Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V Sokolovni bola dokončená dostavba štyroch izieb s 20 lôžkami

Iveta TóthováDátum20. 03. 2014 19:01:16TémaIné
24

Zrekonštruovaná budova Sokolovne bola slávnostne odovzdaná do užívania 3. mája 2013. http://www.seredonline.sk/clanky/budova-sokolovne-sa-dnes-slavnostne-odovzdala-do-uzivania/  Už v tom čase malo vedenie mesta v pláne vybudovať na hornom poschodí ubytovaciu časť so štyrmi izbami spolu s 20 lôžkami. Po roku sa plán podarilo naplniť a tieto izby boli pred pár dňami dokončené. Tie by mala využívať ako Lokomotíva, tak aj mesto Sereď a to počas zápasov a akcií. Vybudovanie izieb financovala SMS Sereď ako aj Lokomotíva. Správu majetku Sereď táto investícia vyšla na cca 30 tis. eur ( viď priložená zmluva ).  Práce vykonala firma LRL Profitech, s.r.o. Sereď a predmetom zmluvy bolo uskutočnenie stavebných prác, sociálne zariadenia a ubytovacie priestory podľa vypracovanej a schválenej projektovej dokumentácie a doloženého rozpočtu. K uvedenej investícii bude treba pripočítať čiastku na zariadenie, s ktorým ešte nie sú izby vybavené.


Priložené súbory k článku:



Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pan Horvath | 27-03-2014 12:43:02
O bohacoch v meste co hraju napr. tenis ani nebudem pisat...

to kto vlastne je ? mame neake mena ? nech vieme
Vladimír Herega | 24-03-2014 00:25:30
pre Kristián | 23-03-2014 12:25:17
Vážený, to čo naznačujete, že tu nemáme takmer nijaké haly ani športoviská je taktiež chyba ľudí, čo tu bývajú - to ako myslíte vážne????Sorry, ale s tým nesúhlasím.O smerovaní a budúcnosti mesta rozhoduje skupina poslancov s primátorom, ktorí boli zvolení aby hájili práva a záujmy občanov tohto mesta.Bohužiaľ, vysvetlili si to po svojom a teraz by nedbali aby 19 vychytralcov, čo sú pri koryte počúvalo 17000 obyvateľov.Čo sa týka športových hál, mohla tu byť multifunkčná športová hala s klziskom.Prečo tu nie je sa môžeme poďakovať práve hlavám pomazaným v mestskom zastupiteľstve, ktorí neznámo prečo projekt zatrhli.Miesto toho sa tu financuje asi budúca konkurencia Bayernu Mníchov, pretože toľko peňazí čo tu sa leje do futbalu si nedovolia ani veľké krajské mestá.Ale my nato máme, však zvýšime ľuďom čo sa dá a bubáčiky sú na svete.To sa potom ľahko rozhadzuje a prenajíma.Sokolovňa na 50 rokov, tenisové kurty na 20.Je to na smiech pretože ako som už spomenul, majú mandát na 4 roky a podpísať s niekým nájomnú zmluvu na viac ako toto obdobie je odvážny kúsok.Nehovoriac o tom, že sa dačo prenajme na pol storočia, to je výsmech a arogancia v priamom prenose.A ešte by očakávali, že im zato bude niekto tlieskať.Nie všetko čo sa urobilo je na škodu ale žiaľ, veľa toho nie je.Cyklotrasa?Pozrite sa v akom je stave.Chodníky, cesty, osvetlenie nielen na cintoríne, podpora záujmových krúžkov a iných športov ako sú futbal a basketbal, to je priam žalostné.Ak sa tu začnú konečne robiť veci transparentne, férovo a poslanci sa začnú konečne zaujímať o to akoby aspoň trochu zlepšili kvalitu života obyvateľov v Seredi, potom nech čakajú chvály.Zatiaľ im bohužiaľ musí stačiť len tá platená v seredských novinkách a v Kree, na ktorú sa im taktiež všetci skladáme.
Robo Horvath :( | 23-03-2014 21:13:45
Pre: Kristián | 23-03-2014 12:25:17
"Prosím Vás, vidím že Vám vadí všetko, tak dajte rozumný návrh kam by malo mesto dať peniaze ktoré idú na basketbal a taktiež futbal. To že v Seredi nemáme žiadnu inú halu ani športoviská je taktiež chyba iba ľudí čo tu bývajú, všetci vidia za každou výstavbou kšefty , korupciu ,úplatky ale treba sa zobudiť žijeme v demokratickej spoločnosti ale náš ekonomický systém je kapitalistický ten čo investuje chce zarábať socializmus je fuč , zadarmo ani kura nehrabe."

Ako v tomto mas pravdu a nenapisal si nic nove čo by obyvatelia nevedeli.
Aj bohacov vo svojich radoch ci uz ako rodicov alebo ako aktivne,kondicne ci rekreacne hrajucich je dost. Ale je jednoduchsie natrcat ruky alebo si svoje zaujmy presadit cez poslancov co tu takto sportuju alebo ich deti. Samozrejme ze by mesto malo podporovat sport ale do urciteho veku a nie tak ako je to tu,ze niekomu hojno a inemu hov*o. Ze niekomu postavime halu a budeme im tam platit 50 rokov vsetko a deti ineho sportu sa budu skladat na telocvicnu aby mohli sportovat. Ved to je chore.
O bohacoch v meste co hraju napr. tenis ani nebudem pisat aby som ich neurazil a pokial idem okolo kurtov na stadione tak su viac prazdne ako vyuzite. Ale invetovat svoje do tohoto ich sportu to nie, ale hrat to ano a este nech im vsetci obyvatelia zaplatia aj vystavbu a nove kurty , tak to je naozaj sila. A podobne je to aj vo futbale a ihriska co tu mame su tiez viac prazdne ako vyuzite.

"tak dajte rozumný návrh kam by malo mesto dať peniaze ktoré idú na basketbal a taktiež futbal"
V prvom rade by som si vedel predstavit pouzit tie peniaze trochu inak napr. viac na boj proti kriminalite v nasom meste,alebo znizit obyvatelom dane a poplatky aj v skolkach a podobne aby sa tu dalo ziť bezpecne a lacnejsie aj mladšim rodinam aby odtialto neodchadzali. Lebo to je buducnost tohoto mesta. Darmo tu budeme mat super ihriska ked vas alebo deti za rohom hned okradnu,nadroguju alebo zmlatia.
Kto tu bude chciet byvat,ziť,pracovat alebo podnikat?
viďme pravdu takú, aká je! | 23-03-2014 15:39:58
odpoveď | 23-03-2014 13:10:11 , reagujte na to čo som napísal a nie na to čo sa Vám hodí!
Robo Horvath :) | 23-03-2014 15:02:23
Pre:anonym | 23-03-2014 12:41:33
"Naozaj si myslite ze vsetko co sa urobilo je zle?"

Nie a je fajn vsetko co sa urobilo.
Trosku vam unika podstata toho co ja pisem.
Ja nekritizujem to ze sa v meste nieco robi ale to ze ako sa to robi. A to je zasadny rozdiel. Pre mna je neprijatelne aby ludia co v tomto meste za svoje peniaze ci uz pred alebo pocas a dokonca aj viac volebneho obdobia neurobili v tomto meste apsolutne nic, tu rozhodovali a hospodarili s peniazmi od obyvatelov a to s takou aroganciou ze obyvatelov ani len neinformuju a nie to sa ich aspon spýtali na ich nazor,prevedenie,zaujem,potrebu,spôsom a pod. danej investicie.
Potom to vsetko dopadne tak ako vedenie chce, ale za nase peniaze, kde z toho profituje len uzka skupinka ludi, ich priatelov,rodinnych prislusnikov,ich vyvolenych a spriaznenych podnikatelov,ci dokonca len priamo ich samotnych.
Preco nekandidujem? Nemam tu potrebu ani ambiciu ale hlavne ani cas a som rad ze vladzem pracovat a uzivit svoju rodinu ale mojim cielom je hlavne poukazat na nespravnost,netransparentnost, dozadovania sa väcsej kontroly nas obyvatelov co toto vsetko a dokonca aj ich platime. Blížia sa volby a dufam ze nastartujem ludi co budu chciet kandidovat aby sa tento doterajsi chorý pristup a postup zmenil.
odpoveď | 23-03-2014 13:10:11
Však skočte do banky nech Vám dajú úver postavte tu hotel a môžete prevádzkovať aj 5 hviezdičiek a hlavne splácať ten úver z toho prenájmu hotela. Kto by sa tam ubytovával ?
viďme pravdu takú, aká je! | 23-03-2014 12:42:52
Pre všetkých, čo sa len domnievajú: Na jednej strane je dobré, že Sokolovňa bude disponovať aj ubytovacími kapacitami. Na strane druhej, ubytovanie dosiahne pri akejkoľvek snahe úroveň služieb v 2* zariadení. Zostane to len ubytovňa! Pre hosťujúcich športovcov je to asi postačujúce. Ak som dobre informovaný, tak prioritný dôvod urobiť ubytovacie kapacity bol v nadchádzajúcich majstrovstvách SR v basketbale žien. No táto zmena ale nič nevyrieši na prakticky nulových možnostiach poskytovania ubytovania turistom, skôr zblúdilcom, v našom meste, ktorí by hľadali ubytovanie so štandardom 3* penziónu. Mne z toho vychádza, že stále sa tu riešia záujmy úzkej skupiny vplyvných ľudí pred záujmami všetkých občanov mesta.
anonym | 23-03-2014 12:41:33
Je tazke vyhoviet vsetkym a kazdemu.Faktom ale zostava,ze mesto krasne napreduje,takze treba to uznat a nielen kritizovat a do vsetkeho kopat a mozno netreba za vsetkym hladat podlost.Pan Horvath,ked som citala v minulosti Vase prispevky,tak som mala pocit,ze ste scitany clovek,ktory ma prehlad o diani v meste.Postupom casu som si zacala vsimat,ze vam vadi vlastne vsetko,od futbalu,namestia,cyklotrasy,parku,chodniky,tenisove kurty..v podstate ku vsetkemu co sa urobilo ste mali vyhrady.Naozaj si myslite ze vsetko co sa urobilo je zle? Preco v tom pripade nekandidujete? Pokial budeme vediet,ze veci budu zrealizovane lepsie,verte,ze vas volit budeme,
Kristián | 23-03-2014 12:25:17
Prosím Vás, vidím že Vám vadí všetko, tak dajte rozumný návrh kam by malo mesto dať peniaze ktoré idú na basketbal a taktiež futbal. To že v Seredi nemáme žiadnu inú halu ani športoviská je taktiež chyba iba ľudí čo tu bývajú, všetci vidia za každou výstavbou kšefty , korupciu ,úplatky ale treba sa zobudiť žijeme v demokratickej spoločnosti ale náš ekonomický systém je kapitalistický ten čo investuje chce zarábať socializmus je fuč , zadarmo ani kura nehrabe. Málo kde na svete šport zarába. Takže dotácie na futbal alebo basketbal a hádzanú môžeme len privítať a byť šťastný že nám to poslanci dajú. Alebo je druhé riešenie ak poznáte bohatého mecenáša tak ho poproste aby založil futbal, basket aj iné športy a nech nám ukáže jeho dobré srdce aby dotoval cudzie deti ktoré športujú a cestujú po slovensku len tak pre jeho radosť. Sami viete že je to utópia, boháč chce byť len boháčom a peniažky chce zarábať a nie rozdávať. Možno sa mýlim tak sa vopred ospravedlňujem všetkým milionárom ktorí sa hrnú do Serede stavať športoviská.
Ivan | 23-03-2014 11:51:32
Kristián | 23-03-2014 07:08:39
Bolo by dobré uviezť všetky fakty a nie len tie ktoré sa hodia Vášmu názoru! Niektoré, mne známe tu doplním:
1. mesto Sered prispelo na tú. v tom čase, rozostavanú stavbu Lokomotívy aj v minulosti. Bolo to za vlády p. Vranoviča
2. Bez prispenia nemalej (?) čiastky zo strany mesta Sered v tomto volebnom období by to vypadalo ako pred tým
3. Mesto Sered financuje všetky náklady spojené s prevádzkou haly (VEĎ JE JEHO!)a bude tak ešte ďalších 49 r. pritom osoh z toho má predovšetkým Lokomotíva.
4. Popri tu uvedenom, Lokomotíva dostáva od mesta na svoju športovú činnosť ešte nemalé dotácie
Tak čo, je ešte treba niečo dodať?
Robo Horvath :( | 23-03-2014 11:26:20
Pre: Kristián | 23-03-2014 07:08:39
Netrep prosim. Ten najom co tam akoze mesto zaraba pravdepodobne nestaci ani len na reziu tej budovy a samozrejme haly.
Kde si zobral do uvahy hodnotu 450 000 eur tak sem napis aj skutocnost ze kolko z tejto hodnoty co pises dalo dovtedy mesto z nasich dani do tejto stavby. Tieto cisla treba pravdivo obyvatelom predlozit aby sa tu nepodsuvali ucelove informacie.
Ved preco ked by to bolo tak super vyhodne ako to tu pises sa ta financna jama hodila na 50 rokov na mesto a obyvatelov?
Vladimír Herega | 23-03-2014 09:41:54
Mesto malo hotel, v minulosti dokonca celkom slušný.To ako dopadol vidíme všetci, z hotela čínsky obchod :-) Okrem toho, viete mi prosím ukázať, za čím by do Serede došli nejakí turisti?Vlastne sorry, zabudol som, nevidím ten rozsiahly pokrok okolo nás.A čo sa Sokolovne týka, ako to bolo spomenuté nižšie, niekto z toho 50 rokov príjem bude mať, o tom niet pochýb ale či to je mesto....???Tak to je hodne diskutabilné.Čo je zase postavené na hlavu, pretože akým právom uzatvára zastupiteľstvo a primátor zmluvy na tak dlhú dobu?Mandát majú na 4 roky ale tuná lietajú nájomné zmluvy na desaťročia len tak hala bala.
odpoved | 23-03-2014 08:46:55
treba ich ešte zariadiť nábytkom a posteľami, a či budú k dispozícii treba sa opýtať na AŠK alebo na SMS mesta tam budú vedieť viac.
otazka? | 23-03-2014 08:26:01
Su tieto ubytovacie moznosti dostupne aj verejnosti? Ked ano,kde su propagovane.Vsetkym,co to kritizuju,biete vobec,ze mesto Sered nema skoro ziadne ubytovacie kapacity?Dolnu Stredu nepocitajuc.
anonym | 23-03-2014 08:12:26
Nech sa spravi cokolvek,vsetko je zle.Budova dlho chatrala,teraz bude vyuzita.Tato nespokojnost so vsetkym sa mi uz prestava pacit.
Kristián | 23-03-2014 07:08:39
AŠK Lokomotíva Sereď čiže aj BK Lokomotíva Sereď dali mestu budovu v hodnote cca 450 000 € zadarmo , lepšie povedané za protihodnotu že telocvičňu dostava a dá do prenájmu na 50 rokov. Mesto Sereď len získalo a to lukratívnu budovu v strede mesta, ktorú prenajíma mesto a má z toho príjem, takže občanov to nestojí nič.
anonym | 21-03-2014 23:23:54
do futbalu vieme prečo idú peniaze a do basketbalu ? ak dobre viem, prednosta Krajčovič hral basketbal

http://www.caramelka14.estranky.cz/clanky/loko-sered__.html

a vidím tam aj meno poslanca Kalinaya ale netvrdím, že je to kvoli tomu, len tak premýšľam
marek | 21-03-2014 21:57:10
pre preco?? preto tam nejdu peniaze lebo tam nik z mesta nema dieta. aj vo futbale nie vsetky decka dostavaju rovnako. viac dostavaju iba tie, kde maju papalasi (sef klubu) svoje deti resp.rodinu
preco?? | 21-03-2014 20:04:21
Preco investjje mesto iba do baskegu a futbalu a preco nedat o troch viac penazi pre HK SLAVIA SERED ( pre hadzanu) ?????? Viete kolko sa tie baby a zeny namahaju pre vitaztvo a sered im neda pviac penazi a motivaciu preco ten sport robit??



Vladimír Herega | 21-03-2014 18:18:41
pre Janu | 21-03-2014 10:10:19
Stojí to u nás a bohužiaľ nie je to mestské.Mesto len 50 rokov bude cvakať všetky náklady ale profitovať niekto iný.To je asi tak jediný úžitok, ktorý z toho Sereď má.A že je to pre basketbalistov, ok, je to super.Len keby nás tí super futbalisti a basketbalisti toľko nestáli.Dakedy mám pocit, že financujeme Ligu majstrov alebo NBA.Mám jednu otázku, lacnejšie by to nešlo, keď inde sa to dá????Čo všetko máme našim futb. a basket. ešte platiť?Zaujímavé, že do iných športov a záujmových krúžkov, napriek úspechom a záujmom detí sa tak astronomicky neinvestuje.Čím to asi bude....?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-03-2014 11:04:22
Anonym pre Horvátha | 21-03-2014 10:50:37 | - nuz, mozno je na to, zby dostatocne polopate napisal obcanom to, co si mysli mielen on.

Ale - o co ste Vy iny? Niez anonym - RH aspon stale pise pod jednym pseudonymom. Takze, on v podstate ani anonym uz n ie je...

Dobre, inak - uzite si pobyt a nezatazujte sa tym, co sa pise o meste.

I ked pravdupovediac, lichoti mi, ze SOL je zakladnym pojitkom kazdeho, kto je mimo mesto... ;-)
zakon a etika | 21-03-2014 11:04:00
myslim si, ze podnikatel, ktory ma "pazure" roztiahnute na vsetky strany, by sa nemal uchadzat o taketo zakazky alebo by nemal byt poslancom.
...alebo si mam dalej mysliet, ze takyto poslanec bude na strane obcanov mesta?
Robo Horvath :) | 21-03-2014 11:02:21
Pre:Anonym | 21-03-2014 10:50:37
dement bol alebo kto ta splodil
Anonym pre Horvátha | 21-03-2014 10:50:37
Ešteže takýto dement môže iba písať tie svoje sprostosti. Horváth, či čo a vlastne na čo si ?
Robo Horvath :( | 21-03-2014 10:25:29
Pane boze co to tu zas meliete. Co ma noclaharen spolocne so sportom a basketom. Koho niekde zaujima ci mne da zadara ubytovanie ked idem niekde za sportom. Maximalne mi poradia kde sa da dobre a za prijatelnu cenu ubytovat a tak si podporuju aj domacich prevadzkovatelov ubytovania a sluzieb.
Tu je to nacisto chore. Tu to budu este sportovcom basketu platit ubytovanie obyvatelia z ich daní? Co vam to tu uz nacisto preskocilo? Dajte do eteru uz konecne sumár co tento vas vymysel celkovo aj s režiou doteraz obyvatelov realne stál a este bude stat.
Jana | 21-03-2014 10:10:19
..bola som sa tam pozrieť,vyzerá to super.Kašlite na to kto čo a kedy...je to mestské a stojí to u nás v meste,nikto to odtiaľto neodnesie a záleži len na nás ako sa budeme o to starať aby to tu vydržalo čo najdlhšie.A mali by sme byť lokál-patrioti ako v iných mestách.A nie riešit stále kto je proti komu a kto čo robí.Keď to robí naša firma tak odvádza dane u nás.To znamená,že sa vrátia do mesta.Tešme sa že sa tu niečo konečne robí a treba priložiť ruku
a nielen kritizovať
Anonym | 21-03-2014 09:04:34
Konečne aj v Seredi bude pri organizovaní turnajov kde prespať. Sereď bola a teraz opäť je a ožíva basketbalom . Výborná vec pre šport.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-03-2014 08:55:54
Jozef, pokial to je mestske - mozno by som to aj akceptoval a prehltol. Otazkou je, ci aj bude... ;-)
Jozef | 21-03-2014 08:28:43
Milos, zaujimave by bolo spocitat, kolko nas to uz doteraz stalo. Myslim od doby, kedy presla Sokolvna do majetku zatial mesta.
Myslim vsetko, prestavby, revizie, opravy atd...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-03-2014 08:18:39
Nemyslim si, ze v Sokolovni je zakladnym problemom, to, kto robi samotnu budovu, ak to ovsem je v sulade s predpismi (verejne obstaravanie a pod.)

Skor ma prekvapuje, ze malokto romysla nad moznymi rizikami do buducnosti vo vztahu k samotnemu majetku (zatial) mesta, aj to uz v moci jeho s.r.o.
zakon alebo etika | 21-03-2014 07:59:58
je zaujimave, ze aj toto dovoluje zakon (aspon si myslim), kedy mestsky poslanec (rozhoduje o mestskych zakazkach) je majitelom firmy, ktora robi pre mesto a tiez je clenom dozornej rady mestskeho podniku.
Inak ta budova je vcelku pekna.
Rozpor | 21-03-2014 06:30:27
a zase to staval poslanec mesta? Veď toto nie je v rozpore so zákonom? najprv tam neboli toalety teraz aj izby?
Marek | 21-03-2014 03:29:54
Exkluzivitu záberov bude mať najskôr len nemenovaná redaktorka nemenovanej mestom dotovanej tv.
Ivan Sklenár | 20-03-2014 20:05:36
sl. Tóthová, a dovnútra ste sa s fotoaparátom nedostala?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign