Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Výzva

Dnes 29.12.2010 popoludní som mal možnosť oboznámiť sa s obsahom spisu a výsledkom objasnenia mnou oznámeného podozrenia z trestného činu ohovárania, ktorý podľa môjho názoru spáchala osoba vystupujúca pod nickom Sereďan, keď na SOL v rámci diskusie k článku Volebná kampaň 29.8.2010 o14.06 hod uverejnila toto: Sereďan   29-08-2010 14:06 Treba uviesť na správnu mieru to,ako bol charakterizovaný pán Bc.Rampašek.Takže:bol dlhoročým členom a predsedom ROH vo veľkom podniku v Galante,keď prestal robiť túto súdružkú politiku dal sa na karieru poslanca MZ.Aby mohol v budúcnosti vykonávať nejakú platenú prácu,vybavil si spolu so s.Veselickým,vtedy mestským kontrolórom školu v Sládkovičove.Dostalo sa im podpory od.s.Vranoviča-primátora mesta. Obaja súdruhovia Rampašek ako aj Veselický nie sú v žiadnej politickej strane,lebo pre donášačov štb by sa to nehodilo,zodpovedať,by sa museli politickej strane za to čo robia. Keďže KSS neletí,sú donášačmi určitým ľudom.Pevne za nim aj za p.Kurbelom stojí klan Čarnogurských,preto aj P.Kurbel aj Rampašek sú takí drzí odjakživa.Spojte si ich ešte so štb Sokolom,Sojkom,Lukášom,Tóthom a máte vydarenú skupinku. S prekvapením som zo spisu zistil, že za nickom Sereďan sa skrýva istá pani Lýdia, obyvateľka nášho mesta. Závery, ktoré v rámci konania vykonal príslušný policajt sú jedna vec. Je pravdou, že pani Lýdia svoj čin pred príslušníkom PZ SR oľutovala a dokonca sa vyjadrila, že príspevkom nechcela nikomu poškodiť na cti.(!) Príslušnému policajtovi touto cestou ďakujem, že ma promptne informoval o tom ako vec uzatvoril. Po vecnej stránke považujem celý prípad za ukončený. Po stránke morálnej to tak ale nie je. Spolu s pánom Rampašekom i pánom Kurbelom sme boli verejne pošpinení. Opakujem verejne. Preto v záujme morálnej satisfakcie vyzývam pani Lýdiu, aby sa mi za tento svoj čin verejne ospravedlnila pod svojim pravým menom. Ja ho už poznám. Na prípadné apely o odpúšťaní vopred odpovedám. Nie iba za seba a česť svojho mena žiadam toto ospravedlnenie. Pokiaľ niekto zneužije anonymitu diskutéra na šírenie neprávd a hanobenie kohokoľvek, musí si byť vedomý, že za svoje výroky nesie plnú zodpovednosť a musí rátať s následkami. Koncom augusta t.r. to boli Rampašek, Veselický, Kurbel. Zajtra to môže byť hocikto iný. I ten, kto práve dočítal tento príspevok.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
anonym | 01-01-2011 10:58:29
Haloooo pani Lidia?Kde ste?Je pretažena siet?
Ľubomír Veselický | 01-01-2011 01:21:10
Ďakujem Vám! Dúfam, že Vy a mnoho ďalších slušných občanov nášho mesta pri rozhodovaní o veciach obecných nás budete trpezlivo kontrolovať a vyjadrovať sa vecne a konkrétne ku všetkému, o čom rozhodneme. Dobré ciele dosiahneme iba pri vzájomnej komunikácii.
anonym | 01-01-2011 01:05:04
P. Veselický to dúfame všetci, že sa veci pohnú dopredu aj keď tých staronových poslancov je v MZ priveľa. Ale ako o Vás viem z článkov SOL, že ste bol nekompromisný, priamy a vzhľadom na Vašu funkciu v meste a osobu pána nového primátora pevne verím, že naše mesto naberie spávny smer a dynamičnosť k čomu Vám želám zdravie, pevné nervy a správne rozhodnutia.
kamionista pre nieseredan | 31-12-2010 16:33:00
Presne si napisal na koho "maju" a na koho "nemaju"!!!
Ľubomír Veselický | 31-12-2010 16:21:53
Nieseredanovi! Škoda. Ďakujem Vám za Vaše želanie a dúfam, že keď sa v Seredi naozaj pohnú mnohé veci dopredu presvedčíte sa sám, že každé naše úsilie bolo smerované pozitívne. Veselého Silvestra!
anonym | 31-12-2010 15:49:36
Možno tá pani cítila na duši niekoľko rokov krivdu za svoju blízku osobu, a preto takýto psychický výstrelok. Ale ruku na srdce, koľkí z nás nejakú skrivosť nesú vo svojej duši aj viac ako 20 rokov a príde nejaká príležitosť tak si uľavíme a možno aj neprávom. Staré hriehy treba zahodiť a svoju energiu využívať v prospech voličov a občanov mesta, veď všetci v článku uvedení ste poslancami aj naďalej a možno "tá" blízka osoba už poslancom nie je. Aj to je určité zadosťučinenie.
nieseredan | 31-12-2010 15:06:17
pan Veselicky dakujem za odpoved, nepotrebujem sa vsak identifikovat(web moznost anonymity ponuka a ja ju v ramci slusnosti si dovolim vyuzit) a ani odpovede na moje otazky netreba davat na web(asi by to asi ani nebolo voci tym vagabundom takticke..), staci ak sa vase mesto zacne ocistovat zaco urcite moji priatelia zo serede budu povdacni vam aj neidentifikovanym spolupracovnikom a zostanu tam radi zit... Prajem Vam aby ste do Noveho roku 2011 boli v tomto smere uspesni.
Ľubomír Veselický | 31-12-2010 14:32:32
nieseredanovi! Ochotne Vám odpoviem na všetky Vaše otázky, ak sa identifikujete a budete diskutovať pod vlastným menom.
nieseredan | 31-12-2010 13:54:55
je to zaujimave, ze z akcie proti seredskym vagabundom, je najviditelnejsim vysledkom nejake pochybne ohovaranie istej pani. Tu nemali policajti problem tuto pani najst a ohovarani páni svoju energiu namiesto zotrvaniu boja proti organizovanemu zlocinu v meste sered obracaju na trapne pozadovanie ospravedlnenia od tejto pani. Samozrejme tuto opravnenu poziadavku na ospravedlnenie mozme vnimat rôzne, avsak myslim ze je namieste otazka ako sa ohováraní páni dalej angazuju proti seredskym vagabundom, ake opatrenia pripravuju aby vagabundi neohrozovali slusnych ludi v meste, aby drogy z mesta vytlacili, aby slapky (tiez nadrogovane) zmizli z ciest v okoli seredi, aby autickari uz nemali lahky zivot atd. No nech sa teraz ukázu vysledky petície ak maju pozitivnu tendenciu, potom nech páni požadujú ospravedlnenie, inak je to fakt trapne a ludia si o tom mozu mysliet ze to bola predvolebna kampan a dnes urazena jesitnost...
pre digiho | 31-12-2010 13:22:00
Aj ty by si sa mal ospravedlniť diskutujúcim aj redaktorom Seredonlíne.Potom tvoje názory nebudú zmazane ked budeš dodržiavať to čo sa píše červeným písmom. UPOZORNENIE.Dúfam že si to zoberieš k srdcu. :-) :-)
Pre anonym 30:12: 2010 20:05 | 31-12-2010 09:13:36
Váš citát. Zaplatte pani Lýdie internet,potom sa možno dočkáte. Kdo to má zaplatiť pán Veselický? nech si ho tá pani Lýdia zaplatí a ospravedlní sa verejne diskutujúcim aj pánovi Veselickému. A súhlasím s Dávidom. *yes* *yes* *yes*
Bystrík Horváth | 30-12-2010 23:41:18
Je tomu asi pol roka , keď sa lobizmus v očiach niektorých diskutujúcich bral ako korupcia. Holt, sto ľudí, sto chutí. Prajem všetkým Seredčanom do Nového roku všetko najlepšie, verím, že mesto Sereďs nie je ani zďaleka mesto zatratené a čakajú nás iba lepšie časy. Treba nielen veriť, ale aj priložiť ruku k dielu. Predpokladám, že o pár mesiacov sa to môže a aj sa prejaví. Nie je to iba o rečiach, ale i o činoch. Veselého Silvestra :-D
Jarmila Tomášková | 30-12-2010 22:49:52
p.Rampašek *yes*
Jarmila Tomášková | 30-12-2010 22:45:07
Vážim si ľudí,ktorí dokážu povedať svoj názor,ale pod vlastným menom a nie pod prezývkou.Ako vidieť,všetko sa dá zistiť a preto treba vážiť svoje slová.Je jednoduché niekoho očierniť,horšie a ťažšie je to napraviť *loony*
Peter Rampašek | 30-12-2010 22:16:25
Pani Lýdia K..á ukázala, čo dokáže, ak je schovaná za nickom.Žiaľ, aj toto je realita doby v ktorej žijeme.Len tiež neviem, čo bolo motívom jej nepravdivého príspevku, ktorý pred policajtom oľutovala.Tiež čakám jej ospravedlnenie za poškodenie mena. Ak sa toho nedočkám do konca tohto roku ,tak sa ju pokúsim navštíviť a žiadať satisfakciu. tiež Seredan 30-12-2010 12:26 Áno popieram .Nebol som a nie som členom žiadnej politickej strany.V Galante som bol predsedom VZO OZ KOVO zvolený zamestnancami v tajných voľbách .
detektív Oriešok | 30-12-2010 21:42:58
Google mi hovorí,že by to MOHLA byť napríklad aj pani Lýdia K------ová,ale to je iba hypotéza...
shelley | 30-12-2010 20:59:29
Aký človek, taká reč - staré príslovie. Nesúďte, aby ste neboli súdení....Biblia. Ale kto už dnes, prosím Vás, číta Bibliu?
anonym | 30-12-2010 20:05:26
Zaplatte pani Lidii internet,potom sa možno dočkate.
Ľubomír Veselický | 30-12-2010 19:50:59
Pán Robo Horvath 29-12-2010 23:32 položil otázku: Mňa by zaujímalo na základe čoho to pani Lýdia napísala. Dôvodov môže byť viac, a môže byť aj jeden. Začala s útokom na Mgr. P.Rampašeka, potom pribalila aj mňa a P.Kurbela. Pani Lýdia K. má zrejme jasno v tom, prečo začala práve s P.Rampašekom. Predpokladám, že práve udalosť z minulosti, ktorá sa týkala osoby jej blízkej, nabudila ju na šírenie nepravdivých a urážlivých informácií v prvom rade voči P.Rampašekovi a ja s P.Kurbelom sme sa tam pravdepodobne ocitli iba ako doplnok do balíka urážok. O pani Lýdii K. viem dosť. Ona o mne veľmi málo. Nebudem oplácať urážku ani uverejnením pravdivých a overiteľných faktov. Na takúto úroveň som nikdy neklesol a ani neklesnem. Jediné na čom trvám, je verejné ospravedlnenie pod vlastným menom.
Dávid | 30-12-2010 18:03:08
No čo Pani Lýdia čo čakáte ospravedlnte sa nám diskutujúcim a Pánovi Veselickému.Ak sa neospravedlníte do Silvester pol noci začneme podnikať právne kroky.A potom vaše výhovorky nebudeme brať do úvahy.
Miloš Majko | 30-12-2010 16:23:57
anonym 30-12-2010 14:26 - nemyslim si, ze ide o urazanie sa. Ide len o opravnenu reakciu druhej strany. Ak na Vas menovite, Vasu rodinu nik verejne nezautocil klamlivymi obvineniami, tazko pochopite o co ide. K Vasmu tvreniu "skoro všetci čo trošku niečo znamenali, aj radoví úradníci-referenti boli v strane, inak na tej stoličke nemohli sedieť" - asi tri roky som v TOSke pracoval na useku riaditela podniku ako redaktor novin. Napriek tomu, ze sa pisali roky 1987 - 1989 a pracoval som v novinach, ktore vydavali odbory a KSS (v tom case akto asi ny mohol vydavat noviny, ked aj kopirky, dalekopis a fax boli pod prisnou kontorlou a evidenciou), nikdy som nebol cakatelom a ani clenom KSS a ani inej politickej strany. Tak tomu je doteraz. Chcem tym len povedat, ze nie kazdy sa automaticky zlomil a nie vsetci ludia boli rovnaki. Zaroven musim povedat, ze poznam vela ludi, ktori v KSS boli, no boli a su to spravni ludia, ktori jednoducho sice do systemu zapadli (prisposobili sa urcenym a zauzivanym pravidlam), no nikomu neskodili, na nikoho STB nedonasali, len chceli mat v praci patricny postup. Ze som toto neurobil ja a ani moj otec (v 1968 z KSS vystupil a do dochodku zostal majstrom na teplarni v NHS), je vylucne nasa vec. V tom case sme to nerobili z vypocitavosti (nik o revolucii nevedel vopred), ale to tak jednoducho bolo. A pri tom ani jeden z nas nenavstevoval kostol a pod. Skutocne netreba o konkretnych ludoch robit verejne sudy - malokto pozna ineho tak, aby ho mohol verejne sudit. A uz vobec nie za ciny 20 ci 30 rokov stare. Preto si treba davat pozor, co kto o kom verejne napise - vsetko je totiz pomerne lahko preukazatelne, archivy jestvuju. A tak nejako tomu asi bude aj v pripade z predchadzajucich prispevkov. A ze sa praktiky niektorych ludi dotykaju obeti ohovarania? Povazujem to za prirodzene a som rad, ze jestvuje aj pravna ochrana - zakonna cesta je sice oevela dlhsia, ko rozbitie papule tomu, kto verejne klame, no podla mna je ucinnejsia a hlavne je legalna.
Pavol Kurbel | 30-12-2010 14:31:09
Nie som hovorcom pána Rampašeka. Ale sme priateľmi hádam viac ako 40 rokov. Viem, že v žiadnej, opakujem v žiadnej strane a to znamená ani v KDH a nieto ešte v KSS nikdy nebol. Úbožiaci, ktorí potrebujú len urážať ako Ľuboša, Petra či mňa sa vždy nájdu. Je mi vás len ľúto.
anonym | 30-12-2010 14:26:27
Myslím, že netreba sa hneď urážať, veď skoro všetci čo trošku niečo znamenali, aj radoví úradníci-referenti boli v strane, inak na tej stoličke nemohli sedieť. Aj riaditeľka materskej školy bola straníčka, aj riaditeľka základnej školy a aj radoví učitelia boli straníci, ak rodič dieťaťa priniesol prihlášku na náboženstvo vyvýjali prestrašnú aktivitu a nátlak na rodiča aby prihlášku vzal späť, lebo nič iné nevideli len svoje osobné prospechárenie a zavďačovanie sa okresným štruktúram. A teraz, práve títo sú najväčší kresťania katolíci,na svoju minulosť zabudli, ale rodičia aj po rokoch nie.
Miloš Majko | 30-12-2010 13:54:49
digi - na Vasom mieste by som pockal na vyjadrenie dotknutej strany. Ci Vam to k objektivnemu poznaniu veci netreba? Za kazdu cenu podporite konspiracie, uvahy, ohovaracky - teorie "cim horsie, tym lepsie"? Vas prispevok nevymazem, budem rad, ked si ostatni citatelia nasledne budu mat moznost vytvorit nazor o niektorych diskutujucich - predsa len, stavat na presvedcivych argumentoch je dobra taktika, nie? No a co uz moze byt presvedcivejsie, ako ked sa znovu znemoznite Vy sam...
digi | 30-12-2010 13:43:16
anonym 12:03 a tiež Seredan 12:26 *yes* *yes* *yes*
Miloš Majko | 30-12-2010 13:38:16
tiež Seredan 30-12-2010 12:26 - nechcem sa miesat do Vasich vysoko inteligencnych uvah, no Petra Rampaseka poznam osobne pave z menovanej TOSky - teda uz asi 23 rokov. Myslim si, ze sa dost vazne mylite. Ale necham to na nom. Moja otazka na Vas. Ak sa naozaj mylite, ake stanovisko verejne zaujmete k Vasmu tvrdeniu o konkretnej osobe prezentovanemu verejne a dost pravdepodobne zalozenemu iba na Vasich domienkach, ci na tom, co ste niekde poculi? Dakujem za Vasu odpoved.
Robo Horvath | 30-12-2010 13:25:56
anonym 12:03 *yes* Svoju minulosť si nikto len tak bez povšimnutia neschová.
anonym | 30-12-2010 12:40:03
Všetci maju za ušami a ešte sa uražaju!
tiež Seredan | 30-12-2010 12:26:08
Chce pan Rampašek poprieť to že bol dlhorročnym členom KSS a predsedom ROH v TOS Galante odkial postupil do vyššie postaveneho KOVO kde mal hajit pracujuci lud Zrazu sa zjavil ako zastupca KDH.
anonym | 30-12-2010 12:03:07
Nech to citam akokolvek ja osobne tam nevidim nejaku urazku za ktoru by mal niekto sediet vo vazeni, alebo byt odsudený. Pisatelka to pravdepodobne pisala na zaklade informacii od inych ludi a nedalo jej to a hodila to na SOL. Pravdepodobne vychadzala z poznatkov, ze pred rokom 89 bolo velmi vela ludi v strane a oslovovali sme tak aj ucitelov a ak napisem, ze ze s.U..... tak sa nesmie ani urazit kedze sme ju tak naozaj oslovovali. Je mi vrcholne trapne ak sa niekto uraza a udava ludi za taketo osobne nazory. To ze je Sokol vedeni vo zvazkoch stb snad nechce popriet ani pan Kurbel. Bez vetra sa ani listok na strome nepohne. Podla mna to treba riesit tak, ze sa vyzve dotycny anonym nech sa ospravedlni a ak nie zamedzit pristup. Toto vsetko ma velmi, velmi daleko od demokracie ako takej. A este mala poznamka ako sa maju spravat ludia v tejto krajine ked ludia, ktorí by mali byt prikladom a vladnu tejto krajine sa chovaju ako z inej planety.
anonym | 30-12-2010 11:12:23
Myslim si o tom svoje!
Igor Lehocky | 30-12-2010 09:49:18
Chcem vyjadriť presvedčenie, že aj v otázke posudzovania a kvalifikovania trestného činu ohovárania políciou a najmä zo strany prokuratúry dôjde v blízkej dobe k pozitívnej zmene z pohľadu napadnutých osôb a osoby, ktoré prostredníctvom internetu verejne ohovárajú, budú niesť plnú trestnoprávnu zodpovednosť so všetkým, čo súvisí s trestným konaním až do právoplatného skončenia konania na príslušnom súde.
anonym | 30-12-2010 09:00:33
Takto to dopadne, keď ľudia neuvážene píšu o konkrétnych ľuďoch čo im príde na jazyk. Bez dôkazov, resp. bez toho, aby svoje tvrdenia vedeli dokázať. A zrazu majú problém. *headbang* *headbang* *headbang*
Dávid | 30-12-2010 08:27:40
Pani Lýdia by sa mala ospravedlniť nielen Pánovi Veselickému ale aj nám diskutujúcim.Niekedy boli jej názory až urážkou cti.Mojho priateľa nazvala cigánom a neni cigán takže nech sa tá Pani Lýdia ospravedlní.Správne Pán Veselický. *yes* *yes*
digi | 29-12-2010 23:29:08
( Autor dlhodobo nerespektuje pravidla diskusneho fora v súkromnom internetovom mediu a to napriek viacerym upozorneniam. Nevyuzil ponuknutu moznost tvorcov novin, za svoje nemiestne spravanie ospravedlnit sa. Preto su a do prisposobenia sa stanovenym pravidlam diskusie, aj budu jeho prispevky zmazavane. )
Robo Horvath | 29-12-2010 23:32:48
Sered je male mesto a skoro všetci sa poznáme.Mna by zaujímalo na základe čoho to pani Lýdia napísala.
Daniela Matuskova | 29-12-2010 20:06:52
*yes* *yes* z tohto by sa mohli viaceri poucit!!! :-)

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign