Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Amfiteáter v Seredi sa rekonštruuje a v septembri bude otvorený: VIDEO

24

Pred pár dňami začali rekonštrukčné práce na amfiteátri. Vedenie mesta v septembri plánuje jeho otvorenie. My sme si dnes dali na mieste stretnutie so zástupcom primátora mesta Ľ.Veselickým, ktorý nám k rekonštrukcii povedal niečo bližšie. Následne sme sa vybrali do ulíc mesta a opýtali sme sa obyvateľov Serede, čo by povedali na obnovu amfiteátra. Na kameru nám zároveň niektorí povedali, ako si na amfiteáter pamätajú a aká tam vládla atmosféra...

 


Priložené súbory k článku:



Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 02-08-2014 16:30:30
Počul som,že na slávnostné otvorenie amfiku chcú pozvať skupinu Nazareth-škoda,že už je tam iný spevák...
Karči | 01-08-2014 13:07:42
Skor ako na premietanie filmov sa podla mna seredský amfik hodí koncerty kapiel. V takom Cerveniku to funguje 49. rokov, preco podobné akcie neskusit aj u nas?
gulak | 30-07-2014 17:33:35
Hmm-projekt bezpečné mesto-no neviem,po roku sa mi zdá,že tu narástol počet narkomanov a už vôbec nechápem,že čo za kreténa-mohol schváliť-bezplatné rozdávanie striekaček narkomanom..
Berry Ben | 29-07-2014 22:54:34
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-07-2014 13:35:39
Peter pre Majko | 07-07-2014 13:17:55 | - znovu ste taktne opomenuli otazky na Vas. Chapem, nieco ako u Veselickeho. Tazko sa vyjadruje tam, kde je niekomu blbe o sbe napisat nieco sproste, tak je lepsie tvarit sa, ze otazka nepadla. ... a to som len chcel, aby ste sa pochvalili, a aby Vase vyjadrenia mali na verejnosti ovela vyssi kredit a doveryhodnost. Mali by, ze? ;-)

Neviem ako u Vas, no u mna s detmi nepochodite. Ja a moja rodina detom v meste venujema hodne vlastneho casu, energie a penazi. Projekt Bezpecne mesto je cez 5 rocna intenzivna praca s konkretnymi vysledkami - vysledkami pravdepodobne unikatnymi v republike. Viac v rubrike BEZPECNE MESTO.

Dalej tu je mnozstvo materialov, ktore o aktivitach deti spracovavame - nasobkami viac ako media, na ktore sa rodicia deti mesacne skladaju.

Dalej od septembra tohto roku oficialne spustame detske noviny, ktore budu tvorit samotne deti.

Teme zvysovania poplatkov - POVODNY NAVRH VEDENIA MESTA BOL NA 50 EUR MESACNE !! teda takmer o 500% - sme sa venovali intenzivne este pred schvalenim sucasnej vysky poplatku a dovolim si povedat, ze keby sme sa tomu v mediu nevenovali, dnes by rodicia sumu blizku tej 50 mesacne aj realne mestu vyplazili.

Ak chcte, mozeme pokracovat - keby som nemal argumenty a podklady na vsetko o com pisem v rukach, verte ze by som bud pisal anonymne ako Vy, alebo by som jednoducho drzal hubu ako napr. Lubos, ktory je rad, ze mu napriek jeho arogantnym vyjadreniam pocas volebnej noci na adresu sucaneho primatora, tento dal pracu. ;-)
Peter pre Majko | 07-07-2014 13:17:55
Ale toto čo ste vymenoval nie sú problémy len v Seredi a nie len Slovákov a sú silno demokratické štáty kde sa tým chvália,kto koho a akou sumou podporil vo voľbách a čo od neho očakáva!Ak prispejem na kampaň,tak očakávam,že bude presadzovať moje záujmy to je logické nie?Ak je silná podpora športovcov tak sa čaká že bude nový štadion,ak je podpora od učiteľov tak sa čaká nová škola a pod.Každé štyri roky niekto ale nie všetci naraz.Vy ste novinár a je to Vaša práca rýpať v úvodzovkách do všetkého,to je normálne,máte oveľa väčšie možnosti a času nahliadnuť do vecí čo iný nemajú ani potuchy že exustujú a po zverejnení sú najmúdrejší na svete!Ako tak by bolo všetko v norme,len ma sere že všetko sa obráti na deti a sú nástrojom vydierania!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-07-2014 12:48:16
Peter pre Majko | 07-07-2014 12:15:33 | - ja som temu od amfiteatra neodklonil. Reagujem na tych, ktori oslovuju mna.

Negativne - pozitivne. To neurcujem ja, ale chod udalosti, ktore zial neviem nijako ovplyvnit. Pisem o realite a pisem konkretne s dolozenim faktov a dokazov.

To len Vam akosi dosli argumenty, ked sa nevenujete uvedenym faktom, ale zacinate kritizovat toho, kto na ne upozornuje.

Napiste - co je odo mna nepravdive, co nie je podlozene. Kludne, piste.

Ubezpecujem Vas, ze 7 rokov v mediu SOL a predtym minimalne dalsich 6 mimo neho vytvorilo archiv, ktory je cennejsi, sko aktualne spravy.

SOL ma oproti ostatnym vyhodu v tom, ze staci listovat dozadu a pripominat volenym funkcionarom to, na zaklade coho sa dostali k moci. Podotykam, ze nema zmysel akokolvek utocit na SOL alebo mna. Ja som sa s ludmi Vasho typu vyrovnal a nemam problem (ak mam na to nejaky cas) reagovat a pod svojim menom.

Na rozdiel od Vas. Ved skuste pod svojim menom a priezviskom, aby sa obcan dostal do obrazu, o co Vam ide.

U mna to je transparentne, co u Vas? A co u poslancov, ktori sa do verejnej diskusie s obcanmi ist ani len neodvazia. Co skryvaju? Coho sa boja? Ze by otazok, ako sa dostali k lukrativnym pozemkom v meste, k nehnutelnostiam v case kedy boli alebo su poslancami? Alebo tych dlhorocnych zmluv, ktore maju ich firmy podpisane s mestom? Maju snad obavy z toho, ze by sa ich niekto opytal na to, ako je mozne, ze su bez konkurzu zamestnani v organizaciach riadenych mestom? Pripadne, ze by sa ich niekto opytal na zmluvy - zavazky mesta aj na 50 rokov - za ktore hlasovali a dost pravdepodobne ich ani necitali, pripadne nerozumeli tomu, za co hlasuju?

A vlastne, co Vy, ked sa hanbite za svoje meno a priezvisko? Co, aj Vy ste medzi tymi, ktori profituju zo sucasneho stavu, pripadne ste nieco ukradol? Ved sa predstavte a nechajte verejnosti moznost posutit relevantnost Vasich pripomienok k sposobu fungovania mesta a aj k SOL a mojej osobe... !! ;-)
Peter pre Majko | 07-07-2014 12:41:54
Doplňam info.Prvé dva roky 100eur na začiatku a každý mesiac prvý rok 13eur plus stravné25eur,druhý rok 16eur plus stravné,tretí rok predškolská dochádzka bez mesačného poplatku ale stravné ak sa podarí umiestniť dieťa!Podunajské Biskupice sídlo škôlky.Veľa či málo?Zhruba 100plus130plus250eur za desať mesiacov dochádzky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-07-2014 12:29:13
Na Vasu otazku presnu odpoved nepoznam, nakolko platby za syna realizovala moja manzelka.
Peter pre Majko | 07-07-2014 12:15:33
Nedalo mi a zistil som si u dcéry aký poplatok platila za školský rok v Mieste bydliska v Bratislave.Na začiatku roka 100eur, každý mesiac šek na stravu ,počas roka zaplatiť nejaké akcie poriadané pre deti koncerty,fotenia a pod.Len že teraz na konci roka sa urobilo vyúčtovanie ,koľko dní chýbala na strave čoho sa zúčastnila a skrátka celkové vyúčtovanie a peniaze čo zvýšili vrátili naspäť!Ak dieťa počas roka vynechá dajme tomu dva mesiace vrátane sviatkov a prázdnin nie je možné aby si škôlka peniaze nechala,ktoré boli zaplatené ako preddavok!Deje sa to takto aj u nás?
občan | 07-07-2014 12:09:16
P. majko je génius .Stačí si pozrieť nadpis a tému. Akákoľvek rozprava sa dostane niekde inde po pár príspevkoch. Téma amfiteáter sa v cuku - lete mení na tému skolky. Vďaka horvathovi, heregovi a aj Vám tzv. nezávislému novinárovi . Pripadá to , že akonáhle niekto napíše pozitívnu informáciu napr. že amfiteáter sa po rokoch robi a bude onedlho otvorený pre OBYVATELOV SEREDE , že niekto dokonca vybavil dotáciu, okamžite sa vyroja indivídua typu horv. here. a spol. a devastujú dobrý napad a snahu. O Vás p. Majko písať netreba, pretože váš negativizmus srši skoro z každého vášho príspevku.
-cesta odnikial nikam
- ihriska pre deti v parku
- park na námestí
- telocvičňa sokolovňa
- umelá tráva
- amfiteáter
- kaštieľ
- kino

Vnímate v živote aj niečo iné kladne okrem vlastného ega? Máte okolo seba ľudí , zamestnancov, priateľov, spolužiakov ktorých radi stretnete a oni radi stretnú Vás? Svet nie je len čierny, a mali by ste sa zamyslieť,kedy ste hrali ste so svojimi ďeťmi futbal,badmington, zobrali ste ich na námestie na bažant kinematograf, kde bolo mimochodom toľko ľudí ako v minulosti v amfiteátri.....
Prajem Vám aby ste sa z tej dlhotrvajúcej skepsy dostali.

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-07-2014 11:12:52
re Robo Horváth | 07-07-2014 07:31:08 | - takze informaciu o poplatkoch za skoly v inych mestach ste dostali.

Vo svojom prispevku ste to, ze Sered je bezkonkurencne najdrahsia taktne opomenuli. Ale to je fakt.

Ked nesedia skolky, tak podme dalej:

- je tu spoplatnenie sportovisk pre deti vybudovanych z verejnych financnych zdrojov. Ako tomu je u nas v porovnani s napr. Bratislavskou castou Ruzinov, najdete tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/ako-sa-vyuzivaju-verejne-sportoviska-u-nas-a-inde/

Fakty. Nic viac. Skuste aj Vy nejake svoje tvrdenia podlozit argumentami. Preco inde vedia voleni zastupcovia pre deti a mladez pridelit financie, dat to, co im patri a u nas vieme iba vybranej skupine ludi.

Napisem to inak - tak od deciek pytat poplatok za ihrisko zaplatene z nasich penazi poslanci a vedenie mesta dokaze. No od urcitych vyvolenych skupin nie su schopni vypytat peniaze ani za energie!

Je to vrcholne nespravodlive a poslanci s vedenim mesta sa k obcanom spravaju tak, akoby boli ich zamestnancami. K mestu, akoby to bola ich sukromna firma.

HANBA! Verte, najdu sa ludia, ktori im vysvetlia, ze opak je pravdou. Totiz - obcan je investor a zamestnavatel volenych funkcionarov a uradnikov. To je nespochybnitelny fakt a postupne to dochadza aj tym viac zaneprazdnenym...
Môj názor | 07-07-2014 10:20:18
Nemyslím si že chce nieko škôlku zadarmo. Ide tu predovšetkým o to , že práve na deťoch v škôlkach sa mesto rado šúcha., Prečo bol poplatok navýšený až o vyše 100% ??? To je dosť nemyslíte? Nikto nekričí aby sa za škôlku neplatilo, ale väčšina kričí o normálnu sumu ako je všade inde. Zadarmo neni nič to máte pravdu, ale platiť 55E za škôlku je dosť pre možno 80% rodičov. Čiže prečo mesto realizuje len to čo chce? Prečo ako to tu už niekto napísa nespraví prieskum - nech si ľudia vyberú čo by chceli ZA SVOJE peniaze aspoň raz v roku nech je niečo podľa obyvateľov a nie všetko len to čo poslanci uznajú za vhodné.
re .p.Majko | 07-07-2014 09:39:59
Koľko škôlok je v meste?Nesplnila si samospráva svoje povinnosti?Zadarmo nie je nič na svete!Každé jedno euro investované v meste je pre určitú skupinku ľudí zlé netransparentné,zbytočné a pod. A osvedčená fráza je obrátiť to na deti,lebo to chytí za srdce aj necitlivého!Už je to ale prekuknuté a otrepané a ako prevolebné kortešačky to už nezaberie!Drvivá väčšina ľudí má iné starosti voda,kanalizácia, osvetlenie ,cesty,kriminalita a pod.Je tu badať snahu od niektorých občanov zahrať na nervy potencionálnych voličov.Mylná cesta,lebo je v meste veľmi málo voličov ktorí majú deti v predškolskom veku a nie je to kvôli malému počtu škôlok alebo vysokým poplatkom!Určite si deti neplánujú podľa toho koľko sa platí v škôlke poplatok,to nech nikto netvrdí!Poznám ľudí čo chceli a dali akože sponzorský dar aby mohli platiť tie vysoké poplatky a radi!Lebo je to pomerne dočasný poplatok a zarobí počas platenia tohto poplatku neporovnateľne viac!Nejedná sa o Sered ale princíp je rovnaký!Už dávno neplatí že určité základné veci sú zadarmo aj ked to radi vykrikujeme!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-07-2014 08:19:37
re Robo Horváth | 07-07-2014 07:31:08 | - zial, Sered je vseobecne najdrahsia v poplatkoch za MS.

http://www.seredonline.sk/clanky/v-seredi-su-najbohatsi-rodicia-v-okoli/

Inak pochopim cokolvek (aspon sa budem o to snazit), no Vase porovnanie je az velmi odvazne a nemiestne. Porovnavate neporovnatelne a zamienate si funkciu samospravy za funkciu sukromnej firmy.
re Robo Horváth | 07-07-2014 07:31:08
Nikto a nič nebráni nikomu splniť si svoj sen a otvoriť novú škôlku,kde ako charita sa bude realizovať.Keby sa neboli zrušili prevádzky a škôlok neotvorili by sa tam pofidérne dielne tak škôlok b bolo až moc!Neviem koľko je otvorených tento rok,nikto zatiaľ nevie koľko bude otvorených za dva tri roky ale všade treba peniaze na prevádzku!Začni podnikať a zober do prenájmu aspoň dve tri budovy a umožni mladým rodinám aby deti zadarmo chodili do škôlky!Zisti si koľko stojí škôlka inde v mestách a ako ťažko sa tam deti dostávajú!Toto je otrepaná téma a vždy sa to obráti na nevinné deti predškolského veku!Spýtaj sa Majka koľko dostáva na prevádzku SOL od mesta a ked chce aby fungovali platí zo svojho!Tie platby nie sú doživotné,pokiaľ dieťa chodí do škôlky treba to financovať,ked bude chodiť na klavír treba to financovať,ked bude chodiť na športové gymnázium treba to financovať a všetko zo svojho!Prečo by drvivá väčšina obyvateľov mala financovať malú skupinu ľudí nad rámec ked ju už aj tak financuje?Amfik alebo kino využívajú ľudia každej generácie a vekovej kategorie na rozdiel od škôlky.
martina | 06-07-2014 22:24:48
odborne vam to nenapisem, nechce sa mi hladat ziaden mudry link, ale skolky predovsetkym nesluzia na odkladanie deti, ale tie deti maju zo skolky benefity v podobe socializacie. do skoly idu predpripravene s vedomostami, zrucnostami a s navykmi, ktore su potrebne v skole.
skolky tu vzdy boli a dufam ze aj budu v stave, ze si ich bude moct dovolit zaplatit kazda rodina. pri viacerych detoch, je aj toto dnes uz problemom.
pokial viem, rodicovska dovolnka je do veku dietata 3 roky, v pripade, ze je dieta zdravotne znevyhodnene tak do 6 rokov veku dietata, ale s tym, rodic ze nedostava rodicovsky prispevok.
a este otazka pre zadretych. preco by malo byt dieta, ktoreho rodic nepracuje, resp. je na rodicovskej dovolenke s mensim dietatom znevyhodnene a mal by mu byt uprety narok na predskolske vzdelavanie?

co som zatial postrehla v seredi, tak jedina skupina, ktora nema ziaden zaujem o materske skolky je romska minorita.
Robo Horvath :( | 06-07-2014 21:31:48
Pre:re Miloš Majko | 06-07-2014 20:05:29
Ja deti v skolke nemam a chcem aby rodicia co tam deti maju platili co najmenej a chcem aby namiesto do futbalu islo mensie platenia rodicov v skôlkach. Je jedno ci je kapitalizmus alebo bol socializmus a je na nas ako si to v tomto meste zariadime. Ak to tu zariadime nahovno tak sa tu nahovno bude zit a hovno tu aj ostane. To si zapamätaj. Vsetci vcetne teba ste chodili do skolok v tomto meste zadarmo,tak tu teraz nerozdavajte rozum na patent ako zatazit a ošklbat mlade rodiny v tomto meste.
Už davno som to tu pisal ze vedenie uz davno malo urobit take tepelnotechnicke opatrenia v skolkach namiesto futbalu ze tento problem nemusel skoro existovat.
re M.Majko | 06-07-2014 20:22:15
A TO JE NEREáLNE V PRAXI ,NA PAPIERI TO MOžNO VYZNIE SUPER ALE INAK....!všETKO čO JE V úSTAVE NAPíSANé VPRAXI NIE JE MOžNé VYKONAť ALE úSTAVA TO ZABEZPEčUJE A STáLE DOOKOLA
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-07-2014 20:17:08
re Miloš Majko | 06-07-2014 20:05:29 | - existuju. Zakladnym je Ustava SR.

Ta zakazuje diskriminaciu. Pozitivnu a aj negativnu. Nasledne o tom hovoria aj judikaty sudov.

Je potrebne domahat sa svojich prav.
re Miloš Majko | 06-07-2014 20:05:29
Neexistujú žiadne prvky eliminovania asociálov od sociálneho systému!Teda legálne neexistujú!Normálny človek s pracovnými návykmi pracuje za min.mzdu,platí škôlku energie a žije pod hranicou chudoby lebo sa mu zdá normálne pracovať!Asociál dostane od štátu viac ako minimálnu mzdu zadarmo,neplatí nič lebo všetko zaplatí ten normálny čo zarába minimálnu mzdu!Už som písal škôlka nie je povinná ako škola!Teda obec štát a nikto nie je povinný dotovať škôlku pre neprispôsobilých občanov!Ja už duplom NIE!
Ty si aký múdry | 06-07-2014 19:56:18
Pokiaľ já viem tak minimálne predškolská trieda je POVINNA takže nemúdruj prosím ťa .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-07-2014 19:49:21
re M.Majko | 06-07-2014 19:36:17 | - na eliminovanie prizivovania sa asocialov na vyhodach systemu existuju ine metody, ako celoplosne zvysenie poplatkov za MS o viac ako 100 % a diskriminacia v investiciach do skolok a skol.

Je to presne ako u celoplosnom kontrolovani vsetkych vodicov. Tych, ktorych sa sankcie mali dotknut - obchadzaju.

Ide o riesenie jednoduche s ucelom vybrat maximum od bezneho cloveka s pokusom o logicke a vseobecne prijatelne odovodnenie takehoto konania.
re M.Majko | 06-07-2014 19:36:17
Tak budeme živiť asociálov už od malička v škôlkach!Prosím česť výnimkám a tie výnimky budú nútení dať detí do súkromných škôlok a za iné peniaze!Tam ten kapitalizmus bude hmatateľný,lebo obecné budú plné ,lebo bude o nich postarané za desať eur a rodičia môžu sedieť na dvore alebo v herniach!Nevymiera mesto Sered,ale rozumný človek mladý ide preč od tejto drogovej a kriminálnej čvargy ak chce slušne žiť a určite nie je dôvod zvýšený poplatok za škôlku ani obnovený amfik nové sedačky v kine,ktoré to má zrátané ak sfunkčnia ten amfik!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-07-2014 19:10:30
re M.Majko | 06-07-2014 18:48:09 | - nuz, skusim zjednodusene. Nekvalitne skolstvo = hlupi ludia. Hlupi ludia = hlupy narod. A hlupy narod sa rovna jeho koncu.

Preto, lebo deti su buducnostou - nech to znie akokolvek otrepane. Mesto (a nielen ono) vykape a to potom aj ten amfik, nove sedacky v kine a travnik na stadione bude akurat tak na hov*o...

Mesto vymiera - to je dokazane. Jedine mlade rodiny ho zachrania. Ti plateni futbalisti dochadzaju. ;-)
re M.Majko | 06-07-2014 18:48:09
Tak že vsjo rovno?To tu už bolo a vidím že tak preferovaný kapitalizmus niekomu nevoní a tam kde sa hodí šupneme socialistické prvky!Ak chceš mať auto kúp si ho za svoje,ak chceš dať dieťa do škôlky tak za svoje!Ak by bola škôlka povinná tak samospráva by mala konať ,ale ona povinná nie je!Pracuj,zarob,chceš tak zaplať a máš výhody ak nie ako sa vraví ...pTo nie je kapitalizmus?Prečo by som mal napr.ja dávať na škôlku viac ako je nutné ked ten kto chcee umiestniť dieťa do škôlky nedáva nič a ešte pýta odomňa viac?To ani Fico nesľubuje.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-07-2014 18:31:08
re občan | 06-07-2014 18:22:32 | - o kapitalizme je na mieste hovorit v suvislosti so sukromnym sektorom.

Natarajte hluposti a nezavadzajte verejnost kapitalizmov v suvislosti so samospravou.

V samosprave je dolezita legislativa, spravodlivost voci vsetkym obcanom, nulova diskriminacia ako pozitivna tak negativna a etika s moralkou. A to prave v Seredi absentuje.
re občan | 06-07-2014 18:22:32
Veľa špekulantov je v Seredi čo odložia deti do škôlky a majú celý deň o ne postarané a pritom nechodia do práce teda aspoň jeden z nich!A ako som sa dotkol poctivých rodičov čo majú deti v škôlke a chodia do práce?Oni určite nevypisujú do SOL aby všetky investície čo sa v meste vynaložia boli radšej dané do škôlok ako niekde do amfiku,kina,štadionu,parku a pod.Nemajú totiž čas na nezmysli ako stým vydrbkať ale berú realitu taká aká je!Veľmi pohodlné riešenia by poniektorí chceli,KOMUNISTI Už NEVLáDNU a kapitalizmus je veľmi tvrdý!
Ivan | 06-07-2014 18:14:39
re a čo naše deti | 06-07-2014 14:52:38: Na tvoje stupídne výroky sa dá skrátene povedať len: SILNÁ DEMENCIA
asi takto | 06-07-2014 17:31:32
Presne tak , tak nech si toľko pýtajú od rodičov ktorý sú doma alebo aspon jeden z nich a nie od všetkých , predškoláci tiež musia platiť tak?? Stačí pozrieť len toť kúsok - Šoporna : poplatok 15E!!!!!!!!! Ešte niečo? Tak teraz argumentujte
Obcan | 06-07-2014 15:52:21
re a čo naše deti | 06-07-2014 14:52:38

Vidim ze ste znaly problemu,preto by som sa Vas chcel opytat kolko deti tych ,,nezamestnanych spekulantov,, navstevuje skolky v meste.
Dakujem za odpoved.
Az by to bolo par ojedinelych pripadov,potom dost zle vyzera vacsina rodicov co podstivo chodia do prace,dalo by sa povedat ze ste ich ponizil.
Ci to bude ako na vojne-kolektivna vina a hotovo ?
Potom su v meste ludia co neplatia za byty,vezmeme si priklad z nich a budeme argumentovat ze vsak ked oni neplatia,nebudeme ani my ?
Vsak kolegialne,kolektivne.
re a čo naše deti | 06-07-2014 14:52:38
Nakoľko škôlka nie je povinná,môže byť dieťa doma s matkou alebo otcom!Nakoľko obaja pracujúci rodičia majú peniaze na školné tam problém nie je!Aj ked výška je diskutabilná!Nakoľko niektorí rodičia špekulatívne odložia deti do škôlky a pritom aspoň jeden z nich je nezamestnaný a môže sa starať o dieťa doma a lacnejšie mesto nie je povinné dotovať takýchto špekulantov!Už je to trápne ako sa všetko otočí smerom ku škôlkarom!Asi nemáte ani potuchy koľko sa platí inde a ako ťažko sa umiestňuje dieťa do škôlky a na poplatkoch nikomu nezáleží,lebo ak tlačí dieťa do škôlky tak pri zárobku si to môže dovoliť zaplatiť!V jednej generácii je detí veľa v druhej málo a teraz ako to budeme riešiť?Vaše dieťa je dajme tomu v mnohopočetnej generácii,ale o dva tri roky budete nadávať že dotujete z daní škôlku a Vaše dieťa tam už nechodí a tá generácia je menej početná ale chod škôlky treba udržať,lebo kúriť treba aj pre dve deti ako pre dvadsať!Vidí sa mi že socialistické vymoženosti v kapitalizme niekomu chýbajú!
A ČO NAŠE DETI????? | 06-07-2014 13:53:05
Už ma t serie. Poslanci hádžu prachy tam kde to neni také súrne. Nehovorím že sa amfik nemá robiť hoci nemyslím že to tam bude nejak extra natrieskané ale čo takto myslieť aj na škôlkárov??? Rodičia platia ako besné svine vyše 100% školné, podonášajú čo môžu a ich deti spia na matracoch ktoré by som dopriala poslancom a ich deťom!!!!!!! Futbalisti lordi seredský dostanú čo chcú ale na deti v tomoto meste absolutne nikto nemyslí okrem rodičov , ktorých sa to týka , učiteliek ktoré tam robia čo môžu a nie raz prispeju vlastným materiálom na naše deti. TAK BY SA MALO MESTO SPAMATAT A AK CHCU ROBIT DOJEM NA VOLICOV TSK NECH UŽ KONEČNE SPRAVIA NIEČO AJ PRE DETI V MESTE !!!!!!!!!!!!!!
anonym | 06-07-2014 08:26:56
Amfiteáter je treba urobiť a keď sa to pdarí zasa niečo pekné v našom meste vznikne. Negatívne naladení a stále kritizujúci ludia nikdy nič neurobia. Zaspomínajte si a porovnajte foto z archívu SOL a aj najväčší skeptik uvidí zmeny a otočenie mnoho vecí k lepšiemu. A že niekto nevidí, to nevadí.Ešte aj takúto aktivitu skritizovať môže len človek vo svojom vnútri zakomplexovaný a zlý. Tých dobrých je ale viac , A tých zlých postupne ubudne, keď sa prejdú v parku,oddýchnu si na lavičke, zájdu do amfiteátra,.
Peter | 05-07-2014 18:59:33
Priority asi boli dané pred voľbami ked ich vyhrali súčasní poslanci či nie?Ak by neboli priority dopredu tak nebudem voliť toho konkrétneho človeka!Otázne sú priority pred a priority po!Nemal som na mysli že len táto banda je kritizovaná,ale za všetko čo spravila!Ozaj všetko je na trestné oznámenia?
amfik | 04-07-2014 17:34:53
obávam sa, že okolo bývajúci sa moc netešia, pametam, že je to počuť na daleko a celé mesto, a neni som si istý ako toto dopadne,.
pre: Priateľka | 04-07-2014 06:31:17 | 04-07-2014 16:37:18
Dobrá inšpirácia pre tvorcov SOL. Pred voľbami si treba pozvať kandidátov na poslancov, ktorí aj v súčasnosti "venujú svoju energiu a čas v prospech občanov" z pozície poslanca a položiť im jednoduchú otázku - čo ste urobili za posledné volebné obdobie pre obyvateľov mesta Sereď? To bude vizitka ako vyšitá.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-07-2014 09:34:02
anonym | 03-07-2014 13:01:02 | - dakujem, no nemyslim si, ze iba ja. Logicky rozmysla vela ludi, len to nenapisu verejne a uz vobec nie pod svoim menom.

Netreba byt ziadnym geniom na to, aby clovek aspon priemerne znaly pomerov v meste a zaujmov niekorych ludi (aj tych pri moci) aspon zkruba identifikoval, kam ktore kroky smeruju.
Koniec koncov Lubos to na kameru povedal jasne - staci mysliet a zratat si dva a dva.

Zopakujem - kazda investicia v meste je vyborna (hlevne ked nie je v plnej miere z mestskeho rozpoctu).

Niekedy vsak v dlhodobom horizonte nejde o samotnu vec, ako o pozemok, biznis pre konkretnu firmu, vyhody pre zaujmovu skupinu ludi a pod. To ostatne divadlo okolo, je len povinnym tancekom okolo (bezny clovek zozerie hacik aj s navijakom) alebo povinnym krycim menevrom, kedze vyuzitie vsetkych penazi ma svoje pravidla.

Bezny clovek vo vire dennych povinnosti nerozmysla v intenciach tych, ktori nepotrebuju prezit dnesok, ale intenzivne pracuju na zebezpeceni 5 generacii po sebe.

Vzdy vsetko vyjde von az ex post, kedy uz vela ludi zabudlo na priciny a postupy a nasledky osobne neznasa v podstate nik.

Myslene obecne.
dado | 04-07-2014 09:10:14
Nechapem primitivizmus niektorych ludi ked sa nieco robi tak to je kvoli volbam a ked sa nieco nerobi tak zase niekto nieco rozkradol netreba nic v Seredi robit treba vsetko nechat spustnut a hotovo ked niekto ma nieco na poslancov preco to nejde povedat na zastupitelstvo ale tu sa skovava zbabelo za anonymitu ??? preto lebo jedna babka povedala tak to napisem aj ja pre mna za mna nech opravi amfik aj Putin ale nech uz konecne funguje
Priateľka | 04-07-2014 06:31:17
..prepáčte,nemám potrebu dopisovať na stránky tohto média,ale som rada že sa končí jedno volebné obdobie a dúfam,že tí poslanci ktorí budú kandidovať aj ďalej,dajú nejaký odpočet toho,
čo kto pre mesto vykonal alebo pomohol vykonať.A dúfam,že to platí aj pre poslancov ktorí sem pravidelne dopisujú a kritizujú kroky vedenia mesta hoci tam sedia a nič konkrétne som nevidela ani nečítala,že by spravili...Ďakujem za pozornosť.
Jozef | 03-07-2014 22:24:41
Peter, archiv tu je a mozes sa presvedcit sam.
Ked si to precitas, len tu na SOL, uvidis kriticke clanky proti Vranovicovi a spol. hlavne z "pera" sucasneho vice veselickeho.
Vies, nikto by nekritizoval, ako Ty hovoris dnesnych tatkov mesta, keby si spolu s obcanmi urcili priority.
Lenze je to ako povedal poslanec Sidor - zaujmova skupina so silnym zazemim v MsZ ma. A ostatni maju smolu.
Peter | 03-07-2014 20:38:47
Mňa by len zaujímalo,čo sa za posledné volebné obdobie urobilo,nebolo skritizované pod čiernu zem!Toto tu je ko opozičná kritika v parlamente.To naozaj nič dobré nevzišlo z tejto našej obecnej vlády?
gulak | 03-07-2014 17:08:54
Prosím Vás,čo to tu niektorí trepete,že aspoň pôjdem na 2 filmíky ročne a pod. kto by dal peniaze do premietaceho aparátu,kto bude ten amfik strážiť(celoročne),si myslíte,že využitie amfiku na pár mesiacov,bude pre niekoho ľákavé sústo,park sa v lete zaviera o 23h.aké koncerty tam môžu byť,pre školkárov,ľudia sťažujú na hluk,ked je koncert v campingu a amfik je od mesta oveľa bližšie-to,že niekedy býval amfik plný,ved vtedy bola iná doba-
anonym | 03-07-2014 16:35:33
by ma zaujimala nejaka studia vplyvu odpadu z niklu vo vzduchu a vode na mentalitu cloveka, zjavne degeneruje
Anna Jakubíková | 03-07-2014 13:19:30
Je jasne, ze Sered sa na Senec nedotiahne zrejme nikdy z viacerych dovodov..., amfik som uviedla iba ako inspiraciu, nemyslela som realizovat v Seredi jeho vernu kopiu, samozrejme, ze tu nie je realna taka navstevnost ako v Senci prave kvoli jazeram :)ale uprava terenu, zelene, ihrisko a pod. to nie je vec ktora suvisi s jazerami, amfik je navstevovany celorocne prave preto, ze z neho urobili oddychovu zonu pre rodiny, cvici sa tam Zumba, ktora fici aj v Seredi pokial viem a pod.
anonym | 03-07-2014 13:01:02
Vidim ze argumenty ma v rukach len p.Majko a to vam vadi
Schvaľujem ale zároveň: | 03-07-2014 12:21:03
Všetci dobre vieme prečo sa zrazu s amfikom niečo začalo diať. Istotne to neni len tak pre občanov, šak to už kedy tu také niečo bolo naposledy že by sa niečo len tak robilo pre blahov obyvateľov Serede? Každý nejaký ten posun v pred čo sa tu deje sa deje z nejakého dôvodu. Napr. blížia sa voľby alebo podobne. Je to na oko . Darmo tu dakto vypisuje že neni dobre ked sa tu niečo robí a neni dobre ani ked sa tu niečo nerobí, proste zo všetkého niekto niečo má. Nikto to nerobí len za ten plat ktorý zato dostáva. Profituje sa nie len finančne ale aj z krásy vlastnej osobnosti opekniť sa pre voličmi :D
pre Milos Majko | 03-07-2014 10:56:06
Milosko, otazka je velmi dobre formulovana.
Ja ich rozhodnutia vnimam ako ich vlastnu zabezpeku do buducnosti. Je to jedna vsivava nakazena haved.
S pozdravom M.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-07-2014 10:27:05
Robo Horvath | 03-07-2014 10:11:31 | - presne toto je to, na co systematicky poukazujem.

Sucasne vedenie mesta robi v zasade zmluvy, ktore dlhodobo (na 50 rokov) vytvaraju zavazky mesta ako celky. Nie tych, ktori zmluvy navrhuju a schvaluju.

Opakujem a zdoraznujem - na 50 ROKOV!!

Povedane inak, ti, ktori za zmluvy hlasovali, v case uplynutia ich platnosti by mali cez 100 rokov!! Moje dieta v case ich schvalenia bolo skolkarom, v case ukoncenia platnosti zmluvy bude pred dochodkovym vekom...

Nechcem tu a teraz rozoberat vsetky negativa a rizika, to je na samostatny material.

N o jednu otazku si neodpustim - AKYM PRAVOM BEZ KONZULTACIE S OBCANMI POSLANCI KTORI MAJU MANDAT OD OBCANOV NA 4 ROKY ROBIA TAK ZAVAZNE A PRAKTICKY NEZVRATNE ROZHODNUTIA ZA OBCANOV NA MIN. 50 ROKOV? Pripominam, ze osobne nenesu za ziadne rozhodnutia ziadne nasledky a nemaju ani ziadnu realnu zodpovednost...
pre Anna Jakubíková | 03-07-2014 10:12:16
len taká malá poznámka k tomu porovnaniu so Sencom:

Slnečné jazerá sú dnes najväčšou dominantou, ktorá preslávila mesto Senec doma i v zahraničí. Postupným budovaním areálu jazier sa tieto stali obľúbeným
cieľom dovolenkových ciest návštevníkom nielen zo Slovenska, ale aj z celej Európy a
každoročne zaznamenávajú taktiež návštevy zo zámoria.
Počas dvoch letných mesiacov sa v
rekreačných zariadení vystrieda takmer 1 milión !!! hostí.

Kultúrny a iný program Seneckého leta prebieha na troch pódiách. Hlavný letný amfiteáter ponúka širokú škálu zábavných žánrov pre všetky vekové kategórie. Na hlavnom pódiu sa striedajú spevácke telesá, tanečné súbory a hudobné skupiny, hovorené slovo, súťaže a
iné formy zábavy. V areáli spríjemňujú návštevníkom atrakcie rôzneho druhu. Podujatie graduje vystúpením známych umelcov populárnej hudby, veľkolepým ohňostrojom nad vodami Slnečných jazier a diskotékou do ranných hodín.Priemerná návštevnosť podujatia je cca 25tisíc!!! ľudí.

P.S.neviem či Sereď navštívilo milión ľudí za posledných 20 rokov a 25 tisíc ľudí by prišlo do amfiteétra jedine keby tam niečo zadarmo rozdávali,to len na margo toho porovnávania so Sencom :D
Robo Horvath | 03-07-2014 10:11:31
Ked ročna udržba maleho parku stoji obyvatelov 40 000 eur kolko potom stoji ročna udržba a pravadzka dalsich projektov podobneho typu? Basket hala,Stadion,co budu nove teniskurty,amfik a podobne.
Nejasajte ale treba sa na to pozriet realne aj z druhej strany. A to ze taketo aktivity mesta budu potrebovat coraz viac penazi nielen na vystavbu ale hlavne na doživotnu udrzatelnu prevadzku a udržbu arealov okrem ineho. Teraz predvolebne je to pekne masirovanie hlav ale po volbach nastane tvrda realita v podobe zvysovania daní,poplatkov a všetkeho co sa bude dat lebo nastane neudrzatelny stav. Taketo smerovanie investicii mesta nie je zdrave a mesto si dava na chrbat viac a viac co sa samozrejme prenesie na plecia obyvatelov a podnikatelov v tomto meste. Pokial tieto investicie nebudu spajane a projektovane aj so ziskovou prevadzkou co v podobe zisku alebo najmu zatiahne naklady na udržbu a prevadzku, tak je to na jednej strane o nicom a na druhej o čoraz väčšej zataži na nas obyvatelov.
pragmatik | 03-07-2014 09:33:33
Každý dobrý a odborne spracovaný projekt obsahuje okrem technickej časti aj rozpočtovú. A tá by mala obsahovať aj kapitolu výdaje/zisk resp. využiteľnosť zariadenia. Ako tu už bolo napísané, kultúra sotva kedy bude zisková, ak len nejde o nejaké umelecké hviezdy s premrštenými finančnými požiadavkami. Ale pre organizátora nikdy! A to by malo byť mestu jasné a mali by vedieť odpovedať na takéto otázky aj tesne po prebudení sa. Ale čas ukáže, až sa poskladajú tie puzle, kto skutočne bude z tohoto projektu profitovať.
Tibor | 03-07-2014 | 03-07-2014 09:17:57
Nepchajte stále prostriedky do futbalistov. To je stratové niekoľkonásobne oproti amfiku. Nechcete to počuť, ale je to tak. Odlieva sa veľké množstvo peňazí s toho štadiona do súkromných vačkov. Viem, mnohým to vadí, čo teraz píšem, ale nabaluje sa tam pár ľudí. Ale vedeniu mesta to asi tak vyhovuje. Že by mali s toho aj oni niečo?
Tibor | 03-07-2014 09:12:28
Tiež si myslím, že amfiteáter je dobrá vec. Tie koncerty by tam boli na mieste. A premietať filmy, tak ako pred vyše 25 rokmi by tiež stálo za to. Pamätníci vedia, že je to tak. Celkom určite viem, že by sa to dalo upraviť aj za pomoci VPP čkárov. Potuluje sa ich po meste viac ako dosť. Nielen čakať od štátu niečo a natŕčať ruky. Vedenie mesta, už ich začnite pomaly zamestnávať aspoň na upratovacie práce, či pomocné.
ivana | 03-07-2014 09:03:40
určite by bol amfik lepšie miesto na rôzne oslavy a s tým spojený program, ako naše nové námestíčko, kde keď si sadnem na lavičku (ak sa mi ujde), tak nevidím na pódium. a keď stojím, tak už vôbec nie.

len aby obyvatelia z okolia zase nespisovali petície proti koncertom. keď im vadili tenisové kurty, kde toho hluku až tak veľmi nie je...
obyvatel Seredky | 03-07-2014 08:58:31
Ja osobne túto správu vítam s otvorenou náručou. Koniec koncov, tento bod bol tušim aj v predvolebnom sľube, nechápem prečo by sa mal robiť prieskum ohľadom využiteľnosti medzi občanmi ktorý by aj tak nič nepriniesol, hoci vačšina ľudí je určite pre prestavbu. Amfiteáter sa dá skutočne využiť aj na rôzne iné účely ako premietanie filmov a daný priestor v parku si to vyslovene pýta. Už aj keď tam pôjdem len 2x za rok na film, tak si budem dúfam pochvalovať. Čo sa týka ohryzkov z jabĺk, vajglov z cigariet, to dotyčný asi trošku dosť preháňa, ved aj teraz či po minulé roky sa premieta na námestí v bažant kinematograf a atmosféra je tam príjemná. Takže musíme spoločne dúfať v transparentnom financovaní a tešiť sa na neho, nie neustále kritizovať !
Pavol Kurbel | 03-07-2014 00:53:42
Rekonštrukcia amfiteátra z hľadiska občanov je dobrý projekt. Značná časť obyvateľov má naň pekné spomienky. A to preto, že ide o ich mladosť. A na mladosť sa vždy dobre spomína a v spomienkach je vždy krajšia ako bola v skutočnosti. Bude to miesto na rôzne spoločenské a kultúrne akcie. Čo je však problém, je problém financovania prevádzky a budúcej údržby. Myslím, že to bude finančne stratová záležitosť, tak ako v iných mestách. Kultúra je však o dotáciách, nie o zisku. Treba si uvedomiť, že to bude do budúcna stáť nemalé finančné prostriedky. Ak si dobre pamätám, tak napríklad ročná údržba malého parku na námestí stojí mesto 40 000 eur. Ak si však občania nájdu cestu do amfiku, budú to podľa mňa lepšie investované peniaze a hlavne pre oveľa väčšiu časť obyvateľov mesta, ako sú investované peniaze pre pár vyvolených v športe. No a že sa jedná o dobre načasovaný predvolebný ťah? O tom niet pochýb. Ale pre väčšinu obyvateľov je dôležité, že to bude a nie to, či to niekomu pomôže k zvoleniu alebo nie. Myslím, že ľudia by sa mali zaujímať, nie len o to, čo sa urobilo, ale aj o to, čo to nás to stálo. Teraz nemyslím vo finančnom vyjadrení, ale či výsledok stojí za "vynaloženú námahu" a či sa nedalo urobiť viac a lepšie. Ale to si musí každý zvážiť sám a podľa toho sa vo voľbách rozhodnúť.
shelley | 02-07-2014 23:10:45
Čokoľvek sa tu robí, všetko sa iba kritizuje a za všetkým sa hľadá " druhý plán". Aj iné mestá obnovujú svoje amfíky, tak prečo nie Sereď. Chodila som tam za socializmu na letné "Filmové festivaly pracujúcich". Teraz by mali spraviť letný festival nepracujúcich.....resp. zapojiť do aktivačných prác našu "sociálne slabú" menšinu, nech si toľko nevyvaľujú tlsté bruchá pri Lavazze alebo v herniach. Ale však kto chce, nech konšpiruje, budeme zvedaví na ďalšie overené fakty.
amfik | 02-07-2014 22:12:10
Vie niekto z MÚ o tom, že by tam mohla byť aj nová vývarovňa v Seredi, vraj je to nový kšeft " niekoho " z MÚ. Niet nad to starať sa o blaho a plné žalúdky občanov. Vraj ten " niekto " mal v nedávnej minulosti eminentný záujem získať aj Afrikolu. Možno preto aj tá cesta nikam.
Andrej | 02-07-2014 21:54:05
Pozitivne cokolvek je lepsie ako negativne nic.

Elbert Hubbart

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-07-2014 21:31:14
pri sucasnom stave prirody a vykyvoch pocasia, je vaznou loteriou planovat akekolvek akcie na otvorenom priestranstve vopred
nika | 02-07-2014 21:10:10
nikto z msu nepovedal ake akcie tam budu byvat mozno tie trhy co byvaju v kulturnom dome
Anna Jakubíková | 02-07-2014 21:02:56
Mozno ste niektori boli v Senci, amfik tam presiel tiez velkou rekonstrukciou, zmenili ho okrem ineho na oddychovu zonu, spojenu v lete s premietanim filmov. Su tam detske ihriska, lavicky, fontanka a pod. naozaj uchvatne spravene, mozno by bolo vhodne zaskocit a inspirovat sa.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-07-2014 18:51:48
ulak | 02-07-2014 18:25:29 | -zle polozena otazka. Spravne musi byt: kedy sa vrati nam?

- - -

Nie som proti ziadnej rozumnej investicii v meste, ktora bude sluzit vacsine obcanov.

Opatovne vsak nebol zo strany volenych zastupcov a vedenia mesta ani POKUS zistit, kolko obcanov vlastne amfiteater realne chce a bude ho aj pravidelne navstevovat.
To je smutne a znovu sa predstavitelia mesta spravaju, ako keby islo o investiciu z ich vlastnych penazi, vo vlastnom dome, pripadne vo vlastnej firme. Mesto vsak nie je ich a kedze patri obcanom a oni to aj financuju mam zato, ze maju pravo pri tak velkej investicii povedat konecne slovo, ci ano, alebo nie. Resp. ci ano tento projekt, alebo projekt iny.

Z diskusie vyplyva, ze mnoho ludi (z neznalosti alebo zamerne) este stale neakceptuje holy fakt, ze ci sa jedna o take ci onake verejne zdroje, vzdy su to zdroje, ktore mozu byt pouzite iba na jeden projekt a teda iba raz. A preto je nevyhnutne, aby boli pouzite rozumne a tam, kde skutocne prinesu osoh vacsine.

Ti, ktorych nezaujima realne vyuzitie amfiku, no su radi ze tu napriek tomu bude by som odporucal svoj nazor pod svojim menom a priesvisko verejne prezentovat mladym rodicom, ktorym poslanci MsZ a vedenie mesta iba nedavno zvyslili poplatky za MS o viac ako 100% a to zo dna na den!!

Pripadne tym ludom, ktori sa v diskusii pod inym clankom stazovali, ze denne chodia po rozbitych cestach a chodnikoch -myslim ze Jozef priniesol info o vyske financii, ktore su urcene na opravu komunikacii.

- - -

Vo vztahu k amfiteatru ma stale zaujima, kto je zodpovedny a ako bol (bude) potrestany za jeho uplne zdevastovanie a to vratane kastiela.
Ide o poslancov a vedenie mesta za uplynule obdobie (mnohi su vo vedeni niekolko volebnych obdobi) - pytam sa, co za hovada dovolili takto zlikvidovat majetok obcanov. To necitia ani trosku zodpovednosti za zvereny majetok v case, kedy su na svojich dobre platenych funkciach?

- - -

Nepochybujem o tom, ze vsetko co je vybudovane v meste je pozitivne. Pre mna za mna aj kozmodrom - v prvom rade vsak musi byt vybudovana infrastruktura, ktora je nevyhnutna pre dalsi rozvoj mesta. Ktora prilaka nove mlade rodiny do mesta, ktora pomoze podnikatelom, obchodnikom. V meste musi byt bezpecno a musia byt vytvorene podmienky pre vsetkych obcanov rovnocenne - nie iba pre vybrane skupiny ci tych, ktori maju zaujem ucinnym lobingom ovplyvnovat u poslancov rozdelovanie verejnych financych zdrojov medzi niekolko ludi. To povazujem za uplne neprijatelne a chrapunske voci vacsine obcanov.

Kazdu vacsiu investiciu logicky samosprava musi konzultovat s investorom. A investorom je predsa obcan.
Ak sa obcan vyflakne na prieskum, ci sa nebude vediet rozhodnut na zaklade niekolkych predlozenych variant, potom moze rozhodnut 19 ludi. Inak je to neprijatelne a jednoducho to nemoze komirovat poziadavky vacsiny.

- - -

Je mi v podstate jedno, ci z penazi EU bude tato investicia urobena.
Naklady na dlhodobu udrzbu a prevadzku vsak uz budu zo zdrojov mesta. Dalsi zavazok a nie som asi sam, kto z vyjadrenia pana mytnika Veselickeho vytusil, ze asi je uz zname urecnie cesty doteraz klasifikovanej odnikial nikam na cestu k biznisu.

Zial, vzdy sa vsetko odhali az po doplneni chybajucich casti puzzle - tie tykajuce sa tejto lokality budu onedlho kompletne, nalepene a vyvesene na udiv verejnosti, ktora vsak ex post s vecou nebude uz moct urobit vobec nic.
gulak | 02-07-2014 18:25:29
Jasne-amfik,tenisove kurty,bozodní futbalisti-dobre sa Vám rozdáva z cudzieho-na jednej strane kvákate o finančnej zodpovednosti a zisku a na druhej strane na to drbkáte...a čo tak investícia do amfiku,kedy sa Vám vráti...
Dušan Matejička | 02-07-2014 17:21:36
Amfiteater nemusi predsa sluzit len na premietanie filmov, mozu sa tam konat rozne kulturne akcie. V Pezinku amfik funguje a byvaju v nom okrem filmov aj koncerty. preco by to nemohlo tak byt aj v Seredi."keep your paranoia fresh "- - ale niekedy sa treba aj tesit.
Vladimír Herega | 02-07-2014 15:58:35
pre Občan | 02-07-2014 07:27:05
Teší ma, pán občan (asi z Msu, že????) Ale chápem, verejne sa nemôžete predstaviť, ešte by ľudia nadobudli dojem, že na tom úrade nič nerobíte :-) Zrejme ste si zle prečítali môj príspevok, pretože nekritizujem obnovu amfiku, naopak, je to dobrá vec.Len ako som spomenul to načasovanie na tento rok, cesta nikam, kurty, ktoré zatiaľ nie sú ale budú, a teraz amfik, ktorý som zvedavý kto dostane pod palec.A spýtam sa Vás?Koho mám chváliť?Tých čo sa teraz búchajú do pŕs, čo sa všetko robí?Veď veď polovica z nich tam sedí ako inventár roky rokúce, kedy amfik, kaštieľ, park atď veselo chátrali, teda kaštieľ aj bude chátrať jelikož financie sa nepodarili a park, je pravda, kosí sa tam tráva :-) Ešte niečo?
onanym | 02-07-2014 14:45:56
Hura. Zeby svitalo na lepsie casy??? Parada!!
Michal Hanus | 02-07-2014 13:40:18
Obávam sa, že je veľmi dôležité, kto bude primátor, ako aj poslanci.
Pragmatik | 02-07-2014 12:02:07
gulak | 02-07-2014 11:24:54 "...reaita-plusový bodík pre primátora a hlavne pre stádo oviec,čo ho budú voliť". Nie je až tak dôležité či bude M.T. primátor ale oveľa viac dôležité je, koho si občania zvolia za poslancov!!
geco | 02-07-2014 11:48:09
naposledy naplnil amfik meciar, som zvedavy kedy sa to niekomu podari zopakovat:-)
gulak | 02-07-2014 11:24:54
Hmm,rekonštrukcia amfiku súčasne s výstavbou tenisových kurtov(pre vyvolených)-divná to vec,že by to bolo na zaslepenie verejnosti-amfik-premietanie filmov-nereálne,možno nejaké koncerty,občerstvenie-ved v okruhu 200m je tu občerstvenia habadej,reaita-plusový bodík pre primátora a hlavne pre stádo oviec,čo ho budú voliť
Robo Horvath | 02-07-2014 09:56:57
Pre Občan | 02-07-2014 07:27:05
Očividne to mas v hlave pomýlene,ked tu kladieš otázku
"Keď sa ešte pred pár rokmi ani nedalo ísť do parku, hnus a zarastené, kde ste boli? "
No ja ti poviem kde sme boli. Chodili sme od rana do vecera do práce aby sme uživili svoje rodiny ale popri tom sme sa zucastnili volieb kde sme dali hlasy poslancom co tam sedeli vtedy a sedia aj teraz, aj ked poniektorí postupili na lepsie nami platene miesta ale nic to nemeni na merite veci ze su tam stale pri tom tie iste tváre . Takze za ten hnus o ktorom tu pises su prave oni zodpovední,preto že to nechali takto zdevastovať. A skôr než sa budeš pýtat ze kde sme boli si to skus v hlavičke trošku uložit.
neutrál | 02-07-2014 09:51:11
obcan(ka) | 01-07-2014 21:44:17: trochu sa zamyslite nad tým čo píšte: ".. Keby sa s amfikom nič nerobilo tak by ste kritizovali, že.." Kde ste čítal(a) v tomto médiu od M.M. kritiku že sa s amfíkom nič nerobí?? a o financiách sa dozviete v "Miloš Majko | 01-07-2014 21:26:19 v tejto diskusii.
Stefan | 02-07-2014 09:44:37
Tesime sa z kazdej novej veci v Seredi,a je jedno kto a kedy to urobi!Hlavne je,ze to bude pekne a bude dalsie kulturne vyzitie!Fandime VAM
Obcan | 02-07-2014 09:41:47
Občan | 02-07-2014 07:27:05

Myslite ze ten stav v akom bol park -zarasteny,hnus...atd mal na svedomi Herega,Jozef,Horvath a dalsi ,,tovia,, ?
Asi im treba vycitat ze nevzali metly a kosy,hlavne ze ti ktori boli za ten stav zodpovedni niesu spomenuti.
Ale dobre bolo spomenute to ze niekto to aj nechal padnut,zdevastovat,niekto kto tam cele roky sedi a teraz sa ide este opeknovat.
Inak niektore prispevky su tu pod rozlicnymi nickmi,ale styl pisania rovnaky,myslim ze admin to na IPckach vidi a mozno sa aj dobre bavi :-)
Hlavne ak dospely clovek sa stylom pisania snazi napodobnit tinedzera :-))
Otazka je preco by to robil :-)))
clovek | 02-07-2014 07:47:59
som zvedavy ake akcie sa tam budu robit, kedze ako kino by to asi moc nefungovalo, kedze normalne kino, ked nepremieta nieco 3D pre deti, ta tak pride 5 ludi, alebo nikto.
Občan | 02-07-2014 07:27:05
Výborne, opraviť amfik je dobré .
Čo ako tu budú písať heregovia , jozefovia, horvátovia a im podobní ....TOVIA, netreba si ich všímať. Nič nepochvália, všetko kritizujú.
Keď sa ešte pred pár rokmi ani nedalo ísť do parku, hnus a zarastené, kde ste boli? Je čo vylepšovať ,ale je tu vidieť veľká snaha , cesta , park,deti s rodičmi v parku, ihrisko pre detičky.

Juchuu | 02-07-2014 06:59:36
Zobudzanie je uuuzasne !!!! Kritizovanie ubohe. Taky ten prst ega Vam zrejme nic nehovori....my sa tesime z kazdej novej veci v nasom meste a radost nam nikto nepokazi, ci uz to ide z nasich penazi alebo ci je pred volbami.... Vidime sa na prvom koncerte !!!!!
tony | 02-07-2014 05:44:36
Robo,dobre napísané. Súhlasím
Robo Horvath :) | 02-07-2014 01:13:25
peniaze treba tocit a je jedno ze to bude v strate ale aspon bude niekto ve ksefte. Ale na druhej strane stav v akom to bolo je hrôza. Ako nacasovane super presne v predvolebnom case ukoncenie a pocitam ze bude velkolepe uvedenie do prevadzky a kampan bude jak vyšitá a Fico bude asi strihat pasku :)
Podla mna uz len nostalgia a vyhodene prachy. Teda nie vyhodene ale vyuctovane firmou ...
Ale co ma najviac udivuje je ze vsetci su HAPPY ale neuvedomujuc si ze ludia co sa to aj za vase peniaze pokusaju vzkriesiť to ale najskôr pochovali a nechali zdevastovat a zničiť. Ano, zle sa to čita ale je to tak, lebo tam nasi poslanci a spol sedeli, sedia a možno sediet budu a to bez akejkolvek zodpovednosti za tento devastačny stav a škodu, aj ked si myslím ze by tam uz sediet nemali alebo ak tak sediet by mali asi niekde inde,zato ze taketo nieco dopustili. A ta škoda je minimalne tolko co teraz bude stat obnova. Ale co uz ked nechceme vidiet realitu.
Skôr by som si tam vedel predstavit hoci aj menší aquatermal, kedže vrt sme už aj mali, co by mozno privitalo ale hlavne aj realne uživalo daleko viac obyvatelov mesta aj okolia ako to co tam bude a možno by sa to dalo aj zaujimavo skĺbiť.


amfik super amfik | 02-07-2014 01:11:27
1. je jedno odkialto bude financovane hlavne ze to funguje pre vsetkych.
2. ked tam pride viac mladych ludi ktori tam budu chodit len raz za cas a nebudu sediet za pocitacom a tabletom a budu komunikovat s okolim... super...
3.to bol cas kedy sa to inak nedalo...
4.k comu je dobre pytat sa... radsej nieco urobit,,,
4.kazdy mlady ozelie komarov vajgle a ine veci lebo zas zacnu komunikovat s okolim lebo cas internetu zadarmo filmov hudby a komunikacie sa za chvilu konci, kazda stranka bude spoplatnena a urcite aj socialne siete, tak sa to vrati k starej dobrej ocnej komunikacii... a co sa tyka pred novembrovou revoluciou tak ludia si boli blizsi... a konec.... vsetko co v Našom Meste prebehne pre vsetkych... schvalujem a pan Majko prestante kritizovať všetko čo ide cez MsZ lebo uz vidim ako si na vasej Sol robite cesticku do zastupitelstva alebo nebodaj na post primatora. Medialny magnati to maju v krvi...
Vladimír Herega | 02-07-2014 00:54:55
Rekonštrukcia amfiteátra nie je zlá vec ale to načasovanie je až príliš okaté - predvolebná kampaň.Som zvedavý, aké budú ďalšie prekvapenia, žeby multif. hala s klziskom?????Akurát si nie som istý, či bude amfik aj rentabilný nakoľko môže reálne fungovať iba v lete a za relatívne dobrého počasia.A čo sa koncertov týka, v kempingu by bolo pre ne vhodnejšie miesto, či to už nebude vadiť, keď bude v amfiku vyhrávať muzika do rána?Lebo pamätám, keď chodila MP aj do kempu s tým, že sa ruší nočný kľud a sem tam diskotéky museli skončiť aj skôr než bolo plánované.Pod. osud mali potom aj akcie v Afrikole.Každopádne záujem bude, len ako veľký, pretože ani amfik v Trnave už dlhšie nezažil nátresk divákov a je to väčšie mesto.Nuž ale nechajme sa prekvapiť, ako predvolebný ťahák to celkom vyšlo, už len aby bolo aj dostatok návštevníkov.
anonym | 01-07-2014 23:00:07
som rád tejto správe. návštevnosť sa vopred nedá predpovedať, ale je dobré mať takéto miesta k dispozícii. a na koncerty mladí podľa mňa budú chodiť.
Jozef | 01-07-2014 22:52:56
dakujem za vymaz...
Jozef | 01-07-2014 22:37:53
Ivetka, zo spravy o priprave projektov.
122 939,21 bez DPH
146 327,05 s DPH.

kilecko hore, dolu, aj na Sokolovnu Bystro tvrdil nieco a skutek....
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 01-07-2014 22:31:59
Jozef | 01-07-2014 22:28:19: Jožko pripla som fa od p. Sedlačka, ktorý práce realizuje: je to 121 939,- € bez DPH
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 01-07-2014 22:28:32
Na celom amfiku je otazne to vyuzitie. Ale je asi lepsie, ked bude zrekonstruovany za relativne malu sumu, ako keby bol opusteny a pokraocval v chatrani.
V Kosiciach sa pred EHMK 2013 zrekonstruoval z eurofondov aj amfik. Sem tam je nejaky koncert, ale najviac sa vyuziva pri sledovani hokeja a cez leto, ako letne kino. Prvy rok bolo vstupne dotovane z eurofondov a vstup bol dobrovolny, resp. smybolicke 1€, ale ludia si museli kupit jedlo a pitie v amfiku a nesmeli si nosit nic vlastne. Tento rok uz sa filmy spoplatnili 2€ a ten ubytok divakov je vraj celkom citelny. Preto je otazne, ci to bude ekonomicky udrzatelne, ale na druhej strane mozno lepsie davat prachy na prevadzku kulturnych udalosti, ako za ne "sadit travicku". :)
Je niekde aj k nahliadnutiu projekt tej rekonstrukcie, ci by si ho trebalo pozriet na MsU?
Jozef | 01-07-2014 22:28:19
a este: zaujimave su tie cifry, ktore hadze bloger.
Podla neho - rozpoctovana cena cca 180 000. Vysutazena -cca 120000.
Podla materialov z MsZ
210529,90 - predpoklad
146327,05 po VO.
Takze kolko?
Na opravu ciest v meste vyclenili 29999.- penazi.
Chlieb a hry?
anonym | 01-07-2014 22:12:19
Jedobre ze sa mesto rozhodlo pre tento krok a amfiteater sa da znova do prevadzky.Pekne sa zrenovoval park a okolie a to co bolo kedysi nasim amfikom to tam len spatilo.Verim tomu ze amfiteater sa bude tesit velkej oblube.Drzime palce.
Jozef | 01-07-2014 22:06:47
cmucko, duhovy pochod necakaj.
Andrej | 01-07-2014 22:01:11
Chvalabohu za tu drvivu vacsinu, ktora scvalila obnovenie amfiku !!!!!!!!!!!
Konecne sa ludia pomalicky zobudzaju a myslia pozitivne, chcu mat miesta kde sa stretavat a zazivat co je u nas zabudnute. Tesime sa a urcite prideme podporit aj v skaredom pocasi !Naco sa vymysleli gumaky a dazdniky ? Kto sa boji vody nech je doma . Cmuk
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-07-2014 22:00:30
obcan | 01-07-2014 21:44:17 | - ta bublina sa vola realita.

Napiste svoje meno a priezvisko. A za 3 roky napiste, kolko krat ste boli v amfiku. Ak nemate zmluvu ako zvukar, premietac, pripadne nebudete predavat v stanku obcerstvenie, tak sa nepochybne na Vami zverejnenych udajoch pobavime.

Ale kludne si myslite ze to bude inak, nemam nic proti Vasmu nazoru.
Obcan | 01-07-2014 21:54:22
Dobra tema,myslim ze bude kopec prispevkov.
Pamatam si na premietanie v amfiku,aj na rozne akcie.
Dokonca si myslim ze sa tam filmy premietali este nie pred 25timi rokmi ale cca pred 20timi,ale hadat sa nebudem.
Spravne bolo spomenute ze je to dlha doba,je to vlastne posun o jednu celu generaciu.
Ale su tu este 2 generacie pred nou,takze potencial by tam mal byt.
Neviem ako je to s tou digitalizaciou kina ci to pritiahlo ludi a byva pravidelne plno,tu vonku by som to skor videl na neake akcie typu vystupeni,koncertov,oslav,ako na premietanie,ale preco nie ak by bol zaujem.
Moj osobny nazor je ze je dobre ak ma mesto miesto ako je toto na usporiadavanie akcii,len Sered je specificka a myslim si ze bez dotacii mesta to nepojde,hlavne ak prijem trebars z obcerstvenia bude mat sukromny podnikatel a vlastne ten potencionalny zisk z neho mestu ujde.
Nieje to obrovska polozka ale celkom vyznamna,lebo v Seredi sa neda ocakavat ze sa da vstupne aby sa zaplatili naklady a este sa zarobilo na jedle a piti.
Cas ukaze ze cesta vedie cez volne vstupy (alebo symbol.vstupne)a neaky ten zisk z predaja obcerstvenia (ale ten nepojde mestu ak som dobre pochopil)proste ide o to aby si ten amfik na seba zarobil a naklady-vydaje boli na nule.
Vtedy to moze ist.
Inak nik ma nepresvedcci ze to je nacasovane ako predvolebny tah,lebo na jesen tych akcii uz moc nebude :-)
Nech je to uz akokolvek,bolo by fajn keby amfik ozil.
Ale o tom rozhodnu sami obyvatelia mesta.
Anonym | 01-07-2014 21:53:42
Perfektné, teším sa na koncerty pod holím nebom.
Jozef | 01-07-2014 21:53:20
P.S.
september? nie je to nahodou kusok do volieb?
sovereign | 01-07-2014 21:52:16
no, pokial si dobre pamatam, tak v amfiku sa filmy premietali este okolo roku 1995-1996, takze je to menej ako 20 rokov a nie viac ako 25 rokov... inak parada, je jasne, ze premietanie filmov nebude hrat v dnesnej digi ere prim, ale na rozne akcie, kooncerty a podobne to bude famozne!
Jozef | 01-07-2014 21:51:20
v 2010 roku som tu na SOL napisal toto:

Amfik to je asi nieco ine. Era letnych kin asi skoncila. Myslim si ze nikto by si amfik nezobral do uzivania s vedomim, ze sa mu vlozene prachy a namaha nevratia. Ano mozete namietat,ze by sa tam mohlli konat koncerty a spusta inych akcii, ale aby sa to majitelovi rentovalo muselo by byt tych akcii vela, alebo by si ich pocet kompenzoval vysokym vstupnym. A sme tam kde na zaciatku. Pri peniazoch.

a na tom trvam aj dnes.
a pre-pre: si si isty tym rokom?
Dobrá správa :) | 01-07-2014 21:48:41
Len neviem, či bolo potrebné čakať až do chvíle úplného zničenia a potom vyrukovať, že "mesto" sa snaží zo všetkých síl, aby amfiteáter fungoval pre verejnosť.
Amfiteáter už dávno mohol slúžiť širokej verejnosti.
Anonym | 01-07-2014 21:47:57
Perfektné,teším sa na koncerty pod holím nebom.
pre Jozef | 01-07-2014 21:45:46
vzdy lepsie ako ked niekto v serioznej reportazi prehlasi ze amfik zanikol kvoli filmom z internetu (amfik skoncil v 1997 rok ked kino nova praskalo vo svikoch pri Titaniku a pri kazdom inom filme a Matrix, jeden z prvych filmov co sa prehravali v pc, bol este len scenar). V 1997 na to este neboli ani pocitace (nie to este nieco ine) ani software (divx) a ani internet.
obcan | 01-07-2014 21:44:17
Pán Majko, je mi veľkou záhadou v akej bubline vy vlastne žijete. Keby sa s amfikom nič nerobilo tak by ste kritizovali, že sa s nim nič nerobí a teraz ked sa konečne začal prerábať tak kritizujete, načo sa vlastne robi a z akých peňazí sa robi.No podľa môjho názoru ak chcete niečo prerábať tak zákonite na to potrebujete peniaze. Ja ako mladý človek, som veľmi rada, že bude zase fungovať a budeme mať kam chodiť.Ale to by ste neboli Vy keby ste nekritizovali všetko čo sa KONEČNE v našom meste robi.
Anonym | 01-07-2014 21:41:15
Perfektné, teším sa na koncerty pod holím nebom.
sajmon | 01-07-2014 21:35:37
like it :)
Renáta | 01-07-2014 21:32:28
dobrá správa dna :-) S manželom sa velmi tešíme a už sa nevieme dočkat otvorenia :-)
Jozef | 01-07-2014 21:29:17
Hovorca mesta by mal poznat rozdiel medzi "grandom" a "grantom".
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-07-2014 21:26:19
Dobra sprava je, ze gro rekonstrukcie bude zaplatene z penazi, ktore idu mimo rezpocet mesta. Aspon tak to chapem.

Druha vec je, kolko z tych ludi vyspovedanych na ulici a kolko ich deti ci vnukov do amfiku realne aj pride a bude chodit pravidelne.

Mam taky pocit, ze niekto (nielen v tomto pripade) nepostrehol (nechce si pripustit), ze sme o stvrt storocie dalej ako za cias, kedy amfiteater bol na vrchole slavy.

Co sa tyka filmov - americky ci iny dobry film bolo mozne vidiet jedine v amfiku a na piratskych vidokazetach v anglistine s originalnymi titulkami v madarcine s predabovanim vsetkych hlasov do polstiny a nasledne odabovanim jednym hlasom do slovenciny. O aku kopiu sa jednalo asi hovorit nemusim...
Povedane inak - ina moznost nebola. Chodil som tam aj ja.

Dnes ma kazdy mlady clovek digitalne kino, amfik, televizor a zaroven aj pocitac v mobile pri sebe. Nemusi a dovolim si preto povedat ze ani pravidelne nebude chodit mrznut do amfiku, kde mu budu vo vlasoch pristavaj ohryzky z jablk, vajgle z cigariet a krv mu budu pit miliony komarov.

Svoj smysel vsak amfik ma - koniec koncov najlepsie to vedia ti, ktori tuto investiciu z verejnych financnych zdrojov schvalili.

Mrzi ma, ze sa znovu nespytali obcanov, teda tych, ktori to v konecnom dosledku zaplatia.
Mozno by prave od nich dostali informacie, ze v meste su dolezitejsie veci, ktorych budovanie by nebolo obhajitelne len nostalgickymi spomienkami na druhu polovicu minuleho storocia ci novembrovymi volbami...
Anonymka | 01-07-2014 21:24:30
Toto je pre mňa novinka. Super, určite to bude navštevované
Ivka | 01-07-2014 21:18:48
Super!!! Sered konecne oziva! :))
anonym | 01-07-2014 21:15:44
Je to uzasne,ze amfiteater znovu ozije.Nostalgicky spominame na obdobie ked fungoval a s velkou radostou si spomienky znovu ozivime.Len tak dalej,mame uprimnu radost z toho,ze mesto pomaly ale isto napreduje.
Igor Lebiedzik | 01-07-2014 21:11:23
Skvelá správa, držím palec...
sindus | 01-07-2014 21:07:59
"...bude ešte vôbec voláko využívané?"....hm, čo ja viem, so spisovnou slovenčinou to veľa spoločného nemá.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign