Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Spoznávame Sereď – mesto v ktorom študujeme...

330

 

Študenti prvého ročníka Obchodnej akadémie v Seredi sa  každoročne začiatkom októbra stretávajú s históriou nášho mesta v zaujímavom podaní našich milých pracovníčok v Múzeu vo Fándlyho fare.  Poverení študenti oboznámia svojich spolužiakov o umeleckých pamiatkach ukrytých v Kostole sv. Jána Krstiteľa.

Poprechádzajú sa jesennými ulicami a pripomenú si miesta, kde kedysi stáli  budovy synagógy  škôl, sirotinca, obchodov. Aj architektúra budovy Mestského úrade a pošty zaujme nielen študentov, ale aj okoloidúcich, ktorí sa začudovane pristavujú a pýtajú sa, čo obdivujeme. Na kúpeľnom námestí sa dozvedia  niektoré  židovského tradície. V parku si zopakujú informácie o Šintavskom vodnom hrade a jeho obyvateľoch,  hľadiacich z výšky na opravené nádvorie.

Všetci spolu vzdáme úctu všetkým obetiam 1. a 2. svetovej vojny, ktorým sú venované pomníky v oboch parkoch.

Pútavý výklad milých a ochotných pracovníčok v Mestskej knižnici zaujme prvákov a zážitkovým učením sa oboznámia s informačnými prameňmi – učivom , ktoré ich čaká na hodinách slovenského jazyka. A knihy   „povinného čítania“ z literatúry už čakajú len na to, aby si ich niekto vypožičal a prečítal...


Fotogaléria k článku:

330
Autor: Mariana Kamenská
330
Autor: Mariana Kamenská
330
Autor: Mariana Kamenská

Zobraziť všetky fotografie
330
Autor: Mariana Kamenská
330
Autor: Mariana Kamenská
330
Autor: Mariana Kamenská


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
karol | 29-10-2011 19:02:24
Miloš Majko | 29-10-2011 12:01:54
karol, uz v nedavnej minulosti ste hodne svojsky pochopili Vase prava a viete ako to dopadlo. Pokracujte - nakoniuec to skonci uplne, ale uplne rovnako...
.
.
poprosil by som tu vysvetlit tieto vase slova
Sol som objavil v auguste 2008 a prispievat komentarmi som zacal maximalne pred pol rokom (uz ked boli nove SOL)
Mam dojem ze mi nikdy nebol vymazany ani jeden prispevok.nikdy ziadny problem. alebo sa mylim? prezradte mi-nam to ked mate taku statistiku, alebo tu nepiste poviedky. dakujem
.
Jakub Šalmík: thumbs up
Jakub Šalmík | 29-10-2011 14:03:20
Mne je luto toho ze vy ste nepochopili to co som od vas chcel. A pritom to bola primitivna vec. Co uz. Myslite si o mne co chcete, piste si o mne co chcete, je mi to absolutne ukradnute. Mam svoj nazor a ten mi nikto nezoberie. Ano vsetci co nieco povieme na vasu osobu sme primitivni, nic nechapeme a hadzeme vam polena pod nohy. Stai odpovedat na otazky a bolo by to cele uplne inak. Nevypichovat z diskusie len to co sa hodi iba vam. Len to co mozete vyuzit alebo zneuzit v prospech druhych.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-10-2011 13:49:45
Pan Salmik - zle, uplne zle. Od zakladu nepochopene a je mi luto casu, ktory som venoval tejto diskusii vo vztahu k Vasej osobe.
Jakub Šalmík | 29-10-2011 13:20:37
Ja som utocil na nejaku skolu? Ale prosim vas a kde? Ja som iba podotkol ze nikde na stranke nie su uverejnene pravidla diskusie. Ja neutocim na nikoho a ani na noviny. Vzdy sem pozriem ked chcem vediet ed sa v meste nieco deje (teda neni tu vsetko ale vacsina veci) ale ked je nieco comu rozumiem a chcem sa vyjadrit a vyjadrim sa to snad mozem. Ja vam pod nohy polena nehadzem ja som len podotkol urcity fakt, na ktory sa odvolavate a ktory pritom neexistuje. oZpravedlnujte a kolko chcete ale ta veta by mohla byt brana ako vyhrazka a to urcite nechcete. Lebo ako mate prava podavat nezmyselne trestne oznamenia vy tak mame prava aj my. Ale k takemu ubohemu detinskemu kroku sa neznizim ;) Ja sa necitim ako hrdina vobec nie ale to uz nehajme tak. Cela tato diskusia je vlastne o nicom. Ja som chcel iba vyjadrenie vas ako spravcu tychto novin o vyjadrenie sa k tomu ze su tu neni pravidla diskusie. Ani po 4 vasich prspevkoch jednajucej o mojej sobe k vyjadreniu nedoslo. Co uz.

A aby som bol k teme, ked koli tomu ze som nenapisal k teme mozem lezat nekomu v zaludku, tak by som len podotkol ze existuje aj ine zaujimave miesta ako je kostol, fandlyho fara a kastiel. Co tak kemping kde bola kedysi vyhladavana rekreacna oblast? Stara cukraren napriklad. Urcite by sa dala spravit aj zaujimavejsia a rozsiahlejsia prehliadka mesta.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-10-2011 13:09:19
Jakub Šalmík | 29-10-2011 12:07:56 | - niekedy je mozno lepsie zahryznut si do jazyka ako sa miesat do debaty dvoch cudzich ludi. Najma ked nemate ani sajnu o co v debate ide. Tak ako mal dotycny moznost (a bol k tomu vyzvany) aj v minulosti zverejnit fakty - neurobil to. Moze tak urobit aj dnes.

S pozicie vydavatela, investora a vlastnika novin sa mozno niektore kroky niektorym ludom zdaju byt nelogicke, nespravne a mozu sa domnievat, ze su namierene proti nim. Nie vzdy to tak je. Do problematiky predsa len vidim hlbsie (ale to sme si predsa my dvaja uz vysvetlili) ako bezny citatel ci priekopnik programovania. Noviny nie su a nemozu byt zivelne tak ako nejaka Vasa hoby stranka. Noviny maju svoje ciele a teda musia respektovat pravidla a ist cestami, ktore ich k tymto cielom privedu. Ozpravedlnujem sa ale napisem pravdu - ani digi,karol ci Vy nebudete v rozvoji a smerovani tohto projektu prekazkou. Pocas takmer styroch rokov bolo polien umyselne hodenych pod nohy konkretnymi ludmi vela. Ze ich mena nezverejnujem neznamena, ze ich nepoznam. Faktom, je, ze ja si do jazyka zahryznem ovela castejsie ako Vy. Napriklad pri volbe zo zlej a este horsej varianty. Nie preto, ze by som snad nieco napisat nechcel, no niekdy sa jednoducho niekjtore veci nehodia pisat verejne.

Pan Salmik, verim tomu, ze v niektorych svojich prispevkoch sa citite ako hrdina. Chapem Vas postoj, vo vasom veku som aj ja rozmyslal inak. A urobil som vela chybnych krokov - za niektore som aj riadne zaplatil. Vekom vsak prichadza aj rozvaznost a zodpovednost. A prave zodpovednost je z velkej casti tou brzdou - co kedy ano a co uz nie.

Prispevok ktory bol odstraneny v tejto dsiskusii by bol uplne v poriadku, keby bol podpisany. Anonymne a bez akychkolvek faktov ho vsak napise aj svicena opica. A je na nas, aby sme nedopustili dehonestovanie snahy prispievatelov o informovanie verejnosti o diani v meste. Noviny maju vela fanusikov a dobrovolnych dopisovatelov - konieckoncov kazdy z nas to robi dobrovolne a zadarmo. Tak, ako ine cinnosti v prospech verejnosti - konkretna kritika konkretneho cloveka je fajn a da sa z nej poucit. Nik z nas nie je dokonaly. No aj Vy zial uz dva roky utocite bez realneho poznania podstaty novin a co je najhorsie - nespytate sa. Sam viete, ze Vam pre nesplnenie zakladnych podmienok neboli pridane ani plnohodnotne pristupove prava do novin. Napriek tomu, podpisane prispevky v diskusii nevymazavame. Prirodzene do momentu, pokym nebudu v rozpore v legislativou SR a Eu a smerovanim novin.

Pan Salmik, nech to znie pre Vas akokolvek nepochopitelne, je to tak. Ak chce niekto utocit na OA ci Gymnazium, niektoru zo ZS ci MS - prosim, no nie v tychto novinach.
Jakub Šalmík | 29-10-2011 12:07:56
Ono horsie je priznat pravdu a radsej sa schovat za nezmysli :) vidite dokazy sa nasli aj same. Tieto vase vyhrazky su, ako by som to ... no radsej nie :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-10-2011 12:01:54
karol, uz v nedavnej minulosti ste hodne svojsky pochopili Vase prava a viete ako to dopadlo. Pokracujte - nakoniuec to skonci uplne, ale uplne rovnako...
karol | 29-10-2011 09:12:20
tak tak. plne suhlasim z vyrokom
"tu sa vsak zakryvaju a mazu prispevky ktore nie su po chuti majitelovi novin"
kedze som tu pravidelny navstevnik, este si spominam na aferu s ''digi'' , kde som bol svedkom , ze prispevky sa mazali ako za totality bez priciny. takze MM by sa tu radsej nemal byt do prs aky je a hadat sa tu s Jakubom..Kubko ma pravdu.
Bonifác | 29-10-2011 08:59:39
Jakub má pravdu ;-)
Registrovaný Juraj  Mihálik Juraj Mihálik | 28-10-2011 20:24:54
A ja osobne neznášam ak niekto komentuje nejaký, hocijaký článok a uvedie sa tam ako,,anonym" alebo ako niekto uplne iný...Čo je toto do paroma za móresy.. Keď je niekto posraný napísať jeho cenné meno tak nech radšej nič nekomentuje..vytáča ma do nepríčetnosti..Odbočil som od témy medzi Jakubom a pánom Majkom..ale do toho mňa nič..ja som len chce napísať svoje...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-10-2011 18:02:52
Pan Salmik, Vy ste napisali svoj prispevok s predmetnym obsahom "Jakub Šalmík | 28-10-2011 14:47:16 |" a ja som k nemu iba zaujal stanovisko. Myslim si, ze tak ako Vy (v danom prispevku) ste sa vyjadrili dostatocne presne a urcito, tak i ja vo svojom. Zelam prijemny vikend.
Jakub Šalmík | 28-10-2011 17:46:30
Ani ja som vas neponizil, neosocil ani nic podobne. Vyjadril som svoj nazor na majitela novin nie na vasu osobu. Konkretne vase meno v mojich prispevkoch neodznelo. Neriesim to, neriesim uz vas lebo vidim ze vy ostanete stale taky isty. Vas nazor - jediny nazor. Ale co uz aj na takych slnko svieti a bojovat s nimi nemienim. Majte sa pekne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-10-2011 17:39:07
Pan Salmik, najlepsim dokazom slobody v tomto mediu je to, ze Vase prispevky su tu, maju moznost ich citat vsetci ditatelia a ja s nimi nemam problem. Nielen od Vas konkretne, ale aj od inych jedincov - autorov podobnych prispevkov bolo hodne a nepochybujem o tom, ze este aj bude. Ano, mam problem s obvineniami konkretnych osob, mam problem s nepravdivymi utokmi na konkretne osoby a s ohovaranim.

Preto iba opakujem a zdoraznujem nasledovne:
- ziadam Vas, o dokazanie Vasho vyroku voci mojej osobe "tu sa vsak zakryvaju a mazu prispevky ktore nie su po chuti majitelovi novin" - napisaneho verejne. Nemusite, prirodzene. Mate iba moznost. Je demokracia. A ja si jej hodnoty vazim.

O obsahu svojho prispevku ste sa rozhodli Vy sam. Urcili ste si termin i miesto uverejnenia Vasich tvrdeni voci mojej osobe. Verim, teda dufam, ze mi nemate za zle, ze ja si dovolim dat termin, dokedy opatovne verejne mozete svoje tvrdenie obhajit. Prosim vsimnite si - nehodnotim Vas, neodsudzujem, neponizujem, nic si na Vasu osobu nevymyslam, nepoonizujem Vas verejne, neutocim na Vas. Len chcem, aby ste dokazali to, co tvrdite Dakujem za pochopenie.
Jakub Šalmík | 28-10-2011 16:38:31
Ale stale ste sa nevyjadrili k tomu co tu bolo spominane a to ze ako mozem porusit pravidlo ktore neexistuje? Preco reagujete len na to vyhovuje vam? Len preto aby ste si mohli podavat trestne oznamenia? Este k tomu nezmyselne? Super medium toto. Skor diktatorske medium - kazdy nazor iny ako moj je zly uahaha.
Jakub Šalmík | 28-10-2011 16:34:07
A presne o tomto hovorim :) dokaz ste si dali vy sam ;) citate len to co chcete vy ale to ze sm napisal pravdu o inych veciach nevidite. Nie som povinny vam nic dokazovat iba som vyjadril svoj nazor. Dobre poopravim sa. Podla mojho nazoru NIEKTORE prispevky ktore nvyhovuju autorom alebo majitelom tychto novin sa mazu. Moze byt?

Zariadte sa ako chcete mna vase zariadovanie vobec nezaujima.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-10-2011 14:54:17
Jakub Šalmík | 28-10-2011 14:47:16 | - pan Salmik, davam Vam cas do nedele 24. hodiny, aby ste dokazali svoje tvrdenie a tym verejne obvinenie mojej osoby - "tu sa vsak zakryvaju a mazu prispevky ktore nie su po chuti majitelovi novin".

Nasledne sa zariadim ako uznam za vhodne ja.
Jakub Šalmík | 28-10-2011 14:47:16
No tie pravidla diskusie su tu vazne neni. Kedze su tu neni ziadne pravidla => nemozem nic porusit => mozem si robit co chcem => autor/majitel tychto novin nema ziadne pravo (aj ked si ho vyhradzuje) mazat prispevky ktore nesuvisia s temou. tu sa vsak zakryvaju a mazu prispevky ktore nie su po chuti majitelovi novin a s tym uz mi nic nespravime. Aj ked by sa dalo ale nejaky narcis mi za to nestoji :)
Jozef | 28-10-2011 08:49:19
karol, tak naco sem prispievas, Ty "narodna technicka kulturna pamiatka"?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-10-2011 07:56:21
karol | 28-10-2011 03:00:37 | - zaujali ste ma svojim prispevkom. Aku teda mate predstavu o diskusii v tychto novinach?
karol | 28-10-2011 03:00:37
Jozef: toto nieje forum. takze nema dalej zmysel ani komentovat to co si sem prilepil
Jozef | 27-10-2011 14:11:48
z ineho fora som si dovolil stiahnut toto:

"Základné pravidlá, ktoré od príspevkov v diskusiách vyžadujeme:

- slušnosť
- dodržiavanie zákonov
- zákaz reklamy (spamu)

Zakázané sú príspevky, ktoré obsahujú vulgarizmy, obscénnosti a ktoré podnecujú k násiliu a nenávisti voči konkrétnym ľuďom a skupinám obyvateľstva, najmä etnickým a náboženským.

Zakázané sú príspevky, ktoré nijako nesúvisia s témou a ich jediným obsahom urážanie iných diskutujúcich.

Je zakázané zaplavovať diskusie neustále tým istým textom alebo textom s tým istým obsahom.

Je zakázané propagovať v diskusiách súkromné firmy, komerčné produkty a zverejňovať na ne odkazy."

Myslim, ze to su pravidla slusnej diskusie. Hocikde.Teda aj tu.
anonym | 27-10-2011 14:10:30
Tu neplatia žiadne pravidlá. Preto k článku Spoznávame Sereď - mesto v ktorom študujeme v rámci voľných pravidiel diskusie hovorím. Ani vývoj počasia v nasledujúcich dňoch nebude priaznivý, preto je vhodné pripraviť si pršiplášte a dáždniky. Ľudia s vyšším tlakom by ani v týchto sychravých dňoch nemali svoje pokrmy soliť a mesiac úcty k starším končí v pondelok.
anonym | 27-10-2011 14:03:19
Dá sa tu dopátrať k pravidlám diskusie? Niektorí diskutujúci sa potom čudujú čo také porušili, keď nepoznajú diskusné pravidlá. Našiel som akurát upozornenie "Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať PRAVIDLÁ DISKUSIE, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy". O aké konkrétne pravidlá diskusie ide? Je ich obsahom aj to, že treba reagovať iba na tému týkajúcu sa konkrétneho článku?
shelley | 26-10-2011 19:39:06
No ale títo anonymovia včítane karola sú už úplne trápni, chlapci, cho´dte radšej do krčmy, dajte si pár poldecákov, nejaké to pivo, buchnite si na stôl, ponadávajte si, zabohujte, a viete ako sa Vám uľaví? Ale neotravujte atmosféru Vašimi úplne od veci komentármi...
Juraj Mihálik | 26-10-2011 19:09:06
Presne tak súhlasím s Karolom, nikde nie je napísané že pod články treba dávať komentáre k téme...
karol | 26-10-2011 18:49:27
anonym: tu si admin vymazava neopravnene co chce.
.
nech sem Miloš Majko napise , kde sa pise niekde na stranke , ze komentare pod clankom sa musia zaoberat len clankom.
.
je to trapas ako obhajil vymazanie prispevku.
anonym | 26-10-2011 17:46:12
Škoda, že všetky príspevky, ktoré sú mimo témy neboli doteraz takto vymazávané.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-10-2011 17:00:44
anonym | 26-10-2011 15:25:15 | -predmetny nazor kludne mozete vyjadrit pod clankom, ktory bude pojednavat o Vami kritizovanej problematike - i ked ja osobne som nepochopil, co ste tou vetou chceli naznacit.

Vas prispevok nemal nic spolocne s Museom, navstevou ziacok kastiela alebo pod,.

Preto krok admina (zmazanie prispevku) hodnotim ako opravneny.
anonym | 26-10-2011 15:25:15
To ako sa vymazávajú príspevky zato, že vyjadrím svoj názor? no pekne...
Juraj Mihálik | 26-10-2011 13:45:25
Presne tak...na OA nikdy
anonym | 26-10-2011 13:37:16
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Johny | 26-10-2011 08:50:42
Mohlo by sa o Seredi pisat viac v pozitivnych veciach, ako len o kriminalite. Ved, najdu sa tu snad aj pekne veci...
anonym | 26-10-2011 08:46:51
Obchodná akadémia má tak málo študentiek 1. ročníka. Alebo to boli len tie, ktoré mali o históriu Serede záujem ? Je dobré, že učitelia oboznamujú žiakov s históriu mesta, kde deti študujú, alebo aj bývajú.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign