Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

... "A necháme sa ostreľovať obaja"

Miloš MajkoDátum28. 04. 2013 17:49:09TémaInterview
24

Jedným z posledných "terčov na ostrelovanie" anonymnými diskutujúcimi na SOL sa stal poslanec MsZ Ing. Marián Sidor CSc. Kritiku - povedzme si na rovinu, že pokiaľ je napísaná slušne tak oprávnenú si vyslúžil za protiprávne parkovanie svojím súkromným osobným vozidlom tam, kde to je dopravným značením vyslovene zakázané. Momentálne však je vlastne jedno, pre aký dôvod, skôr je dôležitá forma. A tá sa Mariánovi Sidorovi samozrejme nepáčila. Prečo? Nuž ako obyčajne problémom je správanie sa niektorých anonymných diskutujúcich voči menom a priezviskom jasne identifikovaným autorom článkov či ich aktérov. Marián Sidor sa v podstate odhodlal reagovať na moju priamu otázku priamo na kameru spôsobom, ktorý dlhodobo odmieta väčšina poslancov MsZ. Respektíve sa tomuto relatívne úspešne výhýba. Nijako nechcem Mariána Sidora obhajovať, no tak ako v minulosti Ľubo Veselický či Pavol Kurbel, "nezdrhol" a na rozdiel od poslancov, ktorí za 4 roky verejne na SOL k voličom neotvoria ani ústa prijal výzvu a - zase si povedzme úprimne prehral. Či mohol aj vyhrať, zase nie je podstatné. V prípade však, že by sa viac obyvateľov mesta a voličov identifikovalo svojim menom a priezviskom by boj - komunikácia boli oveľa, oveľa férovejšími. Marián Sidor cíti krivdu zo strany diskutujúcich a ako ostatní poslanci MsZ aj on žiaľ vidí hlavný problém nie v spoločenskej klíme, v úrovni mnohých občanov a ich záujme komunikovať verejne, ale SOL t.j. médium, ktoré verejnú anonymnú diskusiu občanov umožňuje.

Hneď v deň uverejnenia článku o jeho nešťastnom parkovaní na "zebre" mi Marián Sidor telefonoval, aby som sa s ním stretol v čase kedy ide platiť pokutu za spáchaný priestupok na Mestskú políciu. Bol som však s rodinou v Bratislave a napriek našej dohode, že na políciu pôjde vo večerných hodinách keď sa ja vrátim však pokutu zaplatil dennej smene, pričom sme my prirodzene s kamerou byť nemohli. Odvtedy sme sa asi 4 krát mali stretnúť, žiaľ stretnutie vyšlo až v piatok v neskorých poobedných hodinách, keď ma Marián pozval k sebe domov kde vznikol rozhovor, ktorý si na mňa pripravil - kto ma pozná len trošku lepšie vie, že nemám dôvod nesúhlasiť. Nebudem rozoberať jeho obsah, kto bude mať záujem môže si ho vypočuť, na záver však zo strany Mariána padla otázka, na ktorú predpokladal že nebudem chcieť odpovedať, a to či som pod predmetný článok ja osobne písal aj anonymne, nakoľko niektoré z myšlienok uvedené v diskusných príspevkoch sú mi až priveľmi podobné. Zvyknem hovoriť, že keď človek neklame nemusí si pamätať čo komu kedy povie preto sme sa následne presunuli do mojej pracovne krížom cez ulicu, kde som Mariánovi bez problémov dokázal, že nie som autorom žiadneho anonymného príspevku pod uvedeným článkom (necítim potrebu vyjadrovať sa anonymne ani pod inými článkami, myslím si že som dostatočne kriticky schopný vyjadriť sa aj pod svojim menom). U seba v pracovni som využil kde tam pohodenú videokameru a vyspovedal som aj ja jeho, z čoho vzniklo druhé video.

Nejak spontánne sme sa dohodli, že SOL uverejní obidve videá v jednom článku, s tým že povolíme diskusiu a "necháme sa ostreľovať obaja". Ono to zase nie je až také veľké ostreľovanie pretože sa naozaj nedá vylúčiť, že príde doba, kedy si poviem, že noviny sú určené ľuďom od určitej inteligenčnej hranice a priestor na invektívy a osočovanie si tá druhá skupina môže hľadať napr. v krčme štvrtej cenovej skupiny.

Videá sú uverejnené bez akéhokoľvek zásahu alebo strihu a boli natočené spontánne bez akýchkoľvek príprav.

 

Pozn. autora:  Dúfam, že toto nie je posledná osobná relácia Mariána Sidora a že nezostane pri tvorbe relácií sám a aktívne sa zapoja aj ďalší poslanci MsZ. Po takmer dva a pol roku u niektorých po niekoľkých volebných obdobiach by sa už patrilo.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Imro | 01-05-2013 15:42:54
neviem do ktorého príspevku zaradím môj komentár ,tak som sa rozhodol tu.Kde boli policajti keď tam parkoval celý čas pokiaľ trvalo zastupiteľstvo???Kde sú policajti včera 30.4. a dnes 1.5.po meste lietajú motorkári ako šialený,páni policajti asi majú zatvorené okná lebo je teplo a nepočujú ako motorkári tu lietajú.Kde je kamerový systém???Nevidia nepočujú ale hlavne že dostávajú ocenenia.Pokiaľ sa niečo nestane,potom už bude neskoro.
pán Sidor | 01-05-2013 14:04:09
Skúste si nasypať popola na hlavu aby ste bol čistejší ako čistý
anonym | 01-05-2013 11:49:01
"...za obdobie môjho poslanectva som platil v Seredi pokutu 4-krát...". To je vizitka, fakt.
obcan | 01-05-2013 01:21:31
drzim palce panovi sidorovi pri rieseni takych narocnych a vycerpavajucich problemov v meste sered.nedajte sa odradit nejakou obcianskou cvargou,ved tu su vsetci dementny.v jednej krajine sa stale lud stazoval ze sa im zle zije,kral sa zamyslel a po chvili vykrikol, vymente lud!
sudca | 01-05-2013 01:09:06
to su teda starosti pan poslanec aj ja by som chcel mat take.poradim vam, u lekara si vybavte karticku invalid a nalepte ju na viditelne miesto za sklo.potom mozete parkovat aj na krizovatke.tento problem mal aj pan KOCNER on svoje ferrari parkoval zamerne v zakaze,lebo tam vzdy bolo volne(bratislava).neberte si priklad z takychto arogantnych ludi on je sice za vodou,ale vy mozete padnut do vody.
zvedavý | 30-04-2013 21:35:01
p. poslanec, vždy len po srsti hladkať a bude o.k.-pravda.Už uznajte, že chyba je v prvom rade na vašej poslaneckej strane.Ste nám vzorom a príkladom ako sa nemáme správať na verejnosti.Ani slovko ľutosti nad priestupkom, radšej kopať okolo seba a ešte aj obvinovať p. Majka.Dosť zle sa vám počúvajú argumenty, ale pravda nie je na vašej strane.
Obcan | 30-04-2013 10:12:38
Tiez je moj nazor,ze pan poslanec schvalne tak zaparkoval a ked som to dobre pochopil aj sam zavolal p.Majka,mozno aj preto aby vznikla neskor ta reportaz a ukazalo sa v nej ze ako sa panom poslancom ublizuje na SOL.
Uz som pisal ze nadavky a pod.odsudzujem ale ako dobre spomenul p.Majko,pan poslanec asi zabudol ze uz nieje socializmus kde je cenzura a diktat strany co kto moze a co nie.
Takisto dobre povedal ze je verejna osoba a tak musi strpiet aj negativne veci od obcanov.
Ten nazor ze ci existuje na SK este neake medium kde by sa dalo anonymne vyjadrovat bol par prikladmi (pokec,facebok...)povedany a keby pan poslanec si niekedy precital neake diskusie na nete kde nadavaju obania na poslancov parlamentu,premiera,prezidenta...tak by nestacili pisat trestne oznamenia.
Inak ak sa tak chce branit a podla neho nema ako,takisto bolo jasne povedane ze nieje problem dal organom IP adresy a moze to riesit.
Lebo ak si tu niekto napise ze Jozko Mrkvicka,neznamena to ze je to naozaj on,ale IP adresa je jasna.
A na zaver-NIKTO im tam nekaze kandidovat,VSETCI z nich vedia aka je mentalita slov.naroda a ze KAZDY verejny cinitel je podrobeny skor ci neskor kritike,no napriek tomuto tam VSETCI lezu a stazuju sa potom.
Preco ???
Andy | 30-04-2013 08:20:32
Celé toto o parkovaní je iba fraška obyčajná.
Registrovaný Pavol Pachník Pavol Pachník | 30-04-2013 01:15:38
Pane poslanče prosím vás skúste si pýtať od konkrétnych funkcionárov mesta moju komunikáciu s nimi či som s nimi komunikoval a čo som s nimi komunikoval a čo sa ma pýtali a či chceli nejaké rady odo mňa a či som odpovedal, určite máte chybné informácie pretože neviete o tom, že niekoľko krát bola ponúknutá spolupráca z mojej strany, avšak vždy bola odmietnutá a naposledy ma veľmi dobre pobavilo vyjadrenie profesionálov z úradu že ak im urobím VZN ktoré bude vzorové a ktoré ak oni preveria ako komisia z úradu tak ma budú považovať za odborníka, zatiaľ som pre nich nič.
Tak to som sa dobre zasmial, pretože ak mňa majú preverovať odborníci (už ma kedysi preverovali odborníci po revolúcií) ktorí napísali VZN ktoré som namietkoval a prokurátor mi dal za pravdu a podal protesty nerátam to v koľkých prípadoch tak tu je niečo na zamyslenie, kto komu hádže pod nohy polena a kto sa komu ponúka ku spolupráci ale hlavne kto nechce tu spoluprácu realizovať, ja som to nebol kto sa otočil chrbtom.
Ja len robím prácu ktorou ma niekto z úradu počastoval že som rebel, ktorý to bude stále vykonávať zadarmo.
Ale aby mňa preverovala nejaká komisia ktorá vykonala to čo vykonala tak to je po slovensky povedané tragikomické na nekonečnú a pre mňa neprijateľné aby moju rokmi a výsledkami podloženú prácu kontroloval niekto ako napríklad p. poslanec Kyselý ktorého „odborné“ vyjadrenia na prácu prokurátorov pozreli už stovky prokurátorov v celej republike.
Namietkoval som už cca cez 1300 VZN (už to nerátam) kde prokurátor vydal protest v cca 900 prípadoch.
Pán poslanec Sidor ak si vy poslanci v Seredi myslíte že nie som dostatočne fundovaný kľudne sa stále obracajte na tých vašich odborníkov, ktorým doteraz padlo cca 11 kusov VZN. Ďalšie VZN sú na ceste. Ako píše p. Majko je to vizitka vás poslancov ktorí nie sú ani len ochotní, ani opýtať sa ako sa to robí.
Pamätáte sa že som bol za svoje peniaze v SEREDI ?
Jano | 30-04-2013 00:12:50
Pán poslanec nepochopil základnu poitnu, nakolko sa citi dotknuty, a to je teda co povedat, pretoze on zacal tento problem tým že zaparkoval na zebre ako pán niekto na neprijatelnom mieste a pretože ulohou novinara je taketo nieco zverejnit majko sa nedopustil nicoho co by mohlo pana poslanca urazat alebo dokonca aby mohol pan poslanec povedat, ze nieco majko zakryva, to je tupa ubohost pana poslanca, nakolko si neuvedomil ze jeho akcia vyvolala jasnu reakciu a tym sa dostal ako verejne cinna osoba na pranier, a zacali kopat do neho ludia, ale to ze kopali ludia nie je chybou majka pán poslanec, to ej chyba teba samého pretoze si urobil nieco so i nemal urobit !! to je ten moralny suteren cim sa tu obhana pan poslanec, pretoze on je ten co by mal byt a comu sa hovori viditelene cisty a viditelny vzorom, pozor on je ten poslanec, ktorý si teraz nesmie dovolit nic naviac a nesmie povedat, no zaparkoval som zle a dostal som pokutu, tak čo teraz chcete odo mna ja by som povedal, nie ze zaparkoval som zle a dostal som pokutu, malo by byt no zaparkoval si zle a si poslanec a za to ze si zaparkoval zle tak od dnes koncis ako poslanec a teraz si uz parkuj ako chces a kde chces uz ma nezaujimas pokial tam sedis tak sekaj dobrotu a rob to tak aby si bol vzor, pan poslanec prekvapil si ma a povazoval som ta za vyssi level teraz si vsak sklzol do tej povestnej ciernej diery medzi vyvolenych ktorí si mozu dovolit co chcu proste si nepochopil pan poslanec ze ty nemozes majka dehonestovat preto ze zverejnil to co zverejnil ty ti bol tou rozbuškou alebo aktivatorom ktorý zapalil plamen a teraz si ten plamen zahas sam, pretoze si nepochopil nieco co by si mal pochopit si na ociach a musis sa správat tak aby si bol vzdy a vsade iba TOP, teraz si sa týmto zaradil medzi vyvolenych ktorí si myslia ze mozu vsetko a ze este dokonca mozu aj obvinovat majka za to ze to zverejnil klesol si hlboko pan poslanec to je skoda ale ako sa hovori skoda je len toho co voda vzala takze zamysli sa nad svojou cinnostou a neurazaj majka ktorý to zverejnil to nema vyznam tym sa len zakopavas, a dostavas sa na uroven tych ktori tam nemaju co hladat pouvazuj
Ivan Sklenár | 29-04-2013 20:53:12
Minimálne v jednej veci nehovorí p. poslanec pravdu. Vo volebnom období 1990-1994 tak isto poslanci nepoberali za výkon svojho mandátu nič!
Robo Horvath 1 | 29-04-2013 09:46:44
Toto boli moje prispevky a nemam pocit urazania pana Sidora ale ak on ho ma tak sa ospravedlnujem ale stale neviem proti komu a comu demonstroval, ved kto ak nie poslanec co je prava ruka vedenia moze a ma moznost navrhnut a riesit tento problem parkovania pred MsU. Je to smiesna pointuš alebo cakame ze to bude riesit Lolo Ič.

Robo Horvath | 18-04-2013 23:38:38
Je pravda ze to parkovanie je tam katastrofa ale od Sidora by som cakal skor nejake riesenie ako protest a vlastne proti komu ? Riesenie je a jednoduche. Oproti toho parkoviska cez cestu treba obetovat tie prestarle tuje a spravit tam pred postou parkovisko na parkovanie ako pred MsU,potom samozrejme zamastnancom MsU umoznit parkovat len vo dvore MsU a este aj posta ma dvor od hasicov, treba tam zburat ten odstrasujuci mur a posta nech si tam pre svojich zakaznikov vybuduje parkovisko. Mozno staci len takto trochu uvazovat ako sa to da a nie demonstrovat alebo chciet spoplatnovat parkovisko a znovu len zdierat obyvatelov mesta. Co vam malo platia na daniach a poplatkoch?

"Robo Horvath | 17-04-2013 22:10:35
No pan poslanec Sidor si poriadne a demonstrativne nakakal na svoju hlavu a este aj na hlavu celeho vedenia mesta nakolko ako poslanec a prava ruka primatora je jeho sucastou nakolko az po intervencnom a rafinovanom tahu primatora sa pan Sidor dostal z pozicie nahradnika za poslanca a to tak ze sa ponukla funkcia a miesto na MsU zvolenemu panovi Himpanovi.
Vlastne pan poslanec demonstrativne vyzdvihol neschopnost vedenia to parkovanie tam riesit. Ale hlavne ze nejaky chuj by uz chcel ryzovat na parkovnom. Doporucujem sa na nazor plateneho parkovneho najskor spytat vasich volicov."

Pozrel som si video a je chvályhodné pre pana Sidora ze pre mesto urobil to co hovori ale nic nie je zadarmo alebo ze nebodaj zadarmo nieco robia. To urcite nie ale dobre sa to pocuva. Nie vsetci ale niekto si to riadne dobehne napr. na mestskych zakazkách a podobne.

Samozrejme netreba to vase parkovanie pan Sidor tak nafukovat moze a aj sa to stava kazdemu vodicovi a aj mne ale skor by som privital keby ste tu prezentovali nejake riesenie toho problemu parkovania pred MsU. Ja som ako obyvatel nieco aj navrhol ale to je asi pod oroven vasu a aj vasich kolegov na ten navrh reagovat. Ale co uz aj o tom je zivot.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-04-2013 22:56:22
Obcan | 28-04-2013 22:48:10 | - ja som tym pisanim pod menom myslel nie povinnost, ale ze sa luudia postupne tak rozhodnu. Dobrovolne. Vidim to tak, ze asi na 80 mozno 90% niet dovodu nepisat pod menom. Ze sa mi ako obcanovi nepaci investicia do travnika? A co, nemam na svoj nazor pravo? Neznamena to vsak, ze citatelov odpilujem od info o diani vo futbale. Ziadne ine medium neprinasa uz roky pravidelne podrobne info o futbale (dik Igor) a to iba z iniciativy jedneho z citatelov, resp. spolutvorcov SOL. Ze za to nema nik z nas nic, ale ludia maju informacie. A tie samotne hodnutu maju. A rad pride doba, ze sa obcan rozhodne, ktore medium mu stoji za pozornost.

Nik nemoze byt nijako postihovany za svoje nazory. A ka ma niekto dovod vystupovat anonymne - nech napise na redakcny e-mail, pripadne na moj a anonymitu ma zarucenu. Staci o nu poziadat. Stalo sa tak mozno 300 ci viac krat - ani jeden clovek nemoze povadat, ze by sme nejako zlyhali.

Spolocnost sa vyvija a s nou aj noviny a nepochybne aj voleni zastupcovia. Tak ano, ti trosku pomalsie, no to len preto, lebo im to volici umoznuju ;-)
Obcan | 28-04-2013 22:48:10
Mne sa zase neako paci ten nick pod ktorym niekedy napisem :-)))
Pan Majko pisal ze (aspon som to tak pochopil) pride doba ked sa bude pisat pod menom,ale ak sa nemylim niekedy v minulosti sa tu hovorilo ze na stranku mesta skoro nikto neprispieva prave kvoli tomu ze sa musia registrovat.
Potom by sa aj z tejto stranky stala asi mrtvola.
Inak ak poslanci mesta nezvladaju kritiku od neznamych ludi (nepredpokladam ze poznaju kazdeho oyvatela mesta)tak nech si uvedomia ze ich tam nikto nenutil ist,ale bola to ich volba,tak isto ako ich zvolili neznamy ludia.
Vtedy to asi nevadi,aj hlas od neznameho cloveka je hlas :-)
Ina vec su urazky,ci uz pod menom,alebo anonymne,to je fakt zbabele a ani mne by sa to nepacilo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-04-2013 22:44:47
Odporucam registraciu aspon nickom. Stele ide o registraciu anonymnu, no je to nejaka identifikacia vovnutri komunity.

Osobne poznam vela diskutujucich anonymov, resp. diskutujucich nickom. Ide o nicky, ktore pouzivaju roky. Prihlasili sa ku mne dobrovolne tym, ze si ku mne prisadli v kaviarni, ci ma jednoducho oslovili na ulici - pan Majko, to som ja, pisem pod nickom "XY", je to fajn, pripadne toto alebo hento by som zmenil. Vazim si to a nikdy som nikoho nikomu nevyzradil. Niet na to dovod a bolo by to neeticke. Zastavam nazor, ze kazdy ma pravo rozhodnut sa, ako bude vystupovat.
Fakt je, ze niektori "diskutujuci" aj mne lezu krkom. Nie ani tak kvoli obsahu svojich prispevkov - citatel iste vie posudit, comu aku vahu prilozit, ale z dovodu totalneho debilneho spamovania diskusie. Niekto dokonca si aj ma pocit, ze ma vytoci ci nejako vykolaji. Ubezpecujem kazdeho, ze moja tolerancia je za hranicami poznania bezneho clovekja a ked aj toto niekto prekroci, tak nastastie nie som upleteny z ho*na a viem ako konat. Na rozdiel od inych, som aj patricne trpezlivy a vyuzivam pravne zazemie, ktore je nevyhnutne. Hovorim vsak o extreme, ktoremu sa najradsej a zo vsetkych sil vyhybam.

Je vyborne, ze Marian sa odhodlal komunikovat a myslim si, ze aj takymto sposobom vacsine rozumnych ludi ukazeme, ze fakt niet coho sa bat a ze jedine otvorenostou a vzajomnou komunikaciou dosiahneme to, o co ide nam vsetkym. Posun mesta v ktorom zijeme k lepsiemu.

Je faktom, ze ludia su mudrejsi a rozhladenejsi, takze aj voleni zastupcovia sa musia spamatat a prisposobit, i ked im to urcite nie je po voli.
Tvrdim, ze v politike bude poriadok vtedy, ked sa neoplati do funkcii kandidovat.
Zatial vsak je situacia, ze z funckii sa voleni zastupcovia nenechaju dostat ani parom volov. A ze viem, o com hovorim...

A pravce to musi byt voditkom pre nas obcanov. Kontrola, verejna kontola a do nemoty.

Ide o nase spolocne peniaze a o to, ze nie my mame sluzit im, ale oni kandidovali, aby sluzili obcanom.
Sereďan | 28-04-2013 22:21:58
tiež som neprihláseným čitateľom SOL (a občas diskutérom) a páči sa mi táto anonymita. Pravdupovediac, Sereď je Sereď - tu máme vlastné zákony a systém, občas mám pocit že naša VB ;) je na nesprávnej strane... -takže pochopiteľne mnohí nemajú dôveru podpísať niektoré svoje príspevky svojím menom! -používam kadejaké prezývky, točím tie svoje 3 dokola, ale vidím, že napr. nick Sereďan využíva viac ľudí, keďže je nejako univerzálny :D každopádne SOL diskusie a chat by mali ostať anonymné. A tých, čo urážajú a ohovárajú: IP sa dá predsa vždy zistiť, a to je celkom slušné vodítko ;)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign