Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"A" mužstvo ŠKF Sereď pred jarnou časťou sezóny

Igor LehockýDátum26. 02. 2018 20:05:40TémaFutbal
63

Už o pár dní začína resp. mala začať jarná časť sezóny 2017/2018, čas neúprosne letí a pre fanúšikov ŠKF Sereď som si pripravil už dlhšie plánovaný rozhovor s vedením klubu o situácii v kádri po zimnej príprave, ale z rôznych dôvodov sa termín rozhovoru neustále odkladal, tak som si dnes odchytil hneď po skončení tréningu asistenta hlavného trénera Mariána Šarmíra ktorý zastúpil Michala Gašparíka pre jeho pedagogické povinnosti spojené s jeho pôsobením ako učiteľa na strednej škole, s ktorou momentálne absolvuje lyžiarsky výcvik v Tatrách a tak Marián Šarmír nakoniec súhlasil s krátkym rozhovorom. Písal som že 2.liga mala začať majstrovskými zápasmi jarnej časti už nasledujúci víkend, teda 3.- 4.3.2018 ale pre poveternostné podmienky a nepriaznivý vplyv počasia bolo prvé kolo 2.ligy zrušené resp.odložené a tak prvý majstrovský zápas odohrá ŠKF Sereď na domácej pôde o dva týždne s Komárnom a zápas prvého kola v Trebišove sa odohrá v inom termíne.

Pán asistent, pred dvomi týždňami ste sa vrátili s mužstvom ŠKF Sereď zo sústredenia v Turecku, zhodnoťte podmienky prípravy v Beleku, boli ste s nimi spokojní?

Tak, sústredenie v Turecku splnilo svoj účel vzhľadom na to aké podmienky boli tu na Slovensku, dážď, zima takže Turecko čo sa týka tréningového procesu, hlavne tréningových plôch a veľmi kvalitní súperi ktorí nás preverili v prípravných zápasoch či už ukrajinci alebo poliaci môžeme hodnotiť iba pozitívne, kvalitne nás preverili a môžeme z tohto pohľadu vyjadriť so sústredením veľkú spokojnosť a tak ako som to už spomínal, dúfame že túto prípravu pretavíme aj do majstrovských zápasov. Počasie sme mali rovnako veľmi pekné, teploty sa hýbali okolo 18, 19 stupňov, iba jeden deň nám pršalo, ostatné dni veľmi pekné takže na tréningový proces výtečné podmienky.

Ako ste už spomenul, odohrali ste dva prípravné zápasy s druholigovými mužstvami Ukrajiny a Poľska, čo vám ukázali tieto dva zápasy?

Začnem prípravným zápasom s ukrajincami ( Desna ) s ktorými sme hrali prvý zápas, prvý polčas z ich strany veľmi dobrý, silní na lopte, organizácia hry veľmi dobrá, individuálna kvalita každého jedného hráča ktorý bol na ihrisku veľmi dobrá vzhľadom na to že to bola 2. liga ale myslím si že druhý polčas sme boli lepší my, vypracovali sme si aj dosť šancí a myslím si že o ten jeden gól sme zaslúžene vyhrali i keď všetka česť patrí súperovi lebo hral dobre. Čo sa týka poliakov, ( Katowice ) ešte o triedu kvalitnejší súper ako ukrajinci čo ma veľmi milo prekvapila úroveň 2. polskej ligy, boli silní, dôrazní, rýchli, vysoko napádali kde sme s tým mali problémy, ale inak veľmi dobrá previerka pred našou 2.ligou.

Zimná príprava mužstva je na svojom konci, zhodnoťte domáce podmienky prípravy, je káder dostatočne kvalitne doplnený po odchodoch niektorých hráčov a ste spokojní so zimnou prípravou?

Keby sme boli spokojní tak klamem čo sa týka hráčskeho doplnenia, vždy to môže byť lepšie aj s tréningovým procesom, ale čo sa týka kádru smerom von aj do vnútra je to uzavreté, ten káder ktorý bol na sústredení v Turecku tak ten zostáva nezmenený do jarných bojov, do odvety, čo sa týka nových posíl myslíme si aj s trénerom že budú prínosom do mužstva aj keď zápasy v príprave sú úplne iné ako zápasy v lige takže uvidíme a v prvom zápase s Komárnom čo to povie ale myslím si že sme spokojní aj keď nie na jedničku, spomínal som že vždy to môže byť lepšie ale sme tu na to aby sme popracovali na tých nedostatkoch ktoré máme.

Aké máte s trénerom predstavy a ambície s mužstvom pred jarnou časťou?

No, tu o postupe nie je žiadna reč, tu hlavne chceme nadviazať na kvalitnú hru ktorou sme sa prezentovali najmä v domácich zápasoch, kde sme vo väčšine zápasov hrali veľmi dobre, určite chceme divákov potešiť dobrou hrou a rovnako tak mesto Sereď, aby na nás futbalistov bolo mesto pyšné a robili sme mu dobré meno.

Takže ideme obhájiť 2.miesto v tabuľke po jesennej časti?

Veľmi jednoducho sa dá povedať že ideme na postup ale teória je jedna vec a prax je niečo iné, uvidíme podľa úvodných zápasov, keď nám vyjdú prvé 3-4 zápasy, potom sa môžeme baviť na túto tému či chceme skončiť do druhého miesta alebo nie ale momentálne je to tak že si ideme jarnú časť užiť v tom trende ako sme ho odohrali na jeseň takže všetko čo sa bude dať pretaviť do relatívne dobrých výsledkov a už ako sa to celé vyvrbí na konci to necháme na osud.

Pred sezónou 20172018 v lete v jednom rozhovore ste vtedy povedal, že vtedajší káder ŠKF má na to skončiť do 3.miesta v tabuľke, ako teda hodnotíte s odstupom jesennú časť, čo bolo dobré a čo nevyšlo?

Už od niektorých tzv. mojich „ priateľov“ som dostal také štipľavé poznámky o tom, že do novín dávam veľké vyhlásenia že chcem skončiť do 3. miesta, ja som rád že sa to podarilo a že som všetkým tým tzv.“ kamarátom“ zavrel ústa ale hovorím, teraz nemám odvahu povedať ako skončíme po tej celkovej súťaži, kde sú tu mužstvá ako Poprad, Skalica ktoré majú obrovské iné možnosti čo sa týka finančného rozpočtu, tréningových plôch, infraštruktúry atd a my sa im v tom nemôžeme vyrovnať, nie vždy je to o peniazoch, niekedy je to dobre vybraný káder, dobre vytipovaní hráči a keď sa urobí dobrá partia a keď dobre trénujeme v dobrých cykloch tak niekedy môžeme zo zadných pozícií zaútočiť na tie popredné miesta ale hovorím, nejaké veľké vyhlásenia že chceme skončiť do 3. miesta nie sú, proste necháme to na tie prvé kolá ako budú vyzerať a potom budeme riešiť či chceme skončiť vyššie alebo nie.

Zloženie mužstva zatiaľ vyzerá veľmi vyvážene, od silnej ofenzívy cez stred pola až po obranu sa káder javí veľmi dobre, ako ste spokojní s jeho skladbou?

Na základe toho sme si hráčov aj vytypovali či do ofenzívy alebo defenzívy, kde sme veľa gólov dali ale aj veľa dostali lebo pri tých inkasovaných góloch nebola vina iba v obrane ale celého mužstva, mužstvo bolo veľmi útočne naladené ale sme zástancami toho že radšej 4 góly dať a 3 dostať ako jeden gól dostať a žiadny nedať aj keď niekedy je to proti trénerovi na hru a  výsledky negatívne, ale my sme tak nastavení že chceme hrať útočný a ofenzívny futbal a o tom či chalani zvládnu to prepínanie z ofenzívy do defenzívy celého mužstva to už je potom na nás, na trénerovi a na mne v tréningových procesoch, teraz hlavne pracujeme na tej defenzíve celého mužstva, zameriavame sa hlavne na to prepínanie do defenzívy kde máme medzery lebo čo sa týka ofenzívy tam si myslím že je sila obrovská, kde si myslím že chlapci keď budú využívať aspoň z polovice šance ktoré si vypracujú, nemusíme mať obavy z toho že by sme nedávali góly.

Toľko zatiaľ slová asistenta trénera ŠKF Sereď a zostáva už iba vyčkať 2 týždne na prvý majstrovský zápas ŠKF na domácej pôde, kde privítame Komárno 11.3.2018 o 14.30 hod.


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign