2017 15:17:05
Tak toto je naozaj nádherne objektívna informácia nezávislého novinára.
Verí tomutu aspoň Váš doberman ? Tu niet čo komentovať.Lebo Majko .
Aspoň vidno koľko poslancov Vašim konšpiračným tláchaniam verí pán M.
občan | 14-02-2017 14:46:31
Nemusel som to video ani celé vidieť. Stačilo mi už to, keď som si čítal chronológiu tepelného hospodárstva v Seredi, keď som počúval zastupiteľstvá, rozdielne hodnoty o výdatnosti vrtu, podklady pre zastupiteľstvo o bytovom podniku,... a v konečnom dôsledku to, že nad energiami v meste držia opraty angláni. Kam sme to dopracovali... Poslanci to buď nevidia, alebo vidieť nechcú. Kto drží hubu, súhlasí, a teda tiež nesie zodpovednosť. Snáď si nemyslia, že prišli do mesta bez toho, aby dosiahli zisk. Veď o tom to je. Dobre vedia, do čoho idú a čo z toho budú mať. Ako aj to, za čo vyvalili prachy, kedy sa im vrátia a kto to bude platiť.
Lolo | 14-02-2017 14:24:53
Prednosta SOL nesleduje niekoľko rokov ale s primatorom majú uderku vždy pripravenú :)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign