Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Teplo v našom meste 7. To nemajú ani na úroky?

159

Dnes by som vám chcel povedať pár slov o vašich poplatkoch za teplo.  V týchto dňoch ste dostali, alebo pravdepodobne dostanete vyúčtovanie za teplo za rok 2016. Pravdepodobne vám vrátili nejaké peniaze, možno 10,20, či 30 euro. Poviete si fajn, čo to teda ten Kurbel stále hovorí o zvýšených poplatkoch za teplo, veď mi vrátili.

Neviem presne povedať z akého dôvodu vám vrátili malú časť vašich preddavkov, lebo Energetika Sereď mi odmieta poskytnúť údaje, o ktoré som žiadal. Je niekoľko možností. Spomenul by som len niektoré, tie najpravdepodobnejšie. Mohla byť napríklad slabá zima. Alebo, Energetika Sereď si naplánovala nejakú rekonštrukciu, či investíciu, ktorú možno ani v skutočnosti tak nveľmi nepotrebovala a preto ju nakoniec ani nerealizovala. Avšak vo výkazoch, ktoré predložila na Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (URSO) však túto investíciu zahrnula do ceny. A tak ste mali veľké zálohové platby. Celý rok ste Energetike Sereď posielali platby a ona vás používla ako banku, z ktorej si požičiavala peniaze. Len s tým rozdielom, že banke by musela platiť úroky. Vám však žiadne úroky neplatila, takže vás použili ako bezúročnú banku. No a teraz jej URSO nariadilo vrátiťv vám vaše peniaze, ktoré celý rok používala bez toho, aby vám zaplatila čo i len cent na úrokoch.

A ako stúpli ceny za telo?  Pán riaditeľ Fándlyho školy, pán Čomaj mi poskytol nasledujúce údaje: škola  platila za dodané teplo vyjadrené megawathodinách  ( MWh )

rok 2014           59,86 eura za MWh

rok 2015           74,93 eura  za MWh

rok 2016        104,16 eura za MWh

V tomto prípade je jedno, aká silná bola zima., lebo MWh  je vždy rovnaká.

Myslím, že každéme normálnemu a nezaslepenému človeku musí byť jasné, že došlo k enormnému navýšeniu ceny tepla.

Na svetelnej križovatke som umiestnil bilboard, kde je tabuľka s platbami za teplo za roky 2013 až 2016 za školy, Mestský úrad a políciu.  Tam je u MÚ vidieť až takmer 

100 % tné navýšenie platieb.

Ďalej by som vás chcel informovať o tom, že pôžičky, ktoré Mestský bytový podnik Sereď  (MsBP ) ako zachraňovaný, poskytuje svojmu záchrancovi , mali byť zo zákona zverejnené na stránke MsBP.   Tie sa tam však až do odhalenia na súde, ktorý mám s primátorom Tomčányim nenachádzali. Jedná sa ceľkove o 10 dokumentov.

Dopočul som sa, že pán konateľ MsBP pán Ing Káčer sa  vyjadril, že ich tam zabudol umiestniť. Myslím si, že môžete zabudnúť raz, možno dva krát. Tí úplní zabudlivci možno tri krát. Ale zabudnúť 9 krát sa podľa mňa nedá ani pri najlepšej vôli. Podľa mňa to bolo úmysené. Zrejme sa nemal nikto dozvedieť o tom, že zachraňovaný poskytuje pôžičky v hodnote niekoľko sto tisíc euro svojmu záchrancovi na svoju záchranu.  A čo je na to ešte zaujímavejšie. je to, že to vyzerá tak, že náš záchranca nemal ani na to, aby nám načas splácal aspoň úroky. V dodatku číslo jedna sa v bode 2.2.6 píše:

Úroky vypočítané v zmysle bodu 2.2.4 sú splatné vždy k 31.12. KAŽDÉHO ROKA..... Úroky vypočítané k 31.12.2014 sú splatné do 30.4.2015 na účet poskytovateľa.

Úroky v roku 2014 boli stanovené na úrovni 4,1%. Ale v dodatku číslo tri už úroky klesli len na 2,5%.

No a čo sa píše v dodatku číslo 4?  V bode 2.2.6 sa o úrokoch už píše že : Úroky vypočítané v zmysle bodu 2.2.4 za roky 2014,2015  a 2016 sú splatné k 31.3.2017....

To asi  znamená, že nám do 31.3.2017 neboli schopní zaplatiť ani tých pár eur, ktoré nám dlhovali na úrokoch za roky 2014-2016.  Tomu sa podľa vás hovorí silný strategický investor, (ktorí u nás mal masívne investovať), alebo firma, ľudovo povedané, s holým zadkom?   Ak nie sú schopní platiť na čas ani úroky, akú máme istotu, že zaplatia aspoň to, čo si požičali.?  Podľa mňa nijakú, alebo veľmi blízku nule.


Priložené súbory k článku:



Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-05-2017 12:50:02
Anonym | 04-05-2017 10:40:42 | - dalsi otvarac pandorinej skrinky. Cudujem sa, ze Vam neklepne niekto s elementarnym pudom sebazachovy po prstoch.

Prispevky ako Vas priam nabadaju odpovede ziskat - aj jed vieme, ze malokto bude mat zaujem poskytnut ich.

Ale ano, nieco skusim.
obyvatel 1 | 04-05-2017 12:19:10
pre Anonym | 04-05-2017 10:40:42 Prosim vas pokial by sa vyberal nejaky vážiaci system napr. na zberny dvor , kvoli kontrole váh pri navoze a vyvoze odpadov tak potom poviem ano pan Sidor je odbornik a ma co do odbornosti povedat. Ale odbornik na tepelne hospodarstvo? To snad nemyslite vazne. To ze prave pan Sidor ma kupeny podiel vo firme ktora prave okrem ineho produkuje teplo (vdaka comu vidim nie odbornost ale cieleny zamer) z neho nerobi odbornika ale cieleneho investora a v pozadi mozno aj na tepelne hospodarstvo nasho mesta a dalej asi zatial netreba pokracovat ...
Anonym | 04-05-2017 10:40:42
Keď už Vy pán Majko sa dôrazne ohradzujete a vy vravíte o tendenčnosti a spíkrujete vy osobne s pánom poslancom Kurbelom akože rovnovážnu diskusiu a vy sa pasujete aj s pánom poslancom Kurbelom za fundovaných odborníkov kompetentných hodnotiť rozhodnutia a doporučenia erudovaných expertov tak dovi dopo. Ste alergický na každý iný názor a ani si nedáte námahu oboznámiť sa s odbornými materiálmi a urobiť rozhovor s odborníkmi na teplo.Prečo ste neurobili rozhovor s členmi komisie poslancov ktorí vyberali vo verejnej obchodnej súťaži, čo vám bránilo urobiť rozhovor s Ing. Sidorom CsC,asi jedným z mála odborníkov z bývalých poslancov,rozhovor so zástupcami podobne orientovaných spoločností,porovnanie riešení ktoré firma GGE ako nájomca ponúkla a začala realizovať?
Ešte stále butete vy hovoriť o tendenčnosti niekomu?
obyvatel 1 | 04-05-2017 10:32:45
pre Anonym | 04-05-2017 06:58:27 a jeho Zakonna cesta. Kde bola transparentna a zakonna cesta ked poslanci schvalili len navrh smerovania tepelneho hospodarstva \"pricom este aj to im bolo prezentovane jednostranne a podsunute ucelovo\" ale aj ked, tak schvalili len zamer buducnosti. Nie hotove rozhodnutie a komletnu zmluvu a podmienky. Kde bola vtedy tvoja domahajuca sa zakonna cesta????? Ako si vobec moze niekto dovolit podpisat bez vedomia a moznosti pripomienkovania poslancov a aj verejnosti taketo dolezite rozhodnutie ci dokonca hotovu zmluvu????? Taketo pocinanie je nie ze len nezakonne konanie ale rovno trestu hodne konanie. Odvaznost poslanca Kurbela a potom aj dalsich co dokazali na toto upozornit ocenujem a uz davno mali a este stale maju moznost nastartovat verejne diskusne akcie a peticie aby zapojili prave siroku verejnost ktorej sa to tepelne hospodarstvo najviac týka, do tohoto procesu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-05-2017 08:24:13
http://tv.sme.sk/v/35626/slovenski-novinari-zatial-nekoncia-v-chladku-ale-politici-ich-ociernuju-coraz-viac.html?ref=trz
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-05-2017 08:13:07
Anonym | 04-05-2017 06:58:27 | - mimoriadne dorazne sa ohradzujem voci Vasmu tendencnemu tvrdeniu prezentovanemu verejne!

Primitivne a priehladne je Vase klamstvo a pokus o zavedenie citatela.

Kazdy poslanec ma rovnake prava a povinnosti v mediu tak, ako kazdy obcan. Publikoue popisany autor clanku a on si aj nesie zodpovednost za jeho obsah.
U nas nieje ziaden rozdiel - vymnimku tvori reklama.

Ale toto je zname kazdemu citatelovi a od zalozenia media sme my ziadne pravidla nezmenili.

Jasny a zrozumitelny dokaz je Veselicky, ktory za Vranovicovych cias nielen ze pisal, ale pisal hodne a to aj zdanlivo nepodstatne veci, ako recepty. Uznam, na zvolenie to bola taktika dobra. Pisat prestal po zvoleni a to na zaklade svojho vlastneho rozhodnutia.

Zacal dokonca otvorene vystupovat proti mediu a proti jeho majitelovi a napriek tomu mu po rokoch takehoto konania neboli jeho prava poprete a mal moznost pisat znovu, co sj intenzivne robil.

Upozornujem a pripominam, ze rovnaku registraciu ma vykonanu aj primator a asi vacsina poslancov.

Kazdy z nich sa rozhoduje dobrovolne (aspon predpokladam) k tomu, ci bude komunikovat s obcanmi cez SOL, alebo nie.

Kurbel komunikuje v podstate od zalozenia media a jediny rozdiel medzi nim a Veselickym v tejto veci je, ze Kurbel neotocil kabat. Ci je to preto, lebo sa uzivi aj bez pchania sa do konecnika nadriadenemu, alebo z inych dovodov, necham na obcanovi.

Jednoduchsie - Kurbel NEOTOCIL KABAT.

Sucasny stav je sposobeny DLHOROCNYM NEKOMUNIKOVANIM primatora a vedenia mesta napriek tomu, ze im je komunikacia ponukana a su k nej sustavne vyzyvani aj jednotlivi voleni zastupcovia.

Vsetko napriek tomu, ze mesto a danovych poplatnikov SOL nestalo pocas jeho existencie ani cent.
Asi je cas zverejnit, ako to je s inymi mediami, aby obcan mohol porovnat, co si kde plati a co dostava.
Jozef | 04-05-2017 07:57:07
za tieto klamstva Ta niekto plati, ci si presvedceny?
\" už roky bez toho aby protistrana reagovala a dostala možnosť reagovať\"

Pozvánka na vypočutie si diskusie:

Dňa 8. 2. 2017, o 21:13, SeredOnLine . napísal:

Vazene poslankyne, poslanci Mestskeho zastupitelstva v Seredi, primator mesta a prednosta MsU,

Pozyvame Vas tymto vypocut si debatu nepochybne sa dotykajucu aj vacsiny obyvatelov mesta Sered osobne.

odpoved prednostu:
\"O ďalšiu podobnú debatu ja osobne už nemám záujem.\"

Matko neodpoveda vobec.

a ked sa pohrabes v archive, najdes kopie dalsich pozyvacich mailov.
Anonym | 04-05-2017 06:58:27
No nechajme sa prekvapiť a netreba robiť unáhlene.Pán Kurbel naozaj verí svojim dohadom a pán novinár Majko mu robí zázemie už roky bez toho aby protistrana reagovala a dostala možnosť reagovať.Asi musí. Má niekto pocit že sedem článkov s jedným názorom poslanca je to pravé orechove? Že takto sa robí žurnalistika? Nejde tu o podsúvanie neúplných informácií a dávkovanie verejnosti mnohokrát skreslených informácií zámerne a s jediným účelom ?
Všade je množstvo urážok, klamstiev a neoverených informácií. Kto ich napísal, kto hecuje? A komu to vyhovuje doteraz?
Zrazu píše niekto román na pokračovanie za výdatnej podpory majiteľa média,veď je to priehľadné.
Viiac ľudí si povedalo asi dosť,konkrétni ľudia i napadnutá spoločnosť to nenechajú len tak a budú to riešiť zákonnou cestou.





anonym | 03-05-2017 21:01:39
SOL čítam denne asi sedem rokov a nie vždy súhlasím s pánom Majkom.Niektoré jeho články sa mi zdali byť až príliš odvážne a nereálne.Až dnes vidím,že mal pravdu.Nielen s teplom a otázkami na primátora,ale aj v politike.Pán Tomčányi sa môže hanbiť,pán Veselický tiež.Pán Holička prehral pre obec súd a ľudia budú platiť.V Seredi sa mocipáni odbavujú na súdoch a nechápu,že zbytočne.Pán poslanec Kurbel nám občanom vysvetľuje,pán Majko tiež a prámátor hrá mŕtveho brouka.Je to smutný výsledok bačovania za naše peniaze.Pán Majko ďakujem za otvorenie očí a držim palce!!!!
firma sa bráni... | 03-05-2017 14:19:08
... mysltíte tú firmu, ktorá nechcela vysvetlit poslancovi Kurbelovi, na zaklade čoho účtuje cenu tepla, stále sa na niečo vyhovára? Prečo tu sa neriadi zákonom a právom, ktoré je na strane poslanca a nechce mu poskytnúť veci, ktoré má právo od nich vyžadovať a kontrolovať? Ja sa už ani nečudujem, že naši \"páni\" na meste nič nestíhajú, však sa len radia kto, kedy a za čo podá zase na Kurbela žalobu. A vinu si nepriznajú, že ani oni nechcú odpovedať na otázky p. Kurbela. Veď keby to jasne vysvetlili a zdôvodnili, nebol by problém. Ale jednať s p. Kurbelom ako s malým sopľavým chlapcom, to musí mať niekto charakter, keď sa k niečomu takémuto zníži.Arogancia a klamstvo - to je to, čo z nich teraz vylieza...
Jozef | 03-05-2017 14:13:01
ty tupelo, p. poslanca sme si zvolili prave na to, aby sa za nas staral.
A staral sa ako jediny az sa pridali dalsi.
seriozne | 03-05-2017 13:52:54
myslím,že každý človek nielen firma sa bude brániť,keď niekto nevie čo hovorí a najhoršie že pán poslanec sa stará stále o niekoho iného namiesto aby začal od seba..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-05-2017 08:24:59
Dnes je nastastie ina doba. Kratkodobo sa sice demokracii a pravu zrovna nedari, ale to je prechodne obdobie. Su to urcite zakonitosti fungujuce v spolocnosti rovnako, ako v prirode.

Kurbel upozornil na problem pred asi 4 rokmi. Ludia ho ponizovali,verejne urazali a dokonca primator sa znizil k zorganizovaniu MsZ, kde pritomnym s organizovanou navstevnostou pustil mimoriadne manipulovane video s ucelovym komentarom. Kurbel v podstate nedostal sancu obhajit sa. A nedostal ju roky.

Az prevalenie kauzy Holjencik v plnej nahote ukazalo, ako strasne bol Kurbel popredu a ako strasne sa poslanci hlasujuci za nezmyselne uznesenie mylili.

Ludia sa ma pytaju, preco pisem, preco som na strane Kurbela a robim si problemy.

Nie som na strane Kurbela. Som na strane pravdy a faktov. Ked bude pravdu presadzovat Veselicky, Vydarena alebo Dubravec ci ktokolvek iny - bude mat rovnaku podporu media. POZOR! V mediu ma kazdy rovnake prava a povinnosti, Kurbel priestor vyuziva a ostatni (dobrovolne?) nie.

Tie su zrozumitelne a kazdy kto ma zaujem si ich ma moznost nastudovat uz aj z materialov Kurbelom publikovanych tu na SOL. Poslanci MsZ (zatial nie vsetci verejne) sa vyjadrili k veci a jasne a zrozumitelne uznali krivdu voci Kurbelovi aj tym primitivnym uznesenim, pri ktorom akosi \"pozabudli\" na fakt, ze Kurbel nieje bezdomovec alebo konkurencia primatory, ale POSLANEC MsZ, ktoremu zakon a zlozeny slub ukladju POVINNOST hajit zaujmy obcanov a zaujimat sa o veci verejne, nakladanie s majetkom mesta a kontrolovanie moci \"vykonnej\" v meste.

Ze je zacyklena kontrola (uz za volbu by sa mali hanbit) vieme, ze predstavitelia mesta VEREJNE KLAMU a obhajuju porusovanie zakonov - vieme a mame zdokumentovane.

A po vcerajsom pojednavani je toho zdokumentovaneho zase podstatne viac... Niekedy je menej viac. Ale to uz niekto neuzna.

Nuz, zapas za pravdu a slobodu vzdy bol a aj bude narocny.
Kurbel to pozna - na svieckovej ho vtedajsi mocni komunisti polievali vodnymi delami a polievacimi autami, dnes na neho davaju zaloby.

Presne, doba sa opakuje a niekto si mysli, ze moc jedinca je nekonecna...
tretia žaloba | 03-05-2017 07:44:14
Ak to tak dobre rátam, tak občan nám prezradil, že na Kurbela sa chystá už tretia žaloba. Jedno súdne pojednávanie už prebieha, druhú Tomčányi povedal že dá za mesto a teraz sa dozvedáme, že aj firma pripravuje žalobu. Ako sa to hovorí? Povedz pravdu, rozbijú ti hlavu. Takže ako tu písal tiež občan . Treba asi zastrašiť každého, kto si tvorí hubu. Veľmi mi to pripomína komunizmus a staré časy. Vtedy sme tiež hovorili niečo doma a niečo iné na verejnosti. Poprípade sme držali hubu a krok. Zdá sa, že staré dobré časy sa do nášho mesta vrátili. A to som si myslel, že sa to už nikdy nevráti.
tiež občan | 02-05-2017 23:25:20
pre občan | 02-05-2017 18:02:21 toto je ralita v tomto skurvenom a pokazenom meste a aj vdaka takemu smradu ako si ty. Namiesto moznosti dat obyvatelstvu sa rozhodnodnut ako chcu spravovat ich tepelne hospodarstvo im ho dalsi smrad ukradne a to bez moznosti participácie obyvatelstva. A ked sa najde konecne niekto odvazny kto to povie nahlas tak sa ho treba zbavit, zastrasovat zalobou a sudom. Preco sa tu nekonali a nekonaju verejne diskusie na tuto temu a aj dalsie , aby sa obyvatelia mohli verejne pytat, informovat, komunikovat a dozvediet to co ich zaujima? PRECO??? Tento skurveny smrad je tu zazrany v celom meste.
voľby | 02-05-2017 22:03:32
pre občan: voliť, ale koho, keď sú tam tí istí už roky zabetónovaní? Môžeme voliť len tých, ktorí budú na kandidátke. Žiaľ, že je tak. Ale aby sa to zmenilo, musel by sa zmeniť aj volebný zákon a o to nemajú záujem, lebo by sa ich do dotklo.
Obcan | 02-05-2017 18:32:45
Ved uvidime alebo neuvidime, co prinesie vyuctovanie spotreby vody a kurenia. To budu zazraky....nuz toto vedenie mesta uz nikdy viac. Verim, ze obcania Serede vo volbach budu volit s rozumom... mozno...
občan | 02-05-2017 18:02:21
No pán poslanec sa asi dopočul o právnom riešení ktoré pripravuje spoločnosť ktorá je neustále napádaná,ide sa brániť a preto musí za každú cenu niečo napísať.
Bilboard na križovatke je čo? A ešte sa tým chválite,je postavený v súlade so zákonom,má potrebné povolenia alebo tie sú také,ako sú informácie na bilboarde?Lebo tie sú značne tendenčne podané a nehovoria komplexne o teple dodávanom Energetikou pre obyvateľov,mestské budovy,školy.Ide o špecifickú a odbornú oblasť.Toto môže posudzovať buď odborník alebo znalec v oblasti energetiky a tepla.Ak čiastkové informácie na 7 x píše poslanec je to násilné a pôsobí to zavádzajúco.
dokedy | 02-05-2017 10:31:28
Dokedy nás budú nami zvolení funkcionári okrádať a podvádzať?
Dokedy náše peniaze budú používať na dosiahnutie svojich cielov? Kde sú peniaze za odpredaj ornej pôdy cca 250 ha a potom ďalších 60.000 m2? Kde zakotvili? Operátori rozrýpali každý meter či úž chodníkov alebo zelene, a to bolo len tak? Kto si za to vyinkazoval? Zase v ich vreckách alebo u Energetike a futbalistoch? Znova dotaz -dokedy? P.S. vyučtovanie býva také, že ani divá sviňa sa v tom nevyzná.
sklamanie | 02-05-2017 09:53:01
Chlapci si urobili šikovný bežecký biznis. To znamena ze tento super garantovany biznis a este k tomu s rucitelom cize vedenim mesta cez nich len prebehol a pravdepodobne aj super zarobili na sprostredkovani kseftu tohoto tepelneho hospodarstva. A tam kde si to mohli dovolit tak ceny poriadne navýšili cize na mestske odberne miesta a to su prave tie na ktore poukazuje pan Kurbel a na obyvatelstve sa po prevaleni kauzy, trosku cenovo zatial krotili a bali aby ich ludia nepovesali na kandelabre. A to co sa dalo investicne, prevadzkovo a nakladovo posunut tak skratka sa to posunulo a to uz na noveho prevadzkovatela. Pocitam ze chlapci maju na sprostredkovaní uz slusne zarobene a nas obyvatelov maju na háku. Inak presne na možný takýto scenar som Martina upozornil este pred nastupom do jeho funkcie s prosbou aby to nedopadlo tak ze obyvatelia a ich mesto budu okradnutí o tepelne hospodarstvo. Bohu zial. On mal uz asi davno tento scenar v hlave ho uskutocnit a aj ho uskutocnil. Pre mna osobne je Martin uz nikdy viac a len jedno obrovske sklamanie.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign