Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Brigáda pri seredskom kaštieli

142

Brigáda pri seredskom kaštieli

Pozývame členov Občianskeho združenia Vodný Hrad a priateľov Mestského múzea v Seredi na dobrovoľnú brigádu k seredskému kaštieľu. Brigáda sa uskutoční v sobotu dňa 23. 4. 2016 od 9.00 hod. do 12.00 hod.  Budeme čistiť priestor pri kaštieli – okolie platanov, nádvorie a prejazd kaštieľa. Pracovné nástroje - metly, hrable je potrebné si priniesť so sebou. V spolupráci s mestom poskytneme brigádnikom niekoľko kusov potrebného náradia a ochranné rukavice. Pripravíme aj malé občerstvenie.

Svoju účasť na brigáde, prosíme,  potvrďte v Mestskom múzeu v Seredi na tel. čísle: 0 31 789 4546.

Ďakujeme Vám za doterajšiu priazeň a pomoc pri zveľaďovaní kultúrneho prostredia významnej kultúrnej pamiatky v Seredi.

 

Mestské múzeum v Seredi a Občianske združenie Vodný Hrad v Seredi


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 22-04-2016 17:24:51
Je zaujimave, ze diskusia nezodpoveda podstate clanku a teraz to nevadi.
Vlado | 22-04-2016 12:35:53
tomáš | 21-04-2016 23:31:42
Čítajte poriadne, píšem, že transporty sa naplno rozbehli až po SNP, nie že dovtedy nijaké neboli.Ale vzhľadom na vašu reakciu súdim, že vám došli posledné argumenty aj slová, takže sa kludne porúčajte.Trepať nezmysly vám ide výborne.Pravda sa zle počúva a ešte horšie vyvracia :-)
To Tomáš | 22-04-2016 06:53:45
Keďže všetci sú diletanti a nevzdelanci a nebudete im odpovedať, tak by bolo dobré to aj dodržať a nepísať sem svoju pravdu. Veď sa rozpisujete ako hovorca.
tomáš | 21-04-2016 23:31:42
s diletantom, ktorý neovláda základné fakty, odmietam ďalej diskutovať. Takže keď ja nemám podľa vás argumenty, tak vy podľa mna nemáte ani len základné vzdelanie, lebo napísať takú kolosálnu hlúposť, ako že transporty začali až po SNP je prejav úplného diletantstva a v tom múzeu holokaustu ste boli úplne nadarmo. Pane, prvý židovský transport odišiel zo Slovenska v marci 1942 a začala sa ním prvá etapa deportácií, v rámci ktorej bola vyvezená väčšia časť Židov (občanov SR) teda konkrétne 57 752. Teda žiadne až po SNP (obávam sa či vôbec viete kedy SNP prebiehalo). Druhá etapa deportácií prebehla od sept. 1944 a zahŕňala 13 500osôb. Keď toto neviete, tak všetko ostatné je už bezpredmetné, lebo s kým to potom diskutujem? Takže naozaj, keď nič neviete a ešte osočujete, nemienim s vami strácať čas. Porúčam sa.
Vlado | 21-04-2016 23:00:24
pre tomáš | 21-04-2016 21:45:25
Hrušky s jablkami si pletiete vy a moc.Krátko k Palestíne.Izrael na historickom území Palestíny nerobí nič iné, len to, čo sa páchalo počas vojny na nich.A robia to úplne beztrestne s vedomím, že čokolvek urobia, nikdy nebudú ťahaný k zodpovednosti.Prečo?Vieme všetci.Lebo USA.A USA potrebujú Izrael aby sa mohli naďalej beztrestne rozťahovať po Blízkom východe.Čo sa transportov zo Slovenského štátu týka, tak ste ma nesklamali, odpoveď nijaká.Pretože, aj úplnému laikovi, ktorý aspoň niečo vie alebo čítal o tom ako vyzerala politika Tretej ríše, musí byť jasné, že či s Tisom alebo bez neho, výsledok by bol rovnaký, v príp. odporu proti nemeckej politike by zrejme k transportom pribudlo aj značná časť Slovákov ako za trest.Spomínate Dánsko.Viete, že židov z Dánska posielali do neutrálneho Švédska?Počet židov, ktorý na území Dánska žili bol niekoľkonásobne menší ako v ČS, takže porovnávate neporovnateľné.Navyše transporty zo Slovenska sa naplno rozbehli až po SNP a bez ohľadu na vládu, sme boli de facto okupovaná krajina, rovnako ako Taliansko, i keď s fašistickou vládou Mussoliniho.Nemáte argument pán tomáš, len presviedčate o nezmysloch.Palestína v roku 2012 dosiahla značný úspech, keď sa na pôde OSN odhlasovalo vytvorenie nečlenského štátu Palestína.Samozrejme proti boli okamžite USA a IZrael.Je doslova na smiech, že krajiny, ktoré majú neustále plnú hubu mieru a demokracie, sa stavajú proti zákonnému vyhláseniu štátu.
tomáš | 21-04-2016 21:45:25
pletiete hrušky a jablká všetko dohromady, dojmy a pojmy, od Palestíny, cez Sovietov, Kotlebu až po Tisa. Všetko nesmierne komplikované témy a vy ste ich diletantsky vyriešil jednou dvoma vetami. Aj keď nemám chuť reagovať na každú volovinu čo si vyhalucinujete, urobím tak posledný krát v dobrej viere, že vám to pomôže, nabudúce požiadam sústrediť sa na jednu tému. Tak v prvom rade si naštudujte výsledky versaillskej konferencie, otázku sionizmu a päť arabsko-izraelských vojen ak chcete vôbec začať uvažovať o Palestíne. Palestínsky štát mohol vzniknúť už dávno, keď OSN rozdelila britské mandátne územie medzi Židov a Palestíncov. No kým Židia svoj štát vyhlásili, Palestínci svoj štát nekonštituovali a spoliehali sa na to, že bratské armády zaženú Izrael do mora, čo sa im nepodarilo aj vďaka pomoci Československej republiky, ktorá zbraňami a výcvikom Izrael zachránila. V dnešnom arabsko-izraelskom konflikte, som toho názoru, že treba skĺbiť potrebu palestínskeho štátu s požiadavkou bezpečnosti pre Izrael. Izrael žiada bezpečnostné záruky, predovšetkým uznanie existencie. To Hamás odmieta. Podľa akých pravidiel hrá Hamás? Podľa mňa podľa žiadnych. Jeho deklarovaným cieľom je zničiť Izrael. Je teda nefér vyžadovať, aby pravidlá dodržiavala len jedna strana.
K tým Sovietom, nespochybňujem ich obeť ani ich hrdinstvo, len neviem čo to porovnávate s plánovanou systematickou genocídou Židov, ktorú v Mein Kampfe Hitler vytýčil ako svoj hlavný cieľ. A medzi nami, neboli to len Rusi, neboli to len Ukrajinci a neboli to len Bielorusi v radoch Červenej armády, ale boli to aj muži a ženy mnohých iných národností (vrátane čechoslovákov) pod tou istou zástavou, ktorí zomierali v boji proti nacizmu, a ktorých ZSSR následne zotročil tak, ako aj nás. A samozrejme netreba zabúdať, že Sovieti vykrvácali v hroznej vojne, ktorú však spolu s Hitlerom rozpútali, alebo ste zabudli na pakt Ribbentrop-Molotov?
Tú poznámku s Kotlebom som vôbec nepochopil o čom a k čomu bola.
Za ďalšie, nikdy som nespochybnil, že obeťami nacizmu boli aj iné skupiny než len Židia.
Takže sa dostávam k tomu, čo by sa stalo ak by sa Tiso vzoprel židovským odsunom do lágrov. No napr. Dáni sa postavili proti deportáciám a zabránili im. Ani v Taliansku, hlavnom nacistickom spojencovi v Európe k deportáciám nedošlo až dokým ich priamo neokupovali Nemci. Slovenskej republike tak prischlo neslávne prvenstvo, bola to jediná neokupovaná krajina, ktorá deportácie robila svojimi vlastnými silami.
Vlado | 21-04-2016 19:41:51
pre tomáš | 21-04-2016 11:29:11
To čo od roku 1948 pácha Izrael na území Palestíny voči Palestínčanom je zrejme podľa tomáša humánna politika, alebo slušné zabratie krajiny pôvodného obyvateľstva nenásilným a civilizovaným spôsobom.Počas 2. svetovej vojny zahynulo cca 6 mil židov, o ktorých sa neustále učíme, dokonca po novom budú deti navštevovať povinne Osviečim, múzeum holokaustu v Seredi, a preto by som rád vedel, prečo naše deti nebudú navštevovať povinne aj Volgograd, býv. Stalingrad, Moskvu, Petrohrad, Charkov atď.Sovietov totiž zahynulo vyše 20 milionov ale nejak nečítam o tom, že treba do nemoty vzdávať hold aj ich obeti.Je vidieť, že odvtedy ako sa Kotleba dostal do vlády narastá snaha urobiť všetko preto aby sa ľuďom opäť lepili oči a zase sa dostali len na pozíciu a úroveň blbých ovečiek, ktorých hlasy sú treba raz 4 roky a potom treba zase len držať hubu a krok.Pán tomáš, ako môže byť dospelý a snád aj inteligentný človek tak krátkozraký ako Vy?Verte, že nie je všetko pravda čo sem fúkne z USA alebo z Izraela a každá minca má dve strany.Je naozaj smutné čo sa stalo so židmi počas vojny ale neboli jedinou obeťou tohto konfliktu.Ale odpovedzte mi na otázku, keďže ste taký génius, čo by sa podľa Vás stalo ak by sa prezident Tiso vzoprel židovským odsunom do lágrov a odmietol sa podriadiť nemeckej politike?Som zvedavý na Vašu odpoveď.
tomáš | 21-04-2016 11:29:11
seredan to ma len teší, lebo o diskusiu s popieračmi nestojím ani stáť nebudem, len bolo potrebné si to vyjasniť. Tvoje urážky nahrádzajúce argumenty len ukazujú na tvoje ideologické sklony. Popieračom nikdy o serióznu prácu historikov nešlo, ale o hlásanie antisemitizmu. Bodka.
seredan | 21-04-2016 10:29:45
tomáš 21-04-2016 00:43:54 s tebou je skoda diskotuvat. Si este hlupucky. Kazdy kto nezdiela tvoj nazor je hnet xenofod, judaista a neviem co este vsetko. Skus si nastudovat aj daco ine ako len druhu svetovu vojnu. Koncim s debatovanim s tvojou osobou. Ak si veci dostudujes potom sa mozes ozvat.
Opäť Tomáš | 21-04-2016 03:21:34
A jeho najmúdrejšie diskusné príspevky. Lebo všetci sú lolovci ale on je lietadlo.
tomáš | 21-04-2016 00:43:54
Seredan narovinu, tvoja póza je notoricky známy trik, ty samozrejme si popierač, ale robíš to špekulantsky, aby si mal v prípade, že si z popieračstva usvedčený, aliby, že ty nič ty muzikant. Na to ti ale neskočím. Z tvojich príspevkov jednoznačne vyplýva, čo si zač. Len tak medzi nami, nadpis článku je Brigáda na seredskom kaštieli, ale ty si okamžite s neomylným inštinktom popierača, len čo si zbadal slovo žid, vyrukoval s komentárom, ako sa podľa teba hrajú na chudákov. Čo je to, ak nie popieračstvo infla granti? Do popierania totiž spadá aj relativizácia ľudského utrpenia. Tvrdíš: je síce smutné čo sa stalo, ale hneď v tej istej vete nezabudneš túto smutnú stránku negovať tým, že veď z tejto tragédie dokonca ťažia. Ako keby si oni vybrali svoj osud dobrovoľne, akoby oni do tých vyhladzovacích táborov išli s kalkulom nejakej neskoršej výhody. Rozmýšľam, čo je toto za zvrhlú logiku? Kladiem si otázku, čo je to za chorú myseľ, ktorá si musí svoj antijudaistický zápal sama pred sebou prikrývať ešte tak biednym alibizmom. Z tvojich komentárov popieračstvo len tak čiší. No a bonbónik na záver, tvoj oslí mostík k Izraelu. Vidíš veci znova zaslepene protižidovsky. Skús sa však na vec pozrieť aj z opačnej strany a hlavne dejiny seriózne študuj a neohýbaj podľa svojho úzkeho ideového horizontu. Chápem, že v ére internetu môže byť človek dezinformovaný, ale čo je veľa to je moc. Ak sa bráni Izrael stovkám rakiet, ktorými ho zasypáva Hamás z Gazy, je agresor. Ak sa bráni sebevražedným atentátom stavbou múru, je agresor. Ak sa pokúša izolovať teroristický Hamás v Gaze je agresor. Izrael je zdá sa v tvojej optike agresor vždy už z podstaty, a preto s tebou nie je nijaká diskusia možná. Žiadne argumenty popieračov tvojho razenia nikdy nepresvedčia. Preto som toho názoru, že s fikciami nemá zmysel viesť odbornú diskusiu.
seredan | 20-04-2016 23:17:23
tomáš 20-04-2016 20:08:48 kde v mojom prispevku popieram holokaust. Odpovedz na tuto otazku !!!!. Napisal som ze je smutne to co sa stalo a dufam ze nikdy sa nic take uz nestane.Ale druha vec je ze zidia z tejto smutnej historie tazia dodnes. Len nevzdelanci ako si ty a diletanti to nevidia. Hras sa tu na nejakeho najmudrejsieho cloveka co ovlada vsetko co sa tyka zidov. Chces povedat ze izrael nepotlacal palestincanov, ze je to len vymysel, ze si neprisvojil ich uzemia? Ak sa nezaujato pozries na tieto tvrdenia a najdes odvahu pravdivo odpovedat potom mozme my dvaja viest daku diskusiu. Ak ma este RAZ nazves popieracom ukaze to jedine to ze si dusevny chudak a blbecek.
pre vlada | 20-04-2016 21:49:32
500 000 eur pre futbalistov sa našlo, a na kaštieľ sa robí brigáda
tomáš | 20-04-2016 20:08:48
seredan a jaro v nacistickej propagande hrala predstava svetového žida hlavnú úlohu až do konca, a z niektorých chorých hláv je zdá sa nevykoreniteľná dodnes. Masové vyhladzovanie bolo len dôsledkom logiky konšpiračného bludu svetového žida. Nevzdelaný človek ľahko podľahne polovzdelancom chrliacim takéto patologické fantázie. Takéto drísty nímandov však urážajú všetkých pozostalých obetí. Preto vás popierači vyzývam, aby ste sa, ak sa neposeriete, postavili fyzicky preživším a povedali im do očí, čo si o ich utrpení myslíte.
Vlado | 20-04-2016 18:18:41
pre shelley | 20-04-2016 09:05:34
Súhlasím s tým, že komunisti na nejaké kaštiely, hrady a zámky kašlali, lenže my sa tu hráme už 27 rokov nato, že sme akože demokratická krajina ešte k tomu so scoiálnou vládou.Bez ohľadu nato, že sme len banánová republika, od pádu býv. režimu sa tu len rabuje a zdierajú ľudia, no na pamiatky sa ešte ani za jednej vlády nenašli peniaze.A Sereď žiaľ nie je výnimkou.Na niečo sa peniazu nájdu vždy, aj nemalé, na niečo nikdy.
seredan | 20-04-2016 18:16:25
presne tak ako pise podomnou. Zidia tazia z minulosti. Hraju sa na najvacsich chudakov. Je smutne co sa stalo ale tak treba sa pohnut dalej. A to ze znicili celu palestinu, ze vrazdia nevynnych chudakov co tam ziju o tom sa mlci. Staci pozriet ako sa izrael rozrastol od II svetovej vojny a vsetko bude jasne. Kto sa ako rozmaha a koho utlacaju.
gulak | 20-04-2016 16:12:11
Kašlať na kaštiel..keby ho dnes išiel prerábať nejaký slovenský podnikateľ..tak tá prerábka by istotne stála viacej,ako renovácie všetkých pyramíd v Egypte..
otázka | 20-04-2016 15:55:52
Kde je tá finančná injekcia pre seredský kaštieľ, o ktorej písal v Seredsklých novinách pred komunálnymi voľbami p. Veselický?
JARO | 20-04-2016 15:50:00
Ozaj by už bolo pekné ten kaštiel nejako dať dokopy..nech aj sem chodia deti zo škol..a nie im neustále vsugerovať do hlavičiek a chodiť s nimi po židovských múzeach a rozprávať ako boli židia najlepší a všetci sú zlý...nech im povedia ako su dodnes dotovaný vládami vo svete..Nech ludia nezabudnú že genocída sa deje do dnes dňa vo svete..a nebolo to len o židoch..ktorý vykorisťujú svet..a dostali cudziu zem Palestínu a tam likviduju ešte tú trochu Palestínčanov čo tam žije..a bránia si aj tie posledné role..smejú sa svetu ...a my im vlezme do riti všetci...
tomáš | 20-04-2016 12:17:25
shelley plne súhlasím s vašim komentom
Poriadok | 20-04-2016 11:01:58
Veru, veru, niektori diskutujuci by si mali poupratovat najskor doma...a potom v kastieli
shelley | 20-04-2016 09:05:34
Považujem úplne za scestné porovnávať múzeum holokaustu s kaštieľom. Všetci ste veľmi múdri, teraz tu na internete. Ale keď sa chce pes biť, palica sa nájde. Nezastávam sa ani súčasného, ani minulého vedenia mesta, ale ako sami hovoríte, je to takto všade naokolo - nielen v Seredi. Pozrite sa, čo je v Galante. A ako dopadol ten kaštieľ, či čo to bolo - v Nebojsi. To Vás netrápi? Jednoduché riešenia neexistujú. Komunisti na kaštiele ako na zbytky feudálnej histórie zvysoka kašlali, nechali ich zdevastovať, rozkradnúť a doslova vyrabovať. Dnešná doba by aj peniaze mala, ale sa rozkradnú - to je kríza MORÁLNA, vážení. Tu nepomôže ani plakať, ale začať treba predovšetkým od seba.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-04-2016 22:39:46
Vlado | 19-04-2016 22:23:48 | - za nevyhnutne povazujem pomenovanie problemu a jasne oznacenie za stav zodpovednych ludi.
Upozornujem, ze aj nekonanie tam, kde konane byt malo, je slusne povedane chybou. Za chyby musia kompetentni niest nasledky - ti ktori su uz mimo funkcii, aspon moralne.

Az nasledne je mozne hladat a aj nasjt riesenie.
Vlado | 19-04-2016 22:23:48
Miloš je fakt, že sa na sereďský kaštieľ z vysoka sr... roky rokúce a áno sú zato priamo zodpovedný ľudia vo funkciách, a to nielen v súčasnosti ale aj v minulosti.O to viac ma mrzí, že prachy na múzeum holokaustu sa našli, a dosť rýchlo, no čo sa kaštielu týka, tak neviem, mám pocit, že v tomto smere vládne buď neschopnosť kompetentných alebo neochota či iný úmysel.Poliaci, Česi, Rakušáci celkom úspešne čerpajú eurofondy na opravy historických pamiatok, tu sa to nedá?Nechcem robiť rozdiely, v tom, či je lepší múzeum alebo by bolo lepšie opraviť kaštieľ, ale celkovo pamiatky a veci, ktoré patria k našej minulosti by mali byť zachovalé, pre budúce generácie.Lenže ako to u nás vyzerá s hist. pamaiatkami je možné vidieť pomaly v každom meste.Ruiny, schátrané budovy, ponechané na pospas, bez toho aby o ne niekto čo len zakopol.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-04-2016 20:47:32
Vlado | 19-04-2016 20:39:14 | - neexistuje ziadne \"SA NECHAL SCHATRAT\".

Za sucasny stav su priamo zodpovedni ludia s menami a funkciami. Obcania maju pravo byt objektivne informovani o stave mestskeho, teda vlastne ich majetku a informacie by im malo priniest vedenie mesta. PRAVDIVE a bez zavadzania. S menami konkretnych ludi a funkciami, ktore zastavali. A mena tych ludi, ktori mali moznost stav zvratit (dlhorocni poslanci MsZ) a mestsky majetok zachranit pred totalnym zdevastovanim.

Je potrebne ludom hovorit pravdu. Platia si za to a je to hlavne o nich...
Vlado | 19-04-2016 20:39:14
Veru, je veľká škoda, že sa nechal schátrať a teraz keď je už pomaly v stave nezachrániteľnom sa konajú brigády.Je to samozrejme lepšie ako nič ale bez riadnej finančnej injekcie to bude len predlžovanie jeho chátrania.Ale keby sa našlo toľko a najmä tak rýchlo financie na jeho opravu ako na múzeum holokaustu, to by bola paráda.Netvrdím, že múzeum nie je zaujímavé ale kaštieľ by bol oveľa oveľa lepší.
seredan | 19-04-2016 20:19:47
na tu brigadu by mali prist predovsetkym ty poslanci, ktory sa pricinili za tie roky co su poslancami o to, ako teraz kastiel vyzera. Nie len dotovat captavych futbalistov, ale aj kastiel sa mal zachranovat.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign