Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ďalší škandál v NRSR

Juraj KuklaDátum20. 09. 2013 20:00:39TémaBlog Juraja Kuklu
666

Moja návšteva v NRSR bola začiatkom ďalšieho škandálu. Asistent poslanca NRSR ma po riadnej prehliadke na vrátnici viedol na balkón - “na divadlo, odvolávanie premiera”. Ten ale obsadili asistenti poslancov SMER, aby tam občania nemali miesto. Pred dverami balkónu ani živej nohy, len ja a asistent, myslím si všetko je OK, ideme dnu. Úctivo sme požiadali o vstup. Ochrankár ma nepustil a asistentovi povedal, že on môže ísť. Už to ma riadne urazilo, opýtal som sa či ja som nula a všetko som nahrával aj jeho menovku. Staval sa mi do cesty ako buran. Povedal som mu, že či sa nehanbí, že ja by som sa prepadol na jeho mieste do zeme, keby som musel robiť takéhoto strašiaka zo seba, od koho má príkazy, podľa akého zákona a paragrafu koná nech ukáže, alebo nech ide domov, lebo aj tak dostane za to padáka. Medzi tým z balkóna odišli dvaja ľudia, znova som sa domáhal a asistent sa išiel pozrieť na prázdne miesta. Ochrankár sa mi postavil do cesty a prišli ešte ale dvaja a jeden mi zakazoval nahrávať, to ma ešte viac nahnevalo. Keby som bol urobil nejaký nevyhovujúci pohyb, tak ma berú v želiezkach, no mal som zapnutú kameru. Potom prišli aj ďalší ľudia, návštevníci, kamery televízie, no vďaka, vydýchol som si! Prišli aj poslanci Mezenská Viskupič, Harško Juríňová ,Mičovský, ale ochranka nás nechcela pustiť a na balkóne už bolo 10 voľných miest. Mezenská vyskočila ku kraju balkóna a začala kričať na parlamentných „ficiakov“, čo sa tu deje, že občanov nechcú pustiť a na balkóne sú voľné miesta. Po asi štvrťhodinovom doťahovaní prišiel zrazu za mnou nejaký “veľmi vysoký komisár”. Zavolal ma na druhý bok a úctivo povedal, že môžem ísť na balkón. Pozerám kde sú ostatní, no tých tam nepustili, už som nevidel, čo sa vonku dialo. Neviem pre čo som dostal takúto výsadu, asi keď som zo ZOMOSu , alebo ma majú niekde v sledovacích záznamoch z 1.9. ? Prišiel som na balkón. Nafilmoval prázdne lavice a začali mi frflať. Opýtal som sa čo sú zač, či sú „ficiaci“, povedali že oni budú voliť Fica. Aha, tak mi je to jasné s kým mám tú česť! Boli to asistenti poslancov SMERu zámerne nasadení na balkón. Radšej som od nich odišiel a sadol som si dopredu na novinárske miesta. Inak veď aj tak som tam bol za nezávislý spravodajský portál, reportér 24. Za nejakú dobu na povel všetci „ficiaci“ a vyprázdnili balkón.

Pointa:

Videl som na vlastné oči, strašne sa táto zlodejská lúza bojí len jedného, občanov a hlavne toho, keď to televízia berie naživo a vidí to celý štát a hlavne vidí to ich volebné stádo. Ta3 hneď prerušila priamy prenos, keď Mezenská vyzývala z balkóna, aby občanov nášho štátu pustili na nezaplnený balkón pozrieť si odvolávanie hrôzovlády.

Tu je nahrávka z médií. Svoju nahrávku mám a dal som ju potrebným ľuďom.

 

Za posledné tri dni som dva strávil v NRSR. Riadne sa to v štáte roztočilo. Mnohým sa po týchto dňoch otvárajú oči a to len vďaka pár ľudom, čo prišli do NRSR a z tajnej samovlády Slovenska, ukázali verejnú hrôzovládu. Na základe toho ani iluzionistické závislé televízie už nemôžu mlčať, úplne klamať a ľudia dostávajú informácie, sledujú vystúpenia najmä poslancov OĽ-NO, ktorý jasne veci vysvetľujú a ľudia začínajú vidieť túto peleš lotrovskú, ktorá rozdáva štát a privádza ľudí do zúfalstva.

Niektorí mudrlanti hovoria, že účasť na takejto akcii je zbytočná, nechoďte tam, nič si nepomôžete, nech je pokoj, budú Vás prenasledovať..... čiže hrajme “mŕtveho brouka” skapínajme za živa, čakajme na smrť? Podľa mňa sa to vôbec nezlučuje stým, čo tí istí ľudia vykrikujú, buďte aktívny, angažujete sa, kontrolujte, sledujte, zapájajte sa.

Veselšie by to bolo keby bolo na tejto akcii ešte + 5 tisíc ľudí, bolo by to viac ako dvadsaťročné šťukanie do klávesníc a skrývanie sa za monitormi a zapredávanie sa v zmysle zákona !!!!!!!!!

 


Fotogaléria k článku:

666
Autor: Juraj Kukla

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Andrej | 30-09-2013 06:38:05
Ukrajinská premierka sedí za nevýhodné zmluvy s Ruskom vo väzení a FICO je za nevýhodné zmluvy predsedom vlády na Slovensku..
Pre smrad=sd | 28-09-2013 10:08:29
Definuj a označ hociktorého politika všade na svete,ktorý vyhovuje tvojim parametrom na podareného politika!Ak označíš jedného tak niekoľko sto milionov reakcií na Teba bude ,že si magor!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2013 12:37:48
Udaje o nezamestnanosti v SR su mimoriadne skreslujuce. Zabuda sa na ludi, ktori zamestnani nie su, no nie su evidovani na urade prace. Trosku nepocitame s desiatkami tisic Romov, ktori nepracovali nikdy, nepracuju a ziju zo socialnych davok a ktovie z coho este. Zabuda sa na roznymi sposobmi vyradenych uchdzacov z evidencie, cim umelo znizujeme statisticke udaje. Zabudame na drobnych zivnostnikov, ktori pozastavuju zivnost, ktori sice zivnost maju, no nemaju mesiace pracu, pripadne za nu nedostanu zaplatene. Realne cisla su uplne ine a dovolim si povedat, ze o skutocnej nezamestnanosti nema presne udaje nik.

Sme malicky statik s malickym poctom obyvatelov a zaujimave je zistit, kolko ludi vlastne pracuje a zivi chod statu, samosprav, ostatnych institucii, policiu, armadu a zdravotnictvo so skolstvom. Asi by sme sa hodne cudovali,keby sme sa dostali k tomuto cislu.

Spamatat sa a zmenit neufinancovatelne este pred totalnym kolapsom je nevyhnutnostou, nie roztopasou... ;-)
J.R.Nem. | 27-09-2013 11:34:22
Pre JRD.Vazeny pan o co Vam vlastne ide?Ja by sm Vas tiez mohol zahrnut nejakymi statistikami,ja Vam v mojom prispevku nic nedokazujem a ziaden nazor nevnucujem a ani Vas nenazyvam klamarom ako Vy mna.Ja som poukazoval na nieco ine.Ja tuna hovorim ze az na par vynimok je kazdy politik je nejakym sposobom tlchuba.
re:J.R.D | 27-09-2013 11:05:54
Nemecký volič volí na základe výsledkov a nie na základe nejakého komunistického Tlčhubu zo smeru ktorý sľubuje, zavádza, kradne a vyhovára sa na neexistujúcu krízu. Nemecko vykázalo v 1. polroku 2013 rozpočtový prebytok 0,6 % hrubého domáceho produktu (HDP).

Z najnovších štatistík vyplýva, že v období január-jún2013 dosiahlo Nemecko prebytok v rozpočte vo výške 8,5 miliardy eur.
To je lepší výsledok ako v rovnakom období minulého roka 2012.
Rozpočtové príjmy Nemecka z daní pritom za šesť mesiacov do konca júna 2013 vzrástli medziročne o 3,8 % na 321,4 miliardy eur. Dôvodom je nízka nezamestnanosť.
Nemecko malo už vlani prvýkrát od roku 1969!!! prebytok štátneho rozpočtu výške 0,2 % HDP. Nezamestnanosť Nemecko 5,3%!!! Slovensko za Tlčhubu 14,3%!!!zdroj eurostat Jul-2013
J.R.Nem. | 27-09-2013 08:30:13
Pre J.R.D.Plateny diskuter Smeru? No co si to dovolujete!Ja som si svoj politicky nazor vytvoril svojim vlastnym rozumom a to za takych okolnosti,ktore bych neprial nikomu.Mna nikto do nejakeho politickeho tabora nepretahne,ci je to Smer lebo taki ,lebo hentaki.Volicov,ktori daju 42 procent nejakej strane,nezaujimaju nejake priblizovacie signaly,k druhej strane.Voleni boli za to ,ze slubili nezvysovat dane.Sluby sa slubuju a blazni sa raduju.Takze ja neklamem a nikoho nezavadzam.Takto sa to totiz teraz vysvetluje,v tom jedinom mate pravdu.My nechceme,ale viete ako to je,my musime!To mohli ludia hned volit lavicu(ktora mimochodom ma uz teraz vacsinu,ale Linke a SPD sa neznesu.A potom,nechcel som do diskusie zatahovat temu,ktora asi nikoho na Slovensku nezaujima.Chcel som len poukazat na to,ze obycajni ludia vsade na svete si demokratiu predstavuju trochu inak,ako politici:ato je uplne jedno ci su z pravice,lebo z lavice.
J.R.D | 27-09-2013 07:55:30
J.R.Nem ty tu len klameš a zavádzaš si platený diskutér Smeru? CDU/CSU (merkeleova) musí nájsť koaličného partnera na ľavom politickom spektre. Konzervatívci preto už vyslali zmierlivé signály a nevylúčili zvyšovanie daní, po ktorom doteraz opoziční SPD a Zelení volajú.SPD(laviciari) chce zvýšiť daň pre ročný príjem nad 100-tisíc eur na 49 percent. CDU/CSU doposiaľ zvyšovanie daní odmietala.CDU/CSU pokiaľ by jej výsledky volieb dovolili vládnuť samostatne,určite by k zvyšovaniu daní neprišlo.
Smrad-sd | 26-09-2013 18:27:16
Fico je právnik, nemal robiť závodného právnika na stavebnom podniku radšej, ako nepodareného politika? To porovnanie z tvoje strany svedčí o tom, že by si mal niečo doštudovať alebo niečo iné robiť, napríklad dokladať tovar v tescu?!
anonym | 26-09-2013 17:35:30
Po voľbách je už klasikou, že sa vynorí podvod vďaka ktorému sa strana dostala ku korytám. Na krajine nezáleží. Všade na svete majú politické strany svojich mecenášov.
RE ODPOVED | 26-09-2013 17:35:15
Ja to chápem ale nechápem spôsob podania návštevy parlamentu!Mne je jedno či je tam jeden alebo onen,obidvaja sú v mojich očiach skorumpovaní podvodníci!A čím hrubšia nadávka a vulgarizmus a osočovanie,tým väčší vlastenec a dobriodine je pre mna nerípustné,či to je politik ,športovec alebo novinár!Budme hrdí že sme slováci!!
J.R.Nem. | 26-09-2013 12:43:22
Pre(so Smerom je celkom sranda)Len tak pre zaujimavost lebo ste spomenul pani Merkelovu.Vyhrala volby aj kvoli tomu ze jej strana vylucila v pripade zvolenia zvysit dane.Ajhla,ani nie tyzden po volbach pripustaju niektori Politici z jej strany,ze sa asi Nemecko zvysenym daniam asi nevyhne,takze vsade to iste.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2013 10:03:17
Na to, aby vladu nad krajinou prevzala "angela Merkelova", su potrebni volici...
so SMER SD je celkom sranda | 26-09-2013 07:47:27
Jeho poslanci sa opiti tackaju po parlamente, natahuju a biju o papierovu figurinu, jeho poslankyne sa vozia za obrovske peniaze vo vladnom speciale, Fico tvrdi, ze mu financna skupina vypracovala plan na stabilizaciu cien plynu pre domacnosti. Do volieb si este uzijeme a co vsetko sa nedozvieme,ked media su ovplyvňovane Smerom . Najlepsie by bolo, keby Angela Merkelova prebrala vladu aj na Slovensku.
pre Petra | 25-09-2013 23:13:59
Vidim ze niekto miluje svojho vodcu az za hrob. Proste pochop obcan ma pravo zucastnit sa zasadnutia parlamentu. Smer aby nemusel pocuvat nespokojnych ludi (najchudobnejsia krajina eurozony, nezamestnanost na urovni Spanielsko/Grecko, cislo 1 v korupcii v EU) tak si tam prisli sadnut asistenti poslancov Smeru. V mojich ociach je to akt ogrcania volicov a jednoznacne svedectvo ze poslanci Smeru seru na ludi zvysoka!!!
Peter pre Kukla | 25-09-2013 15:17:29
Keby to bolo tak ako opisujete v poslednom príspevku,kde dakujete za reakcie,tak nič proti!Ale väčšina reakcií bola ak sa nemýlim na spôsob akým ste označovali a osočovali smerákov a ich sympatizantov!Otázka je kto Vám dal právo urážať vo verejnom médiu priaznivcov smeru a ako ste si to mohol a z akého titulu dovoliť!Mna sa to netýka,lebo sa držím pevne hesla,že ma môže nasrať alebo uraziť len inteligent a snažím sa rozmýšľať samostatne a nenechať sa ovplyvniť nejakým darmožráčom z nejakej strany,ale Vy ste urážali ľudí ktorých ani nepoznáte a pod hlavičkou novinára!Ak má človek trocha vlastného rozumu,tak nepotrebuje aby mu Fico tvrdil že dva plus tri je päť,a Sulík že nie to štyri plus jedna je päť!
Juraj kukla | 24-09-2013 21:30:15
Prečítal som si všetky Vaše príspevky na môj článok, kde som sa pokúsil zdokumentovať, čo sa dialo v NRSR, ako pár ľudí z balkóna dokázalo otvorilo oči mnohým ľuďom v celom štáte. Podľa Vášho záujmu i urážok od anonymov vidím, že som urobil dobre a trafil som do čierneho. Ďakujem Vám za záujem a Vaše príspevky. Juraj Kukla
gulak | 24-09-2013 15:57:52
Koncepcia -komunizmus(radikálny socializmus)-v strednej a východnej Europe nikdy nebol-u nás bol socializmus,kde veducu úlohu hrala komunistická strana-v tejto strane pôsobili rôzny banditi,ktorí ľudom neustále strpčovali život,veľa týchto súdruhov sa nachádza hlavne v strane Smer a robenie zla,či šafárenie s financiami-majú v krvi-napr.-let boľševických tetušiek do Ruska(cca. 40 000 eur) a ešte to minister obhajuje,že vraj je to fajn,lebo lietadlá potrebujú lietať-ma tak napadlo,že čo keby sme sa aspoň 10 seredania dali dokopy a pred Vianocami si objednali tento špeciál-na nákupy do Londýna....
Možno | 24-09-2013 15:23:55
podľa diskusie vydedukovať,že drvivá väčšina prispievateľov komunizmus pozná iba z rozprávania svojich rodičov a prarodičov!Fica by ukrižovali,ale len preto lebo im to niekto nahovoril!Demokraciu tiež ešte nezažili,a z pozerania Amerických filmov sa dá ťažko pochopiť význam demokracie!Prečo ho volilo toľko percent ľudí ktorí prežili drvivú väčšinu života za komunizmu?Treba vyčkať aby dve generácie ľudí vymrelo a potom sa môže formovať demokracia a slovensku,ked sa o komunizme nebude spomínať ani v škole!Demokracia je len pre pár vyvolených a na nás ostatných nikto nebude brať ohľad !Vo vyspelých demokraciách sú len nehorázne bohatí a chudobní a chudobnejší!Kde bude asi miesto pre 90 percent slovákov?
Pavel | 24-09-2013 12:55:38
ja by som sa potesil diskusii Fica a Sulika.
Fico by musel hrozne skakat do reci /co on rad/ a nepustit supera k slovu /co on rad/ aby ako tak zastavil sulikove argumenty.

Ale ved vieme ze Fico je megazbabelec, dokazal to uz x-krat .Nikto necaka ze on pojde do diskusie s niekym inym ako Figel ci Hrusovsky . Naposledy ked som videl ako ho Freso zrovnal, ratam ani s nim uz nepojde ale Fica zrovnal so zemou, komunistu odporneho.
Jozef | 24-09-2013 12:38:57
oslovovat sucasneho priemera v diskusii ako "robo", to uz hranici s modlarstvom.
ale, neboj sa, mozno aj ty raz dostanes ten rozum, o ktorom sa ti popri snoch o "robovi" sniva.
aktual | 24-09-2013 09:29:50
jozef a ivanhoe, vskutku, to tlachanie vam ide velmi dobre, ale mat rozum je lepsie.
Ivanhoe | 24-09-2013 09:18:10
aktual | 24-09-2013 07:46:06: aké ev. č. mala vaša stranícka legitimácia KSS?
re:Jozef | 24-09-2013 08:28:39
rozumne napisane
Jozef | 24-09-2013 08:10:03
toto ste sudruzenko uz skusili, v 1917 v Rusku a u nas po 1948.
Ked s vami niekto nesuhlasil, a nedajboh si dovolil kritizovat, tak vyviest von a najradsej do lagrov resp. zastrelit.
Tak toto je presne zmyslanie tej "luzy", ktoru spomina p. Kukla.
A prave pred takymito utekali ludia kedysi na zapad.
aktual | 24-09-2013 07:46:06
pan z nemecka, zbytocne stracate cas s rozumnymi argumentami. tu na slovensku, mozno ste uz zabudli, su naj hviezdy typu pan slota, cize trepat z cesty a ste najvacsia superstar. toto diskusne forum je ukazkou nasho ludu, silne reci a skutek utek. byt robo fico, tak tych ludi ako pan Kukla vytiahnem zo saly za ucho na ulicu a este by som mu povedal, ze zavolam jeho rodicom, nech sa za nho hanbia.
Jozef | 24-09-2013 07:22:30
pre J.R.:
To bola skor basnicka otazka.
Vy ste v tej dobe odisli do slobodnej demokratickej krajiny.
My sme tu dufali, ze ta sloboda a demokracia pride po 89.aj sem.
Lenze trt s makom.
Stale sa tu rozdrapuju bolsevicky pohrobkovia, lenze teraz krajinu kurwia v mene radoby demokracie a svetle zajtrajsky buduju enem pre seba a svoje deti.
podvod SPP | 23-09-2013 20:38:56
Ak niekto nerozumie podvodu SPP v rezii J&T a lokaja Fica:

http://www.nova.sk/2013/09/3179/
tlčhuba | 23-09-2013 17:33:19
Lipšic alebo Sulik by toho tlčhubu zotreli, ešte by sa chudák aj rozplakal, takže sem neplet diskusiu v Nemecku na ktoru tlčhubu zo Smeru nikto nepozve.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-09-2013 16:20:58
Naozaj chcem byt nad vecou, no neda mi nevyjadrit pocudovanie nad tym, ze obcan vie kritizovat toho, kto o prusere informuje a to bez toho, ze by spomenul toho, kto pruser sposobi. Je to smutne a strasne zaroven. Ale svedci to o tom, co mnohi inteligentni ludia vedia a pochopili to davno - ovladat vacsinu nasincov v pripade, ze ma niekto k dispozicii media, nie je vobec problem. Pozorujem, ze este stale vacsina ludi nie je dostatocne pripravena na prijem nezavislych informacii a robenie si vlastneho nazoru z nich bez nalinkovania toho "spravneho".

No nic, nenechajme sa odradit, kazda zo stada zbludena dusa ma hodnotu...
J.R.Nem. | 23-09-2013 15:53:14
Pre Dis2.Toho pana Sulika som videl na jedne politickej Talk v nemec.televizii.Okrem jednej ,uplne zbytocnej agresie,a nediscipline ma teda nicim nezaujal.Bol trapny.Este pre pana Jozefa,nic osobneho o svojej osobe Vam tuna zdelovat nebudem.Ale,kedze je toto obdobie ,na ktore sa pytate niecim charakteristicke,asi si mozte domysliet
dis2 | 23-09-2013 14:22:53
"Opozícia nasadila do boja svoj najťažší kaliber"
Ja si myslím, že to bola skôr podmienka Ficka a Pašku aby diskutovali s človekom ako je Fígel a Hrušovský Zaklínač hadov, a uspávač televíznych divákov. Asi sa už nedožijem doby keby ten hranatý šašo diskutoval face to face s takým Miklošom alebo teraz Lipšic, Sulik by ho zotreli, ešte by sa chudák aj rozplakal. Takto to nemalo žiadnu úroveň. Ani som to celé nedopozeral. Hanba takej opozícii ako Fígel a Hrušovský.
Jozef | 23-09-2013 13:52:39
nikde nepisem, ze niekomu davate vinu, ale zrovna ten predseda parlamentu, ktory podla Vas -bez emocii... - riadil schodzu, sa mal postarat o poriadok a dodrzanie zakona.
A ano, mate pravdu cirkus a nadavky do parlamentu nepatria.
Ale aj to mal riesit on. Tam, bez emocii a nie nasledne na obrazovke tv.
A jedna osobna otazka: preco zijete v Nemecku od 69.r ?
J.R.Nem. | 23-09-2013 13:44:42
Pre jozef To ste mi teda vsetko vysvetli,cital ste v mojom prispevku,ze som niekomu daval vinu? No ak je zasadanie parlamentu verejna schodza,tak to potom pardon.
Jozef | 23-09-2013 13:25:48
Vazeny J.R.:

(1) Schôdze národnej rady sú verejné. ) Účasť verejnosti na schôdzach národnej rady sa umožňuje do naplnenia kapacity miest určených pre verejnosť.

"Na Slovensku je raz parlamentna demokracia,na tom sa neda nic zmenit"

a prave tu mal predseda parlamentu zakrocit, bez emocii a tym ludom vstup povolit. Nemusel byt cirkus, aspon so strany divakov na balkone.

a vlastne - cirkus zacali az poslanci smeru a ich asistenti, ked sa podujali znemoznit ucast ludi na verejnej schodzi.
lebo to co predviedli v sale, to uz ani cirkus nebol.
J.R.Nem. | 23-09-2013 13:07:39
Vcera som videl na TA3,rozhovor s predstavitelom lavice,tiez predseda parlamentu ,a pravice.Kazdy si zastaval svoj nazor,bez zbytocnych emocii, a ja som si z toho utvoril moj nazor.Obidvaja odsudili zbytocne cirkusove vystupenia jak poslancov tak ludi na balkone.bodka.Pan Kukla,ludia potrebuju nejaku alternativu,mozno ze mate vo vsetkom pravdu,ale co navrhujete aby sa situacia zlepsila?Len a len nadavat,aky su vsetci taki ci onaki ludom nepomoze.Obycajny clovek ma inaksie problemy,ten musi zvladnut kazdodenny zivot, zivit rodinu starat sa o deti atd.Na Slovensku je raz parlamentna demokracia,na tom sa neda nic zmenit.V tejto suvislosti o tom, ze Vam odpovedaju len anonymovia,a to Vas rozculuje.Ja sa im necudujem, ze chcu zostat v anonymite.Sered je male mesto,kazdy pozna kazdeho a niekedy ma az mrazi ako niektori pisatelia reaguju na kritiku.Nadavkami a vulgarizmom,ludom to proste nestoji za to sa vystavovat eventualne nejakym problemom.
Juraj Kukla | 23-09-2013 11:40:07
Myslím, že toto je na tento stav prilehajúce, či modrí či červení, všetci majú svoju vinu a všetci by sme mali byť za jedno, že pokračovať v tom, je cesta do pekla.
http://dotsub.com/view/ffeeab12-06aa-41cc-be5b-25dfa1135d4c
gulak | 23-09-2013 08:16:36
A,čo poviete na výlet,financovaní z našich daní-5 paničiek zo Smeru,poletí vládnym špeciálom na sever Ruska-no obhajcovia Smeru-aj na to máte argumenty?
Robo Horvath :( | 22-09-2013 20:37:38
" Vacsina rozhodla a hotovo."
A co pocuvam ludi tak z toho uz asi polovica banuje ale uz nic nenarobia ale to neznamena ze treba drzat hubu a krok a nechat na sebe orat , triet coraz väcsiu chudobu nechat si robit zivot horsi a tazsi. A to len preto aby mohla vlada co je pri hrante viac kradnut,rozdavat svojim mecenasom a sponzorom. A drzim palce prave ludom ako je Matovic, Hlina,Mezenska a atd. lebo aj vdaka ich informovanosti sa dozvedame o spinavostiach co sa tu deju. Pan Kukla mate tiez moj obdiv ze mate chut a silu sa s týmto svinstvom zapodievat a dakujem za informovanost.
primitiv | 22-09-2013 20:21:32
nejaKy primitivny smeraK zo Serede bude urcovat Kto pari do bazninca? to Kde si?a teraz daj Komousou zo smeru co patria do basy.
seredan | 22-09-2013 19:15:54
Nebodaj Matovic, Hlina, Sulik nie su blazni ? Takyto ludia patria do blazinca a nie do narodnej rady.
Pisete o vysokoskolakoch ale kto neni lenivy a chce tak si pracu vzdy najde a kto nie tak hlada zamiensku.
Co tak take spanielsko kde VSkolaci maju najvacsi problem sa zamestnat + ine krajiny. Treba byt objektivny a nie pisat veci ktore vam len vyhovuju.
Stavat sa mozte maximalne pri volbach ktore su demokraticke. Vacsina rozhodla a hotovo.
Juraj Kukla | 22-09-2013 18:37:03
Stále mi nikto z vážených tajných anonymov, ktorí tu zúfalo útočia na povel, nenapísal, aké vulgárne slová a na koho konkrétne som v článku použil. Ja nechválim žiadnu doterajšiu garnitúru, ani jednu!!! Lebo za 23 rokov rozbili všetci, každý svojim dielom štát, Oklamali ľudí, nechali ho rozkradnúť z pracovitého Slovenského národa urobili zúfalých žobrákov a dôchodcov končiacich v nedôstojnom stave. Vážení anonymi, toto je podľa Vás dobre? Nieje čas postaviť sa proti tomu, nach sa v tom nepokračuje ?
Mladý človek ktorý vyštuduje, má jedinú nádej, nie že sa zamestná na Slovensku, ale že pôjde do zahraničia ak sa mu to podarí umývať riad a bude žiť ako človek nie ako "zúfalé zviera".
A k tým výrokom anonymov, ktorých sa to asi dotklo, že sú asi "ficovci" a myslia si že vyčítam len im. Toto je výrok pána premiéra: "Čo tu robia nejakí samozvanci, neštandardné a netypické politické strany? Hľadajme cestu, aby sme samozvancov, polobláznov a bláznov z politiky dali na okraj politického záujmu. Tam môžu byť, ale nemôžu byť rozhodujúci, nemôžu viesť opozíciu," vyhlásil Fico.
Každý na to môže mať iný názor. Ja mám taký, že ak niekto bojuje proti konaniu súčasnej stranovlády, chce zamedziť výpredaj Slovenska a myslí to naozaj, a najvyšší štátny činiteľ ho označí za blázna a poloblázna, tak toto sú vulgárna urážka od najvyššieho činiteľa.
re:anonym | 22-09-2013 14:29:22
ze ti nevadi ked sa tu a nie len tu(narkoza, ta3, joj, stv) "nadava" na zidov, ciganov,americanov ,bansktrov ,madarov,cirkev ,veriacich atd. to je teraz v mode v mediach, len nech sa zakriju nejakou temou zodejiny smeru.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-09-2013 13:49:24
re:anonym | 22-09-2013 13:36:04 | - otazkou ostava, co su a co nie su tzv. "nevhodne slova". V akom kontexte, od koho a voci komu, preco a za co.

Viete, to je ako polemika, kto vsetko este ma mat umoznene vyjadrit sa verejne - ten co sa podpise svojim meno a priezviskom? Ten co pouziva prezyvku? Ten co sa dobrovolne podpise ako anonym? Ci ten, kto sa hanbi nielen za svoje meno, prezyvku, ale aj za to, odkial pristupuje do netu? ;-)

Mozno niekedy staci rozmyslat a pridete na vela rozumnych odpovedi aj sam...
re:anonym | 22-09-2013 13:36:04
Nikto nemá právo používať na iného nevhodné slová bez ohľadu na to či je anonym alebo presne identifikovaný Jožko Mrkvička. Nemyslíte?........ze ti to nevadi ked v "sopornianskej zapletke" Smeraci osocuju vsetko co nie je s ich vnimanim zlodejskeho sveta a su to pekní primitivi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-09-2013 13:29:44
anonym | 22-09-2013 13:05:39 | - nikdy nebol, nie je a nikdy nebude anonymny diskutujuci na jednej urovni s diskutujucim podpisanym.
Kazdy podpisany autor prispevku velmi intenzivne zvazuje co a ako napise.
Kazdy podpisany autor do kazdeho prispevku vklada svoje meno, verejne sa identifikuje a prezentuje to, co si este stale mnohi boja co i len mysliet mimo priestor vlastneho hajzlika pocs jeho splachovania.
A kazdy podpisany autor si je vedomy faktu, ze dava na diskusiu s konkretnou osobou spajane naory.

Ked to poviem inak, tak kazdy podpisany autor sa vyznamne odlisuje od anonyma uz len tym, ze je ochotny podpisat sa pod svoj nazor.

V zasade sa nesnazim az tak velmi vidiet kto je autorom prispevku, ale o com prispevok je. V suvislosti s jeho obsahom vsak niekedy je nevyhnutne rozmyslat aj nad tym, aky autor za prispevkom stoji. Ak identifikovany a svoje tvrdenia podlozi preukazanymi faktami pripadne videozaznamom, tak tazko budem inklinovat k bohapustym invektivam zameranym proti nemu. Teda za predpokladu, ze si mozem slobodu slova a myslenia dovolit... ;-)
Juraj Kukla | 22-09-2013 13:17:24
Vypíšte prosím už niekto tie vulgárne slová, aby sa vedelo konkrétne o čom to tu vlastne hovoríte.
anonym | 22-09-2013 13:05:39
U nevhodných anonymných príspevkoch sa vždy kritizovalo, že nie sú v diskusii slušní. U nevhodných príspevkoch podpísaných konkrétnou osobou sa hľadajú argumenty, prečo dotyčný používa práve tie nevhodné výrazové prostriedky. Pán Majko, píšete, že "Juraj ma svojsky styl vyjadrovania sa - nebudem hodnotit ci dobry alebo zly, spravny alebo nespravny.". Veľa anonymov má tiež svojský štýl vyjadrovania sa, ale boli za to kritizovaní. Nikto nemá právo používať na iného nevhodné slová bez ohľadu na to či je anonym alebo presne identifikovaný Jožko Mrkvička. Nemyslíte?
opilci | 22-09-2013 13:01:30
Je totalne trapne ked sa ludia zo smeru dozaduju slusnosti,to nie je ani ako vtip dobre.
Juraj Kukla | 22-09-2013 13:00:50
Pre občana, ktorý sa volá "PRE MAJKO" Pán "PRE MAJKO", aké vulgárne slová som použil. "Ficiaci" alebo ktoré? Ktoré je vulgárne slovo, ktoré Vás tak strašne urazilo? Napísal som len to, čo sa tam dialo, to čo som videl a zažil na vlastné oči, ako arogantne sa k občanom Slovenska správajú mocní, ako účelovo klamala ochrana a Vy by ste mi mali skôr poďakovať, že som to zverejnil aj s videom , lebo video neklame a Vy sta tam zrejme neboli.
pomôže to | 22-09-2013 12:53:26
ak budete vedieť kto čo napísal?Ani tušenie nemáte kto je kto!Takéto bezpredmetné pripomienky na Vašu obranu neobstoja! Podľa mena toho moc nezistíte a keby aj čo to zmení na tom že stojíte ako akoženovinár za hovno?
Juraj Kukla | 22-09-2013 12:29:03
Ani, jedna vecná pripomienka k NRSR, tomu čo na Slovensku s podaným ľudom mafie cez politikov vystrájajú, ako zbedačujú okrádajú pracovitých ľudí, ako z nás vyrábajú otrokov vo vlastnom štáte, len plané štekanie šmejdov anonymov, ktorí sa predbiehajú, kto väčšiu blbosť zo seba vyvalí. Už by ste sa mohli konečne odtajniť!
Pre Majko | 22-09-2013 12:11:16
A to ho oprávnuje nadávať a osočovať verejne prívržencov strany ktorej on nie je sympatizantom?Ide kritizovať správanie verejných činiteľov a jeho správanie a vyjadrovanie je hlboko pod úrovnou asociálneho človeka?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-09-2013 10:25:41
oobcan | 21-09-2013 11:20:30 | - musi byt novinarom clovek na to, aby v demokracii slobodne vyjadril svoj nazor na pracu volenych zastupcov (nerozlisujem strany) ktorych svojimi danami platil cely zivot?

Co vlastne v dobe elektronickych medii a blogov realne znamena slovo novinar?

Vazeni, je demokracia (aspon tak to zvykneme nazyvat) a vsetko je na nas ludoch. Cela nasa buducnost a buducnost nasich deti.
Zial, na nas bola aj minulost...

Juraj ma svojsky styl vyjadrovania sa - nebudem hodnotit ci dobry alebo zly, spravny alebo nespravny. Za 20 rokov vsak dosiahol veci v prospech vsetkych obcanov, o ktorych oni sami netusia. Mozno to je niekedy aj dobre, vela z nich by podstatu ani nepochopilo...

Mimoriadny vypovednu hodnotu ma video, ktore spochybnit je asi hodne tazke. Je to dianie v NR SR a bolo by fajn, keby sa nasli pohlady a videa viacerych pritomnych, aby si obcan mohol urobit uceleny prehlad z diania v tejto institucii. Su tam zachyteni poslanci parlamentu a je dobre, ze ludia maju moznot robit si vlastny nazor. A to povazujem za spravne. Ziaden nanuteny nazor ci od jednotlivych novinarov, politikov a PR manazerov z ludi samostatne mysliacich tvorov neurobia.

Zaujem o ovplyvnovanie verejnej mienky je zrejmy od najnizsej politiky a viditelny kazdy den.

Niekto zbada skor, iny nieskor a su taki, ktori nezbadaju uplne nikdy - bud nechcu zbadat alebo nemozu priznat ze vidia ;-)

Dostatok informacii vidiet umoznuje. Nenuti...
Seredan | 22-09-2013 10:23:28
Je smutne ze sa hrate na novinara a neovladate ani len gramatiku slovenskeho jazyka.
A ano uz vieme ze BOLI STE A POCULI STE A VIDELI STE vsetko v narodnej rade - dufam ze sa vam splnil zivotny sen sediet na balkone v narodnej rade :) No kazdy mame ine zivotne ciele.
Klasicka zlepenecka drubez
aj ja aj ja aj ja | 22-09-2013 09:45:06
aj ja som člen predstavenstva združenia boja proti,zavlečeniu neznámeho druhu komára zo severnej Afriky na horný Zemplín a blízkeho okolia!Aj v parlamente som už bol,aj v Grassalkovičovom paláci a aj na Bukovej na futbale!Môžem Vám tu všetkým vynadať?Prosím prosím mám už odkukané výrazy od iných!!Ani nepoznám ich význam ale možno mi pomôžu v mojom boji!
anonym | 22-09-2013 09:24:11
Od predstaviteľov akejkoľvek inštitúcie by som očakával slušné vyjadrovanie. Poukázať na negatíva v spoločnosti sa dá aj vyberaným slovníkom. Je to len o schopnosti tlmiť svoje emócie a disponovať vhodnými vyjadrovacími schopnosťami. Každý človek si robí vizitku vlastnou komunikáciou. Tým, že reprezentuje ešte aj určitú inštitúciu, pridá jej na patričnej "dôveryhodnosti". Na základe toho potom občania posudzujú nielen dotyčného, ale aj samotnú inštitúciu.
pre kukla | 22-09-2013 09:02:05
Debatovať na úrovni sa dá aj medzi neznámymi osobami a ohánať sa že debatovať s anonymom nebudete,to svedčí o Vašej kultúre a inteligencii!To Vy vypúšťate urážlivé slová a serete si do vlastného hniezda ,každý si urobí mienku o Kuklovy!Slabý argument na to aby ste sa mohol pasovať za slušného a nestranného novinára ,nadávkami a urážkami dehonestujete novinársku obec,ak vlastne novinár ste a nie len tárajko,ktorý sa chce zvyditeľniť za každú cenu hrubými urážkami!A tá posledná veta má niekoho zastrašiť?Celý som pokakaný z Vašej funkcie!
juraj Kukla | 21-09-2013 19:39:32
A to isté čo som napísal pánu Šmejdovi Seredanovi platí aj na druhého pána Šmejda anonyma "Novinára".
Juraj Kukla
Juraj Kukla | 21-09-2013 19:26:06
Pán Seredan, alebo lepšie pán Šmejd.
Zatiaľ Vás budem radšej takto menovať, píšem Vám to takto po lopate, aby ste to aj vy dokázali pochopiť. Viete pre čo? Keď chcete aby som Vám odpovedal, dávate mi otázky, chcete slušnosť, tak maximálne neslušné je, že vypisujete ako anonym. Presne takto to rôzni sprostí šmejdi robia. Chcú to podobne robiť aj v národnej rade, pekne potichu anonymne zapredať štát, okradnúť ľudí, urobiť z nich bedárov, aby sa ani nenazdali, nevedeli a ľudia im pri tom maximálne prekážajú. Najmú si závislé médiá, ktoré pravdu nepovedia a volebné stádo má jedine to, čo im naservírujú.Pre to ja píšem sem, lebo tu nieje cenzúra, pre to som bol aj v NRSR aby som videl a nikto ma nemohol oklamať. A keď sa mi predstavíte dáte sem kontakt na Vás, ja Vám zasa všetko odpoviem, lebo v NRSR som všetko počul a videl na vlastné oči nahral na kameru a za Šmejda sa Vám ospravedlním. Myslím že je to dobrá ponuka.
Juraj kukla člen správnej rady ZOMOS Združenia občanov miest a obcí Slovenaka.
SPP - krasne napisane | 21-09-2013 17:48:18
Bolo by podľa vás normálne, keby sa partia dedinských povaľačov rozhodla prevziať zadlženú miestnu krčmu do svojho vlastníctva len preto, aby mohli sebe a svojim kunčaftom lacnejšie predávať alkohol? Čosi podobné chystá naša vláda. Na rozdiel od tých dedinských povaľačov naši páni politici na to nepoužijú svoje vlastné peniaze, ale štátne.

A, samozrejme, opäť sme si vypočuli tú obohratú pesničku, ako sa Dzurinda s Miklošom nabalili pri predaji SPP. Prečo Robert Fico nevysvetlí, ako je možné, že hoci je vyše päť rokov premiérom a má v rukách políciu i tajnú službu, doposiaľ neposlal ani jedného z nich za mreže? Či dokonca ich ani len neobvinili? Vari len tak tára dookola to isté bez dôkazov? Alebo, čo by bolo ešte horšie, dôkazy má, no nepoužije ich, pretože existuje medzi nimi tichá dohoda?

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/komentar-tyzdna/komentar-nehorazny-podvod-obcanoch-nam-prezentuju-ako-uzasnu-vec-ktora-prinesie-lacny-plyn.html
TV spravy | 21-09-2013 17:36:38
TV spravy su odpad! Informuju tam o dolezitych temach ako napr. ze v Topolcanoch ukradli babke zajace z dvora alebo ze v Roznave vandali zlomili lavicku v parku ale dolezite veci sa tam nedostanu. Same rodinne tragedie a hyenisticke zabery z pohrebov a nehod. Spravy v TV nepozeram - skuste si citat sme.sk alebo plus7dni.sk - po hodine citania budete radi ze nezijete v jednej z najhorsich krajin na zivot - na Slovensku!
hombre | 21-09-2013 16:41:23
J.R.Nem: Shelley to napísala celkom zrozumiteľne: " Vy do tejto našej problematiky celkom nevidíte, neviete ako to tu chodí" a nemôžem iné, než jej dať za pravdu! Na pochopenie súčasného stavu v SVK nestačí mať TV s jedným či dvomi slovenskými kanálmi. Naozaj nie! Tunajší občania majú okolo päť či šesť TV kanálov, čo sa zaoberajú spravodajstvom a politikou a vždy podľahnú klamstvám, ktoré sa na nich valia každý deň! Na pochopenie a lepšiu orientáciu je tunajšiu realitu treba aj zažiť!
J.R.Nem. | 21-09-2013 16:17:29
Ja znovu tvrdim,nie som privrzencom ani pravice ani lavice a ani pana Fica.Ja som len videl zaznam zo zasadania a bol som zhrozeny kulturou spravania sa.No nehnevajte sa na mna,ked zacnu hostia na balkone skandovat" odstup,odstup" a to myslim na predsedu parlamentu,tak to je neuveritelne a nemyslitelne.Ved parlament bol Vami voleny!A pan Kukla oznacuje ludi ineho politickeho zmyslania za stado a Luzu (Inak slovo Luza je anglickeho povodu,len sa inak pise a znamena podla mna Ten co zlyhal prehral).Pytate sa ako sa mate prejavit politicky ked nie ste spokojny s politikou Smeru? Co tak demonstracie? ale obavam sa ,ze na ne vela ludi nepride.
gulak | 21-09-2013 15:08:09
To,ako vyzerá Slovensko dnes,je dôsledok nežnej revolúcie-slušní a naivní ľudia na námestiach štrngali kľúčmi a bolševickí pohlavári rokovali s Havlovou klikou o delení(vlastne rozkradnutí)československého majetku-a pri tých rokovaniach slovenskí politici zistili,že kradnúť sa im bude ľahšie na Slovensku,preto začali ľudom brnkať na národnostné cítenie,ktoré vyvrcholilo rozdelením Československa a rabovačka a la Mečiarik začala,prišla noc dlhých nožov a z nímandov sa cez noc stali veľkopodnikatelia(vlastne veľkopodvodníci)a časom aj pravicoví politici zistili,že rabovanie je beztrestné,tak zase nabulíkali ľudí,že ked padne Mečiarik,tak sa rabovačky skončia,ono tie bezbrehé rabovačky fakt skončili a namiesto nich prišli záludnejšie,sofistikovanejšie a ľud stále chudobnel a chudobnel,potom sa spoza červenej hmly vynoril-rozprávkar Ficko a svojími rečami nahovoril ľudu,že ked padne pravicová vláda,tak príde lepší zajtrajšok-vláda padla a prišiel lepší zajtrajšok,ale pre boľševických pohrobkov a ľud opäť chudobnel a chudobnel-kto príde teraz,alebo toto tu bude na dlhé večné časy...
sa zabuda | 21-09-2013 14:37:44
ked bol pri moci zlepenec tak SAS s Matovicom davali navrh aby pocas rokovania bol zakazany vstup na balkon pre verejnost.
hombre | 21-09-2013 14:07:35
Pre Novinár | 21-09-2013 11:13:20: Súhlasím s Vami v tom, že tá kultúra na balkóne je presne taká istá ako v pléne. Obsadenie prívržencov tej či onej strany je len a len Vaša domnienka. Dalo sa niečo vytušiť z ich prejavu, ktorým smerom sú títo ľudia orientovaní. Vystúpenie tých dvoch či troch nespokojencov vnímam ako prejav bezmocnosti občana v tomto štáte, v ktorom je občan pre politikov až na poslednom mieste ich záujmov. Ak by vládna strana myslela vážne to, čo navonok deklaruje, síce že je tu pre občana, tak už dnes by sme sa mali možnosť dozvedieť z médií ako bolo naložené s tými, čo porušili v parlamente min. politickú kultúru ak nie aj rokovací poriadok. J.R Nem: akú má občan možnosť prejaviť svoju nespokojnosť so stavom tejto krajiny, keď ani na preukázané porušovanie platných zákonov kultúrnou cestou (v nie celkom nestraníckych médiách) nie je vôbec žiadna odozva zo strany výkonnej moci?? Treba si ešte raz prečítať, čo píše v diskusii pod týmto článkom slovak... | 20-09-2013 22:47:34 und ale sie wird clar!
shelley | 21-09-2013 14:03:56
Oops- J.R.Nem.
shelley | 21-09-2013 14:02:21
Náhodou pán Kukla a jeho snahy sa mi páčia a hoci som sama postihnutá fenoménom správnej gramatiky, tuto je to OK. Ide totižto o obsah, nie celkom o formu. Možno je slovo LUZA českého pôvodu, na tom nezáleží, napríklad aj slovo VERBEŽ je krásne. Ale iné som chcela. Preto to takto na Slovensku vyzerá, lebo ak sa nájde pár ľudí, ktorí chcú naozajstnú demokraciu, tak sa všetci okolo zľaknú, že čo ! Áno, pán J.J. z Nemecka, tam nemusia ľudia vykrikovať z balkóna, lebo tamojší systém ich k tomu nenúti a ich požiadavky sa splnia niekde inde, ešte pred parlamentom. Vy do tejto našej problematiky celkom nevidíte, neviete ako to tu chodí. Pán Kurbel má pravdu, veďˇlen cituje štatistiku.
Homo sapiens | 21-09-2013 13:30:17
Spochybňuje niekto demokratické voľby v ktorých vyhral Smer? Ale pochybovanie o tom že je to nedemokratické,že vládne strana ktorá vyhrala v demokratických voľbách sa zdá normálne!Toto čo je za paškvil!Ked vládla terajšia opozícia,rozdelila sa o vládu s opozičným Smerom?Teraz vládne Smer a musí sa rozdeliť o vládu s opozíciou,lebo inak je to nedemokratické!nIEKTO SI V TEJTO BANáNOVEJ REPUBLIKE NEDOVIDí NA šPIčKU NOSA!Slováci nie sú až taký negramotný a hlúpy ako si myslia o nás tí rovnejší !Tí čo predali SPP do rúk zahraničných podnikaťeľov bez mihnutia oka povoľovali dvíhať ceny plynu,a bez mihnutia oka všemožne bránili tomu aby ľudia viacej zarábali aby si mohli ten plyn dovoliť kúpiť!Mám nahraté ako po voľbách ked vyhrala terajšia opozícia arogantne reagovali na otázky v povolebnej diskusii formou JE PO VOľBáCH ZVYKAJTE SI!Konkrétne Miškov!A oni nie a nie si zvyknúť!
luza | 21-09-2013 13:09:35
Aj fico raz skonci, co z toho ked jeho volici-luza si najdu ineho boha? mali sme meciara - ten tu uz nie je ale jeho volici-luza si nasli fica. nebude fico najdu si ineho politika (chcel som napisat nejaky vulgarizmus, ale nenasiel som nic hanlivejsie ako slovenská voličska luza meciara a fica)
čitateľ | 21-09-2013 12:45:56
Pán novinár Kukla si zrejme u niektorého svojho novinárskeho kolegu prečítal slovko "lúza" a teraz ho v každom svojom príspevku s veľkou obľubou na zdôraznenie svojej dokonalosti používa. Viď článok o potrestaní starostu, alebo dianí v parlamente. Možno ani sám nechápe jeho význam!
RE KMIA | 21-09-2013 12:26:24
Aj toto je jedna z možností ako vyjadriť svoj názor,ked je človek bezmocný a bezradný a bez dostatočnej lovnej zsoby a inteligencie!
Smer doniesol na balkón svojich verných | 21-09-2013 12:17:11
tak dufam, ze teraz si vazena vlada pusti plyn naplno na rokovani a zavrie vsetky okna a dvere!a súdruh akože prezident Ivan príde na návštevu a zazvoní!
kamia | 21-09-2013 11:57:55
RE: Novinár | 21-09-2013 11:13:20
Ty si ozaj zaslepený a arogantný vôl. tu nejde o to ako je to napísané tu ide o to že si z nás v tom parlamente robia prdel všetci 150 poslanci a už nám dokonca aj serú do huby .. a mi to hltáme !!!
oobcan | 21-09-2013 11:20:30
tento clanok len vyjadruje ake postavicky a babky dokazu niektori obcania byt. pan Kukla, zelam Vam trosku nadhladu, teraz ste len obet systemu.
viem, ze uroven seredonline je na amaterskej urovni a neda sa tu od toho vela cakat, ale toto uz je ozaj len parodia na spravodajsku e-stranku. urcite bude mat pan Majko iny nazor, ale ten ma profil tiez uz dost jasny.
Novinár | 21-09-2013 11:13:20
Jednu otázočku pre autora článku?Vy ste novinár?Ak áno,tak zbohom celá novinárska obec!Takéto osobné invektívy môžete písať do straníckych novín ktorej ste sympatizantom,ale do dúfam nezávislých internetových novín podľa mna asi nie!Prečo raz niekto nechce pochopiť,že ľudia ktorí tak vykrikujú ako je pošliapaná demokracia na slovensku mali možnosť tú demokraciu pred dvoma rokmi rozvíjať a zvysoka kašľali na ľudí a uprednostňovali svoje osobné alebo stranícke ambície dovolili s plným vedomím to čo je aktuálne teraz!Nejaké urážky a osobné osočovanie je len výrazom bezmocnosti niektorých jedincov v parlamente a aj pseudonovinárov!Aká je kultúra v parlamente,taká je aj na parlamentnom balkone!Ešte horšie je že demokracia na slovensku je chápaná velice svojsky a úroven pár kriklúnov najatých bezmocnými politikmi to len dokazuje!Logické obsadenie balkona prívržencami vládnej strany je pochopiteľné ak sa na to človek pozerá nestranne!Prečo verejne urážať prívržencov jednej strany a ešte k tomu od novinára?To asi na Pulitzerovu cenu nebude!
J.R.Nem. | 21-09-2013 10:11:08
Tvrdim jedno,obcania,pravicoveho zmyslania alebo lavicoveho sa mozu zucastnit zasadania parlamentu,ale odkial ste prosim Vas vzali ze tam mozu vykrikovat a ukazovat transparenty.To nenajdete v celej Europe.Kolkorazy som sledoval nemecky parlament.Ani poslanci a uz vobec nie navstevnici si mozu dovolovat nejake transparenty,alebo nejake,vykriky ,alebo filmovat.Ked pouzije poslanec osobne urazky na niekoho tak je napomenuty predsedom a ked toho nenecha tak sa mu odoberie slovo.A pan Kurbel,boli volby pravoplatne alebo neboli.Smer dostal od tych co boli volit 46%,tak neviem co to tam stale vtahujete.Ked sa citite ukrivdeni,tak prosim volte nejaku formu odporu,demokracia tomu dava priestor,ale nemylte si to s anarchiou.
slovak... | 20-09-2013 22:47:34
Dnes už možno iba zadubený osol nechápe, že mnohí sedeli v parlamente dve desaťročia a iba sa striedali - raz v opozícii a raz vo vláde, takže za súčasný stav rozvratu v tejto republike sú zodpovední všetci. Dnes asi už iba zadubený osol nechápe, že každé voľby sú v tejto republike iba vstupenkou do spolku darebákov, ktorí kradnú a presadzujú svojvôlu v súlade so zákonmi tohto štátu! Viete aký je rozdiel medzi tým čo tu máme teraz a tým čo tu bolo pred r.1989? Pred rokom 1989 by vás za kritiku vlády zavreli alebo inak vás odpísali existenčne. V dnešnej dobe sa deje takmer to isté s tým rozdielom, že slobodne sa môžete sťažovať na čo len chcete aby ste si uvedomil aké dobré je mať "demokraciu". Výsledok je ten, že vás znovu označia za protištátneho živla a slobodne sa na vás všetci jednotne vyserú, poprípade si na vás vymyslia štátne orgány spáchanie trestného činu, preukážu vám ho, väzobne odstíhajú a nakoniec zavrú. Hm, toľko vymožeností slobody si ozaj zaslúžime všetci. Zlodejom a podvodníkom v NR SR sa evidentne podarilo za 24 rokov rozdeliť ľudí, dôkazom toho je aj táto diskusia pod článkom ktorá jasne ukazuje, že tupý národ si vo voľbách zase zvolí chudobu a okrádanie aj z prava aj z ľava. Len do toho.
Pavol Kurbel pre sereďan | 20-09-2013 22:15:13
Veľmi sa mýlite, keď tvrdíte že 46% občanov volilo Smer.
Občanov je asi 5,5 milióna. Voličov asi 4,4 miliona, volilo asi 2,6 miliona a Smer dostal 1 134 280 hlasov. Takže z počtu obyvateľov je to niečo cez 20%. A zo všetkých voličov je to asi 25 a niečo %.
Ivanhoe | 20-09-2013 21:52:11
Seredan, hlava sa dá okrem jedenia používať aj na rozmýšľanie. Ale vám zrejme slúži len na to prvé.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-09-2013 21:44:26
Napriek mojej niekolko dnovej narocnej zahranicnej ceste po Rumunsku a Srbsku som intenzivne sledoval situaciu v SR a diskusiu na SOL.

Juraj Kukla sa problematike samosprav intenzivne venuje uz snad 20 rokov. Napriek jemu vlastnemu stylu, vie o com hovori, preco tak hovori a co tym chce dosiahnut. Demokracia dava moznosti slobodne vyjadrovat svoje nazory a to aj na dianie vo vysokej politike ci na dianie v NR SR. Juro sa v poslednych dnoch (a veceroch) podla mojich informacii osobne zucastnil niekolkych rokovani a teda tazko niekto z nas bude fundovane argumentovat ci komentovat dianie na mieste.
Juro pise svoje blogy ako plne identifikovany autor, priklada videa a je teda na slobodnom vnimani kazdeho jednotlivca, ako sa na dokumentovane dianie bude pozerat. SOL prostrednictvom svojich prispievatelov sprostredkovava osobne pohlady na dianie v spolocnosti, ktore neprechadzaju ziadnou cenzurou ci dodatocnymi upravami. Verim, ze to tak aj zostane.
Robo Horvath :( | 20-09-2013 21:42:27
Vidim ze to co sa tu deje je skutocna tragedia pre nas a tento stat a ta arogancia moci, je to hnus.
pre seredana | 20-09-2013 20:56:46
nič iné,len prosím otvorte oči a dobre počúvajte......
pre Seredan | 20-09-2013 20:56:05
Seredan ty debil pozri si video. Aby Smeraci nemali na kamerach nespokojnych ludi (najchudobnejsia krajina Eurozony) tak si do volnych miest zavolali Smerakov aby neboli vyrusovani ludmi. Toto mi staci na to aby som vedel ze Smer nikdy moj hlas nedostane.

A tvoj prispevok je dokaz toho ze si stado. Ovca ktoru Fico s bandou lupeznikov striha. Zial tych oviec je tu tolko ze aj ja sa dostanem pod noz.
Seredan | 20-09-2013 20:42:48
Juraj Kukla - napisem to jednoducho aby ste to aj vy pochopili co hadam dokazete. Teda pevne to dufam.
Vyhrazat sa niekomu ze dostane padaka moze len clovek ktory asi moc toho (udajne) r0zu.u nepobral pretoze je to maximalne neslusne.
Za dalsie reporter by mal byt hlavne nestranny aby podal informacie doveryhodne pre obcanov. To ale vy nieste. za akym ucelom ste tam isli ? Aby ste vyhladavali konflikt ktory by vam vyhovoval ? Nech sa paci mozte ist na polikliniku do cakarne tam sa budete vyzivat.
46% obcanov si zvolilo stranu SMER a vy oznacujete tych ludi stado. Uz len to znaci o vasom povyseneckom charaktere.
Kde ste boli ked SDKU porozdaval vsetok majetok zahranicnym firmam ?
Sa cudujem ze vas tam na ten balkon aj pustili

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign