Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Bude mesto niekedy ciste?

Miloš MajkoDátum24. 10. 2008 17:16:22TémaDoprava
Hodiny trvalo, kym priamo z priestoru pred svetelnou krizovatkou ciastocne zmizla polnohospodarska plodina pravdepodobne zosunuta z prechadzajuceho nakladneho auta alebo traktora na tento druh prevozov riadne neprisposobeneho. Mozno bola na vine rychla jazda cio preplnena a nezakryta vlecka. Smyk v priestore pred svetelnou krizovatkou a nasledna kolizia auta napr. aj s chodcom prechazdajucim po prechode pre chodcov na zelenu zial nehrozila nezodpovednemu vodicovi ci dopravcovi, ale nahodnemu okoloiducemu. Momentalne je cesta ciastocne vycistena. Predpokladam, ze ten kto ju cistil, robil tuto pracu zdarma. Ak nie, tak by mal, nakolko vysledok jeho prace sa vycistenim nazvat neda ani s prizmurenim oka.

Fotogaléria k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Ľubomír Veselický lubomir_veselicky@pobox.sk | 25-10-2008 12:59:27
Je zábavné a "naozaj presvedčivé", keď niekto vyzýva iného, aby zverejnil svoju fotografiu a pritom sa sám schováva pod pseudodnymom neznámeho hmyzu. Ale takí sme. A musíme si zvykať, že aj pán Boh robí nepodarky. Demokracia je o slobode vyjadrovať svoje názory. Má to ale aj druhú stranu mince. V demokratických voľbách má hlas ididota rovnakú váhu ako hlas génia.
Ľubomír Veselický lubomir_veselický@pobox.sk | 03-11-2008 07:28:10
Jarkovislavkovi! Z Trnavskej sa vytratí smrad vtedy, keď tam nebude výroba prírodných obalov. So súhlasom mesta a jeho vtedajších poslancov vznikla, no zrušiť prevádzku môže už iba súd. Za 10 rokov nik s postihnutých desiatok občanov nepožiadal OS o zrušenie prevádzky. Sporadicky píšu petície, ktorých výsledkom je nula a desať rokov nadávajú na mestské zastupiteľstvo a primátora.
seredan34 | 05-11-2008 20:48:08
8 rokov chodím autobusom cez trnavskú do roboty a smard je stále. cestujúci aj z Bardejova poznajô Sered podla smradyu z Trnavskej ulice. Je to hamba a kto je za to zodpovedny na úrade?Nech tam ide bývat.
Marek Sladký | 01-11-2008 22:10:20
myslim ze kamerovy system v Seredi nie je dorieseny. Mal by mat dosah 360 stupnov a nielen tam kde je otoceny. Asi pred cca. 2 rokmi okradli moju matku a z MsP povedali ze kamera bola v momente kradeze otocena na druhej strane /pritom sami zlodeji cakali na hluchy bod pri kradezi/. Ked vedia ony kde je hluchy bod, tak nema zmysel vydrziavat tento kamerovy system. Alebo by bolo najlepsie tieto body odstranit.
jarkoslavko9@azet.sk | 01-11-2008 15:38:42
ciste ako ciste ale ci sa napr z trnavskej cesty vytrati smrad ktory sposobuju cistici criev:)...je to tam fakt neznesitelne
pavol pavol | 28-10-2008 20:50:37
nerád som rýpavý, viem aj to že kamerový systém mesta nie je kvalitný, pretože výpovednú hodnotu záznamu znižuje ak nie likviduje napríklad osvetlenie vozidiel ktoré urobia zo záznamu iba nedefinovateľnú obrazovú zmes, dokonca moje chápanie postihuje aj problém nemožnosti zaznamenať plné 360 stupňové záznamové spektrum zároveň a predstavte si že viem ako sa digitálne zaznamenáva a archivuje záznam kamerového systému ktorý sa uchováva podľa poslednej mojej informácie tuším týždeň a potom je premazaný novým. Len nerozumiem obsahu vášho príspevku pretože ak ste chceli oponovať môjmu názoru, stačilo uviesť koľko grázlov ste za rok 2008 postihli za rušenie nočného kľudu prípadne koľko zistení v oblasti porušenia pravidiel cestnej premávky bolo v tomto roku na základe záznamov z kamerového systému postúpených na riešenie DI PZ v Galante. Keďže bývam v tesnej blízkosti Hutníka a križovatky tak viem o čom hovorím. Noc čo noc piráti so škrípajúcimi gumami do neskorej noci, parkovanie na chodníkoch a často tam nie je ani ten spomínaný 1,5 metrový prechod pre peších, postávanie rómov na trávnatých plochách noc čo noc pret herňou pri VÚB, postávanie luxusnejších áut uprostred križovatky aj v protismere a dohadovanie pasažierov bez ohľadu na blokovanie prejazdu naposledy pre český kamión ktorý tú Octáviu bohužiaľ minul o centimetre. Nuž toto je frustrujúce a neviem prečo ten spomínaný kamerový systém je vždy v inom uhle ako treba. Že by netušený nový level v jeho umelej inteligencii, o ktorej ani prevádzkovateľ nevie? Nuž podľa mňa práve toto vidí a tomuto fandí naša pubertálna mládež, ktorá sa práve v týchto miestach často zdržuje a vychováva sa práve týmto chovaním k tolerovaniu porušovania akýchkoľvek pravidiel lebo je to "cool" a navyše minimálne postihnuteľné. Moje tvrdenia však môžu vyvrátiť iba konkrétne čísla. Ak sú nulové tak kamery máme ako okrasu.
Peter | 28-10-2008 14:22:25
pavol pavol odkiaľ beriete svoje presvedčenie, že ked sú v okolí kamery tak nikto nič nevidí alebo ako ste uviedli nikto nechce vidieť? Podľa môjho presdvčenia veľmi zle vnímate niektoré skutočnosti, lebo budem citovať z Vášho príspevku " Myslím si že zdokumentovaný stav na fotografiách je výsledkom toho, že napriek existencii kamerového záznamového systému v konečnom dôsledku aj tak nikto páchateľov nepostihne. Ktovie prečo". Z príspevku p.Majku vôbec nevyplýva, že vec sa neriešila alebo sa nezaznamenala na kamerovom systéme. Takže treba mať v prvom rade nejaké informácie a až potom poukazovať , na nečinnosť alebo nevšímavosť. V prípade, ak máte doma kameru tak sa zamyslite ako funguje natáčanie a dokumentácia záznamu, či je možné nahrávanie záznamu v rozsahu 360 stupňov.
pavol pavol | 27-10-2008 19:48:40
Predsa len priznám sa že ako majiteľ psov som donedávna dosť intenzívne frfľal na absenciu priestorov na "venčenie" našich psov a včera si zo mňa robila manželka žarty pretože až včera som si všimol kôš na exkrementy v trávnatom priestore pred panelákom. Ospravedlňujem sa ale ako správny rýpal mi nedá zároveň položiť otázku ako tie produkty do koša dostať. Keďže mestu ročne zaplatím 2 tisícky očakával by som nejaký produktívny nápad. Priatelia v čechách s tým problém nemajú, za svoje poplatky majú jednak hustejšiu sieť "psích schránok" a zároveň na požiadanie obdržia od mesta takmer neobmedzené množstvo mikroténových vrecúšok na balenie týchto produktov. Je to drobnosť ale poteší pocit že viem ako sa moje poplatky využili. Pán Veselický čo vy na to, bez urážky samozrejme skúste ponúknuť nejaký nápad.
pavol pavol | 27-10-2008 19:39:12
Vráťme sa k podstate pôvodného príspevku. Kiež by to boli jediné problémy na našich mestských komunikáciách. Myslím si že zdokumentovaný stav na fotografiách je výsledkom toho, že napriek existencii kamerového záznamového systému v konečnom dôsledku aj tak nikto páchateľov nepostihne. Ktovie prečo. Práve v správach sledujem ako polícia zasahuje v Trebišove proti mladistvým, ktorí si robia z mestských komunikácií autodrom. Jeden opitý a bez papierov a ďalší tiež podobný kvietok. My máme podobný folklór na svetelnej križovatke takmer dennodenne. Aj napriek zime a absencii tupých divákov typu podnapilých 16-tok to aktérov baví. Zrejme trénujú na svoje budúce výkony v kategórii unikanie pred spravodlivosťou ale mrzí ma že to na tých kamerách nikto nechce vidieť a minimálne im to znepríjemňovať.
Miloš Majko | 25-10-2008 13:43:37
Pan bzuco bzucivy, priznam sa, ze som nepochopil cely vyznam Vasho prispevku, ale z jeho obsahu hadam, ze ste bud ten vodic, ktory cestu znecistil alebo ten, kto ju povrchne upratal. Snad este ten, kto mal Vasu cinnost skontrolovat... Za najpravdepodobnejsie vsak povazujem, ze ste sa vratili v piatok v noci domov z nejakej akcie naslahany (stav, kedy citanie novin nie je najvhodnejsou cinnostou). Ak ano, tak neviem sice co beriete, ale urcite to beriete neriedene a to Vas raz zabije. A nase noviny pridu o potencialneho prispievatela materialov so skutocne zmysluplnym obsahom.
bzuco bzucivy | 25-10-2008 01:55:28
tebe uz nacisto drbe? Taketo kokotiny by si si mohol odpustit! Ako vazne sa daj liecit. Aby niekto robil taketo uchylnosti ako ty tak to je uz fakt chore! Psychiatricke liecebne prijmaju takych ako si ty s otvorenou narucou! Pises tu o vaznych kokotinach a negativne svetlo hadzes na nasich poctivych policajtov, slusnych ludi a obycajnych nezaiteresovanych obcanov. Radsej tu stranku zrus lebo si celemu mestu len na smiech! Ked si uz taky frajer tak sa odfot sam a taktiez svoj nedobytny dom namiesto toho, aby si tu zverejnoval fotky nasich verejnych cinitelov. MAJ SA!

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign