Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V Seredi v roku 2015 postaví spoločnosť LIDL veľké logistické centrum. Vznikne 200 nových pracovných miest

Iveta TóthováDátum09. 12. 2014 15:33:51TémaIné
24

V jednom zo spravodajov spoločnosti LIDL Slovensko bol uverejnený článok o skutočnosti, že táto spoločnosť plánuje v okolí mesta Sereď postaviť logistické centrum.  Je to tretie logistické centrum v poradí. Ide o tzv. centrálny sklad, ktorý zásobuje predajne po celom území Slovenskej republiky i niekoľkokrát denne. 

V článku sa píše nasledovné : So stále zvyšujúcou sa potrebou väčších skladovacích priestorov a z dôvodu čoraz väčšieho záujmu zákazníkov o ponúkaný sortiment je naplánovaná výstavba tretieho logistického centra spoločnosti Lidl na Slovensku. Nový objekt bude zrealizovaný s najnovšími technologickými procesmi s ohľadom na zlepšnie kvality životného prostredia pracovného prostredia, energii, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a protipožiarnej ochrany.

Jeho výstavba je naplánovaná na rok 2015 a jeho otvorenie na 1.3.2016. Nové logistické centrum sa bude nachádzať v okolí mesta Sereď. Región bol starostlivo vybraný z hľadiska dobrej dopravnej dostupnosti a efektívneho umiestnenia vzhľadom k ostatným existujúcim logistickým centrám. Plocha nového log. centra bude zvýšená približne o 26 % v porovnaní s existujúcimi log.centrami. Okrem zväčšenia zastavanej plochy sa zvýši aj počet parkovacívh miest a bude zriadený a vybudovaný bezpečnostný koncept príjmu a výdaja tovaru. V novom obejkte budú nainštalované nové moderné technologie. Rozdiel medzi existujúcimi technológiami používaných doteraz j napr. použite 3-úrovňového retiazkového dopravníka, automat. integrovaného umývacieho zariadenia ns TKT boxy. Ďalším prvkom zlepšenia je použitie nového chladiaceho systému, ktorý slúži na princípe spätného získavania tepla. Tento proces je výrazným zlepšením kvality život.prostredia a nergetickej náročnosti budovy. Pre kvalitu pracovného prostredia je na celej ploche skladu navrhnuté podlahové kúrenie. Vstup a pohyb v administratívnej budove bude riešený bezbariérovým prístupom.

---

Keďže výstavba logistického centra je zaujímavou investičnou akciou nielen pre naše mesto aj celý región, rozhodli sme sa o nej našich čitateľov informovať. Zároveň som sa obrátila na Annu Halabrínovú - vedúcu územného plánovania a stavebného poriadku na MÚ v Seredi s otázkou :  Kde presne bude logistické centrum spoločnosti LIDL Slovensko stáť ?

Dobrý deň p. Tóthová,

tunajší stavebný úrad vydal stavebné povolenie pre spoločnosť LIDL. Ich areál bude v lokalite priemyselného parku za cestou R1.

---

Zároveň som položila otázky aj  Tomášovi Bezákovi, PR manažérovi a tlačovému hovorcovi spoločnosti Lidl Slovensko:

1. Koľko nových pracovných miest vznikne v novom logistickom centre v Seredi  ?
V novom logistickom centre bude pracovať približne 200 ľudí.
 

2. Nebude vybudovanie tohto logistického centra v meste Sereď znamenať aj zvýšenú najmä nákladná doprava priamo v meste ?
Spomenutá lokalita sa nachádza v bezprostrednej blízkosti rýchlostnej cesty R1, čo sznamená, že otvorením logistického centra nedôjde k zvýšeniu vyťaženia komunikácii v meste Sereď.

 

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
A tá rozchnápana | 29-01-2016 14:15:15
cesta na Novom Majeri nikomu nevadí. Veď Lidl už je postavený tak čo už.
anonym | 29-01-2016 13:35:26
ja som v DHL pracovala a zarobila som je to blbost ze v DHL si zarobil 350e
asi si nechodil pravidelne do prace
anonym | 29-01-2016 13:32:18
ja som v DHL pracovala a zarobila som je to blbost ze v DHL si zarobil 350e
Michal | 24-02-2015 08:10:08
To je to co sa tu stavia na priemyselnej? Pracujem v EGLE a uz tu su bagre a makaju.
Vopred dakujem za info
jajajajaj | 11-12-2014 08:15:45
zachvilu nebudeme mať čo žrať.
Obcan | 10-12-2014 22:09:34
Seeker | 10-12-2014 20:58:06

Jednoducho a presne pomenovane,treba ale povedat aj to ze za to si mozu slovaci sami.
Co sa tych lacnych krajin tyka,SVK naozaj nema konkurenciu: Ukrajina nestabilita,Balkan-mentalita,keby aj Afrika-radsej by ostali doma ako ist tam hoci naklady na jedno miesto za desatinu oproti SVK.
A staci tak malo-byt jednotni...
Ale ako pisal daniel-nieco podobne som kedysi zazil aj ja,ludia sa bali pomaly o minimalne mzdy-este na vychode ako-tak pochopim,ale tu ?
Da sa pochopit ak niekto neriskuje pre vysoky plat,ale ako sa chcu pohnut ludia dopredu ked sa boja o tie almuzny ?
Lebo ak dnes daju niekomu 4 stovky,tak inak sa to ani pomenovat neda.
Mozno neporovnatelne sklad a obchod,no predsa jedna spolocnost,tak by tu mohol niekto napisat pre predstavu kolko asi tak plati seredsky Lidl.
A mozno ta motyka vystreli ;-)
Seeker | 10-12-2014 20:58:06
Pre vsetkych!!!! Zahranicny investori budu vyuzivat Slovensko ako krajinu priemyselneho boomu, pretoze je tu dost slusna infastruktura, zamestanci su dost inteligentny a ovladaju cudzi jazyk na dane pracovne pozicie a dokonca im staci za to vsetko 500 Euro !!!! Takze to bude pre nich atraktivna krajina na investovanie a najma vyrobny sektor, vzdy budeme o 3x lacnejsi ako okolite krajiny...... smola pre nas, Ave Slovakia
Martin | 10-12-2014 14:44:35
http://www.iness.sk/stranka/7664-Preco-su-na-Slovensku-nizke-mzdy.html
Odporúčam tento článok ekonomickým expertom nižšie.
slovak | 10-12-2014 14:31:28
To vobec nie je dobra sprava. LIDL predava najmenej potravin vyrobenych v SR zo vsetkych rezatcov. Tym, ze sem bude vozit dalsie potraviny zo zahranicia a ludia ich budu kupovat, dalsich 200 ludi co mali pracu v potravinarskom priemysle v SR ju strati. A nahradia ich skladnici za min. mzdu a vsetka pridana hodnota skonci v bohatom Nemecku.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-12-2014 12:34:31
Zasadnym problemom Slovakov je, ze sa nik nestara do problemu ineho, pokym sa problem nestane aj jeho vlastnym. Teda, pokym sa ho bezprostredne nebude dotykat.

To je vidiet aj tu na SOL. Poukazane bolo s predlozenim faktov na vela zasadnych problemov, ktore ucelovo sposobuju konkretni ludia. Vacsinu ludi to netrklo v podstate k ziadnej reakcii.
Bytostne (teda uplne citelne) sa totiz este nedotykaju tieto veci mnozstva ludi. Oni mozno vnimaju, ze to hrozi, len neriesia hrzby buducnosti, ale len tie sucasne. Akosi tym prehliadaju, ze buducnost bude onedlho pritomnostou. Zial, ak sa niektore z publikovanych veci zacnu dotykat konkretnych tisicov ludi, tak uz bude neskoro riesit cokolvek.

Chyba mozno je, ze sme neboli vedeni k prevecnii. A to je dlhodobe, lebo ludia proste nechcu...

Vidime to napriklad na exekuciach. Clovek zoberie na splatky produkt a neriesi, z coho ho bude splacat. Ked nastanu problemy, mnohi dokonca nekomunikuju a nepreberaju postu. Stale ale maju sancu vec zvratit a nasledky zmiernit. Schovavaju hlavu do piesku mysliac si, ze telo a zadok nik nevidi.
Nasledne pride rozhodnutie sudu. Neriesia, lebo si stale myslia, ze ich to akosi zazrakom obide. Nie! Az ked dojde exekucia, az potom nadavaju na cely svet okolo seba, len nie na seba konkretne.
Tisice diskusii konkretnych ludi na nete to len potvrdzuje.

Miro Motyck ma zial pravdu.

Ludia fakt netusia, aku maju moc. Staci NEVERIT NIKOMU a a pouzivat vlastny rozum. Zhanat informacie a vybrat si nie populizmus, ale fakty. Nie vsak len napisane texy, ale ozaj predlozene fakty. Vela veci sa totiz da povedat uplne vierohodne - hovoril tak Meciar a za nim dalsi, naposledy vcera Lubos na MsZ. S plachovym ksichtom, akoby hovoril nespochybnitelnu pravdu. Ta je vsak inde. Zaujmy tych recniacich su vsak diametralne odlisne od zamerov nas, beznych ludi.

Neverte nikomu a neverte ani mne! Zhanajte podklady a myslite!!
daniel | 10-12-2014 12:18:42
Motyčák pekne si to napísal. Ja mám rovnakú skúsenosť. Robil som tu v jednej miestnej fabrike a keď som napísal list pre inšpektorát práce o tom ako tu s nami zaobchádzajú za žobrácky plat,tak som zbytočne chodil po hale a prosil robotníkov o podpísanie. Nikto mi to nepodpísal ! Je to o ľudoch ! Slováci sú strašne sprostí národ! Dohovoril som.
káder | 10-12-2014 12:15:45
ako nic ine sa neda len suhlasit s p. motycakom. slovakovi naserete na hlavu a on vam este za to podakuje. to iste aj vo fabrike v seredi zarabaju tam par eur, robia tam na tri smeny ale viacej ani nechcu, budu radsej ticho. Strajkovat ? to slovo tu nikto ani nepozna u nas, nie jak na zapade. Keby ze nepridu na linku jeden den? alebo dva? bola by to ina rec. A ked by mi povedali ze ok nemusim prist zajtra tak im poviem ze mozem ta je.... lebo hentaku otročinu najdem hocikde. Tak nezabudnite robit za "polievku" a potom placte ake mate uzasne dochodky. A samozrejme volte tu červenu zgerbu este potom vas nebudem ani lutovat
Humcinger | 10-12-2014 11:53:58
Kazdy kto podpise pracovnu zmluvu za menej ako 900 Euro tomu nemeckemu zidakovy co je majitelom Lidlu je padly na hlavu.
Jozef | 10-12-2014 11:31:59
Bravo Mirec,niet co dodat.
Snad len pre pana co sa neciti byt v poriadku:
Pred nastupom do zamestnania si podpisal nejaku zmluvu. Vtedy si s platom suhlasil.
A teraz, ked chces viac, tak su len dve moznosti.
Bud ostanes za malo penazi, alebo ides inam za viac.
Ked to spravi vacsina, snad si zamestnavatel uvedomi, ze tadeto cesta nevedie.
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 10-12-2014 11:22:19
@Pan Motycak | 10-12-2014 08:47:15

Ano som v poriadku. Dakujem za opytanie. Co vy?? ;)

Pokial budu ludia ochotny driet za par korun, dovtedy zamestnavatelia nemaju najmensi dovod Vam platit viac. To je jednoducha logika. Preco by mali platit niekomu viac, ked je ochotny to iste spravit lacnejsie? Kedy sa u nas konal nejaky strajk? Ale myslim, strajk a nie ze sa prejdu z rapkacmi po ulici a este si na to vyberu dovolenky.

Prave pred nedavnom som sa na tuto temu a na temu prace odborov u nas bavil s jednym dlhorocnym tavicom v US Steel Kosice. A povedal mi jedno. Pokial bude mat odborovy predak kancelariu na tej istej chodbe ako generalny riaditel a bude mat plat 2500€ tak nema najmensi dovod nieco robit pre zamestnancov. A to v USS zarabaju nadstandardne.
A este ten chlapik hovoril jednu prihodu. Pred par mesiacmi sa vymenil generalny riaditel a ked chodil po fabrike ( ktora je mimochodom v najvacsom zisku z ich konzorcia oceliarni po svete) tak sa zastavil pri tom panovi a pytal sa ho, ze ci je spokojny a co by zmenil a on mu na to, ze by chceli zdvihnut mzdu. ( momentalne maju okolo 900€) a ten riaditel sa ho pyta, ze na kolko. A on na to, ze na uroven tej istej pozicie v ich domovskej oceliarni v Pittsburgu. Riaditel zacal koktat, ze ved je to ina krajina a blabla a pan mu na to, ze ale robia to iste co my, este Vam aj viac zarabame, robime viac hodin tyzdenne a mame 1/3 platy. A odborovy predak, ktory bo s nim mu zacal nadavat, ze co si to dovoluje. A ked chceli urobit strajk za zdvhnutie platu, tak najviac boli prot veduci odborarov, ze co by chceli, ze sak mozu odist ked sa im nepaci a podobne a ziadny strajk sa nekonal, kedze sa k nemu nechceli pridat vsetci. Takze asi tolko k tomu na ukazku toho, ze to som tvrdil je podla mna pravda. Pokial sa nasi ludia nepostavia nizkym platom a ponizujucemu zaobchadzaniu a prejdu len frflanim doma v papuciach tak sa to bohuuzial nezmeni. Lebo este raz sa opytam, preco by mal nejaky zamestnavatel platit niekomu 700€, ked to iste urobi za 500€ a je ticho a frfle leda tak doma v obyvacke?? Znie to ako cliche, ale v jednote je sila a ludia si naozaj neuvedomuju aku maju moc, ked sa spoja, ale to asi vela ludi u nas nema v hlave take nastavenie, aby sa dokazalo ozvat, ked sa deje nejake nepravie a spojit sa spolocne proti niekomu.
Dobrou ukazkou su aj tie prebiehajuce protesty. Myslite, ze by Paska odstupil, keby mu ludia nehulakali pod oknom? Pochybujem o tom...
Treba sa ozvat a nenechat si srat na hlavu, to je cele..
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 10-12-2014 09:39:53
Je to dobré že niečo nové bude v Seredi. Aspoň sa zamestná 200 ľudí a keď bude spokojná spoločnosť tak sa to môže rozšíriť a zamestnať ešte viac ľudí. A o platoch sa hádať to je predčasné.
Pan Motycak | 10-12-2014 08:47:15
Takze ,zamestnanci a odbory su na vine,ked tak malo zarobia,podlaVas.A inak ste v poriadku?
praca | 10-12-2014 07:53:49
Urcite nieco podobne ako DLH
manualna robota za 350€
serediak | 10-12-2014 07:31:56
dobre ze ívl postavi ten sklad, len skoda tych mini platov, v tychto skladoch, ozaj iba na pivko a u mamy byvat
seredan + LIDL | 09-12-2014 21:02:36
Nedokážem pochopiť úbohých ľudí, čo si nevidia ĎALEJ OD NOSA. Jeden píše, že je pôda kontaminovaná, druhý, že treba si chrániť pôdu. Podľa mňa ste asi neboli ďalej, ako za susedným činžiakom. Inak by ste nepísali hlúposti. Čo čakáte, že vám niekto bude stále dávať niečo zadarmo? Na to zabudnite a prispôsobte sa realite. Od roku 1990 som prežil veľa v cudzine a mal som oči otvorené. Všade je to približne rovnaké. Dravosť a dravosť na každom kroku. Kto sa nevie a nechce prispôsobiť, nech len čaká. Sám sa odsunie nabok a vo veľmi skromných podmienkach končí! Ten, kto nerepce a zapojí sa do kolobehu, má akú takú šancu prežiť a prilepšiť si s tej biedy. Netvrdím, že som najmúdrejší, ale všímal som si za tie desaťročia, ako to tam prebiehalo. Kto si myslí, že to zvládne aj inak, tak ten sa veľmi mýli. A čo sa týka okolo R1, tak si myslím, že je to ideálne miesto. I keď je to orná pôda. A nieje to pravda, že kapitalisti si nestavajú na ornej pôde. Skúste si prejsť Rotterdam, Achen, Linz Dortmund, Gent, či Antwerp. Takže? Rozmýšľajte! Nech je to radšej tu.
LIDL | 09-12-2014 20:40:10
Dokedy sa bude ničiť orná pôda? Zase zahraničný investor? Oni si doma pôdu chránia a my si ju ničíme. Slováci - najhlúpejší národ.
0009 | 09-12-2014 20:28:33
p.Majko radsej nech takyto investory sered z daleka obchadzaju.Ved urcite ste videly log.centra pri Senci.A co sa tyka platov.DHL v Gani dava 500 eur v hrubom.
seredan | 09-12-2014 20:27:35
V Seredi je dost ludi co budu radi aj za minumalnu mzdu. Vzdy lepsie ako sediet doma alebo byt prihlaseny na urade prace.


Nechapem co by ste chceli pestovat pri dialnici plus k tomu vsade v okoli nikel rozstruseny. V roku 2004-2005 ked sa robili skusky kvality pody v okoli tak dopadli hrozne.
centrum | 09-12-2014 20:23:57
dufam ze to postavia do centra mesta, co takto este vedla billy?
Obcan | 09-12-2014 19:59:43
len tak pre zaujímavosť | 09-12-2014 19:31:03

Myslim ze minimalka to nebude,podla regionu tipujem nieco medzi minimalkou a priemerom,teda okolo 600 brutto,takze na SVK to bude asi okolo 500 ciste.
Mladi podla mna za to makat nepojdu,pripadne tam bude velka fluktuacia co ich tam budu posielat z UP.
Uznavam ze nie kazdy moze byt jadrovy fyzik,aj to ze za kazdu poctivu pracu si zasluzi clovek poctivu placu,nie zivorit,ale slusny zivot.
Ale uznavam aj to ked sa im na to ludia vykaslu a nenechaju robit zo seba volov uz minim.25r.
Lenze to by museli byt slovaci jednotni-a to nikdy nebude.
To dobre vedia aj ti co ponukaju to co ponukaju.
Nielen LIDL teraz,ale vseobecne spolocnosti na SVK.
len tak pre zaujímavosť | 09-12-2014 19:31:03
Kde presne bola spomenutá v článku výška predpokladanej mzdy? ja vám to poviem NIKDE tak čo tu všetci kecáte o minimálnej mzde?
A nikto vám nekáže sa tam zamestnať keď vám to vyhovuje môžete ísť pracovať za veľké peniaze pokojne aj do zahraničia. Ale to by ste najskôr museli byť ako-tak vzdelaní.
pre daniel | 09-12-2014 19:06:03
A tenkomunista Fico chce tie zobracenky dvihnut!Fuj ,ten podnikatel bude musiet dat vacsie vyplaty!Zdierac Fico hanba,podme sa mu vyhrazat pred dom!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-12-2014 18:02:25
Rudolf, poloha mesta Sered je tak zaujimava, az sa cudujem, ze nie je cele mesto oblozene logistickymi centrami.

Lukrativnost polohy, mesta a hodnotu pozemkov v danej lokalite pri R1 chapu najviac ti, ktori maju informacie a su teda pri ich zdroji. Skuste hladat - mozno sa budete cudovat... ;-)
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 09-12-2014 17:47:33
Zaujimava novinka.
Aj pri tom odmenovani plati bohuzial ten baner co je hore. Ludia netusia, aku maju moc! Lebo pokial sa najde 200 ludi co tam budu robit za minimalku, tak preco by im mali platit viac? Kto z vas by to urobil, ze by 200 ludom ponukol viac ako sumu za aku su ochotni pracovat? Cize nizke mzdy su skor vinou samotnych zamestnancov a odborov u nas a nie zamestnavatelov.

K polohe na lazoch snad len tolko. Ono to mozno pekne znie, ale v podstate to je hlupost. Kto by postavil logisticke centrum niekde mimo civilizacie? Zle dopravne napojenie, kde by desiatky kaminonov denne chodilo po cestach 3. triedy niekam na lazy. Taktiez, ako by sa tam dostali vsetci zamestnanci? Opat dalsie zbytocne vydavky za dopravu pre zamestnancov a kedze na tych lazoch by nebol dostatok ludi, co by tam mohli praocvat, tak by sa tam muselo dopravovat vacsina pracujucich. Dalsou vecou je samotna stavba, ktora by sa vo svahu urcite predrazila a taktiez by potrebovala vybudovat nove inzinierske siete, ktore niesu dimenzovane na potreby nejakeho logistickeho centra. A kludne sa s vami stavim, ze ten pozemok na lazoch by bol niekolko nasobne lacnejsi, ako ten pri Seredi vedla R1 a napriek tomu je to vyhodnejsie mat logisticke centrum pri rychlostnej ceste ako niekde panu bohu za chrbtom.
obcan | 09-12-2014 17:11:59
Komu patria pozemky kde bude stáť spomínané centrum?
pre Rudolf | 09-12-2014 17:08:43
Jednoduchy dovod, ktory je aj spomenuty v sprave. POLOHA. Dobre dopravne napojenie a rovinaty teren, kde je jednoducha vystavba. Prave tie lazy by mali byt vyuzite trebars na bio farmy a podobne veci, ktore si na seba dokazu zarobit a vyuziju potencial danej lokality. Lebo neviem ,ci by niekto chcel, aby bola trebars biofarma pri R1. To, ze sa to u nas nedeje vsak nieje vec Lidlu, ale ministerstva podohospodarstva.
rudolf | 09-12-2014 16:57:30
Na jednej strane je to dobre,bude viacej roboty.Na druhej strane,ZABETONUJME SI ROLE tak ako pri Nebojsi.Prečo to nepostavia na lazoch kde nie je úrodná pôda?????Za 30 rokov sa budeme pásť na betóne.
daniel | 09-12-2014 16:49:13
Už teraz ľutujem tých chudákov čo tam budú robiť. Robota až do úmoru a plat len malá žobračenka.
Vladimír Herega | 09-12-2014 15:47:37
Správa je to dobrá, len či tam budú aj dobré prac. a platové podmienky.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign