Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Ako povestný hlas v púšti?" - iba občan a teda volič má právo určiť pravidlá

Miloš MajkoDátum20. 03. 2012 13:20:05TémaREDAKCIA
200

Včera som si v diskusii na  SOL pod materiálom týkajúcim sa  nakladania s rozostavanou  Sokolovňou prečítal výčitku  jedného z čitateľov.  Nemôžem ju hodnotiť negatívne a ani pozitívne, je však pre mňa ponaučením vo veci uverejňovania komunikácie s vedením mesta viac menej okamžite ako sa udeje.

Takže o ktoré príspevky sa jedná?


"Jozef | 05-03-2012 12:31:57 |
pomaly presiel tyzden a pokial neratam prispevky p.Kurbela, ktory bol sice proti, ale hlasoval za a prispevok Bystrika, ktoreho proceduralny navrh to vlastne rozbehol, obcania mesta sa oficialneho vysvetlenia a odpovedi na svoje otazky nedockali.
To im uz ich "volici" za to nestoja?
Aha, vsak nie je pred volbami, tak naco si drat hubu.

Vazena redakcia SOL, ked nie oni, tak aspon Vy sa pokuste vydolovat odpovede od "otcov mesta", ktorym sme docasne zverili spravu nasho majetku do ruk.
A ja ako ich volic a obcan tohoto mesta Vas poprosim o odpoved na tychto strankach (SOL) a nie niekde skrytu v mnozstve dokumentov u sudr. Zincicu, alebo v SN, ktore vyjdu niekedy po podpise zmluvy.
Dakujem."


"Jozef | 19-03-2012 08:01:48 |
zacinam si pripadat ako ten povestny hlas v pusti.
Pred volbami (tymi komunalnymi) sa tu kandidati pretrcali " jak zobravi mnísi" a pytali si moj hlas do volieb.
A ja som im ho, niektorym dal.
S tym, ze sa mne a aj ostatnym volicom budu zodpovedat, ze nas budu o zavaznych krokoch informovat. A aj nam to slubovali. A?
A trt.
Redakcia SOL im tu poskytla priestor a ja, somar naivny som veril, ze sa za to odvdacia. (urcite som nebol sam).
A teraz to vyzera, ze ani ta redakcia nejavi zaujem o to, aby sa v mene svojich citatelov pytala, rypala a nedavala niektorým spat.
Či?"

Jozef, nie ste naivny somar. Pre upresnenie - prednostu  MsÚ  Tibora  Krajčoviča  som osobne telefonicky kontaktoval ešte v piatok na obed, teda krátko po uverejnení  predmetného článku a to so žiadosťou o poskytnutie stanoviska k predmetnej veci. Telefonicky sme sa dohodli na stretnutí o  17.00 hodine, čo sme si následne upresnili v zmysle, že nevie kedy sa vráti z  Bratislavy, ale ozve sa a rozhovor vykonáme. Ja som navrhol, že ak by to nevyšlo v piatok, sme ochotní prispôsobiť sa aj v sobotu.  Súhlasil.

V piatok sa neozval a ani v sobotu asi  do  15. hodiny. Preto som mu napísal  SMS  s tým, že čas beží a víkend sme plánovali stráviť inak, ako čakaním na rozhovor od piatku. Prednosta skutočne obratom odpovedal  SMSkou a následne  som samozrejme reagoval aj ja. Zariadili sme sa podľa prednostovho vyjadrenia a čakali sme na pondelok na nim avizovanú tlačovku pre médiá. A čakáme dodnes. Žiadna ani e-mailová a ani telefonická pozvánka nedošla. Chápem, čas letí. Aj mne.

S prednostom sme sa stretli náhodou pri oceňovaní policajtov  ministrom vnútra  SR  Danielom Lipšicom. Vyjadril sa, že majú kopu starostí s  Voľbami do  NR SR. Aj to chápem. Aj voľby sú však za nami.

Jozef, som vydavateľom novín, na ktoré mesto  Sereď   finannčne za ich existenciu neprispelo na náklady jediným centom. Za symbolické nájomné máme k dispozícii priestor na štúdio, ktorý je využívaný výlučne na akcie verejnoprospešného charakteru.  Napriek tomu sme mestu nikdy neodmietli vyhotovenie žiadneho materiálu, prostredníctvom ktorého  chcelo občanov informovať o čomkoľvek. Veľa krát, vlastne vo väčšine prípadov sme  na akciách boli sami my - zadarmo, vo vlastnom voľnom čase a na vlastné náklady. A to napriek tomu, že mesto  Sereď si už roky objednáva služby v oblasti informovania občanov u iných médií a to dokonca ani nie zo  Serede, ale z  Galanty a  Nitry. A tie následne preberajú podklady od nás. Absurdné?  Nuž, v  Seredi je snáď niečo možné považovať za absurdné?

Necítim sa byť investigatívcom, ktorý bude prenasledovať poslancov  MsZ, vedenie mesta či úradníkov. Noviny  dávajú priestor  Vám občanom. Vy ste si zvolili poslancov  MsZ a vedenie mesta. Vy ste im tým umožnili komunikovať tak, ako komunikujú a konať tak ako konajú. Je na  Vás, či veci zmeníte.

My sa aj naďalej budeme snažiť urobiť všetko preto, aby ako poslanci  MsZ tak vedenie mesta pochopili, že občan - volič určuje pravidlá chodu spoločnosti, v ktorej žije a že volič volil svojich zástupcov do samosprávy preto, aby mu slúžili a nie aby občan slúžil im.

Ešte raz sa ospravedlňujem za to, že som si nevšimol  Vašu otázku, na odpoveď ktorej máte ako občan tohto mesta nepochybne nárok. Za pozitívne považujme nové rubriky, ktoré zriadime za účelom ešte lepšej komunikácie občanov s vedením mesta a poslancami  MsZ prostredníctvom novín.

V prílohe uverejňujem  SMS komunikáciu s prednostom úradu  (považujem ju za verejnú a oficiálnu) a v následnom materiáli anketu, v ktorej sa občania voliči môžu vyjadriť k obľúbenosti  jednotlivých poslancov  MsZ. Ako ankety, tak otázky na kompetentných budú pokračovať. Ako som napísal už na úvod - čas letí.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre:Danko L. | 26-03-2012 18:19:23
Ešte jedna stavba okrem spomínaného kupaliska je v Seredi,rozostavaná škola na Komenského.Je to ako katakombi a čo s tým bude dalej?To určite nepredaju ako kupalisko....
Neskutočné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 26-03-2012 18:13:32
Na šport toľko eur?!!!!Preboha aký šport?!!!!Kto všetko z toho ťaží?!!!Je veľmi ťažká doba a toto sa mi zdá ako provokácia,ved aj druhí potrebuju peniaze!!To je mesto ozaj také bohaté?Potom,ked príde niekto s návrhom na niečo,nebude to z čoho dotovať lebo .......
Jozef | 26-03-2012 13:25:36
na tento rok - v rozpocte mesta:
pre oblast mladeze -- 3000 eur priklepli 2 700
pre sport -- 100 000 eur priklepli 85 950
anonym | 26-03-2012 12:37:52
Ten šport žerie už roky priveľa financií. V meste už iné aktivity pre mládež ako šport neexistujú? Ja by som podporil aj SOL, pretože tu mám promtné informácie a nie v SN. I keď pre starších ľudí sú SN tiež informačným zdrojom.
Jozef | 26-03-2012 08:22:20
a teraz nieco aktualne:
Prerokovanie a vyhodnotenie žiadostí o poskytnutie dotácií z rozpočtu mesta Sereď pre TJ a ŠK so sídlom v Seredi na rok 2012 v zmysle VZN č. 5/2006, spracovanie návrhu rozdelenia dotácií

Uznesenie č.10/2012
Školská a športová komisia odporúča schváliť p. primátorovi prerozdelenie dotácií nasledovne:

AŠK Lokomotíva Sereď 28 500 €

dotacie pre ostatne SK najdete na strankach mesta.

taketo ponuky sa skutocne neodmietaju.
50 rokov + dotacia. super
Jozef | 26-03-2012 07:40:02
Ľ. V. 27-05-2010
Keď ma ako priateľa pred viac ako dvomi rokmi oslovil pán Miloš Majko, aby som vyjadril svoj názor na jeho zámer zriadiť webovú stránku seredonline.sk a stal sa prispievateľom, netušil som, ako bude o dva roky táto stránka vyzerať. Nemal som ani predstavu, v akom rozsahu sa zmocní mediálneho priestoru nášho mesta. Už som to raz napísal a píšem to znova. Je skvelé, že postupom času sa spolutvorcami tohto média stali ľudia rôznych profesií, s veľkým záberom záujmov a najmä schopnosťou ponúknuť svoje videnie života mesta všetkým návštevníkom tejto stránky. Je to ohromný posun k širokej informovanosti a priznám sa aj silnou motiváciou pre mňa osobne, aby som využil svoje informácie z "kuchyne", ktorú v tomto prípade predstavuje činnosť našej samosprávy, ktorej som členom. Je veľmi dobré, že svoje miesto medzi prispievateľmi majú mladí ľudia ako napríklad Iveta Tóthová, Peter Szabo, Lukáš Valentovič a ďalší. Sereď aj vďaka nim a ostatným, ktorých som nemenoval, žije svojim plným životom. Vďaka bohatej štruktúre spolutvorcov sa dozvedáme o vzdialených krajinách (príspevky pána Sklenára) dianí v školách, akciach súvisiacich s činnosťou knižnice DK a ďalších. Seredonline.sk je unikátnym príkladom dobrovoľnej spolutvorby vysoko aktuálneho média, ktoré nemá obdobu v širokom okolí. Málokto si ale uvedomuje, že celú ťarchu finančného krytia zabezpečuje jeden človek, a tým je pán Miloš Majko, a že bez jeho základného vkladu by schopnosti všetkých prispievateľov ostali nevyužité. Preto s istou dávkou smútku vnímam odmietavé postoje k požiadavke, aby mesto v rozpočte počítalo aj s podporou seredonline. Pomoc mesta vôbec neohrozuje nezávislosť tejto stránky. Zárukou v tomto pripade je osoba jeho vlastníka, ktorý nielen za uplynulé dva roky, ale ani predtým zo svojich základných postulátov nikdy neuhol. V tomto prípade nemôžeme hovoriť o natiahnutej ruke, ktorá hovorí dajte a my potom dáme tiež. Tu hovoríme o ponuke, ktorá hovorí: "Pozrite, toto sme dokázali, a spolu dokážeme ešte viac."
Erich | 24-03-2012 22:37:11
Pán Kalinai, čo komu bráni vytvoriť si na Facebooku účet pod vymysleným menom, napr. Anonym Seredský III. a naložiť Vám v diskusii toľko, koľko sa do Vás ani nevojde. Uvedomte si, že Facebook je produkt americkej spoločnosti, preto aj takáto diskusia bude v súlade s americkou legislatívou - takže napr. prejavy fašizmu nič porušovať nebudú.

Navyše nerozumiem, prečo hľadáte iný komunikačný kanál - čo Vám na SOL nevyhovuje? Je to dizajn, rýchlosť, štýl príspevkov, alebo len holý fakt, že tu nemáte absolútnu kontrolu? Verím, že aj poslanci MsÚ prejdú evolučnou zmenou - buď sa prispôsobia novým podmienkam, alebo vyhynú. Zatiaľ to vyzerá na koniec jednej éry poslancov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-03-2012 19:50:43
Podakovanie | 23-03-2012 20:32:15 | - srdecne dakujeme za povzbudenie. SOL, uroven novin, ich informacna hodnota a vyznam ako pre mesto tak samotnych obcanov vsak nezalezi iba na mne. Na tvorbe novin sa podiela vela, vela ludi dobrovolne, nielen ze zadarmo, ale do tvorby reportazi, clankov, fotodokumentacie, filmovania a spracovavania videi davaju aj svoje vlastne peniaze a najma svoj volny cas. Bez tychto ludi by noviny boli "hlasnou trubou" jedneho cloveka pripadne uzkej skupiny ludi. O to mne vsak nejde. Stale chcem, aby noviny rovnako sluzili vsetkym obcanom mesta bez rozdielu politickeho presvedcenia, nabozenskeho vyznania a zaujmov. Iba zachovanim nezavislosti, verejnej diskusie a tvorby ludmi roznych nazorov maju noviny tu hodnotu a uroven, na ktoru sme zvyknuti uz styri roky.

Co sa tyka Vasej poznamky voci poslancom MsZ, ich postoj voci obcanom - citatelom hovori o ich urovni a plneni slubov danych obcanom pred komunalnymi volbami.

Vsetci vieme ze noviny su zrkadlom kazdemu z nich. Od primatora mesta cez viceprimatora az po poslancov, ktori v zastupitelstve sedeli do konca uplynuleho volebneho obdobia.

Noviny im budu zrkadlo nadstavovat pocas celeho volebneho obdobia, pripadne obdobia, ktore im bude obcanmi umoznene ich posty zastavat. Nalady a predstavy o riadeni mesta a spolocnosti ako takej su u ludi nevyspytatelne a nie su nemenne... Nastastie. Pockajme teda, co nam donesie buducnost.

Do tvorby novin sa stale moze zapojit ktokolvek, kto splni zakladne kriteria - korektna registracia.
Este raz dakujeme za povzbudenie k dalsej cinnosti.
Podakovanie | 23-03-2012 20:32:15
Tu je vidno,kto ozaj robí svoju prácu na 100%,myslím tým p.Majka.Po prečítaní odpovede p.Jozefovi,vyslovujem veľké dakujeme,pán Majko!Robili by to aj páni poslanci?!Bey ohodnotenia a vo svojom voľnom čase?Určite áno-pred voľbami,akeby dostali hlasy od nás-išlo by sa po starom.Cením si prácu dvoch organizácií,tou prvou su SOL a p.Majko,a tou druhou taktiež práca vo voľnom čase a zachranovanie zvierat OZ TULAK.
Jozef | 23-03-2012 09:08:26
dalsia cast:

M.T. | 27-05-2010
Seredonline je jednoznačným prínosom informovanosti občanov mesta. Spolupráca môže byť prospešná pre obe strany. Mne prekáža hlavne to,že sa nehľadá cesta AKO SA TO DÁ,ale v Seredi sa dobrá myšlienka nepodporí už z princípu,LEBO TO VYMYSLEL NIEKTO INÝ. A potom sa nebude dať odpovedať na jednoznačne kladené otázky vyhýbavo,od veci,arogantne,posmešne,alebo vôbec...Lebo to môže byť zverejnené. Som za spoluprácu mesta so Seredonline ,pretože aj zásluhou týchto novín sa niektoré veci posunuli dopredu.A to už nehovorím o pružnosti a možnostiach do budúcna.
anonym | 22-03-2012 15:38:46
Každý má veľa aktivít finančne ohodnotených a na prácu pre mesto už nestačí dych, sila vôla. Na dvoch, alebo aj troch stoličkách sa sedieť nedá.
Jozef | 22-03-2012 11:32:32
ale zas, aby som "otcom" nekrivdil, oni by aj chceli komunikovat s obcanmi, ale......

JUDr. Irsák
- mal otázku, či sa uvažuje o rekonštrukcii webovej stránky mesta alebo vytvorení novej
stránky
- či sa uvažuje o facebooku mesta Sereď
- ďalšia možnosť , či sa uvažuje s projektom mesto v mobile
- diskusia na webovej stránke mesta neaktuálna

Ing. Krajčovič
- p. Koričanský , ktorý je programátorom bude zabezpečovať všetky úlohy týkajúce sa
webovej stránky mesta , táto bude prerobená, komplexne bude zabezpečovať
aktualizáciu tejto stránky. Otázka facebooku je jednou z alternatívnych riešení
komunikácie. O komunikácii prostredníctvom mobilu sa zatiaľ neuvažovalo. Mesto má
povinnosť zverejňovať a aktualizovať veľké množstvo materiálov, preto je potrebné toto
zabezpečovať cez zamestnanca mesta.

Mgr. Rampašek
- požiadavka - do materiálov MsZ doplniť zápisnice z komisií a odpovede na
interpelácie

Ing. Kalinai
- diskusia prostredníctvom facebooku je neanonymná, podporuje túto možnosť
komunikácie . Facebook by mal slúžiť na diskusiu občanov o problematike mesta .
Webová stránka mesta by mala slúžiť na vyjadrovanie zamestnancov k relevantným
problémom občanov.

zo zapisnice MZ 14.2.2012
Jozef | 22-03-2012 10:53:16
aby moj hlas nezmizol "v pieskoch puste", tak nieco z pred volieb:

"Kto vyhral? Určite nie ten, kto je do svojho poslaneckého mandátu zamilovaný natoľko, že mu prekáža kritika na jeho prácu. Každý verejný činiteľ musí dokázať zniesť kritický názor i keď anonymného diskutéra. Kto prehral? Určite nie prevádzkovateľ internetových novín. Tieto noviny budú existovať aj naďalej a naďalej budú prinášať informácie o dianí v Seredi. Aj o dianí v mestskom parlamente. Ak teda nikto nevyhral a ani neprehral, prečo o tom píšem? Nuž preto, že facku od mestského zastupiteľstva dostala snaha o užšiu prepojenosť medzi tými, čo denne formujú život mesta a čitateľmi tejto webovej stránky. Hľadám motív. Možno nie som ďaleko od pravdy, keď poviem, že interaktivita umožňujúca verejné vyslovenie názoru a polemické debaty nie je pre poslancov, ktorí odmietli návrh zmluvy i poskytnutie príspevku žiadúca. Vládnuť komunite, ktorá je čo najmenej informovaná, je predsa len podstatne jednoduchšie ako s touto skupinou komunikovať, a keď sa ukáže, že kritik mal pravdu, priznať si chybu a napraviť ju.

Problém o ktorom píšem v článku nie je postavený na anonymnosti niektorých vulgárnych diskutérov. Ak by som túto okolnosť vnímal rovnako ako kolegovia, ktorí za tri roky nereagovali na kritiku zastupiteľstva ani raz, tak by som musel byť na čele tých, čo podporu spolupráce odmietajú. Pritom som asi najos.....ším poslancom MsZ. Hodnotu informácií pre drvivú väčšinu čitateľov seredonline.sk dávam ale stále na vyšší post ako kritiku mojej osoby. Ale pozor! Robím rozdiel medzi kritikou a urážkou. ;-)
Ľ.V."

„Hlas volajúceho na púšti“, hlas Jána Krstiteľa, určite nebol príjemným počúvaním, pre tých ktorých kritizoval. Keď hovoril o „haďom plemene“, „stromoch, ktoré neprinášajú ovocie“, „plevách“ (Mt 3, 1 – 12), to všetko boli veľmi presné narážky, ktoré mali svojich adresátov, ktorí im aj veľmi dobre rozumeli.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 21-03-2012 08:42:53
pre tych, ktorym sa nechce dlho hladat povodny clanok: http://www.seredonline.sk/clanky/vyberame-z-redakcnej-posty-prenajom-aj-pre-dalsiu-generaciu/

k sokolovni: pred tromi rokmi, v januari, som pocul prijemnu hlasku "od marca najneskor tam trenujeme". Presli 3 roky a Lokomotiva sa stale tvari, ze vsetko je v pohode a "najneskor od marca trenuju vo svojom".

Len pre pripomenutie: kvoli tejto megafraske, ehm, megastavbe sa zrutila povodna synagoga. Bola sice zdevastovana (zasahmi Lokomotivy), ale bola tam. Teraz je tam rozostavana stavba uz cca 10 rokov... Este par rokov a moze to dopadnut ako siroko-daleko zname seredske kupalisko.
Jozef | 20-03-2012 19:08:41
vsetci chcu moje dobro, ale trt dostanu. Ale paci sa mi, ze sa zacali ujimat ti fotri mesta.
Ale my sme decka nevdacne...
Podtrženo, sečteno! | 20-03-2012 17:49:08
Terajší otcovia mesta nenaplnili očakávania v komunikácii s občanmi ani náhodou. Rovnako za ten čas sa udiali viaceré zvláštne rozhodnutia, ktoré občanom, vzhľadom k obmedzeným informáciám, neboli objektívne a zmysluplne vysvetlené. To potom nahráva rôznym špekulatívnym názorom a polemikám. Problém je v komunikácii. Prečo majú dotyční problém komunikovať?
Postreh | 20-03-2012 16:44:49
Nepripomina Vam to minule obdobie?
"Ano jasne, stretneme sa, dohodneme, vsetko bude."

Pan Majko by vedel rozpravat.

Bojim sa toho , ze "otcovia mesta" sa budu vyhovarat na to ,ze maju vela prace s projektami pre ludi, pre nase dobro, aby sa Sered dostala do lepsieho svetla atd. a nejaky pan Majko ich stale len obtazuje, sekiruje a spomaluje v ich dolezitej praci.
Jozef | 20-03-2012 15:37:54
dakujem Igor, ale vies ako to chodi. V Gothame maju uz obsadene a tak budem doma.
Igor Lehocký | 20-03-2012 15:31:58
Fúha...Jozef, tak to je nepríjemný nášup. Ja si osobne myslím, že je to jednoducho o obyčajnej slušnosti, o obyčajnej ľudskej slušnosti a obyčajného ľudského pocitu, nehanbiť sa za svoje meno, za svoje skutky ak nejaké sú. Komu nezáleží na svojom mene a nevníma svoje pôsobenie cez svoje priezvisko, tam je ťažké hľadať skromnosť, lebo skromnosť je výsadou múdrych. Ja som v živote veľa krát zažil, ako sa vie človek obrátiť o 180 v okamžiku, ako "postúpi" do akejkoľvek funkcie, ale myslím si, že je nutné stále poukazovať na "malých a hlúpych" Slovákov, niet asi inej cesty, tak ti držím palec :-)
Jozef | 20-03-2012 14:54:55
kukam a nestacim sa "dívať".
Ked vtacka lapali, nechceli od neho aby chodil, hladal, pytal sa.
Ked budu lapat nabuduce tak ich poslem do "KEM".(priaznivci Solzenicina vedia)
Teraz len tak z pleziru:

odkazy z minulosti:

Dámy a páni! Pýtať sa je právo, odpovedať je povinnosťou
Ľ.V.

Vážení čitatelia SOL, je slušnosťou reagovať na článok „Otázky pre kandidátov v komunálnych voľbách 2010“, už o to viac, že sú priamo adresovaná tým, ktorí prejavili záujem kandidovať v nastávajúcich komunálnych voľbách.
M.L.

Mám veľa povinností, preto ma ospravedlňte, ak nebudem hneď reagovať. Na primerané otázky , resp. otázky, na ktoré budem vedieť odpovedať , odpoviem.
S.K.

Sme pripravení spolu s pánom xxxxxxx, ktorý nie je členom KDH, hájiť oprávnené záujmy mesta.
P.K.


Vážení čitatelia a prispievatelia SOL. Rozhodol som sa zapojiť do predvolebnej diskusie na stránkach nezávislých internetových súkromných novín. Stále som ale k dispozícií aj na diskusnom fóre našej mestskej stránky www.xxx.sk možno ako posledný mohykán z poslancov MsZ .
P.R.

Milí spoluobčania! Volebná kampaň je v plnom prúde, preto som sa rozhodol k Vám prihovoriť aj touto formou.(SOL)
J.H.


Prečo som sa rozhodol kandidovať? Ak máte oči otvorené, navštívite okolité mestá a potom sa prejdete u nás, začnete porovnávať... Prečo to niekde ide a v Seredi nie? Máme horších ľudí? Máme ľudí nešikovnejších? Tvrdím NIE.
M.T.

Kandidujem za poslanca mesta Sereď z dôvodu, že sa už nechcem spoliehať na sľuby iných. Nechcem aby naše mesto riadili ľudia, ktorí dávajú iba sľuby, sledujú vlastné záujmy a ešte za to aj berú peniaze.
M.S.

Nechcem sľubovať veľké projekty, sama viem, že „jedna lastovička leto nerobí“. Každý projekt v prospech mesta a voličov budem podporovať. Sľúbiť môžem len to, že budem mať uši i oči vždy otvorené. Budem pozorne počúvať svojich voličov a snažiť sa vždy čo najlepšie riešiť danú situáciu.
P.K.

a takto by sa dalo kutrat (dakujem p. Bauer) donekonecna.
Vas byvaly volic Jozef

p.s.: Milosovi M. a celemu kolektivu SOL dakujem.
presmejdil som si nezavisle fora vo viacerych mestach SK.
Asi nikde nie je tak super interaktivna stranka ako toto.

Keby som nemal zodpovednost voci ludom, ktorych mam rad, tak by som prestal pracovat, dal by som sa k bezdomovcom, prestal platit statu a obci a bol by som "Heppy".
p.s.2:
ale predtym by som si dal spravit u mesta a procaru prehliadku.

a este mi neda:
poprosim "otcov" prestante platit tu smiesnu tv, ktora mi ukazuje vase zasluhy a operacie zvieratiek.
INFORMUJTE MA !!! mam na to zo zakona pravo.

a uz posledne p.s. : krizovky uz nie!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign