Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Aj takto pracovala polícia v Seredi?

Igor LehockyDátum30. 08. 2010 14:50:40TémaPolícia

Z rôznych zdrojov a od rôznych ľudí žijúcich v tomto meste som si vypočul o niektorých praktikách policajtov,ktoré bez zábran používali vo svojej práci a preto aj táto odvrátená súčasť práce policajta sa stala "verejným tajomstvom" v tomto meste...žiaľ. A je to úplne jedno,či v priestupkovom konaní alebo trestnom konaní.Pokiaľ teda sa niekto stal poškodeným buď spáchaním trestného činu alebo priestupku voči jeho osobe alebo majetku a mal opodstatnené podozrenie o tom,kým bol poškodený ( kto ho napadol,kto ukradol,kto ublížil na zdravý a podobne) a oznámil svoje podozrenie policajtovi,ktorý vec šetril na Obvodnom oddelení PZ, stalo sa to,že skôr ako bol páchateľ priestupku alebo trestného činu stotožnený,dotyčný sa dostavil za poškodeným buď osobne,alebo inou formou (smskou, telefonátom, mailom alebo inak) pohrozil poškodenému,aby sa nesnažil pravdivo svedčiť,lebo ho bude čakať taký alebo onaký spôsob umlčania,či už fyzické napadnutie,alebo ďalšia majetková ujma. Pokiaľ poškodený oznámi meno podozrivého policajtovi, neostáva veľa možností o tom,kto podozrivému toto musel oznámiť. Tých príkladov o takomto konaní policajtov je asi veľa, niektoré odzneli už aj v príspevkoch ku niektorým článkom zverejnených v seredonline, koniec koncov odhováranie od trestného oznámenia je asi už tiež "verejne známe". Poviem úprimne,že v dobe nie dávno minulej,keď som bol vo funkcii vyšetrovateľa PZ- čakateľa, keby som sa dopustil takéhoto konania o ktorom píšem a dozvedel by sa to môj vtedajší riaditeľ na vtedajšom Okresnom úrade vyšetrovania PZ v Galante, celkom skromne si myslím,že by som bol policajtom ešte asi 24 hodín. Nie je nič horšie, keď sám policajt napomáha zastrašovaniu poškodených ľudí, aby si tým "ušetril" dokazovanie a aby nemusel obviniť páchateľa trestného činu, je to niečo tak zvrátené a absurdné,že takýto policajt by mal byť jeho nadriadeným vyhodnotený ako nespôsobilý na výkon zastávanej funkcie a musí byť z polície prepustený.Každý jeden vyšetrovateľ, ktorý oznámi podozrivému ešte pred tým,ako "podozrivého" vypočuje napr. ako svedka a nevykoná procesné úkony preukazujúce vinu,že poškodený ho označuje ako páchateľa a takto koná s vedomím,že bude poškodenému hrozené zo strany podozrivého, takýto vyšetrovateľ marí spravodlivosť a prichádza do úvahy aj zneužívanie právomoci verejného činiteľa.Svedok nemá právo mať vedomosť o dôkazoch v spise!!! Je nutné o takomto konaní policajtov vždy informovať nadriadených policajta, prokurátora, ktorý vec dozoruje alebo príslušný útvar Inšpekcie MV,ktorý prešetruje nezákonné a protiprávne postupy policajtov a rieši ich. Mlčky strpieť napádanie alebo hrozby osôb,ktoré porušujú zákon nie je riešenie, naopak, stane sa to, čoho sme práve svedkami a polícia prestane byť funkčná. Pre kompetentných potom ostáva zhodnotiť, ako je možné, že o takýchto praktikách policajtov nemajú informácie ich priami nadriadení!


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Igor Lehocky | 05-09-2010 16:46:09
V poriadku, máte časť pravdy. Ja som napríklad poškodeného v trestnom konaní vždy poučil o tom, že pokiaľ by zo strany podozrivého došlo k nejakému ovplyvňovaniu alebo vyhrážaniu sa poškodenému, je to ďalší trestný čin a nastupuje elegantný dôvod na väzobné konanie voči nemu. Je to prípad od prípadu, ale podstata je rovnaká.Mnoho krát nie je nutné vypočúvať podozrivého ako svedka, pretože takáto zápisnica o výsluchu svedka (podozrivého) je po vznesení obvinenia nepoužiteľná. V zásade ale musí platiť a zákon tak postavený je, že vyšetrovateľ musí chrániť svedkov a poškodeného pred atakmi páchateľa.
Igor Lehocky | 04-09-2010 16:26:40
Jak inak a anonym: keď vyšetrovateľ vypočúva svedka ( ktorý je inak podozrivý), je povinný ho oboznámiť v akej trestnej veci bude vypočúvaný, teda musí mu stručne opísať trestný čin, pre ktorý sa trestné konanie vedie. V tomto štádiu konania policajt nemá právo oboznamovať takéhoto svedka, s akými dôkazmi narába resp. aké dôkazy svedčia o jeho vine alebo nevine. Popisovať takýto výsluch nie je dosť dobre možné ( môže sa jednať o krádež, výtržníctvo, ublíženie na zdraví, podvod atď), ale NIKDY by ma nenapadlo oznámiť takémuto svedkovi, aké dôkazy svedčia v jeho prospech alebo neprospech, svedkovi takéto informácie proste nepatria a je to neprípustné ho informovať o dôkazoch v spise!! Mal som na mysli taký stav, že po výsluchu poškodeného, alebo oznamovateľa, skôr ako je vykonaný ďalší úkon, páchateľ vie, kto voči nemu vypovedal a označoval ho za páchateľa skutku.
anonym | 03-09-2010 20:13:40
Je to tak, vo väčšine prípadov je známy nielen poškodený, svedkovia, ale aj podozrivý. A nikto nemusí nič prezrádzať.
jak inak | 03-09-2010 17:23:14
Pán Lehocký, ja len tak informačne. Keď poverený príslušník prípadne vyšetrovateľ vypočúva svedka (volajme ho "podozrivého") akým spôsobom ho má vypočúvať aby neprezradil o čo ide? Podozrivému stačí spomenúť len o čo ide, prípadne kde bol v tedy a v tedy a hneď vie o čo sa jedná. A kde pochybil ten poverený príslušník respektíve vyšetrovateľ?
Igor Lehocky | 02-09-2010 10:16:29
Anonym, nezaťažujte sa zbytočne mojim menom, praktiky niektorých policajtov zo Serede porovnávajte so zákonom alebo s takými policajtmi, ktorí sú slušní, pomáhajú a chránia, slúžia slušným ľuďom, lebo to prisahali a sľúbili tomuto štátu. Kto to nepochopí, nech nie je policajt, lebo napácha neskutočne veľa škôd. Ja som odchádzal od polície v roku 2005 z Prezídia PZ v Bratislave, takže ako chcete porovnávať "praktiky" neviem. Neviem o tom, že by som mal úplného menovca na Okresnom riaditeľstve PZ v Galante, inde neviem, ale nedá sa to vylúčiť. Pokiaľ sa ma slušne chcete spýtať niečo, čo by vás zaujímalo, rád vám odpoviem.
garbiar | 02-09-2010 09:25:14
Zatial este nesudme a nehodnotme policiu co spravila "v nasom probleme", novy riaditel KR PZ zacina pracovat od dnes.
xwx | 02-09-2010 08:18:03
PRE OBCANA- poriadne si precitaj moj prispevok a potom nieco pis dobre?je podla teba normalne ak ta zastavia pri bille smerom do mesta a nasledne ide okoli hliadka vidi ze si kontrolovany ale aby ti spravili nervy tak si ta pockaju pred vravou idu za tebou a pri detskom domove ta obehnu pustia majaky a pytaju si znova to iste??? je to chore ja mam vsetko v poriadku nemam z nicoho obavy ani keby ma kontrolovali kazdy den ale pripada mitoto akosi trosku nie divne ale primitivne fetaci a vozia dalej po meste kradne sa dalej ako sa kradlo ale hlavne ze na hlavnych tahoch je klud len tolko obcan
anonym | 02-09-2010 00:10:32
pan Majko preco nezaradite na front page do sekcie temy aj tenu Boj so zlocinom? myslim, ze bude viacej clankov na tuto temu v blizkej buducnosti. Tento problem tazi sered roky, tak si myslim, ze si zasluzi popredne miesto. Dakujem za vybavenie
sepia | 02-09-2010 00:04:33
odpoved rodakovy ,Mate uplnu pravdu suhlasim s vami,aj z mobelovu cenu len kde je ten vyrok pana lipšica trikrat a dosť,,,možno uplatni inde ale v seredi nie som optimistka ale tomu neverim,,Ale dufam že budu aj v seredi policajti raz ťahať za väčši konec,,ak pan Spišak trochu viacej pouvažuje tak to docieli ale musi mať vyborne počty,,rodačka,.
rodák | 01-09-2010 23:44:17
Pozorne som si prečítal všetky uverejnené príspevky a s niektorými sa stotožňujem a s niektorými nie. Reagujem však na jednu veľmi podstatnú vec, všade sa rieši činnosť policajtov, a ja sa pýtam kedy sa bude verejne hovoriť o činnosti prokurátorov, "nezávislých" sudcov a najmä advokátov, ktorí majú do diania v Seredi a nie len v nej čo povedať. Zastávam názor, že pokiaľ nebude poriadok na týchto inštitúciách, Policajný zbor bude vždy ťahať za kratší koniec. Hovorí sa, že policajti žijú z našich daní a kto preratúva dane advokátov a sudcov za neprimerane nízke tresty u páchateľov trestných činov a recidivistov. V Seredi máme takýchto típkov viac ako dosť, viacerí už za mrežami boli aj opakovane a za krátky čas ich máme s plnou parádou naspäť, toto však je problém justície. Držím palec ministerke spravodlivosti ak to dokáže na Slovensku zmeniť zaslúži 2 Nobelove ceny.
sepia | 01-09-2010 23:04:01
važeny čo tu riešite,?,nemate ine myšlienky,su prislušnici ktory si plnia svoje povinosti tak ako sa ma aj v seredi,no sice bol moment kedy sa prislušnik pri kontrole vozidiel radšej otočil akoby zastavil mladeho vodiča ktory nema ani petnasť ajazdi bežne možno už sa trocha stiahol čo pochibujem ale verim že aj ti čo jazdia bez opravnenia vieme kto asi väčšinou porušuje tento zakon,budu postihovany ale ešte si počkajme,.V seredi je to tak...
xy | 01-09-2010 22:21:07
Anonym ďakujem za odpoveď. Asi ti ide o dobru vec. :-)
pre xy od anonyma | 01-09-2010 21:47:29
vieš, všetko prečo má aj svoje preto. keď nevieš o čo ide a prečo sa to pýtam, čo sa do toho miešaš????????? keby si vedel, že istý p. Igor Lehocký má podobné praktiky ako má obsah sťažnosti čo by si na to povedal? A nechcem ublížiť nevinnému, preto sa pýtam, ale keď zistím, že je to práve on a píše niečo, čo on sám nedodržuje, tak to uverejním. Spokojný????????
xy | 01-09-2010 15:28:16
no pan majko. chcel som poukazat trebars nato: /anonym 31.08.2010 17:57./ nemam nič proti članku p lehockeho.a na tie škarede zoznamky nechodim. Vobec nerozumiem tomu čo ste mi nepisal,ale urazilo ma to, hlava mi to nebere. Už budem :-X
Miloš Majko | 01-09-2010 15:11:48
xy-pre anonyma 01-09-2010 15:06 - mylite sa, asi casto navstevujete eroticke zoznamky. Kazdy autor clanku vystupuje vylucne pod svojim menom a inak tomu nebude ani v buducnosti.
xy-pre anonyma | 01-09-2010 15:06:37
preco ti neda spat kto je igor lehocky? Väčšina sa tu nepodpíše pravým menom. Tak potom o čo tu ide Tebe? Keby sa podpísal Janko Hraško káčer Donald? tých poznáme sú z rozprávky.Bol by si spokojnejší??? ;-)
anonym | 01-09-2010 15:03:02
sice sa kontroluje na cestach ale vlamacky su stale a kradne sa tak ako pred tym. Treba fetakov sa zbabit co za kazdu cenu potrebuju peniaze a je im jedno co bude s nimi ....
Igor Lehocky | 01-09-2010 14:32:39
Anonym, Galanta je malé mesto,to je pravda,zapierať nemá cenu.Na vašu otázku teda odpovedám, že nie.
seredan | 01-09-2010 14:29:53
no co p. Trojak, nejako sa neozyvate. Co je s vami? Dufam ze nebudete hrat mrtveho chrobaka teraz. Poprosim tu odpoved. Dakujem.
obcan | 01-09-2010 14:27:37
xwx pokial mas vsetko ako ma byt, nemoze ti to kontrolovanie vadit. Len nech sa kontroluje vsetko doradu. Tak to ma byt. konecne sa aj tuna daco robi. Len tak dalej.
anonym | 01-09-2010 11:10:04
dobre je to teraz ako to je ! este vycistit predajne miesta drog a bude to ok :) A co som pocul tak minimalne 6 mesiacov to bude takto v Seredi s policajtami.
garbiar | 01-09-2010 09:48:19
Ja som videl hliadky tiez zastavovat auta, ale zeby zastavovali iba "slusnych" ludi sa mi nezdalo. Ale tak vzdy sa najdu individua, ktore budu nadavat a hromozit ak by tu bol akykolvek stav, ja osobne sa v meste konecne citim aspon o trochu bezpecnejsie ale este to bude chciet vela prace aby to tu bolo lepsie.
xwx | 01-09-2010 09:38:48
ak si mysli spisiak ze vycisti mesto tym ze tu budu zastavovat a merat rychlost tak je na omyle osobne ma zastavili za 15 minut 3 krat a to na useku dolna streda-cepenska nemyslim ze to je normalne beriem to uz ako obmedzovanie svojej osoby tych co sa to tyka poutekali a nas tu obycajnych radovych ludi budu jebat za vsetko bravo pan Kurbel bravo pani poslanci tak takto to vycistime naozaj
Miloš Majko | 31-08-2010 21:19:53
Napriek dobre myslenym upozorneniam a ziadostiam z nasej strany ktorymi sa snazime predist protipravnemu konaniu nepoucitelnych diskutujucich, sustavne sa objavuju prispevky v ktorych prichadza k ohovaraniu, vyhrazaniu sa, osocovaniu a zverejnovaniu informacii, ktore nepatria do verejnej diskusie. Su tym porusovane prava tretich stran - inych osob a sustavne su porusovane zakony SR. Upozornujeme diskutujucich, ze v pripade opakovania sa co i len jedneho prispevku ktory nebude v sulade s platnou legislativou, bude diskusia v novinach kompletne zablokovana.
seredan | 31-08-2010 21:28:49
p. Trojak, ak viete o konkretnych policajtoch a ich konkretnych cinoch preco to neoznamite? Naco cakate, kym to nahlasi dakto za vas? Pokial viem, vy chcete kandidovat za primatora. Takto by sa buduci primator veru nemal prezentovat. Ak o niecom viete, mali by ste to ako prvy nahlasit a ist ostatnym prikladom, alebo sa mylim? Ja osobne vas nepoznam, len aj minule ste daco pisali na MP a potom ste sa odmlcal. Neviem ci chcete len zvysovat napatie, alebo o co vam ide. Skuste mi odpovedat prosim. Za odpoved vopred dakujem.
pre p. Lehockého | 04-09-2010 20:59:55
To máte pravdu, ale v mnohých prípadoch, ak je svedok (zatiaľ podozrivý) pred výsluchom oboznámený v akej trestnej veci bude vypočúvaný, vie si dať do súvislosti fakty a je mu jasné kto na neho podal trestné oznámenie. Niekedy to vôbec nie je ťažké zistiť už len z toho o akú vec sa jedná. Tam nepomôže ani tá najväčšia diskrétnosť zo strany policajta.
Jaroslav Trojak | 31-08-2010 20:02:51
Ak sa prestaneme báť a budeme konkrétny vyčistime spolu cely zbor.Je to aj o nás nie len o policajtoch.
zima | 31-08-2010 18:43:31
Myslím, že nie je podstatné kde p. Lehotsky býva, ja ho vôbec osobne nepoznám ale popznám jeho príspevky, ktoré si rád prečítam ako aj ostatné
anonym | 31-08-2010 17:57:31
tak čo, p. Lehocký? nenapíšeš, či bývaš v Galante? čoho sa obávaš? veď nechceme celú tvoju adresu.
anonym | 31-08-2010 17:47:19
To ste naozaj vsetci naivny ? Vsak hlavne kto tu taha za nitky a spolupracuje s grazlami tak to nie su radovi policajti, ale prevazne ich nadriadeni. Vsak je verejne tajomstvo ze nacelnik z Galanty taha s autickarmi zo Serede. Boze, fakt je tu pise bud banda naivnych ludi, alebo ludi, ktori do toho dobre vidia a tu pisu len nejaku obhajobu na svoju adresu a snazia sa problem banalizovat.
seredan | 31-08-2010 14:53:45
v tomto s p. Lehockym suhlasim. Ak ma niekto vyhrady k praci urciteho policajta, nech to oficialne oznami nadriadenemu, pripadne inspekcii. Neni sa coho bat. Hlavne teraz. Kazda staznost sa musi presetrit. Bezduche vypisovanie ze niekoho z policie som videl tam a tam, rozpraval sa s neviem kym je len bezduche osocovanie. Ved policajt toho napr. cigana mohol aj riesit, pripadne vypocuvat k niecomu. Netreba hnet hladat senzaciu a osocovat policajtov ci uz mestskych, alebo aj statnych. Nehovorim vsade sa najdu jedinci, ktory nekonaju vzdy tak ako sa ma, ale hadzat vsetkych do jedneho vreca neni spravne. Najde sa tu aj vela slusnych a poctivych policajtov, ktory vzdy rad pomozu.
Igor Lehocky | 31-08-2010 14:22:59
Napíšem to trebárs aj sto krát: bol by som posledný,kto by ohováral a špinil policajný zbor a v tomto prípade OO PZ Sereď ako celok,lebo celkom presne poznám obsah práce policajta v pozícii vyšetrovateľa.Rovnako to platí aj na OO PZ Sereď,kde verím tomu nie sú všetci v takej pozícii,že im je bližší ten,kto zákon porušuje ako ten,kto je poškodený,ale viete ako to chodí,stačí jeden policajt ktorý takto koná a ľudia si medzi sebou odovzdajú informáciu,že "policajti v Seredi".Myslím,že posledná takáto informácia o tom,že niekto oznámil na políciu nejaký problém a oznamovateľovi sa potom telefonicky ozval dotyčný s vyhrážkami odznela v príspevku tu na SOL. Niekoľko takýchto poznatkov som mal priebežne práve z týchto novín,ale nič som s tým nerobil preto,lebo pre vierohodnosť takýchto tvrdení je potrebné poznať viac takých podnetov,potom je možné brať to vážne.Ak takto koná aj niekto z MP,postup je rovnaký. Nenechať sa zastrašiť a oznámiť to ihneď nadriadeným,pokiaľ možno písomne,vtedy to nemôže ísť do stratena. Namietať,že sa MP dlhšie rozprávala s niekym na Cukrovarskej nie je na mieste,pokiaľ nepoznáte obsah rozhovoru.Vyčítať takúto vec MP nemá opodstatnenie a ani význam.Za každú cenu sa sťažovať je kontraproduktívne a za každú cenu znevažovať je hlúpe,to by som nerobil.
ja | 31-08-2010 13:29:12
Anonym 31-08-2010 06:46 a co ked sa rozpravali. Vies o com sa rozpravali, alebo isiel si popri nich a pocul o com hovoria. Tipujem ze nie. Len si z dialky videl ako sa MP rozpravaju a to ti stacilo. Ach boze, kedy takyto debili uz prestanu vypisovat blbosti. Co si nesiel za nacelnikom nabonzovat ze si videl hliadku hovorit s ciganmi, hmm? Takto tu okydavat moze kazdy. A mozno si sa s tymi ciganmi chcel rozpravaty aj ty, len MP ta predbehli :-D :-D :-D
anonym | 31-08-2010 12:03:24
Bol som na spomínanom mestskom zastupiteľstve a hovoriť o tom, že tam bolo 80% dôchodcov je blbosť. Ja to odhadujem 50% na 50%. Boli tam aj mladí, bolo tam veľa strednej generácie a boli tam samozrejme aj dôchodcovia.Verím, že už konečne sa začnú v tejto republike robiť poriadky. Slušný človek dodržiavajúci zákony a cestné predpisy sa nemusí báť a môžu kontrolovať koľko chcú. Ja som ešte nikdy žiadnu pokutu nedostal, tak načo sa vopred plašiť a poriadok je tu potrebné nastoliť, dúfam, že s tým sa zhodneme viacerí.
pre: strašné | 31-08-2010 11:59:24
Nebudem sa ti ani ospravedlňovať za to čo poviem, lebo nemám prečo sa ospravdlniť. Použijem ešte slabý výraz: "Ty si čistý debil !" Keď si spokojný so situáciou v meste, tak verím, že sa jedného dňa nasťahuješ aj ty ku Grosmanovi, Mirkovi Navrátilovi a spol. za mreže, kam takýto spoluobčania patria a dúfam, že aj konečne pôjdu.
strašné | 31-08-2010 11:28:06
Jedna baba povedal. Zatial tu nepadli žiadne konkrétne dôkazy ani obvinenia, iba samé reči a dohady čo kto kde počul. Také dokáže hovoriť každý. Na mestskom zastupiteľstve bolo 80 percent dochodcov, ktorý aj tak nemajú čo robit cele dni tak sa snažia o velké umelecké dielo, a to vytvoriť z komára somára. Ešte si aj pri tom myslia, že sú chuck noris. A čo sa týka motorkárov tak v daždi sa jazdiť nedá.
anonym | 31-08-2010 11:27:06
len nech zastavuju... otroci si chodia do Seredi hlavne na golfoch a na skodovkach pre tovar... Kto dodrzuje zakon sa nema coho bat.
anonym | 31-08-2010 10:46:20
toto sa deje po celom Slovensku poicajti su banda darmozracov toto su bezne praktiky kdekolvek Sered nie je nicim vynimocna rovnako sa predavaju drogy v kazdom meste takiso aj prostituky stoja kade tade...Serie ma len jedno:to ste vsetci taky obmedzeny ze si myslite ze ta banda tupych hlav(myslim policajny zbor) tu nieco vyriesi? No... videl som ako vyzera v praxi ich boj z organizovanym zlocinom. Pred progresom boli odstavene dve skodovky a jeden stary golf...pytam sa ktory mafian jazdi na skodovke? alebo na 20rocnom golfe? takze v konecnom dosledku si tu ich buzeraciu odnesu ti co s panom Kurbelom a jeho problemami nemaju nic spolocne. ...a ked sa pan "deriem kolena v kostole" chce hrat na komisara Cataniho nech zacne v Skalici a Skonci v Cienej nad Tysou...vsade je to v podstate rovnake...mozno ze spasi svet drzim mu palce
návrh | 31-08-2010 08:11:53
ja navrhujem, ked policajti chytia nejakého toho mafiana, cigána aby zavolali vybraného občana z ľudu a ten ho budeš vypočúvať. Takto aspon nevzniknú sprostosti, že policajti sa vyprávali tolko s ním.
re: Anonym 31-08-2010 06:46 | 31-08-2010 07:27:17
Ja ti neviem, ale kto by mal rozhodovat o tom s kym sa policajt pocas sluzby moze rozpravat a ako dlho a s kym nie?? Zriadime nejaku komisiu? Je to na hlavu postavene, ani nevies ci tam nieco neriesili, napr. ci nevytazovali osoby k nejakemu skuku/priestupku...
Anonym | 31-08-2010 06:46:41
A vcera sa pol hodinu MP bavili s ciganmi na Mlynarskej. Je tu otazka, ci maju nejak dane co smu a co nesmu, lebo na tom by nemuselo byt nic zle, ak nemali ziadny zasah, ale radsej mohli hliadkovat. Nehovoriac o tom, ze ak sa kamaratia s podobnymi individuami..
nooo | 30-08-2010 23:10:35
zle pochopene, nie policajti,ale "mafiani".
je to tak | 30-08-2010 23:04:10
pre 30-08-2010 22:24 pisal som ze si nikoho nezastavam ak si pozorne cital!!! mas konkretnu informaciu ze niekoho bezdovodne fyzicky napadli? myslim ze v tejto dobe ked kazdy ma mobil s kamerou si to ziadny policajt nedovoli.... moj nazor nic viac nic menej!
nooo | 30-08-2010 23:00:29
Nech poskytuju informacie ty čo podpisali peticiu. podpisat sa neboja a rozpravat sa boja. Nikto neutoči na OOPZ. čitaj medzi riadkami. poškodeny menia vypovede......
pre je to tak | 30-08-2010 22:55:50
aby nevzniklo nedorozumenie, p. Lehocky poukazal na to co sa v našom meste deje. Na to som chcel poukazat ze fizycky napadaju bezdovodne a nikto ich nepotresta./zastavaš si vagabundov/
je to tak | 30-08-2010 22:52:51
pre 30-08-2010 22:24 ja len tolko , ze cele sa mi to pripada ako dalsi utok na OOPZ. UPOZORNUJEM nikoho si nezastavam... len tolko , ze p. Lehocky je odbornik tak preco tu prebera take veci , ze jedna baba povedala... ved ked ma konkretne informacie o konani jednotlivych policajtov nech to poskytne inspekcii.. hmmm?
pre je to tak | 30-08-2010 22:24:16
niečo sa ta opytam. ked ta niekto bezdovodne fyzicky napadne, kozbije ti papulu alebo ťa doreže,tvoje deti alebo príuznych kam budeš kandidovať ty? /počitam že Dlhé diely/
je to tak | 30-08-2010 22:01:44
pán Lehocký vy ste asi vševed.... mali by ste kandidovať na pozíciu pána boha :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Nebojsa - je pri Galante | 30-08-2010 22:00:30
Pán Lehocký dobrý blog! Len škoda že občania ktorý sem prispeli, neporozumeli meritu veci. Mohol by ste sa častejšie zapájať do diskusii, aby sa prelomili bariery. A ešte k čitateľovi. Vieš čo je citit v našom meste? že ide jesen. A ešte keby si dal dobreho typa čo urobiť z dilermi. Ja mám napad, dajme ich do geta. Treba si davať pozor na deti. DOVERUJ ALE PREVERUJ! To ti nič nehovorí?
anonym | 30-08-2010 21:52:12
Pýtam sa odkiaľ si p. Lehocký? nebývaš náhodou v Galante?
anonym | 30-08-2010 19:04:57
slepota policajtov na Cukrovarskej vedla brany Cukrovaru je asi trvala.. Auta si chodia vo velkom pre tovar k nasim nepochopenym obyvatelom do ulicky smerom h hradzi... Pytam sa do kedy ?
vodičak | 30-08-2010 18:55:45
Ako to fungovalo v galantskom okrese na PP PZ? viem od mojho známeho, ktorému zobrali vodičák a musel ist na preskusanie ktoré nespravil, nasledne ho oslovil policajt, ze staci dat do 500 E a vec je vybavená. Potom sa necudujme ake čudá máme na cestách. A nech potom žije poctivosť.
oliv | 30-08-2010 18:25:17
pre nick-Pisete ,ze pan Lehocky niekoho krivo obvinil. Ale aj vy tu obvinujete pana dekana,ze poslal starsich ludi na zastupitelstvo.Poculi ste ho to hovorit?
re:citatel | 30-08-2010 18:15:04
No s tymi motorkami by som sa nechvastal, je to skor pocasim ako policajtami. Ved uvidite na buduci rok v lete...
citatel | 30-08-2010 18:05:06
Vážený ,,nick,,.Píšete,že na zastupiteľstve boli samí dôchodcovia...Ak ste tam bol,tak ste bol slepý.Ak nie,tak o tom radšej nepíšte.Petícia mala svoj zmysel,už to aj pomaly cítiť v meste.Skoro žiaden motorkár,viac policajných hliadok,pri Perlovke na križovatke málo škrípajúcich gúm áut,...Ešte urobiť niečo s dílermi drôg a bude to dobré.Držím policajtom palce.
alexa | 30-08-2010 17:26:02
nick: vynechaj z toho prosím farára, na omši iba informoval o tom čo sa stalo a nikoho nikam neposielal a nič nerozoberal. Bol si v kostole keď tak dobre vieš čo povedal??? K nám sa už tiež do bytu tlačil nejaký podivný človek a poviem ti, že to vôbec nebol príjemný pocit. Volala som vtedy mestskú políciu a musím povedať, že prišli okamžite. Ak si ale také niečo nezažil asi nepochopíš, ako sa v danej situácii človek cíti.
zase ja | 30-08-2010 17:20:43
ospravedlňujem sa pánovi lebiedzikovi myslel som pána lehockého. Nebol som na týchto stránkach dlhšiu dobu tak som si pomýlil mená pri článkoch. Ešte raz sa ospravedlnujem.
nick | 30-08-2010 17:18:32
pán lebiedzik som zvedavý či viete to čo tu píšete aj dokázať. Ja byť policajtom v Seredi tak na Vás podám oznámenie za krivé obvinenie, a tak isto aj na ostatných čo si tu na týchto stránkach dokazujú aký sú oni poctivý občania. mne sa taktiež stalo že bolo treba niekoho vypočuť k veci ktorú videl ale akoby zázrakom stým nechcel mať nič spoločné. A nehovorte mi že takýto ludia v Seredi neexistujú. Nehádžte Všetkých policajtov. A celá táto kauza je umelo nafúknutá pánom Kurbelom lebo na zasadnutí mesta boli samí dôchodcovia ktorých tam poslal miestny pán farár. A mohol by si aj on vstúpiť do svedomia lebo pokiaľ mne je známe tak on bol ten prvý že nebude podávať oznámenie v istej veci. No a potom prišla omša a zrazu mali na zastupitelstve plno dôchodcov.len toľko som chcel.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign