Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Audiozáznam zo zasadania mestského zastupiteľstva *audio*

Peter TóthDátum16. 06. 2010 23:02:04TémaAktuálne témy
Prinášame sľúbený audiozáznam zo zasadania mestského zastupiteľstva. Záznam je v plnom znení, nie je upravovaný. Obsahuje časť týkajúcu sa podpory seredonline.sk a časť týkajúcu sa odsúhlasenia odmien poslancom.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Pavol Kurbel | 18-06-2010 22:42:33
Pán Lehocký Necítim sa "Nedotknuteľný". Len znovu opakujem. Ak vás obviním z vykrádania skriniek kolegov a vy sa ohradíte a potom sa (ak ma tí vaši machri vypátraju) budeme 5 rokov súdiť, predpokladám, že budete nadšený. Mňa obvinili z korupcie. Pán Ing Kyselý podal trestné oznámenie a výsledok bol, že nevedia vypátrať autora. Majiteľ SOL podal tiež trestné oznámenie. Kým vyhrá súd, budeme tu mať možno aj troje záplavy. Arcibiskup Sokol ani nevie že nejaké SOL existujú, zato však všetci vedia že predal rakušanom okná z kostola. Pán Veselický podáva odvolanie proti rozhodnutiu vyšetrovateľa, ktorý vyšetroval jeho trestné oznámenie. K čomu je toto dobré. A deti na stanici.Áno používaju vulgárny slovník. No tak ho používajme všetci. Buďme ako Slota. Veď ak môže on, prečo nie my v novinách podporovaných z rozpočtu mesta. Nedávno ste písal, že ste proti legalizácii marihuany. Preto, že to posúva spoločnosť nižšie a k horšiemu. Vulgarizácia, urážky, vymyslené a nepravdivé obvinenia podľa vás neposúvajú tieto noviny smerom dolu. Prečo mi veľa (a to mylím vážne)ľudí povedalo, že chodili na SOL ale prestali, lebo sú znechutení úrovňou diskusií. A k výhodám poslanca. Môžete mi prosím povedať, aké konkrétne a hmatateľné výhody z poslancovania mám ja. Lebo ja som zatiaľ na žiadne nepríšieľ. Zato napríklad za posledných pár dní som strávil celé dva dni cestovaním po Slovensku, v rámci komisie vytvorenej zastupiteľstvom, aby som zistil, ako je to so spoluprácou miest so strstegickým partnerom v oblasti tepelného hospodárstva. Nemali by tieto noviny NEZÁVISLÉ A SÚKROMNÉ skôr podporovať kultúrnosť ako nekultúrnosť a aj takto vychovávať tých vašich stredoškolákov? Alebo si myslíte, že ak si ten stredoškolák sadne k SOL a zistí, že jeho slovník je rovnaký alebo kultúrnejší ako slovník niektorých prispievateľov SOL bude mať snahu o zmenu svojho správania a vyjadrovania?
lubo | 18-06-2010 14:20:17
to budu oni..:D pocitam ze uz to ale zmenili na nbusr 456 :-D :-D
pre p.Lehockého | 18-06-2010 13:19:44
ja len dúfam,že tí frajeri-informatici z Kriminalisticko expertízneho ústavu sú neni obdoba nbusr.123 :-)
ja 123 | 18-06-2010 12:24:05
ad) Igor L. 11:18 -vystižné a jasné *yes* *yes* *yes*
Igor Lehocky | 18-06-2010 11:18:33
Pán Kurbel,povinná registrácia...ja neviem,či práve toto je riešenie,a či to riešenie je dobré.Drvivá väčšina anonymných prispievateľov je podľa môjho názoru sice "nadmieru kritických",ale nie vulgárnych a mnohí píšu proste pravdivo,aj keď niekedy nedokážu krotiť svoje emócie a svoje vyjadrenia okorenia prirovnaniami typu "treba im dať olovo (poslancom)".Ktorýkoľvek z poslancov mohol zareagovať na takýto druh príspevku,rovnako tvrdo ale v medziach slušnosti.Treba poslať takýchto prispievateľov do "teplých miest",ale hneď,alebo treba žiadať administrátora o vymazanie takéhoto príspevku.Ale byť urazený až do kostí kvôli hrubému a primitívnemu anonymovi sa mi nezdá adekvátna reakcia.Myslím, že sám seba zaraďujete medzi "nedotknuteľných" a to je podľa mňa v úplnom rozpore s vašou funkciou a poslaním ako poslanca MsZ.Keď prijímate všetky výhody,ktoré vám plynú z tejto funkcie,rovnako musíte znášať aj tú odvrátenú stránku,ktorou je kritika ľudí žijúcich v Seredi.Tie problémy si ľudia nevymýšľajú,tie problémy sú proste tu a preto na ne poukazujú.Že to tu nebolo?No,treba si zvyknúť na to,že už to tak našťastie v meste bude.Pán Kurbel,nemusíme si tu zrejme vysvetlovať,či vám to ako poslancom vyhovuje alebo nie a aj dôvody prečo ano a prečo nie.A ak proste niekto nepochopí,že zamestnanec obce alebo štátu má ľuďom slúžiť, nie ich ignorovať a naopak sťažovať im život,potom takýto človek nepochopil svoje poslanie.Alebo súkromné podnikanie funguje na iných princípoch?Každý jeden počítač má svoje IP,presne identifikovateľné.Ak by niekto napísal to,čo ste napr.napísal,keby to niekto o mne zverejnil,no tak proste sa budem brániť prostriedkami,ktoré mám k dispozícii a ihneď podám trestné oznámenie.Ani v internetke,kam chodím ja,nie som anonym,aj keby som sa tu podpisoval akokoľvek.Tváre,postava,oblečenie,vek sú nie ťažko zapamätovateľné a po zistení dotyčnej osoby pisateľa by som urobil všetko preto,aby aj v občianskom konaní dotyčný zaplatil.Môžte sa úplne spoľahnúť na to,že na Kriminalisticko expertíznom ústave polície pracujú iní frajeri v oblasti informatiky,ktorých som ja videl pracovať osobne a to píšem s úplnou vážnosťou.Posledná vec.Skúste sa raz postaviť na perón žel. stanici v Seredi ,myslím že okolo 15,30hod. v pracovných dňoch,keď sa vracajú stredoškoláci z Trnavy zo škôl,teda 15,16,17 ročné deti,alebo cestujte raz v takom vlaku z TT do Seredi.Ubezpečujem vás,že toľko vulgarizmov a v takom množstve ste ešte možno nikdy v živote nepočul!!! A je jedno či od chlapca alebo dievčaťa.Žiaľ.Koho je to vizitka?Dospelých.Mal som ich začať všetkých mlátiť? Alebo im zakazovať chodiť vlakom? To čo sa naučia doma alebo od svojich vrstovníkov potom bežne používajú.Buďme iní,jednoznačne odmietajme vulgarizmus na seredonline,urobme ale všetko preto,aby z toho nebol ideologický problém poslancov.
Robo | 18-06-2010 08:58:25
p.Kurbel to vase prirovnanie nie je presne a potrebne. Je to asi takto: ako obcan nasho mesta som nespokojny z rozhodnutia poslancov.Aj napriek tomu,ze vedeli v akom zlom stave je rozpocet a prijem donho,si nadelili odmeny.A dobre vedia,ze skoro na nic uz nie su peniaze. Na znak mojho nesuhlasu,som si utiahol rozpocet v mojej rodine a posielam 100eur na konkretnu vec v nasom meste a to na opravu vytlkov ulice.A dufam,ze sa poslanci aspon trochu zamyslia.Aj poslanci nieco slubbili ked si sadali do lavic.
Pavol Kurbel | 17-06-2010 23:41:24
Prajem vám dobrú rybačku.
Robo | 17-06-2010 22:44:34
p. Kurbel ja byvam v meste, ale chodim tade na ryby.A zajta budu peniaze na ucte mesta a aj doklad bude vo vasej schranke ak pojdem zajtra na ryby.
Pavol Kurbel | 17-06-2010 22:34:52
Ospravedlňujem sa za chyby , ešte raz. Myslím, že slovo robí chlapa. Aspoň tak sa to hovorí. Sľúbil ste niečo iné. Ale prosím, ak si myslíte že toto je splnenie daného slova, je to na vás. Je to asi tak, ako keď sľúbite bezdomovcovi za kopanie záhrady sto euro a potom poviete, že ich dáte detskému domovu v Seredi s tým, že bezdomovcovi poviete, že mu nedôveruje, že ich neprepije.A v domove ich aj tak viac potrebujú. P.S. Možete mi ešte povedať, kde presne bývate a potom zverejniť doklad?
Pavol Kurbel | 17-06-2010 22:30:22
Myslím že slovo robí chlapa. Aspoň tak sa to hovorí. Sľúbil ste niečo iné. Ale prosím, ak si myslíte že toto je splnenie daného slova, je to na vás. Je to asi tak, ako keď sľúbite bezdomovcovi za kopanie záhrady sto euro a potom povie, že ich dá detskému domovu v seredi s tým, že bezdomovcovi povie, že mu nedôveruje, že ich neprepije.A v domove ich aj tak viac potrebujú. P.S. Možete mi ešte povedať kde presne bývate a potom zverejniť doklad?
p.KURBELOVI - poslancovi | 17-06-2010 22:19:38
Vyzývate Roba,aby bol chlap.Buďte chlap vy p.Kurbel a povedzte mená 2 poslancov o ktorých ste písali.Akosi ste zabudli.Povedali ste,že sa ospravedlníte ak to nebude pravda.Ani ste nemenovali,ani ste sa neospravedlnili.Kto je a kto nie je chlap?
Robo | 17-06-2010 21:52:00
p.Kurbel, vy posielate odmeny,ktore dostavate z mestskeho rozpoctu, do ktoreho prispievam aj ja.Takze vlastne posielate aj moje.Aj ked som nazoru,ze odmeny si nie celkom a urcite nie vsetci zasluzite.Ale zajtra posielam 100 euro, ale nie na vasu neziskovku, nakolko asi tie penize az tak nepotrebuju, ale ich poslem na nase mesto a budem trvat na tom aby ich mesto pouzilo na vyspravenie jam na ulici 8 maja smerom od Vojanskej ul. smerok k vasmu domu.Dufam ze budete spokojnejsi lebo tadial jazdite dost casto. A neziskovkam moc nedoverujem,lebo dost casto citam,ze su to len pracky na peniaze.
Pavol Kurbel | 17-06-2010 21:14:43
Pán Robo Horvat 1, nechcite, aby som si o vás myslel niečo zlé. Nevyhovárajte sa na zamestnávateľa. Alebo vaša hrdosť a dané slovo končia ak máte otvoriť peňaženku? Keď ste odomňa pýtal adresu s tým že chcete prispieť, zamestnávateľa ste nespomínal. Napísal ste toto: p.Kurbel,mozem poprosit nazov a adresu tej vasej neziskovky? Aj ja tam chcem prispiet.Dakujem 2, to honosné sídlo dostali ako rozpadnutú budovu, v ktorej by ani seredský cigáni nebývali. Týbývaju v oveľa lepšom. Budovu vlastnými rukami a za pomoci dobrovolníkov a príspevkov od podporovateľov počas niekoľkých rokov postupne zrekonštruovali. 3, A TERAZ BUDTE CHLAP A NAPISTE KEDY A KOLKO PRISPEJETE A AK BY BOLO MOZNE ZVEREJNITE AJ DOKLAD CISLO UCTU MAJU NA WEB STRANKE, ALE TO STE SI ASI VSIMOL
Robo | 17-06-2010 20:39:45
p.Kurbel, dnes som bol za mojim zamestnavatelom a poziadal som ho o polrocnu odmenu a nechcite vediet co mi povedal a ako mi nadaval,ale na zaver mi povedal,ze uz nema ani na vyplaty a ze ked sa mi nepaci,tak namiesto odmeny dostanem vypoved. Takze bohu zial,snaha bola. Ale uz som nasiel stranku tej vasej neziskovej organizacie,ale podla toho aku maju prepracovanu stranku a ake maju honosne sidlo sa mi ani nezda ze je to neziskova organizacia,ale skôr naopak.Cakal som nieco skromnejsie. Dali ste mi dobru tu adresu?
Pavol Kurbel | 17-06-2010 20:28:09
Pre Peter Sabo Ak tak budú vystupovať POVINNE všetci, ja nebudem výnimkou.
Peter Sabo | 17-06-2010 17:53:47
Pán Kurbel pokiaľ Vy sám nebudete vystupovať ako registrovaný užívateľ nemôžete očakávať od kohokoľvek, že bude vystupovať ako registrovaný užívateľ.
Pavol Kurbel | 17-06-2010 17:17:17
Pán Lehocký sa nemôže naštvať, lebo uvedené veci som uviedol ako príklad a okrem toho, on ako píše, by sa nad tým aj tak povzniesol.
zvedavý | 17-06-2010 17:12:02
Ja stále nevedím žiadne urážky. Pozrite si Nový čas alebo Sme, tam sú iné urážky a sú publikované. Tu nevidím žiadne urážky a ani také vulgarizmy ako som uviedol vo vyššie publikovaných médiách. Nechcite p. Kurbel ešte slušáckejšie ako je to doteraz. Potom si tam prispievajte sám, nikto tu nikomu nenadáva, neuráža, nie sú bulvárom. Po Vašom príspevku by sa tiež mohol naštvať p. Lehocký . Veď doteraz som nevedel, že bol policajtom.
Pavol Kurbel | 17-06-2010 16:59:02
Pán Lehocký, čo bráni majiteľovi novín, aby zaviedol povinnú registráciu? Takú, aby bol každý ľahko identifikovateľný. Vobec nič. Len treba chcieť. Myslím si, že je tu obava, že potom by sem chodilo menej ľudí. Lebo keď si ľudia nadávaju, urážaju sa a podobne, tak diskusia má šťavu. A pre túto šťavu sem niektorí chodia. A tu je podľa mňa obava, že o tú šťavu noviny prídu. Toto je podľa mňa jediný dôvod. Týmto sa však noviny stávaju bulvárom a nie serióznym denníkom. Ja však poznám mnoho ľudí, ktorí mi povedali, že túto stránku prestali navštevovať práve preto, že sú znechutení jej úrovňou. Mysleli tým urážanie a vulgárnosť. A hovoriť o tom, že povinná registrácia nie je demokratická, to je pre malé deti. Čo je demokratické na urážaní. Alebo, ak sa musím podpísať pravým menom, tak ma niekto cenzuruje? Nie, nikto ma necenzuruje, okrem mňa samotného. Registráciou by ubudli príspevky typu treba im dať olovo (poslancom) zo včerajška a možno by pribudli príspevky typu čo a ako v meste zlepšiť a podobne. Pán Lehocký, čo ak dnes pôjdem do nejakej internetky a odtiaľ napíšem ako yy či zz že som vás včera videl pod mostom predávať drogy, alebo napíšem že od policajného zboru ste neodišiel dobrovolne, ale preto že vás prichýtili ako kolegom vykrádate skrinky, či že ste iným spôsobom poškodil vážnosť policajného zboru. Stačí len trafiť na vašu správnu strunu, a budete tu vyskokovať meter dvadsať. Dávno zabudnete na to, že sa nad takým niečím máte povzniesť.
zvedavý | 17-06-2010 12:39:45
Igor Lehocky O.K. *yes* *yes* *yes* treba kritizovať,hladať riešenia....
Igor Lehocky | 17-06-2010 11:31:48
Vypočul som si audio nahrávku týkajúcu sa názorov poslancov na spoluprácu mesta a seredonline, o schválených odmenách pre primátora a poslancov už toho bolo popísané myslím dosť, takže túto časť som si nevypočul.V podstate za neprekonateľný problém väčšiny poslancov,ktorí vystúpili je možné považovať vulgárnosť a urážky anonymných prispievateľov a tým je odôvodnené odmietanie spolufinancovania SOL.No,vulgárnosť a urážky sú na SOL faktom,žiaľ.Márne upozornenie majiteľa SOL v červenej farbe,čo je a čo nie je akceptovateľné,vždy sa nájde niekto,komu je ohováranie a vulgárnosť ako prirodzená norma v komunikácii blízka a úplne "normálna".Mnohé takéto príspevky boli odstránené, to je pravda druhá,takže snaha a účinné prostriedky na elimináciu takýchto príspevkov zo strany administrátorov SOL tu proste tak isto je a po tejto stránke zodpovednosti SOL nie je možné niečo vytýkať.Vulgárnosť,urážky a ohovárania sú riešené a odstraňované,niekedy možno trochu s oneskorením.Mám taký pocit, že snaha poslancov, ktorí sú proti,je snaha o jednoliatu,uhladenú,slušnú a spravodlivú demokraciu, no a to je problém už zase iný.Neviem či v nepochopení názorovej slobody, osobnej slobody a práv každého jednotlivca k prístupu na verejne prístupné diskusie.Čo prikazuje človeku komunikovať s arogantným príspevkom, alebo urážlivým príspevkom naozaj neviem.Najjednoduchší spôsob vypudenia takýchto príspevkov zo SOL je pokiaľ možno na takéto príspevky proste nereagovať,alebo napísať na obsah,nie pisateľa,na obsah napísať svoj názor,ktorým odmietnem takéto príspevky a bodka.Pokiaľ príspevok presiahne tolerovateľnú hranicu,požiadať o jeho vymazanie a problém neexistuje.Urazenosť ako spoločenská norma? To snáď nie.To by potom STV, Markíza,JOJ,TA3 a ostatné médiá prišli asi o 2/3 svojich vysielacích práv, keby mali "odstraňovať" z vysielaných programov vulgárnosť a urážky,ktorých sú plné filmy,dokumenty ale žiaľ aj od niektorých politikov súčasnosti, alebo nie? Myslím,že už len to,že sa venuje toľko miesta takýmto prispievateľom SOL je pre nich možno povzbudenie a pocit že sú tu a píše sa o nich.Iba je potrebné si to uvedomiť a proste ich ignorovať a mazať takéto príspevky.A posledná vec možno.SOL nie sú prístupné iba pre ľudí tu žijúcich.Ako internetové médium sú prístupné v podstate celému svetu.Tak a teraz skúsme prikázať každému vo svete,aby bol slušný,alebo aby sa povinne nechoval ako anonym! Poznámka: škoda že tvoje vystúpenie Miloš nie je vôbec zrozumiteľné.
Igor Lehocky | 21-06-2010 11:51:28
Pán Kurbel, aby nevznikol dojem, že sa budeme iba do nekonečna presviedčať o svojej pravde. V mnohom máte pravdu, ja s vami v mnohých vašich názoroch súhlasím.Obidvom nám ide o to, aby SOL produkovala kvalitu, len ja možno nie som tak útlocitný a nedráždia ma tak niektoré primitivizmy ľudí, ktorí sa inak nevedia uspokojiť ako anonymovia. Nechajte ich tak, nezmeníte ich, je treba ich príspevky neustále poctivo zmazávať a to je všetko. Pokiaľ sa týka výhod poslancov MsZ. Ak ich chcete popierať a všetko iba negovať, ani tadiaľto si myslím cesta nevedie. Za rok pán Kurbel máte taký príjem aj s odmenami, ako iní ľudia možno za tri roky, len tí iní za mzdy chodia do práce denno denne. Bol by som posledný, kto by som tvrdil, že poslanci MsZ nič nerobia, len či si to nemyslia ostatní voliči poslancov, keď porovnávajú niektoré iné mesto so Sereďou. A tu je ten neuralgický bod. Výsledok práce a výška odmeny za takú prácu, to je si myslím to, čo je navonok v nepomere a čo ľuďom vadí a ešte keď sa aj bránite verejnej kontrole a kritike cez SOL, zhoršujete si svoje postavenie a vierohodnosť. To je celé. Pre niektorých anonymov: Krim.a expert. ústav PZ nemá nič spoločné s nbusr 123 a podobné hlúposti. Každá právnická osoba je subjekt, ktorý si sám určuje spôsob ochrany svojich informácií v sieti PC a má na to svoje interné pracoviská.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign