Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Colníci z Galanty zaistili takmer 4 000 podozrivých „energeťákov“. Škoda, ktorá by vznikla ich predajom bola vyčíslená na 5 600 eur.

159

Pozor na falošné energetické nápoje

Colný úrad Trnava |MM|  Galantskí colníci v rámci výkonu colného dohľadu kontrolovali zásielku z Vietnamu, ktorá podľa prepravných dokladov mala skončiť na slovenskom trhu.  Počas kontroly zistili, že zásielka obsahovala i tovar, ktorý nebol v predložených colných dokladoch deklarovaný. Pri uvedenom tovare nadobudli podozrenie, že ide o napodobeniny značky svetoznámeho energetického nápoja. Colníci preto zaistili 3 768  energetických nápojov, pri ktorých vzniklo podozrenie z falšovania ochrannej známky RED BULL.

Svoje podozrenie colníci bezodkladne oznámili aj zástupcovi majiteľa ochrannej známky, ktorý potvrdil podozrenie, že ide o napodobeniny vyššie uvedenej značky. Zaistený tovar je síce možné považovať za originálny výrobok v niektorých ázijských krajinách, avšak výrobca tohto energetického nápoja nemá žiadne práva duševného vlastníctva k týmto označeniam v EÚ, vrátane Slovenska. Dovozca v tomto prípade nesúhlasil s likvidáciu, z toho dôvodu zástupca majiteľa ochrannej známky podal návrh na súd vo veci určenia, či ide o tovar porušujúci právo duševného vlastníctva. Ak súd potvrdí, že ide o takýto tovar, dovozcovi zo Slovenska hrozí pokuta až do výšky 67 000 eur. Ako informovala hovorkyňa Colného úradu Trnava Iveta Švárna odhadovaná škoda, ktorá by vznikla predajom týchto falzifikátov na trhu ako originálnych výrobkov bola predbežne vyčíslená na  5 600 eur. 

„Samotné energetické nápoje sú pre deti a osoby s vysokým krvným tlakom a srdcovými problémami nebezpečné. Ich falzifikáty však môžu ďaleko viac uškodiť. Upozorňujeme preto zákazníkov na riziko kupovania nápojov neznámeho pôvodu a z neznámych zdrojov, ktoré svojim zložením alebo kvalitou môžu byť pre spotrebiteľa zdraviu nebezpečné. V prípade akýchkoľvek podozrení, že nejde o originál je možné poslať podnet na mailovú adresu pokladnica@financnasprava.sk“, dodala Švárna.


Fotogaléria k článku:

159
Autor: Colný úrad Trnava

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
mýlite sa | 05-04-2015 20:47:22
ak budeme všetci tolerovať svinstvo ktorá pácha táto vládna čvarga, tak o 50 rokov tu budeme mať samú chudobu, bohatých cigáňov, pretože im, napriek tomu, že nikdy nepracovali vymerajú dôchodky z priemernej mzdy v nár. hosp. To sa všetkým ľuďom pracujúcim v Pečivárňach, Kávovinách, Šampusárni, alebo kdekoľvek inde môže len prisniť. Komunisti spravili omnoho menej prešľapov a poslali sme ich do riti.Všetko má svoje hranice.Aký by bol Váš postoj, keby v Kuriľanoch, kde spadol ten most a zabilo tam štyroch nevinných robotníkov bol jedným z tých mŕtvych Váš brat alebo otec????? A vinníci? Smejú sa na širokú papuľu, všetkých majú na háku. Výbuch v tuneli. Najprv vinu strelmajstra , - inžiniera, nakoniec sa ukázalo, že vďaka kapitalistom musel pracovať 28 hodín v kuse. Takže je vinný! Svinstvo najhrubšieho zrna. Viete o nejakom takomto úraze za boľševikov v Seredi a nebol potrestaný??? A najmä rodina vysoko odškodnená ak o takom prípade viete ????
Dúfam, že chcete, aby sa VAše deti a najmä vnúčatá dožili lepšieho života ako v tomto svinskom/ podľa môjho názoru/ kapitalizme. 6e nič nenarobíme- to je omyl!!!!! Silný komunizmus padol ako domček z kariet a to sa ľudia mali veľmi dobre. A teraz trpia, sú bezdomovci, hladujú, páchajú samomraždy. Stači jeden implulz, a Kažimírové hodinky za 100 tisíc EUR uživia detský domov v Seredi 1 rok. A* tých nenažratých zbohatlíkov sú tisíce. Takže, len to musí vypuknúť a potom každému podľa jeho zásluh.
pravda | 05-04-2015 19:35:34
Tak máte pravdu ale čo narobíte? Nič- bohužiaľ
Zlosť, nenávisť ??? | 05-04-2015 17:54:26
ále kdeže, to je všetko žiaľ len holá skutočnosť. Alevo s tým Váhostavom to nie je pravda??? Koľko rodín tá Širokého banda zrujnovala? Zato im mám želať príjemnú Veľkú noc?
To určite nie, lebo zatiaľ sa cítim normálny.
A taktiež je mi na grc, keď colníci aj s hudbou odhalia na tržnici predavača, čo ponúkol dva kartóny ukrajinských cigariet a hneď basa, alebo pokuta ako hrom. Ale čo je so štyrmi či koľkými kamiónmi pašovaných cigariet zrazu nik nevie.Nuž keď má byť toto normálne, potom pripúšťam, že som nenormálny. A to, čo som písal to nie je na žalúdočné vredy, to je na šľak trafenie. Ale tých zlodejských hajzlíkov. Alebo viac by sa Vám páčilo volať ich súdruhovia od Širokého, alebo pánovia od Širokého.
pre prísp. nižšie | 05-04-2015 13:14:24
Fuuu koľko zlosti hnevu a nenávisti - no zrejme oprávnene. No pozor na vredy ;-)
že sa nehanbíte | 04-04-2015 18:41:01
a kde v p ...... í sú tie 4 kamióny načierno dovezených cigariet- teda podľa tvrdenia SOL.Veď tu sa o tom písalo!!!! Bolo to v roku 2013 resp. 2014. Predsa ich colníci našli v Galante v tzv. Sztarej Galante, cirkus ako Brno, vypisovačky, škandál ako repa a zrazu veľké hovno.Ticho ako po pohrebe súdruha Stalina. Alebo sa mýlim??? Nakoniec sa dozvieme, že namiesto cigariet tam boli akurát nejaké obväzy a tie tá doteraz neuvedená dovozná a potom vývozná spoločnosť vyviezla do Afriky. Aby tam pomohli v Zimbabwe, kde vládne samoderžavie.Pán Majko už začínam pochybovať o tom, že sa obetujete na oltár spravodlivosti. Ak sa mýlim, ospravedlňujem sa. Ale poukazovať na svinstvá je málo. Treba aj návod na odstránenie toho svinstva. A predpokladám, že Vám je naprosto jasné, že voľby nie sú ten pravý nástroj. Ani Kňažko a Budaj nečakal na voľby. Tak načo čakáte Vy???? Veď Slovensko až ani nižšie padnúť nemôže. Aj mňa Váhostav oj..... bal. o pár miliónov.Ja som robotníkov vyplatil, dane aj tú zkurvenú DPH tomu hajzlíkovi Kažimírovi odviedol,aby moje peniaze nadžgal do papule jeho kamarátom .Strašne ma serrie to, že tú zaj- banú DPH a daň som nemohol dať priamo na okkológiu do Blavy, aby tam zachránili život nevinným deťom. Vidíte, tá sviňa Fischer- kandidát na prezidenta sa prizná k úplatku, sviňa dostane podmienku a Cigáni, ktorí mu dali peniaze v dobrej viere aby svojej mame zachránili život skončia v base.A ten bastard sa bude usmievať v telke. Do P ... i s s takýmto režimon. Je toto normálne.???? A preto pevne verím, že tá sviňa Široký a iníé podobní zakrátko zdochnú ako svine na bitúnku.A bez anestézy.
Želám im veľmi bolestivé zdochýňanie a to im určite želajú aj ostatní okradnutí subdodávatelia, ktorých zničil do konca ich života.
Cris | 02-04-2015 19:34:46
Veď Red Bull je práve napodobenina značky Kratingdaeng

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign