Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"bude funkčné hneď po ukončení opravy poškodeného teplovodu" - odpovedá občanom hovorca Veselický

200

V piatok vzhľadom na haváriu, ktorá spôsobila prerušenie vykurovania základnej a materskej školy na Komenského ulici,  Cirkevnej školy, ale aj mnohých bytov, sa deti riadneho vyučovacieho procesu nezúčastnili. Správu o tomto sme priniesli tu:

Oznam uverejnený v SOL a tomto článku zaujal viac ako 2000 čitatelov:    http://www.seredonline.sk/clanky/dolezity-oznam-pre-rodicov-deti-zs-jakomenskeho/

Dôležitý oznam pre rodičov detí ZŠ J.A.Komenského

redakcia SOLDátum01. 12. 2016 21:25:01TémaZŠ J.A. Komenského | Zobrazení: 2073 ×

Práve preto sme ešte v piatok zisťovali, aký je stav s opravou, na čo sa majú rodičia pripraviť a kde sa prípadne môžu domáhať náheady spôsobených škôd či zvýšených nákladov, ktoré im vzniknutý stav mohol spôsobiť.

Informácie sme žiadali od vedenia mesta:

From:Milos Majko [mailto:majko@majko.sk]
Sent: Friday, December 2, 2016 1:36 PM
To: viceprimator@sered.sk
Cc: podatelna@sered.sk; info@sered.sk; seredonline@seredonline.sk
Subject: ziadost o informaciu

Pan hovorca primatora Serede Veselicky,

ziadame Vas o poskytnutie informacie , z akeho dovodu bolo vykurovanie priestorov Zakladnej a Materskej skoly J.A.Komenskeho dnes nefunkcne, kto je za tento stav zodpovedny a ci mesto Sered vyvodi priamu zodpovednost voci tym, ktori tento stav sposobili.

Zaroven ziadame o informaciu, kedy bude kurenie v Zakladnej a Materskej skole funkcne natolko, aby nasim detom z pobytu v skole a zapojenia sa do vyucovacieho procesu nehrozili zdravotne problemy.

Dakujem.

Za Seredonline Milos Majko

Odpoveď hovorcu primátora mesta  Ľubomíra Veselického:

From:Ľubomír Veselický [mailto:lveselicky@gmail.com]
Sent: Friday, December 2, 2016 3:12 PM
To: Milos Majko
Subject: Re: ziadost o informaciu

Vykurovanie priestorov Základnej a Materskej Školy J. A. Komenského  bolo dnes nefunkčné pre poškodenie teplovodného potrubia. Za tento stav sú zodpovední pracovníci spoločnosti, ktorá vykonávala zemné práce pri teplovodnom potrubí. O vyvodení zodpovednosti rozhodne primátor mesta. Kúrenie v ZŠ aj MŠ Komenského bude funkčné hneď po ukončení opravy poškodeného teplovodu. 

S pozdravom

Veselický

Zopakovanie a doplnenie otázok v tak závažnej veci, akou nepochybne havária spôsobujúca obmedzenie štandardnej činnosti možno  viac ako  1000 žiakov  základných a materskej školy a ich rodičov je:

From:Milos Majko [mailto:majko@majko.sk]
Sent: Friday, December 2, 2016 4:25 PM
To: 'Ľubomír Veselický'
Subject: RE: ziadost o informaciu

Pan hovorca primatora mesta,

Vasa odpoved zial poskodenym obyvatelom mesta a rodicom deti, ktore dnes nemohli byt ucastne na vyucovacom procese, pripadne zostali doma a ich rodicia museli najst pre nich adekvatny dozor, nemoze byt postacujuca.

Z uvedeneho dovodu Vas ziadam o doplnenie Vasej odpovede a to na nasledovne otazky:

-          Kde presne a kedy doslo k poskodeniu teplovodneho potrubia

-          Kedy bola zacata oprava teplovodneho potrubia

-          Akym sposobom mesto Sered (dodavatel tepla) a rodicom deti oznamili havarijny stav a to, ze pobyt pre deti v skole nie je pre nizku teplotu mozny

-          Dokedy bude tento stav trvat a teda dokedy maju rodiny a rodicia pocitat so snizenym komfortom byvania

-          Pokial su byty pri teplote pohybujucej sa okolo 0 (nuly) neobyvatelne alebo obyvatelne  za zvysenych nakladov na vykurovanie inym zdrojom, kde si mozu poskodeni obcania ziadat nahradu nakladov sposobenych s touto udalostou?

Pan Veselicky,

samozrejme ze nik ani v najmensom nespochybnuje havarijny stav, no tento vyvolal u obcanov znizeny komfort vyuzivania vlastnych bytov, pripadne naklady na nakup dodatocnych ohrievacov. Tento stav nesposobili samotni zakaznici, preto otazky smerujuce ku kompenzacii su nepochybne opravnene a samotnemu dodavatelovi tepla a mestu Sered by malo zalezat na tom, aby poskodenymi neboli koncovi odberatelia tepla, teda platiaci zakaznici, ci rodicia, ktorym tymto stavom vznikli dodatocne naklady na opateru ich deti.

Dakujeme za promptnu odpoved, ktoru obratom zverejnime.

Za Seredonline Milos Majko

- - -

Žial, dnes máme nedelu večer a odpoveď zo strany vedenia mesta - žiadna. Počkáme ešte v pondelok, aj keď väčšina rodičov by nepochybne rada vedela čo ich deti čaká zajtra v škole, už najneskôr dnes.

- - -

Poznámka na záver:

Občania platia poslanca  MsZ, viceprimátora a hovorcu mesta za to, že je na verejne položenú otázku: "kedy bude kurenie v Zakladnej a Materskej skole funkcne natolko, aby nasim detom z pobytu v skole a zapojenia sa do vyucovacieho procesu nehrozili zdravotne problemy"  schopný verejne odpovedať  takto:  "Kúrenie v ZŠ aj MŠ Komenského bude funkčné hneď po ukončení opravy poškodeného teplovodu."

Nuž pán Veselický, to chce naozaj talent, pretože "štandardne mysliaci" obyvateľ mesta, Váš volič, chlebodarca a vlastne zamestnávateľ, by na to sám neprišiel ani náhodou...   ;-)

 

- - -

AKTUALIZOVANÉ  05.12. 2016  15:03     Odpoveď hovorcu primátora mesta Ľubomíra Veselického


---------- Správa poslaná ďalej ----------
Od: Bc. Ľubomír Veselický <viceprimator@sered.sk>
Dátum: 5. decembra 2016, 14:38
Predmet: Informácie k poškodenému teplovodu
Komu: majko@majko.sk

Miesto, kde k poškodeniu teplovodného potrubia došlo je na ulici Hornomajerská  medzi bytovým domom číslo 3046/9 a oplotením ZŠ J. A. Komenského. Presný čas poškodenia  sa mi zistiť nepodarilo. Práce na oprave začali 1.12.2016. Ani presný čas začatia opravy sa mi zistiť nepodarilo . Mesto oznámilo občanom poruchu na svojej webovej stránke 1.12.2016 o 21.26 hod.  Dodávateľ  tepla začal odstraňovať poruchu 1.12.2016. Odstránená bola  v piatok 2.12.2016 popoludní. Náhradu preukázanej škody môžu dotknutí občania uplatniť podľa platných právnych predpisov. Informáciu o odstránení poruchy som obyvateľom Serede a teda aj Vám oznámil 3. 12. 2016 o 8:54 hod.  na stránke mesta Sereď, ktorá je občanom prístupná 24 hodín denne.

Veselický

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 16-12-2016 13:13:45
???
nic?
Jozef | 14-12-2016 12:37:17
Mna zaujima toto:
\"O vyvodení zodpovednosti rozhodne primátor mesta.
S pozdravom
Veselický\"
..uz rozhodol?
A co dostanu Seredania ako kompenzaciu za rozkopane mesto, poskodene vedenia, potrubia, znicene chodniky, fasady novozateplenych domov.....
A nechcem pocut to \"Matkove\" - budu mat rychly net...
Ten si zaplatia sami.
Lolo | 14-12-2016 12:10:56
Pre Pan Majko | 13-12-2016 08:59:43 - keďže sa jednalo o tak závažnú vec tak nemal dal príspevok do komentára (keďže ak človek ktorý nemá fb, tak na stránkach SN komentáre nevidi) ale dat aktualizáciu článku aj do nadpisu ako sa to robí tu
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-12-2016 09:23:53
Pan Majko | 13-12-2016 08:59:43 | - a dobermanku - ak este zije. A este to ovocie. ;-)

To, ci si vycisli alebo nie, nie je podstatne. Dolezite je, ze obcan vie o moznosti a ze si o nej u napisal aj v SME.
To je pokrok a vysledok nie Tvojej snahy, ale mojej. ;-)

O Janegovej rec este len bude. A kauzu VZDY robi zodpovedna osoba a nie ten, kto o nej informuje.
Pan Majko | 13-12-2016 08:59:43
Klamete ako vzdy! Veselicky ma sucku a nie psa. Strasite ako vzdy! Dodnes ziadny koncovy odberatel tepla nevycislil skodu dodatocnych nakladov na opateru deti. Mesto na svojej stranke informovalo obyvatelov o havarii 1.12.2016. V sobotu rano Veselicky v komentari k clanku S. Janegovej informoval verejnost ze zamestnanci Energetiky poruchu 2.12.2016 odstranili a system vykurovania odvtedy funguje. Kauzu z havarie robite iba vy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-12-2016 10:03:43
Občan | 12-12-2016 09:39:28 | - to ste napisali Vy, nie ja.

Rozdiel medzi mnou a Vami je takyto:

- ja sa pytam a hodnotim konanie a pracu voleneho funkcionara plateneho z dani danovych poplatnikov a teda aj mna. Veselickemu hned niekolko zakonov priamo UKLADA POVINNOST na otazky obcana odpovedat a komunikovat s nim.
Na to iste ma pravo kazdy obcan. Ci ho vyuzije, je na obcanovi.

- Vy hodnotite konanie a pracu obcana a teda vlastne kritizujete zaujem obcana o veci verejne.
Smutne, no na druhej strane sa tym jasne a zrozumitelne identifikujete do ulohy obhajcu obcanmi plateneho cloveka nielen verejne klamajuceho, ale dokonca si neplniaceho povinnosti za ktore ho obcania platia.
Občan | 12-12-2016 09:39:28
Pán Majko ,vy sa pasujete aj so svojou rodinou za hovorcu mesta Sereď podľa vašich slov. Cítite sa zdravý? Neviem kto vás v tom utvrdzuje,možno manželka a deti. Každopádne ste obyčajný bloger ktorý uveril vo vlastnú výnimočnosť a nenahraditeľnosť.Určite celé Slovensko so zatajeným dychom sleduje vaše útoky na Veselického a to ako má vašeho psa a podobné capiny.Blogujte ďalej a bavte mlčiacu väčšinu vašimi svetobornými názormi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-12-2016 23:42:44
občan | 11-12-2016 18:57:33 | - pomiesane to mate Vy, netrapte sa tym, nie ste sam.

Ja mam vo veci osobnosti L.Veselickeho mimoriaadne jasno. Niekolko rokov totiz sedaval u mna doma v pracovni, nasledne na kave v Lavazze, ma odo mna psa, mojmu synovi nosil ovocie zo zahrady a spolu sme prerozpravali desiatky hodin o tom, ako by mala samosprava a jej transparentnost vyzerat.
Bol az prilis blizko pri vzniku SOL a sam dobrovolne tu uverejnil 100 clankov a stovky diskusnych prispevkov.

Do momentu, kedy volil vdaku za vlastnu buducnost, mozno aj zivot. A prisposobil tomu svoje konanie.
Nedavno som s nim zoci voci hovoril v pojednavacej miestnosti OS v Galante, kde vypovedal v pozicii svedka. Zaznam jeho vypovede mam.

So svojim charakterom sa vsak Lubos musi vysporiadat dnes uz hlavne on sam a to vo svojom vnutri.
Ako sa s realitou vysporiadava verejne, mame moznost vidiet denne.
Naposledy som mal moznost hovorit s nim a riesit jeho verejne vyhlasenia na rokovani komisie sportovej, bytovej - davam mu tymto verejne moj plny suhlas odpublikovat uplne vsetko, co som o NOM TAM POVEDAL JA a aj to, co povedal on a preco som na komisiu boj pozvany.
Mozno ma poslednu sancu byt chlapom, ked uz nemal tolko cti ospravedlnit sa. Jasne, ze material von pojde.


Co sa tyka toho, aku funkciu zastava - viem to mozno lepsie, ako on sam.

Nie, nie je hovorcom Mesta Sered, lebo do tohto pojmu spadam aj ja s rodinou a za nas teda nehovori urcite a my sme ho do takejto funkcie nemenovali. De facto ho do nej nemoze menovat ani primator. Ak to niekto tvrdi, zavadza umyselne tak, ako zavadza so SN. Teda ucelovo. L.Veselicky moze byt hovorcom primatora, pripadne MsU a tych, ktori mu na to daju mandat.

Este chvilku sa snazte demagogicky posobit tu v diskusii a pokrocime v analyze L.Veselickeho dalej. ;-)
- ja sa pobavim rad...
občan | 11-12-2016 18:57:33
Pán Majko,Veselický je viceprimátor mesta Sereď zvolení poslancami a aj hovorca mesta Sereď.Nie je hovorca primátora ale zástupca primátora.O čom stále točíte dookola ? A základná škola je právny subjekt ak vám to niečo hovorí a školu riadi riaditeľ so všetkým čo k tomu patrí.Máte to trochen hodne pomiešané.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-12-2016 18:03:08
občan | 11-12-2016 16:22:59 | - nie je Vam trapne polozit takuto otazku?

Ked bude Veselicky robit na MsU upratovaca, iste sa na vysledky jeho porace budem pytat jeho nadriadeneho.

Kedze Veselickeho MY OBCANIA z vole pana PRIMATORA platime mimo ine vo funkcii HOVORCU PRIMATORA a kedze mesto je ako zriadovatelom, tak vydava prislusne povolenia zo zakona, ina moznost zial nieje.

Este nieco Vas napada? ;-)
Lolo | 11-12-2016 17:21:27
Lolovi | 11-12-2016 14:39:38 ja na stránku škôlky chodím raz za polroka. Tak som asi nemohol tušiť, že zrovna v ten deň dali nový oznam. Všetky oznamy škôlky si totižto čítam na nástenke.
občan | 11-12-2016 16:22:59
Pán Majko,nie je vám už trápne stále do všetkeho zaťahovať Veselického,skutočnosťou je že keď riaditelia boli o poruche informovaní tak zvolili oni ako budú informovať rodičov poprípade vymyslia náhradný program, To sa aj stalo tak čo na tom nechápete,alebo sa hráte na nechápajúceho.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-12-2016 15:29:11
Lolovi | 11-12-2016 14:39:38 | - je potrebne, aby rodicia ktori informacie nemali sa zacali ozyvat hufne? Fakt za kazdu cenu chcete klamat stale a az do uplneho znemoznenia?

Ako rodicia sme aj my vsetko sledovali a teda mame skusenosti aj vlastne.

Lubo, nie a nie pochopit, ze klamat sa vecne neda a Tvoje klamstva sa rucaju jedno po druhom. ;-)
Lolovi | 11-12-2016 14:39:38
Ked necitas webovu stranku skolky nevies. O oprave poruchy pisal Veselicky v sobotu rano na stranke mesta. Kto chcevediet pyta sa tych co vedia. Kto je Lolo pyta sa Majka.
gulak | 09-12-2016 14:19:46
A hlavne ked budu volby..tak ho nezabudnite zase zvoliť..
Lolo | 09-12-2016 10:47:49
Pre pan Majko - ja som sa o probléme dozvedel až keď moje dieťa stálo pred dverami do škôlky. A v pondelok sme trpli či je porucha odstránená alebo ešte stav z piatka trvá. Takže informovanosť bola nulová
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-12-2016 08:27:57
Pan Majko | 09-12-2016 07:45:46 | - klamete, ale pokracujte, aspon citatel vidi, ako je aj toto citlivy problem.

Jemne pripominam - aj my sme rodicia a tak presne vieme ako sme sa dozvedeli o tom ze problem je a ako, kedy a preco sme sa dozvedeli, ze problem uz nieje.

Co sa tyka komunikacie Veselickeho s obcanmi a dokonca aj poslancami MsZ, toto nie je ten najsmutnejsi pripad. Momentalne sa len dotyka stoviek rodicov a rodin. Takze treba vydrzat - krok za krokom.
Pan Majko | 09-12-2016 07:45:46
Oprava bola urobena do 24 hodin. Rodicia informovani riaditelkami skol. Obcania iformovani na stranke mesta. Tak furt nerypte. Keby neboli havarie poziare tak by ste tusim ani nezil.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-12-2016 15:43:23
a kedy | 08-12-2016 15:29:04 | - vzdy, kedy som to nepovazoval za dolezite pre dalsi chod media, pripadne vysvetlenie preberanej problematiky.
a kedy | 08-12-2016 15:29:04
ste v sol posledne slovo nemali?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-12-2016 15:20:08
Radio | 08-12-2016 15:05:43 | - ja si myslim, ze podstatne skor budu temy hodne online vysielania. A kedze je vsetko v mojej rezii, budem to ja, kto bude mat v tejto veci possledne slovo.

Je zaujem vymenit si ulohy?
Radio | 08-12-2016 15:05:43
zacne vysielat pred volbami ked pan Majko najde moderatora co bude robit zadarmo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-12-2016 14:59:55
Ja netuším, čo si myslí alebo co chce Veselicky. On chce a robí to, čo mu vyhovuje. Ja citujem, čo odpovedá občanom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-12-2016 14:28:17
anonym | 07-12-2016 19:37:03 | - nechapem, ako Vas napadlo, ze radio je pokazene. Kazi sa auto, pracka, maso mimo mraznicky a pod., nie internetove radio. Kedze na software mam zakupenu multilicenciu - nepokazi sa. Len nevysielame, lebo niet momentalne na online vysielanie nie je dovod. Ak ho mate Vy, ohlaste sa a mozeme dohodnut temu a termin vysielania.
Pan Majko, | 08-12-2016 12:34:26
prepacte,ale v tejto veci ste asi neznalí...myslite si,že on sa ich nepytal,kedy to budu mat hotove??určite ano!! ale nikto z nich mu nepovie presne,že kedy,lebo to nevie!!A to o tek vykurenej kancelarie je smiesne a ubohe!!to,že je vo vykurenej kancelarii z nasich dani neznamena,že nechce,aby to čim skor opravili.alebo a mylim??
anonym | 07-12-2016 19:37:03
Pán Majko,kedy bude funkčné rádio na tejto stránke ?
Lebo nie je funkčné mesiace a tiež bude funkčné keď ho opravíte,nie ?
Jozef | 07-12-2016 13:50:52
Ty brdo, rozflakana rura nie je predsa kozmicka lod.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-12-2016 13:44:09
Miro | 07-12-2016 13:13:51 | - Miro! Ja nepotrebujem odpoved pre seba, kedze byvam na uplne opacnej strane mesta - zvyknem hovorievat ze na dialnicnom odpocivadle a kurim svojim kotlom. To iste chapete.

Odpoved som teda ziadal pre citatelov a obyvatelom postihnutych havariou. Aj to iste chapete.

A vyjadrujem presvedcenie, ze nepochybne chapete aj to, ze odpoved na otazku \"kedy bude oprava ukoncena\" stylom \"vtedy, ked bude ukoncena\" od voleneho zastupcu obcanom, ktori ho platia vratane nakladov v zime na vykurenu kancelariu a v lete na kancelariu klimatizovanu, je dehonestujuca a hodna opovrhnutia.
Ak nahodou nieco z uvedeneho nechapete ozvite sa, rad dovysvetlim.
Miro | 07-12-2016 13:13:51
Pan Majko,ani ten najlepsi opravar,ked dojde k poruche,Vam presne nepovie,kedy to bude opravene,lebo nevie,co vsetko sa moze vyskytnut pri tej oprave!!!!takže ani vy ste nemohli dostat presnu odpoved,to chapete,nie??
pre sin | 05-12-2016 23:26:09
predpokladám,nepoznám,napoly,šlendriánsky…………………..

Kto Ti dal právo hodnotiť ty úbožiak,chlapi z Energetiky to mali v piatok 2.12.poobede hotové a ty ich napádaš. Skús to nabudúce opraviť ty a tebe podobní a ľudia by sa nedočkali konca ani na svatého dindi.
s.i.n. | 05-12-2016 22:14:15
fy Energetika Sereď zabezpečuje pre občanov mesta služby a predpokladám, že teraz v zime aj nepretržite. Nepoznám ich vnútornú organizačnú štruktúru, ale vychádzajúc z tohto prípadu moc to zvládnuté nemajú. Je pre nich dosť veľké šťastie, že napoly odvedenou prácou pri oprave im nevznikli ďalšie škody. Ak by takto šlendriánsky postupovali vo fabrikách s nepretržitou prevádzkou, napr. elektrárne, tak zásoby sviečok v domácnostiach by tvorili významnú súčasť výbavy.
anon. | 05-12-2016 21:12:18
K havárii potrubia prišlo asi o 13hod.1.12 vo štvrtok,opravovať začali až v piatok.Večer sa síce už kúrilo,ale kanál zostal otvorený, potrubie nezaizolované až do pondelka.Myslím, že keby f.Energetika začala s opravou hneď,mohlo to byť opravené už vo štvrtok večer.Ak sa stane takáto havária, treba pracovať napr.aj v noci.Čo ak by boli silné mrazy? To je len taká moja pripomienka.
Registrovaný stanislava štefaneková stanislava štefaneková | 05-12-2016 15:59:20
nedá mi nevyjadriť sa k téme:
ako rodič, ktorého deti navštevujú jednu z dotknutých základných škôl, som situáciu sledovala a čakala som, že kompetentní zverejnia stav resp. v akom štádiu sa oprava nachádza.
Na úvod musím vedenie školy pochváliť, že sa snažilo už vo štvrtok v neskorých poobedňajších hodinách informovať o havárii ja fb stránke školy.... kde na reakcie rodičov odpovedali a situáciu riešili ako sa dalo....
nasledujúci deň v škole bola informácia pre rodičov, teda aspoň mne, tlmočená v znení, že \"dúfame, že do pondelka sa to opraví\" ... cez víkend som sledovala web(školský, SOL, fb) a žiadne nové info nepribudlo....
takže ja som v pondelok ráno dúfala, že sa vyučovať bude....
takže z mojej strany snáď len odporúčanie do budúcnosti, ktoré by iste mnohí rodičia ocenili, aj dodatočne zverejniť informáciu v znení \" porucha je odstránená vyučovanie bude prebiehať podľa rozvrhu\"
anonym | 05-12-2016 14:03:57
Väčšina rodičov si to prečítala večer na fb , deti mali vybavené aj kino , opravené to bolo 2.12 poobede akurát vy čo ste prilepený za počítačom furt máte belmo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-12-2016 13:32:30
Navstevnost oznamu na SOL:

Dôležitý oznam pre rodičov detí ZŠ J.A.Komenského
redakcia SOL01. 12. 2016 21:25:01ZŠ J.A. Komenského | Zobrazení: 2105 ×

a tohto clanku k tomuto casu:

\"bude funkčné hneď po ukončení opravy poškodeného teplovodu\" - odpovedá občanom hovorca Veselický
Miloš MajkoDátum04. 12. 2016 22:23:56TémaArogancia v samospráve | Zobrazení: 658 ×
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-12-2016 13:28:06
Anonym | 05-12-2016 12:00:31 | - verejne KLAMETE!

Aj ja som jednym z rodicov a ziadna informacia pre nas nebola DOTERAZ. Ak chcete klamat dalej, zosuladte si materialy casovo a jednoducho pridete na to, ze klamat vlastne ani neviete...
Anonym | 05-12-2016 12:00:31
Rodičia boli včas informovaní vedením školy že opravené to bude ešte v piatok 2.12.
Takže načo konšpirácie keď sa už v piatok kúrilo, že?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-12-2016 10:51:25
hysteria | 05-12-2016 10:29:10 | - hovorca Veselicky ma povinnosti voci mediam a obcanom. Platia ho za ich plnenie a nie za vyhybanie sa odpovediam a komunikacii s mediami.

O sireni nepravdivych informacii, ucelovom klamani verejnosti a dokonca prislusnej komisie si napiseme neskor.
hysteria | 05-12-2016 10:29:10
Na Seredskych novinkach je info ze to bolo opravene este 2.12. tak neviem kto tu zas siri paniku. Deti dostali urcite v skole info ci maju alebo nemaju v pondelok prist do skoly, staci sa riadit tym, vsetko ostatne su zbytocne nenavistne tliachacky s jasnym cielom.
Seredanka | 05-12-2016 08:49:07
Ja mám taký pocit že p. Veselicky absolvoval nejaké školenie, kde ho učili nie hľadať spôsob ako veci riešiť, ale skor hľadať dôvod prečo ich neriešiť a ako odpovedať na otázky, tak aby v skutočnosti vôbec neodpovedal.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign