Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vysvetlenie verejného prísľubu

147
Ďakujem všetkým za podnety a názory ktoré sa týkajú práce poslancov a primátora v rámci volebnej kampane.
Veľa z Vás sa pýta, ako to je s mojim verejným prísľubom. Môj verejný prísľub je právne vymáhateľný každým občanom mesta Sereď. Sľúbil som, že ak budem zvolený, tak 30% z platu venujem s Vašim spolurozhodnutím pre občanov a oblasti, kde to bude najviac potrebné.
 
V prípade zvolenia založím nadáciu, kde budem každý mesiac odvádzať tretinu platu, ktorá tvorí cca 800,00 EUR. Za jedno volebné obdobie dosiahne táto čiastka 38 400,00 EUR. Vychádzam tak z terajšieho platu primátora. Nadácia bude mať správnu radu, ktorú vyberú občania a tá bude rozhodovať, kde a ako sa prostriedky budú deliť.
 
Som prvý kandidát, ktorý takýto prísľub dáva a po mojej predvolebnej debate s protikandidátom v TV KREA som zistil, že aj posledný.
"Podľa skutkov ich poznáte"

 Ďakujem všetkým.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
čitateľ | 07-11-2014 21:15:29
Pán poslanecký kandidát, čo Vy vypisujete o roku l994, resp. 1998, v tom čase ste sa hral na piesku a učil ste sa rovno čúrať. Ako vidno z Vašej reakcie ani titul Ing. nie je potvrdením inteligencie a duchaplnosti. Toto chce byť poslancom, keď ešte sa ani nepredstavil, a už je múdrejší ako Šalamún?
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 07-11-2014 20:30:31
pre Daniel Loffler | 07-11-2014 13:00:49
nabuduce, ak si nebudem niekedy isty, ci nieco normalne je, alebo nie, tak sa spytam urcite Vas, Vy uz budete vediet, co normalne je a co nie... Len dufam, ze tu budete.
Len tak | 07-11-2014 19:09:08
Dajte mi plat 5000€ a ja vam slubujem ze dam polovicu na charitu.
Miroslava | 07-11-2014 15:41:55
Príde mi zvláštne, ze ironicky hovoríte alebo pisete o podnikateloch, ktorý sú za "vodou". Podla mňa je to skôr známka šikovnosti a veľkej zodpovednosti. Pána Trojaka nepoznám ale dosť sa smejem, ked čítam jeho slová:-) napr. "Mojou prácou je robiť radosť ľuďom predajom sperokov..."
Radosť by to bola keby sú zdarma.:-) alebo 30% z platu? To je tak priehladne...ja budem urcite voliť pána Tomcanyiho pretoze vidím, že za 4 roky toho spravil naozaj veľa a som rada, že mame zodpobecného primátora. Držím vám palce pan Tomcanyi.
kazdy za seba | 07-11-2014 13:43:06
pre: Miloš Majko | 07-11-2014 12:45:15

V podstate ste pekne napisal, ale nazor nezmenim -)

...ani jeden podnikatel, ktory sa dostane ci uz do komunalnej alebo parlamentnej, sa "nepobije" za prava ostatnych resp. chudobnych ludi, ktorych je v tomto state vacsina.
Vysvetlivka:
-podnikatel - myslim tym "uspesneho" podnikatela, lebo normalne prezivajuci podnikatel sa do politiky hrabat nebude, lebo musi zarabat na rodinu
-uspech - nemusi byt vzdy legalny
pre Daniel Loffler | 07-11-2014 13:00:49
Rozhodne nie je normalne Vase prirovnanie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2014 12:45:15
kazdy za seba | 07-11-2014 09:44:13 | - nesuhlasim s Vami.

Je prirodzene, ze kazdy sa chce mat lepsie. No su aj ludia, ktorym ide v prvom rade o cest a meno. Meno si nekupite - peniazmi mozete korumpovat, spinavymi obchodmi zabezpecit buducnost svojich pravnukov.

Kradnutim napadov a projektov inych, mozete bezpracne zarobit miliony, pripadne kratkodobo klamat verejnost, ze ide o napady Vase vlastne. Vzdy sa vsak najde niekto, kto sa vzprieci, pripadne sa mu prestane pacit vlastny obraz v zrkadle.

Je to o tom - zi a nechaj zit.

Kazdemu podnikatelovi je uplne nanic majetok, ked sa nemoze bezpecne pohybovat po meste, je mu nanic luxusny dom, ked sa musi bat dieta pustit hrat na ulicu.

Peniazmi si kazdy - aj podnikatel - zabezpeci iba luxus, ktory mu je na nic tam, kde su vsetci okolo neho chodobni.

Podobne plati aj u politikov - vzdy nastane cas, kedy sa mu prestanu ludia pchat do konecnika - staci, aby rozmyslali.

Vsetci potrebujeme zit a nie prezivat. A to je dnes problemom spolocnosti. Zopar ludi bez chrbtovej kosti zije v luxuse a vacsina preziva.

Zijeme v meste, kde takmer kazdy kazdeho pozna osobne. Tu sa neskryje nic! Vzdy je len otazkou casu, kedy pravda vyjde na povrch. Bolo by vsetko ovela lahsie, keby ludia nezvelicovali a neskreslovali vsetko podla toho, s kym sa bavia. Zacnite svoje nazory verejne vyjadrovat pod vlastnym menom a zistite, aka to je zodpovednost.

Voleny zastupca je POVINNY s obcanmi komunikovat.

Taktizovanie ho v zlomku sekundy prezradi a ludia prekuknu jeho zamery...
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 07-11-2014 12:27:12
neuveritelne | 07-11-2014 10:43:38
v 1994 roku bolo normalne volit Meciara, v roku 2010 uz bolo normalne ho nevolit vobec... V roku 1998 bolo normalne volit Dzurindu, v roku 2012 uz to az tak normalne nebolo...

Kto definuje co normalne je a co normalne nie je?
neuveritelne | 07-11-2014 10:43:38
To s tym platom ,to je tak neuveritelne populisticke,ze sa normalnemu clovekovi nad tym pozastavuje rozum.
kazdy za seba | 07-11-2014 09:44:13
Kazdy podnikatel, ktori sa dostane k "urcitej moci" bude zastavat len a len svoje zaujmy.
Verit niekomu, kto po niekolkych desatrociach podnikania povie, ze chce zastavat zaujmy pracujucich (zivoriacich) obcanov tohoto statu, je utopia!
preco nie zadarmo? | 07-11-2014 09:40:44
...preco si vacsina podnikatelov mysli, ze ked je uz "za vodou" (aspon si to o sebe mysli), zrazu v nom svitne pocit, ze je ten najspravnejsi politik resp. clovek, ktori chce zachranit svet???
pozn. - tyka sa to aj terajsieho primatora -)
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 07-11-2014 08:58:45
je pred voľbami, takže každý prísľub a ponuka KANDIDÁTA určite bude po voľbách pripomínaná. Tak isto, ako teraz pripomínajú občania sľuby bývalým kandidátom = terajším poslancom a primátorovi.
znama | 07-11-2014 07:52:26
Ja pána Trojáka poznám veľmi dobre a viem, že jeho sľuby nie sú len plané reči... Keby som bývala v Seredi, jednoznačne by som ho volila. Je rodinne založený typ človeka a hlavne je neskutočne zásadový a nikdy nehovorí do vetra... viem o čom hovorím - píšem...
priama otazka | 06-11-2014 23:45:58
Pan Trojak, vo volebnom programe mate venovat sa problematike s vodou. Ale doposial ste sa v nizsie uvedenych clankoch k tomu nevyjadrili. Preto vas ziadam, objasnite obcanom tohto mesta, ako sa budete venovat tejto problematike. Myslim si, ze otazka je velmi na mieste, len Vy nejako nereagujete. A k tej nadacii, dobry tah,ale to uz vymyslel prezident a napodiv vyhral. Len skuste viacej riesit a objasnit problem s vodou. Alebo to je len namotavka pred volbami? Uvidime, ci mate prehlad. Dakujem.
No neviem | 06-11-2014 19:37:44
Mesto má dosť hendykepovaných ľudí či už dospelých alebo detí , tak nech založí nadáciu a rozdelí rodinkám alebo kam chce. Je to jeho slobodná vôľa. Aleee každý vie že dnešný primitívny človek zacíti peniažky ktoré niekto prisľúbi a už je jak odtrhnutý z reťaze a volil by aj 2X. Lenže: sľuby sa sľubujú - málo sa konajú . Takže neverte všetkému kto vám čo sľúbi
Niekedy nechápem | 06-11-2014 19:10:40
Príspevky k článkom bez rozumu. Ako tento anonym. No treba si kopnúť. Ale ja verím, že Jaro predvolebný prísľub dodrží. Niekto si prilepší z jeho platu o takmer 40 tis.€. Či je to však pre mesto a Sereďanov podstatné posúdiť neviem. Asi nie.
anonym | 06-11-2014 19:05:00
Voľby už boli ? Vy tu dávate prísľub a ešte nie ste primátor a poslanci vám ešte neschválili plat.
Trapny a populistický príslub.
Karel Kryl/ani nevedel že existuje nejaká Sereď/ | 06-11-2014 18:35:28
Vítr si tiše hvízdá po silnici spálený,
v tom městě nikdo nezdraví,
šerif i soudce - gangsteři, voba řádně zvolený,
a lidi strachem nezdravý.

Sto cizejch zabíječů s pistolema skotačí
a zákon džungle panuje,
provazník plete smyčky, hrobař kopat nestačí
a truhlář rakve hobluje.

V městě je řád a pro každého práce,
buď ještě rád, když huba voněmí,
může tě hřát, že nejsi na voprátce
nebo že neležíš pár inchů pod zemí
Slunce je zlatou skobou na vobloze přibitý,
pod sluncem sedlo kožený,
pod sedlem kůň, pod koněm moje nohy rozbitý
a starý ruce sedřený.

Pryč odtud jít s tou karavanou mraků,
kde tichej dům a pušky rezaví, orat a sít od rána do soumraku
a nechat zapomenout srdce bolavý.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign