Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Bude výrok viceprimátora nebezpečným precedensom v našom meste?

200

Za mimoriadne nebezpečný precedens  bez nadsázky  možno považovať verejné vyjadrenie viceprimátora mesta  Bc.Ľubomíra  Veselického pre médiá  Plus1deň a TV Markíza. Citujem: "Neviem si predstaviť mestského policajta, ktorý by išiel pokutovať kňaza za to, že si pri omší usrkol vína". Viceprimátor mesta  Sereď toto vyjadrenie poskytol médiám v súvislosti s VZN kom prijatým iba nedávno, v ktorom  sa striktne hovorí:

§ 3
Zákaz požívania alkoholických nápojov
1) Požívanie alkoholických nápojov je zakázané :

d) v priestoroch a areáloch miest určených na vykonávanie náboženských obradov a vo vzdialenosti do
50m od nich, a to denne od 06,00 hod. do 04,00 hod. nasledujúceho dňa.

To isté  VZN ko v ďalšom paragrafe pojednáva o sankciách:

§ 5
Protiprávne konanie
1)Priestupku proti verejnému poriadku podľa § 48 zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších
predpisov
(ďalej len „zákon o priestupkoch“) sa dopustí ten, kto poruší povinnosti ustanovené týmto nariadením, ak sa takým konaním ohrozí alebo naruší verejný poriadok. Za tento priestupok možno uložiť pokutu do 33 Eur.

Pripomínam, že sa nejedná  o slohovú prácu žiaka  niektorej základnej školy v meste, ale o znenie paragrafov podzákonnej normy, ktorú prijali nami volení zastupitelia na riadnom zasadaní  MsZ  a teda ide o nástroj, ktorý hliadky  MsP legitímne majú používať pri zabezpečovaní poriadku v meste.

Viceprimátor a hovorca primátora mesta  Bc. Ľubomír Veselický svojim výrokom významným spôsobom spochybnil výkon kontrolnej činnosti policajtov  MP, aplikáciu každého  VZN platného na území nášho mesta a sťažil vymáhateľnosť sankcií od porušovateľov platnej legislatívy  službukonajúcimi policajtami. Svojim verejným vyjadrením   viceprimátor mesta  otvoril Pandorinu skrinku a v podstate dal porušovateľom legislatívy do rúk ťažko spochybniteľný argument - "ak môže on, prečo nemôžem ja". Povedané inak, ak  je vedeniu mesta ťažko predstaviteľné, že policajt bude kontrolovať jednu osobu, prečo umožní kontrolovať osobu druhú, pretože  "usrknutie" sa rovná požitiu alkoholu a to nech sa na vec pozeráme akokokoľvek zhovievavo. Zľahčovanie, bagatelizovanie či ospravedlňovanie mestským zastupiteľstvom prijatého nezmyslu  vnáša vážnu nedôveru v právny systém a spravodlivosť, ktorú  zákony a podzákonné normy majú  v každom prípade a nekompromisne presadzovať a garantovať. 

Policajti  MP potrebujú pri svojej práci istotu, ktorá im umožní vždy konať profesionálne a rázne. Musia mať istotu, že konajú v súlade so zákonmi  a  Ústavou  SR , a že ich konanie nebude úspešne spochybnené tými, proti ktorým zakročujú, pretože aj bezdomovec pred jednotou môže z fľaše s čučom iba "usrkovať".

Riešenie:  Bc. Ľubomír  Veselický v situácii do ktorej sa  dostal jednoducho mal priznať chybu, ktorej sa navrhovateľ  VZN, poslanci  MsZ i primátor mesta navrhnutím a schválením tejto podzákonnej normy dopustili. Mal sa ospravedlniť verejnosti, občanom mesta a voličom.  Bolo by to férové, čestné a nevytváralo by to nové oprávnené, no zbytočné otázky,  úvahy a pochybnosti  aj v ostatných podzákonných normách platných na území mesta.

Kto niečo robí, ten aj z času na čas pochybí. Nik nepochybuje o dobrom úmysle urobiť poriadok s opilcami na území mesta. Aj poriadok však v krajine ktorá si hovorí právnym štátom je možné robiť iba legislatívou, ktorá nebude protizákonnou, protiústavnou či významným spôsobom obmedzujúcou základné práva občanov.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre Varga | 28-03-2013 14:06:29
Pan Varga co ma prejednavana problematika spolocne s tym, ze zakaznici nekupuju Vas tovar? ked si chcete kopnut do zastupitelstva drzte sa temy!
Spravne | 28-03-2013 06:04:51
Varga na hrad
Varga | 27-03-2013 23:02:45
Veru je to tu jeden bordel.A uplne najsmutnejsie je na nom to ze ho tolerujeme a este si ho aj platime.
No povecte kto plati tomuto mestu väcsie dane domaci podnikatelia,obchodnici,zivnostnici, alebo primator,Veselicky ci Cavojsky.Ako je to vobec mozne ze si dovolia dlhorocne a cielene svojim konanim a podporou predajneho lacneho marazmu akoze vypredajov v kulturnom dome, takto likvidovat nas,co tu drzime a podporujeme toto mesto.
Jozef | 27-03-2013 11:39:33
P.S.
uchlipkavanie farara na sukromnom pozemku cirkvi neriesim.
Jozef | 27-03-2013 11:38:00
Je evidentne, ze este stale mnoho ludi nechape o co tu ide.
Takze: prave preto bol podany navrh zakona do parlamentu, aby obce a mesta mohli vydat VZN v sulade so zakonom.
Takze nase VZN, o ktorom tu je rec je naozaj, ako hovori p.Pachnik na dve veci...
Cize, nemozno vydat VZN v sulade so zakonom, skor, ako taky zakon zacne platit.
inak rokovalo sa len o dvoch bodoch:
Určuje sa, aby obec pri zabezpečení verejného poriadku mohla prijatím nariadenia obmedziť alebo zakázať v určitých hodinách alebo dňoch predaj, podávanie alebo požívanie alkoholických nápojov v zariadeniach spoločného stravovania a v predajniach potravín.
a
Určuje sa, aby obec pri zabezpečení verejného poriadku vo svojich územných obvodoch alebo v určitých častiach svojho územia prijatím nariadenia mohla obmedziť, alebo zakázať podávanie alebo požívanie alkoholických nápojov aj na iných verejne prístupných miestach bez časového obmedzenia.

+ o jednom pozmenovaku, ktory umozni udelit obciam vynimky v spominanom zakone.(pre potreby napr. hodov, alebo inych spol. akcii)
Či?
Miloš Majko | 27-03-2013 11:01:03
Anonym | 27-03-2013 10:49:52 | - oznacte prosim jedinu invektivu z clanku.

Konecne poslanci NR SR vobec nieco schvalili. Otazka je, co, do akej miery aplikovatelne a pouzitelne pre samospravy.

A nech schvalili cokolvek, na obsahu uz platneho VZN a vyrokoch viceprimatora to nemeni uplne nic! Veci sa stali a je potrebne pozerat sa na ne s nadhladom a nie s pocitom, ze niekto chce niekomu skodit. Opacne! Ak veci kompetentni nedoriesia, skodia oni nam a sami sebe. Ze sami sebe mi nevadi, no nevidim dovod, preco by sme my obcania mali tolerovat, ze taketo kroky skodia nam vsetkym.

A otazku kto koho zavolal nekladte na SOL, ale predmetnym redaktorom medii. Za SOL kludne mozem povedat, ze my sa veci venujeme z vlastnej iniciativy, na zaklade vlastneho poznania faktov a konzultacii s minimalne 5 odbornikmi v danej oblasti.

Mozno by bolo zaujimave zistit, s kolkymi odbornikmi VZN konzultovali jednotlivi poslanci MsZ, primator mesta a ti, ktori ho navrhli. Ak zistite, dajte vediet. ;-)
Anonym | 27-03-2013 10:49:52
Včera sa týmto zákonom zaoberal prlament a treba povedať že veľa vecí je totožných ako v predmetnom VZN . Takže by ste mohli v invektívach pribrzdiť. Kto a prečo volal TV , Plus a iné ? Bulvárne portály sa združujú a informujúúú.
pre Kasandra | 27-03-2013 09:43:08
Kasandra máte úplnú pravdu!To Sereď ale dopadla s takým vedením a s pánom Veselickým - že "hovorca mesta" :):):)
Pavol Pachník | 24-03-2013 22:29:49
1)Priestupku proti verejnému poriadku podľa § 48 zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších
predpisov (ďalej len „zákon o priestupkoch“) sa dopustí ten, kto poruší povinnosti ustanovené týmto
nariadením, ak sa takým konaním ohrozí alebo naruší verejný poriadok. Za tento priestupok možno uložiť
pokutu do 33 Eur. vy myslíte že obyčajným pitím alkoholu môže dojsť k porušeniu VP ???
Nakoľko však niečo iné sa píše a podľa niečoho iného sa tu kreuje tak to ustanovenie ktoré uviedli v tej podzákonnejnorme na radnici je na dve veci , na p a na h ak by ste poznali tvorbu obecnej legislatívy a aspoň obtreli svoje myšlienky o tvorbu obecnej legislatívy, pochopili by ste prečo je to ustanovenie v tom VZN na dve veci. to je zákon jeden a to je zákon druhý, netreba si pliesť hrušky s jablkami, bližšie vysvetlenie neposkytujem, IBA a len, pretože to by som tu mohol pomáhať tak ako povedaĺ pán Veselický zadarmo do nekonečna, avšak už toto budem robiť za evráče, pretože sa mi pán Veselický vysmial do xichtu že som rebel, ktorý robí SATARMO !!
takže uvidíme dokedy !!! budem rebel a do kedy !! budem robiť satarmo !!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-03-2013 15:04:11
Nazor | 24-03-2013 13:15:38 | - niekedy v roku 2001 ci 2002 mi v pracovni Lubo Veselicky povedal - pan Majko, precitajte si Ustavu SR. Pridete na vsetko... Urobil som to a prisiel som. Lubo mal pravdu. Doteraz si ho za to naozaj vazim, klobuk dolu, vedel v com je problem v probleme, ktory dovtedy nebolo v podstate mozne riesit. Jeho rada fakt zmenila vsetko od zakladu. Nasledne problem prestal byt problemom.

Dnes je problem uplne inde. Lubos verejne obhajuje nieco, coho obhajoba je v pravnom state uplne nemyslitelna nech si to bezny obcan chce vysvetlit akokolvek.

Uplynulo asi desat rokov. Lubosa si vazim ako kamarata, vzdy sme si sadli na caffee a vedeli sme spolu hovorit napriek mnohym vyrazne odlisnym nazorom.
Vazim si ho a preto vraciam radu, ktora vtedy vyrazne zmenila moj pohlad na pravo, na stav nasej spolocnosti. Lubos, precitaj si Ustavu SR. Mozno to dnes pomoze Tebe presne tak, ako to mne pomohlo vtedy.
RAABE Wilhelm | 24-03-2013 14:07:04
Aby sa dostali do pohybu masy, stačí fráza jedného hlupáka. Koľko však treba času rozumnému človeku, aby jedného-jediného presvedčil o svojom názore!
Nazor | 24-03-2013 13:15:38
Toto niekto čítal...: ak sa takým konaním ohrozí alebo naruší verejný poriadok - naozaj ste presvedčený, že tým farar naruša ver.poriadok..?
Zanzibarka | 24-03-2013 12:45:52
Už len fakt ,že ateizmus je na rozdiel od náboženstiev neziskovy o niečom svedčí.
obcan | 24-03-2013 12:01:34
Nemyslim si ze by bola chyba iba vo Veselickom zle VZNko schvalia ci tam bude alebo nebude. Veselicky sa velmi zmenil a vidi to kazdy mozno mu ide iba o vysku dochodku a tak musi drzat hubu a krok a robit zo seba stit. A komu robi viceprimator stit???
jozefína | 24-03-2013 11:16:23
Ježiš hovorí

poĎte ku mne všetci,

len ty OBČAN tu odmietaš pustiť do kostola niekoho , koho ty nepreveríš, ty si komunista? hanbi sa ty nie si ten kto môže rozkazovať kto môže a kto nemôže chodiť a koho pustíš a koho nepustiš do kostola, nie si hodný toho čo si povedal,
Rudolf Podoba | 24-03-2013 11:07:27
RE: Občan | 24-03-2013 09:50:43
Na zaplakanie , keď farára ktorý odchlipne z čaše porovnávate s opilcami.
Nechceme aby v kostole a okolo posedávali opilci s čučom. To je všetko a Veselický to v TV povedal priamo, tak ako to chápe každý normálny človek

Kto je to - NECHcEMe, kto to neche ? veselický ktorý pochlipkáva ? koho ty odvrhuješ od božieho stánku, ty si viac ako sám pán BOH ?

TOTO je VIAC AKO RADOŠINSKĚ NAIVNÉ DIVADLO, tu sa furt snaží veselicky ospravedlnit sa za to čo povedal, ved uz pochop vesekllicky, ty ked sa dostanes pred mikrofon,tak nabliakaš take hovadiny, ze nevieš potom ako z toho VON !!!

A otázka na začiatok : ako to že ty nechceš tých ktorí spadli na spodinu v kostole, kto si ty " že tu vyraďuješ ľudí zo spoločnosti, ktorí padli na dno, ako to že ty sa nechceš popstarat o takých ktorí sú na dne , prečo ty zakazuješ chodit niekomu do kostola ? ty si ten čo rozhoduje o všetkých a och ich zivote a smrti, sa zobut aby ti tieťo slova neboli niekedy na škodu !

TY si normálny a chápeš to tak ako si to napísal, ja som normálny a čítam to, takže ty chápeš a ja čítam, už vidíš aký je top rozdiel ? skôr ako niečo poviem, tak ja si to prečítam, chápem ťa ty máš problém, lebo rýchlejšie rozprávaš ako čítaš, nože skús prečítať čo je napísané a potom tu zastávaj chlipkajúceho viceprimátora, ktorý trepe životné múdrosti svetového rangu za ktoré by mal byť nominovaný na cenu MALINA USA , vy ste všetci asi aj s vesekickým padli na hlavu, to ako keď ten iditoto povie že farár vlastne ani nepije tak len chlipká, tak doporučujem prečítať to čo napísal tuším majko, že ked bude niekto chlipkat pred obchodom v meste, tak nič neporušil lebo ked príde mestsky poliš, tak mu poviem, že slúžim obrad a chlipkám a podľa jeho policajného šéfa o nič nejde lebo som to tak pochopil, oh nie si ty kus dutého bambusu ?

Nevidíš, že práve zakladáš precedens pre tých ktorí pijú všade tam kde chcú, veď ty im dávaš návod podľa vesekickeho , aby vedeli čo majú rozprávať, pretože ten tvoj naslovovzaty odbornik vesekický rozprava že farár chlipka, chápeš o čo ide , vesekický sa jednou blbosťou snaži obhajiť druhu blbosť, ktorou dáva návod tým ožranom ako majú hovorit pred polišmi, si ty spadol z 13 poschodia rovno na prostred čela ? ako pán velko vesekicky?
Ved to je tam napísane, tak co tu obhajujes veselickeho, aj tak sa to neda obhajit, proste trafili napisat hlupost a nevedia sa ospravedlnit, to je cele, akosi im ide o ich vlastne tupe postavenia ako to že by mali povedať, prepácte vázení veriaci a ludai zijuci v Seredi, to sme prehnali, aj komunisti to vedeli robit lepsie, len teraz to akosi nejde zrazit ten hrebienok tym samozvanym pri moci prichytenym !!!

a hlavne ked budes druhý krát písať tak si najprv prečitaj a potom uvaz čo napíšeš a až potom zacni pisat, medzi tým si skoč tri krát na vecko,
Občan | 24-03-2013 09:50:43
Na zaplakanie , keď farára ktorý odchlipne z čaše porovnávate s opilcami.
Nechceme aby v kostole a okolo posedávali opilci s čučom. To je všetko a Veselický to v TV povedal priamo, tak ako to chápe každý normálny človek
sunny | 24-03-2013 08:28:27
hmm ano mal by sa ospravedlnit p. Veselicky.... aj vsetci poslanci mesta...

ale myslite si, ze ich take nieco trapi? ... za posledneho pol roka si pohnevali hadam kazdeho normalne uvazujuceho obcana tohto mesta... a druha vec je, ze maju take velke super ego, ze si ani len nepripustia svoju omylnost...

kazdy kto mal tu cest o niecom "diskutovat" ci uz so spomínaným p. viceprimatorom alebo s kýmkolvek z vedenia mesta, vie o tom svoje

ja nechápem ako takýto "odborníci" mozu vobec byt v takých funkciach ..... nevedia komunikovat s verejnostou a pochybujem o ich profesijnej sposobilosti...
J. Paul | 23-03-2013 15:56:45
Niektorí ľudia vedia opravovať len cudzie názory, nie však vlastné.
seredanka | 23-03-2013 15:36:20
....pan veselický...už sa zbadajte a za tie vaše výroky terajšie aj minulé radšej opustite miesto viceprimátora a pustite tam niekoho rozumnejšieho...
pre: martin | 23-03-2013 09:02:52
Povinnosť nosiť občiansky preukaz neexistuje. Vymysli si niečo iné.
martin | 22-03-2013 20:57:27
Karol Lojda | 21-03-2013 19:54:13
pane srandista ste vy. radsej advokatovi ani nechodte, lebo vas mozno zbavia povinnosti nosit obciansky preukaz
kiwi | 22-03-2013 20:31:17
Vážení!Kto pozná pána Veselického( v minulostí chronického kritika,teraz obhajcu aj neobhájitelného),je jasné,že on sám je precedens ako vyšitý!Ale kedže megalománia a pocit bohorovnej neomylnosti je v podstate už diagnóza,želám skoré uzdravenie.No bojím sa,že v tomto prípade je to chronické!Ale,no čo už,ešte bude "chvíľu sedieť na tej svojej stolici",tak nech!
Pavol Pachník | 21-03-2013 19:56:01
RE: pozorovateľ | 21-03-2013 18:21:15
Kto chce biť, palicu si nájde. Myslím si, že SOL by malo upozorňovať na problémy a nie na hovadiny. Pán Veselický / zástupcovia mesta/ má pravdu.
Pridať komentár

Pán Veselický má asi takú pravdu v tomto príadpe , ako keď vyjde z fajky dym,ktorý je v tú ranu rozplynutý, viete čo som tým povedal ?
Karol Lojda | 21-03-2013 19:54:13
RE: Majko - rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií bez písomného súhlasu vydavateľa je zakázané | 21-03-2013 17:28:56

prosím vas nestrapňujte sa , ak nerozumiete preberaniu tlačových správ tak sa nevyjadrujte ak nemáte šajn o tom ako sa robí akékoľvek médium tak sa nevyjadrujte. ak neviete , že tieto skutočnsti sú všetky upravené a presne deklarované aj tomto mediu tak si to najprv choďte preskumat do nejakej advokátkej kancelárie a potom tu prídte grcať, teraz ste tu iba na srandu
martinII | 21-03-2013 19:50:27
RE:martin | 21-03-2013 17:56:48
prosím ťa a čo tu robíš, načo tu píšeš, keď píšeš tak sa strapňuješ, ved si to povedal, tak sa nestrapnuj a chod pit
jozef | 21-03-2013 19:48:49
RE: autorovi autorovi | 21-03-2013 16:28:24
tak z teba by bolo treba urobiť pastiera všetkých , tak ty si to presne a správne vystihol skladám klobúk pred tebou , to si presne ukázal bakalarovi z úradu, aký je nemtud, ked vyhlasuje tie chobotiny po televizi
kasandra | 21-03-2013 19:46:53
RE: pozorovateľ | 21-03-2013 18:21:15

veselický nemá ani štipku pravdy, ani štipku úcty a už vôbec nemá ani chrbticu, pretože už si mal nasypať kilá popola na hlavu ospravedlniť sa všetkým veriacim aj nevercom, položiť funkciu , a ísť sa pomodliť do toho stánku kde zakázal piť alkoholické nápoje , za to že je taký kreén, prosím nemažte ma !! ak ma zmažete podám sažnosť na nezákonnosť a nemožnosť vyjadriť svoj názor, , kretén je môj právny úsudok na osobu a nemôže byť považovaný za osočovanie či nadávku ani urážku,ďakujem.
pre káder | 21-03-2013 18:50:02
úplne s tebou súhlasím - sú ako z radošinského naivného divadla, len toto už smiešne nie je
pozorovateľ | 21-03-2013 18:21:15
Kto chce biť, palicu si nájde. Myslím si, že SOL by malo upozorňovať na problémy a nie na hovadiny. Pán Veselický / zástupcovia mesta/ má pravdu.
martin | 21-03-2013 17:56:48
pán majko mat ja vaše problémy,prestante sa tu strapnovat
káder | 21-03-2013 17:54:30
nasi odbornici z mestskeho uradu sa zase vyznamenali :D aspon ze su zase vsetkym nasmiech :D :D :D
Majko - rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií bez písomného súhlasu vydavateľa je zakázané | 21-03-2013 17:28:56
urcite tuto podmienku dennika Plus 1 den dodrziavas ?
....
JA--- | 21-03-2013 16:44:47
pane Bože keď už toto niekoho trápi...
autorovi autorovi | 21-03-2013 16:28:24
V tom prípade odporúčam každému bezdomovcovi s fľašou čuča pred Jednotou, aby mestským policajtom povedal, nech nerušia, pretože práve vysluhuje omšu. Sú cirkvi, kde slúžiť omšu môžu aj laici.
Ako je v článku napísané: primátor a poslanci si mali priznať chybu a opraviť ju. A nie spochybňovať rovnosť vykonávania VZN.
autorovi | 21-03-2013 16:06:45
Vy neviete, že pri tomto náboženskom obrade t.j.omši sa víno mení na krv Kristovu? Mám zato, že páni poslanci pri tvorbe tohto VZN na to mysleli.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign