Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Čudná samospráva v Šoporni: Obecný právnik ryžuje a občana šikanuje?

Milan VlčekDátum21. 06. 2018 21:23:04Témaobec Šoporňa

21.6.2018, Šoporňa


 

     Ako bežný občan zaujímajúci sa o dianie v Obci Šoporňa by som chcel poukázať na nasledujúce záležitosti, resp. fakty:

Obec Šoporňa, zastúpená obecným právnikom požiadala, na základe vymyslenej a vykonštruovanej pokuty a následnej exekúcii (o tomto prípade čoskoro bližšie)  voči mojej osobe, Okresný súd Galanta, aby nariadil neodkladné opatrenie a ten následne rozhodol Uznesením zo dňa 26.10.2016, že mne, manželke a dcére zakazuje nakladať s naším majetkom evidovaným Okresným úradom Brezno.  Voči uvedenému sme sa, samozrejme, odvolali. Krajský súd Trnava dňa 27.9.2017 Uznesením rozhodol, že Uznesenie Okresného súdu Galanta o nariadení neodkladného opatrenia mení tak, že návrh na nariadenie neodkladného opatrenia zamieta. Rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť dňa 18.10.2017. Okresný súd Galanta zo dňa 16.11.2017 Uznesením a opravným Uznesením zo dňa 6.4.2018 rozhodol, že nám priznáva náhradu trov konania. Uznesenie nadobudlo vykonateľnosť 29.5.2018. Toľko fakty.Chcel by som poukázať a upozorniť aj ostatných občanov našej Obce a čitateľov SOL na to, že takýmto spôsobom sa Obec Šoporňa, zastúpená obecným právnikom, snažila obrať mňa a moju rodinu o majetok. Naviac sme mali zakázané nakladať s naším majetkom kvôli už spomínanej nezákonnej exekúcii, čo bol a je nebezpečný precedens, pretože sa to môže stať ktorémukoľvek občanovi, ktorý je, napr. počas volieb politickým rivalom k súčasnému starostovi alebo nebodaj si dovolí kritizovať či získavať informácie o transparentnosti a fungovaní Obce.

Ak by si kompetentní z Obce dôkladne prečítali zákon, vedeli by, že týmto idú do vopred prehratého sporu. Takže možno vedome, možno nevedome, aj tak do toho išli a bez zaváhania chceli takýmto nečestným a podlým spôsobom pripraviť mňa a moju rodinu  o majetok a dobré meno.  Veď čo na tom, hlavne, že obecný právnik mal za uvedenú aktivitu načas zaplatenú faktúru. Písať vyjadrenia na súd, reakcie na odvolanie a iné písomnosti pritom neboli len tak lacná položka. Takýmto spôsobom Obec vyhodila do vzduchu tisíce EUR, len tak, aj keď vedeli, že tento súdny spor je už vopred prehratý. Načo je vlastne Obci advokát, ktorý takýmto spôsobom odborne, resp. neodborne radí Obci takto viesť spory?  Som presvedčený, že toto konanie Obce pochopíte, keď si pozriete, koľko Eur nás, nás všetkých občanov, už uvedený obecný advokát stál. Preto prikladám prílohu, v ktorej je konkrétne vypísané, koľko sa z našich obecných daní zaplatilo obecnému advokátovi za volebné obdobie súčasného vedenia Obce. K dnešnému dňu  to je 57 690, 83 Eur za poskytnutie právnych služieb Obci Šoporňa  a 5 221, 18 Eur za poskytnutie právnych služieb ZŠ s MŠ Šoporňa, ktorú tiež zastupuje ten istý obecný advokát. Toto je sumár, ktorý je zverejnený a voľne dostupný na stránke Obce a na stránke Školy. Aká je však skutočná suma, tak to v tejto chvíli vedia len zodpovední obecní zamestnanci, starosta a advokát. Dozvedia sa to konečne aj občania Obce Šoporňa?  

Podľa môjho názoru ešte treba pripomenúť a zdôrazniť, že obecný právnik pravdepodobne zastupuje súčasného starostu aj ako fyzickú osobu a dokonca verejne navrhuje aj poslancom Obecného zastupiteľstva, že ich bude zastupovať. Otázka znie, zadarmo alebo za ďalšiu mastnú faktúru z našich spoločných obecných peňazí? A z akého dôvodu? Aj na toto sa spolu so mnou pýtajú ďalší občania.

Na infozákon, ktorým žiadame informáciu od Obce či má obecný právnik zmluvu s Obcou a koľko sa mu doteraz vyplatilo, Obec Šoporňa neodpovedá, resp. robí obštrukcie, že všetko je zverejnené na stránke Obce. Aj v tomto prípade sa oprávnene pýtam, majú na Obci čo tajiť? Prečo všetko transparentne nezverejnia a neposkytnú informácie nám, občanom, zaujímajúcim sa o túto časť hospodárenia Obce?

Toto však nie je v tejto záležitosti všetko. Ešte stále to Obci Šoporňa nestačilo a zverejnili na obecnej stránke prvé neprávoplatné Uznesenie Okresného súdu Galanta zo dňa 26.10.2016 s kompletne všetkými osobnými údajmi mňa, manželky a dcéry. Na uvedenú nezákonnosť som s manželkou a dcérou reagoval podnetom na Úrad pre ochranu osobných údajov v Bratislave, ktorý danú vec prešetril a náš podnet vyhodnotil ako opodstatnený. Za uvedené konanie, samozrejme, dostala Obec okamžite z Úradu na ochranu osobných údajov pokutu vo výške 1 000,- EUR. Pokutu Úrad na ochranu osobných údajov Bratislava  Obci Šoporňa udelil za porušenie povinnosti podľa § 13 ods. 2 zákona č. 84/2014 Z. z. o ochrane osobných údajov vznp. Pokutu Obec síce uhradila, ale nie dobrovoľne a nie načas. Pokutu uhradila z rozpočtu Obce, teda opäť z našich spoločných obecných peňazí. Kto je však za to zodpovedný?  Nemalo by to byť zosobnené tomu, kto to na obecnú stránku zverejnil? Alebo to malo byť zosobnené tomu, kto dal pokyn na dané zverejnenie. Veď sa to tam nezverejnilo samé, počítač potrebuje ľudský faktor, sám neurobí žiadne rozhodnutie.  Konali bez právneho základu, bez opory v zákone, neodborne. A znova sa môžem vrátiť k faktu, ktorý som napísal na začiatku. Teda že Obec platí advokáta, ktorý ich neupozorní a neusmerní, že konajú účelovo proti občanovi, a to bez opory v zákone?   

Z akého dôvodu  Rozhodnutie o pokute za zverejnenie  Uznesenia (neprávoplatného) s osobnými  údajmi,  Obec nezverejnila na svojej stránke, aby občania videli a vedeli, že Obec pochybila, a teda nás všetkých občanov to stálo 1 000,- Eur?

Súčasne sa preto pýtam, kto odškodní mňa a moju rodinu za vážnu ujmu, teda za nezákonné  a účelové zverejnenie osobných údajov, za spôsobené ťažkosti a neistotu, za stresové situácie, za strávený čas, za právne poradenstvo, za poškodenie dobrého mena? Takéto konanie voči občanovi bez dôvodu a v rozpore so zákonmi a Ústavou SR si predsa v transparentnej a demokratickej samospráve na Slovensku nemôže dovoliť nikto.

Na záver môžem skonštatovať len staré známe: „Pravda vždy zvíťazí“. Niekedy skôr, niekedy neskôr. Peniazmi, klobásami či pohárikom koňaku sa pravda či ľudia a inštitúcie už kúpiť nedajú a zároveň sa nedajú ani zastrašiť, ani oklamať.

Milan Vlček, občan Šoporne


Priložené súbory k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
načo sa pýtaš | 05-09-2018 07:29:28
Ked to vieš.
Keby poslanec trošička myslel, vedel by prečo. Ale On nevie kde je hranica medzi slusnostou a ohovaranim. Ty sa tomu cuduješ? Ja nie. Ty si kolko trestnych podal?
čo bolo na poslednom zastupitelstve? | 05-09-2018 06:04:02
Predvolebne kortešačky?-pozemky,odmeny poslušným poslancom no aj nové trestne na poslanca ? Lebo i obecný právnik už potrebuje fakturky??
pre velmi premudreli | 03-09-2018 14:16:47
Tvoj komentar ukazal, komu sibe, komu tecie do topanok,...
veľmi premúdrelí | 03-09-2018 11:15:50
sú tí z Machovho košiara. Širia len zlosť a nenávisť. Lebo sami seba už nenávidia. Tečie im poriadne do topánok. O ich inteligencii na úrovni mínus 22 nepochybujem keď im vadí aj to, že niekto z dediny si dovolí presne podľa zákonného postupu zbierať podpisy na kandidatúru za starostu. Machovci Vám už ozaj nadobro šibe ? Kedy vydáte zákaz dýchania v Šoporni. Už len aby tie niektorých označili sedemcípou hviezdov a naplnia sa Vaše stranicke ideáli a dosiahne životného maxima. Vy sa nedokážete ani omylom hambiť, neviete čo je slušnosť, hadí jed je vaším denno- denným nápojom. Len si poslúžte .
Nechaj ho | 02-09-2018 18:30:50
Ked vyhra macho | 02-09-2018 18:17:09

Už teraz je nahatý. Videl si aby mal had natiahnuté nohavice? Jeden bezchrbticový si zbiera podpisy a druhý sa popri ňom plazí ...
Nič iné už nedokážu. Len hubu si vedia otierať o tých, ktorí robia pre obec.
Ked vyhra macho | 02-09-2018 18:17:09
By som ta nechal behat nahateho po dedine za tie sproste reci co tu plujes ked si myslis ze vyhra vlcek
posledný komentator | 02-09-2018 17:56:15
1:0 pre teba ked ta to poteší v tvojej obmedzenosti. a za za polhodku si pripís 2:0 aby si sa udržal aspon takto v v planej nádejí. potom napíš
nie som už somár, ale som tomu prišiel na kĺb | 02-09-2018 17:29:29
pre: panáčkovia | 02-09-2018 16:39:17 Teraz si sa ukázal v celej svojej kráse. Každého zatratíš, kto má iný názor, ako TY! A sme tam kde sme boli pred štyrmi rokmi. Vlk, s baraním rúnom vždy zostane vlkom. Takže, žiadna druhá šanca., žiadne pokora! Iba maska, pretvárka a samozrejme urážky, urážky a ešte raz urážky. Bez dôkazov, len dohady.Boh uchovaj Šoporňu od takýchto kandidátov. Do volieb ešte skoro 3 mesiace a už ukázal pravú tvár. Ono sa hovorí, že starého psa novým trikom nenaučíš. A tu to platí dvojnásobne.Nie som už somár, som len opatrný a neverím ľuďom ako ste vy ,,koalícia\". Škoda, že vás nemôžem vo voľbách poslať kade-ľahšie. Až za chotár, hoci aj do .../doplnte si každý sám./
PS: ale občanov ste vašimi článkami vôbec neohúrili, žiadna bomba nebola! Dokonca sa mi zdá, že machovci vedú 1:0. Keď nedokážete poraziť, snažíte sa aspoň uraziť!
pre Leonid Iljic | 02-09-2018 16:45:24
Neviem aky prasok uzivas, ale tvoj komentar jasne dava najavo, ze ho mas v sebe viac ako inoked. Tak si vezmi svojho LenOna a chodte niekam do haja. Mesvedi cesnak by vam obom pomohol.
Leonid Leonid, nedela poobede a ty takto zhuleny ;)
panáčkovia | 02-09-2018 16:39:17
my si nebudeme nikdy rozumieť.Totižto ja si nedokážem porozumieť s ľudmi, ktorí sú podľa môjho názoru neustále pod vplyvom bieleho prášku.Je jasné, že nikdy nemôžete mať zdravú myseľ a tým je to všetko dané. Darmo kopete, darmo striekate jed štrkáči, darmo vymýšlate kombinácie. Bande okolo Macha uť skoro nikto neverí. A vy to viete, že volby sú to jedna- dva a Váš potupný odchod z Obecného úradu je každému, teda okrem Vás jasný. Budťe si naprosto istý, že ja nie som kandidát na starostu. Váš Leonid Iľjič.
ja somár | 02-09-2018 12:51:55
pre:podpisy | 01-09-2018 19:27:53 Zábavné na tom je, že k vám prišli aj z opozície?! Tak vy sa už vidíte v koalícii? Vysoko rúbete, pozor, aby ste hlboko nespadli!Viete ako to je: kto sa povyšuje...
ja somár | 02-09-2018 12:47:51
pre:Sergej Ivánovič. Tak ty isto vynikáš svojimi ducha-plnými rečami. To ty ide, rečniť, oblbovať a hlavne urážať. Kludne si poslúž, urážaj, aspoň si o tebe urobia mienku aj ostatní.. Lebo starostovanie nie je prechádzka ružovým hájom. Je to hlavne stres a Ty ho evidentne nezvládaš. Tak ako budeš plniť starostovské povinnosti, tak ako tu: urážkami, ponižovaním? Len tak ďalej, prezraď nám ešte niečo, čo sme nevedeli!
pre somár | 02-09-2018 12:39:33
hlúpemu somárovi ako si ty nepomôže nič. Či ty umrieš alebo nie, to je tvoj vlastný problém. Mňa sa netýka. Ale z toho tvojho komentu je naprosto jasné že v tebe už zostala len blbosť. Porovnávať ťa zo somárom je totálna urážka somárov. Chápem, že ty sa nad sebou už nedokážeš ani zamyslieť. Tak ti omachovateľa hlava. Nie mozog. Lebo o ten si už nadobro prišiel. Potvrdzuješ to so svojimi komentármi. Sergej Ivánovič.
ja somár | 02-09-2018 00:17:29
pre:podpisy | 01-09-2018 19:27:53 Teraz tú o červenej čiapočke... Bol pokorný, poupratoval, riad poumýval, topánky nakrémoval.. Preto ste mu celá rodina s radosťou podpísali, aby sa mohol pomstiť dedine, písať udania atď..
A prišla opozícia. STOP. Aká opozícia, terajší starosta nemusí žobrať o podpisy/zo zákona/, alebo neviete o tom? Nefušujte mi do mojej funkcie, ja som somár, a ešte sprostý, tak mi neberte funkciu. Vy môžete zostať hoci ako klamár-ka. Dohodnuté?
pre 01-09-2018 135521 | 01-09-2018 23:58:49
Tak som somár, a ešte aj sprostý. A nie len obyčajný, sprostý, teda vyšší level. No keď myslíš! Ozaj, ja ako somár sa to môžem spýtať.Je to pravda -tam kde pracujú na tri smeny-v kúpeľni treba dávať pozor na spadnuté mydlo? Alebo to iba v amerických filmoch žartujú. A to ti kamaráta pridelia, alebo si sám vyberieš?
Daj vedieť, nenechaj ma umrieť sprostého.
slušne a inteligentne | 01-09-2018 21:01:44
podpisy | 01-09-2018 19:27:53

Ty máš kráásne sny :)
To z tej borovičky?

Viete, keby som nemal osobné skúsenosti s dotyčným pánom, aj by som vám ten váš komentár zožral.
Ale, viem aký je, ako reaguje a hlavne - čoho je schopný.
Jednu schopnopsť viesť obec už ukázal. Kam sme dospeli?
Že zmaril referendum za jeho odvolanie, lebo vedel, že by ho občania odvolali. Jedna hanba mu nestačí?
V zmysle zákona! Taký charakter. Zabudol povedať - môjho zákona.
pre podpisy | 01-09-2018 20:34:12
M.V. určite voliť nebudeme. On a poučiť sa? To nemyslíš vážne? Čo to si prežil ?
podpisy | 01-09-2018 19:27:53
Chcel by som vám napísať zážitok z tohto týždňa, bol si u nás p.Vlček pre podpisy na podporu jeho kandidatúry za starostu obce a musím povedať a priznať, že ma príjemne prekvapil. Slušne a inteligentne prišiel a nenásilne sa spýtal o podpis. Takémuto človeku sme radi všetci čo sme boli doma dali podpis. Pri posledných voľbách bol oveľa menej pokorný... je vidno že si čo to zažil a že sa poučil aj na vlastných chybách a radi mu dáme druhú šancu. Zvonila u nás aj \"opozícia\" a nestačil som sa čudovať, koľko drzosti dokáže byť v jednom človeku. Takýchto ľudí si naozaj už druhýkrát šoporňania prosím nezvoľme. Keď príde niekto ďalší zase napíšem skúsenosť.
klamár | 01-09-2018 19:11:40
klamár, hulvát a budúci basista si len ty a ty. S Machom si zmes klamstva, faloše a zákernosti. Viem čo píšem. A čo je najpodstatnejšie? Je do dokazateľné. A už to pochopila aj väčšina ľudí v Šoporni, ktorí svinským krokom vyženú Macha a jeho zadkolezov poženú z úradu. Že sa myká, trasie,a kope ako kôň je naprosto prirozené. Keď sa objasnia jeho všetky machinácie do konca života sa nedoplatí škôd, ktoré so svojimi kumpánmi spôsobil obyvateľom Šoporne. A svinstvo napáchané na pánovi Vlčekovi je len špic ľadovca.
pre basistu | 01-09-2018 14:13:24
pre:01-09-2018 13:55:21 Asi niekto trafil klinec po hlavičke, keď si sa tak nadchol!! Tak špinavú kampaň ako tento rok v Šoporni nikde nemajú. Stačí sa spýtať v dedine, ako klamete a zavádzate staršie babenky. Načo rozprávať vyše 80. ročnej nedoslýchavej babke o exekúcii a vyhrážať sa jej! Hanbite sa! Pre starších je exekúcia veľmi dobre známa z detstva a nerozlišujú dnešnú dobu, majú z toho traumu.
Ale čo sa dá čakať od hulváta, ktorý sa neštíti nazývať ľudí do somárov. Také praktiky majú slaboduchý ľudia, ktorý nemajú s inteligenciou nič spoločné. Vivat obyvateľ Leopoldova.
prebuď si istý | 30-08-2018 115835 | 01-09-2018 13:55:21
Ty somár. A navyše sprostý. Čo to rozširuješ za hlúposti že ja som sedel v Leopoldove. Veľmi neodkladne potrebuješ psychiatrickú pomoc. Ako všetci tvoji spolubojovníci za Macha. Skutočne tuposť a idiotizmus v tvojom prípade otvára až nebeské brány. Vy Machovci sa vo svojej nenažratosti, ohováraní a šírení klamstva nezastavíte pred ničím.
ak je raz ... | 31-08-2018 09:58:04
ale zas? | 30-08-2018 22:42:56

niekto feťák, v každom vidí feťáka.
Ty načom fičiš?
ale zas? | 30-08-2018 22:42:56
Machove fantastické úvahy kto píše a prečo a dokonca že feťák?? ale Adrik ved to si ty!!
prebuď si istý | 30-08-2018 115835 | 30-08-2018 21:14:58
Citujem: Leopododove ako tam všetky 3 smeny oslavovali jeho odchod Ako to ty vieš, že sú tam tri smeny a všetky tri smeny oslavovali? Tak mi potom z toho vychádza, že ty si tam bol! Žeby ako bachar? Asi nie. Tak iba ako väzeň. A tu sme doma!!!, preto ti vadí Macho, to je len pomsta . Žiaľ asi ti vadí, že on o tom vie, že si grázel, feťák( preto tak často používaš toto slovo. Asi ti tam chýbala ,,Mariška\". A ty tu terorizuješ šoporňanov? Ty hnida spoločnosti, vyvrheľ, ty nemáš právo zasahovať ani slovíčkom do tejto diskusie! Preto nečítaš, iba prispievaš a kol dokola opakuješ stále to isté, lebo nič iné nevieš. Odpisuješ staré články , len pomsta, pomsta, nič viac. Prosím vás, vážení, neodpisujte kriminálnikovi na jeho články. Možno sa ešte raz budú v Leopoldove tešiť z tohto Macho-pomstiteľa.
PS: Venované väzňovi z Leopoldova.
len si spomeň | 30-08-2018 19:50:25
skrátka | 30-08-2018 19:41:22

Každá informácia sa dá overiť. Toto nie je klamstvo.
Myslíš si, že s tým sa bude chváliť?
skrátka | 30-08-2018 19:41:22
si typický Machožrút. Okrem šírenia klamstva o pánovi Milanovi Vlčekovi iné ani nevieš.
VšudeZdejší | 30-08-2018 16:36:56
buď si istý | 30-08-2018 11:58:35

Ty si všade. Všetko vieš. O všetkom máš prehľad. Kto s kým.. Kto čo oslavoval.. O všetkom si si istý.
...

Niekto tu spomína Šaľu.
Vieš aj o tom, ako to bolo? Dôvod, prečo ho v putách vyvádzali...?
Ja to viem od A po Z.
S dodatkom, ako sa vyhrážal istej rodine.

Tak nepomínaj kto aký je, pretože Ty si zabudol alebo nechceš priznať, čo všetko LenON dokáže.

Apropo. Už teraz sa starším občanom pri získavaní podpisov /tým, ktorí ho nechcú podporiť/ vyhráža ...

Tak dotoho. Ukáž sa po druhýkrát v jasnom svetle. Veď Boh ti dal druhú šancu ...

Chrbtovú kosť nevymeníš, nezmeníš...
:)
Niekto | 30-08-2018 15:58:01
Predstavte si,že voľby vyhrá úplne niekto iny.Tolko úsilia a pre nič za nič,pán M.V.
pre buď si istý | 30-08-2018 14:51:32
No ja viem len o tom, ako LenOna policajti zo Šale vyvádzali.
buď si istý | 30-08-2018 11:58:35
že občania Šoporne Macha z úradu poženú svinským krokom. Ty si ozaj stratil súdnoť. Ty si si nevšimol tie jeho super prešlapy,jeho zákerné konanie, nespravodlivosť a jeho špinavosti. Opýtaj sa v Leopododove ako tam všetky 3 smeny oslavovali jeho odchod. Teraz sú strachom sužovaní, pretože veľmi dobre vedia, že v Šoporni Macho domachoval. Ja sa divím pánovi Milanovi Vlčekovi, že tie všetky špinavosti čo Macho napáchal ešte nezverejnil. Pán Vlček je jediný, kto bude schopný obec zjednotiť . Machovci síce budú zúriť, ale nič im to nepomôže. Obchodne na tom asi najlepšie pochodí lekáreň. ......
Pre vieme | 29-08-2018 07:46:07
Uz prestan penit tie hluposti,nikoho to nezaujima,po volbach sa dufam ukludnis a prestanes vypisovat tieto blaznive clanky lebo je jasne, ze Macho volby jednoznacne vyhra a tym ti zatvori tvoju nevymachanu papulu,ci sa i to paci alebo nie tak to bude.
machovi | 28-08-2018 21:53:39
už si doma ze zastupitelstva a zas trepeš bludy aby sú odpútal pozornost od svojich špinavosti. kráti sa ti to aj tvojej zločineckej skupine!
pre vieme | 28-08-2018 21:18:05
ty si sa celý pretočil. Hlasovacie lístky prekladal iný kandidát za pomoci svojich blízkych. Spomeň si na ústavný súd! Rýchlo zabúdaš.
vieme | 28-08-2018 19:07:04
Ako vyhral terajší -kupoval hlasy vo fazulke,zvazal voličov a robil podvody v okrskoch pri scitavani, jeho partaci.....!! no tento rok nemajú nárok!
pre komentáre | 27-08-2018 14:24:48
Skús si spomenúť ešte o pár mesiacov späť. Kým bol bývalý ...
Skús si spomenúť, ako vyhral voľby,...
Tak sa opýtam: Kto s tým začal?

Z dôvodu, že istý pán podáva podnety na GP, nebudem písať menovite. Dobre ho poznáš.
komentáre | 27-08-2018 13:52:03
hlavne urážky a vymyslene obvinenia tu na SOL začal pred rokmi Macho a tí čo teraz robia všetci na úrade a v škole! Motiváciu mali aj majú že?
pre všetkých | 24-08-2018 15:53:59
čo píšu články plné nenávisti a urážok,to ako čo chcete dokázať,že ste obyčajní idioti a ľudia bez základných morálnych zásad,lebo normálny človek predsa nemôže takéto niečo verejne prezentovať, prečo sa nepodpíšete pod Váš článok,to už je iné kafe,že.
udavac | 24-08-2018 073738 | 24-08-2018 08:43:28
Takže začína sa asi ťažký boj a starostovskú stoličku. Pán terajší starosta si dáva načas, aby vyvrátil tie šokujúce reči o tom, že je feťák. Ale pán starosta, aby Ste nepremeškal vlak. Lebo Vás to v pohode môže stáť starostovskú stoličku. To si fakt neuvedomujete ?
udavac | 24-08-2018 07:37:38
možno obecný udavač prestal udavať, nema cas, zbiera podpisy
otázka | 24-08-2018 06:09:25
Obecný machov právnik prestal pred volbami fakturovat?
ďalšie klamstvá? | 16-08-2018 21:37:14
Ako sa bude starosta Macho vykrúcať z klamstiev za obecne peniaze s obecným právnikom? Treba si konečne posvietiť na kontrolorku Veresovu ináč rodinu Kovalovych!! Ruka ruku myje? Velke rodinkárstvo na úrade a potom to tak vyzerá.
Čudné | 09-08-2018 14:26:13
Po zverejnení faktov o drahých obecno právnych službách pomaly za 100 000 EUR!! sa prestalo fakturuvat alebo čo? To volaco znamená.
pre pre Machotruhlíka | 02-08-2018 21:41:35
Presne, voliči rozhodnú.
pre machotruhlika | 02-08-2018 20:59:51
Istý si nemoze byt nikdo. Uvažuj trocha. O tom rozhodnú voliči či Macho už kupuje voličov a ráta?
pre 123456 | 02-08-2018 20:46:06
Skôr opačne nie? LenOn si nie je istý keď toľko vypisuje aj za pomoci Dodka. Macho nepotrebuje nič písať. My sme si ním istí.
123456 | 02-08-2018 20:34:27
Ked ste si mačovci taký istý vítazstvom tak načo tu vypisujete na Nahackeho,Vlčeka? Či bobky bobky?
Halo | 02-08-2018 14:10:56
Mňa by zaujímalo,prečo pokazde,keď Vám niekto odpíše,že píšete voloviny,hneď oslovujete ,že Adrik,Z toho mi vyplýva,že toto všetko píše jedna osoba,ktorá si strašne naivné myslí,že ho ľudia zase zvolia.Samozrejme,že je povzbudzovaní osobou,ktorá o sebe hlása,že je strašný demokrat,a vždycky,na strane pravdy,v tomto prípade však z osobnej pomsty podporuje človeka,ktorý ozaj nemá na verejnosti čo robiť,lebo je jednoznačne chorý.
12345 | 02-08-2018 10:11:36
Kutreš sa v tom istom len sám seba Adrik nevidíš. Moc a arogancia ta úplne opantala. A tvoji dudroši by mohli napisat volaco za seba.
osočovanie? | 01-08-2018 15:55:21
V čom osočujem?
Faktúry za druhý polrok 2014, ktoré nezverejnil, je osočovanie? To je čistý fakt. Tak, ako aj kompletné vymazanie počítačov v decembri 2014!

Vieš ty čo je osočovanie?
Osočovanie je napríklad snaha jedného ,,ing.,,.

Darmo, kurtoš je len kurtoš.
a zas | 01-08-2018 13:46:24
Iba osočovanie protikandidáta. Machovci finito!
a zasa | 01-08-2018 13:04:29
Spomínaš ,,posledné faktúry,,.
Nie raz som ti napísal, aby si nespomínal praktiky bývalého! Tam sa opýtaj, kde sú posledné faktúry za druhý polrok 2014. Čo urobil s tými peniazmi...
Malo by vás zaujímať, ako rozflákal rozpočet. Dve čiarne stavby a jedna studňa za 4 roky a peniaze v prdely???
kde je trkoci? | 01-08-2018 10:15:52
Douca sa v Sládkovičove právo alebo pripravuje posledné faktúry kým tam mach bačuje?
rozdiel je | 31-07-2018 07:19:01
- v profesii
- vo výkone práce
- a nakoniec aj v osobnosti.
- ...

Niekto pracuje v službách, ktoré vykoná na určitej úrovni za primeranú mzdu..

A niekto, ako taký Kto je nedonosený, sa musí zaoberať len tým čím je.
Chápeš?

Ešte ti pripomeniem, že sa robí z rozpočtu a takmer z takých istých peňazí, ako boli aj za iného.

A stále sa zamýšľam nad otázkou - KAM sa podeli peniaze za Iného, keď sa nič /teda okrem dvoch čiernych stavieb a jednej ulice/ neurobilo!?

Teba trápi rozdiel že jeden tak a druhý menej?

Oktokok!
služby OcÚ | 31-07-2018 06:14:44
Herak mal o 150 eury viac ako Klistinec ? 1350 ku 1200 eury! Nabudúce sa to snad vyrovná. Nové asfalty pred jednotu a úradom-vyše 59 000 EUR!!!! A znova dofakturovane vyše 7 000 EUR!!!! Už ste to reklamovali aspon? Ešte po hodoch to príde.. Občan z dani plat!
lepsie citaj | 27-07-2018 10:20:39
nie je robota ako robota.
Myslienie ta boli? Tak sa radsej opytaj.
služby OcÚ | 27-07-2018 06:40:14
Krajca najprv vyfakturoval robotu a materiál za zákazky 10 alebo 14 000 EUR a podobne sumy a potom veselo dalsie faktúrované sumy od jeho robotníkov živnostníkov za to iste odrobene v sumach 1500,1200 EUR atd..... zarobené dva razy.!!
pre No toto | 24-07-2018 09:39:10
Mal by si ju lepšie schovať za tým oknom.

Ak niekto niekoho sleduje, tak len tvoja opiloza s mobilom v ruke... Udávanie máte v krvi. Prečo to neudáte? Lebo ho v no viete!
Ty chudák. Daj si pozor na štichy, aby ti od zlosti nepraskli.
No toto | 24-07-2018 09:01:35
Takze ty vieš kto kde ma alebo nemá kamery? Fakt bacharska dedina. To je velmi velmi nebezpečne! Vo volbach to zmeníme.
pre odrazu... | 24-07-2018 06:54:23
Ach Ty Ko..T!
To som si myslel, ze taky neexistuje.

Co si urobil Ty pre ,,babicky,,?
Ing. N ti az teraz ukazal viedeo zo zastupitelstva? Alebo az po mesiaci si sa prebral? Daj si este jednu kameru aby si videl aj na druhu stranu ulice. Ved vies ktorym smerom :)
odrazu 3 mesiace pred volbami | 24-07-2018 06:41:57
treba na zdravotnom stredisku televízory pre babky voličky? Tak osvitilo zrazu Macha a jeho poslanca mladého Ferenca-synovca doktorky na poslednom zastupitelstve v júni! Ved treba pri vyšetrení agituvat. Či? A hádam im Macho premitne zábery obecného kamerového systému z ich dvorov, záhrad či kedy čo robili a s kým a kdo k ním chodil !!!!!!!
kamery | 23-07-2018 23:18:08
kamery su oznacene. Staci sa pozerat. Ak mas podozrenie ze ta niekto sleduje, potom je to tvoja narusena psychika a svedomie.
Zasa jeden z tych, ktoreho hryzie svedomie? A posledna veta - ak ti vadia kamery na verejnom a obecmom priestranstve, tak potom je to spravne. LenOn sleduje polovicu ulice. To by ti malo vadit.
Šopornanom | 23-07-2018 21:20:31
Viete kde sú v obci kamery a kto ma prístup k záznamom? Koho z vás monitorujú? Prečo ? Začnite sa o to zaujímať! Budete nepríjemne zaskočený!!
pre voličom | 23-07-2018 11:33:05
Ty mas zrejme NAKA KANE v nohaviciach. Inak by si tu nevypisoval.
voličom | 23-07-2018 10:23:23
Starosta už s ocinkom skúša kupuvat hlasy!! Nedajte sa nachytat. Je to sledovane od NAKA !
pre realita | 20-07-2018 15:20:27
skutočne nechápem z čoho by mal byť starosta Macho frustrovaný,to je asi len tvoje zbožné želanie,alebo?
realita | 20-07-2018 09:37:27
Pre hlupáka idiota každý hlupák. Pán Macho-frustrovaný..
pre chapaveho co nechape | 19-07-2018 23:40:15
Ty si skutocne totalny kus idiota.
Pises ze chapes, ale mindraky mas ty sam, lebo ta ludia prekukli.
Tvoje miesto je tam, kde doteraz. Zalezeny v kanale. A pri volbach bez hanby s maskou na ksichte vylezies akoby sa nic nestalo. To dokaze len spina chrapun bez chrbtovej kosti.
Daj aj 5 krát | 19-07-2018 21:02:33
Chápem že máš mindraky z toho že ta voliči prekukli ale zodpovednost máš plnú štyri roky ty. Poslanci to iste i kontrolorka.
ešte raz | 19-07-2018 20:25:04
nevypisuj tu hlúposti ale povedz,keď máš také perfektné informácie,kam sa podely obecné financie za bačovania bývalého,keby Macho realizoval investičné akcie aj o 100% drahšie stále sme na tom výborne lebo po ňom ostane veľký kus roboty a nie vybrakovaná obecná kasa+dlžoby.Prečo na tieto moje otázky nereaguješ a stále len zahmlievaš a odvádzaš debatu do stratena,toto je podstata problému a nie či v texte niekto napíše y,je to jasné alebo napíš čomu nerozumieš! OK
ideš | 18-07-2018 22:15:16
Sám zo sena robiš hlupáka. Na to si nepomyslel? Škoda, že ti to musí napísať niekto cudzí ;)
Macho ideš | 18-07-2018 21:06:04
Len tak ďalej, osieraj ludi,poúčaj. Monitoruj,urazaj zosmiešnuj.Ine neviš.
jednosmerka | 18-07-2018 20:58:47
Aky zmysel by mala jednosmerka?
Skus mi to technicky z pohladu vodica vysvetlit. Ak by si cital, pocuval a informoval sa, tak by si vedel, ze sa vypracuvava projekt na oba chodniky. Aj na seredskej, aj na nitrianskej ceste. Ak vam zalezi na tom, aby si o vas ludia mysleli ze ste hlupaci, pokracujte dalej v takejto diskusii. Skuste si overit niektore veci skor, ako napisete hlupost. Ci lepsie je byt za hlupaka?
pre chodnik | 18-07-2018 20:38:07
No veru tie chodniky priam zúfalo bolo treba dať niekde inde,ako pišete smerom k polovniku na Patu a hlavne ku kostolu,ale ved oni vedia!A ešte jednosmerku od novej posilovne či čo to tam Macho má!
chodnik | 17-07-2018 15:48:06
Chodnik v strede obci je uple zbyotcny. Viac by sa hodil tam, kde chodniky vobec nie su, napriklad smerom k Polovniku alebo smerom na Patu, kde su velmi nebezpecne useky pre chodcov.
ulice | 14-07-2018 20:39:31
starosta jasne povedal, preco sa vyfrezovali ulice a kedy bude natiahnuty asfalt. Vsetkym je to jasne, len hlupak ci primitiv to nechape?
zulu | 14-07-2018 17:07:45
ked nieco robi krajca tak sa nieco robi aj u starostu a na ostatne ulice sa zabudlo co dal frezovat este minuly rok a pred mesiacom pozametat firmou
vychova | 13-07-2018 10:36:53
zacina od domu. ak je raz niekto debil, nemoze mat inteligenta.
ak sa detom nevenujete, tak to aj tak vyzera. dozijete sa toho, ze vas raz kopnu di riti ... a ani spravny smer nenaberiete. potom poziadajte smeracku bandu o opatrovatelku.
mozno bude stacit taka podpriemerna...
smeracka banda primitivov | 13-07-2018 08:42:32
Soporna je smeracka banda primitivov a tupcov..........To ze nasi deviataci maju 52,1% zo slovenciny neznamena ze su nadpriemerni. Celoslovensky priemer je 63%, to znamena napriklad, ze niektore skoly napisali na 50% a niektore na 70% a nasa je podpriemer.

A co sa tyka matiky tam je to hotova katastrofa 36,4% a SR priemer je 55,9%, tazko by ste hladali horsiu skolu.
chodnik | 12-07-2018 23:11:47
Ten tam stačil uplne aký bol aleee treba sa ukázať!Ved uvidíme možn faktúru možno
chodnik | 12-07-2018 23:04:23
Jooooj že už vy lutujete tích čo chodia po kúsku chodníku,píšem to ja ktorá sa nevozí na aute smobilom v ruke a uplne v pohode,len čo tá nová asfaltová cesta?stoji tam voda samá barina to je ok?
chodnik | 11-07-2018 21:37:57
Opytaj sa tych, ktori po tom chodniku chodia, ako sa im ide hlavne ked prsi, alebo po dazdi.
Keby si nechodil okolo rajcury schovany v aute a s mobilom v ruke, vedel by si.
Ty si ho za 4 roky neurobil...
Alebo ti dodko dal video?
:)
veru | 11-07-2018 09:36:26
Čudná investícia pri Rajčule-na dobrý asfaltový chodník Krajčovi chaloši dávajú další chodník. Práčka obecných peňazí jak bejk. Poslanci vedia či nepovedia? Kontrolórka? Výsmech voličom! Pán starosta zratané pri volbach!
veru veru | 10-07-2018 21:13:22
v šoporni je to tak?
ako to bolo v šoporni za provizória?

KAM SA PODELI PENIAZE?!

na studňu, dom smútku a jednu ulicu?

to je dosť málo za 4 roky a peniaze v prdely!

založ si firmu a rob! jožko, bolo by načase urobiť niečo pre obec, nie len nohy podlkadať a udanie písať :)
Dvojité fakturovanie | 10-07-2018 20:50:30
Mirko bogač ma dalsiu zákazku na obci . Další chodník ! Kolky už? Sumicka? Výberové? Transparentnosť? Načo ? V Šoporni je to tak.
To sme chceli | 10-07-2018 15:27:49
Vidíme v priamom prenose mačovu chobotnicu a ich metódy!!
Štefan Hipp | 10-07-2018 11:35:45
Debil, debil a ešte raz debil,to si, skús robiť len mesiac učiteľa a dám ti medailu.
Vyhrážky | 10-07-2018 09:41:47
Teraz sa učiteľkám vyhrážate, no pred voľbami vám budú dobré.
pre ucitelku | 06-07-2018 11:46:54
dajme tomu, ze uverim.
aj ked na dvakrat.
nepaci sa vam? najdite si pracu inde. lepsiu. preco sa uspokojite s takou ,,podradnou,, pracou, kde vyplatu daju na dvakrat. skuste aj taku, kde skacete 8 hodin okolo linky a polovicny a na jedenkrat.
ale vam ide o nieco ine, ze?
na 2 krát | 06-07-2018 10:48:26
Tak vyplácali a ešte stále zvyšok výplaty mešká!!
učiteľka mš | 06-07-2018 10:46:33
Je to tak.
vyplaty | 06-07-2018 10:18:29
Ty si sa s konom zrazil a musel si byt aspon 4 roky v kome.
Školka | 06-07-2018 09:26:52
Nie je na výplaty? Tak hospodári obec pod ktorú patrí časť ZŠ s MŠ ! Výplaty musia dávať na dva krát alebo meškajú. Pán starosta a jeho pani riaditelka to neni normálne! Hlavne že sa platia drahé faktúry právnikovi,švagrovi riaditeľky Krajčovi a parkoviska a iné súkromné veci starostovi a jeho rodine z východu!! Dokedy??
pre matikara | 05-07-2018 10:52:38
To ze nasi deviataci maju 52,1% zo slovenciny neznamena ze su nadpriemerni. Celoslovensky priemer je 63%, to znamena napriklad, ze niektore skoly napisali na 50% a niektore na 70% a nasa je podpriemer.

A co sa tyka matiky tam je to hotova katastrofa 36,4% a SR priemer je 55,9%, tazko by ste hladali horsiu skolu.

www.nucem.sk/sk/filemanager/download/7084/0/tlacova-sprava_vysledky-testovania-9-2018
Kto hľadá | 05-07-2018 08:39:08
ten nájde.

Pozeráte doklady a NEvidíte.. Tie, ktoré vám predložil? Všetky? Alebo aj navyše, s vlastnou úpravou?

Nie som sudca ani právnik /ako Vy/, len som použil autorovu vetu a vlastný názor.

Či, nesmie sa to?

Nebudem vás navigovať. Najprv musíte spoznať autora.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-07-2018 23:59:11
napr... | 04-07-2018 20:10:53 | - pozeram doklady a NEvidim to, co tvrdite. Navigujte ma prosim, kde to v nich najdem.
Dakujem.
napr... | 04-07-2018 20:10:53
...že kompetentní z Obce ... bez zaváhania chceli nečestným a podlým spôsobom pripraviť mňa a moju rodinu o majetok a dobré meno.,,

,,kompetentní,, konali..
A Vy viete, že ak je pochybnosť, nie len ,,kompetentný,, ale aj občan je povinný konať.
Či?
A ak konal niekto nečestne a podlo, tak za túto vetu sa autor musí veľmi dobre pozrieť do zrkadla a spytovať si svedomie.

Nájde sa?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-07-2018 16:01:16
presne tak... | 04-07-2018 13:04:43 | - aj vzhladom na ostatne Vase prispevky som si isty, ze presviedcat nebude nik.

A viete napisat aj v com autor v prispevku klame?
prea zasa | 04-07-2018 15:53:49
Myslim tu cast kde Macho verejne bud vedome alebo nevedome klame na zastupitelstve.
Vlcekov projekt bol 7mil a Machov projekt bol za 10,5miloona. Toto su udaje z ministerstva.

Macho pritom povedal ze projekt navysili o 1 milion kvoli trom uliciam, ale pravda je taka ze ho navysili o 3,5 miliona.

Ja nikoho neurazam az ste si nevsimli, pisem len fakty.
pre pana Majka | 04-07-2018 15:34:05
Najviac ponizuje a uraza ta jedna a ta ista osoba,a to Macha.Za druhe.V clanku je vyjadrenie jednej osoby,ktorej sa mala stat velka krivda zo strany obce, po skusenostiach,ktore s nim obcania Soporne maju.je predsa logicke,ze mu jednoducho neveria!A potom,ak sa nemylim,ak je nejake podozrenie pre pripadne pohladavky zo strany obce a obec sa obrati na sud,bude majetok dotycneho zablombovany,dokial nerozhodne sud.Ak sud rozhodol tak ako rozhodol,tak sa vsetko dialo v ramci civilneho sporu.Stava sa to aj inym dlznikom.A Vasa velka otazka.ci je to fakt,alebo nie,mozno to presne viete len Vy!!
a zasa | 04-07-2018 15:02:48
Myslíš tú časť, kde EX zdedil projekt, prekonvertoval kurz a predložil ho? Alebo tú časť, kde sa mailom dohadoval o navýšení ceny a snažil sa nepriamou korupciou získať 30.000€? Ktorú časť klamára EX máš na mysli?
klamar | 04-07-2018 13:53:56
Ale zas ked Macho si dovolil klamat na obecnom zastupitelstve v priamom prenose:

https://www.youtube.com/watch?v=cL50EvOfoos&feature=youtu.be&t=3580

A skúste ma presvedčiť že nie!

presne tak... | 04-07-2018 13:04:43
kliky kliky kliky...a to ho teší.

odpovedám za seba - klamal pred ústavným súdom, prečo by písal pravdu na sol? A skúste ma presvedčiť!
rozdúchavač | 04-07-2018 10:51:56
diskusia zhasína, tak ju treba rozdúchať
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-07-2018 10:31:18
Dalsie prispevky, urazky a ponizovanie.

Ziadne fakty.

Otazka je stale rovnaka:

Su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame?

Je schopny konecne niekto odpovedat?
matika | 03-07-2018 17:17:56
nie som matematik, ale ak je celok 100%, potom polovica je 50%.
ak máme 52,1%, sme nad polovicou. či nie?
tak akí podpriemerní?

uznávam, nie je to sláva z matiky.
ale - ako doma učíte svoje deti hospodáriť, keď si doma nevedia spočítať koľko knedlí má na tanieri? zato vie koľko dáta na mobile spotrebuje. či sa mýlim? vy im ich počítate a platíte?
pre monitor deviatakov | 03-07-2018 15:15:29
Kam konkrétne ide tých 800 000€ ročne? Do matematiky a slovenského jazyka? Či na kúrenie do predraženej kotolne?
monitor deviatakov | 03-07-2018 14:56:22
Bohuzial vysledky nasich deviatakov su podpriemerne.
Slovensky jazyk 52,1 - SR priemer 63
Matematika 36,4 - SR priemer 55,9

Samozrejme ze su zpodpovedni aj rodicia, ale je to tiez vyzitka nasej skoly, kde ide rocne okolo 800 000 € (celkovy rozpocet obce je okolo 2 000 000 €).
pre obcan | 02-07-2018 14:10:42
Ako vidno ohováraniu sa venuješ jedine ty. Asi by si sa mal radšej venovať deťom a ich príprave na vyučovanie. Mali by lepšie výsledky.
monitor.. | 02-07-2018 12:59:47
Ako sa venujete svojim deťom? Výchova začína od domu. Ak je rodič lajdák, nečakaj že dieťa bude génius. Alebo si myslíte, že učitelia sú kúzelníci?

Skúste si spomenúť, aká bola disciplína, keď ste vy, starší, chodili do školy.
Dovolili ste si to, čo dnešné ,,deti,,?
Ak aj áno, doma vás čakal preplesk.
Ak nečakal, tak sa nečudujte, že vám deti skáču po hlave a sú tupí. Po kom asi?
obcan | 02-07-2018 10:20:52
vysledky testovania ziakov v soporni su ubohe,len take aki su ucitelia,tak slabe vedenie skoly,ako je teraz sme este nemali,zaoberaju sa len vzajomnym ohovaranim,pan starosta zmente to,lebo obcania zmenia vas vo volbach
krive.. | 29-06-2018 19:11:54
ak niekto niekoho krivo obvini, navodi si trestne stihanie.
Pytam sa ta, debile, bol macho stihany za krive svedectvo, alebo inak rieseny octk?
Hlupacik. Mysli, az mas cim :)
pobavilo | 29-06-2018 17:04:44
Macho kolko trestných a krivych obvinení si dal jako poslanec a štyri roky jako starosta? A kolko lovov za to zhrabol sladkovicovsky právnik čo ti to písal? Mysli kým nečo pustíš do éteru až máš čím?
pre udavac (a) | 29-06-2018 16:38:30
100 udani!
Konecne je v novinach napisana pravda!
Starosta Macho to mal zverejnit uz davno. Ludia v obci maju pravo vediet, kto ako skodi obci a ako pre obec robil.
udavac | 29-06-2018 14:59:59
Myslis to jak si behal s Buranom s kamerami po Melecke a natacal skapate ryby a udaval obec? Aspon ste sa pri tom natacali ked ste udavali obec. Inac ako ste pokrocili s cistotou vody v Melecke pocas tvojho starostovania?
...keď vyjdu | 29-06-2018 14:24:23
Toľkokrát si udal obec a ... kedy vyjdu?

Nezdá sa ti, že na tých cca 100! udaní, už by nejaké vyšli?

Či zasa len - kop sem kop tam - od zdochnutého koňa?
Vlastnú špinu na iných hádzať. Fuj.
pre dobru chut | 29-06-2018 13:55:16
A pockaj najavo ked vyjdu veci co vsetko dokazal terajsi starosta, to bude fernet rocnik 2000.
dobru chut | 29-06-2018 13:19:39
Pri precitani co vsetko dokazal Ex, vygrcal som aj silvestrovsky fernet.
A to som mal taky dobry obed :(
Mal som byt hadom ako On. Bez chrbtovej kosti a bez hanby. Nic, nijake starosti by som si z toho nerobil.
Novinar Machor | 29-06-2018 13:14:07
Po novom uz aj obecny pravnik ma svoju kolkonku v obecnych novinach, cakam fakturku zas aspon 3000 ako naposledy.

Zabudli spomenut v novinach Macho s pravnikom navysenenie kanalizacie o 3 meloniky. A co sa tyka rodinnych prislusnikov tieze zabudli spomenut Machovho tatka ako ho pekne upratali najskor na urad a potom do skoly za veduceho. Ked sme pri skole, ako prosim vas dopadol monitor deviatakov?? Dobru chut.
gulal neisto ocami | 29-06-2018 10:32:41
po volbach a oci mu vypadli, ked precital vyjadrenie ustavneho sudu.

Voda sa uvarila.

Po precitani SN 2 2018 sa cudujem, ze este stale ma odvahu pisat nezmyselne clanky na s ol, do zurnalu a ,,pravdivo,, udavat.
Konecne clanok v novinach, kde je vysvetlena jeho zaskodnicka cinnost.
Ze sa nehanbi. Alebo preto je zalezeny v kanale a verejnosti sa vyhyba.
?!
na každú sviňu sa voda varí | 29-06-2018 07:27:15
V starostovom kotli je poriadne horúca a vre a už preteká. Gulal neisto očami na zastupitelstve či na úrade..
pre uverejnený článok | 27-06-2018 16:55:33
Čo si starosta navaril to si hlavne pri volbach spapká.
pre arogantný.. | 27-06-2018 08:37:16
Aká to informácia. Určite na 101% pravdiva a zaručená. Ako všetky, ktoré napíše z delíra prebratá sasanka. Začni so sebou niečo robiť. Ak vôbec vieš ešte aj niečo iné, okrem hádzania vlastnej špiny na hlavu iných.
arogantný starosta | 27-06-2018 07:05:32
Vytypuje si pozemok alebo starý dom a spolu s tatickom dobrovolne či nasilu nútia občanov k predaju. Nemajú problém zas zneužit obecne financie na právnika a zazaluvat tých či nechcú ustupit i staré babky!
je to hanba! | 26-06-2018 09:57:29
Prečítal som si a je to hanba starostu a celého úradu takto špiniť občana! A ešte tu starostu niekto obhajuje ? A ta suma za právnika?? To je do oči bijúca korupcia a zneužitie obecných financií na osobnú pomstu.
Emmm | 25-06-2018 22:32:53
Najväčším faktom ostáva, že kradne sa tak ako predtým. Len prasce pri koryte sa inak volajú...
prispevok | 25-06-2018 22:11:29
je na seredi, nie na obci, ci pre poslancov OZ.
A sikana? Aka sikana? Ty vies co je sikana? To robil ten co nevedel ze je statutar.
poslanci | 25-06-2018 20:56:35
Zaujmú k zverejneným číslam v príspevku poslanci nejaké stanovisko? A faktom,šikane?
otázka | 25-06-2018 11:30:58
čo má majko so šoporňou?
on je právny zástupca autora článku?
nejako ste doľava.
Emmm | 25-06-2018 09:23:45
Ja len dúfam, že Sopornani zasa nenaletia niekomu takému ako Macho, alebo Vlcek. Rozdiel medzi nimi je asi ten, že v súčasnosti sa rozkrada sofistikovanejšie a starosta má podchytene skoro celé OZ, čiže môže robiť v obci...
pre Milá pani | 24-06-2018 221742 | 25-06-2018 07:59:29
Majko sa neskryvá, dvíha telefóny, odpovedá na otázky. Mali by si z neho zobrať príklad, poslanci a starostovia.
Milá pani | 24-06-2018 22:17:42
my sme si nepotykali a ja som Vám slušne vykala a nenadavala Vám . Mám už len jednu otázku . Pána Majka musíte poznať aby ste vedeli čo je zac. Zaujímavé že kým mu poslanci nezrušili zmluvu a mal príjem z obce tak bolo všetko v poriadku a zrazu je všetko zle čo robí starosta. divna nahoda . A kde ste sa autora článku opýtali? Vy ste mali tu česť ho stretnúť? Alebo býva s vami v jednej domácnosti ?
aké to šťastie | 24-06-2018 22:15:03
Dala ste si námahu sa ho na to opýtať.

To máte šťastie možno vždy po zastupiteľstve? Vtedy vás očakáva?

Jedného s kamerovým záznamom a druhého pre radu ako ďalej?
Tak priehľadné :)
Kto má ešte to šťastie aby mu odpovedal či stretol?
nádych, výdych | 24-06-2018 22:07:37
Auto článku dokázal napísať aj inú ,,pravdu,,.
Dokázal to aj pred ústavným súdom, dokázal to aj Galantskom a Šalianskom žurnále, dokázal to na mnohých iných inštitúciach pri podanom udaní, ...
Vypisuje tu o nejakom rozhodnutí. Ak aj má pravdu, tým jedným obhajuje mnoho ďalších podrazov a klamstiev. Navodzuje pocit dôveryhodnosti a spravodlivosti. Ako dobre ho poznáte? Naučil som sa veriť každému ale do určitej miery. Spoznať, vypočuť, zhodnotiť, zaujať stanovisko. Spoznal som, vypočul, zhodnotil. Dávam si pozor na vlastný chrbát. Aj keď had útočí na päty.
Minulosť či prítomnosť? Je úplne jedno. Ak má niekto počítať do 10, skúste to ešte raz a vyhodnoťte si jeho konanie do budúcnosti.
Pri súčasných skúsenostiach viem, čo môže čakať terajší od bývalého. Samozrejme za podpory ,,nestrannej,, osoby.
overené | 24-06-2018 21:57:26
myslím si že Majko je natolko nad vecou že si to určite overil a nezapájal by sa pod vlastným menom keby to nemá overené. A autora článku poznám a vždy ked mi niečo nebolo jasné alebo ste tu okolo neho vytvorili vymyslený oblak klamstiev som si dala námahu sa ho na to opýtať a ešte sa mi nestalo aby mi neodpovedal alebo nevysvetlil a nepodložil faktami. Možno to je len o tom že autor článku pozná teba a vie že si tak zamindrákovaný a zaslepený že ti nepomôže ani keby ti podložil každé jeho konanie dôkazom.
Pre mne sa páči | 24-06-2018 21:49:02
Ak poznáte autora článku , musíte vedieť, že väčšinou len drista a takmer nič nie je pravda. A pán Majko . Je to váš bulvárny plátok, ste zaňho zodpovedný a mali by ste vedieť, či to čo Vám tu píšu autori článkov, je pravda, keď im povolíte ich sem zverejniť . Alebo kvôli vášmu osobnému prospechu si tu môže ktokoľvek a čokoľvek zverejňovať , hlavne že máte sledovanosť ?
mne sa páči | 24-06-2018 21:40:22
ako tu stále nevidíte súčasný problém a ako stále niekto vyťahuje to čo bolo. Pri Machovi to je to čo \"narobil\" Vlček ale spomeňte si či pri Vlčekovi to bolo že čo \"narobil\" Kiš? Bol to \"Vlček zaplať a nepýtaj sa\".
.......Mali by ste posudzovať podľa aktuálnosti a nie žiť 4 roky v minulosti. Mňa zaujíma odpoveď na otázku p.Majka, normálne sa nadýchnite vydýchnite narátajte do 10 a bez zbytočných predsudkov si to celé prečítajte ešte raz, lebo mne aj po prvom raze ako som si článok prečítala je jasné že takéto tvrdenia by autor nemohol vypustiť bez dôkazov a bez podkladov ktoré sa zakladajú na pravde. A to je problém nás a vás všetkých. Riešme a riešte tento článok a ty čo píšeš stále to isté o minulosti sa normálne zamysli a napíš niečo vecné k tejto téme ktorá sa spomína v článku. To budeš frajer ked to objektívne zhodnotíš a napíšeš svoj názor na toto aktuálne dianie. O minulosti tu už bolo toho veľa ale kápo budeš ked aj cez to všetko čo si o kom myslíš budeš vedieť posúdiť aktuálny problém. Držím palce!
Machovi | 24-06-2018 21:20:01
Toto je vaša práva tvár ako píšete - stoka.
starostovi | 24-06-2018 21:17:17
Pozeráte sa do zrkadla a vidíte seba. Finito
Sasanka | 24-06-2018 21:14:48
ráno ideš do práce, tak klídek. Mohla by si stratiť nervy, napiješ sa, zaspíš do práce a ... z čoho budeš žiť, keď dostaneš padáka?
Tak klídek. Adrík nemôže za tvoju labilitu. Chápeš? Za to môže obecná kasa. Sklapla. Zavrela sa. Vyschla studňa. Zdroj. ... Tak? Rozhodni sa, kým máš čím :)
pre klídek | 24-06-2018 21:06:23
Kľudní sú všetci okrem teba.
Klídek | 24-06-2018 21:02:16
To len Adrik trpí samopoškodením. Kolky krát odmalička?
pre - pre 100 | 24-06-2018 20:57:40
Tak. A už ti praskli nervy?
pre 100 násobného vraha! | 24-06-2018 20:52:57
Mačo za vraždy do basy na 1000 rokov v pekle!!!!!!!!!
pre LenOna Vlčáka | 24-06-2018 20:30:15
Možno by si mal zverejniť aj všetkých 1 237 mailov , ktoré si adresoval obecnému úradu a základnej škole s rôznymi debilnými požiadavkami a otázkami, aby lepšie pochopili, prečo sa muselo vynaložiť tolko financií.
Obecne zastupitelstvo | 24-06-2018 19:46:37
Netrepte lebo klamete. Pán Macho klamal opakovane na OZ! Tak isto o plate bývalého starostu-Uznesenienie polície mali všetci poslanci a je tam jasne napísané že plat bol vyplácaný v poriadku zákonnne!
chcem pochopit | 24-06-2018 19:28:47
ze ako je mozne, ze si protizakonne vyplacal vyssiu mzdu, okradol obec o 12000euro,...to je ako v poriadku?
Ked to ma vratit obci uz je s tym problem a sudy mu daju za pravdu, ze 12000 navyse sa nejedna o TC?
Mam to chapat tak, ze nase sudy chrania zlodejov?
A este sa tu bude ohanat spravodlivostou...
Ty koky, vazna morda.
ešte raz | 24-06-2018 19:19:03
absolútne nikto nereaguje na moju otazku o obecných peniazoch len samé žvásty,pritom Vlčákovy nejde o nič iné ako sa dostať ku korytu o nič iné tu nejde,toto keď niekto vysvetlí je po probléme a bezduchých diskusiach ako mu záléžalo na blahu a rozvoji obce ste sa dúfam presvedčili na vlastnej koži.
pre 2 11 | 24-06-2018 17:54:18
V čom je zavádzajúci článok?Kde nepíše autor pravdu? Uznesenia súdu sú na OS zverejnené, z Úradu na ochranu os. údajov si to môžte vyžiadať cez infozakon. Ale rýchlejšie bude ked zájdete za svojim idolom starostom a opýtate sa ho nech vam to ukáže v displej pošte obecného úradu. A naraz zistite že klamstvo je základný nástroj štýlu vedenia úradu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-06-2018 17:48:11
potrebny cas | 24-06-2018 17:35:57 | - nie, tadial cesta nevedie.

To je pokial viem v rieseni prislusnych organov.

Ak pochybil - nech sa zodpoveda. Ak bude uznany vinnym - nech nesie spravodlivy trest.

Predosly starosta, sucasny a aj buduci. Nech sa za svoje konanie, ale aj NEkonanie tam, kde konat mali, zodpovedaju aj minuli, sucasni a buduci poslanci OZ.

Padni komu padni.

Tento clanok je ale o inom.

Otazka je stale rovnaka:

Su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame?
potrebny cas | 24-06-2018 17:35:57
aj na zmarene referendum? cierne stavby? neopravnene vyplacanu vyssiu mzdu? aj ,,slusnosti,, byvaleho statutara za aroganciu na OZ? ... Zabudol uz? Ci na to co robil by chcel zabudnut a ak to nejde, tak spini vsetkych okolo seba?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-06-2018 17:13:59
2 11 | 24-06-2018 16:28:32 | - NEtrepte neoverene a aj tak zbytocne hluposti.

Ja pravdou, ze sucasny starosta vyznamne ignoruje aj zakon 211/2000 Z.z. a z neho vyplyvajuce povinnosti, no nie je to pre GDPR a nevyhovori sa na GDPR.

Viac informacii tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/oznam-redakcie-v-suvislosti-s-novou-legislativou-eu-a-gdpr-video-rozhovor-s-hovorkynou-uradu-na-ochranu-osobnych-udajov/

A viac informacii o ignorovani zakona najskor uradom vedenym starostom a nasledne starostom bude v dalsich clankoch.

Na veci je potesujuce, ze PLNU ZODPOVEDNOST PRED ZAKONOM NESIE STATUTAR OBCE, teda STAROSTA.
Je potrebny cas a veci sa dostanu presne tam, kde ich slusni ludia maju zaujem mat...
2 11 | 24-06-2018 16:28:32
Ak by som aj žiadal všetky inšitúcie podľa infozákona, na niekotré otázky určite nedostanem odpoveď, nakoľko sa jedná o osobné údaje /GDPR/

Článok vnímam ako zavádzajúci. ON pravdu nenapíše. Napíše LEN to, čo jemu vyhovuje :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-06-2018 15:21:52
Su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame?
Otázka pre všetkých obhajcov autora clanku | 24-06-2018 14:06:43
Napadlo vás, čím si vás s reálnom živote získal? Čím vás drží v šachu a v strachu? Od čoho sa týmto článkom snaží odpútať vašu pozornosť? Ak si dokážete úprimne a pravdivo zodpovedať , potom sem napíšte svoje názory .
Tretí raz | 24-06-2018 14:04:57
Obviňoval si. Ak si nepametas tak si po sebe prečítaj čo si napísal. A osvojil si si pravdepodobne len jeden účelový verdikt súčasného starostu ktorý i po volbach ako keby pokračoval vo volebnej kampani a kydal a kriminalizoval bývalého starostu takmer celé volebne obdobie doteraz. A zbytočne. Polícia a prokuratúra všetko zamietla a naopak súčasný starosta ma na krku trestne stihanie za marenie spravodlivosti,upozornenia prokurátora za porušenia zákonov, pokuty z viacerych inštitúcii....., toto bývalý teda nemal. A bol pod každodennou kontrolou všetkých- polície,prokuratúry,novinárov aj p. Majka!.. No akam to zašlo? Napr. i do zverejnenia faktov a argumentov v článku p. Vlceka. A to sú vážne veci čo si p. Macho za obecne peniaze a z titulu svojej funkcie dovolil.
,,,ku...vníka,pedofila,,, | 24-06-2018 14:00:13
Neťahaj sem Šaľu...

Ak čítaš všetky komentáre od slova do slova, ak ich prečítaš správnom poradí, tak si spomenieš, že som dávnejšie napísal, aby si nepísal to, čo praktizoval ...

Nikto nemusí vedieť, čo sa v Šali stalo.
:)
už ozaj nevim | 24-06-2018 13:50:28
ja nikoho neobviňujem len sa pýtam kam sa podely obecné peniaze za 4 roky,na účte obce nezostalo nič len neuhradené foktúry tak to tu bolo prezentované, to ťa vôbec nezaujíma hlavne že Ti vadí všetko ostatné,nikto tu doteraz nereagoval nejako rozumne na moju otázku čo ma udivuje keď ste evidentne tak dobre informovaný o všetkom čo sa deje na oú.
ešte raz teda | 24-06-2018 13:13:18
Písal som ti to pod iným statusom a napíšem ti to aj tu: obviniť niekoho bez dôkazov a argumentov je trestne,ohováranie a celé postavené na vode! Vlčaka nepoznám tak sa vyjadruj presne. Inak sa ti môže stať že teba tiež hocikto označí za zlodeja,vypalníka,ku...vníka,pedofila,narkomana,dílera...atd... pochopil si to na druhýkrát?
ešte raz | 24-06-2018 12:55:13
Kam dal Vlček obecné peniaze za 4 roky a pravnika by obec nepotrebovala keby nebolo toho zlodeja,udavača a klamára,preto sa sťažujte opäť na Vlčaka,neviem či ste vôbec schopný rozmýšlať týmto smerom ale iný neexistuje.
výborne? | 24-06-2018 12:16:40
Potom ste pomýlený alebo zaujatý. Téma je totiž “ obecný právnik ryžuje a občana šikanuje” čudná samospráva v Šoporni za súčasného starostu. Odporúčam vam prečítať si cely príspevok a nerozprávať čo vam asi prikázal usvedčený p. Macho.
výborne | 24-06-2018 12:05:44
teraz som trafil klinec po hlavičke,neodvádzaj debatu do stratena a konečne napíš kam išli tie obecné peniaze a tvoje žvásty o Sládkovičove nikoho nezaujímajú,je také ťažké pochopiť úplne jednoduchú otázku? Ukludni sa a potom napíš nejakú relevantnú odpoveď a nie vyplody tvojej chorej mysle!
názor | 24-06-2018 10:50:32
Myslím si že duševne chorý je naozaj starosta ked dokázal tak podlo a zákerne ublížiť p.Vlčekovi a rodine. A ubližuje ďalším ktorých zastrašuje aby mlčali. Bolo by načase aby sa k tomu vyjadril aj jeho pár stúpencov čo tu píšu odveci a podstata z článku im uniká. Aj p. Majko sa ich na to stále pýta. Toto sa nerobilo hádam ani v totalite čo ste robili roky bývalému starostovi. Karma a spravodlivosť si vás dostihne. P. Vlceka pozdravujem a želám s ďalšími priateľmi úspech vo voľbách aby sme mali v Šoporni starostu pre ľudí a nie zlo v podobe bachara rodinkára. Peknú nedeľu.
nemas v laske | 24-06-2018 09:02:35
ani seba sameho.
komentar ktory si napisal zarucene svedci o tvojej dusevnej ci psychickej chorobe.
uvazuj o lekarskom vysetreni. hadam nechces, aby sa tvoje deti starali o debila. este by si ich udal, ze ti zobrali cely majetok...
nevychadzam z udivu, co vsetko si schopny napisat. takymi komentarmi robis anonymnu hanbu sebe a menovanemu M. zlu reklamu o svojich fanusikoch. aj ked vieme, ze ON potrebuje len hlupakov, ktori mu zozeru aj seno :)
pre nechochopiteľné | 24-06-2018 08:45:21
Ty asi Milana Vlčeka nemáš v láske. Tvoj obľúbenec Macho ti asi totálne vymlel mozog. To je Tvoj problém. Macho okrem podvodov a zlodejstva v doterajšom období neukázal nič. Za neuveriteľné peniaze zamestnal svojich kámošov na obecnom úrade, z otecka spravil najdôležitejšieho a najlepšie plateného človeka na škode / aj on je určite vysokoškolsky vzdelaný zo Sládkovičova/. Čo už od absolventov so Sládkovičova môžeš čakať.Prvorade tupost a neuveriteľnú namyslenosť. Je to taká istá škola ako za bolševika Jednoročná robotnícka škola s maturitou,ale nie pre šikovných a zdatných robotníkov, ale len pre robotníkov debilov- avšak so straníckym preukazom KSČ vo vrecku. Podobné Jednoročné právnické kurzy ukončené titulom JUDr. Ničo také, čo má vo vrecku aj SMERÁČKA Renáta Zmajkovičová a jej podobní. Bolo by naprostou paródiou stretnúť Zmajkovičovú v nejakej televízne debate a baviť sa s ňou o trestnom alebo občanovi. Možno by si aj spomenula z čoho vlastne robila ten doktorát a prekecla by sa a nabonzovala toho, kto jej prácu písal. Podobne by určite dopadol aj Tvoj MAcho a jemu podobní spolupracovníci majúci vo vrecku diplom UNIVERZITY SLÁDKOVIČOVO. SO znakom husy, kačice, prasiatka a vymoženosti Feníčanov.
pre nepochopitelného | 23-06-2018 23:55:34
zabudol si dodat, ze si Macho popritom stihol postavit vecierku (cierna stavba??) a posilovnu (s parkoviskom na obecnom pozemku - cierna stavba??)
nepochopitelné | 23-06-2018 19:42:38
ako je potom možné,že Macho realizoval tolko vecí napr. hasičiaren+oprava,nové cesty,rekonštrukcia kd,sala na šk,umelá závlaha na ihrisku,bus,traktor,valník,octavia,zber a separácia odpadu,verejné osvetlenie,výmena okien na zs. ani ma všetko nenapadá a toto sa spravilo za tie isté peniaze čo mal k dyspozícii Vlčák,tak mi vysvetli kam sa podeli všetky obecné peniaze a nevypisuj tu tvoje bludy a neodvádzaj pozornosť od hlavného problému čo sú peniaze ku ktorím sa chceš znova dostať ale to sa veru už nstane.
Nemáš argumenty Adrik | 23-06-2018 19:11:08
a robíš zo seba svojimi komentmi korunovaného obecného ko..ta. To sa k tebe hodí najviac a troluj ko...tiny do polnoci ďalej aj zo svojim mumlakom prednostom.
máme toľko peňazí? | 23-06-2018 18:31:05
Neviem koľko má obec peňazí.
To by som sa mohol opýtať, že keď máme (ASI) toľko peňazí, kde sú tie peniaze za bývalého, keď právnik bral LEN 800e mesačne? Rozpočet je takmer ten istý, či nie?

Potom mi to vychádza, že ak nebral právnik, bral ich niekto iný???!!!

Máš pravdu, smrdí to korupciou.
Koho porupciou?

Ak nevypracoval projekt na dom smútku, ..., ušetril peniaze?
Potom mali byť obci ušetrené. Kam sa teda podeli?
Ja to neviem, tak sa pýtam. Že by skutočne skrytá korupcia?
Taký človek, čo sa drží zákonov a toľko protizákonných vecí vykoná? Akého zákona sa potom drží. Netreba zákon aj dodržiavať a rešpektovať? Na to mi asi odpoveď nedá.
Či?
to mame v obci tolko peňazí? | 23-06-2018 15:19:28
Inak to neni v podstate obecný právnik ale on je len platený z obecných peňazí. S to je ešte horšie pri tej sume a neodbornych radách! Priemer 2000 EUR na mesiac. Dve sily na úrade akoby navyše a i tak ich je tam dvojnásobne viac ako za Vlceka či Kiša. No a ten právnik ma advokátsku prax a som nemilo prekvapený že si môže obec dovoliť takto nadštandardne vyplácať takéto advokáta !..aj ked porovnám iné obce tak nikde to tak vela EUR skoro 70 tisíc neni!! Veľmi to zaváňa korupciou!!
Adrikovi | 23-06-2018 12:40:17
Sa spametaj a pripomenme teda občanom tvoje trovenie sa liekmi,krádeže cennosti rodičom a spolužiakom aby si mal na dávky pochutin. Tvoje liečenie proti závislosti,tvoje vykradacky školy. Rad sa hadzes o zem odmalička ked nie je po tvojom alebo ked ti spolužiak neprihral loptu. Rad udával 8 rokov vlastnú obec, šéfa v Leopoldove zo služobného počítača!... atd atd..... a takýto pošahaný Adrik z vypulenyma očima tu ide volaco vypisuvat. A neni si sudca si uvedom konečne bachar drb..ty a odmalička.
využil a odkopol | 23-06-2018 12:26:42
Áno, toto boli a sú presné praktiky bývalého.

Znova ti musím priopomenúť, aby si nedával za vinu praktiky bývalého inej osobe!

,,využil a odkopol,, - je mi ľúto, že tí ktoým ublížil nenapíšu osobný pocit.
Vnímam to tak (ako to bolo aj mne povedané) - čím viac sa s hovnom rýpeš, tým viac smrdíš.

A smradu je tu neúrekom. Neradno sa s hovnom hrať.
Ten čo najviac ublížil si myslí, že mu je najviac ubližované? Ktorej polovici hlavy?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2018 12:03:22
abcd | 23-06-2018 11:39:29 | - neprehanajte!

Mam zaujem ucit sa a arogantni voleni zastupcovia ma naucili a zial aj donutili k spravaniu a konaniu, ktore sa im nepaci.

Vacsina z nich su ako hadi - ked nieco chcu dosiahnut plazia sa a ked to dosiahnu, stipu a prskaju.

Nie je mojou prioritou bojovat s nimi - to je ulohou obcanov, ktorych maju zaujem ovladat.

Uloha SOL je priniest informacie, ako bezni ludia maju moznost ucinne branit sa a konat tak, aby zmrdi pri moci danej obcanmi nemohli podvadzat, kradnut a sofistikovane tunelovat verejne financne zdroje.

Ulohou SOL je dat moznbost vyjadrovat sa k veciam verejnym tam, kde to je z pozicie moci ludom zakazovane, alebo branene.

Cim skor to pochopia nielen obcania, ale hlavne nenazranci pri moc, tym menej skod nimi sposobenych, budu musiet sanovat nase deti.

Kazdy sa zapisuje do urcitej kroniky svojimi cinmi a postojmi. Skoda len, ze stale tak malo ludi je schopnych k veciam verejnym sa vyjadrovat pod svojim menom a priezviskom.

Aj v tomto prebieha vyvoj a evoluciu nezastavia ani v Seredi, ani v Sintave a ani v Soporni. Vlastne nikde. Pravda vzdy a vsade vyjde na povrch.

Ja sa snazim, aby vysla vcas a aby sa obcania mohli rozhodnut, co za svoje peniaze chcu. Arogantnych zmrdov, alebo slusnych ludi, ktori ich nebudu ovladat a manipulovat, ale budu im sluzit.
abcd | 23-06-2018 11:39:29
S úsmevom čítam vyše pokusy útočiť už aj na pána Majka.Nerobíte dobre,videl som ho niekoľko krát vystupovať a verte že on vie čo robí.Nikdy nehovorí,keď nemá veci overené a podložené dôkazmi.Samospráve rozumie nikdy sa neponižuje k diskusii,akú tu vediete.Dostane vás na vašich chybách a narobili ste ich veľa.On neskáče a nestrieľa zbytočne.Nerobíte dobre,lebo keď sa začne naozaj podrobne zaujímať,budete prekvapení čo vyjde von.Už veľa krát som ho počul povedať že jemu o nič nejde.A áno má pravdu.Jemu môžu byť samosprávy ukradnuté.Ide u o pravdu.A ostatným ide o moc.
Cituješ? | 23-06-2018 11:29:30
Ale na svoje sluby zabúdaš. Stačí si pozriet archív SOL alebo sa pozret na sklamaných a oklamanych ludi v dedine. Je ich veľmi vela čo si ich Adrik využil a odkopol len aby si sa dostal s tatickom k válovu. Ale na každú svinu sa voda varí. Zo si zvykol vypisovať a hovoriť ty a hele-dobehlo si ta to. S kto ti dal právo ubližovať rodine Vlceka a neoprávnene zneužívať proti občanom kamerový systém? Vyhrážať sa nám za kritiku tvojich podvodov ?
citujem Vy máte páni slúžiť ludom a robit pre dobro v dedine a nie pre seba | 23-06-2018 11:20:53
Vy máte páni slúžiť ludom a robit pre dobro v dedine a nie pre seba.

Dobre si prečítaj čo si napísal.
Na to, čo si napísal, si mal myslieť v dobe, keď si bol na úrade!
Po ustanovujucom zastupiteľstve si povedal: že splníš sľub, ktorý si si dal.
Bol to ten sľub v posledných slovách tvojej vety?
Asi ťažko.

Slová vo vete napíšem a skrátim tak, ako to zvykne Sasanka v komentároch:
,,Robit pre seba,,
A tak aj konal.

Či aj udávanie je pre dobro obce?
Veľakrát sa pozastavím nad myšleinkou, že prečo ten, čo najviac ubližuje, sa snaží byť prásny a pekný, dobrý a čistý ako ľalia,..
Skutočne si myslí, že ľudia zabúdajú? Že sú tak ovplyvniteľní, že za pár rokov zabudnú? Že niekto v sebe zmení to, čo mu je genetický dané? Nikdy sa nezmení.
...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2018 10:41:47
Neuveritelne | 23-06-2018 08:55:20 | - presne tak, ludia nie su sprosti.
Odpoviete na otazku,ci su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame Vy?

Ked mate prehlad, mozno by ste vedel. ;-)
naopak | 23-06-2018 09:54:15
Všetky informácie z podpísaných príspevkov sú podložene faktami i prílohami. Ak tu niekto zavádza a klame občanov tak to je už roky Macho a spol. Ale chápem že uverejnené fakty o jeho podlom správaní a zneužívaní funkcie ho dostali do kúta a teraz sa krúti ako had pred lovcom hadov. Sám sa zamotal .
Neuveritelne | 23-06-2018 08:55:20
Prečo?Macho zrušil zmluvu,s určitým,takzv.mediom,a to je pricinou,prečo sa tu objavujú od tej doby tieto neuveritelne nepodlozene obvinenia proti Machovi.Tuna nejde o nič ine,len o peniaze a o pomstu.Byvaly starosta je len využívaným nástrojom pre pomstu.Ludia predsa nie sú hlúpi!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2018 08:21:02
Pre pána Majka | 22-06-2018 23:22:37 | - Vasa odpoved zodpoveda Vasej mentalnej a znalostnej urovni veci, ku ktorym sa vyjadrujete.

Skuste si odpovede zistit a nasledne ich napiste.

Nie pre mna - ja ich poznam (aj preto si dovolim vystupovat pod menom), ale pre Vas. Ono to totiz tak chodi - ked viete, nepisete hluposti.
nočná demagógia | 23-06-2018 07:26:13
Starosta s prednostom sa velmi snažia lebo stoličky sa im trasú. Chlapci ku korytu ste sa dostali vy cez kriminalizáciu a neustále osieranie bývalého. Pokračujete v tom od prvého dňa čo ste došli na úrad klamstvami a intrigami. A hlavne ste vedome zavádzali poslancov a občanov a ublížili ste nielen bývalému a jeho rodine ale ste zneužili svoje funkcie,obecného právnika,naš obecný rozpočet na šikan nepohodlných kritikov vašich kseftov. Občania vás prekukli a vaše neustále výhovorky a chvastunske reči môžu osloviť akurát vašu rodinu a kamarátov čo ste si ich zamestnali na úrade a v škole a pár firiem na čele s bogacom ktorý veselo predražuje obecnú zákazku jednu za druhou. Najhoršie je že ludi považujete za čísla a platcov daní a starosta za poslušných vaznov. Čo je neprípustne a urazkivé,nedôstojne. Vy máte páni slúžiť ludom a robit pre dobro v dedine a nie pre seba.
machove ksefty | 23-06-2018 00:03:53
treba sa precitat tento machov clanok z roku 2012, aky bol vtedy velmi dosledny. teraz dohadzuje ksefty krajcovi a spriaznenym firmam aj bez suhlasu zastupitelstva.

http://www.seredonline.sk/clanky/aj-pre-toto-vznikli-problemy-v-soporni/
Mám dosť . | 22-06-2018 23:51:49
Po prečítaní tohto príspevku nevychadzam z úžasu. Ty čo vsade vykrikujes že nevieš ani na počítači robiť , zrazu sem dáš takýto článok . Zrazu vieš vlozitna cudziu stránku, vieš upraviť a zvýrazniť text . A to nehovorím o obsahu . Ty si rozpoltená osobnosť? Najskôr plačeš ako sa ti ubližuje a pritom tam boli údaje dostupné z katastra . Ale tam ti to nevadí. Alebo aj ich si udal? Žaluješ a udávas obec kade ťa napadne a tesi ťa každý neúspech obce v ktorej žiješ . Na jednej strane tu vyplakávaš koľko stojí právnik ale skús napísať koľko z toho bolo oprávnene vynaložené kvôli tebe . Keď si si taký isty a vieš, že ide obec do vopred prehratého boja , prečo ti na tom záleží? Veď tebe ide iba o vlastný prospech . Alebo sa bojíš že obec to vyhra a snažíš sa iba zastrašovať ? Ty vieš čo bolo na zastupiteľstve ? Veď si tam nebol . Kto ti donáša ? Nahacky alebo pani poslankyne ?
Pán Majko | 22-06-2018 23:27:18
To sú od vás zákerne a zavádzajúce otázky .
Pre pána Majka | 22-06-2018 23:22:37
Pán Majko starosta obce s poslancami OZ
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2018 22:29:59
Srdečná vďaka | 22-06-2018 22:25:07 | - odpovedzte na polozenu otazku. To je vsetko.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2018 22:27:57
je to jednoduché | 22-06-2018 22:19:48 | - doibre, skusme teda bez demagogie.

Kedze sa akosi nik nema na to odpovedat, ci su publikovane informacie pravdive, alebo nie, v nadvaznosti na Vas prispevok skusim ine otazky:

1 - kto rozhoduje o rozpocte obce?
2 - kto rozhoduje o vyuziti verejnych zdrojov?
3 - kto rozhoduje o investiciach?
4 - kto rozhoduje o predaji obecneho majetku a nakladani s nim?

Skuste niekto k cislam otazok priradit jednoduchu odpoved vo forme:

starosta obce
poslanci OZ

Dakujem za odpovede.
Srdečná vďaka | 22-06-2018 22:25:07
Pre niekoho sú dôležité peniaze za priestor /?/
Pre niekoho návrat ku korytu a naďalej robenie si vlastných zákonov a praktík a čo najlepšie sa ,,dobrej viere,, nabaliť /?/
Pre niekoho rozvoj obce a nechanie si srať od primitívov na hlavu /?/
Pán Majko, zaujímavý záver Vašej vety. Možno práve to je kúsok vašej skladačky, kto za koho kope. Či? Určite ste prišiel k názoru, že ak sa spomína ,,predražený,, právnik, tak prečo a za aké úkony. Autor článku to vie. Prečo sa tají napísať, koľkokrát práve pre jeho počínanie?
je to jednoduché | 22-06-2018 22:19:48
a nemusíme sa tu doťahovať,obec je bez dlhov a pozrite sa čo sa za tie roky čo je tu starosta Macho vybudovalo a nakúpil bus,autá atď..čo bolo zrealizované za Vlčeka,tak sa pýtam kam sa podely obecné peniaze za jeho bačovania? Toto je podstatná vec a nie tu vypisovať hlúposti či úrad odpovedal niekomu o den skôr alebo neskôr,nad týmto porozmýšlajte to bude asi lepšie.
skutok sa nestal | 22-06-2018 22:01:45
Na SVK nic nove. Kolko parazitov uz bolo oslobodenych??? P. Majko veri nasim sudom :-) Len zamietli predbezne opatrenie. Co sa teraz stane? Vlcak prevedie majetok na niekoho dalsieho, aby pri exekucii on neprisiel. A \"spravodlivost\" opat raz zvitazi!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2018 20:08:49
Urcite nikoho nechcem rusit v tejto vysoko intelektualnej debate, no dovolim si zopakovat pre Vas urcite banalnu, no pre obcana a mna skutocne podstatnu otazku:

\"su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame?\"

Srdecna vdaka za odpoved kazdemu, kto pise cokolvek obhajujuce sucasneho starostu.
už to tu odznelo | 22-06-2018 18:30:26
Prekrúcanie slov a vysvetlenie si ich po svojom, aby Vám vyhovolali.
Vy ste už tak naučení klamať, že sami neviete kde pravda začína a kde končí vaša lož.
Ak mám byť konkrétny, toto istý pán naučil aj dvoch poslancov.
Tak ak ,,trefné,, tak myslím si, že trafím presne do problému vašej lži. Ja viem čo je pravda. Vy pravdu nechcete počuť a ak ju počujete, prekrútite ju. Vy už neviete ako máte klamať a práve vaše klamstvá hovoria za všetko. Čím viac klamete a prekrúcate fakta, tým viac priznávate, čo je autor zač.
Ak poukazujete na obecné auto a nákupy ... Byť vami, nepíšem to tu už po niekoľkýkrát, ale dal by som fotku s dátumom a časom, miestom, ...
Dal by som si toľko času, aby som to dokázal. Ale VY, nemáte nijaký dôkaz a vaše táraniny sú nulovou hodnotou. Už sa konečne preberte. Myslím si, že po troch rokoch by ste už mohli byť normálni a zmierení s prehrou. Nemuseli by ste z idúceho auta šmírovať okolo rajčury, s mobilom v ruke a ukazovať niektorým občanom fakera.
Dosť úbohé a trápne na vysokoškolsky vzdelaných občanov, ktorí si myslia, že stále niečo znamenajú :)
Trefné | 22-06-2018 17:46:23
Pekne ste pomenovali praktiky p Macha a jeho blonďavej p.manželky na obecnom aute ked vybavuje svoje súkromné veci a zásobovanie rodinnej večierky. Bravooo
PRE Ste smiešny | 22-06-2018 17:37:00
Rozmýšľate čo píšete?
Takže - perfektne?
To, že vykonal stavbu BEZ súhlasu Vás nezaujíma?
Píše a stále sa oháňa zákonnosťou! Kde bola jeho zákonnosť? To už neporušil (napríklad stavebný) zákon? Kto mu dal súhlas?
Takže ak je niekto SMIEŠNY, ste VY a ten Váš vždy zavádzajúci občan obce, ktorému NEJDE o spravodlivosť, ale o prinávratenie sa k svojim praktikám. Čo si myslím? Že zistil, ako sa dá BAČOVAŤ bez toho, aby mu poslanci rozhodovali čo môže a čo nie, bez toho, aby niekto videl a vedel KAM idú obecné, TEDA NAŠE peniaze.
Ste neskutočne smiešna a zbytočne trápna. Veľmi mi pripomínate jednu blondýnku ... :)
Ste smiešny | 22-06-2018 16:05:02
Ako vypracoval p. Vlček dom smútku? Perfektne a je to vdaka nemu vždy dôstojná rozlúčka zo zosnulým v čase i nečase. A skôr bolo smiešne ked nastúpil p.Macho že udal sám seba a stavebný úrad to dal na riešenie obci pretože neislo o novú stavbu! No a p. Macho si dal sám sebe-obci pokutu 50 EUR!!!! Hahahaha. Vybrali z pokladne na úrade 50 éčiek a vypísali prijmovy blok a vložili 50 ečiek naspäť do pokladni úradu . Trápne to bolo aj je čo stále podvadzate na úrade a ako klamete občanov a sikanujete !
Prečo nadávate... | 22-06-2018 15:33:15
Samozrejme. Čisto typické a vlastné Sasanke?
Prekrútiť celý význam vety.

Takým treba veriť? Autor článku akosi zabudol napísať ako vypracoval projekt Domu smútku.. Ako vykonal verejné obstarávanie, ako vykonával výberové konanie, ... AKO...
To už v článku nepíše, ako nerešpektoval zákon, ako odignoroval občanov obce na zastupiteľstve, (teda aspoň na tých dvoch, z ktorých neutiekol, alebo neprišiel)
Prečo sa snaží navodiť dojem spravodlivosti, ak on sám zákon a spravodlivosť nerešpektuje.
PREČO nepríde za poslancami, za kýmkoľvek a neopýta sa priamo? STRACH! A zo strachu píše nepravdu.
pre občan tchor | 22-06-2018 14:16:55
Prečo nadávate Machovi do tchorov? Za to, že platí obecného právnika 63 tisíc z našich peňazí?
občan | 22-06-2018 13:40:11
Tchor vypúšťa smrad z diery a ako to tu cítiť.ten smrad pár tchoríkom vonia. Keby nebolo tchora..nebol by treba ani právnik.
Super! | 22-06-2018 13:21:37
Článok presne vystihuje metódy p.Macha a jeho zákernú povahu.Stačilo!
výpovedná hodnota | 22-06-2018 13:16:42
Aj faktúry za posledný polrok 2014 sú len dohady?
Výpovedná hodnota - NULA, je hodnota autorovho článku :)
zase dohady | 22-06-2018 13:09:55
a jedna pani povedala. Vypovedacia hodnota ohovárania bez dôkazov! A je úplne jasne že 100% spokojnosť u všetkých nie je prakticky ani možná. Takze zbytočne zahmlivaš. Pán Vlček je ovela silnejší a pomáha vždy ludom.
december 2014 | 22-06-2018 12:58:44
Na zaklade coho vtedajsi starosta obce dal prikaz na kompletne vymazanie pocitacov na obecnom urade?
Uz len to vsedci o jeho povahe, ak takymto sposobom znehodnotil uctovnictvo, dokumenty, ...vsetko, co bolo softwarovym vlastnictvom obce a to len preto, aby zakryl svoje podle praktiky.
Autor zabudol napisat podstatnu pravdu. Myslim si, ze ak ma niekto osobnu skusenost s autorom clanku, vobec sa necuduje, ze sa snazi akymkolvek sposobom opeknit.
Slova su slova, ktore niekto prepucuje a inak pochopi, prekruti. Osobny podraz a z takmer rozbitie rodiny, takemu cloveku mozno len naplut do tvare. Inak, plne ho chapem, no neodpustim. Na to by mal mysliet kazdy, kto cloveka pozna podla jeho charakteru a nie reci.
Na zaver clanku aj autorovho, chcem pripomenut obcianku mesta Sered, ktora sa zdrziava v katastri obce, ze prave ona potvrdila prave autorove predvolebne praktiky. Netreba zabudat, kto kedy kde a ako klame. Skutky treba pochvalit, avsak v tomto pripade ich mozno len hanit.
O co autorovi ide?
Uz len posledna pripomienka, kde a kedy sa autor clanku zaujima o dianie v obci, ak napriklad na OZ nie je pritomny a informacie ma z videa zhotoveneho poslancom...
Nemysl si, ze taketo argumenty obstoja v predvolebnej kampani, ked vieme, akym sposobom autor jedna, udava a akym sposobom viedol a lam doviedol obec.
precedens | 22-06-2018 12:04:37
Macho si pletie bic sam na seba. Ked sa raz dostane k moci jeho super, kludne mu moze dat zosobnit vsetky jeho statisicove preslapy. Potom bude veselo.
Čiže len dohady | 22-06-2018 11:52:08
a odputavanie pozornosti od podstaty čo robia mocipani na úrade proti vlastným občanom! Ved dokážte že niečo písal či nebodaj robil proti vam Vlček,Lipovský.. lebo inak si len domýšlate a zbytočne ohovatate.
pre "pre všetkých" | 22-06-2018 11:29:20
Nie som ani Macho ani Vlček ani nikto z byvalých ci buducich kandidatov. Ak ste si dobre prečítali moj prispevok, tak som len popísal moje skusenosti s p. Vlčekom a spýtal sa na jeho moralne pravo rozoberať tu veci, ktoré on využíval pri svojom starostovaní ako bežnu prax.Ani slovkom som sa nezastal terajšieho starostu a budem rad, ked ako som napísal, predloží učet za \"svoje\" starostovanie obcanom pred volbami. Obcan rozhodne !!!!!
p.s. okrem p. Majka, tu nevystupuje nikto pod svojim menom, nevidim dovod na to, aby som tak urobil ja, jedine že by mal zase chuť niekto podať na mna nejake to anonymne trestne oznamenie...
Pre všetkých | 22-06-2018 10:36:41
Anonim je podľa všetkého podarený pán Macho...pekne sa obhajuje a špiní pána Vlčeka...Nuž,každý hrabe k sebe a nie od seba....však Adrián
pre pána "praktiky" | 22-06-2018 10:01:19
Mňa by veľmi zaujímalo kto ste. Autor článku je podpísaný, takže logicky po takýchto slovách čo ste napísali na jeho adresu by bolo minimálne korektné voči autorovi, aspoň sa predstaviť. Alebo ste tak zaujatý ex starostom že máte myseľ len anonymne urážať?? Už sa zobudte, prečítajte si ešte raz tento článok spolu s prílohami a zamyslite sa nad tým, čo ste napísali. Myslím si že je to dosť objektívne a s dostatočnými argumentmi napísané, takže nevidím dôvod vašej ješitnosti zaoberať sa niečim čo je 4 roky staré. Alebo ak už riešime ex starostov, poďme riešiť aj Kiša, aj všetkých predchádzajúcich starostov a poslancov a to čo sa nám deje teraz pred očami prehliadajme, ale nezabudnime vymenovať hriechy všetkých čo tu boli pred týmto čo tu je teraz. Ešte by ste mali niečo vymyslieť na kandidátov, ktorí niekedy chceli byť starostami, napríklad Plocháň, Andrášik atď...a ešte na bývalú riaditeľku Javorovú, prípadne zástupkyňu Blahovú? Hlavne riešiť staré veci,ktoré sú už dávno premlčané a nevidieť a nechcieť vidieť to, čo je teraz, však anonym?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2018 09:51:42
pre p. Majka | 22-06-2018 09:24:29 | - byvaly starosta p. Vlcek je pre obec vo vztahu k vedeniu obce minulostou uz cez 3 roky.

Obec vedie, rozhoduje a za rozhodnutia zodpoveda sucasny starosta p. Macho.

Preto otazka: \"su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame?\" - je nezmenena.
pre p. Majka | 22-06-2018 09:24:29
určite by bolo dobre veci preskumať a z prípadných pochybení vyvodiť dosledky, tak ako Vam ich vyvodia v každom normalnom zamestnaní, ked urobíte chybu.
To sa stale da a su na to nastroje.
Ja sa však pýtam, ake moralne pravo ma stažujuci písať o týchto veciach, ked on sam mal niekolko kauz spojených s nevysvetlitelným odlyvom penazí z obecnej kasy. Kto ma skusenostzi s týmto človekom, určite sa mu rozum zastavujeme nad tým, čoho je schopný
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2018 09:11:59
pre p. Majka | 22-06-2018 09:02:01 | - dakujem za Vase vysvetlenie.

Kedze clanok je o konasni a praktikach sucasneho starostu a o verejnych financnych zdrojoch a ich vyuzivani, pytam sa znovu:

- su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame?

Dakujem.
pre p. Majka | 22-06-2018 09:02:01
p.Majko, to že sa tu vyskytuje množstvo primitívnych prispevkokv je pravda a tiež je pravda , že si tu asi dopisuju traja - štyria ludia. Napisal som prispevok pod nazvom \"praktiky\". Vedie ma k tomu osobna skusenosť s p. Vlčekom, ktorý svoju vtedajšiu moc daval najavo s patričnou aroganciou a vedomím si svojho postavenia. Neskor už ako radový obcan poslal na mna niekolko anomynných udaní , ktoré spísal aj so svojimi bývalými \"priatelmi\" Benom a Lipovským, len aby mi znepríjemnili živoť. Všetko to bolo len preto, že som nepristupil na jeho arogantnu požiadavku.
Mna a verím tomu , že ani velku vačšinu sopornanov nepresvedčí osocovaním a vytahovaním roznych kauz, ktorými sa teraz snaží oblbnuť obcanov v soporni. &ysledok svojho bačovania nam ukazal pred 4 rokmi.
Aj terajší starosta bude musieť predložiť konečný učet za svoje starostovanie, potom ho budem posudzovať, to len na margo, že nie som prívržencom nikoho.
Ak sa Vam zdal moj príspevok primitívny, tak mate velmi slabe vedomnosti o praktikach bývaleho....
pekný den prajem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2018 08:35:21
Precital som si ako publikovany clanok, tak prilohy. A nasledne prve primitivne utoky zo strany na autora.

Pytam sa verejne - su fakty uvedene v clanku pravdive, alebo jeho autor klame?
praktiky | 22-06-2018 07:45:14
popisuješ svoje praktiky?? udavanie...zlodejina...ohovaranie...tvoj drahý pravnik...doteraz nevysvetlené zahadne zmiznute fakruey a peniaze.... Nech nas chrania všetci svätí, ak sa Ty opäť vratiš na stoličku starostu.
Skuste sa zamyslieť občania šoporne, kolko drzosti , aroganie a tužby po moci musí mať v sebe takýto človek, ked po tom všetkom, čo nam predviedol chce opäť kandidovať na starostu
tvoj majetok | 22-06-2018 00:33:09
ktorý bol predtým obecným majetkom ?
Haha | 21-06-2018 23:48:16
Zlodej kričí, chyťte zlodeja!

Keď si drancoval naše spoločné obecné peniaze tak to bolo všetko v najlepšom poriadku, všakže?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign