Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vedia kandidáti za stranu SMER-SD kam, načo a prečo kandidujú? ... a vedia vôbec, že kandidujú?

Miloš MajkoDátum07. 11. 2018 12:31:42Témaobec Šintava
200

Šintavania na čele so starostom Holičkom z času na čas vedia verejnosť svojimi (absurdnými) krokmi  skutočne pobaviť. Sem tam sa ale stane, že prepísknu aj fakt vážnu vec. A ich konanie je následne predmetom skúmania skutočne vysokopostavených orgánov štátnej moci. A tu už nie sú len na srandu, ale pravdepodobne riskujú aj problémy, resp. konflikt s platnými zákonmi SR.

Pred niekoľkými týždňami som poštou dostal 5 doručeniek a to od týchto osôb:

- Miroslav Holička

- Michal Lipovský

- Monika Marcinkechová

- Mária Hančinová

- Mária Endresová

Iste najmä obyvateľom Šintavy neunikne, že ide o kandidátov na poslancov OZ a v prípade M.Holičku o kandidáta na post starostu obce.

Obsah listov (ako nakoniec vo väčšine prípadov z nedávnej minulosti)  je rovnaký -  žiadajú o výmaz osobných údajov zverejnených z kandidačných listín, keďže  na použitie týchto údajov  dali súhlas   - a teraz čítajte mimoriadne pozorne - iba PhDr. PaedDr. Martinovi Bodisovi, PhD.. Nechýba zároveň poďakovanie sa mu za jeho podporu.

Všetci menovaní zároveň žiadajú o mimosúdne vyrovnanie vo výške  1000 Eur. To všetko do 5 dní.

Nuž, ako by som to slušne popísal...

Skúsim takto.

Keďže ide o vážnu vec dokonca sa týkajúcu komunálnych volieb a oficiálnych listín s nimi spojených, v zastúpení vydavateľa som listom požiadal o stanovisko k veci miestnu volebnú komisiu.

 

Komisia požiadala o stanovisko nadriadený orgán a ten si na rozdiel od menovaných kandidátov na poslancov OZ, zachoval chladnú hlavu. Tu je následná odpoveď miestnej volebnej komisie:

 

Rozmýšľam, čo dodať... Tak teda Holička s tímom kandidátov dal súhlas na zverejnenie údajov na kandidačnej listine  IBA Dr. Bodisovi.

Pán Holička, máte problém, Dr. Bodisa možno považujete za top personu v obci, no ak by ste skutočne na svojom tvrdení trvali, resp. ak by volebná komisia chcela byť dôsledná a naplnila by Vami písomne a VEREJNE deklarovanú vôľu, nemohli by ste v týchto voľbách jednoducho kandidovať. Vy ste svoju vôľu totiž vyjadrili ešte pred Vašim osvedčením a toto by tak pravdepodobne bolo vyhlásené za neplatné. Možno ste v pracovnej vyťaženosti nepostrehli, ale Dr. Bodis je riaditeľom ZŠ a to, že IBA !!! on môže zverejňovať a "spracovávať" Vaše údaje z kandidačných listín znamená, že  na základe Vašej vôle ich NEmôže spracovávať nik iný. Ani volebná komisia, ani tlačiareň tlačiaca hlasovacie lístky, ani štatistický úrad a samozrejme, že ani Vaši prípadní voliči. 

Blbé, že? 

No nič, poďme ďalej. O niekoľko levelov rozhladenejší, právne a v danom momente asi aj mentálne zdatnejší ľudia teda problém za Vás vyriešili. Vy ste akurát tak opätovne urobili ostudu obci, asi aj Dr. Bodisovi a samozrejme najmä sebe. A aby som nezabudol, ešte z kandidátov ako  ste Vy, musí mať radosť aj politická strana, s podporou / na kandidátke ktorej kandidujete.  No čo, niekedy sa zadarí, nie? Keď tak zúfalo chýbajú kádre...

- - -

A teraz verejná výzva pre kandidátov:  Miroslav Holička,  Michal Lipovský,  Monika Marcinkechová,  Mária Hančinová a  Mária Endresová, na základe Vášho organizovaného konania proti médiu, sme oslovili advokátsku kanceláriu, ktorá veci riešila. Energiu, čas a   réžijné náklady spôsobilo aj naše zaoberanie sa Vašou korešpondenciou a tak Vás týmto verejne vyzývame na ospravedlnenie sa za Vaše nemiestne a neopodstatnené konanie a to listom rovnako, ako   ste riešili Vašu nezmyselnú žiadosť. Určite Vám bude postačovať lehota 7 dní od tejto verejnej výzvy, po ktorej budeme nútení podpísať plnú moc advokátskej kancelárii  za účelom vykonania všetkých nevyhnutných právnych krokom s cieľom vymoženia nákladov spojených s týmto prípadom. Oznamujem Vám tiež, že budeme požadovať aj náhradu nemajetkovej ujmy od každého jednotlivo a to vo výške LEN jednej desatiny, ako ste písomne požadovali Vy od vydavateľa  média.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 16-11-2018 14:32:30
Miloš ako dopadla verejná výzva?
Sintavanka | 09-11-2018 17:07:11
Kanalizácia už funguje. Na poslednom zastupiteľstve Holička na otázku ako spriechodnili kanalizáciu odpovedal, že použili palicu. Tak asi aj teraz použili palicu, lebo zatiaľ funguje
otázka | 09-11-2018 16:47:01
Pán Jurčaga a ako sa to vyriešilo? Opravili to?
Šintavan | 09-11-2018 15:51:32
Presne takéto konanie sa dalo čakať od Holičku. Jem mu úplne jedno, že Šintavania sa topia v sračkách. Vždy mu ide iba o jeho prospech a jeho ego.
Jurcaga | 09-11-2018 12:57:58
Vazeni obcania sintavy. Od dnesneho rana su problemy s odvadzanim splaskovych vod a preto ja kanalizacia nafunkcna. I napriek tomu,ze pan Szabo,ktory je zodpovedny za stav kanalizacie a cisticky dostal rano prislub ze moze ist do nasho arealu aj s potrebnou technikou sa zatial nic nedeje. Predpokladam,ze pan starosta chce tuto zalezitost vyuzit ako predvolebny trik,aby mohol utocit na niektorych kandidatov a preto sabotuje a neriesi teno stav. Myslim,ze v tomto pripade to uz skutocne prepiskol a preto je potrebne sa zamysliet,ci je potrebne mat v riadeni obce takeho cloveka,ktory pre pripadny zisk niekolkych hlasov je schopny narobit problemy mnohym obcanom. Tak sa zamyslime. Je uz nacase urobit poriadok a zmenu. V tomto pripade je o par minut dvanast. Preto treba tuto situaciu v konecnom dosledku zmenit.
Zbohom Šintava, | 08-11-2018 20:15:12
keď bude v nedeľu ráno realita SMER a SNS v zastúpení Holičku a jeho kandidátov, ktorí ho podporujú.
To mu už pán riaditeľ školy nevedel nájsť vzdelanejších, mladších a hlavne rodákov zo Šintavy ?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-11-2018 14:16:33
Poslednych niekolko rokov mam pocit, ze v strane SMER idu smerom mat kandidatov intelektualne na spomenutej urovni.

Cim horsie, tym lepsie.

Jednoduchy clovek bez vlastneho nazoru este aj zavisly na zamestnavatelovi (stat, obec, skola) je servilny, oddany za zvanec ktory dostane do ust a hlavne - s minimalnymi narokmi.

Preto spolocnost vyzera tak, ako vyzera.

Preto korupcia na uz v neakceptovatelnych rozmeroch.

A najhorsie je, ak je na zamestnani a teda prijme od statu / obce zavisla rodina. To je uz cele zle a cele takpovediac v prdeli.

Pozrite sa na dnesnych poslancov. A dokonca aj na vyjadrenie jedneho z kandidatov. Predposratie uz z publikovaneho clanku podlozeneho skutocne len a len faktami a videozaznamom.

Jasne, co sa tyka tohto clanku, ten popisuje konanie tazko odtrhnute od reality, no dokonale odhalujuce ubohost kandidatov a ich guru, ktory si z nich pravdepodobne robi rohozku, do ktorej si utiera spinave paprce.

Ja verim, ze nikeomu stav vyhovuje. No ze vyhovuje samotnym kandidatom, sa cudujem...
Upozornenie | 08-11-2018 10:10:18
pre SMER a SNS

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign