Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Bc. Anton Dúbravec - kandidát na poslanca do MsZ

417

Vážení spoluobčania!

 

Znova po štyroch rokoch tu máme voľby, ktorých výsledok bezprostredne ovplyvní život v našom meste. Posledné volebné obdobie osobne považujem za úspešné. Mesto prešlo výrazným posunom vpred, čo ocenilo aj mnoho ľudí, ktorí do Serede cestujú len občas. Napriek všetkým pozitívam sa posledné štyri roky nevyhli ani problémom. Nie je potrebné konkretizovať, pretože každý, kto sa o dianie v meste zaujíma vie, čo nebolo správne.

 

Sereď má v mestskom zastupiteľstve 19 poslancov. Je zaujímavé až zarážajúce, že o niektorých sme za celé uplynulé obdobie nepočuli vôbec. Hlasovali, ako im to vyhovovalo, avšak nevystupovali pred ľuďmi ani neprichádzali so žiadnou výraznou iniciatívou. Myslím, že je dôležité dať šancu ľuďom, ktorý idú s dobou a stále majú čo mestu ponúknuť.

 

Moje meno je Bc. Anton Dúbravec, vyštudoval som Slovenskú zdravotnícku univerzitu, odbor rádiologická technika. Viac ako 20 rokov pracujem v nemocničnom prostredí, od roku 1995 vo Fakultnej nemocnici v Trnave. Pracujem s ľuďmi, prešiel som si riadiacimi funkciami, čo môže byť mojou výhodou v prípadnom pôsobení v zastupiteľstve. V Seredi žijem dlhé roky, takmer celý život, vychoval som tu dve deti. Sledoval som, ako sa mesto posúva vpred, ale aj ako dlhé roky stagnovalo. Som presvedčený, že máme veľký potenciál do budúcna a verím, že dokážem byť plnohodnotnou súčasťou tohto napredovania.

 

Zároveň však musím dodať, že tieto voľby sú určite moje posledné, nakoľko zastávam názor, že budúcnosť patrí mladým ľuďom, ktorí majú víziu a našťastie u nás ich máme dostatok, aj keď sa zatiaľ nie všetci politicky angažujú. Všetky tieto veci sú otázkou času. Nám dovtedy zostáva vybrať si z ponúkaných kandidátov takých, ktorí nás zatiaľ nesklamali a veriť, že ani nesklamú. Práve preto budem nesmierne poctený, ak váš hlas venujete práve mne.

 

Na záver je mojou príjemnou povinnosťou predstaviť vám 5 nosných bodov, ktorým sa chcem venovať v prípade môjho zvolenia. KANDIDUJEM VO VOLEBNOM OBVODE ČÍSLO 2 AKO KANDIDÁT S ČÍSLOM 3.

 

1. PODPORA MLADÝCH ĽUDÍ A MLÁDEŽNÍCKYCH ORGANIZÁCIÍ

2. RIEŠENIE PROBLÉMU NÁKLADNEJ DOPRAVY V MESTE

3. OTVORENÁ KOMUNIKÁCIA S OBČANMI

4. STAROSTLIVOSŤ O DETSKÉ IHRISKÁ

5. NADVIAZANIE NA DOTERAJŠIE ÚSPECHY MESTA

 

DAJTE ŠANCU NOVÝM ĽUDOM!                                                       


Fotogaléria k článku:

417
Autor: Bc. Anton Dúbravec

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Anton Dúbravec | 12-11-2014 19:49:37
Pre Tona | 12-11-2014 08:29:48

Neviem, či mňa tým chceš podozrievať z krádeží prípadne tunelovania, ale vyprosujem si to. Prečo do vecí, ktoré ti ležia v žalúdku chceš zatiahnuť mňa? Ja som povedal, že prerozdeľovanie financií si vyžaduje prísnu kontrolu a na tom trvám.

bude aj chlapske stanovisko? | 12-11-2014 18:04:12

Myslím, že som sa vyjadril dostatočne. Peniaze na futbalistov by nemali ísť na úkor detí a ich rodičov. Neviem, či očakávate, že sa začnú podávať trestné oznámenia, v ktorých sa predbiehajú poslanci NRSR. Ak áno, máte možnosť takéto oznámenie podať rovnako, ako ja. S pánom Sklenárom sme sa kontaktovali a verím, že ak voľby skončia pre oboch úspešne, nájdeme spoločnú reč.

Jozef | 12-11-2014 18:24:48

Odpovedal som na otázku v tvojom príspevku. Číslu 278 nerozumiem. Ak ti mám poďakovať,že si ku mne slušný, tak to sa bohužiaľ nedočkáš. Slušnosť je pre mňa samozrejmosť a takisto som ja ku každému aj anonymovi slušný.Ak som niekomu v živote nepomohol, určite som mu neublížil, takže nevidím jediný dôvod, prečo by mal byť ku mne ktokoľvek neslušný. Nikoho som neokradol, všetko, čo mám som získal poctivou prácou a v tom budem vždy pokračovať, či už poslanec budem, alebo nie.

P.S. Ponúkam svoju víziu a ciele do budúcna. Minulosť nikto z nás neovplyvní. Myslím, že každý už má jasno v tom, koho bude voliť. Je každého voľbou či zvolí starých poslancov, nových, prípadne žiadnych.
Jozef | 12-11-2014 18:24:48
Tono, ano poznam Ta, alebo skor som poznal Tvojich rodicov.
Preto som na Teba slusny.
Skus odpovedat na posledny prispevok.
A este jedna vec, co Ty na to cislo, ktore som napisal? (278)
Kazde styri roky?
bude aj chlapske stanovisko? | 12-11-2014 18:04:12
Da sa tu docitat: "nakolko som nebol poslancom.." a este predtym "v Seredi zijem cely zivot"
- ak niekto kandiduje, je predpoklad ze by mal mat prehlad o verejnom zivote v danej lokalite, ak aj nie, velmi rychlo by sa mal vediet zorientovat
- mozu mu v tom napomoct aj internet a napokon aj posledny clanok p.Sklenara..
Ten clanok su vypovedajuce cisla, ale Seredania poznaju aj suvislostia co to sprevadzalo, konkretne napr..:
Pred koncom jedneho z uplynulych rokov tu bolo rusno kvoli navrhu na 200% zvysenie poplatkov rodicov v skolkach. Vedienie mesta si islo kolena zodrat, chodili na besedy do skolok, neunavne vysvetlovali, ze financie nepustia, statne dotacie su nizsie, atd, atd.
Pan Veselicky aj na video vyrozpraval, ze ono ked prideluju, tak na investicie, na prevadzku to nejde - pamatame si velmi dobre vsakze pan zastupca?
A potom holt pride zastupitelstvo, hlasovanie ako bod programu zvysenie, to sa dalo cakat, ALE !:
Na TOM ISTOM zastaupitelstve, NA KONCI ZASADNUTIA,, MIMO PROGRAMU - kde nic, tu nic sa objavi navrh, ze by bolo treba pridelit peniaze sportovcom (futbalisti, Starecek?)
A div sa svete, po vsetkych tych reciach ako na deticky nie su peniazky sa z cisteho neba NASLO 20-tisic !!! (na prevadzku vsakze p.Veselicky..)
A kto hlasoval za (nielen) futbalovu lobby?
na neye najdete..
Takze p.Dubravec - aj ostatni kandidati - ako sa mate k takymto praktikam?, co s tym budete robit? Neradi by sme zvolili pokracovatelov tejto lobby!
Pre Tona | 12-11-2014 08:29:48
Tono toto si napisal: Avšak šport podporovať treba. Takáto podpora si vyžaduje ale veľmi prísnu kontrolu nakladania s financiami. Prvoradé je aby bolo všetko v súlade so zákonom, ale aj v súlade so spravodlivým prístupom ku všetkým... Ja by som o velmi prisnej kontrole a v sulade so zakonom pomlcal, lebo ak by sa do toho zapojila inspekcia a zacala preverovat kolko dava mesto na sport penazi a kolko ide do vacku tunelarom a klamarom a zlodejom garantujem vam ze keby to islo podla suladu so zakonom a prisnej kontrole tak bud uz podaktory sedia alebo nemaju zato nove auta!!! Poprosim pomlcat otom ocom nemas ani najmensiu sajnu ake podvody sa zo sulade zakonom tvoria tam!!! Bud sa robis alebo si!!! Raz pride aj na toto zistovanie kto kam komu kedy a potom sa ukaze ten zakon!!!!
Samý športovec | 11-11-2014 18:29:19
Šport, školy materské či základné , detské ihriská - určite pekné. Ale kedy sa konečne resp kto z Vás zasadíte za likvidáciu niklováckeho kopca, ktorý nás prednostne posiela do hrobu ???
Anton Dúbravec | 11-11-2014 18:21:30
otazka -sport ! | 11-11-2014 17:35:18

Na Vašu otázku veľmi rád odpoviem.
Šport v Seredi patrí k pozitívnym veciam, ktorými sa môžme prezentovať. Nakoľko som v uplynulom období nebol poslancom, nemôžem posúdiť objektívne, ako sa s financiami nakladalo. Môžem sa iba domnievať a vytvoriť si vlastný názor rovnako, ako každý občan.

Čo sa týka detí v škôlkach je samozrejme nemysliteľné, aby sa šport podporoval práve na ich úkor.

Avšak šport podporovať treba. Takáto podpora si vyžaduje ale veľmi prísnu kontrolu nakladania s financiami. Prvoradé je aby bolo všetko v súlade so zákonom, ale aj v súlade so spravodlivým prístupom ku všetkým. Zároveň je dôležité šport podporovať aj na základe dosiahnutých výsledkov, nie bezcieľne investovať napríklad iba do futbalu. Ak máte ďalšie otázky, prípadne chcete vedieť viac môžete ma kontaktovať prostredníctvom správy na mojej stránke na Facebooku ( https://www.facebook.com/dubravecanton/ )

Jozef | 11-11-2014 18:04:21

Jozef, nakoľko mi tykáš, predpokladám, že sa poznáme. Preto určite vieš, že som poslancom nebol a preto mňa počuť byť nemuselo. Áno mohol som tu bezcieľne diskutovať, hádať sa a riešiť veci, ktoré neovplyvním, ale v tom význam nevidím. Ak považuješ tento môj postoj ako nevýhodu, mrzí ma to, ale zrejme s tým nič nespravím. Vývoj situácie v meste som sledoval aj bez toho, aby som na internete na všetko nadával. Ponúkam svoje ambície, rovnako, ako každý kandidát. Ak ma niekto podporiť chce, som mu vďačný. Ak nie, bohužiaľ, každému sa nezapáčim.
Jozef | 11-11-2014 18:04:21
2010 - 278. A znova...

Je zaujímavé až zarážajúce, že o niektorých sme za celé uplynulé obdobie nepočuli vôbec.

Tono, a Teba bolo pocut za posledne 4 roky?
LenJa | 11-11-2014 17:47:24
A ako vies ze vsetky tie 10tisice eur islo priamo na sport ako sa hovori a pise? Dam vlastny krk nato ze minimalne polovica isla niekomu do vacku a uz ma postaveny domcek a kupene nove auto. A nie len jeden !!! Tak by som pomlcal otom kto a kam peniaze dava, ked kazdy kradne a kradne. A ak zostanu byvaly poslanci zas poslancami tak o debilite tohto mesta pomlcim nech sa nemusim hanbit zato kto riadi nase mesto. A mysim ze somnou bude suhlasit vacsina...
otazka -sport ! | 11-11-2014 17:35:18
Opytat by sa patrilo asi vsetkych kandidujucich..:
Aky je vlastny postoj k financnej podpore zo strany mesta
- doteraz mesto stedro sponzorovalo sport - niektore v radoch desattisicov eur!!!
pritom islo aj o dotacie pre tych, kt. si mozu financie zhanat (platit) sami,
bolo to naviac na ukor ostatnych skupin obyvatelstva (pracujuci rodica - ich deti v skolkach, poplatky, navysenie odmien poslancov atd
Aky je VAS postoj k tejto otazke - zasadite sa o zmenu ?
Budete presadzovat skrty v oblasti prebujnelej podpory (niektorych) sportov ?

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign