Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Čo chýba Seredským novinkám

Ako vždy, pozorne som si prečítal aj Seredské novinky č. 1 z januára 2012. Určite sú vydávaniu a doručovaniu týchto Noviniek povďační Mestu Sereď všetci tí, ktorí ich bezplatne dostávajú a čítajú.
    Mrzí ma ako občana však jedno: myslím si, že nie sú dostatočným zrkadlom bežného života v meste. Redakcia všetko chváli. Dobre. Nielen ja, ale iste aj iní občania vidia, že nový primátor dobre „úraduje“ a mesto sa mení zo dňa na deň. To je chvályhodné. Ibaže v Novinkách čitateľ nenájde jedno jediné kritické slovo. Tiež si myslím, že ak Mesto Sereď vydáva a platí tieto Novinky, nič by redakcii nemalo brániť ani uverejňovať sťažnosti, podnety a oznámenia občanov.
    Naozaj je mesto absolútne bez chýb? Redakcia by mala obsahovú úroveň zamerať aj na uverejňovanie svojich postrehov a postrehov občanov, veď všetci chceme, aby sme sa tu mali lepšie.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Evička | 25-01-2012 08:52:44
Prosím Vás,kto roznáša seredské novinky,okolie Vinárskej zatiaľ nič nedostali.
anonym | 24-01-2012 22:01:03
Ten "fantasticky novinar" nam hodil navnadu a my sme mu na to skocili.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-01-2012 20:50:10
pre p.Kurbel | 24-01-2012 20:32:59 | - nic "sa" spravilo nejestvuje. Vzdy za kazdym vysledkom kladnym ci zapornym je niekto konkretny.
Vacsinou sa maloco podari realizovat podla predstav. Bez prehanania, objektivne i subjektivne priciny aj ten najlepsi a najuprimnejsie mieneny projekt dokazu odsunut, skomplikovat ci dokoca znemozni. A nasledne sa moze "konstelacia hviezd" zlepsit a vec ide takmer sama.

Je nepochybne vela veci, ktore niekto zacal a iny dokonci. Ale su aj veci, ktore niekto urobil zle a iny za ne nesie nasledky. Preto verejna kontrola, preto online informacie v mediach a preto archiv.

Evidentne vela poslancov doteraz nepochopilo, ze medium modelu SOL je nennou kontrolou prace volenych funkcionarov a de facto na SOL prebieha predvolebna kampan - pozitivna pre jednotlivca ci negativna pocas plnych 4 rokov pred volbami.

Mozno sa raz dockame stavu, kedy primator strihajuci pasku na projekte ktory je dokoceny za jeho ery k udalosti pozve aj minuleho primatora, za ktoreho ery bola vec nastartovana. A samozrejme aj opacne. Mozno sa dockame situacie, kedy primator oznami policii zistenia, s ktorymi on nema a nechce mat nic spolocne, kde poznatky vedu k podozreniam, ze bol poruseny zakon ci bolo konane protipravne. Ani jedno a ani druhe pre osobny prospech ci z osobnej pomsty. Ale z dovodu, ze ide o urad, ktory kazdy voleny funkcionar zastava iba docasne a mesto ani urad nepatri jemu, ale vsetkym obcanom. A tito do funkcii volia ludi na to, aby mesto spravovali tak, aby sa nam vsetkym zilo lepsie a aby sme sa nemuseli hanbit povedat, ze sme zo Serede...
Pavol Kurbel | 24-01-2012 20:45:06
K menám som sa už na SOL vyjadril a nemienim sa opakovať. Pre mňa to skončilo. A čo sa týka tých káblov, som si istý, že keby ste poznal pozadie celej veci a bol by ste v tej istej situácii ako mesto, rozhodol by ste sa aj vy rovnako.
A podotýkam, že by ste sa rozhodol správne. I keď to naozaj vyzeralo smiešne a na posmech. Ale ten kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. A mesto sa smialo naposledy.
pre p.Kurbel | 24-01-2012 20:32:59
Môžete tu písať o úspechoch a o partii.Vy osobne ste doteraz nenapísali mená poslancov ktorí sa boli a to ste tu tvrdili na stránkach SOL Vranovičovi ospravedlniť za názor , ktorý podpísali a uverejnili poslanci v novinách.A nemali ste ani toľko síl povedať mrzí ma to .Oklamal /i/ ma. Vy ste pustili do gatí a s Vami sa stavať nemá zmysel.Stavte sa,že nedokážete napísať ako to vlastne bolo.A stavte sa sám so sebou. A ešte ste nám nepopísali ako to vlastne partia vymyslela s káblom cez obyvačku bytovky na náj.bytoch a podľa toho nás pozná celý štát.Na to tiež bolo treba aj celé volebné obdobie pre primátora a jeho partiu aby také čosi dokázala vymyslieť a ešte aj obhajovať, že takto sa to robí a je to dobre. V Seredi. Za Lehotu sa urobil priemyselný park a donáša mestu milióny každý rok. Aj bez rečí.Porovnávajte.
Erich | 24-01-2012 19:52:28
Cyklodráha smerom na Čepeň je správne rozhodnutie. Pochybovať môže iba ten, kto tie trasy nemá prejdené. Násyp je vyasfaltovaný presne po značku Dolnej Stredy. Neviem, čo by ste písali, ak by vyšlo najavo, že mesto Sereď asfaltuje hrádzu v katastri Dolnej Stredy. Ďalší fakt je ten, že obyvateľ mesta Sereď je aj ten, čo býva v Strednom Čepeni - a ten by bol čiastočne diskriminovaný.
Pavol Kurbel | 24-01-2012 18:59:47
Na tých 100 milionov sa dá prísť tak, že spočítate jednotlivé položky. Tieto peniaze prišli do mesta za Vranoviča, projekty sa urobili, alebo prerobili za Vranoviča. Bolo podaných mnoho projektov s kvalitným vypracovaním a napriek tomu neboli schválené a prefinancovane. Tie o ktorých hovorím, však boli nielen schválené, ale už aj zrealizované. Projekt vie podať každý, ale vybaviť peniaze to je už niečo iné. A to Vranovičova partia dokázala. Rekonštrukcia križovatiek sa začala pripravovať asi dva roky pred koncom volebného obdobia. A keď ste si taký istý, ako je to s tou stávkou? Alebo ste pustil do gatí?
pre p.Kurbela | 24-01-2012 18:34:24
Ako ste prisli na 100 mil. Sk ? A koľko za Lehotu a koľko za Bena ? Napíšte , lebo projekty na školy Komenského a Fándlyho aj projekty na priemyselný park sa pripravili za Lehotu. Lapaj jeden.Pripravovať rekonštrukciu križovatky celé volebné obdobie to je naozaj pre silné povahy.Že to myslíte ako grotesku.Veď to je lepšie ako kábel v bytovke.Vďaka ,že je SOL a že sme sa to dozvedeli. Čo vy na to ?
Pavol Kurbel | 24-01-2012 17:12:12
Prečo by to na Kaskády malo byť logickejšie? Podľa mňa je oveľa logickejšie vyasfaltovať hrádzu smerom na Čepeň, lebo o tom rozhodujeme len my. A preto sa to naozaj aj zrealizuje. Na opačnú stranu to však je oveľa ťažšie, nakoľko na asfaltovanie treba spoluprácu aj iných. Tvrdenie, že už by to bolo na Kaskády hotové vychádza len zo zbožného želania a neznalosti situácie. A dovolím si tvrdiť, že ani v tomto volebnom období to NEBUDE. Som ochotný sa s vami staviť o 100 kusov HUBERTA. Ale to by ste sa nesmel skovávať za anonym. Ak ste si taký istý svojim tvrdením, vyjdite z anonymity a uzavrime serióznu stávku.
A čo sa týka tých križovatiek. Bývalé vedenie v tom urobilo konkrétne kroky, na ktoré mohlo dnešné vedenie nadviazať. Alebo si myslíte že ten legislatívny proces sa dá preskočiť. Pripraviť všetko pre to, aby sa zajtra mohlo začať znamená, že sa s tým muselo začať zhruba pred dvomi rokmi. Čo sa týka tých kopcov hliny. Aj ja som hlasoval za to, aby cyklisti dostali ten pozemok. Nechal som sa presvečiť argumentáciou, ale žiaľbohu to zle dopadlo. Nie vždy všetko vyjde. Nie je dôležité či Vranovič povedal, že treba zrušiť eurofondy, to nezáležií od neho, ale to, že za jeho éry sem prišlo zhruba 100 miliónov korún, ktoré nikto neprejedol, ale sú v meste aj vidieť. Ak toto vedenie dotiahne ďaľších 100 miliónov, tak možno dobehneme aj Galantu. V tom im držím palce.
Robo Horvath | 24-01-2012 16:13:56
A tie nahádzané betónové rúle a schodiská vedľa cesty za loďou do kempu sú koho pomníček?
pre p.Kurbela | 24-01-2012 15:08:29
Pokiaľ viem , tak Martin vždy vravel o celej trase ale, že na Kaskády je to logickejšie.Poslanci sa dohodli na Kaskády a niekto rozhodol na Šúrovce. Svojvolne,kto asi? A pokiaľ viem ,je podpísané memorandum o spolupráci s Váhovcami a D.Stredou aby sa mohlo ísť aj tým smerom.Keby sa vtedy chcelo ísť na Kaskády, už to je.Za každého primátora sa dotiahli peniaze do mesta ale len Vranovič povedal pri lúčení pred celou sálou ,že eurofondy treba zrušiť.Aj Vranovičovi zanechal asi 35 mil. Lehota a ešte aj priemyselný park.P.Kurbel križovatka pri Hutníku sa mala robiť ešte za Lehotu,križovatka Lidl tiež.Prečo sa nerobili tieto veci za Vranoviča? A bicyklová dráha pri Hviezdoslavovej škole - kopy hliny sú KOHO nápad p.poslanec? Sú tam doteraz.Opäť pomníček bývalého.
Pavol Kurbel | 24-01-2012 14:08:12
Myslím, že aj dnešné vedenie má snahu posunúť mesto dopredu. Veď by boli sami proti sebe. Neznášam však, ak sa stále len niekto špiní. Najväčší kritici bývalého vedenia sa skovávajú za anonymov. Paradoxom napríklad je, že Martin bol v minulom období veľkým kritikom toho, aby sa asfalt na hrádzi robil smerom do Čepeňa a dnes ho vďaka Vranovičovi ide do Čepeňa robiť on. Ja osobne som tomu rád, preto, že to bude dobrá vec. Dnešnému vedeniu držím palce vo všetkom, čo si myslím že robia dobre a budem ich kritizovať vo všetkom, o čom budem mať pochybnosti. Nie som jednostranne zaujatý za, alebo proti.
Robo Horvath | 24-01-2012 14:06:05
P.Kurbel, som rád že sem prinášate viac svetla a názoru.
pre p. Kurbela | 24-01-2012 13:47:43
P.Kurbel Vy Ste jediný poslanec, ktorý vecne a správne reaguje na konkrétne veci, za čo Vám patrí poďakovanie.
Neskláňate hlavu pred tými, čo sú práve pri moci. Keby boli všetci takí, možno by sa mnohé veci pohli dopredu.
Pavol Kurbel | 24-01-2012 13:25:55
Bol by som rád, keby sa veci hodnotili objektívnejšie. Bývalé vedenie dotiahlo do tohoto mesta zhruba 100 miliónov korún. Pripravilo podklady na rekonštrukciu oboch križovatiek, asfaltovanie hrádze, veľmi významne zrekonštuovalo budovy škôlok. Takže tie stupídne názory, že nič nerobilo si láskavo nechajte pre seba. Okrem iného zanechalo v meste na účte ďalších zhruba 45 miliónov korún.
Ak toto vedenie dokáže to isté, budem veľmi rád a mesto sa pohne o veľký krok vpred.
Erich | 24-01-2012 13:17:08
Navrhujete mi, aby som ja vydával noviny. OK, budem. Ale potom dane plaťte mne!

Zvaliť zaostávanie na Vranoviča je veľmi jednoduché. V mestskom zastupiteľstve však sedí väčšina tých istých poslancov, čo tam boli aj predtým. Tak, ako sa vyj**ali na nedávne pozvanie do štúdia, tak j**ú na ľudí roky. Ale ľudia ich milujú a volia naďalej. My sme si tú Gorilu skutočne zaslúžili.
pre Ericha | 24-01-2012 12:46:15
Skúste podumať , komu pripísať zásluhu za tom, že mesto tak zaostalo ? Meno ste napísali nižšie. Plamenné reči o ničom dve volebné obdobia a medzitým lehota jedno obdobie.Ach tie kone Vrané,veci dostrúhané, čudujú sa že dvhli sa dane.
p.Erich | 24-01-2012 12:22:31
Choďte na úrad a nech Vám vrátia dane - a rozbehnite noviny a články v nich. Koľko ste zaplatili daní tomuto mestu v eurách ? Bolo výberové konanie na novinky - kde ste boli ?
autorovi | 24-01-2012 12:18:00
Stačí začať vydávať súkromné noviny napr. Most ,Hlas ľudu Serede a realizovať sa ako novinár a pisateľ.
Erich | 24-01-2012 11:41:34
Ak si dá urobiť Tesco leták, a platí si ho zo svojich peňazí, nech tam majú čo chcú. Toto je ale z verejných peňazí. Ak ide skutočne o informovanie, prečo tam nie sú VZNká? A prečo sú tam názory len jednej strany? Prečo pri článku o mestskom parku nedali priestor aj druhej strane? Prečo nespomenuli, že existujú aj ľudia, ktorí nie sú spokojní? Nie sú tie noviny platené aj z daní tých, čo s mestom nesúhlasili?
re Erich | 24-01-2012 11:24:15
vy si mylite ucel mestskych novin. to nie je nezavisle medium na prezentovanie nazorov, je to informacny kanal mesta, ktory ma poskytovat presne tie informacie co poskytuje rozhlas, mestska stranka, pult prveho kontaktu a pod.. iste nie je to uplne idealne, ale to asi nikdy nebude, pokial bude existovat politika. o tom o com hovorite vy, to je regionalna nezavisla - sukromna tlac. take hluposti, ze by ten co to periodikum plati nemal mat vplyv na obsah a podobne to si nechajme, ked budeme zit v utopii.
Erich | 24-01-2012 11:13:19
To, že sa mesto mení k lepšiemu je zrejmé každému. Zásluhu je však veľmi ťažké niekomu pripísať, pretože Vranovič nechal mesto s rozpočtom vo veľkom pluse. Všetci dobre vieme, že je ľahšie utrácať ako šetriť alebo zarobiť. Uvidíme, aký bude pokrok, keď už peniaze z predchádzajúceho obdobia nebudú.

Mesto by malo urobiť také opatrenie, aby boli Seredské novinky skutočne nezávislé a obsahovali aj hlasy proti. Pretože nasledovná garnitúra už nemusí byť taká dobrá.. a čo potom?
Robo Horvath | 24-01-2012 11:10:44
Nič v zlom,ale bez kritiky a možnej kontroly nastáva deformácia. A je dobrá aj chvála. A preto buďme radi, že tu slušnú kritiku alebo podnety máme,lebo aj vďaka tomu je posun v našom meste.A možno netreba v kritike hneď vidieť nepriateľa mesta.
p.anonym | 24-01-2012 10:56:30
Asi by bolo dobré pozrieť si foto mesta spred roka a v akom stave sa nachádzali objekty , park , kaštieľ a budovy. Ak sa niekto pokúša o zmenu k lepšiemu a treba povedať že sa to súčasnému zoskupeniu darí - kopeme,ohovárame,kritizujeme.Nech žijú seredčania a hlavne anonymní vševedkovia a všetkokritizujúci tiežobčania.
anonym | 24-01-2012 09:36:35
Súhlasím, že vydávanie seredských noviniek v takejto podobe
sa nikdy neskutočňovalo, iba samé chvály,čo všetko urobili.
Predstavitelia si mesta si myslia, že keď si to oni tak želajú, aby sa písali len pozitíva, tak ľudia tomu uveria a budú ich velebiť, akí sú len neni šikovní. Ale opak je pravda, pretože demokracia v našom meste neexistuje, ale arogancia a namyslenosť súčasných predstaviteľov mesta je neskutočná. Všetko je odpozerané z hora a prenieslo sa to aj na nižšie stupne riadenia. Dúfajme len, že ako sa to pomaly začína hýbať v štáte, že národ chce mladých neskorumpovaných ľudí vidieť vládnuť tak na najvyššej úrovni riadenia , tak aj na úrovni samospráv. A zmeny určite nastanú, možno to ani nebude dlho trvať.
Erich | 24-01-2012 09:21:07
a co takto

Ak chcete zatvárať oči pred realitou, prejdite na tvrdé drogy, budete so stavom vecí plne spokojný. Vydávanie mestského periodika za peniaze daňovníkov je a vždy aj bude predvolebná kampaň. Každý rok nám berú naše peniaze, aby nás našimi peniazmi spätne oblbovali.

Napríklad decembrové číslo obsahuje pútavý investigatívny článok "Ženy a ich záľuby v minulých storočiach", avšak informáciu o tom, kto dostal vianočné odmeny neprináša. Sereďské novinky sú obsahovo asi tak vyvážené, ako predvolebný billboard akejkoľvek politickej strany.
a co takto | 24-01-2012 08:51:56
mozno by ste to mohli velavazeny pan Kostanyi vnimat ako noviny, ktore chcu pisat positivne, vsetkeho toho bulvarneho a takmer len negativneho je vsade okolo nas, tak napr. moja rodina sa rozhodla ignorovat vsetky televizne noviny. Chvalu a pozornost medii si zasluzia ludia, co tvoria a nie zlodeji, podvodnici, narkomani a vrahovia, atd., ale pravdaze, to viac zaraba. Novinky mame zadarmo, tak maju ludi potesit a nie nutit zasa len rozmyslat nad tym ci onym. Radost a mile uspechy, to je to, co v kazdodennom zivote motivuje a dava chut do zivota, pan novinar.
shelley | 24-01-2012 07:37:36
Ale buďte ešte trpezliví, na začiatku Nového roka sa iba chceli pochváliť, čo všetko urobili, a je to aj faktograficky doložené. Vydržte, bude aj kritika. Lenže kritika cez mesačník ( alebo občasník), ako sami uznáte, je oveľa pomalšia ako cez internet, kde sa fakty objavujú denne.
neuhlasim | 23-01-2012 21:43:18
verejne media maju zverejnovat informacie, nie zverejnovat nazory, na to si zalozte vlastne, za vlastne alebo sponzorske
Erich | 23-01-2012 21:16:24
To ste skutočne očakávali objektívne informácie a vyvážené spravodajstvo? Zvyk vydávať miestne periodiká v celej krajine nie je vôbec o snahe informovať občanov, vždy ide o formu reklamy za peniaze voličov.

Dajme si kvíz - kto je na prvej fotke v posledných číslach?
http://www.sered.sk/data/seredske_novinky/sn201105.pdf
http://www.sered.sk/data/seredske_novinky/sn201104.pdf
http://www.sered.sk/data/seredske_novinky/sn201103.pdf
http://www.sered.sk/data/seredske_novinky/sn201102.pdf
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-01-2012 21:03:09
Ziadne mesta a samospravy by nemali vydavat svoje noviny, resp. by ich obsah nemali mat pod kontrolou. Dlhodobo zastavam nazor, ye obcania - volici chcu spravodajstvo aj z akcii mestskych, z diania na MsU, zo zasadani MsZ a zo vsetkeho, co sa deje v meste, kde ziju. Nemaju vsak zaujem o spravodajstvo z jedneho uhlu pohladu. Obcan obecne nema zaujem platit zo svojich penazi de facto dlhodobu predvolebnu kampan kohokolvek. Mam za to, ze samosprava by mala robit veci tak, aby aj nezavisle a nezaujate medium dokazalo, resp. mohlo o diani informovat pravdivo a teda vo veciach pozitivnych pozitivne a negativnych negativne. Je ulohou media, aby zabezpecilo vyvazenost informovania verejnosti a poskytovanie sprav aj o citlivych temach s rozumom a respektom k zodpovednosti za tvorbu verejnej mienky.
2222 | 23-01-2012 20:09:07
To už nie sú tie novinky čo bývali. Na bývalom primátorovi nenechali ani nitku suchú. Teraz im už asi došla voda.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign