Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

„Návod“ ako treba robiť volebný podvod.

Juraj KuklaDátum11. 02. 2016 10:35:12TémaBlog Juraja Kuklu
666

Idú voľby, tak jedna volebná. Je to reálny prípad ktorý sa stal, ako sa dajú zničiť slobodné voľby pod ochranou štátu.

Človek so zdravým rozumom by nemal rešpektovať samosprávu resp. „miestne samovlády, práčky peňazí“ aké vidíme po mnohých obciach. Jedna zlodejčina na druhú a činiteľom sa nič nestane, lebo vraj nekradol úmyselne, nefalšoval vedome, porušil zákon, no nie je to trestný čin ani priestupok a rôzne iné táraniny, ktoré hustia do národa orgány nečinné v trestnom konaní.

Tá o ktorej píšem, naviac vznikla podvodom počas prípravy volieb v súčinnosti s útokmi a zastrašovaním tak, aby nežiadúcim kandidátom bolo za každú cenu znemožnené kandidovať. Občan by sa mal proti tomu v právnom štáte postaviť a má tu dokonca na to až čl. 32 Ústavy SR. Lenže štát až po najvyššie zodpovedné orgány che opak. Núti ľudí aby sklopili uši, podvod akceptovali, aby sa tvárili že sa nič nestalo a zaradili sa medzi stádo poslušných baranov.

Viete aká samospráva je „najlepšia“ najbežnejšia v právnom Slovensku a ako vzniká? No dá sa dokopy niekoľko ľudí, na čele so záujemcom starostom, ktorý che vlastniť súkromnú firmu pod názvom obec, obecný úrad, chce poberať kráľovský, zvýšený plat a naviac voľne podnikať s cudzími peniazmi, požívať moc nad miestnymi podanými a imunitu od štátu.

Je to polo súkromná firma, kde de-facto neplatia daňové zákony, kde zákon o obecnom zriadení nieje zákon, lebo nemá žiadne sankcie, kde sa obchoduje s obecným majetkom, kde neplatí trestný zákon, kde najvyšší trest je upozornenie a márny protest prokurátora, kde sa prelievajú štátne peniaze a peniaze daňových poplatníkov na objednávkach pre miestne mafie a hlavné, nesmie byť žiadna skutočná kontrola a zodpovednosť. Za takúto zlatú firmu, zlatú baňu, sa idú rôzni šmejdi pozabíjať a ak im to niekto che prekaziť, chce to robiť inak a myslí to čestne v tejto samospráve kde sú zákony len dobrovoľné, je nepriateľ štátu a často aj miestneho zmanipulovaného stáda podaných Slovákov, ktorí sa ešte stále klaňajú pánu veľkomožnému „len ma uder ešte silnejšie“.

A teraz si dajme otázku, pre čo toto niekto vytvoril, pre čo to tak dlho, 25 rokov môže existovať a či sa to dá zmeniť? Odpoveď je jednoduchá. Je to pre to, lebo to zapadá do súkolia obrovskej mašinérie, rafinovaného stroja politikov, závislých „nezávislých“ mimovládok, slniečkárov, údajných protikorupčníkov, úradníkov, ktorí neprodukujú, ale len požierajú a rozmýšľajú ako čo najviac z ľudí vyťažiť, ako si ich najviac osedlať. Vytvorili tu „právny členský štát“. Ten by bez tritisíc takýchto práčok peňazí roztrúsených po celom Slovensku a bezprávnych poddaných občanov, nemohol takto fungovať. Len zaplatte pánovi veľkomožnému dane, nič za ne nežiadajte a keď nevládzete alebo odmietate špinavosti, máme tu na Vás prichystanú políciu, závislý súd a hlavne tristo nových súkromných zbohatnutých mocipánov, exekútorov. Už viac ako každý druhý občan v tomto štáte má exekúciu. Je toto normálne?

A či môžu ľudia samosprávu zmeniť? Nemôžu, ak to ešte dnes niekto tvrdí, je totálny blázon (ak tak len v niektorých ojedinelých prípadoch). Zmeniť sa dá tento režim, ktorý ak sa zmení, automaticky zmení aj samosprávu, len je tu háčik. Treba k tomu zdravý rozum, ktorý nám cielene vykrádajú cez médiá a či to nezašlo priďaleko, či už nieje neskoro. Potiaľto sme sa to až so vznešeným právom, štandardnými celebritami, politikmi a celou tou mašinériou dostali, až nám nakoniec budú vládnuť cudzinci a prehovoriť bude trestný čin?

A teraz ak chcete, pozrite si toto video, „reality show“ aj s dôkazmi o „neslobodných voľbách v slobodnom štáte“. Doteraz sa v tejto veci potichu rozhodovalo, resp. zamietalo ako na páse, až po generálneho prokurátora, lebo sme si dovolili podať trestné oznámenie.

"ŠKOLA  DEMOKRACIE"      https://www.youtube.com/watch?v=zCldYvK315Q 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 17-02-2016 10:22:48
Sorry,nevedel so že si tak prudko inteligentný.hi hi hi prepač ha ha ha
hahaha | 17-02-2016 09:54:46
volám sa kotleba, pre koktavých marián. voľte ma lebo som ko...
daniel | 17-02-2016 07:55:57
anonym len ty si chytrý jak Rokefem rádio !
anonym | 17-02-2016 03:58:44
Vidiet ze volici kotlebu a fica je ta ista komunisticko dedinska nevzdelana svoloc.
Kotleba jasna volba | 16-02-2016 22:55:28
Treba volit Kotlebu a je na 100 percent jasne ze si v parlamente Kotleba spravi poriadky s Matovicom a Hlinom. Chcem vidiet ako Matovic s Hlinom nahodou urazia Kotlebu v parlamente a nasledny Bojovy utok na tych dvoch. Polovica poslancov ani nebude chodit do plena zo strachu :D
Peter pre ha ha ha | 16-02-2016 22:55:19
Neviem či sleduješ veci čo sa dejú okolo teba,ale veľa mladých ľudí inklinuje ku Kotlebovi a majú pravdu.Otvor oči a nesleduj tv ale reálny život,aby si nebol potom nemilo prekvapený.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2016 22:00:14
Ziadam diskutujucich, aby sa vyhli priamej reklame na konkretnu politicku stranu alebo reklame na sluzby ci tovar firiem.
Dakujeme.
Ukameňujte ma | 16-02-2016 21:50:27
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Volime Kotlebu ! | 16-02-2016 21:40:28
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
hahaha | 16-02-2016 21:39:55
úvaha na pi... kámo čo fetuješ?
uvaha | 16-02-2016 21:33:12
Myslim ze v parlamente, kazda strana ktora je tam od zaciatku, nema ciste ruky, kazdy ma za sebou ci mensi alebo vacsi podvod, korupcia rastie ale len sa budu predhanat, kto ma lepsi program a co vsetko dokaze !!! Ja sa pytam, co ste robili 27 rokov ????? Co ste spravili pre slovensko , pre nas ludi??? VELKE NIC !!!!! pozrite si prejav Mariana Kotlebu, skveli prejav o tom, kam a kde nas dotahli !zapredali doterajsie vlady ! https://www.youtube.com/watch?v=lkW9o63Fv1o - Tento clovek vam otvori oci, povie na rovinu ako je to s nami , pozrite si a dobre popremyslajte !!!!!!
otazka | 14-02-2016 18:00:49
A co citas, ked Sme je odpad. Novy cas?
daniel | 14-02-2016 17:20:09
A u Holicu majú stále poldeci koňaku za 65.centov ! :-)
pre: Gulak | 14-02-2016 17:14:46
a co tak toto ? BA - posypova sol za Ftacnika 1 tona -108 eur. Za Nesrovnala 134 eur plus 1 eur PKO Pente.
gulak | 14-02-2016 16:38:52
Toto som si vyguglil...Banskobystrický kraj..cyklocesty...za smerákov..1km 124 000 eur..za Kotlebu..85 000 eur...posypová soľ..za smerákov..1 tona..128 eur..za Kotlebu..85 eur..aj tak sa dá..
daniel | 14-02-2016 10:51:53
realista ďakujem že si mi to pripomenul. Si neobyčajne chytrý !
SME = odpad | 14-02-2016 10:44:33
ze anketa SME :D To tak moze maximalne moze brat vazne horuci Stanke, Hrib, Havran a akoze Bratislavski umelci ktori maju tendenciu si mysliet ze oni su na svk najinteligentnejsie bytosti a vsetci ostatni by ich mali nasledovat. A samozrejme PENTA
dobre nazory | 14-02-2016 10:15:28
Juraj Hipš, riaditeľ ekologickej organizácie Živica
Žijem v kraji, kde je županom extrémista. A to je ešte také milé označenie na aktivity, ktoré predvádza. Pamätám si, ako mi vtedy kamaráti a susedia hovorili, že voliť nepôjdu, lebo nie je koho. Svojím nevolením potom pomohli k víťazstvu človeka, za ktorého sa každý slušný človek musí hanbiť. Aj preto voliť pôjdem, lebo minimálne extrémistov by som v parlamente nerád videl. Ak pôjdeme voliť len vtedy, keď budú kandidovať ideálne strany a ľudia, treba čakať na príchod raja. Len aby sme zatiaľ neskončili v pekle.
Peter Visolajský, predseda Lekárskeho odborového združenia
Áno, určite. Ísť voliť je občianska povinnosť. Ak niekto nejde voliť, nemá nárok kritizovať pomery v štáte. Neobstojí ani argument, že nie je koho voliť. Dôležité je, aby ľudia nevolili prázdne heslá politických strán, ale konkrétnych kandidátov, pretože volebný program sa nasľubuje ľahko a papier znesie veľa. Ale ak sa človek pozrie na konkrétne životy kandidátov, hneď bude vedieť, kto si zaslúži jeho hlas. Treba zakrúžkovať ľudí, ktorí svojimi skutkami dokázali, že chcú našej krajine pomáhať a že sa nedali kúpiť ani neohli chrbát a bojovali za pravdu.


Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20093927/preco-volit-velka-anketa-dennika-sme.html#ixzz408FUtQ3L
realista | 13-02-2016 19:36:11
Jaro a akoze mal Kotleba v Seredi 144 hlasov,co sa chcel stat poslancom v Seredi?A abych nezabudol,Daniel bud taky dobry a chod volit Kotlebu.
Jaro | 13-02-2016 18:00:09
Plno ľudí ide voliť ĽSNS(Kotleba)..a tak isto aj ja už dalšie volby..a plno známych z mesta a okolia..a to nehovorím o plno ludí zo Slovenska..že ho budú voliť..len sa obávam jedného..dúfam že bude mať spočítané všetky hlasy..lebo mne to tak pripadá ako keby sa jeho hlasy vytratili..pri konečnom zrátaný..Minulé voľby mal v meste Sereď 144 hlasov...ja si myslím toto číslo bolo o mnoho vačšie..nejdem hádzať vinu na komisiu..ale tak my to pripadá že niekto má prikázané jeho hlasy zničiť..
dochodca | 13-02-2016 14:54:07
smer urcite nie nic pre nas nerobi pridal nam smiese asi tak
pre daniel | 13-02-2016 14:08:34
my by sme asi umreli keby si nám nepovedal koho budeš voliť pán nedôležitý.
daniel | 13-02-2016 13:50:59
Zas sa ten blbeček pre daniel musel ozvať ! Ja nerobím okolo toho tajnosti koho budem voliť ako ty !
gulak | 13-02-2016 13:41:22
Dnes mal Smer predvolebný snem..moderátor súdruh Paška...pod ním plagát..Robíme pre ľudí...je vidieť,že Smer ma rád čierny humor..to sa im fakt podarilo...
pre daniel | 13-02-2016 13:33:13
ešte by ma zaujímalo kto je zvedavý na to koho ty anonymný frustrát daniel budeš voliť? nedaj sa vysmiať, ty páte kolo u voza.
daniel | 13-02-2016 12:36:17
gulak ja nie som nijaký Kotlebov stúpenec. Viem že je to taký istý politik ako sú všetci ostatní. V tom momente ako sa dostane akýkoľvek do parlamentu zabudne na všetky predvolebné sľuby,na občanov a jediné čo ho zaujíma je nahrabať pre seba a pre svoju rodinu koľko sa len dá !
A Kotleba nie je nijaká výnimka.
Nečakám že niečo urobí pre Slovensko alebo pre občanov ale voliť stále dokola tých istých darmožráčov čo sú pri moci už viac ako dve desaťročia určite nebudem.
Tak im tam vo vláde treba urobiť trošku prievan. Je úplne fuk kto bude pri moci,tak nech je aspom sranda,nééé?
M. Podhradky | 13-02-2016 10:39:13
bol som cely zivot volic pravice ale po skusenosti 5 stran vo vlade som pochopil ze takto nie. To co narobili za jeden rok nema obdobu. Ked o mesiac vyhra nahodou pravica tak je na isto jasne ze ta vlada nedovladne a zas nastane efet kedy SMER prevalcuje a bude vo vlade sam. Nech je Smer vo vlade SNS to este prekusnem. Budem volit Borisa alebo Kotlebu ako demonstraciu voci 5 stranam Pravice. Je mi zle ako kazdy z nich priahne po moci na ukor spoluprace. Pokial tam bude strana SAS a Matovic tak nehodlam sa podialat na tomto cirkuse. Uz som povedal aj detom a manzelke koho maju volit a maju na vyber - Kolar alebo Kotleba.
gulak | 13-02-2016 09:16:04
Smutná tragikomedia na učet občanov..je tu od r.1993..píšete tu,ako keby Kotleba robil niečo iné,ako ostatní politici..máte krátku pamäť..
daniel | 13-02-2016 01:46:25
A na ten just pôjdem !!!
Kotleba II | 12-02-2016 23:53:44
\"Smutná tragikomédia na účet občanov. Keď hovoril o partizánoch ako o banditoch a vojakoch SNP ako o dezertéroch, myslel som si, že je to vrchol. Keď zvolal mimoriadne zastupiteľstvo v školskej jedálni, aby tam mohlo prísť zo 50 jeho prívržencov, dokázal, že jeho vrcholy sú ešte niekde inde. Kŕmiť poslancov tým, že peniaze na svoj účet zbiera na bager, aby mohol upraviť svoj pozemok v Krásnej Hôrke, som považoval za hrubé poníženie. Len jeho verní nadšene tlieskali. On o sebe tvrdí, že je kresťan. A takto by riešil problémy? Ako predseda samosprávneho kraja by mal ukázať iné, reálne východiská. Neukazuje však nič. Jediným pozitívnym výsledkom jeho práce je pokles popularity a to, že mnohí jeho voliči sa dnes hanbia k tomu čo urobili, priznať.
Kotleba | 12-02-2016 23:37:01
To, čo by si iní verejní funkcionári nedovolili, župan Kotleba robí bez hanby. Krajskí poslanci sa len bezmocne prizerajú a tvrdia, že im chýbajú kompetencie. Kotleba najnovšie popri 2 svojich bratoch zamestnal aj manželku. Pre manželku predsedu BBSK vytvorili vo firme kraja nové pracovné miesto, vybrali ju priamym oslovením.
Už vlani do funkcie finančného riaditeľa BBRSC pre investície a majetok dosadil Kotleba BEZ výberového konania svojho brata Martina, druhý brat Marek je na župnom úrade referentom pre vnútornú prevádzku. „Ak predsedovi kraja v tom nebráni zákon, mala by mu v tom brániť hanba. Je to v rozpore s tým, čo hovoril pred voľbami o transparentnosti a odstránení rodinkárstva,“
anonym | 12-02-2016 23:25:19
je to jednoduché náckovia chcú voliť nácka. holé gebule sú hlavne prázdne.
s.i.n. | 12-02-2016 22:26:55
Bystričania sa zbadali ako prví na Slovensku a V. Maňkovi sa \"poďakovali\", aby už viac nemohol kradnúť pomocou SMER-áckej mašinérie. Ak by sa voči M. Kotlebovi neviedla neférová mediálna antikampaň od samého začiatku a ľudia by boli pravdivo informovaní, aj tu by nevypisovali kadejakí trolovia o superplatoch a iných nezmysloch, čo im nikto neuverí ani u Holicu
daniel | 12-02-2016 22:24:52
A na ten just pôjdem voliť Kotlebu ! Aby všetkých jeho neprajníkov jeblo !
pre: pre Kotlebovcov | 12-02-2016 20:59:13 | 12-02-2016 21:19:00
Lebo ini nic take nerobia... Dost kratkozrake zistenie.
pre:KO | 12-02-2016 21:13:06
to uz je hadam jeho vec co komu dal. Lud si ho zvolil. A ci dobre bacoval to ukazu dalsie volby.
pre Kotlebovcov | 12-02-2016 20:59:13
prve co urobil, ked sa stal zupanom, obsadil urad s kamaratmi - neodbornikmi a pridelil im super platy! To je fakt cestny clovek :-)
pre: rudla | 12-02-2016 20:32:42
vol Kotlebu a naseres kazdeho politika
rudla | 12-02-2016 19:23:57
Ja nevolim tu neni koho
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 11-02-2016 12:49:51
Podľa mňa, Bohu žiaľ, už sa zdá že aj Bugár je \"Pán politik\". Ja uvidím kto ako zareaguje na výzvu k prípadu vo videu zverejnenom pod článkom, lebo to je niečo neskutočné, ako sa zachovali štátne orgány, ktoré majú v rukách spravodlivosť. Budem informovať. Ešte si myslím, že keby pred voľbami urobili opozičné strany riadnu koalíciu s jasným programom vrátiť stratené právo tomuto štátu, ľudia by išli voliť. Takto je to úplne nanič, bezcieľne, deprimujúce, voliť mini stranu, alebo niekoho s \"volebným programom len aby sme sa tam dostali a potom nič nemohli, alebo išli robiť nevestu\"
demokracia | 11-02-2016 12:26:51
madarska-nemadarska, ale p. Bugar je pan politik.
pre: Juraj Kukla | 11-02-2016 11:42:26
Na co volit Olano ked ine pravicove strany jasne povedali ze s nim nepojdu do vlady ? Prochazka to jasne deklaroval po skandale s nahravkou. Figel tiez na tlacovke povedal ze si nevie predstavit s Matovicom ist do vlady.
A hadam nikto necaka ze slovak bude volit madarsku stranu ?
SAS odmietam z principu ze polozilo vladu.
A tak jedine pre pravicoveho volica zostava Kotleba
gulak | 11-02-2016 11:39:04
Hmm...ja volit pojdem..a budem volit stranu,ktora nepodporuje a nezucastnuje sa na politickom organizovanom zlocine..
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 11-02-2016 11:15:31
Matovič možno je \"špekulant\", ale nieje to zločinec čo rabuje Slovensko. Takých zločincov čo odnášajú Slovensko na ostrovy v Tichomorí a ničia národ, ani daňové priznanie nezaujíma, tým nepôjdu na poval pozerať staré účtovníctvo.
daniel | 11-02-2016 10:58:38
Realita presne tak ! Ja som to tu už písal,že radšej pôjdem voliť Kotlebu,nie preto že by to bol môj favorit,ale urobiť na just tým darmožráčom čo sa už 25.rokov vyhrievajú v parlamente.
Realita | 11-02-2016 10:42:52
Najvacsi strach mam s Prochazsku a jeho strany ktora je vedena pentou (GORILA) a potom Matovicom ktory vcera jasne dokazal v TA3 ze je zamotany az po usi v danovom podvode.
Nemam koho volit tieto volby mozno tak na protest Kotlebu

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign