Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Bývalá zamestnankyňa odhalila pravdu o fungovaní Ministerstva zahraničných vecí

Miloš MajkoDátum21. 11. 2016 15:14:42TémaTak to vidím ja...

Moc v štáte, ale aj na nižíších úrovniach riadenia spoločnosti narastá úmerne zanedbanou kontrolou zo strany médií a samotných občanov. Pohľad do minulosti však dokazuje, že spoločnosť ako taká v určitom momente - väčšinou vtedy, keď mocní stratia akékoľvek zábrany, cítia sa byť nepostihnuteľní a neohroziteľní - akoby zázrakom v určitom momente naštartuje obranné mechanizmy. Následne už záleží iba na podmienkach, možnostiach a efektivite využitého obranného mechanizmu.

Počas dvoch vlád premiéra Róberta Fica sa zdalo, že minister zahraničných vecí Lajčák požíva akúsi "mediálnu imunitu" Tá však skončila škandálom, ktorý medializovala bývalá zamestnankyňa Ministerstva zahraničných vecí, 26-ročná Zuzana Hlávková. Práve táto mladá žena jasne a zrozumiteľne pomenovala dianie na ministerstve, týkajúce sa organizovania aktivít spojených s predsedníctvom Slovenska v EÚ. Má sa týkať predražených zákaziek a  manipulácií s výberovými konaniami. Zuzana Hlávková sa obrátila na Transparency International a o dianí, ktorého mala byť svedkom sa vyjadrila v blogu.

Práve mladí ľudia najmä ak sa dostatnú na určité pozície, majú niekoľko možností ako sa zachovať v situáciách, ktoré sú zjavne v rozpore s verejným záujmom. Môžu sa pohodlne viesť a ťažiť zo systému, zabezpečiť si profesný rast najmä na základe loajality voči aktuálnej moci a dokonca včas aj prezliecť kabát a prispôsobiť sa v určitom momente nepochybne sa meniacemu systému, alebo môžu zo systému odísť a nastúpiť cestu veľa krát tvrdú až krutú a to nielen voči sebe ale aj voči svojim blízkym, na ktorej budú znášať ponižovanie, znevažovanie, verejné urážky, dokonca spochybňovanie ich osoby ako takej. Viacmenej ide o slobodnú voľbu, ktorá je na každom jedincovi. Zuzana sa evidentne rozhodla pre cestu druhú a postavila sa za ochranu vecí verejných. Čo ju čaká, uvidíme v najbližšej budúcnosti, no podľa skúseností toho mála ľudí, ktorí sa postavili proti tunelárom a prospechárom nielen vo vysokej politike, ale aj na komunálnej úrovni, to vyzerá tak, že na minimálne určité obdobie nič dobré.

Napriek všetkému treba povedať, že konečne ľudia začínajú chápať podstatu demokracie - postavenie sa svojvôli ľuďom, ktorí etiku, právo, spravodlivosť a verejný záujem dali hlboko pod úroveň záujmov nielen straníckych či úzkych skupín ale najmä svojich osobných. Svitá na lepšie časy?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre Peter | 03-12-2016 17:00:01
Tvoju slepu narodnu hrdost kedy volis tunelarov co ozobracuju vlastny narod si strc za klobuk.
Peter pre Peter | 03-12-2016 13:08:08
Ja som hrdý Slovák a ty si zapredaný usmievavý slniečkarsky tupec.Stačí na vysvetlenie?
pre Peter | 02-12-2016 19:25:28
aj toto je tvoj vzor a tvoja idea pri tvojej volbe https://www.youtube.com/watch?v=CB9gYpQC4OY tak neviem ci nebude lepsie ak sa tu za tvoju volbu skor ospravedlnis ako sa tu nou hrdiš. Bud si nacisto dement alebo nechapes co sa tu deje
naopak | 02-12-2016 18:48:07
Lex lexa alebo lexov plná prdel. Bol by som najradšej keby konečne zrušili zločinné Mečiarove amnestie a došlo by na toho pravého Lexu.
Peter | 02-12-2016 15:18:51
Ja volím SNS od samého začiatku až dodnes.Nevyberám si podľa pekných ľudí ani podľa narýchlo zlepeného volebného programu ,lebo toto všetko už musí aj chorý človek pochopiť že sú to len bláboly aby sa niekto dostal ku korytu.Za tie roky ak by niekto chcel a je jedno kto by to už dávno všetko bolo.Ak sa niekto dá nychytať ešte v dnešnej dobe na sladké nič neriešiace rečičky tak je u mňa blb .SNS volím z princípu a nečakám od nikoho splnenie nesplniteľných sľubov.Prosím osobné urážky na členov SNS si nechajte do šenku,alebo pridajte aj svoje foto.
lexa | 02-12-2016 15:08:14
Nemám registrovaný nick a vidím, že niekto nemá dostatočnú rozumovú výbavu, aby si vymyslel vlastný nick, tak len pre upresnenie - sieť som nevolil, a borisa kollára považujem za podobnú smotánku ako hociktorého iného mafiána a podvodníka, takže ak má niekto potrebu podporovať tohto človeka, poprosím trošku originálnejší nick nabudúce :)
Smerom dole | 02-12-2016 09:37:14
Economist píše o Hlávkovej: Rozčúlila premiéra, lebo odmietla predať česť...
Iba mladí a vzdelaní ľudia dokážu zmeniť to, čo sa u nás deje. Zatiaľ iba prvé lastovičky ale dúfam, že tak ako sme my štrngali kľúčmi pred 27 rokmi, vyprevadia na odchod aj súčasnú nomenklatúru. Úplne totiž stratili s pocitu moci sebareflexiu... A to bolo aj vtedy ...pred rokmi.
Držím palce.
gulak | 01-12-2016 22:59:58
Podla mna,ludia,co tu akoze obhajuju preslapy Zder..socialna demokracia su obycajni,plateni provokateri,lebo normalne zmyslajuci ludia,by to v zivote neobhajovali..
naopak | 01-12-2016 19:50:21
- s Buratinom som dopadol podobne aj ja, postupne som ale uveril téze, že Sieť bola účelovo vytvorená Smerom na odobratie hlasov opozícii. Lexa- mali by sme sa poučiť. Len nie Boris...možno napriek všetkému SAS. Počkajme a uvidíme.
lexa | 01-12-2016 15:49:28
priznám sa že som volil SIEŤ a ako inteligentný volič za čo sa pokladám a mám na to právo si myslím ze som spravil chybu. Teraz by som volil stranu Sme-rodina lebo ma najlepší program a Boris je charizmatický človek.
lexa | 01-12-2016 14:55:54
Mna len zaujíma, čo je to za človeka, čo donekonečna obhajuje očividné zlodejiny smeráckej mafie. Preto ma zaujíma, že zlodejiny a korupcia, ktorá sa ťažko dokazuje a tým pádom ľahko obhajuje, aká bude reakcia na takéto očividné napadnutie a zaujíma ma, či tuto pán dotyčný najmúdrejší na svete bude obhajovať to, že opitý psychopat dobije ženu..? Bez typických petrových blábolov okolo, bez omáčiek a výhovoriek, je to v poriadku dobiť ženu?
lexa a peter | 01-12-2016 13:56:55
vam dvom uz len postel a flasu vina.
lexa | 01-12-2016 13:25:36
Vychádzal som z iného zdroja ty mudrlant :) A keď už tu trepeš o novoročných záväzkoch, tak ty skús porozmýšlať o niečom takom, že by si sa každé ráno pozrel do zrkadla a na minutku by si sa zamyslel nad sebou. Ďalšia vec, že ak sa Vám tu všetkým zdá v poriadku, že rok po udalosti sa musia novinári do toho začať rýpať, aby sa to niekam pohlo, tak asi je to v poriadku, že tu máme takýto stav..
Peter | 30-11-2016 15:23:19
Lexa zase trepeš debiliny.Bud máš problém s pochopením čítaného textu,alebo čítaš iba prvé riadky čo napíšu tiežodborníci v novinách.Práve takto sa ovplyvňujú ľudia ako si ty.Senzácie čítanosť,bludy a ty niekomu nadávaš do tupcov?Daj si novoročný záväzok že............domysli si ak môžeš.
pre lexa | 30-11-2016 13:57:24
http://kosice.korzar.sme.sk/c/8193770/kauza-paskovci-prokurator-nie-je-spokojny-s-vysetrovanim.html
lexa | 30-11-2016 13:18:49
Pre Fico-voličov: aktuálna otázka, bitka Paškovcov v KE, zametené pod koberec, skutok sa nestal. Všetci obhajcovia smeráckej mafie, ako by ste sa cítili, keby ste vonku s manželkou, priateľkou a napadnú Vás opité hovädá, zhodou okolností \"naši ľudia\"? Ako by ste sa cítili keby niekto vrazí Vašej žene a vás dokope a vy nemáte absolútne žiadnu šancu domôcť sa pravdy a spravodlivosti? TO nehovorím o tom, že celé to bolo natočené na kamere, plus nejakí svedkovia atď.. Alebo to je ZASE tak, že všetci chcú len ublížiť chudáčikovi Robkovi a jeho poskokom? Všetci mu len ubližujú, ohovárajú ho, kydajú na neho a pritom on nám všetkým tak pomáha a chráni bežných ľudí.
ako to vidím ja | 29-11-2016 18:52:01
už len krok či dva k tomu, že tento Smer sa stáva vládnucou triedou diktatúry. čo povie /neobmedzený vládca/ Fajkou, to je zákon.
neobmedzený sa dá vo voľbách obmedziť. je čas.
Peter | 29-11-2016 15:45:58
Peter
Tomu hadam nemozes anio verit. Takze videa, Ficove vyhlasenia pred kamerami, nemoznost mu dorucit sudnu obsielku, byvanie v Bonaparte akoby nahodou s inymi smerakmi, to vsetko je jedna babka povedala.
Netvrdim ze za vsetko moze Fico, ale Smer a cela iligarchua za nimi ano. Maju chytene vsetko vcetne policie, sudov, prokuratury. Nie je to len o ficovi, ma to vacsie rozmery. Tak sa laskavo nesnaz vyvinit ze utocime len na chudaka najsam birmovaneho komunistu Roberta a ty tu robis ako Robomil vyvazenie sil.
Peter | 29-11-2016 15:04:35
Toľko krát opakujete ten istý nezmysel,až ste tomu uverili.To je jediná pravda na tomto všetkom,a to že sa zastávam Fica.No ono to možno tak vypadá,ale zastávam sa tu každého ktorého osočujete a súdite bez dôkazov na základe jedna babka povedala.A to ho sa bojím,že sa to stane bežným prostriedkom na súdenie a to je nebezpečné pre všetkých.Bojovať proti zločinu zločinom nepozná nijaké zriadenie a na Slovensku sa to obhajuje ako hrdinstvo.Proti tomuto sa ohradzujem a aj budem ohradzovať.Primitívne narážky a urážky ma vôbec ale vôbec nezaujímajú.
Peter | 29-11-2016 11:32:08
Keby si radsej vsetcia precitaju citat co naozaj povedala, jasne povedala ze vsetcia so zlatou vidlickou v riti su tutmaci. Su to tutmaci ti, ktori maju zakladny plat a su v chudobe? Tu je vidno, aka je vseobecna uroven myslenia vacsiny ludi v SR a noviny z toho tiez tazia. Pochopit nedaj boze trosku sirsiu suvistlost je nemozne.
V tomto novinari jasne prekrucaju a davat topky ako zdroj info, hm, dakujem neprosim.
Dnes ma vytocilo SME, ked dali titulok ze rakety dakde v boji mali byt znicene v Novakoch. Ano, ale v 2005 a len cast vyrobnej sarze, ktora sa povaluje kade tade krajinach byvalej Juhoslavie. Tak comu teraz verit?
PS: Humor L+S (uz toto staci pouzit namiesto Lasica+Satinsky) pouzivam na detekciu ludi s poslabsim vseobecnym rozhladom. Fakt to funguje, kto tento humor nepochopil, zatial kazdy volil Smer a populisticke strany.
politik obcanom - ste tutmaci | 29-11-2016 11:22:43
http://www.topky.sk/cl/10/1591957/VIDEO-Tutmaci--Poslankyna-SaS-rozhnevala-Slovakov--Exmanzel-jej-to-natrel--Jana-bola-nula
Peter | 29-11-2016 00:35:02
Peter, ako mozes tak verit tej kradnucej zberbe KSSZder. To co robia je tak ocividne a okate, ze blbec to nemoze vidiet.
Lajcak dostal dobru otazku na exprese. Niekto z vas dvoch (lajcak alebo dievcinka) musi zakonite klamat. Klame dievcinka? A lajcak sa len vykrucal. Nestaci? Doteraz neukazali faktury. Na otazku ci 200 000 je dobry ucet zapotil ze sme v EU, tak ked sme v EU budu jest lanyze a zapijat starym vinom. Jak takto mozes obhajovat rozkradanie nasichy teda aj tvojich penazi. Dockaj, dostanes sa do slovenskej nemocnice, budes vzyvat svojho Roberta, nech ti pronesie aspon hajzelpapier ked uz nemocnica vyzera horsie ako hoc ktora fabrika.
Stefan | 28-11-2016 19:47:46
Len ci si ten plateny bloger na fb neni
prave ty Peter !!!!
Tak sa zda nielen mne....
Peter | 28-11-2016 18:32:47
Budeš sa čudovať,ale moje info sú zo zdroja veľmi blízkeho Matovičovi.TVoje názory sa stotožňujú s názormy písanými na fb platenými blogermi.
lexa | 28-11-2016 10:22:52
Ak sú moje názory z bulváru a tendenčných médií, tak potom nechcem ani vedieť, kde majú pôvod tvoje názory. Len pre tvoju info, televíziu som nepozeral asi 2 roky, bulvár, ani iné časopisy, či noviny nečítam vôbec, takže by ma zaujímalo, ktoré sú tie tendenčné médiá a takisto poprosím aj vhodné médiá, ktoré môžem sledovať, aby boli moje názory ovplyvňované správnym SMEROM, keďže som z tých ľahko ovplyvniteľných. Vopred ďakujem.
Peter | 26-11-2016 19:21:05
Lexa,patríš medzi ľudí,čo sú veľmi ľahko ovplyvniteľní.Ty sa drž svojho názoru a ja budem oponovať.Ak nebudeš mať vlastný názor a budeš pravdu hľadať v bulvári a tendenčných médiách tak budeš celý život v strese.Zatiaľ prezentuješ odkukané názory.
lexa | 26-11-2016 18:42:48
Peter, ďalším a ďalším príspevkom ma len utvrdzuješ, že si chorý na hlavu a nevieš, čo píšeš. Veď tie tvoje žvásty nemajú ani hlavu, ani pätu a pritom sa tváriš ako keby si nám tu dával životné múdrosti.. Urob mi tú láskavosť a keď už nečítaš moje príspevky, tak čítaj aspoň tie vlastné a skús sa riadiť heslom - dva krát meraj a raz rež :)
gulak | 26-11-2016 18:06:43
Slovensko je rozkradnute..zacal to sam velky mufty,sposobom,ako slon v porcelane,ale postupne sa politici zlepsovali a rozkradali sofistikovanejsie,ale teraz vladnuci politici vedení bradavicnakom..tak to je sila
Peter | 26-11-2016 15:06:05
Pán Majko,27rokov po revolúcii a vy sa hráte na čo?Ak by ste sa síce nehral,tak by ste toho Fica zbožňoval.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-11-2016 21:28:56
Peter | 25-11-2016 13:49:18 | - pri tom mnozstve diskusnych prispevkov mam v zbierke naozaj rozne perly - tento Vas odkladam a davam na popredne miesto. Stava sa temou na novy clanok, ako obcan 27 rokov po revolucii tvrdi:

\"Kadždý človek čo nemá ani minimálne politické ambície by sa mal ,ak chce slušne žiť prispôsobiť danej situácii.\"

a nasleduje:

\"Pre mňa určite nie a nebojím sa vlády nikoho v tejto republike,mal by som sa?Všetci musíme byť pripravený na všetko ...\" - takze Vy sa prisposobite pri kazdej vlade, v kazdom rezime a vlastne sa vyzdy zariadite.

Nuz, aj preto je spolocnost v stave uplnej destrukcie, bez moralky a stipky zodpovednosti jedinca za svoje svoje spravanie a postoje, ale aj za celkovy stav veci verejnych.

Peter, po snad stovke Vasich prispevkov som fakt tusil, no az takto?
Peter | 25-11-2016 18:31:19
pre Peter
Pozeram ze sa Vam dari a je vam to u zadku, teraz. Ale pockajte, pojdete na operaciu do nemocnice, budete vidiet kde zmizli miliardy. Potom napiste ci je vam jedno kto je tam hore a kam nase peniaze tecu.
Peter | 25-11-2016 13:55:01
Lexa ja sa ohlásim ak budem niečo kupovať,lebo čakám že mi dáš najnižšiu možnú cenu,lebo tvoj charakter a morálka ti nedovolia zdierať zákazníka.Berieš?
Peter | 25-11-2016 13:49:18
Kadždý človek čo nemá ani minimálne politické ambície by sa mal ,ak chce slušne žiť prispôsobiť danej situácii.Vyplakávanie že keby nebol Fico,Danko,Bugár,Matovič....ešte nikomu kľudný život neprinieslo.Ak Fica kopnú voliči do riti spadne svet?Pre mňa určite nie a nebojím sa vlády nikoho v tejto republike,mal by som sa?Všetci musíme byť pripravený na všetko a urážkami uspokojovať svoje ego hoci s holou riťou nikomu nepomohlo a ani nepomôže.To len slabý jedinci čakajú že im niekto pomôže tými sladkými rečičkami.Aj to je slobodné rozhodnutie každého či správne alebo nie sa dá pozorovať aj tu na diskusii
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-11-2016 11:08:25
Peter | 25-11-2016 09:49:28 | - citanim nielen tohto Vasho prispevku v kontexte na obsah clanku fakt rozmyslam, kto sa systemu prisposobil a kto nie...
Peter | 25-11-2016 09:49:28
Corra to je múdro napísané a výstižné tejto doby.Uprimne ide tebe o to ako sa budem mať ja?Asi nie a to moralizovanie lexu a jemu podobných by neobstálo ani za čias socializmu,lebo ani vízie komunizmu neobsahovali také kritériá aké si tu niekto predstavuje a sníva o spoločnom blahobyte.Kapitalizmus je založený na demokracii,to znamená na okrádaní,podvodoch a rodinkárstve ale niekto to nechce pochopiť,alebo nedokáže.Vždy bude niekto nespokojný,ukrátený ale má tú demokratickú možnosť to zmeniť.Lexa by chcel aby jeho situáciu zmenil za neho niekto iný.Vyplakávaním tu na Sol to asi bude pre neho ťažké.Urážaním a nádavkami na moju osobu len upevňuje svoju frustráciu a bezmocnosť.Nevie využiť ani základné demokratické možnosti a pasuje sa za spasiteľa demokracie.Všetci títo krikľúni v parlamente majú nenormálne bohatstvo,ktoré si zarobili čestným spôsobom,ktorý teraz tak tvrdo kritizujú.Ved je to výsmech Matoviča Sulíka a pod.tebe a lexovi rovno do ksichtu,len to asi neviete rozoznať.Je mi úprimne ľúto ľudí ako je lexa,lebo tí to budú mať do konca života veľmi ťažké,alebo veľmi ľahké ale veľmi dobre sa prispúsobili situácii a tu sa hrajú na moralistov pre formu.
Corra | 24-11-2016 19:46:16
Corra pisala pre lexa
Corra | 24-11-2016 19:45:16
Velmi dobry komentar ,ma hlavu aj patu
Si mudry clovek
Takych Slovensko potrebuje
S Petrom sa diskutovat neda. Nevie,/alebo nechce vediet/ a poucit sa neda
Ide mu evidentne len o seba ..
obyvatel | 24-11-2016 16:55:19
lexa cudujem sa ze vobec reagujes na takeho smerackeho smrada. Ved tie jeho žvasty sa nedaju citat.
Modlim sa kazdu nedelu | 24-11-2016 15:01:43
uz nech vladne Matovic ! Jedine on dokaze zo slovenska spravit zo slovenska najlepsiu krajinu na zivot. Ludia potrebuju cestnych a hrdych ludi na cele nasho statu. Verim ze Igor taky je a dokaze to co nikto este nedokazal. Spravit zo slovenska Vatikan a USA v jednom.
lexa | 24-11-2016 14:45:29
Ty si takisto nepochopil vôbec nič. Jedná sa tu o jednu jedinú vec - hovorí sa tomu morálka, príp. charakter, chrbtová kosť a tak podobne, ale to vám ficocotom nič nehovorí zrejme. Ak chceš legálne zarábať, tak sa samozrejme musíš riadiť zákonmi. Spomeň si, kto vládne tejto krajine posledné 3 volebné obdobia a potom mi tu môžeš trepať niečo o dodržiavaní zákonov. Na čo je ti dodržiavanie zákonov, keď zákony samotné sú postavené na hlavu a stvorené v hlavách psychopatov, podvodníkov a darmožráčov zo smer a spol.? Keď ti za dva-tri roky zavedú daň aj za dýchanie vzduchu a predajú aj poslednú kvapku vody, čo tu pramení, potom si zase spomeň ty, koho si to volil :) Dal si príklad 20 a 100 tisíc eur ako rozdiel v legálnom zárobku, ale vôbec ti nepríde podozrivé, že za to isté by si mohol zaplatiť 5-násobne viac? Napíš mi, čo sa chystáš v blízkej dobe kupovať z vlastných peňazí, rád ti predám niečo 5-násobne drahšie a ty budeš určite spokojný. Ale chápem, vy ficovci to máte tak, že z cudzieho krv netečie a štátny rozpočet je tu predsa na to, aby \"naši ľudia\" mohli mať každý druhý mesiac nového bavoráka.. Ty sa nestaraj, čo ja pozerám a radšej porozmýšlaj, čo pozeráš ty sám. Ak je to spravodajstvo tv joj a markíza, tak si jasný prípad a prosím ďalej už ani neskúšaj moralizovať a mudrovať. O mladej slečne by som aj ja rád vedel ako a kde skončí, určite to bude ešte zaujímavé. Ale tipujem, že to skončí ako vo väčšine prípadov na Slovensku - páchateľ toho zla sa bude verejne vysmievať spravodlivosti a ten, ktorý sa snažil poukázať na zlo, bude potrestaný.
Peter | 24-11-2016 14:08:52
Lexa ak by si vnímal podstatu mojich príspevkov tak by si celkom inak reagoval.Ale tvoje povrchné vnímanie veci ťa dalej nepustí.Potom ak sa všetko vyvrbi môžeš napísať verejne kde skončila táto ambiciozna mladá slečna?Ano za niekým vždy niekto stojí a ak to nechceš zobrať v niektorých príkladoch na vedomie tvoj problém.Za každým niekto stojí to si zapamätaj aby si nekládol stále tie isté otázky dookola.Ak by si mohol za odvedenú prácu zobrať legálne 20 000 alebo 100 000 tak ty by si určite zobral tých 20 000,lebo svedomie by ti nedovolilo zo spoločného zobrať viac a nechal by si to pre iného.pozeráš moc amerických filmov a to ťa deformuje.
lexa | 24-11-2016 13:17:35
Peter, ked už tu zase rozdávaš \"rozumy\" a vraj vždy niekto za niekým stojí. Ako je to teda s tým Bašternákom, za ktorého sa postavil tvoj milovaný premiér aj s ministrom vnútra? Tuto na ministerstve zahraničných vecí išlo IBA o pár stoviek tisíc eur, ale u Bašternáka to boli podstatne vyššie sumy, veď živiť takého Veyrona niečo stojí. Tam ti nevadí, že sa nič nedeje, nič sa nerieši, nevyšetruje. To je podla teba v pohode, ked najvyšší štátni činitelia bývajú v bytoch, ktoré boli postavené z daňových podvodov a títo najvyšší štátnici to ešte aj kryjú a užívajú si výhody daňových podvodov? Už tam chýba len niekto zo spravodlivosti, aby boli kompletní. Ale samozrejme, mladá baba, ktorá nevie kde je sever a nepozná chobotnicu slovenských podvodníkov, tak tú treba verejne zlynčovať, čo si to vôbec dovoľuje takto špiniť povesť ministra. A do budúcna, milý Peter, vystrč hlavu z Ficovej r*ti a potom sa skús vyjadriť, či sa ti troška nevyjasnilo.. Ďakujem za všetkých návštevníkov SOL, ktorý znášajú tvoje výplody chorej hlavy.
Neverbálna komunikácia | 24-11-2016 13:07:03
http://uspech-ako.sk/rec-tela/
Často novinári požadujú od odborníkov na neverbálnu komunikáciu zhodnotiť prejav človeka, čo by povedali teraz ...
Peter | 24-11-2016 11:43:43
Pani Hana,ani sama neveríte tomu čo tu píšete.Vždy niekto za niekým stojí či za kladou postavou alebo zápornou.Vždy.Ak sa po čase zamyslíte nad tým všetkým bez emocií tak vám to dopne.Počkajme si kde pani dotyčná skončí.Budete prekvapená a sklamaná,tieto jej výlevy o spravodlivosti hoci bez porušenia zákona a to je hlavné nie sú z nezištných dôvodov.
sefl | 24-11-2016 11:24:30
nemám zájem ani nechcem ; aby sa niekto za mna postavil - nekterý lidé jsou ------- zver nepozná zášt,nenávist i zradu
gulak | 24-11-2016 09:34:47
Teba asi robili v sprche..semeno odplavalo..COCOT ostal
seredan | 23-11-2016 21:10:37
Opozicia ?: Kollar ? Matovic ? Kotleba ?
Media ?: SME ? DennikN ? Tyzden ? Topky ?
-----------------------------------------

rano 10:00 Matovic vyhlasi ze Fico s Dankom maju v byte vymozemstana a 10:30 media uz pisu titulok: FICO s DANKOM ukrývajú u seba doma vymozemstana.
-----------------------------------------

Slovenska realita na sposob reality show
Pravda, Pani Hana | 23-11-2016 20:41:38
To dievča ukázalo svoju tvár zverejnila svoje meno, netuší čo pri tejto sile moci vôbec riskuje. To by taký Seredan a Peter ani pani Self nikdy nedokázali. Nechápu ani že opozícia je tu na to aby poukazovala na chyby a zlodejstvá vlády a neverím tomu že by zo všetkých 367556 prípadov ani jeden nevyšetrili. Ale nie som ani najivny aby som si myslel že Kalinak podá trestné oznámenie na Fica alebo na Lajčáka predsa nebudú vyšetrovat sami seba.A ešte obdivujem Matoviča pretože sa dokáže postavit rovno pred zlodejov a povedat vy ste zlodeji. Peter a Seredan keby to povedal Vám a vy ba ste poznali dedkovho bratranca čo je policajt a šlape pred ministerstvom tak určite by ste ho nechali zavret. A ten Fico s Kalinákom nie a nie a nie ho z niečoho usvečit a zbavit sa nepriatela
Občan | 23-11-2016 19:57:34
Komu plati MZV SR, alebo komu idu nase peniaze vidno v suhrne faktur tu:
http://mestaobce.99aktivit.sk/viewforum.php?f=4638

A to su iba zverejnene faktury..
Hana | 23-11-2016 19:13:36
Pane Boze,
Ide s vlastnou kozou na trh
Ktori z vas by to dokazali?
A niekedy sa pytam preco to ti ludia robia,
hoci ich uprimne obdivujem...
Ved pochopit ich mozu len ludia ako su oni sami- cestni a spravodlivi..
Rizkuju stratu prace, spolocenske postavenie,svoju pohodu,pokoj svojich rodin...
Idu proti presile ... Silne osobnosti...
Vazme si takych ludi,ved bojuju za nas - za mlciacu vacsinu,
za tych co nemaju odvahu obetovat svoje pohodlie pracu a pokoj
za inych
gulak | 23-11-2016 13:03:57
Je zaujimave,ze ked niekto nacrtne mozne spinave financne machinacie Zderu..socialna demokracia,tak hned je to politicka hra..a este toto rozkradanie Slovenska podporuje par cocotov na tejto stranke..
brano | 23-11-2016 12:19:46
Pán Majko, tak teraz po Vašom. Prečítajte si ešte raz môj príspevok.
Ja netvrdím opak toho čo píšete.
Ale argumentovať podporou ľudí čo s tým nič nemajú len boli možno politicky zneužití to je silná káva. A možno to tak cítia. Aj ja niečo cítim, ale nikdy by som nedal takéto bianco vyhlásenie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2016 11:40:35
brano | 23-11-2016 10:54:25 | - uz vcera sa ohlasili dalsi svedkovia. A ohlasia sa dalsi.

Brano, mas predstavu, co znamena zadokumentovanie korupcie ci klientelizmu? Mas predstavu, co znamena len zadokumentovanie a preukazanie nevyhodnej zmluvy tam, kde pravo a jeho vymozitelnost je na urovni krajin tretieho sveta ovladanych nie volenymi politikmi, ale macetami?

Brano, chod len na MsZ a spytaj sa zopar otazok, na ktorych odpoved mas pravo poznat. A uvidis, kde zijes. A to nehovorime o ministerstve.

Za klavesnicou v pozicii anonyma sa veci javia uplne inak, ako zoci voci moci a tym, ktori si myslia, ze mocnymi zostanu naveky.

Vsetko raz konci. Ver!
brano | 23-11-2016 10:54:25
Som zvedavý ako to dopadne,zatiaľ nepadli žiadne dôkazy okrem toho riaditeľa Viva Musica, ale argument, že určite má slečna pravdu, lebo aj zahraniční študenti ju podporili, ktorí síce hovno vedia ako to chodí ministerstve v SR, ale keď to povedala referentka, tak to musí byť pravda, tak tento fakt nemá chybu!
Špinavá politika :-(
Makoty | 23-11-2016 10:17:13
http://domov.sme.sk/c/20390714/zahranicni-studenti-verejne-podporili-hlavkovu.html?ref=trz

sefl ,seredan,Peter....
Bol by som bol strašne zvedavý,kto by sa postavil za Vás troch !!! Ani sa nečudujem,že sa Smeráckym zlodejom na Slovensku tak darí....
pozorovateľ | 22-11-2016 18:34:43
Lajčák:Nevynášajte úsudky prv,ako sa oboznámite s faktami.Naozaj by som chcel všetkých požiadať, aby počkali s vynášaním úsudkov, skôr než sa oboznámia s faktami, lebo zrazu sú tu všetci odborníci na verejné obstarávania na organizáciu kultúrnych programov a na organizáciu predsedníctva,a zároveň sú tu všetci aj prokurátori a sudcovia.
Peter | 22-11-2016 10:09:04
Mladá pani vyštudovala školu a plná teorie a elánu vhupla rovno do praxe.A čuduj sa svete v praxi to nefunguje tak ako sa to učí na teorii podľa tabuliek.No,škandál by som ani nepovedal,lebo je to všetko robené za určitých podmienok a výnimiek a hlavne v rámci zákona ako bolo povedané.Prajem tejto ambicioznej mladej dáme aby mala rovnú chrbticu po celý čas jej produktívneho života a aby sa nehanbila pozrieť nabudúce rovno do očí alebo na tlačovke rovno do kamery.Možno sa zamestná niekde v nejakej mimovládke ale v súkromnom sektore ju asi veľa zamestnávateľov vyhľadávať nebude.A nechýbalo ani slávne trio najpoctivejších ľudí Galko a spol.Pán Majko by určite zobral za služby štátu minimálnu odmenu aj ked by vrámci dohody mohol zobrať maximálnu,to je jasné.
gulak | 21-11-2016 23:36:16
Ale..ale aj glorifikovany Vajcak..no toto..no proto..dalsia smeracka rozpravka konci..
seredan | 21-11-2016 22:34:44
dievca si myslelo ze ked vystudovalo skolu v zahranici tak ju tu budeme nosit na rukach. Jednoducho zamestnala sa a jej ego nedokazalo prehltnut ze nebude po jej. (odporucam precitat aj status jej kolegyne ktora pise ze pocas jej prace so Zuzanou bolo viacero problemo kde Zuzana nehodlala hrat druhe husle).

To ze Zuzka sa vopcha do medii ako ohrdnuta nevesta v podstate s nicim len s jej domnenim je to iste ako ked matovic dostal spravu ze fico ma na Belizze 700 milionov eur. (a potom sa Matovic v priamom prenose prizna ze si to vymyslel lebo mal nervy na Fica) :D
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-11-2016 21:04:39
sefl | 21-11-2016 19:40:44 | - 2+2=4 ;-)
sefl | 21-11-2016 19:40:44
jaký škandál - jedna babka povídala - když pracovala byla ticho; teraz rozpráva - treba dokázat a když je to pravda tak potrestat - nebo zase údajne ??????? jako vždy jen osierat bez dúkazú

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign