Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vadí - nevadí.

647

     Neviem, čo je dôležitejšie, bezpečnosť cestnej premávky alebo susedské vzťahy. Podľa našich policajtov to druhé. Pred rodinným domom na Čepenskej ulici, pri odbočke na žel. stanicu (Hviezdoslavova ul.) je v neprehľadnej zákrute už dlhší čas naukladaný stavebný materiál. Časť z neho majiteľ už použil, ale zvyšok je tam stále už vyše tri týždne ako zabudnutý. Menší problém je pri odbočovaní smerom z mesta na žel. stanicu, auto v protismere zbadáte  trochu neskôr, horšie je to, keď vychádzate zo susedného domu. Že niečo prichádza z mesta zbadáte neskoršie, až keď ste skoro v strede vozovky, platí to aj opačne. Tak som zavolal na tel. číslo 158,  predsa ide o bezpečnosť na ceste. Na KR-PZ v Trnave - kam som sa dovolal po vyťukaní čísla 158 - ma službukonajúci príslušník vypočul a zároveň poučil, že mám volať MsÚ v Seredi. Vysvetlil som mu, že to ohrozuje bezpečnosť premávky na ceste, popísal som mu miesto, ulicu aj číslo domu. Na požiadanie som mu povedal aj moje meno aj adresu, ale on chcel vedieťaj meno majiteľa skládky, ktoré ja predsa nemusím vedieť. Pochopil som to, až keď začal hovoriť o narúšaní susedských vzťahov a pod., na čo som mu pripomenul, že ide o bezpečnosť cestnej premávky. Tak sľúbil, že tam pošle hliadku z OO-PZ Sereď. Hliadka prišla ale nie na označené miesto skládky ale ku mne domov (neviem prečo?), vystrašila manželku a až potom prišla na správne miesto. Obzreli si miesto, skonštatovali, že mám pravdu, ale prekvapila ma ich otázka: "No dobre, ale povedzte, kam si to má dať?!!!" To akože ja mu mám nájsť nejaké miesto? A "dorazili" ma, keď začali aj oni hovoriť, že by som nemal narušovať susedské vzťahy. Potom mi to zaplo. Nevedel som totiž,že dotyčný majiteľ skládky je tiež NÁŠ ČLOVEK! Tak mi treba!

P.S. Vodič v osobnom aute má výhľad z oveľa nižšej polohy ako chodec.


Fotogaléria k článku:

647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

Zobraziť všetky fotografie
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský
647
Autor: Jaroslav Hrušovský

647
Autor: Jaroslav Hrušovský

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
ferdo | 23-11-2016 13:05:24
a akú to má súvislosť s týmto článkom???
zmizol trávnik | 23-11-2016 10:54:44
Je normálne že zateplejú na Garbiarskej a celá trávnatá plocha sa zmenila na blato, rozrytá od kolies ?!! Dosť že je celá Sereď nechutne rozkopaná 😠
tvoj sused alebo proste ČLOVEK | 21-11-2016 03:05:17
Kto toto druhému praje, nech sa to jemu stane.
fefe | 20-11-2016 23:41:20
pre sused: ty si už klepnutý teraz a dobre, ale po hlave.
sused | 20-11-2016 22:37:48
rudo,predaj to ciganom nech stareho klepne do tyzdna.
Registrovaný Jaroslav Hrušovský Jaroslav Hrušovský | 20-11-2016 01:09:49
pre ciri 07-11-2016
1. V autoškole nás učili, že sa nesmie stáť pred vchodom do garáže alebo dvora. Volať policajtov kázal synovi pán Gombík, doslova:Ak tam niekto bude parkovať, zavolajte MP.
2. Aby ste sa zorientovali uverejňujem foto RD pána Gombíka, lebo nemôžem zistiť odkiaľ mu steká voda do dvora pod základy. Tá rúra-viď foto-z ktorej tečie voda je potvora z jeho domu a voda z JEHO strechy, tak nepíšte sprostosti.
3. Bod č. 26 Dodatočné povolenie stavby: Stavebník je povinný zabezpečiť stavenisko s uvedením potrebných údajov o stavbe a účastníkoch výstavby. Nedodržané, pri dome je nezabezpečený priestor a keďže syn má dve malé deti + susedov syn z druhej strany, môžu tam prísť k úrazu, viď foto. Ale to vás nezaujíma, že. Bod 27 radšej ani nespomínam.
4. Tá voda, ktorá vás trápi,steká zo strechy na starej stavbe z r. 1950 a súhlasili s tým doterajší majitelia susedného pozemku, steká maximálne na hranicu pozemku-záhrady, nakoľko podľa zamerania - dal ho robiť aj pán Gombík- existujúci plot je posunutý 30cm do záhrady môjho syna. A predstavte si, syn netrvá na jeho posunutí na správne miesto. Zato sused nedodržiava § 127 Občianskeho zákonníka a navyšuje terén a sype zeminu bez dilatácie či izolácie ku stene synovej stavby.
Nechcel som o týchto veciach písať, ale nemôžem nechať bez povšimnutia nepravdivé tvrdenia a neopodstatnené útoky na našu rodinu. A nebol to syn, kto s týmto všetkým začal.
ciri | 07-11-2016 17:25:10
J.H. | 03-11-2016 23:00:03
Ospravedlnujem sa. Tocil som sa pred Vasim synom. Ja myslim(alebo v to dufam), ze podstatu ste pochopili. Vyhlad to nezlepsuje, no neohrozuje...
Podobne asi aj tie staznosti a policajtov pisal/volal Vas syn, tak sa ospravedlnujem, ze som ociernoval Vas, ale aspon to ostalo v rodine.
Opytajte sa sam seba. Ktory slusny clovek zavola policajtov na to, ked 12 minut stoji pred jeho brankou cudzie vozidlo, pricom kludne staci ist zaklopat vedla a povedat, ze dajte si ho prec?
Alebo naopak: ktory slusny clovek povie, ze on si odkvapy nespravi a nevadi mu, ze to vsetko steka susedovi do dvora - pod zaklady? Dovolim si odpovedat, ze v oboch pripadoch to zvladol Vas syn.
A my sme mali s firmou GomboStav docinenia - prerobil nam dom a presne ako pisete, boli sme milo prekvapeni...Najma cenou :)
je aj druhá možnosť | 05-11-2016 14:06:45
anonym 04-11-2016 08:16:46
...a keď už sa budete pýtať v Čepeni na J.H., tak to zoberte aj z druhej strany, opýtajte sa v Modranke na pána R.G, alebo aj ľudí, ktorí mali s jeho firmou dočinenia. Budete milo prekvapení.
J.H. | 05-11-2016 13:56:29
chudobný elektrikár 03-11-2016 19:59:10
Vážený pane,
chcel by som sa ospravedlniť za moju reakciu na váš príspevok. kde som znevažoval vaše zrakové schopnosti a naznačil, že podobné videnia môžu byť následkom užitia alkoholu alebo marišky. Opísali ste to, čo ste skutočne videli a máte plné právo o tom napísať. Veď, keď skoro všetci kopú, tak si kopnem aj ja. Lenže...lenže v tomto prípade to bol ale vlastný gól. Predstavte si, že ja som videl to isté čo vy, ale nikomu som o tom nehovoril. Tušíte správne, o čom píšem, nebol som to ja, ale sused pán. T., ktorý ten pozemok kúpil pre svoju dcéru, partnerku pána R.G. a po svojej záhrade môže chodiť oblečený v čom len chce a od vás je neslušné, kaď na neho drzo čumíte.Pán T. je slušný človek, pri stretnutí sa slušne pozdravíme, dokonca on sa snaží prvý. Preto vám navrhujem, aby ste sa mu slušne ospravedlnili. Mne sa nemusíte, nestojím o to.
J.H. | 05-11-2016 13:32:49
vodič 05-11-2016 08:16:46
Nechcem tvrdiť, že ste trochu, no mimo, ale mohli ste si všimnúť, že pod značkou J.H. som ja, autor článku, podľa toho, že na príspevky reagujem v prvej osobe jednotného čísla. A tiež ste si nevšimli, čo som už napísal, že aj tade prejdem bez problémov, ale prejsť iba rovno po ceste a výjsť z parkovacieho miesta je veľký rozdiel, Už chápete? A vy sa voláte Vodič, to je vaše priezvisko?
vodič | 05-11-2016 08:16:46
Jednoducho hanba nie je anonymný príspevok? To by som chcel vidieť tú IP z ktorej prišli príspevky od J.H. a jednoducho hanba, asi bude tá istá. Zase súdy, a najnovšie aj admin je vinný. Včera som tadial išiel,nevidím v tom žiadny problém, ste jednoducho nepríjemný človek. V diskusii vidím vyjadrenie názoru ostatných, keď má niekto iný názor je to ťažko prijateľné však? Tých dvoch policajtov, čo mali tiež iný názor ste už dali na inšpekciu ministerstva vnútra? Verím, že hej, keď príde odpoveď, prosím zverejnite.
pre jednoducho hanba | 04-11-2016 23:42:04
vy sa do akeho anonymneho stada radite?alebo jednoducho hanba je vase meno?
pripomina mi to jeden vtip:sviatocny vodic sa ruti v protismere,po chvili pocuje v radii upozornenie,motoristi davajte si pozor na d1 bratislava trnava ide v prtismere nepozorny vodic,sviatocny vodic vykrikne, keby len jeden,ale cele stado.
sused cez ulicu | 04-11-2016 23:12:13
pan hrusovsky,este jedna uvaha k tomuto nepodstatnemu clanku.
ak pan R.G dokonci tu nestastnu dlazbu, vsetko poupratuje,hadam stastne skolauduje,nastane zaujimava situacia,kedze pan R.G ma minimalne dve osobne auta a tak logicky ich bude parkovat pred svojim domom na dlazbe.natiska sa otazka ako sa to bude riesit ked vyska aut bude rovnaka ako teraz dlazba na paletach,ako bude tentokrat zniet vas oznam na policii?ze vam brani vo vyhlade zaparkovane auto?
pan hrusovsky a mnohy diskutujuci,vy by ste nemohli byvat v bratislave ani sekundu,tam su take neprehladne zakruty a vyjazdy na hlavnu cestu na kazdom kroku.

ale nevadi aspon bude nova zamienka nahlasit,udat,podat staznost na velkopodnikatela.treba zavolat aj jojku nech to ma grady a mozno sa aj udobrite v relacii vila rozborila modre z neba.
J.H. | 04-11-2016 22:55:00
Jednoducho hanba 04-11-2016 21:54:12
Ďakujem za podporu aj za výztižné ohodnotenie niektorých prispievateľov a príspevkov. Škoda len,že ľudí s podobnými názormi je u nás akosi málo.
Jednoducho hanba! | 04-11-2016 21:54:12
Je mi veľmi ľúto, aká diskusia sa odvinula od jedného článku s úmyslom upozorniť na ohrozenie stavu bezpečnosti cestnej premávky. Odrazu sa tu vyrojilo stádo anonymných hlupákov, bez akejkoľvek morálnej zábrany pošpiniť, opľuť a znevážiť pisateľa článku. Svedčí to nie len o absencii ich vnímania človeka ako takého, ale aj o hlbokom morálnom a hodnotovom úpadku spoločnosti, v ktorej žijeme. A tu nejde len o tých niekoľko zbabelých anonymných diskutujúcich, ale je to aj nefalšované svedectvo o stave spoločnosti, v ktorej žijeme prítomnú dobu. \"Žijete v krajine kde nič nie je hanba\". Tak sa vyjadril o stave Českej spoločnosti istý zahraničný študent psychológie. A treba dodať, že to samé platí aj o spoločnosti s názvom Slovenská republika, teda o nás samých.
Čudujem sa aj samotnému adminovi tejto webovej stránky, že sám neprekvalifikoval úroveň diskusie vzhľadom na jej obsah. Sám najlepšie vie, ako je ľahko niekoho pošpiniť a čo to znamená, vymôcť si čo i len ospravedlnenie hoci aj súdnou cestou.
J.H. | 04-11-2016 18:21:30
Opravujem 9, Rózka, na teba som zabudol, ale Ty nebývaš v Čepeni, pozdravujem Ťa, Jaro.
J.H. | 04-11-2016 17:55:32
anonym - v Strednom Čepeni je 8 ľudí, ktorí si ma pamätajú, odsťahoval som sa z Čepeňa vr. 1956 - išiel som na vojnu,potom som chodil na montáže po celej republike a v r. 1963 som sa odsťahoval natrvalo. Ale nemusíte sa ich na nič pýtať, stačí si na SOL pozrieť napr. Sereď objektívom Jaroslava Hrušovského alebo Sereď na fotkách a prečítať komentáre. Ale kopli ste si a to sa ráta.
anonym | 04-11-2016 12:11:38
hrusovsky a anonymy a noviny kde sa vsetci hadajú
komu je toto zapotreby
opytajte sa na j.h . v strednom cepeni a pochopite
odpoved | 04-11-2016 09:55:00
anonym | 04-11-2016 07:51:55
Niekedy nestačí spomenúť povolenie, drzosť niektorých prekoná aj upozornenie na povolenie ...
bez ladu a skladu | 04-11-2016 08:17:56
V siedmej triede informacne,vsetci sa ma pytaju-cim chces byt??cim chces byt??
UDAVAC,UDAVAC....
anonym | 04-11-2016 07:51:55
staci spomenut len povolenie a hla znacka tam uz nie je.
J.H. | 03-11-2016 23:00:03
ciri 02-11-2016 23:04:50 Ani vám to nevyšlo, toto bolo prvý raz a príčinu som uviedol, takže o svoje dane sa nemusíte obávať. Pred mojim domom ste sa neotáčali ani raz, pretože, chvalabohu, tam nebývam, ale, bohužiaľ, tam často chodím. Gratulujem vám k priznaniu, kam až ste sa dopracovali vlastnou usilovnosťou. Je to od vás milé.
sused cez ulicu 02-11-2016 23:26:59
Ja sa za svoje komentáre hanbiť nemusím, na rozdiel od vás, lebo o nikom nepíšem, že je hovado a ko..t. Viete, tieto označenia sú žalovateľné, ale nestojíte za to. Nepíšte klamstvá,ale keď ste tak dobre informovaný tak napíšte, koľko udaní napísal on, a z MsÚ tam chodili kontroly, posledná bola dokonca z Min. vnútra - správa katastra Galanta. Neklamte, že som dával sťažnosti na suseda, ktorý tam býval predtým. Dlhé roky totiž dom vlastnilo Cirkevné spoločenstvo Svedkovia Jehovovi a s nimi sme mali veľmi dobré vzťahy, boli to veľmi slušní ľudia, nedá sa porovnať. Neviem odkiaľ máte tie úbohé nezmysly, to len preto, aby ste mohli niekoho očierniť? Je to úbohé, ale to pivo si zaslúžite. Ja viem, že pozemok, na ktorom palety sú je jeho, problém je v tom, že ohrozujú BCP. Preto som nevolal na MsÚ Sereď ale policajtov a tí to potvrdili.
chudobný elektrikár 03-11-2016 19:59:10 (asi duchom)
Veľmi ste ma pobavili, ďakujem, ale aj vás musím sklamať. Slipy som v živote na sebe nemal a možno pochopíte prečo. Tento mesiac totiž budem mať 80 -slovom- osemdesiat rokov a keď sme sa my kúpali vo Váhu také niečo neexistovalo. Ono, keď si človek viac vypije, alebo dá trochu marišky môže vidieť hocičo, aj mňa v ružových slipoch.
chudobny elektrikar | 03-11-2016 19:59:10
PAN HRUSOVSKY PRESTANTE NOSIT SLIPY TELOVEJ FARBY VYPADA TO ZE STE NAHATY A DESITE V LETE LUDI......DAKUJEM
Obcan | 03-11-2016 13:56:35
Mať tak vase starosti..bozee
materiál | 03-11-2016 11:27:35

Záleží len na tom, komu ten materiál patrí. Podľa toho sa to posudzuje a rieši. \"Čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi.\" Asi tak. Vyplatí sa na niečo upozorniť? \"Povedz pravdu, rozbiješ si hlavu.\"
odpoved | 03-11-2016 10:27:10
anonym | 03-11-2016 09:38:23
Používanie dočasného dopravného značenia povoľuje správca cesty po predchádzajúcom súhlase dopravného inšpektorátu v zmysle cestného zákona.
anonym | 03-11-2016 09:38:23
mne uz par tyzdnov vadi to dopravne znacenie Z4a alebo Z4d. zasahuje do jazneho pruhu v neprehladnej zakrute. osadil ho tam prislusny organ alebo si ho moze hocikto osadit podla vlastenj potreby? a ako napisal 08:40:46 dotycny pozemok len vyuziva a mozno zveladuje ale nie je jeho.
dalsia rovina je ista miera tolerancie, slusnosti a zachovania dobrych susedskych vztahov. nie je to len o susedovy a panovi hrusovskom ale sme tym dotknuty vsetci obcania, ktori tade chodime. nejde tu len o zaujem jednotlivca ale aj o zaujem dotknutej vacsiny.
anonym | 03-11-2016 08:43:33
a otazka policajta, ze kam si to ma dat?? no nech si to najebe do dvora, vybavene.
pre sused cez ulicu | 02-11-2016 23:26:59 | 03-11-2016 08:40:46
No tak to sa teda mylis. Ten pozemok mu nepatri, ani chodnik ani pozemok medzi chodnikom a cestou ani cesta neni jeho majetok. Takze palety ma zlozene na cudzom pozemku. Nauc sa citat z katastralnej mapy.
známa | 03-11-2016 08:30:17
tie narušené susedské vzťahy sú strašná vec, podľa mňa je to všetko závisť čo poviete pán Hrušovský??????? ja by som sa na vašom mieste susedom ospravedlnila.......za všetko...
tiez okoloiduci | 03-11-2016 07:51:47
...keby ten stavebny material - no dobre.
Ale preco parkuje ako sedlak s polovicou auta na ceste?!
Ak to aj nie je majitela, tak nech na to upozorni dalsieho sedlaka
sered | 03-11-2016 07:46:41
Tie nabehove obrubniky mohol este posunut viac do stredu cesty!zaujimave!
občan | 03-11-2016 06:13:49
Nepáči sa mi, ak začínate hodnotiť osobu a nevenujete sa len problému a spôsobu, ako ho vyriešiť.
sused cez ulicu | 02-11-2016 23:26:59
tazka povaha ten hrusovsky,pan hrusovsky,ak sa tu tak slavne prezentujete a nehanbite sa za svoje komentare ako pisete, skuste uprimne cislom napisat kolko staznosti ste dal na noveho suseda a kolko staznosti ste dal na suseda ktory tam byval pred terajsim ako ho vy nazyvate velkopodnikatelom.
pokial sa nemylim tak tie palety s dlazbou stoja na sukromnom pozemku pana G.R.podla katastralnej mapy.
zvedavý | 02-11-2016 23:14:25
a možno ten materiál použije na letnú terasu-strecha prečnieva do pól chodníka......
ciri | 02-11-2016 23:04:50
Pan Hrusovsky pochvalte sa, kolkokrat ste uz zavolali na suseda policajtov? Trikrat? Patkrat? Ci dokonca viac?
Nevadi Vam, ze tieto vyjazdy platite z dani aj Vy? Necitite sa ani trochu hlupo, ze takto nezmyselne obtazujete ludi? Mate tu uz zopar komentarov a kazdy sa Vam vysmieva. Cakal ste, ze Vas ludia budu lutovat, aky mate tazky zivot, akeho mate zleho suseda, ktory si dovolil dat dve palety na seba pred vlastny dom?
Skuste si dat ruku na srdce a povedat si, ci chce zo seba chcel spravit strasnu obet, alebo ste skutocne chcel upozornit na nebezpecnu dopravnu situaciu, ktora (3x som sa pred vasim domom otacal) nebezpecna naozaj nie je. Nechcem Vam radit, co dalej robit, ci zacat suseda viacej tolerovat, snazit sa s nim vychadzat, alebo mu strpcovat zivot este viacej, ale mam pre Vas citat jedneho mudreho muza. Zamyslite sa nad nim, aby ste do toho uplne nespadol: \"Hlupakom sa clovek nenarodi. K tomuto stavu sa dopracuje vlastnou usilovnostou.\"
Registrovaný Jaroslav Hrušovský Jaroslav Hrušovský | 02-11-2016 23:01:10
Štefan - ste veľmi, veľmi mimo. Dom mu nezávidím - ja mám štvorizbový + samostatná garáž a už tretie auto, syn má vedľa \"najlepšieho suseda\" tiež štvorizbový, dcéra má v BA v oblasti Palisády, ak vám to niečo hovorí, je to pod hradom veľký trojizbový a vnučka v Marianke takisto. Tak sa neposerte pre istotu vy. A nikomu nerobím napriek, a to chcem aj od druhých, je na tom niečo zlé?
J.H. | 02-11-2016 22:49:38
Sused cez cestu-upresňujem. O tých kríkoch som \"kvíkal\" dvakrát,5.6.2013 a 6.6.2013, tak neklamte.
Štefan - aj sovietske vojská tu boli dočasne, tomu termínu neverím.
J.H. | 02-11-2016 22:37:56
Asi vás sklamem, nie som sused a ak by ste pozorne článok čítali, boli by ste si to všimli.(kam išli policajti najprv?) Vodič 02-11-2016 17:01:28 - pôvodne som vôbec nechcel o tom písať, ale minulý týždeň som vychádzal z toho miesta a predstavte si že doprava(!) aj bez vašej rady, a po 3-4 metroch som mal takmer na kufri auta nalepené iné auto, ktoré som nemohol vidieť a ani jeho vodič mňa. Viem, že niektorým ľuďom sa často stáva, že aj keď chcú ísť doľava, ťahá ich to doprava, asi patríte tiež k ním. Sused, na ktorého ako chrapúni ( a to vám lichotím) útočíte o tomto nevie, leží po operácii. Ja som žiadal aby iba odstránil ten vrchný balík, ktorý najviac bráni vo výhľade. Nevedel som, že žiadať niečo, čo má byť podľa zákona je u nás niečo zlé. Nad niektorými príspevkami musím len žasnúť, ako niektorí \"ľudia\"(?) dokážu klesnúť na takú nízku úroveň. Dom som staval aj ja, a vždy som si doviezol iba toľko materiálu, aby bol na mojom pozemku a nikomu neprekážal, tak stanovujú predpisy a tie platia pre každého - sused-nesused. Pán R.G. ako veľký podnikateľ a majiteľ stavebnej firmy hádam vie koľko materiálu spotrebuje a nemusí ho voziť naraz a nemal by sa tiež správať ako nadčlovek, ktorému je všetko dovolené. \"Sused cez ulicu\" - mýlite sa, vo vašom prípade nič zvláštne - o tých kríkoch, predstavte si som \"kvíkal\" už pred asi tromi rokmi, upozorňoval som, že prekážajú vo výhľade, tak sa spamätajte a neprezrádzajte tu mená či prezývky príslušníkov svojej rodiny, je to neslušné. D476 - ja o voze a vy o koze. Ani mne, keď po tej ceste iba prechádzam z Čepeňa do mesta a opačne, to neprekáža, tak si to prečítajte ešte raz. Ďakujem za upozornenia, ani som netušil, na akej \"vysokej\" úrovni sú niektorí prispievatelia do SOL. P.S. Nabudúce, prosím, keď budete mať také krásne, slušné a rozumné príspevky tak sa podpíšte vlastným menom ak sa nehanbíte, samozrejme za ten príspevok.
Stefan | 02-11-2016 22:24:53
Situacia je jednoznacne docasna
Neohrozuje premavku
Urcite mu ten dom zavidite Neposerte sa
Ako inak moze majitel dostavat svoj dom?
sused cez ulicu | 02-11-2016 21:01:55
rudo,to mas ale hovado suseda.ked tam bol husty zivy plot vtedy mu to nevadilo,co vtedy nekvikal.
namontuj mu tam velke zrkadlo nechvidi aky je ko...t.
d476 | 02-11-2016 20:39:28
Asi som neporozumel kde je problem. Nieco sa Vam nepacilo, zavolali ste policiu aby to posudila (vzasade rozumny krok). Policia to posudila kladne ale aj tak sa Vam nepaci. Musite si uvedomit, ze ak zavolate niekoho na posudok, tak volate aby to posudil a nie aby Vam dal za pravdu.
NÁŠ ČLOVEK - toto ma velmi pobavilo, cista spekulacia = irelevantne. Skuste si poslat CV do Noveho Casu, tam to isto ocenia.
Mimochodom ak sa uz chcete odvolavat na dopravne predpisy o \"bezpecnosti premavky na ceste\", skuste si nastudovat aj tu cast, ktora hovori o prisposobovani jazdy stavu vozovky a jej okoliu ;)
Ja osobne po tejto ceste chodim tiez. Ano, nie je to optimalny stav. Ale je to docasne a v ziadnom pripade to neohrozuje premavku, ak clovek nejazdi ako /doplnte si nadavku podla vlastneho slovnika/
sused | 02-11-2016 19:52:13
Milý môj sused za dočasné obmedzenie vašich schopností vychádzať na cestu sa Vám ospravedlňujem a ďakujem za
dobrú reklamu a ľudia si úsudok spravia sami
Tomas | 02-11-2016 19:03:20
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
ctihodný občan | 02-11-2016 17:46:51
Chcel by som mať problémy NESMIERNE všímavého občana mesta (čo by sme bez takých aj robili že), komu hento vadí pri výhľade nech odovzdá vodičský preukaz.
vodič | 02-11-2016 17:01:28
Vážený pán dopravný inžinier, žial tiež Vás nemôžem pomenovať, lebo by správca vypol môj príspevok. Netrápte sa myšlienkami, čo by som mal vedieť, v kľude sa spoľahnite, že to viem. Dopravné nehody sa stávajú dennodenne a áno sú zapríčinené kratučkou nepozornosťou v zlomku sekundy aj to viem,ale aj tak vďaka za poučenie.

Staval som pred rokom dom, stavba je náročná, zaťažuje susedov, chvíľu to trvá, hluk, prach, mechanizmy, všetko však pominie a potom je to ok.

A teraz Vás nahnevám. Ja by som na Vašom mieste vychádzal vždy doprava, aj vtedy keby som chcel ísť doľava :-)
dopravný inžinier | 02-11-2016 16:29:45
No je to tu samý mudrlant. Žiaľ, inak vás nemôžem pomenovať. Na to, ako má vypadať štátna cesta a prekážky spôsobujúce zníženie bezpečnosti na nej definuje vyhláška o cestnej premávke. A to by pán vodič | 02-11-2016 15:18:08 mal vedieť. Keď teda je vodičom aj naozaj. Na to, aby sa stalo nešťastie stačí kratučká chvíľa a nešťastná zhoda okolností. A tej sa dá aspoň z časti zabrániť dočasnými opatreniami. Keď to neviete, obráťte sa na DI. Pán J.H. má pravdu. Rád by som Vás počul, ak by sa stala dopravná nehoda z tohto titulu práve vám a niekto z dôvodov uvádzaných autorom článku by vám rozbil auto.
P.S. susedské vzťahy je dôležitá vec, ale ide spravidla o dvoch ľudí, ohrozenie účastníkov cestnej premávky sa týka viacerých ľudí a znesie aj klasifikáciu verejného ohrozenia určitej skupiny ľudí.
Seredan | 02-11-2016 15:30:04
p. Hrusovsky radšej pre udržanie dobrych susedských vzťahov pomôžte susedovy pri ukladaní dlažby aby to čím skôr zmyzlo z miesta a bude to v poriadku.
pre pana hrusovskeho | 02-11-2016 15:28:50
TO NEMYSLITE VAZNE????Poznam majitelov novostavby a akurat ich mozem lutovat akeho suseda budu mat,stavebny material sa im na dvor ani do garaze nevojde,to si maju objednavat material po kuskoch aby ste vy nemali nad cim rozmyslat???ked to tam uz nebude co vam bude zase vadit???urcite si zase nieco najdete
vodič | 02-11-2016 15:18:08
Volať 158 za susedov stavebný material je nenormálne, ľudia su už z tohto sveta úplne doničený. Viete pred domami majú ľudia aj tuje,aj živé ploty do výšky 1,5 metra,aj dodávky 2,5 metrové odstavené, občas aj autobus.

Predpokladám, že Váš sused nebude mať stavebný material pred domom donekonečna, podľa fotiek by ani nevošiel do garaže. Chce to chvíľku strpenia, je to určite lepšie ako do zvyšku života sa nerozprávať s vlastným susedom.

Toto je doba, neskutočne. A mám pocit, že v uvedenom úseku si pamätám dlhé roky živý plot, cez ktorý nebolo vidieť a existovali ste tam.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign