Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyhodené šteniatka v lese !

OZ TULÁK Dátum16. 12. 2011 09:29:31TémaÚtulok
409

Dňa 15.12.2011 sme sa dozvedeli o šteniatkach ktoré niekto bezcitne vyhodil v Šoporni  v  lese v krabici dúfajúc zrejme že tam zahynú od hladu a zimy.

 Našťastie ich našla pani ktorá bola na prechádzke lesom a vzala ich k sebe a tak sme  šteniatka včera  prevzali pod naše OZ.

Šteniatka sú ešte malé, slepé asi cca.13 -14 dňové a je ich 5 !  Keďže sa nám do  neskorých nočných hodín nepodarilo nájsť fenku so šteniatkom ktorá by ich prijala, museli sme nájsť osobu ochotnú postarať sa o šteniatka a doslova ich bude treba  ešte odkojiť. Toto sa nám našťastie podarilo a od večera sú už v opatere pani Márii. Šteniatka budú potrebovať špeciálne mliečko pre šteniatka , zatiaľ máme pre nich pár sáčkov  ale bude to pre nich málo, a musíme dnes zakúpiť ďalšie balenia  a keďže sa jedná o 5 šteniatok budeme potrebovať toho mliečka omnoho viacej . Keďže sme OZ financované iba z vlastných  zdrojov a z príspevkov našich fanúšikov , uvítame finančnú pomoc. Ak by ste chceli pomôcť  šteniatkam na zakúpenie mlieka , môžete tak urobiť finančným príspevkom na účet OZ  2920866703/1100. Účel platby uveďte prosím : šteniatka z lesa. Všetky  Vaše príspevky budú použité len na zvieratá . Všetkých darcov zverejníme.

Prispieť môžete aj  materiálmi ako napr. dekami., obojkami, vodítkami , granulami .....– pre ostatných psíkov v našej opatere. Priniesť nám to môžete aj na Vianočné trhy kde bude naše OZ prezentačný stánok.

 

Ďakujeme .

Katarína  


Fotogaléria k článku:

409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK
409
Autor: OZ TULÁK


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre ferike | 30-12-2011 13:12:49
honelniiik so zakladkou :D
lucia | 30-12-2011 13:10:46
ferike je chumaj asi zakomplexovany alebo co...uz ked niekomu vadi ze niekto pomoze zvieratku tak uz ozaj neviem o co takemu cloveku ide...ferike ty deges chod sa obesit...lebo takych kretenov jak ty si treba strielat...
anonym | 29-12-2011 19:44:47
Katarína robíte skvelú prácu. Peniaze ktoré mesto vyberá za nezmyselné poplatky za psov by nemali byť používané na asfalt, parkoviská alebo odmeny. Tie peniaze by mali byť určené útulku, ktorý zachráni zvieratá odvrhnuté od hlúpych ľudí. Už len sa chcem opýtať či už bol niekto obvinený z týrania zvierat.
marcel | 29-12-2011 18:59:26
ferike ty ho musíš mať veľmi malého,ked si tu takto liečiš svoje komplexy:-)
Katarína | 29-12-2011 14:06:30
Pardon, ale my sme si nepotykali.nepoznáme sa, tak láskavo netykate ani vy mne. Do mojich hodnôt Vás nič nieje.Ja mám svoje hodnoty v živote a patria medzi ne aj zveratá.
Pre Vás nie - tak si nechajte už tie vaše komentáre pre seba. Myslite si čo chcete, robte si čo chcete, myslím že písaním komentárov k tomuto článku si míňate čas kedy asi nemáte čo robiť . Vaša zastávateľka ktorá Vás tu ospevovala sa zrejme dosť mýlila. Škoda že komentár predo mnou bol vymazaný , aspoň by sme videli čo si o vás myslia aj ostatný ludia ..Opakujem ešte raz - prestaňte tu stále niekoho urážať. vul ste tu asi jedine vy. zrejme máte zábavku keď sem píšete tie priblblé vaše komentáre...každý žime tak ako chce žiť. vy si žite po svojom a my si budeme žiť po svojom a dajte už pokoj
pre ferikee | 29-12-2011 00:36:15
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
ferikéé | 28-12-2011 22:08:52
no to tvoje konštatovanie že každý máme iné hodnoty v živote je ale veľmi veľmi plytké, ak má niekto hodnoty v živote postavené na zvieratách tak to teda "promiň" ale to "není člověk to je vůl"
katarína | 21-12-2011 21:58:05
No to je síce pekné, ale to mi diskutujúci ktorí ho nepoznáme nemôžeme predsa vedieť. Komentujeme len to čo Ferike napísal. My ho nepoznáme, a urobili sme si o ňom obraz na základe príspevkov. Akokoľvek to je, nikto mu nedáva právo na to aby urážal ludí a nadával im do hlupákov len preto že majú iné hodnoty v živote ako on. Každý z nás má iné hodnoty v živote. Niekto psov , niekto deti, niekto ludí, niekto peniaze...a tak to proste chodí v živote.
Anabella | 21-12-2011 12:32:06
Pani Katarína, nerozčuľujte sa - poznám Ferikeho osobne, hoc je frfľavý a trápi ho veľa vecí, paradoxne aj zvieratá miluje, možno to nepodal tak - ako by to rado čítalo Vaše oko, ale verte mi je to človek od kosti dobrák...:)Nie je bezciťák ako to popisujete Vy - v príspevku, len ho trápi vec trochu z iného - komplexnejšieho pohľadu. A verte mi, ak by našiel tých psíkov sám, tak by ich bral okamžite, neraz takto podal pomocnú ruku, len nepotrebuje tak ako mnohí povyšovať zviera nad človeka...
Všetko dobré...
katarína | 21-12-2011 10:43:22
Milá /Milý ferike...
Buďte taká láskavá/ láskavý a prestaňte tu urážať ľudí a nadávať im do hlupákov. My sme s vami
„ husy nepásli“ Ak vás trápia ľudia- nech sa páči. Nič Vám nebráni tomu aby ste vstali z obývačky z vyhriateho kresla a od vyprážaného rezňa a išli niečo robiť, môžete ísť pomáhať deťom do decáku-môžete pre nich robiť zbierku, môžete ich ísť vychovávať ....môžete ísť bezdomovcom variť kapustnicu , môžete im pomáhať finančne....Môžete zachraňovať svet. Čo vám v tom bráni? Čo z tohto robíte keď si tu dovoľujete kritizovať ľudí ktorí niečo vo svojom živote robia a majú aj iné priority vo svojom živote ako len seba ? kto tu hovorí o peniazoch? Prečo spomínate peniaze? Pre tých ktorí pomáhajú zvieratám nie sú peniaze na prvom mieste . pre nich je v živote podstatné niečo iné. Kvôli takým bezciťákom ako ste vy, pre ktorých živé zviera nič neznamená - zápasia organizácie na ochranu zvierat s problémami. Keby nebolo takých bezciťákov nebolo by treba zachraňovať psov. Boh nám dal život všetkým – aj ľuďom aj zvieratám. Pokiaľ viem zvieratá a príroda sú viac ako človek. Príroda je tu tá čo je pánom sveta na tejto planéte – nie človek. Kto dáva človeku právo ubližovať zvieratám a prírode? Z akého titulu si toto my ľudia dovoľujeme? Ako môžeme žiť medzi sebou v mieri keď si nevážime nič a nikoho. Nevážime si čo nám príroda dáva , a my ju ničíme. Človek privedie túto planétu do záhuby , nie zviera . Dúfam že to dieťa ktoré vy spomínate že niekto vychová – dieťa ktoré pre tento svet niečo urobí – urobí niečo pre zvieratá a konečne dokáže aby sa ľudia prestali správať ako bohovia na tejto planéte ! Ale to by museli rodičia vychovávať svoje deti inak – a nie tak ako sa dnešné deti vychovávajú ...stačí sa ísť spýtať učiteľov na základnej škole v prvých ročníkoch – veľmi radi vám povedia ako rodičia vychovávajú svoje deti.
Nemienim tu diskutovať s vami na túto téme, a ani viac k tejto téme nenapíšem - pretože debatovať sa s Vami je zbytočné a nemá to význam.
A P.S. vy ako viete že medzi týmito diskutujúcimi nie je aj vysokoškolský vzdelaný ľudia.? To že má niekto titul ešte nič neznamená. Titul sa dá aj kúpiť v dnešnej dobe to nie je záruka žiadneho IQ
Obcan | 20-12-2011 23:30:49
,,Hlupaci ste naozaj vsetci,len ja som lietadlo ! ,, :-)))
A to ze si nic nevazia vyrobil tento kapitalisticky system,ktory si nevazi cloveka,ale skurvene prachy ?
A taki ludia zachrania male neme tvory...
Neprotirecite si nahodou :-)))
Az raz pojde o zivot a bude sa treba rozhodnut medzi clovekom a zvieratom,verte,ze kazdy normalny clovek zachrani toho cloveka.
Tu sa nebolo nastastie treba rozhodovat a pani urobila to co bolo SPRAVNE.
Viem,je to tazke pre vas,ale zvladnete to :-)
Pekny vecer. :-)))
Feriké | 20-12-2011 23:08:45
ach panebože kam až dospela táto akože civilizácia..kvôli pár psom mi tu ľudia nadávajú..preboha vy ste nepochopili tu najzákladnejšiu vec na tejto zemi...pokračovať sa dá iba s ľudmi a nie so psami..vychovajte si pár somárov ale jeden z nich bude ozaj človek ktorý urobí veľa pre ľudstvo...a môže to byť hociktorý z tých domováckych zaznávaných detí...ale vy napíšete iba to že deti si nevážia nič...hlupáci ste ozaj všetci,pretože to že si nič nevážia vyrobil tento otrasný kapitalistický systém ktorý si neváži človeka ale iba skurvené prachy..takí ste skoro všetci...česť výnimkám,od pár ľudí s vyšším vzdelaním som už počul oveľa ľudskejšie názory ako vaše
didinka232 | 19-12-2011 14:31:45
Majka - súhlasíííím, deti v decákoch si nič nevážia...len vymýšlajú hlúposti.
Majka | 17-12-2011 23:31:36
PRE FERIKE:::::mám deti a mám aj psíka.Deti si nevážia starostlivosť a neopätuju lásku ako to nemé psíča.Deti v decáku maju všetko,možno okrem rodičov,tak isto si nič nevážia,dokážu ubližovať,možno by zaujali ten istý postoj ako Vy.Psík nevie povedať čo ho bolí,ani jedlo nedostane,ked ho niekto vyhodí-je odkázaný na DOBRYCH ľudí a osud.Zbohom,ked natrafí na takého ako Vy.Zamyslite sa,ved aj zviera cíti bolesť.........
marcel | 17-12-2011 18:47:22
pre znalkynu mnozenie pre zisk je taky isty hyenizmus jak to vyhadzovanie steniat do lesa.takym ludom je jedno ze daju psika do vykupu ktory vedsinou konci v cinskych restauraciach alebo na vyskumy.a to vsetko len pre peniaze.
anonym | 17-12-2011 17:41:38
Pre FERIKE :tá pani čo tých psíkov našla si zaslúži veľký obdiv a podľa teba ich tam mala nechať......?Takýto komentár naozaj nemusím.Vidím že sa podobáš tomu HAJZLOVI čo tam tých malých psíčkov odniesol nezaslúži si nič iné ako to čo on chcel aby sa stalo psíkom HAJZEL....
didinka232 | 17-12-2011 12:59:55
FERIKE - chcete zaľudniť Lýbiu, pozvite našich neprispôsobivých občanov z Cukrovarskej a Trnavskej ulice :)
Znalkyňa | 17-12-2011 12:25:16
Už na prvý pohľad je vidieť že je to labradorský retriever! :) a tie čierne sú tak krásne my ich chováme :-) nechápem ako toto niekto mohol urobiť. Dokonca by na predaje týchto psíkov zarobili slušné peniaze.
Seredan | 17-12-2011 12:06:38
Presne tak.
Su ludia ktori si prihlasia radsej psov na dedinu a hotovo.
Prijde mi absurdne platit za psa a nic pre tych psov nerobit.
Ved niekto ma civavu a niekto velkeho kocura,je to zhruba to iste ale niekto zaplati a niekto nemusi...
Je bezna prax ze po mestach su kose a na nich su pripevnene sacky na psie exkrementy.
Preco to tu nemoze byt ???
Nie su peniaze ?
A uz sme pri tom ako pisala Jana-peniaze sa vyberu,ale idu uplne niekam inam.
Alebo tu sa vyberaju peniaze z principu,ze ked aj inde platia,tak platte aj vy ?
OK,ale inde,ako som uz pisal,aj pre tych psickarov nieco robia.
Tu jedine co tak dokazu spravit je zvysit poplatok.
Aj to je cinnost ktoru vykazu poslanci,ze ?
Janka | 17-12-2011 10:48:24
OZtku drzim palce robi skvelu robotu a je to vidiet. Len ma mrzi to ze mesto si zinkasuje vsetkych psickarov a potom tie peniaze nepouziju na zvieratka ale daju si odmeny alebo vybetonuju chodnik. V takomto pripade ani nemam chut platit za psa radsej ho asi prihlasim u babky v Surovciach :-/
Suue | 17-12-2011 07:27:59
Seredan a Marcel...velmi dobre ste to napisali...niektori ludia su fakt uz vadni, ked im vadi aj to, ze niekto je ochotny za svoje a vo svojom volnom case pomahat štvornohym tvorom...
takyto ludia ako je Ferike ma vedia tak strasne vytocit!
sered | 17-12-2011 05:57:50
Ferike kto nema rad zvierata nema rad ani ludí,tak len čítajte a nekomentujte.
marcel | 17-12-2011 00:46:37
ferike zaloz si OZ a mozes sa byt za prava koho len chces.Brani ti v tom nieco???????????????A jak vies ze ty ludia co pomahaju zvieratam nepomahaju aj ludom?preco kritizujes ludi co aspon niekomu pomahaju?ja nechapem ludi jak si ty ze sa obuvaju do takych co sa aspon trocha snazia zmenit tento svet a zachranuju tych co sa nedokazu branit.vadsinou ale kritizuju taky co su absolutne necinny a je im vsetko lahostajne a nepohnu ani prstom preto aby sa nieco zmenilo.mozno kricis na internete ale v realite nespravis nic.v Seredi mas detsky domov tak kludne tam mozes spravit charitativnu zbierku veci,hraciek,penazy a coho len chces.urcite sa da dostat aj do iraqu a libie neaka ta pomoc,mozes sa v tom iniciovat nech sa paci.
Seredan | 17-12-2011 00:38:37
Ferike: Vy ste asi dobre chyteny...
Podla vas ta pani tam mala tie male stenata nechat,len aby sa nevravelo ze ma niekto aj vztah k zvieratam ?!
Ono vacsinou male deti neodnasaju do lesa.
Ale ktovie co prinesie buducnost,mozno zachvilu budu matky odkladat naozaj deti do lesov.
Vid.nariadenia unie o ruseni babyboxov,ved tie su ,,neludske,,
Asi je ludskejsie odhodit tie deti do kontajnerov ako tomu bolo v dobach minulych,ze ?!
Co tu trepete o detoch z domovov,tak tym nechyba nic MATERIALNE,maju kde byvat,maju co jest,aj hracky,jedine co im chyba je pocit,ze ich ma niekto rad,ze niekomu na nich zalezi.
Nieco co ste asi vy nepoznal.
Co sa tyka Lybie,ani ja nesuhlasim s tym co tam prebehlo,ludia tam este len teraz zistia co je to demokracia a ze byty nebudu zadarmo,studovat sa nebude zadarmo,nieto este v zahranici,ucty za plyn a elektriku tam nemali,prispevok na byt,prispevok na auto...atd.
Ale to je uz o inom a my to nezmenime.
A aby som nezabudol,ten co vyhodil tie male tvory je obycajny smejd a dufam ze sa mu to vrati.
Neprajem nikomu nic zle,ale takyto ludia si nezasluzia nic dobre.
Ide zima a ked pojde na buduce zas do lesa mohol by si zlomit nohu a ostat tam v tej zime a dazdi aspon 2 dni,nech porozmysla o zivote.
Inak to musela byt dobra nahoda najst ich tam,ked su este vlastne neme a aj slepe...
Pani za to ako sa zachovala,velky obdiv a uznanie.
Ferike | 16-12-2011 22:36:03
detské domovy sú plné detí túžiacich po láske a to už nie ste takí nadšení,bohužiaľ doba priniesla takúto deformáciu že ľudia majú radšej zvieratá ako jedincov svojho druhu.Spamätajte sa a bite sa za práva ľudí a nie zvierat,pozrite na vybombardovanú Líbyu-zahynuli tam tisíce ľudí a nikto sa na nič nezmohol,detto Irak a AFGH.
To sme ale civilizácia však??
Peter Klokner | 16-12-2011 21:49:25
Prečo sa vždy nájde nejaké ho...vädo čo to dokáže?
Niko | 16-12-2011 21:44:18
Milanko mas o tam,postarajte sa o nich,dakujem....
krasavci | 16-12-2011 21:19:19
podla vzhladu vyzeraju, ze to nebudu nejaki izbovi, ale riadni psi, ktori budu potrebovat vela priestoru.
Daria | 16-12-2011 20:33:33
sú úžasný, už jednoho "nalezenca" mám v byte, druhého nemôžem, ale sú nádherný.. dúfam že čoskoro nájdu láskavých pánov a milujúci domov.
Registrovaný angelika danisova angelika danisova | 16-12-2011 17:46:31
...ake su krasnucke,nebyvat v cinziaku,tak jedneho urcite berieme,...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign