Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ďalšie voľby odignorované občanmi?

Miloš MajkoDátum24. 05. 2014 23:25:05TémaEurovoľby 2014
200

Kopy nevyužitých hlasovacích lístkov iba pol hodinu pred uzatvorením volebných miestností nám jasne napovedali, že národná  tradícia (tragédia)  vo volebnej účasti ani tentokrát porušená nebola.

Neviem síce o akých percentách sa bude hovoriť tentokrát, nebudú však nijako vysoké. Dnes som sa na tému Euro volieb rozprával s viacerými ľudmi - "seriem na všetkých, nestoja mi za námahu", som počul od väčšiny z nich.

Snažím sa chápať. Nedarí sa. Neviem totiž, ako priemerne inteligentný človek nevie pochopiť, že nevolením neschopných a opozeraných politikov netrestá, ale odmeňuje! Totiž za tie roky, si oni svoju voličskú základňu získali. Tí noví, možno nádejní poctivci ale šancu nedostanú. Nedajú im  (sebe) ju  práve tí ľudia, ktorí nechápu. Napríklad aj to, že voľby budú  (žiaľ) platné aj vtedy, keď samých seba prídu zvoliť iba samotní kandidáti...

- - -

A ešte niečo ma hnevá a ťažko sa s tým stotožním. Ide o spôsob voľby. Volím stranu, na kandidátke ktorej môžem zakrúžkovať dve mená. Čo to je? Prečo nemôžem voliť osobnosti (13) z rôznych politických strán? Neurobil si zase niekto legislatívu vyhovujúcu každému, len nie demokraticky mysliacemu občanovi?


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
autorovi | 27-05-2014 23:04:04
Volit pojdem jedine, ak bude niekto kandidovat s navrhom na zrusenie EP....toho sa zial nedockam asi :)
Jozef | 27-05-2014 11:14:06
Vynosy z ciernej ekonomiky su stale vynosy.
Pokial "ich" stat kasiruje, tak pridu Kam?
Niekomu do vacku, ci do spolocnej kasy?
Takze, podla mna je to spravne.
zisťujem že podľa metodiky EÚ je Sereď bohaté mesto | 27-05-2014 10:16:32
Do HDP počítajú prostitúciu či drogy aj iné krajiny, napríklad Holandsko či Veľká Británia. Zmenu výpočtu pre Taliansko schválila aj Únia.
Taliansko od októbra začne do HDP započítavať aj čiernu ekonomiku. Pôjde napríklad o výnosy z prostitúcie, pašovania cigariet, alkoholu či predaja drog. Informáciu priniesol denník Lidové noviny.

HDP krajiny vďaka inému výpočtu stúpne, predpokladá sa, že by mohlo ísť o dve percentá.
Zmenu výpočtu schválila aj Európska únia. Európsky štatistický úrad Eurostat totiž žiada, aby krajiny mali čo najpresnejšie záznamy o veľkosti ekonomík.

Započítavanie prostitúcie či predaja drog má podľa Únie pomôcť pri porovnávaní ekonomík a následnom rozdeľovaní eurofondov, píše Huffington Post.
Do ekonomiky už prostitúciu či predaj drog započítavajú aj iné krajiny Únie. Napríklad Holandsko, k novej metodike pristúpila aj Veľká Británia. Tej podľa odhadov zmena metodiky zvýši HDP o 9 miliárd eur.

Španielsko si tak má papierovo polepšiť o takmer 10 miliárd eur.

ekonomika.sme.sk/c/7216370/taliani-si-mozu-znizit-dlh-do-hdp-zapocitaju-drogy-aj-prostituciu.html

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-05-2014 23:24:54
autorovi | 26-05-2014 23:19:48 | - ze EK a EP je v mnohom hnoj, s tym s Vami suhlasim.
Ze nas obycajnych ludi maju za ovce a poddanych - pri tych vyhodach a prijmoch, sa im ani nedivim.
Ze sa zatial pravdepodobne vsetci zvoleni zastupcovia na volicov hned po volbach vyprdli - ano, aj stym suhlasim.

Nesuhlasim a nikdy suhlasit nebudem s tvrdenim, ze to vyriesime ignorovanim volieb.

Urobme cokolvek na to, aby boli veci zmenene v prospech vacsiny ludi.
autorovi | 26-05-2014 23:19:48
Ak Vam to prislo zaujimave, prospesne ludom a hodne financii ktore sa tam tocia,tak sa naozaj neni o com bavit...ano, bohuzial, aj na EK aj na rade, uplny hnoj.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-05-2014 22:20:25
autorovi | 26-05-2014 18:36:06 | - nebudem sa zaoberat absurdnostou Vami polozenej otazky. Ano, ja som na rokovani Euro parlamentu v Bruseli bol osobne. Boli ste aj Vy?
anonym | 26-05-2014 20:40:23
Nakoľko zastávam názor, že noví poctivci ako kandidáti do europarlamentu neexistujú, je mi jedno kto tam bude sedieť. Tým pádom z môjho pohľadu nemá zmysel voliť. Kde zobral autor článku istotu, že tí ktorí neboli zvolení by boli lepší? Ako tu už bolo spomenuté, mašinéria EU ich zomelie. Zaradia sa do nejakej frakcie a stanú sa z nich ovečky. Takže je jedno či je tam okukaný Kukan alebo nová tvár. Inak ísť voliť tiež neznamená niekedy terno. Hlavne ak človek dá hlas niekomu kto ho potom sklame. Takže v čom je rozdiel?
autorovi | 26-05-2014 18:36:06
Načo sa vlastne vyjadrujete k veciam, o ktorých podľa tohoto viete akurát tak z wikipedie???Krásne je to tu napísané, že je úplne jedno aká osobnosť, aká strana, aký človek tam sedí.Mašinéria nepustí. EP je tak zbytočná inštitúcia, voľby treba odignorovať, dostať sa na 5% účasť a zrušiť túto kolosálnu debilitu. Pre všetkých by som doporučil absolvovať jedno zasadanie....
hombre | 26-05-2014 16:07:50
@volit ludi s nazorom, nie opice! | 26-05-2014 13:31:12: Vetu "Toto je mozne len pri komunalkach, zial.. " si dovolím trochu poopraviť. Žial, ani tam to neplatí. Ak sa vo volebnom obvode, kde mám právo voliť, nenachádza žiadny kandidát, hodný môjho hlasu, ale je taký v inom volebnom obvode, tak mám dve možnosti:
a) dať hlas tomu, ku komu nemám dôveru alebo
b)neísť ku volebnej urne.
Ale oboje sú zlé alternatívy. A hoci takáto úprava volebných obvodov je plne v rukách poslancov, návrh na vytvorenie jedného volebného obvodu pre celé mesto, v minulosti už podaný bol, ale neprešiel. Prečo asi?
volit ludi s nazorom, nie opice! | 26-05-2014 13:31:12
Zial, "system" je tak nastaveny, ze sa volia strany, nie osobnosti (aj do EU)
A kruzkuju lebo demokracia, tak len dvaja..
Pokus aj do narodneho parlamentu skusili obycajni, sice mix ale uspech kruzkovanim.
Toto ale je len improvizacia. Skutocna demokracia by naozaj bola kruzkovat vsetkych 150, 13 atd (podla max,poctu mandatov)
Toto je mozne len pri komunalkach, zial..
Potom staci kazdej strane nejaky fuhrer, zopar pobocnikov a stado opic. A demokracia ako vymalovana!
Radsej mat 150 svojskycb tvrdohlavych ludi s nazorom, kt. sk ludia vykruzkuju, ako partajna demokracia. Vzdy z toho vzide lepsi, verejne prospesny vysledok.
a ad Peter: Skripek sa prekruzkoval, lebo silna osobnost s nazorom, aj ked s nim kazdy nemusi suhlasit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-05-2014 13:08:16
Peter | 26-05-2014 11:53:54 | - nenapada ma, ako by este SOL mohlo pomoct pri otvarani oci ludom. Nevolit, znamena umoznit uspiet niekomu, kto si svojich volicov dokazal zorganizovat dokonale.

Neviem, snad sa ludia spamataju, ked bude fakt rozkradnute uplne vsetko a ked nebudu mat co dat detom jest...
Peter | 26-05-2014 11:53:54
Teraz sa prejavilo na plné pecky to čo som tvrdil o kandidátoch ktorí sa prezentovali ako bojovníci za práva detí a matiek a pod.do europarlamentu!Príkladom je nejaký pán škripek,tomu vadí aj teplá voda!Pri takej nizučkej účasti stačí naozaj desať kamarátov ktorí ho pretlačia na dobrý flek!A teraz pome nadávať ako na nás serú,nič nerobia,berú nekresťanské peniaze hoci Kresťanský demokrati sa pochválili,že vystúpili na rokovaniach ale nikto o tom nepíše a teda ani nevie!Už vidím ako bude SOL plné múdrych ľudí a na jeseň sa zasa na to treba vys...ť!
ešte dopĺňam k 20:55:48 | 25-05-2014 21:03:07
čiže je úplne jedno či ste volili kdh smk alebo sdku,aj tak pred hlasovaním politická frakcia zvolá eurodarmožráčov,rozkáže im ako majú hlasovať a za 8 tisíceurové mesačné držhubné aj patrične zaeurohlasujú :-D
zásadne sa volieb do europarlamentu nezúčstňujem | 25-05-2014 20:55:48
pre idealistov-je úplne jedno koho volíte europarlament má vlastné pravidlá fungovania/v skratke/:


Vnútorná organizácia Európskeho parlamentu

V pléne Európskeho parlamentu nezasadajú poslanci podľa národností, ale podľa príslušnosti k politickým skupinám. Tieto frakcie tak združujú viacero politických strán s podobným ideologickým zameraním.

Európsky parlament zabezpečuje svoju vnútornú organizáciu tak, že každá politická skupina/frakcia si volí jedného predsedu, niektoré skupiny dvoch spolupredsedov, má predsedníctvo a sekretariát.

Politická skupina/frakcia v EP musí spĺňať dve podmienky: že jej členovia - poslanci reprezentujú aspoň 1/4 členských štátov EÚ a že poslanecká skupina má podľa pravidiel Rokovacieho poriadku EP najmenej 25 poslancov.

Miesta v rokovacej sále počas plenárnych zasadaní EP sa poslancom prideľujú na základe ich politickej príslušnosti, zľava doprava, po schválení predsedami skupín.

Ak niektorí poslanci nepatria ani do jednej politickej skupiny/frakcie EP, potom patria medzi nezaradených.

Pred každým hlasovaním v EP na plenárnej schôdzi politické skupiny/frakcie preskúmajú správy parlamentných výborov a predkladajú pozmeňovacie a doplňujúce návrhy.

Pozícia politickej skupiny v EP je prijatá po dohode v rámci skupiny/frakcie. Žiadny člen skupiny nesmie však prijať povinný hlasovací mandát.

Politické skupiny EP hrajú dôležitú úlohu aj pri tvorbe a schvaľovaní programu zasadaní EP, pri výbere aktuálnych tém, ktoré zvyčajne bývajú do neho zaradené.

V novozvolenom Európskom parlamente pre siedme legislatívne obdobie (2009 – 2014) sa sformovalo sedem politických skupín:

* EPP - Skupina Európskej ľudovej strany (kresťanských demokratov) na čele s Francúzom Jozephom Daulom, ktorá disponuje silou 265 poslancov EP. Je najsilnejšou politickou skupinou EP, ktorá vzišla z júnových volieb do EP v roku 2009. Zo slovenských poslancov EP do nej patria zvolení nominanti SDKÚ, KDH a SMK – Eduard Kukan, Peter Šťastný, Anna Záborská, Miroslav Mikolášik, Edit Bauer a Alajos Meszáros
* Socialisti zostali v Európskom parlamente napriek značným percentuálnym stratám druhou najsilnejšou frakciou. Zmenili však svoje označenie zo Strany európskych socialistov (PES) na Skupinu progresívnej aliancie socialistov a demokratov (S&D) po tom, ako sa k skupine pridali poslanci talianskej Demokratickej strany. Frakcia má v EP 184 členov, medzi ktorými sú aj slovenskí poslanci za stranu Smer – SD: Monika Flašíková – Beňová, Vladimír Maňka, Katarína Neveďalová, Monika Smolková, a Boris Zala. Monika Flašíková – Beňová bude vo frakcii S&D zastávať jeden z podpredsedníckych postov. Nezmenil sa ale predseda socialitickej frakcie. Je ním naďalej Nemec Martin Schulz.
* ALDE: Skupina Aliancie liberálov a demokratov za Európu je treťou najpočetnejšou frakciou EP s 84 poslancami. Na jej čele vystriedal jej doterajšieho šéfa Grahama Watsona niekdajší belgický premiér Guy Verhofstadt. Zo slovenských poslancov je členom skupiny Sergej Kozlík (Ľudová strana – HZDS).
* Zelení (Greens)/EFA: Skupina zelených/Európska slobodná aliancia zastupuje v EP 55 poslancov. Šéfovať tejto skupine budú aj naďalej Daniel Coh-Bendit a Rebecca Harmsová.
* Rovnaký počet poslancov by mala mať i novovytvorená skupina Európskych konzervatívcov a reformistov (ECR) na čele s Timothym Kirkhopeom.
* GUE/NGL: Konfederatívnu skupinu Európskej zjednotenej ľavice - Nordická zelená ľavica zastupuje v EP 35 poslancov. Vedie ju Lothar Bisky.
* Najmenšou politickou skupinou EP je frakcia Európska sloboda a demokracia (EFD) s 30 poslancami, vrátane slovenského Jaroslava Pašku zo SNS.

Zvyšných 26 poslancov Európskeho parlamentu je neradených do žiadnej so siedmich frakcií.
----------------- | 25-05-2014 20:04:15
Nepochybne "účasť"na voľbách jasne deklaruje postoj Slovákov na tú onú teda Európsku úniu. Ale úplne stačí, že vyvolávač zlých duchov, nacionalista a vojnový štváč Paľo Čáky sa do Bruselu dostane. To až uvidíte, čo jedna nanažratá nacionalistická sviňa túžiaca určite len po zmene hraníc Slovenska tam dokáže narobiť zla pre samotné Slovensko. A že tam bude blabotať len vo svojom materinskom jazyku, to si píšte. PO slovensky nepovie ani slovo. Však je to Maďar ako fašista Mikuláš Horty.
obcan | 25-05-2014 18:47:23
bohuzial, ludia volia toho kto im viac naslubuje, kto im zalepi oci sprostostami. Tak ako vo velkej polityke, tak aj v malej. Vidno ze sa nam zvolebnieva, v meste sa robi na plne obratky :). A k tym eurovolbam, pre Slovensko su bezvyznamne. Ty nasi tam ani prt nepretlacia, nicim nepomozu obcanom tuna doma. Akurat tak pomozu sebe k plnym penazenkam.
MIRO | 25-05-2014 16:40:17
Pan obcan to trafil,takze kaslat na volby a tych nenazranych zlodejov politikov,nic pre nas neurobili len nas oje..li,sme zobraci a chudaci
Obcan | 25-05-2014 15:47:57
Pan Majko vymenoval v diskusii mena hlavnych akterov-strojcov toho ako to uz 25r na SK vypada a tym padom dal aj odpoved preco ludia nevolia aj ked nove tvare.
Ak sa dobre pamatam,boli tu zli komunisti,ludia chceli zmenu,prisiel jeden velky pan boxer,ktory slubil ze tu bude male Svajciarsko-ludia uverili,volili ho.
Potom ked uz bolo zle a hlavne bolo vidiet-skor nebolo vidiet to male Svajciarsko,tak sa objavil jeden pan na bicykli a ludom slubil dvojnasobne platy a lepsi zivot.
Ludia uverili a volili ho.
Potom ked videli ze jaksik sa tym platom hore ist nechce a ked aj sli ,tak zase sli ceny vyssie aj niekolkonasobne,zistili ze zas boli len oklamani a tak zas prisiel jeden pan s istotami,tak si povedali,ze ved teda zvolime jeho a pan je tam uz niekolko rokov recami a skutkami si uplne oponuje a akosi sa ten obycajny slovacisko zase nema dobre.
25r po revolucii,stvrstorocie...
Lenze ani tento pan tam nebude dlho a pride dalsi ktory slubi...
A dalsi ktory zase slubi a dalsi a dalsi...
Ja som pochopil uz davno ze musim mysliet sam na seba a ze NIKTO z nich mi nebude chciet NIKDY dobre a kto tomu este veri,nech navstivi Dr.Chocholouska.
shelley | 25-05-2014 03:21:46
Pán Majko, ale ako špatne zazeráte na tej fotke. Chápem Vás a stotožňujem sa s Vaším názorom. Nuž ale nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie. A my Slováci sme také nemé deti ( a keby len nemé). Typický Slovák - pán verbatin. ŠAK NAČO?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-05-2014 01:03:01
Pre uplne bezneho obcana su najdolezitejsie volby komunalne.

Ono totiz ani Dzurinda,ani Meciar, Slota ci Fico nebude rozhodovat, ci deti v MS budu mat konecne (po futbalistoch, Sokolovni a ostatnych Seredskych perlickach) opraveny uplne zniceny chodnik, ci sa rodicia nebudu konecne musiet skladat na toaletak... Jednoducho si ludia musia uvedomit, kto a ako rozhoduje o ich buducnosti.

V parlamentnych volbach je urceny smer vyvoja v krajine. No v komunalnych naozaj rozhodujeme o tom, ako v meste budeme zit...
verbatin | 25-05-2014 00:07:18
No ale načo su pre nás dobre tieto voľby do toho jejich Europarlamentu keď aj tak sa s tim nijako nezmani to že sa v tejto republike bude stále kradnuť. Tak ja sa ani nečudujem že nato ludia kašlu ved sú pre nás bezcenne.Akurát sa nato mínaju zbytočne peniaze ktoré by sa dali lepšie využiť. No také parlamentné volby,ktoré vedia priamo ovplivniť chod tejto republiky o tie by sa mali začal vo Väčšej miere bežný ludia zaujimať.Aby sa dostali do našho parlamentu konečne ludia ktorý sa začnu starať o tuto krajinu a nie o svoj biznis.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign