Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Útulok pre týrané a opustené zvieratá v meste - áno, či nie? - ANKETA

Miloš MajkoDátum10. 04. 2012 15:45:50TémaÚtulok

Komunikácia občanov medzi sebou o závažných témach života v meste, komunikácia vedenia mesta a poslancov  MsZ s občanmi - tak isto o závažných veciach, o ktorých v mene občanov rozhodujú. Pripomínam, že rozhoduje  19  ľudí o veciach týkajúcich sa  asi  17 500 obyvateľov mesta. Komunikácia o závažných témach v spoločnosti je niečo, čo spoločnosť môže posunúť ďalej a ako ukázala história - aj posúva.

Jednou z veľmi intenzívne diskutovaných tém je aj zriadenie a následná činnosť   Útulku pre opustené a týrané zvieratá v Seredi. Ako ukazujú diskusné príspevky napríklad aj pod článkom   "Od pondelka bude poslancom k dispozícii poslanecká kancelária - KONTAKTY NA POSLANCOV MsZ"  i toto je téma, ktorá obyvateľov mesta dosť polarizuje. 

Z príspevkov vyberáme:

 

pre aaaa | 10-04-2012 15:16:25 |

no vidíte,a ja si napríklad NEŽELÁM aby z mojich daní išiel čo i len cent na cigáňov,socky,bezdomovcov a nezamestnaných.
Ja si prajem aby moje dane radšej išli na túlavých psov a mačky.
A teraz ako čo?!

 

aaaa | 10-04-2012 14:41:42 |

celé noviny len o túlavých psoch-je to celé choré,kult psov.Neželám si aby z mojich daní bolo hradené čo len euro na psov.Chcete psov - starajte sa sami!!!!

 

pre:Sloboda zvierat | 10-04-2012 11:59:28 |

Nechápem,prečo by mal niekto sám spravovať utulok,to čo ste napísali za sprostosť?!!To by ste povedali aj športovcom,hudobníkom,dôchodcom-"starajte sa sami"-na to máme Mu a poslancov,ktorých sme si zvolili a ktorí nám pomáhaju aj v takýchto náročných ulohách.Jasné,mesto bude rozkvitať,a čo tam po tom,že sa ním budu tulať hladné,choré zvieratká...Ani sa mi veriť nechce,že to písala Sloboda zvierat!

 

Sloboda zvierat | 06-04-2012 10:33:50 |

Komu tak veľmi záleží na útulku a vidí to ako jeden z najhlavnejších problémov Serede, nech ho zriadi a aj spravuje. Myslím, že nikto mu nebude stáť v ceste.

 

anonym | 06-04-2012 08:55:46 |

Nie je nič v meste potrebnejšie ako útulok ?

 

Tak ako to vlastne medzi čitateľmi vyzerá? Sú, alebo nie sú za zriadenie   Útulku  v meste? Vyjadrite svoj názor v  ankete.

 


Anketa: Ste za zriadenie Útulku pre týrané a opustené zvieratá v meste Sereď?



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
janasc | 13-04-2012 13:04:59
Samozrejme,že treba zriadiť útulok,zvieratá sa dostávajú do svojej zúfalej situácie hlavne vinou človeka....A človek je tu na to,aby ukázal aj svoju dobrú tvár...V dnešnom vytunelovanom Slovensku otázka financií v tomto probléme nie je na prvom mieste..Našťastie je tu veľa dobrovoľníkov a darcov...a súhlasím aj s názorom \"jasterka\"-perfektný postreh...
Perla | 13-04-2012 07:11:14
Utulok v Seredi je VELMI potrebny a ja drzim palce OZ Tulak Sered v ich praci - staraju sa o ludmi tyrane, zanedbane zvierata, aj zranene po zrazke s autom a dohryzene od psov, ktore casto nahuckaju LUDIA, koruny tvorstva.
Urcite aj prispejem.....
pre:Tomáš,Jasterka | 13-04-2012 04:34:11
Veľký suhlas-DAKUJEM....
jasterka | 13-04-2012 00:20:08
Som jednoznacne ZA utulok, moj komentar bude len strucny, ti ktori su za spolu so mnou, vieme preco sme ZA a napisali to tu uz viackrat pekne. Ja len dodam, ze ma rozhorcuju niektore slova istych ludi tuna, ktori si zaslepene myslia, ze ich existencia nejakeho utulku snad oberie o ich vlastne istoty. Tu nikto netvrdi, ako sa tu niekto rozculuje, ze nam, ktori chceme utulok pre psov nevadia chudaci medzi ludmi, a deti v decakoch, ale nikomu nikto nebrani, aby sa venoval ci uz pomoci zvieratam alebo ludom podla toho, ako to citi. Keby polovica naroda pomahala ludom a druha zvieratam, tak by sme zili priam v idealnom state. Ale ti, ktori tu maju velke reci o pomoci ludom, pomahaju im? Myslim, ze vacsina nie, lebo su to len malomestiacke povrchne krcmove reci a chabe protiutoky. A ktory z nich by si vzal dieta z domova, ked uz ide o to, aby mu dali pekny zivot? Malokto z nich teda skor nikto..A brani niekto niekomu pomoct nejakej tyranej zene? Keby som taku poznala aj k sebe ju nastahujem ale urobi to ten, kto tu o tom keca? A kto ma city a da na utulok, da aj na deti. Alebo chcete, aby to tu u nas vyzeralo ako na Balkane alebo kde? Surovost, kam sa clovek pozrie? Mne staci zdevastovana krajina po "istych nasich spoluobcanoch". Krestania tu zabudaju, ze aj viera hlasa pomahat bezbrannym, ked uz zacnu s tymi svojimi recami tak nech sa aspon chovaju podla katechizmu. Nase deti potrebuju vediet, ze o psika, ktoreho uvidia hladneho a choreho na ulici sa niekto dobry postara a ten niekto sidli v psom utulku. Je to aj o vychove ludia, alebo chcete aby z nasich deti naozaj vyrastli bezcitne bytosti a pozerali len na seba, nestaci, ze na city uz zabudaju dospeli, nestaci, ze dnes je svet sam o sebe uz tazke miesto na zivot a je tak velmi surovy?? Alebo tu mame doslova zit v krutosti, kedy nase dorastene deti budu tyrat zvierat len tak na ulici, vsak "co ine s nimi, ked ich je tak vela sak vsetci na nich kaslu nie,vsak oni su nic"
, to takto maju rozmyslat??? Ja som nezabudla, ako som rozmyslala ako dieta nad tym, kto sa o tulave zvierata postara a ako dieta by ma utesilo, ze su na to nejaki dobri ludia. Nezabudajte, ze velkost statu sa posudzuje podla toho, ako sa vie postarat o svojich bezbrannych, ci uz ludi alebo zvierata, toto povedal niekto mudry nie ja, len chabo citujem. Mna tiez velmi mrzi, ze deti z domovov ziju ako ziju, ze ich este skoro nedospele vypustia na ulicu a staraj sa bez zazemia, ale kto tie detske domovy zaplna v dnesnej dobe hlavne? Preco mame my riesit celu situaciu v state co sa tyka socialneho zabezpecenia, ked na to mame nasu vladu? Tak nech ta sa stara o nas ludi, o socialne pripady, o deti v domovoch a my ludia, ktorym nam potom bude tak dobre, budeme aj sami dotovat utulky pre psov, lebo zatial nasej vlade velmi prekaza, zeby mali okresne mesta aj svoje utulky spravovat. Tuna KONECNE nejake mesto ide utulok stavat, a vy sa bojite, ze kvoli tomu hadam nebudete mat svoje dochodky alebo co? No dochodky mat nebudeme, ale urcite nie kvoli utulkom!
Gramatik | 13-04-2012 00:10:38
Som za utulok. A od casu ked je taske pre nemocnicu zohnat nejaky pristroj problem, bo stat nema penaze tak by som moc s pomocou pre utulok nepocital. Ale verim ze ludia maju dost rozumu aby sa o to postarali napr. 2% z dani a pod.
Tomáš Drábik | 12-04-2012 22:13:47
pre riki.......ak máš nejaký problém či sú psíky alebo mačičky skús sa zapojiť do záchrany zvierat v seredi pre OZ Tulák a budeš sa čudovať koľko ich je ty trubka....radšej sa zdrž komentárov ak nechceš niečo napísať normálne lebo ten tvoj komentár bol akurát tak mimo....dilinko
Tomáš Drábik | 12-04-2012 22:09:46
Som za to aby sa v Seredi zriadil útulok pre zvieratá....Už ako dobrovoľník pre OZ viem koľko psíkov hľadá domov a túla sa po uliciacha to nie len v seredi ale aj v okolí keď ludia volajú aj z okolitých dedín že tam majú túlavých psíkov alebo mačičky či akékoľvek zviera....sám som bol pri zachránení labuti na Váhu, na ktorú sa orgány na jej ochranu vykašlali lebo už mali mať fajront....a chcli ju utratiť a nakoniec sme ju zachránili a dokázali umiestnit v organizácii na záchranu vtákov v Piešťanoch....nejde len o záchranu alebo adoptovanie zvieratiek ale ide aj o pomoc ľudom kde by sa mohli obrátiť aj pri stratení svojho psíka alebo mačičky...a pre tých ktorý tu píšu ako vidím že načo zachranovať zvieratá a nezáleží nam na ľudoch, tak len poviem že keď človeku nezáleží na tvorovi ktorý sa nemôže brániť ľudskej bezcitnosti a hlúposti už nemôže na ľudoch záležať ani z ďaleka...a opilcov a podobné socky poviem len to že človek sa dokáže postarať sám o seba ak ma vôľu a chuť aby sa mal dobre,.,..a to že si človek vybere cestu notorika alebo neviem čo je len jeho vec...psík si pekný život nevie vybrať sám..ten mu vieme dať len my ľudia a nikto iný...ktorý psík by si vybral život na ulici v halde a v zime..po daždi a pod......ktorý by si vybral aby ho niekto bil a nedával mu papať....asi ani jeden....takže človeku ktorému nezáleží na zvieratkách je mi úprimne ľúto lebo je to bezcitný človek....držím palce všetkým ktorý sa za to zapríčiniť aby bol útulok bol a zapojím sa do pomoci aj ja.....Ak niekto má negatívny názor na útulok nech si ho nechá pre seba lebo neandrtálcov nemám rád.....Držím palce
pre riki | 12-04-2012 21:24:50
riki, keby ste sa zaujímali o útulok, tak sledujete SOL a vedeli by ste, koľko majú psíkov a mačičiek a koľkým našli domov ....prečítajte si príspevky na :
http://www.seredonline.sk/clanky/mrtvy-pes-zabaleny-v-igelite-dalsi-hrozny-nalez-pri-vahu/
riki | 12-04-2012 15:26:26
vsetko je nachystane len nemaju psov ani macky

:-DDD
Michal | 12-04-2012 14:42:06
Spýtam sa na rovinu.

Ako to vyzerá s ideou útulku? V akom to je štádiu?
Čo treba preto spraviť?
pre:Michal | 11-04-2012 18:06:37
Taktiež platím dan,neviem na čo su použité tieto peniaze.Aj sáčky si kupujem,aj na utulok prispievam 10eur mesačne a podľa potreby.Myslím,že je dosť ľudí,ktorí by prispeli,ale pomoc by mala prísť aj z MU,ved dotuje sa kadečo.Ked vidím posedenie športovcov po zápasoch,to pohostenie,som zhrozená,či na toto dáva mesto "športovcom"peniaze!
Michal | 11-04-2012 15:10:54
Ja som to tu už písal. Ale...:
Platím daň za psa 34 Eur ročne, čo je nonsens, lebo za to že mám všade iba tabule so zákazom vstupu.
Vybrané peniaze by sa mali použiť na financovanie útulku.

Druhé riešenie by bolo, ak sa preukážem ako finančný darca pre útulok, mesto by mi nevyrubilo daň za psa /samozrejme že suma musí byť vyššia alebo rovná dani/.

Ja osobne som ochotný prispievať mesačne čo i len symbolickou 5 Eurovkou = 60 Eur do roka čo je viacej ako daň za psa.

Pouvažujte nad tým prosím.
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 11-04-2012 13:42:09
Taktiez som ZA zriadenie utulku. Urcite by to pomohlo situacii tulavych psov a myslim, ze by zaroven plnil aj funkciu osvety. Deti by ich mohli chodit vencit a pomahat a tym si budovat lepsi vztah k zvieratam a aspon na chvilu vypadnut od facebooku. Verim, ze sa to podari rozbehnut a vdaka dobrovolnikom z OZ Tulak aj bude uspesny a pomoze.
Sisi | 11-04-2012 13:42:00
Áno aj ja som ZA, určite radšej prispejem psíkom ako tým prašivým smradlavým cigánom,ktorý štát len okrádajú...Držím palce OZ TULÁK sú perfektný držte sa!!!!
postreh | 11-04-2012 12:13:51
V Seredi máme štyri základné školy, mestské cesty, verejné osvetlenie ......
zdravy rozum | 11-04-2012 12:05:35
platim kazdy mesiac nekrestanske dane - som ochotna celu tuto sumu dat na utulky na celom slovensku a verim, ze takych ludi by sa naslo ovela viac. ja totiz nemam zaujem zivit cigosov donekonecna!!!
Jozef | 11-04-2012 09:31:56
re:zdravy rozum
A akou sumou si ochotny(a) mesacne prispievat na chod utulku, pokial bude zriadeny?
Ta ista otazka pre vsetkych zastancov utulku.
P.S. nie som proti zriadeniu, ale viem co to obnasa.
a este - ste ochotni postarat sa aj o kadávery?
zdravy rozum | 11-04-2012 08:45:40
utulok je potrebny! kto sa chce starat o bezdomovcov, nech sa paci, zelam vela stastia. ja davam prednost zvieratam, lebo tie si same nepomozu.
pre:sprostý jak táčky | 11-04-2012 04:38:30
Nikto tu nenadsadzuje psí život nad ľudským,len kto triezvo rozmýšľa,vyjde mu,že najviac potrebuje pomoc od ľudí práve to zviera.Bezdomovci-otravuju o centy na slopanicu,namiesto toho,aby išli do roboty-čo Vás pes nikdy neotravuje!Poznáte bezdomovca,ktorý nepije?Každý jeden a v zime koľkí prijali ubytovanie?Ani jeden!Potrebuju pomoc?Podľa toho nie!Deti v decáku-tie maju rodičov,tak nech sa staraju oni.Každý človek si vie pomôcť,no zviera nie,ked mu nedame vodu,najesť,zahynie.Od mala učím deti,že aj zvieratká cítia bolesť,strach,radosť tak isto ako ľudia-no tu sa to nedá povedať o všetkých-bohužiaľ!!!
Klau. | 10-04-2012 23:07:32
Jaj a niekedy je prednejsi život psikov ako deti a bezdomovcov!!!!!!!
Áno,určite!!!!!!
Klau. | 10-04-2012 23:05:21
Aj ja som jednoznačne za. Psikovia este viac potrebuju našu pomoc ako
Babatka,oveľa oveľa viac....prichádza leto,horucavy....trápi ich smäd,teplo a este k tomu "najvacsie zvieratá" a to sme my ludia,vy čo vyhadzujete a bezcitne sa zaobchadzate s nevinnymi zvieratami a este k tomu odmietate aj pomoc....strasne. Dúfam že vam nikto a nikdy neposkytne pomoc!!!
Ludia nenechajte sa!ten utulok musí existovať
kikk | 10-04-2012 22:23:53
Tí,čo sú do tejto veci zapálení, nech sa nenechajú znechutiť. Všetci na tomto svete máme nejaký ten "plán" a ak niekoho napĺňa útulok, prečo mu hádzať pod nohy polená? Veď nejde o zlú vec...ale kritici a skeptici budú vždy hľadať kľučky, ako nepodporiť nápad, ktorý by stál za to....budú tvrdiť, že dôležitejšie sú iné veci, že sa tí "zapálenci" mali venovať riešeniu lepších vecí. A ak by ste sa im, milí útulkoví nadšenci, venovali, dám ruku, nohu a celý krk do ohňa za to, že by potom vyrukovali s tým, že ešte lepšou vecou bolo čosi iné. Najväčší majster je vždy ten, čo má pod bradou dieru od lopaty....Držím palce, aby to s útulkom vyšlo!
Kačena | 10-04-2012 22:20:31
jednoznačne za.
aj psíci či mačičky potrebujú našu pomoc.
ano, ľudský život je na vrchu životnej hierarchie ale prečo by sme mali zatvárať oči pred hladným či týraným psom ? skôr TOTO je choré.
Sama mám doma psa a viem čo to obnáša starať sa oň. a práve preto kvitujem tým, ktorý nepozerajú len na seba, svoj čas, svoje potreby a svoje peniaze a sú ochotný pomôcť. a konajú
Držím palce a skúsim všemožne pomôcť tomuto projektu.
Nada | 10-04-2012 22:18:39
Kazde mesto jednoznacne potrebuje utulok a obetavych zvieratkomilnych ludi, ktori su zapaleni pre vec.
Zijeme v 21.storoci a v Europe a tak by ludia mali mat v ucte aj zivoty zvierat. A pomoct tymto bebrannym.
Okrem toho je to aj prevencia havarii po strete s tulavym psikom, aj pohryznuti od hladneho vystresovaneho tulaveho psika... Tot arguenty aj pre tych, ktori pikov az tak nmaju radi.
Ja mat tu moc a moznost -ti, co maju nesterilizovane, nekastrovane psiky, by platili vacsie dane. A podla zakona povinne cipovanie...
Duch | 10-04-2012 22:05:15
myslim ze kazde mesto by malo mat utulok zodpovedne sa k tomu postavit, riesit situaciu a hlane riesit to co sposobli clovek, tie zvierata sa na svet nepytali a su tu, nechapem ako niekto moze povedat ze si nezela aby ani jeden cent nesiel na psov, ty kokos to je fakt sila!! pekne napisané-ja si nezelam aby mojich dani isiel co i len cent na bezdakov a ciganov! - presne to nikomu nevadi to nik neriesi ale co i len cent prispiet na psa alebo ine zviera to uz je problem to je dost smutne a potom sa cudujme kam speje tento svet :( ja napriklad platim dane za mojich psov a platim bez reptania ale nevidim ziadne vyhody alebo aspon nejake zmeny vramci psickarenia a to poctivo platim tie dane :(
pre Doga | 10-04-2012 21:42:41
prečítal som si ten článok a zaujalo ma tam,že dvaja znalci ohodnotili nehnuteľnosť na 100 tis.a druhý na 300 tis.Hneď som si spomenul či pri výpočte nepoužili tzv."bulharskú konštantu":
Bulharska konstanta je premenna, ktorou treba vynasobit cislo ziskane vlastnym vypoctom , aby z neho vznikol SPRAVNY vysledok
Doga | 10-04-2012 21:35:49
Nie je čas zaoberať sa útulkom. http://nitra.sme.sk/c/6332133/poslanec-kritizuje-predaj-mestskeho-majetku.html
Nazor | 10-04-2012 20:57:44
Pockat, preco by pokuty za znecistovanie verejneho priestrasnstva mali ist na utulok? Nemali by ist na zaplatenie cistenia verejneho priestranstva?
A co tak zaviest kastraciu,cipovanie (tetovanie), a odchyt psa resp. jeho "kotercovanie" nechat samozrejme preplatit majitelovi, ktory si psa nezabezpecil?

Treba si uvedomit, ze utulok je to najposlednejsie riesenie problemu tulavych, resp. stratenych psov(maciek...). Najdolezitejsia je prevencia a vychova.
......pre sprosty jak tacky | 10-04-2012 20:34:54
Na tento prispevok sa neda nereagovat. Deti v deckych domovoch maju strechu nad hlavou a maju co jest. Je im poskytovana zdravotna starostlivost ako aj detom zijucim v rodinach. Bezdomovci si vo velkej miere zapricinili svoju situaciu svojim nezodpovednym pristupom k zivotu v tejto spolocnosti. Ak by nechceli zit tymto sposobom ,tak by nim nezili. Kazdy ma moznost pracovat a ak je niekomu prednejsi alkohol pred rodinou a zodpovednym zivotom, tak nech sa paci. Aco sa tyka tyranych mamiciek , tiez maju moznost a volbu, existuju centra pre taketo zeny, ak chcu.Mimochodom poznam take, co riesia najprv peniaze a az potom vlastnu sebauctu. Este by to chcelo vysvetlenie co ma tvoj prispevok spolocne zo zariadenim utulku, kedze sme tu sprosty jak tacky.
pre:sprostý ste jak tačky | 10-04-2012 20:20:17
vas mi je luto , lebo nadsadzujete zivot zvierata, ktore je pre inych potravou nad ludsky zivot.... utratme deti v detskych domovoch a nastahujme tam psov. to je vasa logika
pre:sprostý ste jak tačky | 10-04-2012 20:01:12
V PRVOM RADE SA ZAMYSLITE NAD SEBOU.Je MI vAS LUTO§
Doga | 10-04-2012 19:51:21
Ak budú mestský policajti každé jedno ráno, na každom jednom sídlisku dôsledne a nekompromisne pokutami postihovať všetkých arogantných majiteľov psov pritom ako tieto zvieratá znečisťujú prostredie, tak si útulok zarobí sám na seba. To by však páni policajti museli chcieť. Je jednoduchšie striehnuť na starších vodičov.
sprosty ste jak tacky | 10-04-2012 19:18:56
chcete tu robit utulok pre psov? a deti v detskych domovoch vam nevadia? alebo bezdomovci? tyrane mamicky...zvratena je tato zemegula aj vasa mysel ked su vam prednejsie zvierata ako ludsky zivot. hanba vam. trapaci
kika | 10-04-2012 18:52:49
Taktiež som za zriadenie útulku. To ako sa človek chová k zvieratkám je jeho vizitka ako sa dokáže správať k ľuďom. Som presvedčená že tých, ktorí radi pomôžu je nás viac, ako tí ktorým je jedno čo sa deje okolo nich. Od kedy OZ Tulák prevzali noví členovia urobili kopec práce, pomohli kope zvieratkám. Bez ich pomoci by sme chodili na prechádzky nielen okolo smetí a smradu, ale aj zrazených, usmrtených a utýraných zvierat. Taktiež každý mesiac prispievam na útulok, a keď sa dá pomáham aj materiálne. Zároveň si myslím, že pokiaľ by útulok bol zriadený, mohol by to byť zaujímavý projekt aj pre dnešnú mládež. Pokiaľ viem v Trnave aj v iných útulok funguje venčenie psíkov. Aspoň by sa naučili starať sa aj o niekoho iného nielen o seba. A zvieratká sú tie, ktoré nás dokážu ľúbiť viac ako seba!!!!
Marcela | 10-04-2012 18:50:29
urcite ANO, drzim palce aby to vyslo :-)
pre:aaa | 10-04-2012 17:39:30
Nemajte starosti o Vaše euro.Starám sa o svojho psíka,ktorý má mlsný jazýček,takže mesačne to nieje malá položka a ešte aj na utulok prispievam,aj ked je zbierka na operáciu a pod.
pre:aaa | 10-04-2012 17:33:22
Som smutná koľko bezcitných ľudí sa stále pohybuje medzi nami.ANI EURO NA PSOV-nechajte si ho!!!!Dajte ho radšej cigánom,ožratým bezdomovcom,tí to potrebuju určite viac ako tie bezbranné nemé tváre,ktoré sa ocitnu na ulici nie vlastnou vinou,ale vinou ľudí.Chvalabohu,že tých,čo su za a nie je im osud psíkov ľahostajný je viac.Kto nemá rád zvieratá-nemá rád ľudí,a potvrdilo sa mi to xkrát.
Registrovaný Jan Tison Jan Tison | 10-04-2012 16:39:42
Áno, som ZA.
V Seredi sú šikovní mladí ľudia, ktorí už ukázali, že vedia ako na to, tak by sa im mala dať šanca. Nehovorím, že by celý projekt malo platiť mesto, ale malé nakopnutie a počiatočná pomoc (priestor, prvá investícia) by im určite pomohla.
Držím palce, nech im to vyjde.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign