Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

1.obeť tohtoročnej zimy

Peter SokolDátum10. 12. 2010 11:01:16TémaMestská polícia
V ranných hodinách oznámil občan na MsP, že vo veľkom parku pri bráne amfiteátra sa nachádza mŕtvy muž. Hliadka na mieste zistila, že sa jedná o 33-ročného bezdomovca Petra K. zo Šintavy. Na miesto bola privolaná hliadka OOPZ a lekárka. Po lekárskej obhliadka bolo zistené, že osoba pravdepodobne zomrela na následky epileptického záchvatu a následného podchladenia. Presná príčina smrti bude určená až po súdnej pitve.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Kňaz. | 18-12-2010 13:16:59
Vážený nechajte tú rodinu už na pokoji už je po pohrebe a po bezdomovcovi.Nechajme na Pána Boha ako zariadi naše životy teraz aj v budúcom roku.Nesúdme aby sme my neboli súdení. Bezdomovec išiel do pekla alebo do očista.Idú sviatky pokoja mieru lásky a odpustenia jeden druhému.želám vám aby ste našli v duši pokoj a neodsudzovali človeka akým bol Peter. Som priateľom a spovedníkom tejto rodiny a viem ako trpeli a trpia za stratou milovaného človeka brata a súrodenca.Budme tolerantnejší k druhým a dajme im pomocnú ruku pri každodennom probléme.Nech vás hreje na srdci pomoc k druhým.
mira | 16-12-2010 19:44:44
PRAJEM UPRIMNU SUSTRAST, poznam jeho,aj jeho rodinu. Jeho cela rodina mu pomahala ako len mohla. Za to že zomrel nemože nikto tak nech niektory neobvinuju jeho a jeho rodinu.Pretože viem že mu matka velmi pomahala. Aj ked byval vonku jeho matka za to nemože.Každy si vybera svoju cestu k životu
anonym | 16-12-2010 18:26:13
pamätám si ho ako stáleho návštevníka baru na Hokejke, ako tam vysedával od rána do večera, na terase, pokrikoval na mladé dievčatá a slintal nad nimi. kto by ho takého aj chcel?choval sa ako by mu to tam patrilo, jeho pitia nebolo konca, sadol si k hocikomu, len aby mu niečo zobral piť. bol nechutný, vystatoval sa, hral sa na hrdinu
Petra | 16-12-2010 16:10:50
Každý len súdi a ohovára... Kto čo nespravil, mal spraviť, chcel, nechcel... Kam vedú tieto reči ?! Peťo je mŕtvy - život mu nevrátime ! Ak ste ho mali radi venujte mu tichú spomienku, ak Vám z nejakého dôvodu nebol práve pochuti myslite si svoje, ale neobviňujte a nehádžte špinu na toho, kto sa už nemôže brániť. Neútočte na rodinu, nemáte potuchy čo je to stáť nad hrobom vlastného dieťaťa !!!
anonym | 16-12-2010 15:58:29
on bol asi inak bohatý človek, keď ho okradla manželka a aj priateľka?! odkiaľ a z čoho na to vzal?veď nikdy poriadne nerobil, nevedel a ani nechcel robiť!aké bludy...
na zamyslenie... | 16-12-2010 12:56:57
Koho pán Boh miluje, toho krížom navštevuje.... O týždeň máme Vianoce, najkrajšie sviatky v roku, niekto ich prežije v šťastí...iný v smútku... Sú to sviatky pokoja a mieru. Mrtvy nech odpočívajú v pokoji...a medzi nami nech zavládne mier
.... | 16-12-2010 12:14:45
To áno, boli vychované všetky rovnako a s čistou materinskou láskou... Verona, Mišela...Kto pozná, nebude mať námietky. *no*
anonym | 16-12-2010 10:43:04
Už uzavrite túto debatu s konštatovaním, že si za to mohol sám. Darmo mu chce niekto pomôcť, keď človek nedokáže pomoc prijať. Rodina sa môže aj potrhať. A ešte pre "inteligentných" - úprimná sústrasť sa vyjadruje, vyslovuje, ale NEPRAJE!
anonym | 16-12-2010 10:20:05
Na toto reagovat musim ja poznam tuto rodinu od 6rokov asi. Petrova mama sa narobila aby mali pracovala mala 5deti a vsetko robila len pre svoje deti vychovavala ich rovnako a vy ju tu obvinujete ze sa nehambite vobec ved kazdy si je strojcom svojho stastia ved mal svoje roky preco teraz hadzete vinu na nu ved im davala vzdy rovnako aj ked uz nemusela vzdy ked prisiel najedol sa umyl sa prezliekol sa a ked mu povedala ze ide zima aby si nasiel pracu vzdy povedal ze on pracovat za take peniaze ako sa tu zarabaju pracovat nepojde.Tak mu zo synom vybavila podnajom v Galante zariadili mu to dali mu peniaze na zaplatenie a on co preto spravil prisla na druhy den a on bez koruny a opiti tak ako mu mala pomoct ked on nechcel sam tak nesudte inych a radsej sa starajte sami o seba lebo neviete ako dopadnete vy .Ja by som chcela mat taku mamu ako ma on.Prajem uprimnu sustrast vasej celej rodine.
Fero | 15-12-2010 21:32:17
Na začiatok by som chcel poprosiť všetkých diskutujúcich nech ho konečne prestanú preberať a tak tiež aj mňa,moju mamu a celú moju rodinu.Všetci tu píšete ako sme mu nepomohli ale nik si nepoloží otázku či tú pomoc neodmietol?.Ja osobne viem že mu mama pomáhala 5 rokov po rozvode popri tom nemal záujem ani chodiť do práce a napriek tomu všetkému mu mama stále pomáhala.My sme mu pomáhali celá rodina ako sa dalo ale to že zostal vonku si vybral sám a nepomohol ani mamin plač a ani moje a sestrine dohovárania.Keď som mu povedal že by mal s pitím niečo robiť,že mu vybavíme liečenie tak mi na to odpovedal že on nepije a nepotrebuje sa liečiť.Nechcem ho ohovárať a ani zhadzovať a už ani súdiť ale bol chorý,tak že je to tak ako to je.Bol to náš brat a mali sme ho radi takého aký bol.Preto by som chcel všetkých ešte raz poprosiť nechajte ho už odpočívať v pokoji a súdenie nechajte na boha.Ďakujem za pochopenie Petrov mladší brat Fero.
anonym | 15-12-2010 19:31:45
Po prvé Súcitím s matkou aj s jeho rodinou. Po druhé niektorý diskutujúci maju bohužiaľ pravdu. Bezdomovec Peter je už na pravde božej.Vážený nesúdte aby ste vy sami neboli súdený aj za svoje slová a názory.
anonym | 15-12-2010 18:21:59
Ja stále nechápem prečo bol bezdomovec, keď mal možnosť bývať v rodičovskom dome. K takejto nezmyselnej smrti vôbec nemuselo prísť. Nechápem, že sa išiel k rodičom umyť, oholiť, najesť, dať sa do poriadku a poďho von na noc do mrazu. Veď tu chýba akákoľvek racionalita.
anonym | 15-12-2010 15:21:01
aká ste vy už len rodina a prežívate "hraný smútok". sestra ide okolo neho vôbec si ho nevšíva, mama mu síce pomáha - ale ako? tým že ho v týchto mrazoch nechala na ulici? dobrá pomoc! aj psa by sme dali aspoň do búdy spať, cez tieto mrazy. no Vám to zjavne nevadilo,že asi zamrzne!MATKA!
anonym | 15-12-2010 14:58:28
NAUČIŤ NIEKOHO PIŤ SA NEDÁ /to je už aká veta?/, jedine kojenca...a to on nebol - bol DOSPELÝ. pil od mlada už po discotékach, zažili sme si ho tam
anonym | 15-12-2010 14:54:59
Čo teraz mama hádže vinu na druhých....? Poznal som aj jeho aj jeho ženu aj priateľku! Najlepšie to hodiť na niekoho iného! Koľko ľudí je rozvedených! Skúsia šťastie ďalej a nežijú ako on. Snažia sa pozviechať a žijú inak! Lenže prečo od neho všetci odchádzali? hral sa na veľkého hrdinu, čo on znamená. Veď hlavne rodina mu mala pomôcť...Matka tá je základ pre dieťa, nech je akýkoľvek...Mal ísť na liečenie už dávno, veď jeho problém s alkoholom trval veľmi, ale veľmi dlho!!!
anonym | 15-12-2010 08:34:21
AKO SA HOVORI KOMU NIET RADY TOMU NIET POMOCI A ZE VSETKO ZLE JE NA NIECO DOBRE.TAKE SOM UZ ZAZILA.TAK UZ HO NECHAJTE ODPOCIVAT.BOL TO LEN CLOVEK AKO KAZDY Z NAS.UPRIMNU SUSTRAST.dufam ze teraz je mu uz lepsie.
mtka zosnuleho Petra Krivošíka | 14-12-2010 23:19:07
predovšetkým ďakujem ludom ktorý nam prejavili uprimnu sustrast,mám nesmiernu bolest a žial ale aj tak chcem odpísat ludom ktorý mojho syna nepoznali tak ako ja a nevedeli v čom bola príčina začiatku jeho konca.bol ženatý,lubil manželku aj dieta ktore s nou má.Lenže jeho manželka,bývalá Jana Krivošíková teraz Havadajová si nezaslúžila jeho lásku!bol by jej dal aj modré z neba.zariadil celý byt no jej bol však všetko málo.Hladala spoločnost iných mužov a pri tejto príležitosty ho naučila pit aby nevedel čo sa deje.Ked sa rozviedli vyhodila ho,z jednou igelitkou nedala mu ani osobne veci!prijala som ho domov,obliekli sme ho,snažili sme sa mu pomoct z každej stranky.lenže on len plakal,že sa sklamal v láske a že ho dokonca ešte aj okradla!!!doteraz ma zariadený byt s jeho nábytkom ktorý udajne predal a prepil.(zrejme ho vyniesol cez okno ked nebola doma pretože nemal kluče od bytu).Ako jej manžel nemal emal u nej ani trvaly pobyt.Slubila mu že ked si ju zoberie za manzelku oficialne že trvaly pobyt mu tam da čo sa však nestalo!po čase ho zo staršou pani Vankovou(jej mamou)vyhodily na ulicu ako psa!ja ako jeho mama som sa mu snažila pomahat 6 dlhych rokov prosila som a plakala aby na nu zabudol a nepil .aby si našiel inu.posluchol.len mal tu smolu že si našiel ešte horšiu ako mal.v decembri som mu zaplatila v galante na 3 mesiace dvoj izbovy byt pretože aj ta mu slubila že budu byvat spolu!a taktiež ho obrala o peniaze a vykašlala sa na neho!a to bol druhy zaciatok jeho konca.vtedy som mohla prosit plakat no nepomahao nič.ale aj tak.ked prišiel domov mal možnost u mna okupat sa,dat sa do poriadku,najest sa a dat si čiste veci a pevne som dufala že konečne si najde robotu a prestane pit a bude človekom akym bol predtym.nepodarilo sa mi to.je mi to velmi luto.velmi som ho lubila ale nevedela som si s nim pomoct,nepomahal ani plač ani prosby,myslela som ked ostane na ulici tak sa spameta.preto sa necitim vinovata žeby som synovi nepomohla mam dochodok iba 140€ a čo som mohla to som muu dala.preto neviem a nechapem ludi ktory odsudzuju nas ako rodinu že sme mu nepomohli.2 dni pred smrtou sa bol u mna najest obliect a pobalit si veci do nemocnice.dohodnuty sme boli na piatok že ho syn odvazie na liečenie s ktorym dobrovolne suhlasil a slubil že v piatok rano pride.žial bohu nestalo.odišiel tam odkial niet navratu.neobvinujem nikoho.neobvinujem ani pani Janu Krivošíkovu-Havadajovu nech jej padne na uzitok čo mojmu synovi odtajila alebo lepšie povedane ukradla nech jej to pan boh vynahradi.neprajem jej nič zleho.nech raz pociti ake to je ked ostane tak bezmocna ako som ostala ja.ostatnych seredanov prosim aby brali troška oohlad na človeka aj ked je bezdomovec lebo v dnešnej dobe sa to može stat hocikomu alebo hociktoremu žeby si to sam zapricinil alebo že by pil.v našom state nieje ziadna socialna istota.o nizsiu vrstvu ludi sa stara malokto.preto by som bola rada keby nikto nekriči hop pokym nepreskočí.a ešte by som chcela dodat že aj ked moj syn bol alkoholik a volal sa Krivošík v živote drogy NEBRAL!!!ďakujem za pochopenie a chcem oznamit že pohreb mojho syna bude v piatok o 13:30 hod. na seredskom cintorine.zaroven dakujem panovi ing.Lubovi Benovi za jeho snahu a pomoc a tiez dakujem panu Majkovi že zachoval uctu k mojmu synovi ako k človeku.preto vas prosim važený sredčania neposudzujte ludi ktorych nepoznate.pred mesiacom a pol som pochovala manžela a teraz pochovavam syna.mam dost svojho trapenia na to aby som počuvala alebo čitala nepravdy o mojom zosnulom synovi Petrovi.vždy som pre svoje deti chcela len to najlepšie.žial bohu človek mieni pan boh meni.ale neruham sa zrejme to bola božia vola a tak to asi mao byt.pretop prosim boha aby mu odpustil všetky hriechy prijal ho na milost a ak mam vinu aj ja na tom nech ma sudi boh a nie ludia.
anonym | 14-12-2010 13:36:06
posledna rozlucka s petom je 17.12.2010 o 13:30 v Seredi
anonym | 14-12-2010 13:14:59
nebol zly chodil som s nim do školy a to ze pil to pomaly kazdy tak mu ajte pokoj a nechajte ho uz este aj po smty ho kritizujete to ze bol na ulicito sa moze stat kazdemu z nas ked viete kedy bude poheb dajte to vedet dakujem
Milan-synovec pre anonym 13-12-2010 19:43 | 14-12-2010 01:03:04
Konečne sa tu na šiel niekto normálny s vyšším iq ako má húpajúci sa koník!Prečo ludia nemožu mať reakcie ako je táto?Ďakujem za prejavenú sústrasť.
anonym | 13-12-2010 19:43:52
Prosím vás nechajte toho chudáka bezdomovca odpočívať v pokoji a nech bol aký bol.Bol to človek a vy všetci uňho hľadáte len to zlé povedzte mi čo vám spravil.Ja sa ho nezastávam ale budme ako ľudia a súcitme s jeho rodinou.Ako napísal pán Majko Zomrel človek a nesprávajte sa ako zvieratá.*loony* *headbang*
sveco | 13-12-2010 17:27:48
Peto bol dobry chalan a to ze bol alkoholik tak to je na slovensku kazdy druhy a hlavne po diskotekach...Su ludia bohaty a su aj bezdomovci tak netreba odsudzovat nikoho...Odpocivaj v pokoji... *loony*
Seeker | 13-12-2010 09:01:26
Poznal som ho dosť dlho nato aby som vedel aký bol. Bol aj mojim dobrým kamarátom, ale svoj život si sk..vil sám! Najprv ubližoval svojim blízkym a potom sebe. EVADO TIMIDUS !
Jan | 12-12-2010 21:06:50
Boze moj ? Co sa to deje s tymto svetom !!! Niekto riesi zdemolovaneho snehuliaka !!!! A t, ze v tomto meste neexistuje ziadna socialna siet, neexistuje ziadna socialna praca, nie je tu komunitne centrum to nikoho netrapi  ! Kto vie ci vobec mesto ma urobeny socialny audit ? Kde su nastroje socialnej prace ? Preco utulok pre ludi v nudzi nemaluju v lete, ale v zime , ked su najtuhsie mrazy ?
pre anonym 12-12-2010 19:46 | 12-12-2010 20:22:57
Pán majko nehnewajte sa ale na toto nereagovat takto sa neda!ty žebrák!ty kto si že ho odsudzuješ?ty ho sudiš a vobec si ho nepoznal!bol pevne rozhodnuty ist na liečenie to ráno ked skonal!mal nachystane veci!12 dni nepil!bezdomovci ho nemali radi preto,že ked išiel k nam domov tak sa vratil čisty najedeny okupany oholeny!vždy ked k nam prišiel mu bolo dane to čo inemu bezdomovcovi nema kto dat!!!tak sa ta pyatm.ake pravo maš ty sudit človeka ktoreho pochybujem že si v živote niekedy poznal a vobec s nim komunikoval?ako ty možeš vedet že drogoval?za to že sa volal Peter Krivošik?to že mal problemy s alkoholom to je pravda ale s drogami nemal absolutne žiadny problem.je zaujimave že odsudzujete tu človeka hlavne tý čo ho nepoznali!prečo skrývaš svoju identitu pod anonymneho autora prispevku?hanbiš sa za seba alebo zasvoj nazor?
anonym | 12-12-2010 19:46:49
Ja sa vám čudujem prečo vás zaujíma taký bezdomovec čo si smrť prispôsobil sám.Tak mu treba že skončil ako žobrák ved pil a drogoval.
Miroslav | 12-12-2010 17:55:09
Bol som asi medzi poslednými, čo sedel spolu s Ing. arch Benom a Petrom. Bolo to vo štvrtok navečer. Pán Beno si telefonicky overoval u lekárov, či Peter dodržal sľub a pôjde na druhý deň na liečenie. Peter bol už pripravený na cestu a prisahal, že ráno odcestuje. Žiaľ, odcestoval tam, odkiaľ už nie je návratu. Prosím neodsudzujte ho hlavne, keď je už mŕtvy. Môžete mať výhrady len vtedy ak ste sa snažili Petrovi pomôcť tak ako pán Beno a lekári.
Lubeno | 12-12-2010 16:39:14
Počkal som si,ako bude prebiehať diskusia o smrti človeka.Priznávam, že ma vôbec neprekvapila - zainteresovaní mlčia a nezainteresovaní vedia všetko!Peter chcel riešiť svoju situáciu, odhodlal sa, možno po mojom dosť tvrdom rozhovore s ním.V pondelok bol u lekárky, v útorok u špecialistu a v ten osudný piatok ráno sme mu vybavili nástup na liečenie.Dal do toho posledné zbytky svojich síl.Tieto sily však narazili na bariéru zo strašnej zmesi pohŕdania, nezáujmu, ľahostajnosti a byrokracie.A bužiaľ tento boj prehrali. Pomohli mu súkromné osoby - celý systém zlyhal, štát+ mesto.Mudrlanti budú písať, že zlyhala rodina - to tu nemienim riešiť.To nech si vyriešia doma vo svojej kuchyni. Musím sa však opýtať - prečo mesto nemá žiadnu koncepciu sociálnej práce, prečo práve teraz útulok pre ľudí v núdzi maľuje - čo títo byrokrati robili v lete? Nemáte kam a komu zavolať, nikto v tomto meste a na úrade nemá prehľad o činnosti nejakej charity. Viem že sa ohradia, čo všetko dokázali a urobili - neurobili nič- nedokázali zachrániť život človeka. Petra vylúčila komunita bezdomovcov, lebo nechcel už patriť medzi nich. My ostatní sme ho vylúčili,lebo ešte nepatril medzi "normálnych" ľudí. Kto si bez viny - hoď kameňom ! Klopte a bude Vám otvorené. Klopali sme, no dvere zostali zamknuté, oči zatvorené,uši chluché a srdcia ľadové.Toto mesto už nemôže klesnúť hlbšie, snažím sa tomu uveriť.Chcem tu poďakovať ľuďom - pani dr.Kayserovej a dr. Solanovi,čo za tri dni vybavili liečenie, Lenke z čajovne, Katke z Pizzerie Lucky, či Dušanovi z Dráčika. Pomohli ako súkromné osoby ,keď systém zlyhal.Vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine. S úctou ing.arch.Ľuboš Beno
Miloš Majko | 12-12-2010 11:51:29
Mílan - piste prispevky v sulade s pravidlami diskusie a usetrite mi 2 minuty mojho casu. Som rad, ze pred hodinou ste to pochopil.
Milan | 12-12-2010 11:05:09
Pán majko ak tu je verejná diskusia nemažte prispevky!to potom nieje verejne.A my sme mu pomahali až moc!Nebudem tu opisovat ake dovody ktore viedli k tej situacii ktore ho priviedli na ulicu!do toho vas tu nič nieje a myslim si že každy to sam velmi dobre vie a aj to mnoho krat videl na vlastne oči ked ste šli okolo neho v meste!tak sa tu neohradzujte vy nezainteresovane psy!nič o tom neviete!to čo sa dialo po tom ako bolo na ulici trvalo už velmi dlho doma!tak sa tu nespravajte ako keby ste poznali vy a nie my doma!vy ste s nim neboli v jednej domacnosti vyše 4 roky tak si zavrite huby s prepáčenim!a pán majko,ak je tato diskusia verejna tak nemažte tento moj prispevok.lebo potom si človek može myslet že to je len pre uzavretu komunitu ludi.dakujem
anonym | 12-12-2010 09:37:14
V prvom rade mu mala pomôcť rodina a synovec, ktorý sa tu ohradzuje.Asi bolo viac dôvodov, že sa stal bezdomovcom. Prečo sa nemohol obrátiť na svojich a prečo mu nepomáhali najbližší, veď ini prví vedeli v akej je situácii a ako to s ním ide. Vyslovujem úprimnú sústrasť.
anonym | 11-12-2010 18:51:04
Pre informáciu niečo z občianskeho zákonníka: Fyzická osoba má aj po smrti právo na ochranu jej osobnosti.
Miloš Majko | 11-12-2010 16:06:37
Zomrel clovek.Diskutujuci, nespravajte sa horsie ako zvierata. Dakujem.
to Milan | 11-12-2010 15:20:06
ako ste mu pomahali, ked bol v poslednom obdobi viacej modry ako biely a na autobusovej stanici pytaval peniaze od ludi
L.D | 11-12-2010 12:55:33
peto bol dobry chlap poznal som ho od malicka este predtym ako bol na ulici dufam ze teraz mu je lepsie R.I.P
jaa | 11-12-2010 08:35:58
škoda že ti nepomohla rodina..nemusel si takto dopadnúť...nikdy na teba nezabudnem..bol si dobrý chalan.. :-(
anonym | 11-12-2010 08:29:08
Peťo je mi ťa ľúto..ale aspoň sa už nemusíš trápiť..bol si dobrý chalan..úprimnú sústrasť rodine..
anonym | 11-12-2010 08:24:25
Bezdomovci keby si zarobili a našli si garsónku v socializovaných bytov takto by nemuseli dopadnúť.Namiesto toho si kúpia alkohol a cigarety a potom to takto dopadne.To je ich chyba a nie naša.
Fero | 11-12-2010 00:57:41
Pre anonym Jaaa si to ty Dusko? A pre ostatnych ako ste prisli na tie drogy? Za to,ze sa vola Krivosik?
viktor | 10-12-2010 20:25:00
peto je mi ta luto,ale aspon sa uz nebudes trapit.bol si dobry chalan ale sk..l si is zivot.uprimnu sustrast rodine:(
pre synovca | 10-12-2010 20:20:52
asi si ho moc nepoznal. mal s tym problemy uz davnejsie
synovec | 10-12-2010 19:44:34
pre anonyma...debilko jake drogy??*loony*ked on bral drogy?vidnop že ho vobec nepoznas tak nevypravaj p!€oviny!!!!!bol to moj stryko a JA VIEM NAJVIAC aky bol!!!!!!!takže laskavo nevypravaj ked onom nič neviš!a patrilo by sa aj ospravedlnit!
anonym | 10-12-2010 12:47:38
Super chalan potom drogy a takto to dopadlo.....uz mu je lepsie :-(
Jaaa | 10-12-2010 12:27:46
Pedro, možno Ti je teraz lepšie. Škoda, že si nikdy neprijal pomocnú ruku. Ale takto si nemal dopadnúť. Nikdy nezabudnem na tie roky, na to, čo sme prežili.
anonym | 10-12-2010 12:03:28
Kto to bol?

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign