Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Čelná zrážka dvoch osobných motorových vozidiel na ceste medzi Sládkovičovom a Veľkou Mačou. Cesta uzavretá. *video*

Dnes o 13.30 hod. sa na ceste medzi Sládkovičovom a Veľkou Mačou stala vážna dopravná nehoda. Vodič osobného motorového vozidla Peugeot vošiel počas predbiehania kamióna do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim motorovým vozidlom Škoda. Zranené osoby boli prevezené do nemocnice a dopravná polícia spolu s hasičmi vykonávajú potrebné úkony na mieste nehody. Cesta je uzavretá.
VIDEO

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie



Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
usmejte sa a hlavne nehádajte | 15-07-2009 12:33:43
tá žena z toho vtipu sa ani nemôže sťažovať, veď mohla kľudne odísť... :-D
usmejte sa a hlavne nehádajte | 14-07-2009 20:15:34
Príde žena k doktorovi na vyšetrenie. Vyzlečie sa a doktor si ju prezerá ako je opálená. Potom jej povie aby sa predklonila. Keď tak urobí, doktor vstane, rozopne si nohavice a zozadu ho tam šupne. Žena vykríkne: - Pán doktor, čo to robíte?! - To viete, kam nechodí slnko, tam musí lekár.
Peter Sabo | 14-07-2009 18:32:11
Dopravna nehoda je mimoriadna udalost, tak ako je mimoriadnou udalostou vytopena skola ci hodovy jarmok. To co je uverejnene na stranke je informacia, neprikraslena, jednoducha a vecna. Prezentuje sa tu to co sa stalo, varuje pred tym ze taketo nieco sa moze stat akemukolvek vodicovi. Nasledne reportaz prezentuje pracu hasicov a zachranky. Mnoho ludi nema ani ponatia co robia hasici a mnohi si myslia ze nerobia nic. Myslim ze nasadenie, cas za ktory na miesto prisli a mnozstvo inych vyjazdov, ktore ste na stranke mali moznost zhliadnut, hovori za vsetko.
Robert Rybársky | 14-07-2009 18:27:32
Michal ako uz napisal Milos Majko, prvorada je prevencia a ked si pozriete napr. video z rekonstrukcie dopravnej nehody na R1 az do konca tak pochopite ze je to tak.
Iveta Tóthová | 14-07-2009 18:23:24
Teraz neviem, načo sa takáto diskusia vôbec rozvinula. Stránka Sereďonline je predsa o dianí v Seredi a okolí. A ak sa dopravná nehoda stala na našom území, nevidím dôvod, prečo by tu nemala byť spomenutá. Treba upozorniť na nebezpečenstvo na cestách. Každý deň nám správy v televízii ukazujú oveľa vážnejšie dopravné nehody, dokonca aj mŕtvych. Len nás to tak nezasiahne, lebo sú to pre väčšinu z nás cudzí ľudia. Ale bohužiaľ, aj v okolí Serede sa stávajú tragédie. Ak by ste túto reportáž videli v televízii, tak by nikoho nenapadlo obviniť redaktora z toho, že čo a ako natočil. A okrem toho táto správa monitoruje aj prácu záchranného systému . Mali sme možnosť vidieť ich prácu pri „skutočnej“ akcii. Namiesto obviňovania , by sme a mali zamyslieť nad tým, aby bolo takýchto dopravných nehôd čo najmenej.
Michalovi z 16:29 | 14-07-2009 17:36:56
podľa mna zbytočne dávaš návrh na niečo niekomu. Ty sám máš možnosť prispieť rôznymi témami do seredonline , tak urob to. Redakcia prispieva článkami na ktoré nadabí, prečo by mali len oni robiť články? Michal kľudne sa zaregistruj a veselo posielaj články z rôznymi témami. veľa zdaru
Lukas Valentovic | 14-07-2009 17:30:20
pre ,,Michala´´ hranica je určite vtedy ak by na fotke boli mŕtve telá a krv. Keďže máte možnosť si všimnúť že tieto také niečo neobsahujú a majú obsah informatívneho charakteru, tak nie je dôvod aby tu tento článok nemohol byť uverejnení. Na všetkých fotkách sú len autá. Video je zostrihané a obsahuje hlavne príchod hasičov a zabezpečovanie nehody. Spomínali ste, aby bola vytvorená anketa či ľudí zaujíma tento žáner článkov.Pod každým článkom je číselne napísané koľko ľudí si ho prečítalo. Tento článok je tu od 6. júla a už teraz má okolo 2000 zobrazení. Treba k tomu ešte niečo dodať ? myslím si že nie...
anonym | 14-07-2009 16:38:27
Pán Rybársky, môžem Vás ubezpečiť, že termín "zákonná licencia" sa v súvislosti s občianskym zákonníkom nepoužíva. Diskusia je samozrejme o tom, že si každý v rámci slušnosti povie svoj názor a som rád, že je tu snaha dospieť ku konkrétnym faktom za rešpektovania názorov iných. Prajem pekný deň. *yes*
Michal | 14-07-2009 16:29:46
No tak som si to tu precital cele predtym ako som hodil tuto poznamku ... kazdy ma pravdu. Spravodajstvo musi pokryvat vsetky oblasti a byt aktivne aby malo citanost a doveryhodnost. Je jedno ci tam je clovek z T comu alebo odkial... prakticky nemusel dat suhlas. Moja otazka skor znie aka hranica alebo aka naplnenost musi byt v spravodajstve aby sa bolo treba znizovat k uverejnovaniu ludskeho nestastia. Ze ci nemate co natacat alebo tak ... lebo si myslim, ze namiesto toho ste mohli spravit ine kvalitne clanky ci reportaze. Ludia totiz konzumuju tieto fotky a clanky nie ze sa chcu poucit, ale pretoze su tak nauceni prave z medii ... a nechcel by som aby nas tak ucila aj Seredonline. ---- Spravte anketu, ci maju citatelia tejto stranky zaujem citat a sledovat reportaze z dopravnych nehod, ak nie, tak ich sem nemusite davat, ak ano, tak budem v mensine :)))
Miloš Majko | 14-07-2009 15:52:48
Dostavame sa k roznym informaciam. Ich pravdivost overujeme vzdy na kompetentnych miestach. Spolupracujeme s PZ SR, zachranarmi i HAZZ. Na dopravne nehody, poziare ci ine udalosti niekedy (zavisi to od momentalneho pracovneho vytazenia, hodnoty informacie a vcasnosti jej prijatia) prichadzame spolu s hasicmi ci policiou. Mame moznost natocit ci nafotit snimky, ktore by sokovali verejnost - no nikdy to nerobime. Nikdy by sme sa neznizili k tomu, aby sme vyuzivali bolest inych a zverejnovali utrpenie. Nejde nam o totoznost ludi, o zverejnovanie teorii kto je za co zodpovedny. Robime spravodajstvo. A spravodajstvo ako take musi dokumentovat skutocnost. Ze je realita zla a velakrat smutna - nuz, tak to v zivote chodi. Kazdy z nas sada za volant s vedomim, ze je "jednou nohou v base". Kazdy material ak to je len trochu mozne ladime tak, aby bol poucenim pre ostatnych. Snazime sa robit prevenciu aj tym, ze ludia maju moznost vidiet, co spravi agresivna, nepozorna ci arogantna jazda ako s autom vinnika, tak tych nevinnych. Je prirodzene, ze kazdy z nas vnima inak havariu uplne cudzej osoby odniekial z vychodu a inak cloveka, ktoreho doverne pozna. Faktom vsak stale zostava, ze nestastie nechodi po horach, ale po ludoch. Nestoji otazka ci sa nieco zle stane Vam, mne ci niekomu mne blizkemu - ale kedy sa to stane. A s akymi nasledkami. Je pravdou, ze verejnost nebola zvyknuta na to, ze nam technicke moznosti dovolia byt prakticky on line - v USA je to realitou uz davno. Ubezpecujem Vas vsak, ze nikdy nechceme robit bulvar a nikdy ho robit nebudeme. Nie sme na to odkazani - my noviny nepredavame, nemusime teda nasilu zvysovat ich citanost. Robime pre uvedeny projekt zdarma, vo svojom volnom case a daveme moznost zapojenia sa do projektu sirokej verejnosti. Tesi ma vecna a kvalitna diskusia a verim, ze bude pri vsetkych temach pokracovat aj v buducnosti. Kazdy rozumny nazor nas posuva dalej a zvysuje uroven novin. A o to nam ide.
Robert Rybársky | 14-07-2009 14:52:25
Monno definujte mi ktory bod toho paragrafu som podla vas porusil. Este raz a poriadne si pozrite fotografie a video.
---
§ 11 Občianskeho zákonníka Fyzická osoba má právo na ochranu svojej osobnosti, najmä života a zdravia, občianskej cti a ľudskej dôstojnosti, ako aj súkromia, svojho mena a prejavov osobnej povahy.
---
Prejavy osobnej povahy môžu byť určitým správaním človeka v súkromí, môže ísť aj o písomnosti, fotografie či iné obrazové záznamy, ktoré tento človek sám vyhotovil. Napríklad listy, denníky, osobné fotografie, osobné výtvarné a literárne diela, záznamy osobného rozhovoru medzi priateľmi na diktafón a podobne. Skutočnosť, že nám priateľ ukáže svoje osobné fotografie, prečíta nám pasáže z denníka, nás ešte neoprávňuje tieto prejavy zverejniť. Takéto fotografie alebo denník by sme mohli zverejniť len s privolením dotknutej osoby.
---
Pri zhotovovaní snímok a záznamov pre spravodajstvo nie je potrebný súhlas dotknutých osôb, ak verejný záujem prevažuje nad ich právom na súkromie. Silnejšie postavenie médií vychádza zo samotnej funkcie a významu spravodajstva pre spoločnosť. Spravodajstvo by bez zachytenia potrebných obrazov, tvárí a hlasu osôb nebolo v mnohých prípadoch vôbec možné.
---
Svoju pracu novinara som si robil az po tom ked som si splnil povinnost - oznamil nehodu hasicom a poskytol prvu pomoc. Nemam pocit, ze by som uverejnil material ktory by bol proti ludskej dostojnosti. Ziadne mena sa v clanku neuvadzaju a mimochodom odkial viete ze na tej fotke je zamestnanec T-comu ? Na tej fotke je ten clovek velmi maly a je uz hlbkou ostrosti rozmazany. Ja si myslim ze pokial pozerate spravy, ktore sa vas bezprostredne netykaju, tak vas prah vnimania je posunuty podstatne vyssie. Ludia nie su zvyknuty na regionalne spravodajstvo, ktore otvorene, informuje objektivne a neprikrasluje fakty. anonym 14-07-2009 13:45 klobuk dole pred vasim pravnickym vzdelanim a pokial budem potrebovat sa zdokonalit v pravnickych terminologiach, tak sa urcite na vas obratim. Ja mam sice pravne minimum a nestudoval som pravo ale viem ze vo viacerych vykladoch zakona sa pouziva terminologia "zakonna licencia", "vedecka licencia" alebo "umelecka licencia".
Monno | 14-07-2009 13:56:20
Ano, je to tak ale je tam aj § 11: Fyzická osoba má právo na ochranu svojej osobnosti, najmä života a zdravia, občianskej cti a ľudskej dôstojnosti, ako aj súkromia, svojho mena a prejavov osobnej povahy. Ked niekto havaruje a bude sa tam valat po zemi od bolesti a bude mu tiect krv po nohach... tak si myslim ze fotografovat a filmovat ho je proti ludskej dostojnosti, ale to je jedno, ked chcete robit tazke zanre typu novy cas, nech sa paci. Naozaj to tu musime citat ako keby toho nebolo dost vsade... - Mimochodom na fotke vidno zamestnanca T comu ako telefonuje
anonym | 14-07-2009 13:45:15
Zákonná licencia je zaužívaný pojem, ale určite nie v súvislosti s poukázaním na ustanovenia nejakého zákona. Občiansky zákonník je vlastne zákon, je uverejnený v zbierke zákonov. Licencia sa v zbierke zákonov nezverejňuje. Ak aj má licencia nejaké právne účinky, na základe ktorých vznikajú, menia sa alebo zanikajú určité práva a povinnosti, je nižšej právnej sily ako zákon. Z toho dôvodu Vaša formulácia nie je správna z hľadiska právnickej terminológie. Na to sa používajú iné zaužívané výrazy.
Robert Rybársky | 14-07-2009 13:04:37
§ 12 (3) Podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy sa môžu bez privolenia fyzickej osoby vyhotoviť alebo použiť primeraným spôsobom tiež na vedecké a umelecké účely a pre tlačové, filmové, rozhlasové a televízne spravodajstvo. Zakonna licencia je zauzivana fraza.
monno | 14-07-2009 12:46:55
zakonnej licencie obcianskeho zakonnika HEHE :) sa smejem, daj este dalsi ... taketo nieco neexistuje.
anonym | 14-07-2009 09:57:35
Zákonná licencia občianskeho zákonníka? To je čo..?
Robert Rybársky | 13-07-2009 21:15:32
Novinar vie kedy moze tocit a kedy nie. Monno uz som to tu niekolko krat pisal: na zaklade zakonnej licencie obcianskeho zakonnika suhlas ziadny som nepotreboval nakolko som natacal a fotil pre ucely spravodajstva. Pokial si lepsie pozriete fotografie a video, tak na ziadnej nie je detail tvare.
monno | 13-07-2009 19:10:11
Novinar by mal vediet kedy moze tocit a kedy nie. Mate od tych osob nejaky suhlas? By som sa zasmial, keby rovnako ako sa to stalo jednemu redaktorovi Noveho Casu (bleskoviek) prislo neskor oznamenie, ze dobry den ale ja som nechcel byt natacany ... vymazte to inak to da na sud. nakoniec to bleskovky zmazali.
Robert Rybársky | 13-07-2009 15:49:33
Ako autor clanku mozem reagovat az teraz. Mily(a) jaja odporucam Ti overit si skutocnost, ze kto volal hasicov (vsetko sa nahrava). Bol som ako prvy na mieste nehody a po marnom volani na 112 som ihned volal hasicov a oznamil som im co sa stalo, kde sa stalo a ake vazne su zranenia. Dovolim si povedat, ze dobre ovladam poskytovanie prvej pomoci a aj tu som zhodnotil ako vazne su zranenia. Prvu pomoc pri vaznej dopravnej nehode som neposkytoval prvy raz. Dokonca co z videa ani nevidite, je ze sme s jednym panom, ktory zastavil na doprovodnom vozidle sme sa snazili riadit dopravu do prichodu dopravnej policie. Nasledne na to prisli hasici a zahchranka. Vsetko sa udialo velmi rychlo a zraneny dostali vcas odbornu pomoc. Pracu novinara som si robil az po oznameni nehody a po overeni zdravotneho stavu zranenych.
haus | 13-07-2009 14:51:23
boooooze moj ondro...kokos mi zimomriavky behaju po chrbte...vyzdrav sa a este ze len takto to dopadlo pre Vas troch co ste tam boli...fuuuu fuuuuu
potkan | 09-07-2009 17:12:03
http:// - (prispevok bol zmazany z dovodu nepovoleneho komercneho - obsahu)
Iveta Tóthová | 10-07-2009 23:36:09
Aj ja môžem potvrdiť, že redaktor bol prvý, ktorý zavolal záchranný systém a poskytol prvú pomoc. A až potom si robil svoju prácu. Každý kto vidí závažnú dopravnú nehodu a zranených ľudí sa v prvom rade snaží pomáhať. Z ľudského hľadiska by žiadny seriózny redaktor ani inak konať nemohol. A princezná Diana? Tam zohrali svoju úlohu „ BULVÁRNI NOVINÁRI„ . Stránka sereďonline nie je bulvárny plátok. Nerobí reportáže za cenu ľudských životov.
anonym | 10-07-2009 22:35:46
ak sa nechcel dopustiť trestného činu, ani nemal na výber... ;-)
Lukas Valentovic | 10-07-2009 21:53:47
Možno to vyzerá, že nikto im neposkytol prvú pomoc ale redaktor bol zhodou okolností prvý, kto poskytol prvú pomoc a volal záchranku ;-)
anonym | 10-07-2009 18:00:46
To je obdoba, keď havarovala princezná Diana - kým ona zomierala, novinári si "robili svoju prácu" - fotili, natáčali. Veď senzácia musí byť za každých okolností. Netvrdím, že by ju zachránili, ale snaha žiadna.
jaja | 10-07-2009 15:20:33
určite sa všetci:hasiči záchranka aj policajti a koniec koncov aj zranení tešili ako si ich natáčate a fotíte.čo takto pomáhať ?
djthunder | 07-07-2009 09:56:17
je to kamarat tak trochu sucitim aj s jeho terajsim stavom...kazdy vodic niekedy jedna skratovo a jemu sa to stalo osudnym...ale neobranujem ho,bola to jednoznacne skolacka chyba
stan4o | 07-07-2009 09:07:08
djthunder - ked tomu sa povie "trochu prepiskol", tak si nechcem ani len predstaviť "vážne prepiskol". Ale podobných riskantných predbiehaný vidíme dennodenne a predsa sa nevieme polepšiť. :-(
djthunder | 07-07-2009 08:23:42
Ondrej to trochu prepiskol... *no*
veru | 06-07-2009 23:04:47
ste lepší ako Nový čas.
hombre | 06-07-2009 20:30:06
Gratulujem chlapci, ste lepší ako Markíza. Nech sa Vám darí.
anonym | 06-07-2009 16:47:43
toto je tá najväčšia chyba sprostých šoférov - ponáhľať sa za každú cenu. keby išiel pomalšie, skôr príde do cieľa.
Robert Rybársky | 06-07-2009 14:54:31
AKTUALIZACIA: pridane video
Robert Rybársky | 07-07-2009 01:46:55
Dakujeme

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign