Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Vadí vám tráva ? Kľaknite si a vytrhajte ju." - píše poslankyňa Cervenova. A pokračuje: "Toto nie je tragédia, toto sa dá odstrániť,tragédia je zlý a nenávistný človek."

200

Je vidieť, že niektorí poslanci MsZ v reagovaní na sociálnych sieťach nezaháľajú ani počas leta. Škoda len, že aktívni sú len tí,  ktorí to dávajú takpovediac "na Danka". A teraz to myslím vážne. Presne tak,  ako svoje vyjadrenia myslí predseda NR SR a nepochybne aj autorka svojho verejného vyjadrenia v diskusii na FB  pod mojim článkom.

Pani poslankyňa MsZ pod článkom:  http://www.seredonline.sk/clanky/pravda-o-seredi-chodniky-v-centre-mesta-bez-udrzby-mesto-sa-podoba-chudobnym-dedinam-v-moldavsku/   jednoduchou a nespochybniteľnou fotodokumentáciou napísala toto:

 .

  • Edita Cervenova Stále len, zlé a zlé sa tu píše o Seredi. Že Vám nienje hanba.. vadí Vám neporiadok ? Zdvihnite ho a hoďte do koša, Vadí vám tráva ? Kľaknite si a vytrhajte ju. Áno sú rozkopane ulice, možno sa nedostanu všade polievacie autá, viac schne zeleň, vyrastie tráva na chodniku medzi dlažbou možno preto, že sú tí čo to robia inde. Kde sa berie vo Vás toľko zloby a nenávisti ? Hľadáte len chyby a nedostatky, miesto toho, aby ste priložil ruku k dielu a niečo aj urobil, aby tu po vás zostalo niečo pekné. Rozoštvávate ľudí a rozsievate hnev. Prečo ? Zorganizujte brigádu alebo nejaké posedenie, besedu s výnimočnými seredčanmi o ktorých veľa obyvateľov ani netuší. Je mi smutno z toho, že seredčan bojuje proti Seredi. Som presvedčená, že po tomto rozkopanom, rozostavanom lete bude Sereď krásna, obyvatelia spokojní lebo im nebude praskať potrubie, ušetria, lebo nebude únik vody. A tá trávička medzi dlažobnou kockou ? Je to príroda, je silnejšia, ako my a chce sa jej žiť. Toto nie je tragédia, toto sa dá odstrániť,tragédia je zlý a nenávistný človek.
    Zdroj: FB
     
    - - -
     
    Pani poslankyňa MsZ teda namiesto interpelovania primátora a štatutára mesta  Tomčányiho  a to na najbližšom rokovaní MsZ otázkou ako je možné, že mesto si nedostatočne plní povinnosti vyplývajúce mu z legislatívy, radšej verejne útočí na médium a autora článku a tým na slušných občanov, ktorí za svoje peniaze chcú len kvalitné vopred predplatené služby. 
     
    Pani poslankyňa  Červeňová vo svojich verejne prezentovaných tvrdeniach zašla ešte ďalej. Obyvatela mesta a autora článku označila za seredčana, ktorý bojuje proti mestu.
     
    Vzhľadom na to, že na zahraničnej expedícii v Iráne  som nemal a  ani na ceste domov nemám čas dôkladnejšie sa venovať vyjadreniu pani poslankyne, urobím tak po návrate domov.
    Jej príspevok je perlou hodnou  mimoriadnej pozornosti a jeho obsah dokazuje, že pani poslankyňa nechápe význam zastupiteľskej demokracie, spôsob jej fungovania, účel výkonu samosprávy, jej povinnosti  a už vôbec zodpovednosť poslancov MsZ a primátora mesta vo funkciách a za finančné prostriedky zverené im de facto nami občanmi.
    Sľubujem pani poslankyni, že jej uvedené dostatočne jednoduchou rečou vysvetlím.
     
    Zatiaľ krátke video. Na nič dlhšie som na letisku  Imam Khomeini International Airport v Teheráne pred odletom do Kyjeva nestihol.

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
smrtelník | 09-08-2019 08:27:45
Všetci raz skončíme, to je zákon prírody. Keď odíde príbuzný, ale aj iný dobrý človek je to smutná vec, ale život ide ďalej. Ak má človek cca 80 rokov tak všetci príbuzní musia vedieť na základe jeho zdravotného stavu, že sa mu končí púť na tomto svete a sú s tým uzmierený. Ak odíde mladý človek tak je to tragédia. Toto sú všetko rodinné a ľudské záležitosti.
Výkon funkcie primátora a pod. nemôže ovplyvniť žiadna rodinná udalosť, je to volený funkcionár a jeho hlavnou úlohou je zveľaďovať mesto a plniť oprávnené požiadavky občanov !!!!!!
npr. budem vyhlásený zlodej, raubír , stane sa obdobná udalosť v rodine, tak sa mi všetko má prepáčiť ?, asi nie prejavíme úprimnú sústrasť a za moje nekalé skutky budem riadne sankcionovaný.
Tak, že aj ja prejavujem Tomčányimu úprimnú sústrasť !!!! V prípade mojej alebo inej rodiny v Seredi Tomčányiho by takáto udalosť vôbec nezaujala a neobťažoval by sa veď má "dôležitejšie veci" .
nika | 08-08-2019 21:17:13
v akom case ved dnes bol dobry cas
Pre niektorých komentujúcich | 08-08-2019 16:14:33
Prosím Vás nechajte toho primátora mesta Sereď aspoň chvíľu na pokoji. V tomto čase je to voči nemu naozaj neetické, nekresťanské a až veľmi bezohľadné!
Vďaka!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-08-2019 10:11:24
Anonym | 07-08-2019 07:16:04 | - presne tak, napisal som, ze pani poslankyna to dala "na Danka". Ani tomu ludia nerozumeju a to sa chudak snazi a snazi...

Aby sme teda boli mudrejsi - DESIFRUJ NAM TEDA TU POINTU.
Za seba dakujem.
pre anonym | 07-08-2019 09:36:36
Drvivá väčšina občanov sa smeje z takých, ako si ty, pani pseudoposlankyňa a vám podobným.
Pre s.i.n | 07-08-2019 09:26:57
Ty sa nad nikoho nepovysuj a Ty nikoho neodsudzuj,kto aké vzdelanie má do toho Ti je velke hovno.Kandiduj a nechaj sa zvoliť a potom buď múdra.
s.i.n. | 07-08-2019 08:45:16
pre otazka | 07-08-2019 07:08:26,
No Sládkovičovo,to je vyšší level. Lebo existuje aj pomocná učňovská škola s právnickým vzdelávaním na Kaskádach. Tú absolvoval napr. poslanec NR SR Ondrej Dostál. Takže, pani poslankyňa sa nemá za čo hanbiť.
Pre hon na carodejnice | 07-08-2019 08:39:48
Drvivá väčšina obyvateľov v Seredi sa s s pani poslankyňa úplne stotožňuje.
Hon na carodejnice | 07-08-2019 08:09:16
Absolvovat rychlokvasku v Sladkovicove ,vyobliekat sa a šup do seredskeho parlamentu..a mnohi uverili,ze chce pomahat obcanom..
Zeby carodejnica?Slovenska realita..Vidina slusneho spolocenskeho
postavenia,zarobku.,a sluzba pre obcana?To nie je podstatne
to nam akosi uslo..Ale nic nie je stratene,vsetko sa da napravit p.poslankyna
Anonym | 07-08-2019 07:16:04
Pointu príspevku p.Cervenovej pochopila drvivá väčšina občanov.Nepochpili len tí, ktorí nechceli pochopiť.Hon na čarodejnice začal.
pre otazka | 07-08-2019 07:08:26
Sladkovicovskej.
obyvateľ | 07-08-2019 07:07:37
Čo k tomuto všetkému dodať. Je na meste kritika. Veľa vecí, čo sa týka údržby v meste, je na nízkej úrovni. Ako v zime, tak aj v lete. Treba na nedostatky poukazovať adekvátnym spôsobom. Mám pocit, že pani Červeňová situáciu amatérsky okomentovala, s jediným cieľom, ako tu bol spomenutý ohľadne autora článkov, zhodiť a kritizovať.
pre ten co tu byva | 07-08-2019 06:30:47
Pochopil si pointu prispevku. Skoda ze ujo akozenovinar nepochopil..a mozno aj pochopil,ale pichat stale do niecoho,je pre neho prirodzenejsie.samozrwjme,ako novinar by mal poukazovat na nedostatky,ale hrat sa na moniku todovu sa zrovna nemusi.
vyhostit | 06-08-2019 21:38:48
z mesta toho žebráka zpred lídla
Jozef | 06-08-2019 17:37:39
Uz nie tupelo, ale tupe h...do. Asi vyhovieme gulakovi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-08-2019 17:07:31
Majko Majko | 06-08-2019 16:10:41 | - si obycajny, zakompexovany anonymny chudak.

Za dlhsi komentar mi nestojis...
Majko Majko | 06-08-2019 16:10:41
ohanas sa tu vetami a zas len slovickaris ako sa pise par prispevkov nizsie. Ja som to pochopil tak ze nikto nikomu nic nerozkazuje kazdy kto chce tak si pred sebou uprace a kto nechce tak nech necha tak. A ked uz sme pritom tak teba som tiez minule videl odhodit papier na zem a nie do kosa ty .....

Vobec ma to nenasralo co poslankyna napisala
čudák | 06-08-2019 14:54:27
Vážení z bútľavej vŕby vyletí len tak sova a z dutej hlavy poslankyne ( žiadnej pani ) vyletí čo tak , len nejaká debilina.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-08-2019 14:17:30
ten co tu byva | 06-08-2019 13:50:13 | - umysele verejne klamete!
Napisali ste: ".nikto tu nehovori aby ste isli trhat zelinu ci travu alebo upratovat"

Dokaz ze klamete je priamo v texte poslankyne Cervenovej: " vadí Vám neporiadok ? Zdvihnite ho a hoďte do koša, Vadí vám tráva ? Kľaknite si a vytrhajte ju"

a pokracuje: "organizujte brigádu"

takze teda priamo volena zastupkyna, poslankyna Cervenova obcanovi poukazujucemu na zlyhanie mesta "prikazuje" co ma na mestskom pozemku vo svojom volnom case a bez prislusnej odmeny robit. Dokonca ma do prace zapojit dalsich obcanov.

Chore, scestne, primitivne a arogantne!!

Co sa tyka "Bolo tu poukazane len na to aby sa Majko venoval inym dolezitejsim veciam a nie nejakej zelinke na chodniku."

- ako Vy, tak poslankyna mozete to, co ma robit hovorit svojim detom, mozno partnerovi.
Je smutne, ze Vam to je potrebne napisat verejne a tak pripomenut.

Zatial len tolko - ostatne v analyze jej prispevku.
ten co tu byva | 06-08-2019 13:50:13
Ved toto je cele len akoze...nikto tu nehovori aby ste isli trhat zelinu ci travu alebo upratovat. Bolo tu poukazane len na to aby sa Majko venoval inym dolezitejsim veciam a nie nejakej zelinke na chodniku. Ani ja som neni nadseny ze tu su rozkopane cesty a bordel na zemi, ale ked chcem mat cisto pri svojom baraku tak si ten papier zdvihnem. Zas len sa tu niekto chyta slovicok.

a pokial viem tak ta Cervenova je tam nova a je tam ani nie 3/4 roka tak co asi mala stihnut?

ti co su tam uz 8 a viac rokov co stihli???
Otazka | 06-08-2019 13:43:36
Titulom ktorej vysokej skoly sa pani Červenova hrdí?
Info pre poslancov | 06-08-2019 13:37:41
obyvatelia nekritizujú páni poslanci, ale nemôžme suplovať samosprávu vo všetkom
pravidelne sa zúčastňujeme dobrovoľných brigád ZŠ, sponzorujeme čo sa len dá aby naše deti vyrastali v prostredí ktoré ma zabezpečovať samospráva či už revitalizácii školské dvory, príspevky na hygienické potreby do škôlky, na nič nie sú peniaze? Prečo to v iných mestách ide? Obyvatelia s radosťou priložia ruku k dielu, keď uvidia snahu samosprávy...
Pre p.Editu | 06-08-2019 13:28:08
Pani poslankyna vy co tu pisete?
Ako poslankyna,ktora ma zstavat zaujmy obcanov mesta
Ste uplne NULOVA Zrejme si plnite len osobne ambicie...
Vy mate sluzit ludom
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-08-2019 13:21:24
pre Jozef | 06-08-2019 12:58:56 | - noooooo, nemyslim si, ze skutocnou pricinou bolo to, co pisete. Precitajte si diskusiu a zistite si, o co sa ludia zacali zaujimat...
pre Jozef | 06-08-2019 12:58:56
Pani Edita určite nie. Má vyššie ambície. Možno o tri a pol roka už bude kandidovať na primátorku. Pani Daniela odstúpila po tom, ako zahlasovala za ubytovňu na Novom Majeri a toto uznesenie primátor nepodpísal. Na poslednom zastupiteľstve zasa poslanci schválili túto ubytovňu a primátor už uznesko podpísal. Chúďa Danka.
emil | 06-08-2019 12:49:41
podla mna pan majko dobre poukazuje na nedostatky urcitich veci ktorych si kopa ludi ani nevsimne
Jozef | 06-08-2019 11:10:06
pod tlakom(?) verejnosti poslankyna Daniela odstupila. Odstupi aj poslankyna Edita?
co sme | 06-08-2019 10:18:51
si zvolili to mame od sefa az po poslancov tak nam treba
Kvoli | 06-08-2019 10:14:22
takýmto poslancom v Seredi skapal pes. kurňava keď niekto kandiduje na post poslanca MZ nech si naštuduje čo to obnáša. Poslankyňa asi zabudla kto ju volil, nikto z obyvateľov nie je dement a každý pochopí aj rozkopávku, ale systémovú!! V Seredi jeden skončí druhý rozkope. každý len kritizuje? Prosím jednu kokretnu vec, o čo sa pričinila pani poslankyňa v meste, aký návrh k lepšiemu pre obyvateľov predniesla na zastupiteľstve? Skúsila zorganizovať stretnutie s obyvateľmi pre ktorých kandidovala a ktorých zastupuje? Vie pani poslankyňa aké problémy trápia ľudí v obvode za ktorý kandidovala? Sa spamätajte pani poslankyña, ste mi na smiech...
super | 06-08-2019 08:17:01
vcera rano som sa vybral na nakup do lidla bezne mi to trva tak tridsat minut rozhodol som sa vsak ze podla rady pani poslankyne cestou budem zo spar na chodniku trhat zelinu ked som sa dlho nevracal manzelka najprv volala na polikliniku potom do nemocnice v galante a trnave a tiez na mestsku a statnu policiu ci sa nestala nejaka nehoda ked som sa vecer po tme vratil domov bola velmi vystrasena a zufala ale stastna ze sa mi nic nestalo vysvetlil som jej ze som sa podla rady pani poslankyne rozhodol prispiet a prilozit ruku k dielu aby nase mesto bolo krajsie asi mi ani neuverite ale do lidla som sa ani neprepracoval nevadi dnes sa znovu chystam na ocistnu misiu len si zoberiem so sebou mobil aby som manzelku mohol informovat kde sa nachadzam aby mi mohla doniest obed pracu som si naplanoval tak ze do zaverecnej by som mal stihnut v lidli aj nakup
pre Červeňovú | 06-08-2019 07:41:46
Pani poslankyňa, zaujala ma jedna vec. Môžete nám obyvateľom mesta vysvetliť, o akom úniku vody to píšete, za ktorý doplácajú obyvatelia mesta?
Mišo | 06-08-2019 07:16:29
Chcel by som týmto pozdraviť každého obyvateľa Dolnomajerskej ulice, ktorý sa podieľal na kosení sídliska, a teda aj detského ihriska, pretože v tej vysokej tráve už nebolo ani vidieť naše deti. Verím, že ak sa zopakuje takáto situácia a nielen na Dolnomajerskej ulici, obrátite sa na pani poslankyňu Červeňovú s požiadavkou o to, aby prišla podať pomocnú ruku, priložila ruku k dielu a pokosila detské ihrisko a aj celé sídlisko. A snáď to nebude len na Dolnomajerskej ulici ale v celom meste. Keď to nedokáže mesto z daní, ktoré platíme, spraví to panička, ktorej prekáža, že nepriložíme ruku k dielu. A keď dokosí, tak šup šup vyzbierať odpadky. A v zime jej treba dať lopatu, aby pekne krásne odhrnula chodníky, ktoré mesto nestíha odhŕňať. A aj kondička bude.
Bogdan | 05-08-2019 21:23:50
Vážená pani poslankyňa, nebudem hodnotiť Vaše diskusné príspevky nakoľko mi to neprináleží a stotožňujem sa s tým, že každý má právo na svoj názor.
Chcem Vás ako poslankyňu trvale bývajúcu na ul. Novomestskej požiadať o nasledovné:
Iste ste v týchto internetových novinách postrehla iný článok "Nepríjemná skúsenosť s "bezdomovcom" po nákupoch" a k nemu neustále pribúdajúce diskusné príspevky. Vzhľadom k tomu, že bývate vzdušnou čiarou 30 m od jeho kempu v objekte bývalej školy na ul. Garbiarskej a teda máte ho priamo pod oknami a ste poslankyňou mestského zastupiteľstva pomôžte tomuto človeku a zároveň nám všetkým, aby sa s jeho osobou,postavením a možnými zdravotnými problémami začali zaoberať príslušné orgány. Vzhľadom k tomu, že z diskusných príspevkov vyplynulo podozrenie že táto osoba môže byť infikovaná žltačkou jeho súčasný každodenný život pri predajni a v objekte predajni Lidl ohrozuje na zdraví celé mesto. Skúste tento problém nastoliť a prediskutovať s funkcionármi mesta, nakoľko predpokladám, že o ňom nemajú na rozdiel od občanov vedomosť už niekoľko rokov. V opačnom prípade by museli dávno konať. Tým, že nečítajú tieto internetové noviny prichádzajú funkcionári tohto mesta o spústu podnetov na zlepšenie života občanov. Ak mesto o tomto probléme nevie tak je potrebné mu to oznámiť. Žiadam Vás ako poslankyňu a zároveň obyvateľku mesta, ktorej sa možné ohrozenie na zdraví priamo dotýka o prednesenie tohto problému na mestskom zastupiteľstve pokiaľ nie je neskoro. S istotou si dovolím tvrdiť, že ak pomôžete z titulu svojej funkcie k riešeniu tohto problému bude to oveľa prínosnejšie pre občanov ako hašterenie sa o nejakej zelinke v dlažbe. Vyhnime sa tomu, aby občianska iniciatíva oznámila tento problém funkcionárom mesta spôsobom, že tento bezdomovec začne teraz stanovať pred ich rodinným domami nech si ho tiež užijú.
Ďakujem.
tony | 05-08-2019 21:08:15
no na pani poslankynu plati:pekna tvaricka prazdna hlavicka,podla toho co ste napisali a co nam tu vnucujete nemate ani zakladny prehlad a vedomosti ako to funguje v kazdom normalnom meste,alebo dedine.myslite si pani poslankyna,ze ked ide rakusan na prechadzku po wiedni tak bude niekde trhat zelinu ,alebo zbierat odpadky,co myslite svajciarsky dochodcovia co platia tiez mestu dane,ze budu niekde v zurichu zametat chodnik?
myslel som si p.cervenova ,ze mate v tej peknej hlavicke trosku viac,vek nato rozhodne mate.
p.poslankyna vobec ma vase myslienkove pochody a vyjadrenia neprekvapuju,ste rovnaka ako nasi politici-perlatory od danka az po kisku,je to smutne no sered sa takto dopredu nepohne a mam obavu ,ze ani cele slovensko,hoci ekonomika vyborne slape ako tvrdi sam najsvatejsi doktor fico.
šumi-fumi | 05-08-2019 19:08:05
červeňová, červeňová čo keby si si vykasala rukávy,drbla sa do teplákov a kmitala po Seredi , trhala trávu, zbierala smeti ak nevieš kde tak na cukrovarskej a trnavskej ulici sú počierni inteligenti ktorí žijú v bordeli, smrade, špine a mesto sa angažuje vyváža odtiaľ odpad čo stojí peniaze. Keby si na káričke každý deň odviezla aspoň 100 kg tak to vyčistíš vlastnou iniciatívou a prispení , lebo ako poslankyňa si veľmi ďaleko od reality a zákonov. Poznám ťa veľmi dobre aj tvoje kvality.
gulak | 05-08-2019 17:48:47
No tá poslankyna,ta ma asi namierene do ankety ..bulo roka..
Pani Cervenova | 05-08-2019 17:11:31
Ste mimo. Uplne mimo. Je vidiet, ze nebyvate na cinziaku. Myslite len na seba. Tak ja mam kosit ihrisko, aby sa mali nase deti kde hrat? Alebo snad cele sidlisko? Kde to zijete? Je vidiet, o co ide. V poslednom case ste ruka v ruke na kazdej akcii s primatorom a na tu strunu aj hrate. Kolkokrat ste boli na verejnych brigadach, kolko ste ich organizovali? Nebolo o vas pocut a teraz idete radit obyvatelom, aby platili dane a sluzby, ktore ma robit mesto, nech si robia sami. Ako ste to mali slogan? Na meste mi stale zalezi? Na meste, alebo na ludoch zijucich v nom? Nemam na vas slov.
pre vyhostit | 05-08-2019 16:10:30
koho teba alebo tuto bandu co ovlada cele mesto? Pozri na Martina za svoje peniaze v tomto meste neurobil vobec nic a este aj tu AB picu mu mesto teda obyvatelia zaplatilo a aj ten socialisticky retro dizajn je tam doteraz. Ale z vlastneho ani cent a este aj najomne mestu ma skoro zadarmo. Od vstupu do SZM a nasledne mesta ci uz ako poslanec neskor ako primator toto mesto len parazituje a vyciciava ako kliešt dojnu kravu. Napiste niekto nieco co tu tento podnikatel parazit spravil alebo vybudoval za svoje z coho plati tomuto mestu nejake dane okrem svojho domceka.
vyhostit | 05-08-2019 14:26:58
vyhostit
Jozef | 05-08-2019 13:31:26
Vyssie je clanok o smradlavom zebrakovi spred Lidla. Milos, spytaj sa p. predsednicky L/P komisie, co navrhla, v tomto pripade, aby ochranila obcanov svojho mesta.
Seredan | 05-08-2019 13:30:29
„Pani poslankyňa MsZ teda namiesto interpelovania primátora a štatutára mesta Tomčányiho a to na najbližšom rokovaní MsZ otázkou ako je možné, že mesto si nedostatočne plní povinnosti vyplývajúce mu z legislatívy, radšej verejne útočí na médium a autora článku a tým na slušných občanov, ktorí za svoje peniaze chcú len kvalitné vopred predplatené služby.“

Zas to označenie na slušných občanov a neslušných občanov. Kto je podla vás slušný a kto neslušný ? ( Olano to používalo na začiatku ako reklamný ťah ale už ľudia dostali rozum a preto je na hrane zvolitelnosti)
Keby ste sem dali anketu čo si ľudia o vás myslia či ste podľa nich slušný alebo neslušný tak by to bolo celkom zaujímavé zistenie :)
Verte že slušní aj neslušní ľudia platia dane a nemajú potrebu sa denne sťažovať. Majú svoje vlastné životy ktoré ich adekvátne napĺňajú. Potom sú ľudia ktorým niečo v živote chýba a bohužiaľ preto hľadajú chyby na všetkom a na každom a vyvolávajú nezhody všade na vôkol.
Keď budú voľby tak nech sa páči skúste kandidovať a presvedčiť tých vašich slušných ľudí že vy ste ten spasiteľ mesta. Inak mi príde celé mimo od ráno do večera sa na všetko v meste sťažovať.
abcd | 05-08-2019 12:10:04
Jeden jediný bežný človek je Majko a ešte poslanec Kurbel aspoň 10 rokov poukazuje na podlosti ktoré na nás arogantní mocipáni denne páchajú.Nerobia to pre seba ale pre nás všetkých.Pokial viem aj Majko aj Kurbel majú svoje domy a ako tepelné hospodárstvo mesta tak chodníky v centre a všetko okolo toho im môže byť ukradnuté.Namiesto vďaky a podpory sa vždy dočkajú osočovania a ponižovania.Čo si myslíte ľudia dokedy ich to bude baviť?????Primátor nezákonne vyplatil Veselickému 149000 ečiek prednostovi 45000 a ktovie čo ešte komu.A ľudia ako ovce poslušne bľačia a nejdú do ulíc.To čo napísala pani poslankyňa je trápne!!!!Ona ide nám ľuďom hovoriť že máme robiť namiesto tých ktorí za to berú peniaze????Nehabí sa????Ja si myslím že pani poslankyňa sa bude báť a na stretnutie nepríde.Tak zbabelo ako proimátor zrušil stretnutia s občanmi a Veselický Majkovi nedvíha telefón.Je to celé choré!!!!Už sme mali byť v uliciach.Chceme slušné mesto pre ľudí a nie toto!!!!
Alena | 05-08-2019 11:43:05
Majko Majko a zase tá zloba a nenávisť. Typický Majko ! ! ! Venuje sa samarinám a že futbalisti nemajú štadion a kaštiel chátra Majko nič. Ja sa Vám čudujem že mu ešte odpisujete.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-08-2019 10:53:57
Pred asi 30 minutami som ako obyvatel mesta vyzval poslankynu Cervenovu na osobne stretnutie. Urcila si miesto, datum a cas, co som akceptoval.
s.i.n. | 05-08-2019 10:49:48
No hanba, hanba vám, čo ste sa tu vyrojili ako osy keď im niekto pichne do hniezda. Hanba aj p. poslankyni, ale tá si za svoj "výkon" zaslúži osobitný komentár. Zdá sa že „komentátorská úderka“ prerušila dovolenku a dala sa do osobných a nechutných útokov pod identitou náhodne vygenerovaných kódov. A ak I. Tóthová robí záslužnú prácu, prečo ste ju za to nepochválili ani raz? Odpoveď prečo, je na konci každého jej článku „Registrovaní menom“.
dotaz | 05-08-2019 10:45:58
Pani poslankyňa bola niekedy brigádovať na odstránení neporiadku v meste, alebo trhať trávu? Tak isto p.Občan? Alebo sa len preveziete autom po meste? Ja osobne nevidím nič zlé, keď p.Majko napíše na nedostatky, ktoré sú myslím aj na podnet občanov, lebo oni nemajú inú možnosť. Prečo sa zrušili stretnutia s poslancami, kde ľudia osobne vyjadrovali svoje požiadavky?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-08-2019 10:36:24
Komentar | 05-08-2019 10:09:55 | - nemam problem s primitivnym vyjadrovanim, ktore tu predvazdas, len to nebude na moje naklady.
Na tento sposob diskusie si musis dohodnut individualny diskusny priestor, nakolko ja na rozdiel od poslankyne Cervenovej nie som povinny komunikovat s nikym, resp. necitim potrebu zabijat cas s primitivom, ako si Ty.

Som ale demokratom od kosti a tak stale moznost mas. Je len na Tebe, ci ju vyuzijes.
Komentar | 05-08-2019 10:09:55
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Igor | 05-08-2019 08:24:46
Pán Majko, nevadí mi ,že kritizujete, ale akým spôsobom. Po hone na čarodejnice, po hone na bývalého poslanca, ktorého ste naháňali po celom meste a fotili kde aký priestupok spraví zavesíte výhražné video do éteru. Tu by sa už ani štb na vás nechytala. Už sa rovnáte svojimi pracovnými metódami tajnej službe USA. Aj KGB bledne závisťou.
Halo | 05-08-2019 08:11:50
Ano,veľmi dobre napísané,ľudia žijú radi v Seredi,my všetci dobre vieme,o čo autorovi ide,a zneužíva aj ľudí na svoju osobnú nenávisť,nech napíše niekto zainteresovaný celú pravdu o tejto situácii.
Občan | 05-08-2019 08:00:22
Velmi dobre napísané p.červenová
Obyvatel | 05-08-2019 07:26:05
Ešte nieco dodam ze obyvatelom centra mesto kosi a udrzuje poriadok pred ich domom a cinziakom ale obyvatelia okrajoveho mesta sa cely zivot staraju o mestske pozemky a chodníky, kosia a odhrnaju. A toto mesto im za to nieje ochotne ani len aspon jeden vyvoz domoveho sudaku rocne spravit zadarmo ako vdaku ze sa o tieto mestske pozemky a chodniky celorocne a celozivotne staraju.
Obyvatel | 05-08-2019 06:52:31
A preco by mal niekto trhat zelinu na mestskom chodniku ci pozemkoch mesta. Ďalšia rada tejto martinovej onuce bude co aby sme si opravili chodniky? Obyvatelia starajte sa mestske pozemky robte im údržbu a nahodou zaplatte daň o den neskôr a hned mate pokutu od tohoto mesta pre ktoré ste robili alebo nieco robite. Ved ta zelina rastie tam kde ani nie sú rozkopavky. A za dalsie sledujem to rozkopane cele mesto a nechapem preco to nerobia po castiach tak aby nebolo rozkopane vsetko naraz a nic nedokoncene. Sledujem niektore useky rozdrbane uz mesiac bez pohybu a potom obyvatelia maju len bordel prach a nemaju kde parkovat.
Ja seredčan | 05-08-2019 06:00:20
Pani poslankyňa má pravdu. Pán Majko vie len kritizovať a ukazovať na to zlé. Spomeňme si kedy napísal o Seredi niečo pekné. Kedy informoval objektívne. Možno pred 8 rokmi. Keď pozerám články, tak Seredonline nie je spravodajstvo, ale blog p.Majka. Jeho úvahy a cestovateľské zážitky. Ďalej tu nájdeme tlačové správy = články copy paste. A články ktoré nemajú so Sereďou nič spoločné. Jediné čo má so Sereďou spoločné sú články p. Tóthovej.
xyz1 | 04-08-2019 22:44:32
boooženko môj, toto už je len ksicht, odporúčam mu, aby sa na seba pozrel v tomto príspevku a bude mu zle, tak ako zostalo aj nám všetkým obyvateľom nášho mesta....a mimochodom, ak je v Tehrane, ako napísal titulok príspevku, možno je práve za gátom v Seredi :)
Seredan | 04-08-2019 21:57:29
Podľa nadpisu má hneď napadol Truban. Ten ma rad trávicku 😂

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign