Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Demonštrácia ku kauze Gorila - boli sme pri tom - AKTUALIZOVANE

Miloš MajkoDátum27. 01. 2012 18:57:29TémaKauza GORILA
200 Novinár  Tom Nicholson sa z pódia prihovoril demoštrujúcim a vyzval ich ísť voliť.

Bratislava  |   Dnes o  15. hodine sa na námestí  SNP v Bratislave stretlo niekoľko tisíc ľudí, aby spoločne vyjadrili svoju nespokojnosť s politickým vývojom na  Slovensku a svojvôľou niektorých politikov a podnikateľských skupín. Z námestia  SNP sa demonštranti presunuli pred prezidentský palác, kde opätovne zazneli prejavy aj radových občanov. Nádvorie paláca ľudia následne zasypali banánmi.

Protestná akcia bola ukončená pochodom pred budovu  Národnej rady  SR.

- - -

Foto a video reportáž z akcie spracovávame.

AKTUALIZOVANÉ

Fotoreportáž pod článkom:  http://www.seredonline.sk/clanky/demonstracia-ku-kauze-gorila-bez-komentara/    a v článku  Ivana Sklenára.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-01-2012 21:19:59
p.Majko | 28-01-2012 21:02:52 | - zo zaciatku mozno bude stacit citat nadpisy clankov ... Video je uverejnene uz takmer 24 hodin.
p.Majko | 28-01-2012 21:02:52
kedy date video ci uz aj vas cenzuruju?
NEZABUDNUť | 28-01-2012 20:20:07
Nič proti Matovičovi.No nebude to ten istý Matovič ktorý vraj v minulosti doviezol tlačiarenský stroj zo zahraničia ktorý tam najprv rozobral a na Slovensku opeť poskladal a clo bolo obídené.Aj takto sa dá ušetriť ,alebo lepšie povedané štát pripraviť o peniaze.Možno sa mýlim kludne ma opravte.Neverím ani Matovičovi.Su to dobre platený herci tužiaci po moci po funkciach. No a to spolu prináša peniaze.Mali sme tu už iného odborníka Janka Luptáka dostal sa k moci a čo z toho mali obyčajný ludia?Ako vždy nič.
anonym | 28-01-2012 13:00:00
Stačí jedným okom sledovať našu politicko-farizejskú scénu a je jasné, že neexistuje človek, ktorý by dokázal rozvíriť politické vody tak ako Matovič aj za cenu kritiky do vlastných radov. Všetci všetkých kryjú, pretože všetky na všetkých niečo majú. Práve pre toto si politici v určitých situáciách vzácne rozumejú bez ohľadu na to z akého spektra sú. Keď sa kradne všetci sa dokážu zakryť. Jedine Matovič sa vie ozvať. Pre toto ho budem voliť.
re 28-01-2012 11:34:02 | 28-01-2012 12:42:10
mysli toho Matovica a vies aky je rozdiel medzi nim a tymi ostatnymi ?
1. okamzite to zverejnil
2. nespravil to co od neho chceli
3. pokial viem bol to zart co na neho spravili kamosi

ak v tom nevidis rozdiel tak neviem ...

okrem toho matovic je znamy aj z predparlamentej cinnosti a bojoval proti korupcii aj na lokalnej urovni ked ponukol ovela vyzsiu cenu za nehnutelnost, ktoru v trnave niekomu len tak odklepli
ad.Matovič to istí - myslíš tento Matovič? | 28-01-2012 11:34:02
„Kamarát ma pozval na kávu a ponúkol mi 20 miliónov eur,“ povedal SME Matovič. Redakcii sa sám ozval. Ponuku mal dať človek, s ktorým sa dobre pozná.
SaS a Matovič začínajú veľmi nedôveryhodne, tvrdí Roman Krpelan.

Na otázku, či to myslí vážne, dostal odpoveď, že má len pokyn doniesť mu odkaz. Ten znel: pokiaľ Matovič zariadi predčasné voľby, zaplatia mu. Štvrtinu mal dostať hneď, zvyšok, keď predčasné voľby vyhlásia.
Slabý článok

Matovič a jeho poslanci Erika Jurinová, Jozef Viskupič a Martin Fecko môžu byť slabým článkom koaličnej väčšiny.

Nie sú členmi SaS, len sa na jej kandidátke dostali do parlamentu. Bez ich podpory nová vláda nemá väčšinu a so 75 hlasmi by nemohla získať podporu pre vládny program. V takej situácii by hrozili predčasné voľby.

Kamarát vraj Matovičovi vysvetľoval, že ponuku dostal „z podnikateľských kruhov“ a mal by obavy o život, keby mu prezradil, kto peniaze dáva.

Polícii ani prokuratúre údajný pokus o podplácanie Matovič neoznámi. „Keby som mal udať kamaráta, nespravím to. Jeho len využili ako niekoho, kto sa mi vie dostať ľahko pod kožu.“

Matovič je podnikateľ a jeho rodina vlastní majetok v hodnote miliónov eur.
anonym | 28-01-2012 10:20:24
Matovič to istí vo voľbách. Tak som sa rozhodol. Jediný pravičiar, ktorý nemá problém veci pomenovať pravým slovom a jediný, ktorý nemal problém s kritikou vo vlastných radoch. Ostatní zo zlepenca dokážu len farizejsky jeden druhého obhajovať.
pozorujem vo svojom okoli | 28-01-2012 10:09:44
ze zaryti volici pravice, najma SDKU sa vzdavaju dovery v tuto stranu koli kauze Gorila ale nevidim ani jedneho cerveneho Khmera ktory by na Robertka povedal krive slovo po 4 rokoch okradania naroda. Hlupaci, nic slusnejsie ma nenapada...
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 27-01-2012 22:56:00
No ja sa v prvom rade budem musieť najprv emočne odpútať. Až potom sem niečo pridám ... ale už mám aj asi trojsekundové video (nie moje) ktoré by som kľudne nominoval na pulitzerovu cenu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-01-2012 22:22:46
Tomas, zucastnil som sa aj ´89 a mnohych dlsich akcii. Vy ste este mlady a verim, ze to cele vnimate velmi intenzivne. Na namesti SNP sa uz velakrat pisala historia republiky a pise sa aj teraz.
Skutocne, neprekvapi ma nic.
Atmosfera bola vyborna, no nemienim nic komentovat. Ludia si musia urobit nazor z fotografii a nasledne videa. Osobnu ucast vsak nenahradi ani jedno a ani druhe.

Mojou ulohou na akcii je dokumentacia a to sa snazim urobit vzdy co najlepsie.
Ak mate foto, verim, ze spolu s dojmami dolozite svoj material. Viac nazorov sa vzdy hodi.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 27-01-2012 22:07:31
Pán Majko ... obdivujem Vás, že ešte dnes idete písať článok. Ja na to dnes jednoducho nemám. Ale som emočne niekde na vrchole ... prirovnal by som to k orgazmu. Kto tam nebol to jednoducho nepochopí. Ja som šiel do protestu nie k vôli fotkám a videám ale kvôli tomu, že som presvedčený o správnosti tejto akcie (samozrejme tým nemyslím, že by ste tam bol len kvôli fotkám pán Majko :D). Som neskutočne rád, že sa akcie zúčastnili tisícky ľudí. Je to nádherný pocit. Teším sa na Vašu reportáž. Ak by ste mali málo foto a video dokumentácie o čom pochybujem, kľudne mi dajte vedieť, niečo sa nájde aj u mňa.
Ivan | 27-01-2012 20:53:52
Tento štát je skorumpovaný a zhnitý skrz-naskrz. Keď sa tu nič nestane, skončíme ako africké krajiny. Je mi z toho zle, že som v 89-tom štrngal v BA kľúčami. Dneska je to mesto byrokratických parazitov, a politikov, ktorí nás cucajú horšie ako švy a blchy.
anonym | 27-01-2012 20:21:47
V televíznych novinách na Markíze bol záber aj na p. Majka :-)
zaujimave na tom je | 27-01-2012 20:01:53
ze ani jeden politik sa v mediach doteraz nevyjadril k demonstracii a media neodvysielali resp. nezverejnili rozhovor s nikym z ucastnikov demonstracie ani s organizatormi, aspon som to nepostrehol a sledujem akciu cely den
Ivan | 27-01-2012 19:42:41
ved tie média sú tiež súčastou Gorile , prečo by mali informovat proti sebe ...
verim ze tej hrstke | 27-01-2012 19:39:05
studentov ktora akciu zoorganizovala ten entuziazmus vydrzi. Podporujem taketo akcie vsetkymi desiatimi. Do toho !!! Nedajte sa zastavit !!!
Na druhej strane som sklamany z nasich medii ktori nevenovali tejto demonstracii dostatok priestoru a tym ubrali tejto udalosti na dolezitosti.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign