Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ako sa vyrábajú zásluhy

200

AD: Vďaka primátorovi  mesta  Sereď /FOREKO august 2013/autorka Mgr.Bartovičová

Veľmi ma zaujala platená reklama, ktorá vyšla  v augustovom  FOREKU  v ktorom autorka  prejavuje vďaku súčasnému primátorovi mesta Sereď za cyklotrasu, zrenovované námestie a starostlivosť o kaštieľ. Prečítal  som si v ňom   výroky, ktoré si súčasný primátor nezaslúži.  Prečo?

 Lebo  cyklotrasu sme mali   pripravenú až po stavebné povolenie s dostatkom peňazí už v roku 2009. Aktivity  oslavovaného primátora, vtedy pána poslanca, proti nej a snáď i proti mne, ju nedovolili vybudovať  a spôsobili omeškanie minimálne o dva roky. Využil projekt proti ktorému predtým stál i financie, ktoré sme my naakumulovali. Omeškanie  je veľkou škodou pre občanov, lebo už najmenej o  dva roky dlhšie mohli bezpečne na cyklotrase športovať. Teda náš hotový projekt a pripravené financie pán primátor zneužil na body pre seba. Postavil to, proti čomu bojoval.  Teda vďaka bez zásluh.

Námestie je podobný prípad . Od A do Z sme sa ja i úrad podieľali na príprave i čestnom lobingu . Úspešne sme  obstáli  v boji  o  dotácie z eurofondov.  Projekt, stavebné  povolenie, peniaze z eurofondov, poctivo vybratý dodávateľ i stavebný dozor boli pripravené. Našim nasledovníkom   stačilo posadiť   sa do vlaku a doviezť sa do cieľa.  Pri príprave mi terajší  primátor vôbec nepomáhal . Teda znova uzurpovaná vďaka bez zásluh. A ak sa jedná o eurofondy za ktoré ma zlostne napádali mnohí spriahnutí poslanci, tak  v rokoch  2007-2010 sme získali cez eurofondy a Fond rozvoja  a bývania viac ako 100 mil. Sk. Kladiem vám otázku  pani magistra Bartovičová. Koľko získal terajší magistrát pod vedením nového primátora ?  Viete kedy sa mesto dostalo do výbornej kondície, kto ho viedol ?

A kaštieľ .  Napriek tomu, že sme sa väčšinu volebného obdobia o kaštieľ  súdili s biskupským úradom,  vybavili sme dotácie z ministerstva kultúry na opravu strechy, vyše 1 mil Sk a dali z našich prostriedkov viac ako +mil. SK, vyčistili okolie od hrubých úletov a neporiadku , zaviedli  elektrinu do časti jeho priestorov. Vyčistili sme pivničné priestory a vykonali  iné drobné práce i  vymedzenie bezdomovcov  z hlavnej časti kaštieľa. To je len časť činností  vykonaných v kaštieli a teraz sa dá pokračovať,  držím palce .Úrad i poslanci sme kaštieľu veľa  dlžní.  Vďaku  si zasluhuje iba  neúnavný bojovník o kaštieľ pán Julo Matis.

 V rokoch 1989-1998 sa kaštieľ iba ničil. Z funkčných budov /reštaurácia, piváreň, dom pionierov, základná umelecká škola a múzeum/  zostala za ten čas iba  ruina. Tak pri ňom dopadol aj amfiteáter.  Deficitný rozpočet, s ktorým sme začínali v roku 1999 umožňoval iba najnutnejšiu údržbu ruiny kaštieľa. Rozpočet mesta bol 37 mil. Sk. Do naplnenia chýbalo 2 mil. Sk. Len pre zaujímavosť , Galanta v tom roku  mala rozpočet vyrovnaný - 85 mil. Sk    Záujemcovia o kúpu  boli vtedy zhrození a neverili, že sa toto mohlo udiať  za 8 rokov  vládnutia VPN, HZDS,SNS . Do roku 2002 sme sa starali o okolie i vnútorné priestory  ako sa dalo  z vyššie uvedeného rozpočtu .  Roky 2003-2006  som nebol ani poslancom ani primátorom ale v roku 2007 som našiel   kaštieľ i okolie totálne zanedbané.

Roky 2007 – 2010 sme pod mojim vedením tvrdo a veľmi efektívne  hospodárili, čo tvrdia i nezávislé inštitúcie. Mesto získalo vynikajúcu kondíciu. To nie je samochvála. Stračí sa pozrieť na rating mesta v rokoch 2008, 2009 a 2010, alebo pozorne čítať tlač, ktorá si to tiež všimla. Mesto sme súčasnému  pánovi primátorovi odovzdávali s vynikajúcim ratingom, zdravé, nezadlžené s voľnými  financiami vo výške takmer 3 mil. Eur /takmer 90 mil. SK/ z ktorých si dovolia postaviť  teraz  umelé futbalové ihrisko a dokončili basketbalovú halu. Pripomínam, že sme ju mohli dokončiť už v roku 2002 , keď sme evidovali 16 mil. Sk  prebytok hospodárenia. Odohrala sa situácia ako pri cyklotrase.  Čudná opozícia bola proti.

  ...ale,  možno aj oni raz postavia  dielo z prostriedkov, ktoré aj sami získajú z iných zdrojov .Nie z predaja majetku ani z bežných príjmov mesta.  Zatiaľ...

S pozdravom pre Mgr.Zuzanu  Bartovičovú.

S úctou Mgr. Vladimír Vranovič

PS: Milá pani Bartovičová. Ak Vám to stojí  za tých 150 Eur zaplatených do FOREKA za šírenie nepravdy, /toľko stojí jedna štvrtina prednej strany/ tak klobúk dolu . Zastupujete všetkých občanov, to by som si nedovolil . Obdivujem Vašu bezodnú peňaženku, ale možno, že si to niekto iný dá do daňového priznania.  Či... Platili ste to vôbec ?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
antimudrc | 30-08-2013 22:00:08
Pravidlo vraví, že kto to hovorí ten to je,(v spojení s intrigánstvom). Sú aj ťažšie hriechy, ktoré nosí terajší Pán najvyšší na úrade a je vami velebený. A "omyl", že Vaše Foreko je predražené, je na pravom mieste.
Mudrc | 29-08-2013 15:26:54
... nedovolte vratit sa ku korytu Vranovicovi ... vela ludi si medzi sebou rozprava : "je to intrigan !"

ci zo mna bude Anonym robit, alebo nerobit detektiva !

Pan Vranovic ma asi poriadne za usami a dobre vie, preco by sa chcel vratit na zohriatu stolicku ...

... lenze uz Vas pozname, co ste zac ... este sa tu budete navazat do Mgr. Bartovicovej a prave Vy mate to maslo na hlave a hovn* v hlave !
anonym | 28-08-2013 14:50:19
Tak už len ty si rozriešil záhadu. Detektív Oriešok.
Mudrc | 28-08-2013 14:36:18
... jeejeeeej ludkovia z nasej milovanej seredskej diery ... to Vam uz vsetkym vyoperovali mozog ? Ak by nebolo clanku, nebolo by ani reakcie nasho spolubrata Vranovica !!! Zamyslite sa nad faktami :) inzercia vo Foreku nestoji 150€ ... to si mozete lahko zistit :D ... Tolko penazi stalo len pana Vranovica, aby ich dal Mgr. Bartovicovej :) ... a HLAVNE, ABY SI PAN VRANOVIC UROBIL LACNU PREDVOLEBNU AGITACIU ... aby sme ho este chudacika polutovali !!! Tolko ludi v Seredi a nikoho to nenapadlo !
Je mi z toho na grcanie, drzte sa pan Tomcaniy !
pre J.R.Nem | 24-08-2013 18:36:48
alebo by bolo lepsie a pochopitelnejsie keby ste napisal citujem - je neobvykle ked obcan pred volbami vyjadruje pochvalu primatorovi vtedy by som to pochopil
pre J.R.Nem | 24-08-2013 18:06:35
ani teraz som to velmi nepochopil. Veta- od p. bartovicovej to bolo neobvykle mi nedava ziadny zmysel. Prepacte
Robo Horváth | 24-08-2013 17:12:11
Toto vedenie mesta nemusím, ale myslím si, že Vranovič bol najneschopnejší primátor v novodobých dejinách Serede a za 8(osem)! rokov v stoličke primátora neurobil okrem napchávania vlastných vreciek a rozoštvávania občanov Serede prakticky takmer nič. A vie niekto o výsledkoch jeho práce ako poslanca VÚC? Ja nie.
pre J.R.Nem | 24-08-2013 15:09:44
ma to len jeden hacik, kampan zacina pre autora clanku lebo ten je poslanec za vuc a predpokladam ze nim chce ostat kym sucasny primator ma volby za rok, tak az na matematiku, logiku a na velmi rozumne vysvetlenie dotknutej pani tieto superteorie nemaju chybu
J.R.Nem. | 24-08-2013 15:00:03
Pre pana co nerozumel mojej :Rozvitej vete:Pokusim sa mu to vysvetlit.Pani Bartovicova si zaplatila nejaky inzerat v nejakych mediach.Velebila tam terajsieho starostu Serede,co vsetko pre Sered vykonal a podakovala sa mu v mene obyvatelov Serede .Nato sa ozval ex starosta a napisal clanok ze on je ten , ktory by mal to podakovanie dostat.Tato cast pribehu je mi uplne fuk.Ja som len komentoval,ze to bolo od pani Bartovicovej neobvykle.Takze,podla poctu komentarov jej ludia moc neverili,a myslia si ze to bola uz cast predvolebnej kampani pana starostu.Dufam ze ste tomu teraz rozumel.
pre J.R.Nem | 24-08-2013 14:05:38
prepacte ale ozaj som nepochopil vyznam vasej rozvitej vety. a tom som ju cital niekolko krat po sebe
J.R.Nem. | 24-08-2013 10:06:28
Prepacte prosim ze ja .ktory nie som obcan zo Seredi sa zapojim do diskusie.Nepoznam ani byvaleho starostu ani terajsieho,ale jedno je mi jasne.Ak sukromna osoba,teda v tomto pripade pani Bartovicova,nejakym PLATENYM INZERATOM dakuje starostovy za rozvoj a dobru pracu v mene obyvatelov mesta je to prinajmensom neobvykle.No to ze sa potom ex starosta citi ukrivdeny,no to je uz druha vec.
Robo Horvath :) | 23-08-2013 23:00:53
Oprava schodísk pokračuje
tiez obcan | 23-08-2013 10:00:04
zaujimalo by ma, preco tieto prace /a teda je ich hodne/ vykonava firma z Nitry. Pred par rokmi sme dostali z tejto firmy cenovu ponuku na pretlacku kablov a len sa nam tak panenky pretocili nad vyslednou sumou. Jeho konkurencia nam dala rozpocet o vyse polovicu /dobre citate - polovicu/ lacnejsi. Nemusim pisat, koho sme si vybrali. Pan Majko viete prosim zistit na zaklade akej zmluvy, tendra vykonava pan Pospisil tieto prave v Seredi? Dakujem

No napr. toto bol super dotaz len trosku konkretnejsie Ivetka, rad by sme sa docitali, uz kolko rokov,kto podpisuje objednavky,kto prebera diela, kto podpisuje zmluvy a tak aby boli obyvatelia podrobnejsie v obraze.
Obcan | 23-08-2013 22:39:29
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 21:44:02

Pisal som o ZODPOVEDNOSTI a ten krpec ma napadol v suvislosti s tym ako ju stale zdoraznoval a ked sa cokolvek stalo,tak sa vlastne nic nestalo.
Kazdy vie ze stat je rozkradnuty,ale nikto nesedel ani nebol obeseny,zakony su ,,spravne,, nastavene,takze aj na tu policiu je zbytocne chodit,ako tu niekto pisal.
A ked niekto tomu veri ze ak nikomu nic nieje dokazane ze sa nic vlastne nestalo,tak je pekne naivny,alebo blby.
Je vela cesticiek ako sa dostat k peniazkom a ti ktorych sa to tyka to vedia.
Ja niesom zastanca pravice,ani lavice,lebo ani jedno na SK neexistuje.
Takisto ako nebudem velebit toho krpateho cigana,tak nebudem velebit ani Ficiho,lebo tie jeho ,,istoty,, mohol mysliet len akurat tak ako rany istoty...
Vzdy som tvrdil ze dobre uz bolo a clovek sa musi o seba postarat sam,nikto mu nic neda,ked si to ale niekto mysli,tak prosim.
Robo Horvath :) | 23-08-2013 22:33:14
Mojou snahou je vas vyburcovat aby ste sa konecne zacali viac zaujimat ako sa naklada s vasimi peniazmi a domahat sa zodpovednosti.

A Hulin ukludni sa priatelu,neviem na com ficis ale za konecnu fazu teda realizaciu a prebratie diela je jednoznacne zodpovedne terajsie vedenie.
hombre | 23-08-2013 22:32:29
Niečo na odľahčenie týchto nezmyselných prekáračiek. http://biggeekdad.com/2013/08/geriatric-traffic-jam/
a potom choďte radšej spať
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 22:31:42
miso pre robo horvath | 23-08-2013 22:09:52
Mišo ,máš také isté právomoci ako R. Horváth..Ak sa ti niečo nezdá,pleskni to na políciu...Kaliňák Ťa pochváli pred rozvinutou zástavou...A poďakuj sa aj za tých mladíkov ,čo ich netrafili,keď si ich pomýlili s dvojnásobným vrahom...Vivat Kaliňák,Vivat Fico...
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 22:23:23
Otázka na P. Vranoviča:ČO Ste sledovali týmto príspevkom do SOL,lebo podľa mňa ste sa len poriadne zhovadily....
Odpovede sa asi nedočkám ,pretože skrachovanci z bývalého vedenie Mestského úradu sa neradi prezentujú na stránkach SOL...
miso pre robo horvath | 23-08-2013 22:09:52
väčšina ľudí o veciach, ktoré sa riešia na mestskom úrade moc nevie, vidno toho najviac za p. Tomčányho, to je neodškriepiteľný fakt. a ak má niekto informácie o tom, ako nás terajšie vedenie mesta okráda, je povinný nahlásiť to na polícii. písanie na internete nič nevyrieši, akurát sa tu ľudia môžu zamýšľať nad tým, o čo Vám vlastne ide.. ste hrdý na to koľko toho o činnosti msú viete? alebo sa niečoho bojíte, a preto nejdete na políciu? alebo ste ozaj len burič, ktorý chce takýmito vyjadreniami skompromitovať terajšie vedenie a v budúcnosti z toho profitovať?
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 21:44:02
Obcan | 23-08-2013 21:36:17
zato u Fica máme ISTOTY..Nezamestnanosť klesá,platy v Samsungu stúpajú Plat v Samsungu: 25 500 Sk_-Vláda sa včera zaviazala Samsungu, že jeho investíciu vo Voderadoch podporí štátnou pomocou približne 2,7 miliardy korún, čo je 24,7 percenta z celkovej sumy investície.

Máš smolu http://hnonline.sk/43-27812425-1-20654820-k01000_d-5c

Zbytok už FICO vymazal!!!
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 21:37:33
No ale prave v tomto ma Vranovic pravdu. A viem ze Tomcanyi bol prave proti variante Sered a preto sa to aj natiahlo. A to viem na 100% lebo som to pocul z jeho ust a zatial mam sluch ok.
Robo choď do prdele....
Choď do prdele s akoukoľvek variantou,cyklotrasa je proste odj....A musím to napísať natvrdo.....
Obcan | 23-08-2013 21:36:17
Ja mozem mat v prdeli vsetkych seredskych primatorov aj s poslancami,len by ma zaujimalo to ako tu bolo pisane to o ZODPOVEDNOSTI.
Tej ma kazdy plnu hubu,ale kedy im budu teda skody co napachaju ZOSOBNOVANE ???
Ludia co sa tam pchaju dokazu pochopit nasledky svojho konania az ked im bude urcita cast strhnuta z platu,pripadne ziadny nedostanu,pripadne si este pozicaju aby zaplatili skody.
To mi pripomina krpateho Dzurindu co stale mlel o velkej zodpovednosti a pritom to boli kecy,lebo ked sa nieco stalo,tak to zase obkecal a tak stale dokolecka,dokola...take iste ako tie od seredskych cinovnikov co maju ludi u riti.
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 21:32:00
Slová p .Vranoviča: Omeškanie je veľkou škodou pre občanov, lebo už najmenej o dva roky dlhšie mohli bezpečne na cyklotrase športovať. Teda náš hotový projekt a pripravené financie pán primátor zneužil na body pre seba.ˇ

Robo Horvath :( | 23-08-2013 21:14:49
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 20:57:15
No ale prave v tomto ma Vranovic pravdu. A viem ze Tomcanyi bol prave proti variante Sered a preto sa to aj natiahlo. A to viem na 100% lebo som to pocul z jeho ust a zatial mam sluch ok.

Tak skús potom napísať kto je debil v cyklotrase.....A napíš to ozaj ,kto to celé spískal,či bol K.. Vranovič alebo Tomčanyi...Asi tu bude debil čitatel a ostatn...sú čistí...dakujem za také SOL...
pre vsetkych | 23-08-2013 21:25:42
a nezda sa vam ze teraz by sme sa mali my podakovat p. Bartovicovej , pretoze nebyt toho podakovania tak toto vsetko co sa tu pise, a co napisal p. vranovic by sme vobec nevedeli. Teda aspon ja som to vobec nevedela ako to je. Co vsetko tu tymto co nemaju chochmes ani reagovat, predosle vedenie pripravilo a oni to len dokoncili a teraz sa biju do prsov co pre mesto urobili.
Robo Horvath :( | 23-08-2013 21:14:49
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 20:57:15
No ale prave v tomto ma Vranovic pravdu. A viem ze Tomcanyi bol prave proti variante Sered a preto sa to aj natiahlo. A to viem na 100% lebo som to pocul z jeho ust a zatial mam sluch ok.
Robo Horvath :( | 23-08-2013 21:07:19
Vidime ze to tu citaju aj poslanci a dokonca aj Tomcanyi a aj tu reaguju, sice anonymne len nejako nemaju zaujem komunikovat pod svojim menom. A je mi to fuk ze je to priehladne.
Ach tie vase zabukovane super zmluvy a zodpovednost ziadna.
Mam pocit ze niekedy by ste mali za ne visieť na kandelabroch.
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 20:57:15
Slová p .Vranoviča: Omeškanie je veľkou škodou pre občanov, lebo už najmenej o dva roky dlhšie mohli bezpečne na cyklotrase športovať. Teda náš hotový projekt a pripravené financie pán primátor zneužil na body pre seba.

Toto sú slová p.Vranoviča...Viac ani netreba...
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 20:45:21
Robo Horvath :( | 23-08-2013 20:05:59
A co branilo Tomcanymu a jeho dozoru navrhnut aby sa tam dala pod ten asfalt aspon ta posrana cierna folia aby ta zelina tam neprerastala a nenicila ten asfat?

Asi nič,ale Vranovič sa tým chváli,a ani neodpovedá!!!,a ja na mieste Tomčanyho by som si nechal vyžrať tie
jeho sračky čo sem nasral do tohto článku...Veď cyklotrasu podľa neho , vytvoril a pripravil ON...
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 20:33:09
Pre Roba Horvátha
Hovori sa ze okolo pi*i a peňazí sa toči svet. A Sered nieje výnimkou ale prave naopak. A urcita skupinka si moooc dobre spocitala a uvedomila ze na ucte mesta bola za Vranovica v celmu slusna suma. Ktora ked mu nepodporili ziadne mozne investicie alebo projekty tak zostane do dalsieho volebneho obdobia no a potom sa uz len k tomu uctu dostat. Nuz a tak sa aj stalo. Len treba mat otvorene ocka a sledovat cez koho firmy a zakazky sa odlievaju peniazky.
Takto to je, len tu prosim vas nerobte z obyvatelov tupcov.

Nerobím sledujem čo sa tu buduje a stavia za posledné roky,možná že som ozaj ako Tá p.Bartovičová,čo vidí na vlastné oči čo sa v Seredi buduje a ak Vy máte nejaké pochybné čachre ,machre primátora a poslancov nášho mesta,okamžite dajte podnet na Políciu...A ak v tom išli aj poslanci (a nie je ich málo za p.Vranoviča tak prosím,ak dáte podnet ako s hrzavou vodou hneď sa pridám...)
Ala, ale ;-) | 23-08-2013 20:26:27
Pán akože Horváth , je to už dosť priehľadné. A pre Vás ,dozor na cyklotrase ,čo myslíte kto ho doviedol do Serede a zabukoval preňho zmluvy dopredu ?
Nie Tomčáni ale VRANOVIČ.
Ale to vy dobre viete , že ? Ste aspoň schopní napísať pravdu , že Dozor je Vranovičov človek z Trnavy?
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 20:14:30
Pre Robo Horvath :( | 23-08-2013 19:35:07

Pan Hulin kolko clankov alebo reakcii sem vlozil pre obyvatelov a svojich volicov Tomcany?
Neratajme ten predvolebny.
Presne o tom to je, :Vranovič sem pleskne článok,kde je článok aj o ňom,reakcia žiadna..Marek Lovecký ktorý kandidoval na primátora nula bodov...,kde je odpoveď terajšieho primátora..)Uplne s Tebou súhlasím,kde je reakcia??? Proste Mesto Sereď si myslí že SOL je obyčajný štváč..
Robo Horvath :( | 23-08-2013 20:05:59
A co branilo Tomcanymu a jeho dozoru navrhnut aby sa tam dala pod ten asfalt aspon ta posrana cierna folia aby ta zelina tam neprerastala a nenicila ten asfat?
Robo Horvath :( | 23-08-2013 19:57:12
Hovori sa ze okolo pi*i a peňazí sa toči svet. A Sered nieje výnimkou ale prave naopak. A urcita skupinka si moooc dobre spocitala a uvedomila ze na ucte mesta bola za Vranovica v celmu slusna suma. Ktora ked mu nepodporili ziadne mozne investicie alebo projekty tak zostane do dalsieho volebneho obdobia no a potom sa uz len k tomu uctu dostat. Nuz a tak sa aj stalo. Len treba mat otvorene ocka a sledovat cez koho firmy a zakazky sa odlievaju peniazky.
Takto to je, len tu prosim vas nerobte z obyvatelov tupcov.
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 19:44:04
PRE Dano | 23-08-2013 19:15:54

Prečítal som si v ňom výroky, ktoré si súčasný primátor nezaslúži. Prečo?
Lebo cyklotrsu sme mali pripravenú až po stavebné povolenie s dostatkom peňazí už v roku 2009.

Ak si čítal pozorne... Lebo cyklotrsu sme mali pripravenú až po stavebné povolenie...
Takže super sfušovanú ,a aj za Tvoje Eurá..Takže??? Kto sa podpísal pod trasu,sfušovanú,kde rastie burina,a odlamujú sa pásy asfaltu akoby po nej prechádzali kamióny...
Robo Horvath :( | 23-08-2013 19:35:07
Samozrejme ze sa treba pýtat Tomcanyho. Ked sa tu realizavala cyklotrasa tak Vranovic bol uz mimo hry. Len neviem preco Tomcanymu neporadili odbornici co k nemu chodia na kavu a davaju mu rozum.

Pan Hulin kolko clankov alebo reakcii sem vlozil pre obyvatelov a svojich volicov Tomcany?
Neratajme ten predvolebny.
Normálny človek | 23-08-2013 19:32:01
Normálny človek, ak je unesený z práce primátora nevyvalí euráče za inzerát, ale ide a osobne poďakuje primátorovi.
Je to tak ľudské, bežné a normálne.
Dano | 23-08-2013 19:15:54
Pán Hulín. Nie je Vranovičova chyba, že rastie zelina na cyklotrase. Veď sa robila za Tomčányho. On a jeho ľudia zabezpečovali stavebný dozor. Čo Vranovič navozil na hrádzu odpad a potom ho prikryl asfaltom, alebo to bol niekto iný? Vranovič pripravil projekt, proti ktorému bol Tomčány. Nakoniec bol pre terajšie vedenie mesta dobrý na to, aby sa mohlo chváliť cyklotrasou. Za to že zvrzali realizáciu, za to neviňte Vranoviča ale Tomčányho. On je v konečnom dôsledku šéf.
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 19:02:31
Vážený P.Vranovič,budete aj reagovať na článok ktorý ste sem
dali????
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 18:53:26
A za tú Vašu slávnu cyklotrasu ,ktorú ste vraj pripravili,by som sa vôbec ani nehlásil.Burina rastie veselo ďalej,a ak si zoberie Miloš alebo Ivetka fotoaparát,tak od Stredného Čepeňa po pár metroch na Sereď, nafotí fotky ako sa asfalt jáme po dĺžke, niekedy aj 1.5-2 metre...A to po nej nejazdia ani kamióny,ako po cestách čo som písal nižšie...
Ľuboš Hulín | 23-08-2013 18:38:21
Narazil som v Sme .sk na článok http://komentare.sme.sk/c/6905289/ako-dostat-kamiony-tam-kam-patria.html.. (Kamióny chodia aj tam, kde nemajú čo robiť. Poškodzujú pritom majetok samospráv a otravujú obyvateľom život. Štátu sa s takýmito priestupkami zatiaľ veľmi nedarí vyrovnať.)
Ministerstvo dopravy avizuje novým zákonom v zásade tri základné potreby. Dostať kamióny na tie cesty, kam skutočne patria. Zvýšiť výber mýtneho a dať mu zreteľnejší rozmer spravodlivosti. Zlepšiť vymožiteľnosť práva tým, že reálne porušovanie pravidiel zo strany autodopravcov bude možné aj reálne trestať.
A teraz sa pýtam ja ! Máme dvoch + 1 poslancov VÚC z mesta Sereď!!! (plus starosta D. Streda ).Otázka ? Prečo od Šulekova (Hlohovca),stále jazdia preťažené kamióny cez naše mesto....Darmo sme dali značky smerom na Hlohovec a MSP kontroluje pri kaplnke kamióny(zrovna včera tam stáli),keď smerom od Hlohovca k nám veselo jazdia aj kamióny z Polska a Maďarska...A to nerátam kamióny značiek ako IL,TO,PN,Tn a proste všetko ,čo ide od severu.Každý deň chodím do práce smerom na Šúrovce ...
A zabudli ste spomenúť chodník do H. Čepeňa ktorý sa staval za Vás..Korčuliari a cyklisti by Vás určite pochválili za tak odfušovaný chodník,a nehovoriac o ceste pri chodníku,ktorá sa po prácach na chodníku odlamuje...
A nakoniec. Pani BARTOVIČOVÁ Vám to jasne napísala v príspevku ,,Zdržiavam sa väčšinou mimo mesta Sereď a bola som uchvátená rozkvetom, ktorý som videla.
Stálo mi za to, zverejniť pár pochvalných riadkov, lebo si myslím, že sa to patrí. Neurobila som takú vec prvýkrát.
P. primátora terajšieho vôbec nepoznám a ani mi vo sne nenapadlo, že bude zverejnenie môjho uznania čo i len jediný človek v meste považovať za "kúpenú predvolebnú kampaň".
Poďakovanie v mene občanov považujem za krásne a pozitívne. Je naozaj táto spoločnosť už tak zvrátená, že niekoho urážam tým, že v jeho mene poďakujem a pochválim?
Netušila som, čo spôsobím, je to hrozné....
A tak to vidím bohužial aj ja.Jednoducho po posledých volbách v Seredi sa toho zmenilo ozaj ,,trochu´´viac ako za posledné roky...
P.S. Pán bývalý primátor,chýba mi tu (ak ste sem dali tento článok) Váš príspevok do diskusie...Inak to vidím ozaj ako Vašu predvolebnú kampaň do VÚC,kde ste s dvoma poslancami ( tak povediac z nášho mesta ,prd spravili. (Viď kamiony v našom meste a v Dolnej Strede...)
Pre slepcov | 23-08-2013 18:22:00
Len slepec nevidí, že Sereď ide k lepšiemu.
Len slepec nevidí, že Vranovič je závistlivý a zlostný starec.
A len hlupák s napoleonovským syndrómom uverejňuje horeuvedené halucinácie súdruha Vranoviča.

Boh nás ochraňuj pred oboma!
Obcan | 23-08-2013 17:09:43
Ono je skor problem ze ste pochvalila primatora v mene VSETKYCH obcanov,ale asi nie kazdy v meste je aj jeho priaznivec,takze tych sa to dotknut mohlo.
Ak niekoho chvalit verejne,tak len v mene svojom,pripadne urcitej skupiny ludi,ale hovorit za vsetkych obyvatelov mesta je trocha odvazne...
Inak Vam samozrejme nazor nikto brat nemoze.
BARTOVIČOVÁ :-) | 23-08-2013 16:11:15
P.S. Vážený pán Vranovič. Bezodnú peňaženku rozhodne nemám, pracujem vo verejnej správe a beriem "obyčajný" plat.
150 euráky vynakladám na prospešnejší účel, napr. keď príde za mnou zúfalec, ktorý prišiel o prácu a nemá z čoho prežiť a kúpiť chlieb svojim deťom. Vtedy obetujem 150,- Eur, aby som mu pomohla. Môžem si to OBČAS dovoliť, lebo živím už len samu seba.
Za pochvalu vo Foreku som poctivo zaplatila z tej mojej "obyčajnej" výplaty a omnoho menej, než je suma, ktorú uvádzate. Do nejakého daňového priznania tento účtovný doklad možno použije nanajvýš tak smetiar, ktorý ho možno našiel v smetiaku.
Zdržiavam sa väčšinou mimo mesta Sereď a bola som uchvátená rozkvetom, ktorý som videla.
Stálo mi za to, zverejniť pár pochvalných riadkov, lebo si myslím, že sa to patrí. Neurobila som takú vec prvýkrát.
P. primátora terajšieho vôbec nepoznám a ani mi vo sne nenapadlo, že bude zverejnenie môjho uznania čo i len jediný človek v meste považovať za "kúpenú predvolebnú kampaň".
Poďakovanie v mene občanov považujem za krásne a pozitívne. Je naozaj táto spoločnosť už tak zvrátená, že niekoho urážam tým, že v jeho mene poďakujem a pochválim?
Netušila som, čo spôsobím, je to hrozné....
Napriek všetkému však dúfam, že až na pár jednotlivcov, moje uznanie väčšina obyvateľov prijala bez pofidérnych demagogických, človeka nehodných, vysvetlení.
Úprimne Vám prajem p. Vranovič krásny zvyšok leta.
Bartovičová
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-08-2013 15:37:51
Mišo | 23-08-2013 15:12:21 | - mozno staci rozmyslat prakticky. Listovat, ist trosku dozadu - netreba moc daleko, len tak kustok k SN a inzercii, suvislostiam a tak... - ved inteligentny clovek porozmysla, nie? ;-)
Mišo | 23-08-2013 15:12:21
Je k neuvereniu, že niekto len tak zo svojho vyvalí 150 éčiek len preto, aby poďakoval primátorovi. Podľa mňa začala volebná kampaň. Teraz už len čakám, kedy a odkiaľ sa vykľuje ďalší ĎAKOVAČ. Že by Majko vypísal súťaž, kto presnejšie trafí dátum ďalšej ďakovačky? A kto uhádne aj meno, ten bude hviezda.
hombre | 23-08-2013 14:43:42
clovek | 23-08-2013 11:09:22, čo si tým chcel povedať? že to čo je v príspevku o 23-08-2013 11:04:24 nie je pravda?
Robo Horvath :) | 23-08-2013 14:27:29
Podla mnozstva komentarov sudim ze tento clanok budi značny zaujem obyvatelov o pravdive informacie a je dobre ze sem tento clanok pan Vranovič dal. Niet horsieho ako ta jednostranna demagogia aka je v SN a este to aj platime.
anonym | 23-08-2013 11:13:06
Enriko | 23-08-2013 10:39:23, vieš neobyčajne presne mieriť!!
clovek | 23-08-2013 11:09:22
budme troch presny a este si zabudol napisat, kolko ludi chodi do parku teraz a kolko tam chodilo predtym.
Buďme trochu presní | 23-08-2013 11:04:24
pre "Námestie ? | 23-08-2013 08:21:56" :
1) Ideu rekonštrukcie Nám. Slobody priniesol v apríli 2009 do Seredi vtedajší premiér R. Fico pri stavaní mája so spriatelenou politickou družinou. Vláda totiž slabo čerpala prostriedky z eurofondov na tento účel.
3)Finančnú podporu naozaj rozbehol V. Vranovič či sa to už niekomu páči alebo nie
3)arch. Král sa len chopil dosť nečakanej ponuky a bez súťaže zosmolil štúdiu, ktorú potom vtedajší poslanci v eufórii schválili bez akejkoľvek odbornej kritiky.
Len tak sa mohlo stať, že namiesto fontány máme napájadlo pre kačice, že WC majú tvar z obdobia končiacej Rakúsko-Uhorskej monarchie, že takmer zo storočnej lipovej aleje zostalo len torzo a ... Asi ani netreba ďalej pokračovať. Tak ešte raz, zvyknime si hovoriť paravdu a pomenúvať veci tak ako boli.
klasik | 23-08-2013 11:04:19
najlepsi bol vranovic, ked stale bluznil o elektrarni na Vahu a ako budu plavat zaoceanske parniky po Vahu a prepravovat tovar zo Ziliny. este sa tesil, ze zaplavi celu Porondu, ale ze kvoli tym parnikom sa to oplati.
Enriko | 23-08-2013 10:41:15
Inak príde mi to strašne smiešne a trápne, taká tá silená populistická reklama nasadených ľudí.. :D ale za peniaze a moc všetko! :D bleeee
Enriko | 23-08-2013 10:39:23
Neviem čo sa tu naťahujete, je nad slnko jasné že súčasný primátor má na prvom mieste svoje blaho, svoje dobré meno a blaho svojich blízkych, či už rodinne alebo obchodne. Žiaľ robí to veľmi okato a blízkosť firiem uvedených ako sponzori je jednoznačná, otázne je za čo je tomu tak.. ale to asi všetci tušíme :) . Skrátka využíva svoju moc naplno. A teraz ho poďme chváliť.. Alebo to chvália len tí čo z toho niečo majú.. ;)
kaštieľ | 23-08-2013 09:39:11
najväščiu zásluhu na postupnej obnove kaštieľa má pán Matis a ľudia okolo Občianskeho združenia Vodný hrad. To sú ľudia, ktorí v úzadí bez veľkého kriku neustále vo svojom súkromnom čase pracujú, vybavujú a venujú svoju energiu pre jeho záchranu
Pre Miro | 23-08-2013 09:07:15
Vranovič zabezpečil pre toto mesto z vonkajších zdrojov asi 100 000 000 Sk, ktoré v tomto meste aj boli preinvestované. A okrem toho, mesto investovalo ďalšie desiatky miliónov korún zo svojich zdrojov. Ale to asi nechcete vidieť, ani počuť. Tento tým robí dobrú PR reklamu. To Vranovič nerobil. A preto sa zdá, že títo robia a Vranovič nerobil. V skutočnosti toto vedenie ani zďaleka neinvestovalo v tomto meste toľko peňazí, ako sa investovalo za Vranoviča. Zato títo predávajú mestský majetok takou rýchlosťou, že keď si nedajú pozor, ani si nevšimnú a predajú si aj stoličku pod riťou.
Seeker | 23-08-2013 08:55:33
Každá sviňa pozerá do svojho hrantu !!!
daniel | 23-08-2013 08:26:53
Pán Vranovič,nahodili ste tu vskutku vďačnú tému! Zasa je o čom vypisovať.
Námestie ? | 23-08-2013 08:21:56
Ideu námestia priniesol do mesta Arch. Král aj s luďmi ktorí vybavili na to Eurofondy. Križovatka pri Hutníku bola jedna z najstarších na Slovensku a projekty na rekonštrukciu sa robili ešte za primátora Lehotu. Za 8 rokov primátorovania a poslancovania vo VÚC sa urobilo žalostne málo a najlepšie pre Sereď sa stalo , že táto etapa neschopnosti pre Sereď skončila.
MIro | 23-08-2013 07:54:37
Pán Vranovic za 8 rokov skoro všetko pripravil ale akosi nemal cas skoro vsetko zrealizovat, kazdeho pol roka sa zobudi a pripomenie nam to.
Dakujeme budeme si to pamatat.
Anonym | 22-08-2013 23:11:50
Vlado, a teraz na dobrú noc tú o Popoluške. ;-)
Vlado pre Otazka | 22-08-2013 22:53:54
O Sokolovni by som radšej pomlčal. To nie je práve najšťastnejší projekt :-))) A čo sa ostatných komentárov týka, bohužial, Vranovič sa pričinil o rozvoj mesta viac ako ktokoľvek iný. Toto vedenie sa venuje najmä tomu, koľko sa vrazí do futbalu a bohužiaľ nemá ani toľko slušnosti a odvahy aby sa postavilo za ľudí v kauze ako bola špinavá voda. Ale chápem dotyčných, ktorí ich budú velebiť a píšu sem chválospevy, lebo väčšina z nich drepí na Msú a trasú sa o stoličky, ktoré by radi posunuli iným - členom rodiny alebo kamarádičkom. A dalšia vec, čo chvíla sú tu Vianoce tak treba sa zapáčiť, nech sa dobre delia odmeny za další rok nič nerobenia a prázdnych rečí.
marek | 22-08-2013 22:35:54
V najbližšej dobe sa v Seredi začne pretriasat trávnik na štadióne. PR správa v spriaznenej tv sa pripravuje. :)
ja123 | 22-08-2013 18:29:13
A je taky isty poslanec VUC - regionalny politik - dochodca za peknych par stovak € posl.platu mesacne.
obcan | 22-08-2013 17:33:25
vranovic bol super primator, len prazdne reci a skutek utek, cisty prijem ,cista ruka. typicky slovensky politik - priam reprezentacna vzorka.
xxxxxxx07 | 22-08-2013 17:24:33
pred volbami primator slubil vyriesenie dopravy v meste a nic . kamiony behaju veselo bez kontroly, nikoho to netrapi ale reklama vo foreku bola pekna.
pre obcan | 22-08-2013 16:12:40
zabudli ste spomenut to hlavné ,mestský bytový podnik mestská s.r.očka.
Obcan | 22-08-2013 15:57:35
Ako vidim tak sa nam uz zvolebnieva a budu pribudat prispevky byvalych aj terajsich ...
Majitel tejto stranky to presne predpovedal-stranka zacne sluzit ako reklama zadarmo pre tych co si budu chciet este zachrochtat pri korytku...
A dokonca tu pisal aj pan z uradu-do verejnej diskusie (co inak pod svoje clanky zakazuje prispievat ,,anonymom,, hoci anonymny hlas vo volbach mu nevadi...)
Co sa projektov tyka,nik nemoze povedat ze by sa nedialo za ten cas nic,len je otazne ako kvalitne a aj ako spominal byvaly primator,kto ten dany projekt zacal.
Ale neda mi nenapisat o niektorych spomenutych projektoch:

Kancelaria prveho kontaktu-uplne zbytocne vyhadzovanie penazi,doteraz to slo,skor mi to pripada ako ,,trafika,, za zasluhy,pripadne dosadenie,aj ked nemozno upriet ochotu a snahu pracovnicok.

Kastiel-upravy a cistenie: a kto bude teda brany na zodpovednost za dany stav,komu bude zosobnenych tych 15 kontajnerov ???

Amfiteater-detto,preco sa nechal zarast tak ze bolo treba vyssich nakladov ako keby sa priebezne udrziaval ?
Co sa bezdomacov tyka-boli vystahovani,to je pravda,hned vedla do kastiela,byvala budova muzea,alebo som videl nieco ine ?
Je leto,uvidime kolko ich tam bude zas v zime.

Vybudovanie parkoviska Perlovka: Mesto postavilo parkovacie miesta pre miestnych v budove,to sa dnes osetruje tym ze realizaciu plati majitel-tusim majitel budovy vedla Hokejky musel urobit parkovanie na vlastne naklady.
Sme rovny a rovnejsi ???

Revitalizacia namestia: Predrazena zakazka,vypilenie aleje lip,len preto aby volna plocha dala vyniknut namestiu,detaily nedotiahnute,kopec chyb narychlo hladenych za pochodu atd...,ale ludia su vraj spokojni,takze je to len moj nazor.

Cyklotrasa: Tu nieje o com,totalna fuserina a len archiv SOL mi raz da za pravdu ze to bude neskor pruser a som zvedavy komu zosobnia skody.
Inak sa tu pisalo aj o tom ze bolo terajsie vedenie proti,neviem posudit,ale ako vidim prisvojuju si to.

Mestska policia: Uplne zasita,ale asi to tak vyhovuje.

Cukrovarska a nevymahatelny dlh: Takze ak aj ja nebudem platit aj moj bude nevymahatelny ?
Alebo sme zase rovny a rovnejsi ???

Nova cesta do parku k amfiteatru: Cesta odnikial nikam.
Opodstatnenie by mala ak by bol funkcny kastiel,alebo aspon ten amfik,inak zatial vyhodene peniaze,ktore sa mohli pouziat napr.na spominane zle cesty v skolkach atd...

Co sa tyka ostatnych projektov,neviem ktore vedenie kedy s ktorym projektom zacalo,ale po kritike treba aj napisat ze ano,za tohoto vedenia je vidiet najviac prace,predsa len sa to mesto trocha meni,da sa povedat ze pozitiva prevysuju nad negativami,to vsak neznamena ze clovek si nepovie nazor aj na to zle,lebo to je to na co treba davat pozor,pripadne to skusit vylepsit,zmenit...atd...
Ten článok | 22-08-2013 15:50:39
Ten článok vo Foreku mi pripadá ako čistá politická reklama pred voľbami primátora. Treba vždy len nájsť niekoho, kto sa za úplatu, či nejaký iný benefit na to podujme. Myslím, že do volieb bude toho ešte veľa. Veď v budúcnosti vždy sa niekto nájde, komu sa nejaká tá stovečka zíde.
Pavol Kurbel | 22-08-2013 15:40:21
Ľuboš bolo by férové, keby si teraz napísal, čo všetko z toho čo si vymenoval sa pripravilo za predchádzajúce volebné obdobie. A tiež napríklad v nedeľu som išiel po hrádzi do Dolnej Stredy a to prepojenie cyklotrasy som si nevšimol. Sú tam len nasypané kamene. Obidvaja sme boli poslanci aj v minulom období, takže by bolo fér priznať, že sme tie 500 eurové odmeny nebrali úplne zadarmo, alebo sa mýlim? A aj s tými cigánmi to máme tak isto obaja na triku. Je pravdou, že to dotiahol do konca Martin, za čo má u mňa veľké plus.
p. Veselický, | 22-08-2013 15:31:31
spomínate parkoviská a čo budete robiť s mini parkoviskom na Čepeňskej ulici pri nájomných bytoch? Je tam iba jeden zúžený vchod a východ pre autá. Dosť často tam musí dochádzať záchranka pre starých ľudí a autá tam parkujú aj mimo miest označených na parkovanie. Je to dosť nepríjemné ak sa obyvatelia bezohľadnosťou druhých nemajú dostať ako domov. Postavili ste byty ale nerátali ste s parkovaním. Situácia je tam viac ako alarmujúca. Za bytovým domov je veľký priestor, ktorý bol niekedy plánovaný na stavábu garáží ale parkoviska. Spomenien iba situáciu, ktorá sa stala : na prázdnom parkovisku p. Vranovič cúval a napriek tomu zhodil smetnú nádobu. Autá sa tam najmä cez víkend otáčajú na "cm2". Tak sa pýtam postavili ste byty a kde majú ľudia parkovať. Viete aký sa tam nachádza počet bytov a rodín? Prosím podte si to vyskúšať. Ďakujem za verejnú odpoveď. Andy
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-08-2013 15:28:43
Ľubomír Veselický | 22-08-2013 14:53:01 | - skutocne vysoko inteligentna prezentacia citatelom SOL.

Lubos, oficialne som Ta v krizovej situacii s vodou v mene media vyzval, aby si zasielal ZA MESTO nie za seba, ci za Martina aktualne informacie. Nie pre mna osobne, ale pre citatelov. Ziadal som Ta vo verejnom zaujme nie ako Luba Veselickeho, ale ako predstavitela mesta, hovorcu a poslanca MsZ.
Na informovanie ludi cez SOL si sa s prepacenim oficialne vys*al. Tvoju odpoved som uverejnil.

PR rozhovor s Tebou - uplne jednostranne podany som nechal tak, len som ho okomentoval - na buduce fakt PR clanky a rozhovory su na SOL spoplatnene.

Teraz si sa akosi rozpisal - znovu - nemam s tym problem, no kontaktuj ma pred tym, SOL Ti nepatri a ved vies, SN je o uplne inom. Sice ani tie Ti nepatria, no mas na ne zatial priamy dosah, takze o tom neskorej a v inom samostatnom clanku.

Kedze SOL sa namiesto slubovanej systematickej informovanosti obyvatelov mesta, obcanov a volicov ignorujes, musi zasiahnut autorita a dorazne Ta upozornit na Tvoje prava, ale aj povinnosti, ku ktorym si sa verejne na SOL v minulosti niekolko krat zaviazal a ktore uz dlhu dobu systematicky nedodrziavas a porusujes.

Z tohto dovodu Tvoj prispevok stahujem a ak ho chces mat uverejneny, kontaktuj ma prosim pred tym. To sa tyka aj buducnosti.

Nebudem Ti pripominat Tvoje verejne sluby a zavazky, to necham na Tvojich ostatnych volicov. Ja budem aj dalej dohliadat na to, aby SOL nebolo zneuzivane ci vyuzivane jednou stranou.
Ak ma vedenie mesta zaujem reagovat na clanok Vladimira Vranovica, ma moznost oslovit ma, rad dohodnem adekvatny sposob, ako rovnocenny clanok do media bezodkladne dostat.
.... | 22-08-2013 15:24:40
pán Veselický, spočítajte koľko týchto akcii, čo ste vymenoval, bojkotoval súčasný prímátor a jeho supotnici za vedenia mesta inými primátormi. Budú Vám stačiť obe ruky? Koľko rokov bol súčasný primátor poslancom a k čomu dopomohol ako poslanec? Len asi k zdevastovanému arealu pre cyklotrialistov na Cukrovarskom sídlisku.
hombre | 22-08-2013 14:59:00
Na p. exprimátora sa toho zosypalo dosť aj počas vykonávania jeho mandátu. Podarilo sa mu naše mesto dostatočne "zviditeľniť" napr. zabudovaným káblom v bytovke. Za to, myslím sa môže poďakovať "odborníkom" ktorých mal okolo seba. Jedno je však pravda, ktorú nemožno prehliadnuť. Neprivlastňoval si nápady iných a neťažil z predpripravených akcií, ako to robí súčasný primátor aj so svojou družinou. p. Lehota mu nezanechal nič, na čom sa dalo budovať. A zdá sami p. Vranovič, že oná pani Bartovičová by asi mala značné potiaže vytiahnuť doklad o zaplatení za zverejnenie svojho chválospevu v mene nás všetkých.
Ľubomír Veselický | 22-08-2013 14:53:01
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
ajaja | 22-08-2013 14:46:16
Ja neviem či mám krátku pamäť ale p. Vranovič nebol náhodou dve volebné obdobia po sebe primátorom? -za osem rokov sa toho dalo spraviť ,,,,, oj oj oj..... či nie?
JaNa | 22-08-2013 12:46:50
Nech si píše kto chce čo chce, ak je ochotný/á si za to ešte aj zaplatiť, ale vážená pani si mala uvedomiť jednu vec: Ďakovať v mene všetkých občanov mesta NEMÁ právo.
Ak mám potrebu sa niekomu poďakovať, urobím to vo svojom vlastnom mene a osobne.
anonym | 22-08-2013 12:27:27
...a ja som si myslel, že odišiel.....
Anonym | 22-08-2013 12:22:15
P. Učitel , nestrapňujte sa ešte viac,. Mali ste odísť do zabudnutia už dávno.
gulak | 22-08-2013 11:08:54
Najväčšie zásluhy tu majú občania mesta,že majú toľko trpezlivosti,že zatiaľ ešte nevyhádzali celé mestské zastupiteľstvo von oknom...
pre Jozef Vavra | 22-08-2013 11:08:33
som toho isteho nazoru p. Vavra. este ste snad mohol dodat, ze sucasny primator nedosiahol nic spolocne s arogantnymi poslancami.
Jozef Vavra | 22-08-2013 10:19:29
Absolutny suhlas s Vranovicom. Tomcanyi si prisvojuje to, co sa pripravilo este pred nim a sam sa takmer na nic nezmohol.
Robo Horvath :) | 22-08-2013 09:54:27
Pre: Robert Horváth (prepožičal som si tento anonym) | 21-08-2013 23:18:32

Na buduce nemas môj suhlas a daj si meno ake chces a pokial si niekto spaja meno Robo Horvath a Vranovič je to blbost a nemame spolu nic spolocne. Ja len triezvo posudzujem doterajsiu realitu.
Pre postreh, anonym | 22-08-2013 09:45:54
Príjem oboch primátorov je myslím porovnateľný.

Vranovič reagoval na článok pani Mgr, takže to s volebnou kampaňou Vranoviča nemá nič spoločné. Keby nebol článok, nebola by reakcia. Ale asi to má niečo spoločné s volebnou kampaňou na primátora. Ten koho sa to týka, asi začína masírovať mozgy. Je síce rok pred voľbami, ale lepšie skôr, ako neskoro.
postreh | 22-08-2013 09:38:14
tento článok mi pripadá ako reakcia na dotknuté EGO ... ak má pán bývalý primátor pocit, že niekto platenou inzerciou poďakoval verejne v tlači za úspechy niekomu inému tak má takú istú možnosť to vyjadriť platenou inzerciou aj on...myslím si že tie financie na to má len je otázka či ich aj podobne vynaloží ?...apropo bolo by zaujímavé porovnať aj odmeňovanie súčastného primátora a bývalého primátora...myslím si, že aj toto by pre bežného občana bolo zaujímávé čítanie
Tonka | 22-08-2013 09:32:12
Žeby mestská úderka už prišla do roboty?
Anonym | 22-08-2013 09:25:40
Za Lehotu sa pripravil a zrealizoval priemyselný park a Vranovič bol kde?Ale peniaze boli a sú dobré za dane.Okydávať všetkých predchádzajúcich primátorov Bena, Lehotu,teraz Tomčániho a poslancov , v tom je Vranovič neprekonateľný. Hlavne nájsť vždy dôvod prečo sa to nedalo a vinu hodiť na tých druhých. Čo priniesol tento poslanec VÚC do Serede a ostatných obcí ( Šoporňa, Šintava, Vinohrady, Pata, Zemianske Sady a pod. ?)
´ Plagáty pred voľbami ´ .

Voľby do VÚC sú blízko a toto je kampaň jak vystrihnutá. Kandidáti :
Vladimír V., Palo K.,Miloš M, Sláva K. Očeknuté - zatiaľ.
občanka | 22-08-2013 09:19:36
dávam palec hore p. Vranovič , je to presne tak ako ste to napísal. Konečne to niekto takto výstižne , jednoducho a zrozumitelne napísal. Teraz v meste vládne iba pár poslancom ktorí to všetko riadia a ten jeden pod primátorom čo tam zakladá tie všelijaké prímestské s.r.o. a správy majetku
anonym | 22-08-2013 08:56:24
pre.Robo Horvath :) | 21-08-2013 23:55:27 no ja naozaj obavam, ze pan Vranovic sa ozyva...po odmlke ....koli bliziacim sa volbam. Nie je to tak, pan poslanec VUC? Uvidime to na intenzite vasich prispevkov. Ved tok vzdy doteraz tak bolo.No a uz sa s tym raz vyrovnajte , ze pri 4-ročnom mandate je to tak, ze niekto niečo dokončí rozpracované, začaté , naplánované. Potom tiež naplánuje rozpracuje, zacne, pripadne dokončí ... a takto dookola
a nasledne v dalsom volebnom obdobion alebo niekto další pokračuje . Tak nerobte zo seba hrdinu práce...Pred vami sa robil priemyselný park, z ktorého plynú peniaze do rozpočtu mesta doteraz (dane).. a ine veci .
shelley | 22-08-2013 08:19:14
Najlepšie to mali komunisti, ktorí vládli 40 rokov, a tak im nikto nemohol brať ich "zásluhy" za rozvoj mesta, okresu, kraja, štátu. Teraz po štyroch rokoch vládnutia systémom čihi-hota, sa veľmi ťažko dokazuje miera zásluh jednotlivých funkcionárov. Doporučujem na každú takúto stavbu umiestniť tabuľku s presným popisom zásluh: od- do ten a ten X, a od - do ten a ten Y. Ale nezúfajme, takýto stav je aj v inde, napr.parlamente, každý si dobré privlastňuje a so zlým obviňuje iných. Taká je už mentalita človeka. A iba silná osobnosť sa vie nad tieto "problémy" povzniesť.
Mišo pre otázka | 22-08-2013 07:36:50
Pokiaľ viem, tak križovatku pri LIDLI projektovo pripravil Vranovič.( A tiež rekonštrukciu križovatky pri Hutníku.) A to trvá viac ako dva roky. Tomčány ju ale zrealizoval. Prečo sa sokolovna nezrealizovala za Vranoviča? No lebo vedenie klubu nemalo záujem. Až keď zmenili názor, až potom to bolo možné za podmienky, že budova sa stane majetkom mesta. A to dlhodobo tvrdohlavo odmietali. S cigánmi máš pravdu.Predtým neplatili za smeti a teraz platia. Za vodu neplatili a či teraz platia to nevie ani Tomčáni. Zmluvy majú s vodárňnami a tak si zavolaj na vodárne a dozvieš sa či platia. Ale v každom prípade nerobia nový dlh MsBP.
obcan | 22-08-2013 07:29:25
pan Vranovič mohli ste vsetko pripravit, ale nic nezrealizovali ludi nezaujimaju papiere, ale viditelna robota v meste
Otázka | 22-08-2013 07:21:45
Prečo za Vranoviča sa nedala a bola zakázaná kosiť muzeálna záhrada a Julo Matis si ju kosil sám a za Tomčányiho to ide?

Prečo za Vranoviča cigáni nemuseli platiť za výyoz smetí teraz musia?

Prečo sa Sokolovňa nedostavala za vranoviča , ale až teraz?

Prečo križovatka pri OD Lidl sa nedala postavit
Palo | 22-08-2013 00:00:58
Suhlasim s p. Vranovicom, sucasny primator sa len vezie na tom co uz bolo davno pripravene. Stacilo to len realizovat. Ktokolvek by bol teraz primator, tak by si zlizal smotanu. Zatial ale terajsie vedenie mesta nic nespravilo, co nebolo pripravene. Vlastne stale robi to co poslednych dvadsat rokov v zastupitelstve. Nic.
Robo Horvath :) | 21-08-2013 23:55:27
Uz viec krat som to tu pisal ze Martin berie aj urodu ktoru nezasial.

acdd | 21-08-2013 22:16:39 ma absolutnu pravdu nakolko som bol svedkom takejto debaty.

pre: pre acdd | 21-08-2013 22:24:52 ale zato teraz ma to zazracne tlacitko ktorym najskôr tych poslancov osprosty a potom ovplyvni a to az natolko ze tahaju za jeden povraz a nalievaju nim nekontrolovane miliony do futbalu a basketbalu.

Pan Vranovič vitajte na SOL aj ked trosku neskoro a dufam ze to nieje iba kvôli blížiacim sa volbam do VUC :)

Tiez sa cudujem tej vrucnej reklame pani Bartovicovej, jedine, ak bude mat prihlasku na tom skolskom výberovom riaditelskom poste. Alebo to bude skutocne zalubena primatorova fanynka.
Registrovaný Milan Gedeon Milan Gedeon | 21-08-2013 23:30:13
Po prečítaní spomínanej reklamy vo Foreku som bol prekvapený, ako mohla p. Bartovičová uviesť prejavenie vďaky súčasnému primátorovi V MENE VŠETKÝCH OBČANOV. Je to, ako píše aj Mgr. Vranovič, šírenie nepravdy.

To, že cyklotrasa, námestie, obnova kaštieľa nie je zásluha súčasného primátora je viac než jasné. Veď, ako by to za tak krátke obdobie stihol. A napr. pri výstavbe námestia bolo veľa negatívnych ohlasov na umiestnenie verejných toaliet. Vtedy, ak si dobre spomínam, p. Veselický povedal, že umiestnenie sa nedá zmeniť kvôli projektom z roku 2009, čiže na tom určite pracovalo predošlé vedenie.

Nechajme sa prekvapiť, čo dá p. Tomčányi mestu za svoje obdobie okrem cudzích návrhov a nápadov menšieho rámca. Aby sme aspoň po finančnej stránke zostali aj naďalej na prvých priečkach.
Pre acdd | 21-08-2013 23:22:50
Aj križovatku pri Lidli , aj pri Hutníku, aj cyklotrasu , aj opravu cesty 1/62 ,aj chodníky a cestu do parku aj hajzle pri Perlovke ,aj cigánov aby platili za vodu,aj námestie,aj sokolovňu aj to všetko chcel vranovič urobiť, len ten tomčáni vedel stlačiť naraz 19 tlačítiek a vranovič nemohol.
Robert Horváth (prepožičal som si tento anonym) | 21-08-2013 23:18:32
Súhlasím s ..., príde mi to veľmi smutné, ako niektorí ľudia senilnejú.
hombre | 21-08-2013 22:54:31
Pre: "pre acdd | 21-08-2013 22:24:52" tie zázračné tlačítka fungujú aj dnes..A ak sa náhodou také tlačítko pokazí, zatiahne sa ručná brzda a vyhlási sa 15 min. prestávka.. Ako naposledy na mimoriadnom zasadaní MsZ v júli.
acdd | 21-08-2013 22:31:49
Nesedel som medzi nimi, takže neviem, ale od kamaráta , bývalého poslanca viem, že veľmi vehementne presviedčal aj ostatných o svojej pravde. Na čo má samozrejme nárok, ako každý iný poslanec.
pre acdd | 21-08-2013 22:24:52
a to on mal zazracne tlacitko ktorym prehlasoval ostanych 18 poslancov ? nebude skor problem, ze niekto nevedel vobec vychadzat s poslancami a presvedcit ich o tom aby tahali za jeden povraz ?
acdd | 21-08-2013 22:16:39
Keby Tomčányi nebol proti cyklotrase, tak sme ju mohli mať minimálne o dva roky skôr. Jeho heslo bolo najprv na Kaskády až potom na Šúrovce. A preto, že to nebolo podľa neho, bol proti výstavbe.
.... | 21-08-2013 22:03:08
to fakt neviete čo už máte do dobroty riešiť? kydať na primátora Tomčányiho?? A čo keď boli spravené návrhy?? On to všetko zrealizoval! Tak si stále oňho neobtierajte ústa...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign