Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Veľké ideologické Referendum (ViR) načas prekryje všetky iné témy...

Miloš MajkoDátum27. 01. 2015 00:44:36TémaAktuálne témy
200

POZOR ! Nastáva veľké kradnutie ...ako u nás vždy, keď sa všeobecne rešpektované hodnoty použijú ako ideologická karta, s ktorou sa hrá na city a s citmi dobrých a zákonov dbalých ľudí (a proti citom a s citmi iných zákonov dbalých ľudí).

Veľké ideologické Referendum (ViR) načas prekryje všetky iné témy...a na to čakajú supy a hyeny, krúžiace okolo štátnej kasy.

Žiaľ, referendum nebude iba drahé, ale aj zbytočné. Žiaden homosexuál sa preň nepreorientuje na plodný, a štátu milý vzťah heterosexuálny. Nezdá sa to byť ani o rodine (tá má u nás iné problémy, než názvoslovie sexuálnych vzťahov). Skôr to bude referendum usilujúce o zákaz nárokov a požiadaviek (ešte ani nevyslovených) istej menšiny. Čomu a komu poslúži tento "preventívny úder" voči sexuálnym menšinám? Sexuálnemu zdraviu národa ? Viere ? Rodinám ? Alebo temným nutkaniam politiky? Tej, čo hráva so zlými sklonmi "tradičnej väčšiny" (tradične intolerantnej), ktorej sa v úvode predvolebného roku 2015 núka príležitosť opäť raz kohosi tradične , "zlatoidkovsky", prevalcovať ?

Je tu takých, tradičných, v SR naozaj nadpolovičná väčšina? Alebo ani štvrtina? Uvidíme , najlepším testom bude už onedlho účasť v referende.

Náš bežný život , aj život svetovej kresťanskej komunity, ide napriek slovenskému ViR ďalej svojou cestou. Ilustruje ju spravodajská informácia o najnovšom geste pápeža Františka.


Nie, pápež František neúčinkuje v kampani nášho ViR, aby bránil "tradičnú rodinu". Práve sa stretol s katolíčkou, ktorá sa rozhodla zmeniť pohlavie...(hovorí sa im transsexuáli)

Isteže, pápež František neúčinkuje ani v ich kampani, Nestal sa ich propagátorom, ani stúpencom. On iba vyjadril pochopenie a kresťanskú účasť. Vyjadril záujem o útrapy ľudskej bytosti, na ktorých má istý podiel - ako si prečítate v texte nižšie - aj katolícka cirkevná tradícia.

Pápež František nesie Kríž za cirkev, ktorú vedie. To si zaslúži rešpekt. Odlišných neodsudzuje, ale sa s nimi stretáva. A pomáha im prekonať bolesť z vylúčenia. Vyplýva z tohto gesta pápeža Františka nejaký odkaz pre iniciátorov ViR ? Alebo napr. pre cirkevných otcov Slovenska ? Pre veriacich kresťanov na Slovensku ? Alebo pre demokratickú väčšinu ? ...Nepochybujem, že áno.

Zdroj: FB,  Ján Budaj


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre Daniel | 31-01-2015 14:06:40
Tvoj terajsi clanok sa nijak zasadne nelisi od tych predoslych,takze mam to brat tak,ze tvoje clanky su vzdy ironicke a netreba ich brat vazne?To beriem,inak o moju mozgovu koru nemajte starosti,tvojej sa v kazdom pripade vyrovna.Tiez. prajem dobry den!
daniel | 31-01-2015 13:41:04
Vidieť že máte menší obsah mozgovej kôry! To som písal ako iróniu,ale nevzdelancom ako vy je škoda niečo vysvetľovať! Pekný deň !
pekne | 31-01-2015 13:28:48
Ak teda chce AZR bojovat za to co propaguje,a co chce dosiahnut,tak by sa mala okamzite dinstancovat od takych typov,ako je napr.Daniel.Lebo,neverim,ze AZR je nadsene,ked ponuka platformu pre jeho vyroky.Tade cesta nevedie je to abnormalny nenavidca a zrejme to nema v hlave vsetko poriadku.
Pre Daniel | 31-01-2015 13:12:35
Konečne si vyšiel s farbou von. A keď patríš do toľkých spolkov tak sa hneď pridaj do spolku slovenčiny.
daniel | 31-01-2015 12:10:27
My,Slovenský zväz moralistov,humanistov,buzerantov a podobne zameraných vyzývame všetkých aby sa referendum vopred vyhlásilo za neplatné a aby sme tak dali šancu uplatniť sa aj pedofilom,zoofilom a podobným úchylákom v praxi!

Žiadame zlegalizovať polygamiu,incest a neskôr možno aj nekrofíliu! Chceme aby sa všetka táto háveď prejavila naplno ako vie! Pedofili by sa mohli zamestnať napr.v materských škôlkach. Zoofili by sa uplatnili nielen v zoologických záhradách,ale i v chovných staniciach sliepok a podobne.
Chceme aby sa ženy so svojimi psami-vylizovačmi mohli pohlavne stýkať aj na verejnosti a nie sa iba schovávať v bytoch!
Buzeranti-pedofili aby si adoptovali malých chlapčekov aby si z nich mohli urobiť sexuálnych otrokov.

A aby svet videl akí sme humánni,morálni a ľudskí,žiadame otvoriť hranice pre všetkých ozbrojených islamistov ! Dúfam že sme na nič nezabudli.
Zdar úpadku a úchylnostiam!
seredan | 31-01-2015 11:52:02
Ano ano uz len cerpat informacie od dennika SME :D
medium ktore pretlaca zapadnu kulturu silou mocou a vykresluje ameriku ako narod boho od ktorych sa treba vsetko ucit. Zvacsa jednoduchi ludia navstevuju tento portal aby dostali informacie ktore su jedina pravda made in usa/izrael
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 31-01-2015 11:29:03
http://www.sme.sk/c/7617024/gejovia-si-vzali-deti-ktore-nikto-nechcel.html
seredan | 31-01-2015 10:05:16
Treba urcite zarazit aby sa to volalo manzelstvo a nie im este dat dieta.
to uz rovno nechajme pedofilov nech si chodia do deckych domovov pre vyber partnerky/a.
Premna za mna nech sa teplaci beru ale nech vznikne na to novy status a nie pomenovanie manzelstvo kedze to je rovnica muza a zeny.





daniel | 31-01-2015 09:25:16
Ty čo sa voláš "pre tomas" (alebo pre daniel?) Tak to ti vadí,že sa tu točí trochu debata okolo dôležitého referenda. Ale to že Šopornania vypisovali deň čo deň celé roky o Vlčkovi a teraz zasa o Machovi,to ti nevadí,že?
pre tomas | 31-01-2015 08:59:24
A stale dokola.
dr jekyll mr hyde | 31-01-2015 00:13:06
Takéto rozhovory majú byť vedené v RTVS ktoré zo zákona platíme:
http://www.slobodnyvysielac.sk/informacna-vojna/m5/p19/r3
a nie cenzurovať nevýznamné kázne ...
za rodinu do basy! | 30-01-2015 20:29:20
http://www.hlavnespravy.sk/francuzsko-ma-prveho-odsudeneho-do-vazenia-za-nosenie-symbolu-rodiny-na-obleceni/112130

to je ten stredovek, tentoraz pokrokovych..
tomáš | 30-01-2015 19:59:43
my máme tri referendové otázky, neviem prečo to zužujete iba na adopcie. A naozaj neboli? Alebo to iba ignorujete? Ak vám vadí práve toto, tak prosím, príďte k referendu a pri tejto otázke odpovedzte NIE. To je taký problém?
pre tomas pre peter | 30-01-2015 19:50:32
Uz je to unavne,Ani v Nemecku,ani v Rakusku,ani nikde inde neboli deti adoptovane buzerantami,a ani nebudu,tym padom ,bublina!Precitajte si doterajsie prispevky kdo koho urazal.
tomáš | 30-01-2015 19:38:10
Pán Peter veľmi dobre rozumiem tomu, čo mi radíte a svojim spôsobom máte pravdu. Váš popis našej spoločenskej atmosféry považujem za trefný. Ale ja nie som politik, neuchádzam sa o nikoho hlasy, aby som zjednodušoval tam, kde dávno dozrela doba. Ak sme nútení vyjadrovať sa tak, aby nám okolie rozumelo a nevystavovali sa tak riziku spoločenskej izolácie, sme ešte vôbec slobodní? Žiada sa mi trocha hrdého vzdoru vysmiať sa vulgárnemu vkusu, hlúpemu úsudku tých jedincov, ktorí nám predhadzujú rôzne mŕtve štatistiky či výpočty, ktorí namiesto kvality velebia priemernosť ba podpriemernosť, a ktorí v mene údajného "pokroku" spochybňujú všetko to, čo bolo doteraz samozrejmé. Čeliť nezmyslom, ktorých sila čerpá z dnešnej masovej produkcie a bulvárne povrchného chápania sveta, si vyžaduje plávať aj proti prúdu a aj za cenu vystavenia sa nechápavým úšklebom a klepaniu si po čele či rovno osočovaniu. To, že nejaký odroň si uľaví tým, že ma označí za moc múdreho, ešte neznamená, že som. Môže to znamenať len toľko, že on sám je iba nedovzdelaný a nekultivovaný. ROzumu málo zato trúfalosti mnoho. S tým ale musíme rátať.
bez argumentov | 30-01-2015 19:04:44
zial mate ich nizsie plno
re pre Peter | 30-01-2015 18:05:54
Ale tu sa netreba za nikoho skovavat a uz vobec nie za deti!O tie deti ide v hlavnom pripade!Ak ste cital moje skorsie prispevky,vobec mi nevadia buzeranti ak ziju tak ako doposial!Nech si dedia svoje majetky ,nech ziju v spolocnych domacnostiach na verejnosti,ale deti adoptovat je proti vsetkemu co saa v prirode deje!Ozaj...mami kupis mi zmrzku?Za to ze spavam s tvojim otcom mi nemusis hovorit mami!A ako teda!Normalne Jano!Paci sa ti to?
pre peter(jelen) | 30-01-2015 16:26:43
Moj prispevok pod Vami bol urceny tomu Petrovy bez pseodonyma.
Peter (pseoudo) Jeleň | 30-01-2015 10:17:46
Poprosím čítať s porozumením a bez sklonu k negácii výroku. Ďakujem.
pre Peter | 30-01-2015 09:27:52
Ludia nie su sprosti,nemusite ich poucovat aj s Tomasom,a presne,ako komunisti sa spravate Vy,ale najviac ma nastvalo,ze ,kto tam pojde ukaze ludkost a pochopenie, to napisal Peter , staci si precitat par par prispevkov pod Vami,aby bolo kazdemu jasne o co Vam ide.Velke slova ,velke emocie velka bublina.Vsak my to tym buzerantom ukazeme! O to Vam ide,pritom sa schovavate za deti,fuj aka dvojita moralka.
ideologicka uderka | 30-01-2015 08:26:16
produkuje svoje svetle zajtrajsky kazdy den, odhaluje "stredovekych tmarov)
Kto ma oci a vlastnu hlavu pochopi!

Davka masaze na kazdy den, vsimnite si napr. rubrika citanie+ na sme.
Denne aspon jedna titulka - a tak to bude az do referenda!

Kto tu chce ludi znechutit tou temou, AZR? Ved tych dokonale izolovali, ani na inzerciu nemaju narok
Ludia mali svoj nazor davno pred AZR, len teraz za nich vyboxovali legitimnu, legalnu, ustavnym sudom potvrdenu moznost
prejavit ho verejne.
TERAZ IDE LEN O TO LUDI ODSTAVIT!
zatlacit svoj nazor, vyvolat pocit hanby aki su neludski, tolko demagogie na ludi a ich nazory tu nebolo hadam 25 rokov!

Presne rovnako postupovali komunisti..
Pred svieckovou manifestaciou mapovali situaciu, zatvorili internaty, studentov preventivne poslali domov, v tlaci vychadzali clany o pohrobkoch fasistickeho statu atd
o ten zvysok sa uz postarali policajti a polievacie auta..

Historicka pravda sa ale skryt nedokazala.

Dnes tiez je to o obcianskej odvahe, ktot.ra je tak potlacana.
Najde sa pritom tolko aj normalnych ludi ktori si nechaju premazat svoju hlavu a robia tymto elitam poskokov.

Buducnost ukaze, kde bola historicka pravda.
Vsetci, ktorym nie je lahostajna sa stretnu 7.februara
Peter pre tomas | 30-01-2015 04:19:30
Tomas,ides na to od zaciatku zle!Pises dlhe komenty,pouzivas slova ktorym dve tretiny citatelov nerozumie a niektore slovne spojenia im zaberaju vela casu,kymsi vygooglia ich vyznam a v konecnom dosledku nepochopia podstatu a vyznam celeho prispevku!Nemozes chciet od ludi,kktorim sa zda byt slobodne vyjadrenie svojho nazoru ako zbytocne vyhodene peniaze!Nie su nauceny niest zodpovednost a vzdy sa spoliehaju,ze niekto iny to vyriesi za nich!Tu je sanca pridat sa po vsetkom alibisticky k vacsine a tvarit sa ze ako dobre som sa rozhodol!Za peniaze na referendum by chceli opravit skolku,cestu alebo chodnik!Za veci,ktore by mali byt automaticke sa nechaju kupit a ako sa vravi drzia hubu a krok!Miesto slobodnehi vyjadrenia nazoru im je hodnejsia fasada na budobe skolky,tak potom na co chceme demokraciu!Ludia su nauceny byt vedeni a poslusne pritakavaju.Ak je niekto za a niekto proti netreba to dat najavo?Hlavne ten kto je proti aby to vsetci vedeli,ze su aj ine nazory ako len tie ktore su za!Ako sa vravi,kto mlci ten svedci!Ak nahlas nikto nepovie nie tak sa to berie ako ano!Tak ze jednoducho dvoma troma vetami bez cudzich slov ,lebo inak si povazovany zamoc mudreho!
Peter (pseoudo) Jeleň | 30-01-2015 02:46:20
Presne vieme, kto tam pôjde. Toto referendum ukáže našu ľudskosť a pochopenie. Dúfam v to, že racionálny rozum neovečkám už povedal, ako toto neškodné(ale zásadné) referendum bude chrániť deti a rodinu, ehm... kecy, tak neškodná vec a toľko negatívnych ohlasov vyvoláva. /// Keď sa to niekomu nepáči a v zásade ubližuje, tak proti tomu samozrejme bude namietať. A ubližovať by sa nemalo, alebo malo? keď to tvrdí riadne konzervatívna časť obyvateľstva (klapky na očiach) i v nedeľu na salaši pes štekal na ovečky nech nezutekajú od stáda. Ale,ale!Ale? Veď aj z hriechu sa dá vyspovedať časom./// Ja nikomu nebudem nič rozkazovať, hlasovať za niečo čo mu uškodí, čo ho bude bolieť a čo mu obmedzuje práva(dobre práva sú moc právnicky výraz, nazvem to obmedzovaním jeho predstavy o budúcom, vysnívanom živote).
Ja len jedno nechápem. Prečo niečo ideme niekomu niečo zakazovať? To je ako by som si v jedálnom lístku reštaurácie našiel, to čo si nemôžem dať. A piatok bez mäsa a 40 dní hladu pred návštevou hlasovacej miestnosti... teda chcel som povedať reštaurácie. Trošku hore hlavou.
Ale späť k účasti ešte dve sociálne vrstvy. Jedna tá! tá! ktorá najviac má potrebu chrániť svoje vnúčatá. Časom pominuteľná. A samozrejme typ človeka :D no dobre človek to nieje, inak napíšem. A samozrejme indivíduá, ktoré sa prudko a stroho trúsia poznámky a komentáre bez svedomia. Nenávisť a strach k nepoznanému (xenofóbia) im velia:"Do útoku proti takej ohavnosti a zvrátenosti".
Toto je prvé referendum. Isto sa zapáčilo ľudom, akú silu má pár podpisov, a nebude posledné predpokladám.Odluka cirkvi od štátu alebo tresty smrti pre zločincov atd., fantázii sa medze nekladú. NEPOVIEM!? či by som dal tri áno (povšimnite si tu ľahkosť, 3x áno, tri krížiky aby sa to podarilo, otroci!) alebo trikrát by som bol ticho. Nie som zástanca homosexuality a sexuálnej výchovy detí ale ani odporca. Uvedomovať si kontext otázok, ústavno-neústavných je trošku iná liga, ako napríklad seriál na mark... v televízii. Predpokladám, že k tejto časti textu sa dostala tá časť čitateľov, ktorý sa na chvíľku vo svojom vnútri spýtajú,sami seba, či idú dať trikrát áno rodine alebo ...
:) Ďakujem
dr jekyll mr hyde | 29-01-2015 23:55:38
Janoj: naozaj je toto referendum potrebné?
Janoh: čo si blázen TÝ ĽUDIA BY MOHLI ROZHODNÚŤ SAMI O SEBE, pochybuješ o tom???
Janoj: ale veď presadzujem ZMENU Z DOLA?
Janoh: ale ešte nie sú pripravený na takéto rozhodnutia!
Janoj: Jáj tak to nejako ZAMLŽÍM ....LŽÍM.
tomáš | 29-01-2015 00:26:10
Pán Herega, akosi sa už u vás stalo zvykom, že pri uvádzaní svojich názorov používate nekorektné dôkazy. Tak ako je to aj v prípade vašej vytrhnutej citácie pápeža Františka. Dokonca na základe tohto vášho neodborného narábania s niečími výrokmi, fabulujete isté závery. Ten jeho výrok nezaznel v Rio de Janeiro (aj to čosi hovorí o vašej sústredenosti a práci s informáciami). Zaznel na palube lietadla počas letu zo Svetových dní mládeže v rozhovore s novinármi (upozorňoval som vás už pri inej príležitosti, že svojvoľne narábate s udalosťami a faktami). Za ďalšie, vytrhol ste (skôr si myslím, že ste ani celý jeho rozhovor nečítal) z celej pápežovej odpovede len jeho jednu vetu, čo je opäť nekorektné, ale pre vás už veľmi typické. Z celkového prepisu rozhovoru uvádzam tú časť, ktorá hovorí o vami spomínanej vete. Citujem: „...Myslím, že keď stretáme homosexuálnu osobu, musíme rozlišovať medzi faktom byť gay a faktom loby, pretože loby nie sú dobré. Sú zlé. Ak je osoba gayom a hľadá Boha a má dobrú vôľu, kto som ja, aby som ju súdil?“ A o kúsok ďalej hovorí: „...Problém nie je v tom, že niekto má túto náklonnosť. Tu je iný problém, iného druhu: problém je vytvorenie loby z ľudí s touto náklonnosťou, loby z chamtivých ľudí, loby z politikov, loby zo slobodomurárov, veľa lobistických skupín. To je pre mňa najvážnejším problémom.“ To je celkom iný význam, aký vy podsúvate. Náklonnosť nie je sama o sebe problém (čo ani AZR netvrdí), problém je homoloby. Čo asi teraz budete musieť aj sám uznať, keďže vami použitá jedna veta patrí do tohto kontextu. Alebo to mám chápať tak, že si pápeža beriete na pomoc len účelovo, keď vám poslúži ako obušok? A dúfam, že keď si dovolíte takéto trúfalé prímery k AZR (ktorých nazývate partičkou náboženských fanatikov), tak ste zaregistroval aj to, že ten istý pápež počas omše v Dóme sv. Marty vo Vatikáne okrem iného vyzdvihol úsilie Slovákov o ochranu hodnoty rodiny v súvislosti s referendom. Je možné, že to vedome ignorujete, alebo že ste len povrchne nedbalý. V oboch prípadoch to má však rovnaký výsledok – zavádzate. Zamyslite sa, či chcete niekoho uvádzať do omylu, alebo máte nejakú súdnosť. A na záver, keď už sa chcete oprieť o pápeža Františka, najskôr si naštudujte celý jeho životopis a jeho slová dávajte do kontextu jeho celkového pôsobenia.
tomáš | 28-01-2015 17:16:57
pre anonym: mám pocit, že vy máte pocit, že predsudok je niečo zlé.Historickú realitu jednotlivca ďaleko viac tvoria jeho predsudky než súdy. Prekonávanie všetkých predsudkov sa samo ukáže byť predsudkom.
daniel | 28-01-2015 16:25:55
anonym už na túto tému nenapíšem ani "ň"! V sobotu 3xáno ! Pekný deň!
anonym | 28-01-2015 16:11:24
Daniel mas svoj nazor a nikto ti ho neberie. Ale mam dojem ze tvoj odpor vychadza len z predsudkov voci homosexualom.

Naozaj si myslite ze by sud povolil adpociu paru ktory sa pretrca na verejnosti alebo vzbudzuje u ludi pohorsenie? Zjednodusene taky par musi mat cisty register trestov, posudzuju sa majetkove pomery a prijem, posudzuje sa zdravotny stav ziadatelov, posudzuje sa sposobilost stat sa rodicom na zaklade psychologickeho posudku, musite absolvovat rozne pripravy kde vam povedia co to znamena adoptovat si dieta a nakoniec vam to musi priklepnut sud. Ked tymto procesom prejde homosexualny par, preco zobrat nechcenym detom tuto moznost? Preco by to malo byt horsie ako zivot v decaku?

A preco nevysielaju televizie spoty AZR? Ved si to konecne precitajte preco, pisu to vsade. Alebo si naozaj myslite ze sa vsetci spykli? No podla mna len maju na vec jednotny nazor, iny ako je vas. Doteraz som necital ani nepocul nazor odbornika zo socialnou praxou ktory by povedal 3x ano, dokonca ktory by povedal ze ma referendum zmysel. Alebo aj tu sa media spykli a vyberaju si odbornikov s rovnakym nazorom?

Najhorsie je to ze ludia dostali moznost "demokraticky" sa vyjadrit a rozhodnut o niecom o com nemaju ani sajnu a rozhoduju sa emocionalne nie racionalne
presne tak gulak | 28-01-2015 16:04:45
Ide tu naozaj len o zdravý rozum!
gulak | 28-01-2015 15:28:06
Zúčastním sa referenda..môj výsledok..3 x..ANO...som proti,aby sa tu rozťahovali rôzny exoti,čo sú financovaní zo zahraničia..je predsa nemysliteľné,aby nejakí pár gejov,čo majú zo zadku trhací kalendár..vychovával deti..ste už načisto stratili zdravý rozum...
odpoveď pre mnohých | 28-01-2015 13:34:33
http://jurinova.blog.sme.sk/c/373516/je-lepsie-detom-v-decaku-alebo-s-parom-rovnakeho-pohlavia.html?ref=tit
poučme sa kým sa dá | 28-01-2015 13:32:50
http://www.hlavnespravy.sk/nemci-protestovali-proti-predcasnej-sexualizacii-deti/521779
pre V. Heregu | 28-01-2015 13:30:14
treba tu rozlišovať rozdiel medzi "homosexuálmi" a "homosexualitou". V tomto kontexte pápež neodsudzuje homosexuálov. Ale to neznamená, že súhlasí s homosexualitou. A to že vyjadruje svoju podporu "tradičnej" rodine, je neodškriepiteľné, nech sa to snaží prekrútiť hocikto
Jozef | 28-01-2015 13:03:58
M.F. to, co povedal papez nezachytila, tak je to prekrucanie.
Ako potom nazvat kazen R. Baka?
uz ju tu dole zverejnil niekto. Tak len kusok:

"Zobuďte sa, zastavte mor tretieho tisícročia.
Postavte železnú oponu takej tolerancii a prekrúcaniu. Vytlačte totu špinu za hranice štátu. Nebuďme hlúpi a poučme sa. Tak je to vo svete. A u nás?"
Vladimír Herega | 28-01-2015 12:54:39
Mária Fačkovcová | 28-01-2015 08:39:11
V Rio de Janeiro počas Svetových dní mládeže sa pápež František vyjadril k téme homosexuálnych kňazov: Ak je niekto gay a hľadá Boha a koná dobro, kto som ja, aby som ho súdil?
Ale partička náboženských fanatikov z AZR si to zrejme vysvetlila a po svojom a chce silou mocou chrániť rodiny pred neexistujúcim zlom.Pán Majko aj p.Budaj to povedali dobre, slovenské rodiny sú ohrozené, no nie homosexuálmi.

pre pani Fackovcovu | 28-01-2015 09:08:51
Nikto nic neprekruca,je tam jasne napisane,ze SA nedal ani na jednu a ani na druhu stranu.A precitajte si laskavo,ake rasisticke a diskriminacne,a nenavidejuce sily nasli v tomto referende platformu.Nebolo by hadam od veci,keby sa AZR öd takychto ludi distancovalo.
Registrovaný Mária Fačkovcová Mária Fačkovcová | 28-01-2015 08:39:11
... takto to vyzerá, keď niekto prekrúti postoje a vyjadrenie aj pápeža! Nikde som nepočula a nezachytila, že by sv. otec podporoval registrované partnerstvá. Alebo si to niekto vyvodil z toho, že z jeho lásky a tolerantnosti nie je nikto vylúčený ani jeden homosexuál, ani heterosexuál, ani transexuál, ani pedofil, ani vrah, proste nikto! Ale to neznamená, že automaticky podporuje a dáva súhlas aj k ich skutkom.
A tomto je aj referendum. Nie je namierené proti týmto, ako ich niekto nazýva "diskriminovaným menšinám", je ZA PRÁVA DETÍ na rodinu s otcom a mamou. Je mi ľúto, že tu niekto v prospech svojej ideológie zneužíva práve tieto "menšiny". Mnohí z nás ich poznáme ako pracovitých, inteligentných občanov, plnia si voči štátu všetky ich povinnosti a majú právo na úctu a ochranu ako každý človek. A s ideológiou LGBTI väčšina z nich nemá nič spoločné.
daniel | 27-01-2015 23:36:28
Neviem či to bude stačiť,ale je nás dosť
tomáš | 27-01-2015 23:31:40
pán Daniel bude stačiť, keď my si splníme svoju občiansku aj morálnu povinnosť a prídeme referendum podporiť. Verím, že sa nájde dosť ľudí, ktorí vedia, že tu ide o dobrú vec. Nenechajte sa komentármi niektorých duchovne bezprizorných ľudí vôbec znechutiť.
daniel | 27-01-2015 23:21:24
Ďakujem za vysvetlenie! Na kameru hovoriť nechcem,našlo by sa tu dosť bláznov čo by mi robili nepríjemnosti.

Áno aj medzi prihriatymi je väčšina slušných,tak ako aj medzi cigánmi,len ma zaráža že všade ich iba obhajujú. Mne to pripadá ako keby všetky médiá mali jedného majiteľa a ten dáva príkazy čo treba písať.
Jasné že je v tom politika. No keď som sa kdekoľvek pýtal autorov tých článkov obhajujúcich buzerantov,vždy to zostalo bez odpovede...
Zaujímavé...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-01-2015 23:13:10
daniel | 27-01-2015 23:06:31 | - ale ja sa nikoho nezastavam. Na rozdiel od inych Ti davam moznost napisat, co uznas za vhodne. Alebo to chces povedat na kameru? Neni problem. Ale ja k teme homosexualov fakt nemam co povedat. Osobne proti nim nemam nic, pokym ma nezacnu obtazovat na verejnej toalete (k comu dost urcite nedojde), alebo podobne.

Osobne si myslim, ze homosexuali su v sucanej dobe niekde na konci rebricka problemov v spolocnosti. Aj ten milion kilometrov od Zeme letiaci meteorit bol momentalne pre ludstvo vacsim problemom, ako homosexuali.

Teda, nemam na mysli tych dementnych exotov, ktori otrcaju vajcia a hole rite na pochodoch pred fotakmi novinarov. Ale na druhej strane - no nenafot ho. Ved obdobne sa sprava uz len opica v ZOO. ;-)
daniel | 27-01-2015 23:06:31
Miloš nechaj to tak! Ja som sa na to pýtal kde-kade,ale všetci sa tých prihriatych iba zastávajú. Asi je to účelové.
Myslel som že aspom ty mi dáš na to odpoveď.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-01-2015 23:00:35
daniel | 27-01-2015 22:56:58 | - OK. Tak napis, co navrhujes. Kto ma napisat clanok o homosexualoch? A aky ma na to mat dovod? Len aby nieco napisal? A ak ano, tak pre Boha, co v nom bude pisat? Ty to vies? Lebo ja nemam predstavu.
daniel | 27-01-2015 22:56:58
Ďakujem za odpoveď ktorá nič nevysvetľuje! Článok písať nebudem,nemám takú výrečnosť a potom by ma počas písania chytil amok a moje sprosté výrazy by sa poniektorým nepáčili.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-01-2015 22:50:33
daniel | 27-01-2015 22:19:47 | - Dano, na to, aby si sa mohol slobodne v SOL nieco spytat, ja musim zarobit peniaze a SOL prevadzkovat. Takze nemozem byt non stop na nete. ;-)

A teraz k Tvojej otazke - nuz mozno len preto, lebo si este ziaden clanok nenapisal. Ale mas moznost aj teraz hned.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 27-01-2015 22:37:20
Treba skúsiť denník N, ktorý je nástupcom SME
daniel | 27-01-2015 22:33:03
Slovenské médiá nie sú mienkotvorné ale súkromné a cenzurované! Myslel som že SOL nie je....
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 27-01-2015 22:29:10
Daniel prečo sa pýtaš v lokálnom médiu. Prečo svoju otázku nesmeruješ televíziám a celoslovenskym denníkom, ktoré su mienkotvorné.
daniel | 27-01-2015 22:19:47
Vidím že poniektorí s menším obsahom mozgovej kôry vôbec nepochopili čo som sa Miloša pýtal. V mojej otázke nepadlo o referende ani slovo! Otázka znela: Prečo sa vo všetkých médiách vrátane SOL píšu iba články ktoré obhajujú buzerantov?
Miloš ďakujem že si mi neodpovedal!
demokracia | 27-01-2015 21:52:13
pre anonym
Rešpektujú názory iných, ale nedokážu rešpektovať to, čo je v rozpore so zdravýn rozumom a zákonmi prírody. Možno aj vy sám nie ste stotožnený s tým, čo tu prezentujete, ale staviate sa do opozície zo zásady. Keď niekto povie biele-vy čierne a opačne.
tomáš | 27-01-2015 21:14:35
Pán Budaj, je veľmi zvláštne od vás, že si práve vy pomáhate pápežom Františkom. Odkedy? Odteraz? Alebo len keď sledujete nejaké svoje ciele či účely? Alebo sa môžeme tešiť na vaše trvalé spravodajstvo z Vatikánu? To asi nie, lebo v rámci objektivity ste si mohli všimnúť, keď ste už taký pozorný, aj to, ako ten istý pápež Slovákov povzbudil, aby sa nebáli v tomto referende prejaviť svoj názor a vyjadril svoju podporu všetkým, ktorí tu niečo na ochranu rodiny niečo robia.
pre anonyma | 27-01-2015 20:51:41
GAUDIUM et spes 48-50
skrátené: Manželstvo spája muža a ženu k láske, PLODENIU a vychove potomstva.&&&
anonym | 27-01-2015 18:03:04
Najviac to vadí tým, ktorí sa hrajú na veľkých demokratov. Pritom nedokážu ani rešpektovať názor iných. To je demokracia v ich ponímaní. Preto sme tam kde sme.
gulak | 27-01-2015 18:00:46
Ked tu niekto napíše,že pôjde na referendum a odpovie..áno..tak tu veľa ľudí vyskakuje z kože..čo Vám na tom vadí...
anonym | 27-01-2015 17:58:15
Ak by Budaj išiel na referendum, zaškrtol NIE, tak tento článok tu nemusel byť. Nechápem načo sa niekto pohoršuje nad zbytočnosťou referenda, veď ak tam aj pôjde, má stále dve možnosti ÁNO alebo NIE. Ale neísť tam je alibistické a pripadá mi to, že niekto nedokáže pochopiť základný inštitút demokracie. Prečo sa stále vyzýva na neúčasť, ak sa môže vyzývať na účasť s príslušným názorom na vec?
anonymous | 27-01-2015 17:39:48
podomnou | 27-01-2015 17:35:25
Nie, chorý mozog - pre Budaja
podomnou | 27-01-2015 17:35:25
Sodoma Gomora!
pre Budaja | 27-01-2015 17:18:55

„Aj naše Slovensko potrebuje rýchlu pomoc, hoci je v EÚ. Morálny život je ohrozený, je tu útok na rodinu. Nečestnosť, korupcia a zlodejstvo rozsieva nenávisť. Rodina, priateľstvo a medziľudské vzťahy ustupujú a dopredu sa tlačí zisk a bohatstvo. A toto všetko sa skrýva za toleranciu, slobodu prejavu, demokraciu. Lebo kto vidí a hovorí nám pravdu? Musíme niečo robiť, a rýchlo, aby nebolo neskoro.
Irina Berksetová sa vydala v roku 2005 v Moskve za nórskeho muža. Presťahovali sa tam a myslela si, že všade na Západe je lepšie ako v Rusku. Za to, lebo tam žila. Ale keď tam stratila syna a s druhým synom utekala cez Poľsko sama nazad, už mala iný názor. Proti zvrátenému životu nemáte šancu. Deti sú tam tovar, skutočná biologická mama je v Európe nič, práva majú gejovia, homosexuáli, aj pedofili, ale nie otec a mama.

Keď zaspíme a budeme sa len nečinne prizerať na túto amorálnosť a zvrhlosť, určite prehráme. Aj v rozprávkach sa to už mení. Už sa princ zaľúbi do kráľa a nie do princeznej, a princezná sníva o svadbe s kráľovnou, nie s princom. Už stovky slovanských rodín kričia, na Západe nám ukradli deti, pozerajte na naše nešťastie a poučte sa. Zobuďte sa, zastavte mor tretieho tisícročia.

Postavte železnú oponu takej tolerancii a prekrúcaniu. Vytlačte totu špinu za hranice štátu. Nebuďme hlúpi a poučme sa. Tak je to vo svete. A u nás?

Počuli ste už, čo urobilo naše zdravotníctvo na základnej škole v Košiciach? Kurz o pohlavných chorobách, kde deviataci mali vo dvojiciach ukázať sexuálne polohy medzi mužom a ženou, mužom a mužom i ženou a ženou. Navádzali na nemorálny život. A to bez súhlasu rodičov, ktorí boli pohoršení a písali otvorené listy do školy. Toto nám nepriniesli Cyril a Metod, ale EÚ.

Zachej dostal šancu a využil ju. Zmenil svoj život. Aj my máme šancu. 7. februára bude referendum o rodine. Využime ju všetci, postavme sa za rodinu muža a ženy, postavme sa za čistotu a morálku. Nečakajme, kým bude neskoro. Poznáte to, nepotopiteľný Titanic stavali odborníci a išiel na dno Atlantiku. Noemovu archu staval amatér a zachránila život na celej Zemi. Je to na nás, médiá sú ticho, prečo asi?

Žeby sme zostali hlúpi ľudia bez názoru, lebo takých môžu ľahko manipulovať. Nielen sanitky, ale i my, ponáhľajme sa zachraňovať život i hodnoty dôležitejšie ako naše HDP. Ženy i naše vnúčatá dostali šancu normálne žiť.“

Prevzaté z iného zdroja
Guy Fawkes | 27-01-2015 17:05:50
daniel | 27-01-2015 14:58:00
Toto referendum je voda na mlyn pre choré pánbíčkárske mozgy ktorých sú plné kostoly a pre ludí čo si nevidia dalej od nosa.
anonymous | 27-01-2015 17:01:17
referendum | 27-01-2015 10:11:32
Keď už spomínate posmievanie sa detí ak sa niečo také vyskytne na školách alebo aj mimo škôl kvôli oblečeniu, mobilom, sume vreckového atď to je v poriadku?Nemyslíte že je to skôr problém spoločnosti než to kde dieťa vyrastá?
Marko | 27-01-2015 16:27:35
Je mi to dosť divné, že človek, ktorý v novembri 1989 takými silnými slovami bojoval za slobodu, teraz spochybňuje vyjadrenie tej istej slobody v súčasnosti najdemokratickejším spôsobom - referendom. Alebo to o slobode platí len vtedy, keď je referendum o tom, čo sa jemu páči?
Kto dokáže na nejakú tému zozbierať na uliciach minimálne 400000 súhlasných podpisov bez mediálnej kampane a na základe dobrovoľníckej činnosti, klobúk dolu pred ním !
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 27-01-2015 16:01:24
Daniel spoj sa s Tomášom a o tých '"buzerantoch" niečo napíš. Všetkých čo majú iný názor ako ty a Vasilisa Premúdra viete skopať pod zem ale že by si priložil ruku k dielu to nie.
daniel | 27-01-2015 15:14:01
Ach ty "pre Daniel"
pre Daniel | 27-01-2015 15:07:02
Asi Ti nieco uniklo,toto Referendum,nie je zamerane proti buzerantom.Ale je presne voda na mlyn takym ludom ako si Ty.
sprostosti | 27-01-2015 15:02:29
Prosim Vas spravte si to svoje referendum,ale pre boha prestante stale pred seba strkat deti,lebo to jednoducho nie je pravda.Uz tu boli desiatky komentarov,ktore dokazali,ze to nie je pravda.Este raz ziadny paar ci homo ci normalna rodina nemoze jednoducho adoptovat dieta!A to aj tak zostane.V celej Europe by ste mohli spocitat taketo adopcie homosmi na jednej ruke aj to boli deti ich partnerov alebo partneriek.
daniel | 27-01-2015 14:58:00
Pre Miloša Majka. Miloš nechcem ti zle ani nič proti tebe,len ma zaráža že v nijakej televízii,rádiostanice,internetových novinách a ani tu na SOL nevyšiel ani jediný článok ktorý by bol proti buzerantom. Všetky médiá sa ich zastávajú. V čom je problém? Lebo ako to tak sledujem,strašne veľa ľudí má k homolobby dosť veľký odpor.
Prečo si sem nedal jediný článok ktorý by zastával opačnú stranu? Keby som ťa mohol poprosiť aby si mi to nejako polopate vysvetlil. Vieš že ja nemám nijakú vysokú školu ani nie som promovaný.
citáty | 27-01-2015 14:44:10
pre anonym
Uvedené citáty, ktoré ste použili nemajú nič spoločné s referendom. Je to od veci. Nikto im neubližuje, nech si žijú svoj život, ale tu ide o deti. Tak to konečne pochopte!
anonym | 27-01-2015 13:37:52
prosim vsetkych krestanov aby mi vysvetlili ako si po novom vyklada cirkev nasledujuce verse:

MILOVAT BUDES SVOJHO BLIZNEHO AKO SEBA SAMEHO
evanjelium podla Marka, kapitola 12, vers 31

NESUDTE ABY STE NEBOLI SUDENI
evanjelium podla Matusa, kapitola 7, vers 1

alebo to plati len ked sa to zrovna hodi?
Najhorsia je | 27-01-2015 13:24:34
mlciaca vacsina"

K nicomu inemu (medzi riadkami) tento clanok nevyzyva ("zbytocne, drahe, su ine temy")
Vacsina v tom ma jasno (minulorocny prieskum) dolezite je teraz z nej spravit podvedenych hlupakov aby k referendu neprisla!

Nechce sa mi verit, ze to je ta verejna angazovanost ku ktorej SOL vyzyva..
Obcan | 27-01-2015 11:36:54
Pan Budaj nemoze prekusnut ze sa toho nemoze zucastnit ?
Nebudem nikoho z nich hodnotit,jasne,vsetci su tam zlodeji,co aj za 25r dostatocne dokazali.
Len by este mohol povedat ze ked kazdy z nich kradne,kolko ich uz sedi v Leopoldove,pripadne Ilave ??
daniel | 27-01-2015 11:02:53
Samé bludy !
j.r.nem. | 27-01-2015 10:57:37
Ten clanok od pana Budaja je taky pravdivy a realny,ze niet k tomu co dodat.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-01-2015 10:37:35
Aku temu Budajovi referendum prekryva? | 27-01-2015 10:34:54 | - to, ake temy ludia a media opomenu, resp. prehliadnu, sa dozvieme neskor.
Aku temu Budajovi referendum prekryva? | 27-01-2015 10:34:54
Su len dve moznosti alebo je refewrendum dolezite a Budaj by sa mal k nemu vyjadrit alebo dolezite nieje a potom ho nemusi spominat a ma hovorit o tych dolezitych temach.

Tento clanok je z jeho strany len cista schizofrenia.
seredan | 27-01-2015 10:18:11
Rochnyak a decko ? Nie nie ... pekne k urnam.
referendum | 27-01-2015 10:11:32
pre anonym, anonymous
Asi ste nepochopili o čo v referende ide. Ide o ochranu detí. Dieťa potrebuje aj otca, aj matku. Vy ste ako vyrastali? Mali ste aj otca, aj mamu? Boli by ste šťastní, keby sa vám deti v škole posmievali v akom prostredí vyrastáte? Keď ste mali oboch rodičov, prečo to nedoprajete aj iným deťom? Veď nikto nebráni homosexuálom aby si žili svoj život podľa vlatného uváženia. Ale keď vidíte, ako sa dvaja chlapi cumľujú máte veľmi čudné pocity. Ak dokážu splodiť vlastné dieťa, nech si ho vychovávajú. Ale nie deti, ktoré sú od muža a ženy. A pán Budaj nech sa stará o iné veci, aby sa nerozkádalo v tomto štáte a pod..Asi má dosť času aby sa zaoberal aj pápežom.
tibor | 27-01-2015 09:53:46
„V Nemecku prišli pre komunistov a ja som mlčal, lebo nie som komunista. Potom prišli pre Židov a ja som sa neozval, lebo nie som Žid. Keď prišli pre odborárov, bol som ticho - nie som odborár. Prišli pre katolíkov a stále som mlčal, lebo nie som katolík. Nakoniec prišli pre mňa a v tom čase už nezostal nikto, kto by sa ma zastal.“
(Martin Niemoller, pastor, obeť fašizmu)
anonymous | 27-01-2015 09:14:22
anonym | 27-01-2015 09:00:16
Súhlasím,počúvajte si kadejakých fanatikov ako AZR.Určite sa vám bude ľahšie žiť.Hlavne ked budete pokope všetci rovný a rovnejší.Celá kampaň okolo ochrany rodiny a blablabla mi pripomína vtip: Baví sa muž so ženou.Počula si v noci buchnúť dvere?Hej.Nevieš čo to bolo?Viem, rozum ti odišiel.
anonym | 27-01-2015 09:00:16
preboha a diskutujuci s takymito nazormi maju volebne pravo! Uz sa nedivim ze tu vladnu populisti, v seredi pasaci, slapky a dilery. Esteze tam uz nezijem. Obohnajte sa ostnatym dratom, pustite don prud, vyzente vsetkych nechcenych LGBTI a hlavne odtial nevychadzajte s celou tou konzervativnou a netolerantnou honorabilitou. Takych ludi inde na Slovensku ani vo svete nepotrebujeme. Verim ze referendum moje slova potvrdi.
A co sa tyka KDH a AZR, vsetko im to pekne papkajte...
daniel | 27-01-2015 08:12:09
Moja reč. Už som to tu písal,nech si L&G za dverami bytu robia čo chcú! Mňa nezaujíma nijaké AZR ani KDH. Poznám zopár prihriatych ale keď ich stretnem na ulici,nerobím si posmešky ani po nich nepľujem,to len tu vypisujem. Len nechcem aby sa tu začali rozťahovať vo verejnom živote. Najviac ma však zaráža že sa objavujú iba také články ktoré buzerantov obhajujú.(ako aj tento) Niečo za tým určite je ! Tomáš zobuď sa už a vysvetli im to! Ja nemám takú výrečnosť
poriadok v mastali | 27-01-2015 08:04:51
tiez neodsudzujem homosexualov a lesbicky, ale zastavam nazor, nech si kludne ziju, potichucku prdkaju v spolocnosti a nech nevyskakuju a nepresadzuju nazory, ze je to normalne.
Keby to bolo normalne, tak by to priroda zariadila inak - mohli by rodit aj homosexuali a aj lesbicky by dokazali otehotniet (medzi sebou).

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign