Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 20. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Z osobného automobilu zostala kopa šrotu

DOLNÁ STREDA | Na konci Dolnej Stredy došlo k závažnej dopravnej nehode osobného automobilu značky Citroen C3. Na mieste nehody bola privolaná polícia a sanitka. Miesto nehody prevzala do rúk polícia, ktorá nehodu zdokumentovala. Doprava medzi obcami Dolná Streda a Váhovce bola čiastočne obmedzená. Nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
sklamo | 16-07-2010 11:07:00
neviem preco, ale z prispevkov citim len skodoradost a povrchnost nad nestastim ineho a agresivitu pri komentovani prispevkov... Preco sa diskusie tak lahko a rychlo zvrhnu na ventilaciu emocii medzi diskutujucimi navzajom???
Simonečka | 15-07-2010 22:55:40
anonym 09-07-2010 21:16 ..zrejme tí,ktorí Tebe,žial,nedali rozum :-*
nickky | 10-07-2010 22:25:13
skoré uzdravenie a Natália...radšej to tu ani nečítaj...sústreď sa na svoje zdravie..
Viliam | 10-07-2010 20:30:52
Natalia,chudakov ako aj digi uplne ignoruj...pisu sprostosti a zajtra mozno skoncia este horsie!!!Prajem Vam skore uzdravenie a vsetko dobre celej rodine! :-) *yes*
Viktor | 08-07-2010 14:11:14
Účastníkom nehody prajem rýchle uzdravenie, hlavne že sa horšie nestalo. na auto kašlat, bude druhé :-) PS: Natália nerozčuluj sa nad detmi čo sem píšu voloviny.
anonym | 09-07-2010 21:16:19
kto jej dal vodičák?
Miloš Majko | 07-07-2010 00:19:03
Natalia - akekolvek vysvetlovanie pricin nehody z Vasej strany vidim ako zbytocne. Do toho nikomu nic nieje. Zverejnena info musi stacit kazdemu standardnemu citatelovi.
natalia svecova | 06-07-2010 23:22:41
zavinac vidim, ze mas skreslene informacie a aj ten kto ti ich poskytol (asi mi pozeral na tachometer ked vie kolko som isla)...ti ktori tam boli vedia ako to naozaj bolo...
Miloš Majko | 06-07-2010 22:32:20
Ani v pripade nehod memame vo zvyku spekulovat o tom, kto ako rychlo isiel, kto co spolobil a pod. Vysetrovanie, urcenie vinnikov je na PZ - nehodovkarovi pripadne znalcovi. Podla mna je ulohou novin priniest strohu informaciu, nie reci bulvarneho charakteru. Mozno si ani mnohi neuvedomuju, no ked to je co i len trochu mozne, snazime sa najst pri najmä tragickych nehodach mozne poucenie pre vodicov. Mnohi vodici tvrdia ze su neomylni, no napriek tomu ze mam odsoferovany milion km, stale sa mam co ucit a na rozdiel od inych, viem aj co je mikrospanok a mozno preto ze mam pred moznymi nasledkami respekt, pri soferovani sa neprecenujem. V mnohych pripadoch vela zohrava skodoradost a namä zavist. Ta dokaze primät vela anonymov k neskutocnym vykonom. Zial, aj to je zivot.
@ | 06-07-2010 22:14:19
podla mna je dobra vec ked sa tu zverejni strucni clanok..pretoze ludia sa to dozvedia aj inak ale uz nie objektivne...same skreslene veci..chapem ako pan majko povedal ze je to citlive pre tych ktorych sa to tyka ale je to zivot..ja som napriklad pocul ze natala isla vyse 100kmh a jej frajer vypadol z auta..neviem ale to su reci..JE TO PODLA VAS LEPSIE TAKTO?!
anonym | 06-07-2010 14:22:32
nechapem vobec na co tu rozvadzate taku nezmyselnu diskusiu okolo nehody. Tuto spravu treba brat ako spravu inu, podobnu ostatnym, ktore boli zverejnene na tejto stranke ako oznam a fakt, ze sa nieco stalo. Na fotografiach dokonca nie su odfoteni ludia tak ,aby ich bolo vobec rozoznat ci sa jedna o muza alebo zenu, a nieto este identifikovat o koho sa jedna. Keby ste sa pani Svec Vy a Vasa dcera neidentifikovali same, ze sa jedna o Vas, tak sa tu nad tym ani nikto nepozastavuje.
Mirka Svec | 06-07-2010 13:55:49
p. Valentovič čítať viem a nikde som nepoužila vulgarizmus pokiaľ si pamätám o moju úroveň sa nestarajte radšej o svoju keby som nevedela že je to v rámci zákona tak nediskutujem ale Vás rovno zažalujem!!! Novinárska práca je pre mňa hyenizmus a to je môj názor nie len kvôli tomuto článku ale celkovo. Ospravedlniť sa môžem jedine zato že sa Vás dotklo tykanie!!!Ďalej nediskutujem nech si každý urobí svoj názor!!!
lia | 06-07-2010 13:51:40
zrazu si aky nedotklivy na tykanie,tak jej sa laskavo necuduj, ze ona je nedotkliva na jej dceru, ktoru ma jedinu a veci s tymi suvisiace...
Lukas Valentovic | 06-07-2010 13:35:55
M. Švecová. Dlho som sa zdržiaval komentára k tomuto článku, zásadne nediskutujem s ľuďmi, ktorí nechcú diskutovať na úrovni. Poprosím Vás zdržte sa podobných slov voči mojej osobe ako ste použili ,,chudák a hyena´´. Ďalej by som podotkol, neviem resp. nepamätám si, že by sme si potykali. Pred napísaním akéhokoľvek príspevku si prečítajte nad diskusiu červené písmená, v ktorých je v krátkosti zhrnutá morálka diskusie garantovaná určitými zákonmi. Neustále zavádzate ľudí a takisto aj seba. P. Majko a Sabo Vám položil otázku a Vaša odpoveď smerovala k anonymom. Plne som si vedomí, aké fotky som sem zverejnil a aký článok som napísal. Pred uverejnením nejakého materiálu sa snažím postupovať podľa zákonov a morálky voči osobám. Ak by som mal v úmysle poškodzovať účastníkov nehody nafotil by som detaily nehody atď. V tom prípade by sme mohli diskutovať o porušení zákona.
Miloš Majko | 06-07-2010 13:34:54
Mirka, bol som na velmi tragickych nehodach, ale aj na takych, kde uz ja si pamatam vodica a auto - havaruje kazdy rok... Nikdy - zdoraznujem - nikdy som nepocitoval ziadnu skodoradost nad danou udalostou. Su to fakty, nic viac. Nemiesajte sem osobne veci - ked sa niekto nevhodne spraval, vystupte voci konkretnej osobe. Nie voci tomu, kto si de facto robi svoju pracu a robi si ju naozaj dobre. Lukas nepouzil ziaden zaber, ktory by bol v rozpore s etikou a kedze sa havaria stala s Vasim autom, je len pochopitelne, ze tam nie je nafotene auto Vasho suseda... Beriete vec mimoriadne osobne. Uz som jasne napisal, je otazkou casu, kedy bude v tych istych novinach fotka havarovaneho auta mojho, ci osoby mne blizkej. Dufam, ze sa nikomu nic nestane a odnesu si to tak isto iba plechy.
Mirka Svec | 06-07-2010 13:25:21
p. Sabo vy máte pravdu ale keby tu bolo napísané že na verejnej komunikácii medzi Dolnou Stredou a Váhovcami prišlo k dopravnej nehode pri ktorej zasahovala polícia a RZP tak ani nemuknem to je pravda a holý fakt!!! Bez fotiek nášho majetku! ani si neviete predstaviť tú ľudskú škodoradosť ktorej sa nám dostalo! bohužiaľ
Peter Sabo | 06-07-2010 13:04:41
Pani Svec, vy ste zacali s obvinovanim pana Vlantovica, ze je hyena a pod. To, ze sa k danej veci vyjadruju ludia, ktory su asi hlupi ked sa vyjadruju k niecomu kde ani neboli to je snad chyba pana Valentovica alebo tych par ludi, ktory si proste chcu za kazdu cenu rypnut???
Mirka Svec | 06-07-2010 12:49:28
p. Sabo a vy tu očom točíte pomohlo Vám vidieť kopu šrotu podľa titulky aby ste vedeli začo platíte políciu a zdravotníctvo ako veľmi sme si Vás dovolili obmedziť na ceste? Tu ide oto že sa vyjadrujú ľudia bez mena ktorý tam neboli a sú najmúdrejší na svete!!!
Peter Sabo | 06-07-2010 12:37:03
Pani Svec, nehoda sa stala na verejnej komunikacii, ktora je pre VSETKYCH, na mieste boli pritomni policajti, ktorych platime VSETCI, na mieste zasahovala ZZS, ktoru, opat, platime VSETCI a v neposlednom rade bola obmedzena premavka pre VSETKYCh, ktory po danje ceste presli. Nemyslite si, ze preto maju VSETCI pravo vediet co sa stalo?
Mirka Svec | 06-07-2010 12:18:25
Niekto kto sa skrýva za nick je nikto a nikto má aký názor!!! Podpíš sa vlastným menom a beriem na vedomie!!!!!A nech sa láskavo vyjadrí ten kto to prežil a polícia!!!! A ťažko mohol môj manžel povedať že fotografii byť nechce keď o tom nevedel§ novinárska etika je len blbá fráza!!!!
natalia svecova | 06-07-2010 11:57:45
vsetci ste tu najmudrejsi a najdokonalejsi hlavne ti ktory to tu komentuju pod trapnymi nickmi!!!! ked ste tam neboli a nevedeli resp. nevideli ste ako sa to stalo a co to sposobilo tak sa laskavo zdrzte komentara. a ty bezcharakterny chudak menom digi a og ci jak to je mi mozes osobne do oci povedat aka som bola roztrasena a ako som sa sprarala v nose ty chudak....ja mam nacuvane tolko kolko ty najazdene!!!!
sklamo | 06-07-2010 09:37:53
do momentu nez si p. Mirka Svec zacal zosobnovat prispevky bol clanok plne anonymny. Nevidim dovod, preco niekomu zakazovat vajadrovanie svojho nazoru. To sa robilo za minuleho rezimu. A ani ta nehoda sa nezda bulvarne pritazliva. Vsetci prezili, co je super. Auto je momentalne nepojazdne, co je smola.
anonym | 10-07-2010 03:07:18
ako urobiť si názor zo štyroch fotiek...skladám poklonu. nik z nás pri tej nehode nebol, nevieme aké okolnosti sa tam odohrali, čo sa presne stalo ale ako vidím odborníkov na to je to tu dosť. každý by sa mal starať o seba lebo nikdy nevie, kedy aj jemu sa môže takéto niečo stať. aj majster kováč sa raz utne. ale niektoré tieto príspevky svedčia o charaktere a inteligencii ľudí *loony*
Miloš Majko | 05-07-2010 21:41:51
Za ucelom dokumentovania udalosti fotografie vyhotovit moze. Ide o verejne priestranstvo a nedokumentoval nic, co by bezna verejnost v reale nevidela. Z etickych dovodov u nas zasadne nezverejnujeme zranene osoby, nerobime "trhaky" v podobe rozhovorov s pripadnymi pozostalymi, netocime placucich zranenych a pod. Pri kazdom fotografovani ma moznost ten kto na fotografii byt nechce, otocit sa alebo ustupit bokom. Napriek tomu, ze tieto udalosti idu prioritne na zachranarsky server, vzdy robime korektne materialy a vyhybame sa konfliktom - nie je prioritou identifikacia konkretnych ludi okrem zachranarov. Keby bola moznost fotografovania na verejnosti za ucelom dokumentovania udalosti pre media znemoznena, bol by to jednoducho koniec medii a tym informovania o diani okolo nas. Opakujem este raz, je mi jasne, ze kazdy koho sa udalost bezprostredne dotyka, vsetko vnima citlivejsie. Je to prirodzene.
Mirka Svec | 05-07-2010 21:19:29
Vieš Miloš mne sa len nezdá vhodné aby akékoľvek informácie o akomkoľvek nešťastí boli zverejnované bez súhlasu toho koho sa to týka! Na to by mal byť zákon nakoľko teraz nieje a Lukáš sa ma nepýtal či môže fotiť moje auto a v pozadí aj môjho manžela!!!!
hh | 05-07-2010 16:37:57
Digi Tebe by mali zobrat pravo komentovat tu... Ty si tu najmudrejsi tusim jak pozeram aj ine clanky! *headbang*
Miloš Majko | 05-07-2010 16:36:31
Mirka, neregistroval som Lukasov prispevok v diskusii. Problem nevhodnych prispevkov anonymov je zial problemom dlohodobym. No vinit toho, kto prinesie strohu informaciu za inych - nuz, neviem... Je prirodzene, ze to, co sa bytostne dotyka niekoho z nas, vnimame cilivejsie. Ale z pohladu novin a ostatnej verejnosti je to iba dalsi spravodajsky prispevok, ktory dokumentuje, co sa kedy stalo.
Mirka Svec | 05-07-2010 14:01:46
ano Miloš máš pravdu spravodajstvo je spravodajstvo dokiaľ sa to bytostne nedotýka a nevyjadrujú sa k tomu anonymy ktoré figu vedia!
Miloš Majko | 05-07-2010 13:26:56
Mirka - spravodajstvo je spravodajstvo. Informácia, ze sa udalost stala. Nic viac a nic menej. Nejde o ziadne prizivovanie sa. Nikde nenajdete ziadne informacie o zranenych, ktorych dokonca osobne poznam. Dnes sa to stalo im, zajtra mne. To je zivot. Informacia bola verejnosti podana standardnym sposobom, nenajdete tu nic bulvarne - iba hole fakty.
Mirka Svec | 05-07-2010 12:47:42
Ďalší mudrc ktorý sa vyjadruje k štyrom fotkám, klobúk dolu pred takýmto odborníkom mimochodom zasa bez mena!!!!A propo Lukáško Valentovič si so sebou spokojný keď sa priživuješ na ľudskom nešťastí, pre mňa si len chudák a hyena!!!!
RE:Jana hubinova | 05-07-2010 12:30:33
Nechcem sa do toho miesat nebol som tam ale urcite sa to ddalo zvldanut aj lepsie.....a budovu tam nikde nevidim aj ked je asi za tym plotom a ujistujem vas ze by ste ju nezobrali... ;)
Mirka Svec | 05-07-2010 10:09:20
Ty geniálny imbecil digi ktorý ani nie si schopný sa ukázať pod svojim menom prídi to matke jediného dieťata ktoré šoférovalo to auto ukázať ako špárala v tom nose!!!! A auto sú len plechy čo je to oproti životu!!!!hajzel sprostý vyjadruj sa k veciam o ktorých niečo vieš!!!!!
Jana hubinova | 05-07-2010 08:40:38
V uvodzovkach odvazni ludia sa skryvaju za nicky.Byt s tou v uvodzovkach zenskou za volantom bolo to najlepsie co sa nam v tej situacii mohlo stat.Nehody sa bohuzial stavaju a my sme mali stastie v nestasti,ze sme ju mali.Ukarovala to tak,ze sme nezobrali ani budovu,ani strom,ani to druhe auto!!Som rada ze tam bola,pretoze nebyt jej a nahodne okoloiducej zdravotnicky,nevyviazli bysmez toho zivi!!!Ked nabuduce havaruje niekto iny,pretpze ajtake veci sav zivotestavaju,prajem mu tolko stastia akosme malimy-Ju!
chipso | 04-07-2010 16:07:18
hlavne ze sa nikomu nic vazne nestalo
hh | 04-07-2010 15:48:38
Vy ste tu vsetci uplne najlepsi vodici... Neomylni a nikdy sa Vam nemoze stat, ze naburate... Vsetci ste genialni... Hlavne, ze polovici z vas keby vybehne do cesty obycajny bazant alebo zajac skoncili by ste tak isto!!! Frajeri!
rosve | 04-07-2010 12:54:04
OG víš hovno , chceš sa roztrias ? A nebudem jemný !
OG | 04-07-2010 11:34:43
jasne, rovna cesta a roztrasena zenska za volantom = nijak inak to skoncit nemohlo
digi | 04-07-2010 10:47:33
nech mi niekto vysvetli ako moze clovek takto stratit kontrolu nad vozidlom..... jednoznacne sa vodic sparal v nose oboma rukami , cim pustil volanta a zastrel si tak vyhlad na cestu... na sprostost sa plati , a tu niekto zaplatil 6000 euro za znicene auto :-D :-D *no*
anonym | 04-07-2010 09:14:53
je to vobec mozne ze medzi nami zije niekto taky ako digi? Zamerne nepisem clovek, lebo to clovek nie je *no*
anonym | 03-07-2010 22:34:36
ty budeš na šrot
digi | 03-07-2010 20:52:45
zase sa nekdo za volantom sparal v nose :-D
BLANKA | 08-07-2010 22:48:55
Chcem len povedat ze ten co tu kritizuje a pouca je obycajny hlupak!!!Ako sa to hovori?nigdy nehovor nigdy!Dnes ja zajtra ty!Natalia si dobre dievca prajem skore uzdravenie!!! :-*

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign